من این سوال رو قبلا پرسیده بودم و جوابش هم "نچ" بود!ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
من این سوال رو قبلا پرسیده بودم و جوابش هم "نچ" بود!ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
ما فکر نمی کنم مستقیما شما یا هر کاربر نامددار دیگه ای را مورد اشاره قرار داده باشن
من که نفهمیدم اخه چرا باید یک عده بیکار با پی ام یا هر جور دیگه ای بیان و این جور حرفها را بزنن و از افراد نابکار دفاع کنند!:blink:اتفاقا وحید Rax گفت که اینجوریم اونارو مورد خطاب قرار دادن حتی تو پیغام خصوصی ! اینشم خیلی زور داره !
همون که گفتم ! باید بن بشن این سری افراد این رو باید قانون کنید وحید جان و مدیران محترم وگرنه 100 تا بلا از این بدتر سراغتون میاد !
بابک فکر من بی بیخیال چرا یهو قاطی کردم..والایی هر چی ما گفتیم این چند روزه سریالای ما به درک .. نهایت دانلود کردیم.. زور اونجا داره نه فقط سریالایی که خریداری شده بلکه یه سری سریالا که زحمت بدست اوردن از خریدن بدتر بوده مثه بسوی جنوب نه فقط این بلا سرش امد باعث شد بین 10 نفر ادم اینجا هم اختلاف بیوفته.. ایناشم زورذ نداره.. زور اینجاست که ما اینجا نقش ادم بده رو داریم و فروشنده ها نقش ادم خوبه..
![]()
استاد حرف شما متین!
اما فکر نمی کنم بین ان افرادی که واقعا قصد نظر دادن داشتن کسی به این منظور اینجا امده باشه که بگه اونا ادم خوبن و شما ادم بدین!ممکنه البته نظرشان را بد بیان کرده باشن!!!!اما فکر نمی کنم مستقیما شما یا هر کاربر نامددار دیگه ای را مورد اشاره قرار داده باشن![]()
من این سوال رو قبلا پرسیده بودم و جوابش هم "نچ" بود!![]()
اتفاقا وحید Rax گفت که اینجوریم اونارو مورد خطاب قرار دادن حتی تو پیغام خصوصی ! اینشم خیلی زور داره !
همون که گفتم ! باید بن بشن این سری افراد این رو باید قانون کنید وحید جان و مدیران محترم وگرنه 100 تا بلا از این بدتر سراغتون میاد !
من که نفهمیدم اخه چرا باید یک عده بیکار با پی ام یا هر جور دیگه ای بیان و این جور حرفها را بزنن و از افراد نابکار دفاع کنند!:blink:
ببینم حالا اون صد تا بلای بدتر چی هست؟
اخه استادای محترم چرا فکر می کنید با این کار((تصویب این قانون))مشکلتان حل می شود!
اگر خاطرتان باشد چند صفحه قبل که من پست دادم گفتم این پله ها را خیلی ها رفتن !!خیلیها اول از جای شما شروع کردن بعضیاشان بیشتر از شما و بعضیشان کمتر از شما دوام اوردن اما بالاخره همشان خسته شدن!شما هم دارید همان گونه می شوید!من از اولین باری که این تاپیکها را دیدم فهمیدم که کار جالبیه اما با توجه که اینجا هم ایرانه این کار زیاد دوام نمی یاره!!!کماکان که می بینید بعد از تصویب این قانون عملا کار شما از شمار مشارکت خارج می شود!
این خط و این نشان!!!من مطمعینم که که کمتر از 3 ال 4 ماه دیگر بعد از ان که متوجه شدید این کارهای هاشیه ای فایده نداره قانون پشت سر قانون مطرح می کنید و بالاخره به این نتیجه می رسد که باید اخرین تیر خودتان را یعنی بالا بردن قیمتها را به کار ببرید !!!انوقت بهتره به قانونهای اولتان نمیدانم رساندن به دست کسانی که دوست دارند است نگاه کنید!
اصلا این قانون تروست ممبرتان که می گویید؟؟شرایطش چیه ؟نکنه یارو باید 10000 پست بده؟خوب دوستان از کجا می دانید اون یارو که ده هزار پست داده خودش فروشنده نیست!ان قدر از این ادمهای بیکار ریخته که تو چند روز باست 1000 پست کامل می کنند!
نکنه می خواهید از کسی مجموعه ای بگیرید بعد بهش اعتماد کنید!این که بدتر است چون هر فروشنده ای لا اقل چند مجموعه دارد!هیچ کاری نمی توانید بکنید!هر کاری کنید یک مشکل بزرگتر پدید می اید!یا باید بیخیال این کار شوید یا کارتان را ادامه دهید!
همان طور که گفتید اینترنت است و هزارتا چیز!خوب یه سئوال این تایید صلاحیت چه جوریه اونوقت !؟
خوب این قفل گداشتن که بهتره هر کی هم فامیلش خواست دی وی دی رو بده بهش دیگه ! میبینه بعد میگیره ازش !
و یه چیزه دیگه بن شدن فکر نمیکنم معنی داشته باشه چون فردی که بخواد همنچین کاری بکنه با هر روشی میتونهه بیاد !! اینترنت عمومی هست و الان ماشاالله ای اس پی ها اینه مورچه پروکسی هم به همنین شکل ! و یوزر ساختن هم راحته اسم فامیل هم که اینه اب خوردن عوض میشه ! پس ..؟!
همون قفل بزارین بهترین رااه حله والا اصلا مطمئن باشین راه حله دیگه ای هم طراحی میکنن
اگه یه کاره دیگه ای هم بکنید برایه اینکه رویه هر سیستمی نصب بشه نیاز به یک کد داشته باشه یعنی همون پخش بشه و احرا باشه کد بقولی LICENSE اگه اشتب ننوشته باشم ولی منظور همون هست ، داشته باشه
خوبه ها ؟!
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....بچه ها من که تصميم گرفتم همه سريال هامو بين همه پخش کنم.:happy:
به نظرم بهتره اين سريال يا هر سريال ديگه اي رو که ميخريم هم بزاريم برای همه چون خيلی از کاربر های قديمی و جديدمون دارن سر اين موضوع ناراحت ميشن، مگه اينکه همتون مخالف باشين:f34r:. البته به همون قيمتی که برای ما تموم شده به بقيه هم ميديم.
اين نظر من بود، حالا شما ها هم تصميم بگيرين.![]()
هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....واقعا از خواهر فریدا هم ممنونم برای این کار بزرگشون
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....
و....
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....
هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....
خوش آمدید دوست عزیز.
اطلاعات کامل در این پست قرار دارد:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1168318&postcount=173
:blink:چرا خواهر ؟ شما که میدونید وضع چه جوریه ؟خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....
دقیقا موافقم:happy:هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....
منم مخالف همچین کاری هستم اوضاع همین جوریش خیلی به هم ریخته هست وای به حال این سریال و سریال های محبوبی که قراره خواهر فریدا بیارن دیگه نور علی نور میشه و خوش به حال فروشنده هاهمين كه اين گفت!![]()
خواهر درباره اینکه شما یک فرشته اید شکی نیست این و همه میدونن :happy:برای کسايی هم که با ID دوم ميآن و ميخوان سريال های منو بگيرن، خودشون ميدونن و وجدان خودشون، چون من به هيچ وجه راضی نيستم که سريال های منو بفروشن.:hmm:
همين :happy: ، سريال ها هم تا 20 روز ديگه ميرسه.![]()
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل...
همين كه اين گفت!![]()
فکر کنم جواب چراش تو اين پست باشه:منم مخالف همچین کاری هستم اوضاع همین جوریش خیلی به هم ریخته هست وای به حال این سریال و سریال های محبوبی که قراره خواهر فریدا بیارن دیگه نور علی نور میشه و خوش به حال فروشنده ها![]()
راستي رسالت و هدف اصلي چي بوده.
ممكنه شما يا من براي دريافت يك مجموعه زحمت بكشيم ولي بعضي هاي ديگه ازش سود ببرند آيا بايد كارو متوقف كنيم يا گسترش بديم اگر كار متوقف بشه افرادي كه مي خوان سود كنند بيشتر استفاده مي كنند يا وقتي امثال كاري كه اينجا آغاز شده گسترش پيدا كنه و همه مطلع بشن. فقط كافيه تنها سود خودمان رو نبينيم و نيم نگاهي هم به سود بقيه بندازيم ...
اين دوستمون ياد آوری خوبی کردن. هدف از زدن اين بخش اصلاً چی بود!!! روزه اولی که برادر بهروز فقط يه تاپيک در اين ضمينه زدن و همه گفتيم کمک ميکنيم. چرا الان که يه بخش شديم داره يادمون ميره که چرا! ميدونم که خوده من هم مخالف بودم و عصبانی از همه اتفاق هايی که افتاد مخصوصاً سر سريال آن شرلی! ولی يه چيزی بگم! برادر شينوبی که صاحب اصلی سريال هستن تنها کسی بودن که از همه کمتر ناراحت شدن! من يه کم از خودم خجالت کشيدم!براي تصميم گيري نحوه اشتراك كافيه يك نيم نگاهي بكنيم و ببينيم هدف چي بوده.
به نظرم به جای اينکه مهدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين هالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...
تو که ميدونی من با فارسی ساز مينويسم ديگه چرا!!!! :blink::blink::blink:
اشتباه نکنيد، ما فروشنده های خوب هم داريم که پای حرف شون هستن و چيزی رو که از ما ميگيرن فقط برای خودشون ميخوان و نميفروشن. برادر بابک يکی از همين فروشنده ها هستن!در نهايت احترام به همه دوستان
شما 2 نفر به ليست سياه اضافه کردين که هر دو در امضاشون
نوشنتن که فروشنده فيلم و سي دي هستند.
خوب يه فروشنده فيلم رو براي چه کاري مي خره؟
ممنون برادر، لطف داری.:blush::blush::blush:خواهر درباره اینکه شما یک فرشته اید شکی نیست این و همه میدونن :happy: ....
بازم حرف و نظر خودتون هست بااین پیشنهاد شما حتی ماهایی که به راحتی فیلم دریافت میکنیم هم باید وجدان بیداری داشته باشیم که این فیلم هاروبه کیا میدیم واگه احیانا خرید وفروش اینجور فیلم ها رو دیدم ساکت نشینیم ...
به نظرم به جای اينکه محدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين حالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...
تا چند وقت ديگه اسم PT تو کل کشور ميپيچه و اون کسايی که ميدونن و ميتونن به جای اينکه سمت فروشنده های online برن ميآن سمت بخش مشارکت PT! ُ
در آخر هدف من از مشارکت اين بود که چيزی رو که دارم با بقيه شريک شم. به هر جهت چه از طريق ما چه از طريق فروشنده بدست کسی که واقعاً دنبال اين بوده برسه، ما به هدفمون رسيديم.