• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
من این سوال رو قبلا پرسیده بودم و جوابش هم "نچ" بود! :)

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
ما فکر نمی کنم مستقیما شما یا هر کاربر نامددار دیگه ای را مورد اشاره قرار داده باشن

اتفاقا وحید Rax گفت که اینجوریم اونارو مورد خطاب قرار دادن حتی تو پیغام خصوصی ! اینشم خیلی زور داره !

همون که گفتم ! باید بن بشن این سری افراد این رو باید قانون کنید وحید جان و مدیران محترم وگرنه 100 تا بلا از این بدتر سراغتون میاد !

amir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا وحید Rax گفت که اینجوریم اونارو مورد خطاب قرار دادن حتی تو پیغام خصوصی ! اینشم خیلی زور داره !

همون که گفتم ! باید بن بشن این سری افراد این رو باید قانون کنید وحید جان و مدیران محترم وگرنه 100 تا بلا از این بدتر سراغتون میاد !
من که نفهمیدم اخه چرا باید یک عده بیکار با پی ام یا هر جور دیگه ای بیان و این جور حرفها را بزنن و از افراد نابکار دفاع کنند!:blink:
ببینم حالا اون صد تا بلای بدتر چی هست؟:D
اخه استادای محترم چرا فکر می کنید با این کار((تصویب این قانون))مشکلتان حل می شود!
اگر خاطرتان باشد چند صفحه قبل که من پست دادم گفتم این پله ها را خیلی ها رفتن !!خیلیها اول از جای شما شروع کردن بعضیاشان بیشتر از شما و بعضیشان کمتر از شما دوام اوردن اما بالاخره همشان خسته شدن!شما هم دارید همان گونه می شوید!من از اولین باری که این تاپیکها را دیدم فهمیدم که کار جالبیه اما با توجه که اینجا هم ایرانه این کار زیاد دوام نمی یاره!!!کماکان که می بینید بعد از تصویب این قانون عملا کار شما از شمار مشارکت خارج می شود!
این خط و این نشان!!!من مطمعینم که که کمتر از 3 ال 4 ماه دیگر بعد از ان که متوجه شدید این کارهای هاشیه ای فایده نداره قانون پشت سر قانون مطرح می کنید و بالاخره به این نتیجه می رسد که باید اخرین تیر خودتان را یعنی بالا بردن قیمتها را به کار ببرید !!!انوقت بهتره به قانونهای اولتان نمیدانم رساندن به دست کسانی که دوست دارند است نگاه کنید!
اصلا این قانون تروست ممبرتان که می گویید؟؟شرایطش چیه ؟نکنه یارو باید 10000 پست بده؟خوب دوستان از کجا می دانید اون یارو که ده هزار پست داده خودش فروشنده نیست!ان قدر از این ادمهای بیکار ریخته که تو چند روز باست 1000 پست کامل می کنند!
نکنه می خواهید از کسی مجموعه ای بگیرید بعد بهش اعتماد کنید!این که بدتر است چون هر فروشنده ای لا اقل چند مجموعه دارد!هیچ کاری نمی توانید بکنید!هر کاری کنید یک مشکل بزرگتر پدید می اید!یا باید بیخیال این کار شوید یا کارتان را ادامه دهید!

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
بابک فکر من بی بیخیال چرا یهو قاطی کردم..:D والایی هر چی ما گفتیم این چند روزه سریالای ما به درک .. نهایت دانلود کردیم.. زور اونجا داره نه فقط سریالایی که خریداری شده بلکه یه سری سریالا که زحمت بدست اوردن از خریدن بدتر بوده مثه بسوی جنوب نه فقط این بلا سرش امد باعث شد بین 10 نفر ادم اینجا هم اختلاف بیوفته.. ایناشم زورذ نداره.. زور اینجاست که ما اینجا نقش ادم بده رو داریم و فروشنده ها نقش ادم خوبه..:(

وحيد جان همه ي اونايي كه بايد مخلص شومام هستن ..
thankyou.gif

ميمونه همون چندتا نخاله كه صبعا" تو هر جمعي هستن!
9.gif

استاد حرف شما متین!:)
اما فکر نمی کنم بین ان افرادی که واقعا قصد نظر دادن داشتن کسی به این منظور اینجا امده باشه که بگه اونا ادم خوبن و شما ادم بدین!ممکنه البته نظرشان را بد بیان کرده باشن!!!!اما فکر نمی کنم مستقیما شما یا هر کاربر نامددار دیگه ای را مورد اشاره قرار داده باشن:)

قويا" تاييد ميشه.:blush:

من این سوال رو قبلا پرسیده بودم و جوابش هم "نچ" بود! :)

خيلي ممنون از بابت توضيحي كه داديد.
10.gif

بايد بن شن ..منتها بن شدن هم خودش مزايا و معايبي داره كه تو فروم و در اينجا دارن راجع بهش بحث ميكنند ..
موفق باشيد.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
من که نفهمیدم اخه چرا باید یک عده بیکار با پی ام یا هر جور دیگه ای بیان و این جور حرفها را بزنن و از افراد نابکار دفاع کنند!:blink:
ببینم حالا اون صد تا بلای بدتر چی هست؟:D
اخه استادای محترم چرا فکر می کنید با این کار((تصویب این قانون))مشکلتان حل می شود!
اگر خاطرتان باشد چند صفحه قبل که من پست دادم گفتم این پله ها را خیلی ها رفتن !!خیلیها اول از جای شما شروع کردن بعضیاشان بیشتر از شما و بعضیشان کمتر از شما دوام اوردن اما بالاخره همشان خسته شدن!شما هم دارید همان گونه می شوید!من از اولین باری که این تاپیکها را دیدم فهمیدم که کار جالبیه اما با توجه که اینجا هم ایرانه این کار زیاد دوام نمی یاره!!!کماکان که می بینید بعد از تصویب این قانون عملا کار شما از شمار مشارکت خارج می شود!
این خط و این نشان!!!من مطمعینم که که کمتر از 3 ال 4 ماه دیگر بعد از ان که متوجه شدید این کارهای هاشیه ای فایده نداره قانون پشت سر قانون مطرح می کنید و بالاخره به این نتیجه می رسد که باید اخرین تیر خودتان را یعنی بالا بردن قیمتها را به کار ببرید !!!انوقت بهتره به قانونهای اولتان نمیدانم رساندن به دست کسانی که دوست دارند است نگاه کنید!
اصلا این قانون تروست ممبرتان که می گویید؟؟شرایطش چیه ؟نکنه یارو باید 10000 پست بده؟خوب دوستان از کجا می دانید اون یارو که ده هزار پست داده خودش فروشنده نیست!ان قدر از این ادمهای بیکار ریخته که تو چند روز باست 1000 پست کامل می کنند!
نکنه می خواهید از کسی مجموعه ای بگیرید بعد بهش اعتماد کنید!این که بدتر است چون هر فروشنده ای لا اقل چند مجموعه دارد!هیچ کاری نمی توانید بکنید!هر کاری کنید یک مشکل بزرگتر پدید می اید!یا باید بیخیال این کار شوید یا کارتان را ادامه دهید!

آيه ياس نخونيد ديگه !
من نميدونم چطور ميشه يك رفتار از انساني رو با همون رفتار خاص از يه انسان ديگه مقايسه كرد كه شما الآن دارين يك گروه انسان رو با يك گروه ديگه مقايسه ميكنيد!
از نظر من كه ته تهش شايد واسه من و شما به قيمت فروش در بياد ! ولي بايد اينو بدوني كه بين گروه خودشون همچنان اين رو حفظ خواهند كرد !!!!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خوب یه سئوال این تایید صلاحیت چه جوریه اونوقت !؟
خوب این قفل گداشتن که بهتره هر کی هم فامیلش خواست دی وی دی رو بده بهش دیگه ! میبینه بعد میگیره ازش !
و یه چیزه دیگه بن شدن فکر نمیکنم معنی داشته باشه چون فردی که بخواد همنچین کاری بکنه با هر روشی میتونهه بیاد !! اینترنت عمومی هست و الان ماشاالله ای اس پی ها اینه مورچه پروکسی هم به همنین شکل ! و یوزر ساختن هم راحته اسم فامیل هم که اینه اب خوردن عوض میشه ! پس ..؟!
همون قفل بزارین بهترین رااه حله والا اصلا مطمئن باشین راه حله دیگه ای هم طراحی میکنن
اگه یه کاره دیگه ای هم بکنید برایه اینکه رویه هر سیستمی نصب بشه نیاز به یک کد داشته باشه یعنی همون پخش بشه و احرا باشه کد بقولی LICENSE اگه اشتب ننوشته باشم ولی منظور همون هست ، داشته باشه
خوبه ها ؟!

amir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب یه سئوال این تایید صلاحیت چه جوریه اونوقت !؟
خوب این قفل گداشتن که بهتره هر کی هم فامیلش خواست دی وی دی رو بده بهش دیگه ! میبینه بعد میگیره ازش !
و یه چیزه دیگه بن شدن فکر نمیکنم معنی داشته باشه چون فردی که بخواد همنچین کاری بکنه با هر روشی میتونهه بیاد !! اینترنت عمومی هست و الان ماشاالله ای اس پی ها اینه مورچه پروکسی هم به همنین شکل ! و یوزر ساختن هم راحته اسم فامیل هم که اینه اب خوردن عوض میشه ! پس ..؟!
همون قفل بزارین بهترین رااه حله والا اصلا مطمئن باشین راه حله دیگه ای هم طراحی میکنن
اگه یه کاره دیگه ای هم بکنید برایه اینکه رویه هر سیستمی نصب بشه نیاز به یک کد داشته باشه یعنی همون پخش بشه و احرا باشه کد بقولی LICENSE اگه اشتب ننوشته باشم ولی منظور همون هست ، داشته باشه
خوبه ها ؟!
همان طور که گفتید اینترنت است و هزارتا چیز!:)
قفل بگذارند هم بی سوده!یارو یک کلون دیویدی یا هزار تا نرم افزار نصب می کنه تو 3 سوت قضیه حله!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سلام به همگی

من خيلی در اين مورد فکر کردم و ديدم ماجرای ليست سفيد ممکنه خيلی از کاربر هاي قديمی خوب و کاربر هاي تازه وارد ما رو ناراحت بکنه و باعث رنجششون بشه!:(

در نتيجه من تصميم گرفتم که همه سريال های من بين همه پخش بشه! :) ولی يه شرط داره اونم اينه که خوده شما ها با فروشنده ها مقابله کنين و اگه من ببينم که شما با کسايی که اسمشون توی ليست سياه ميره مثل سابق هستين، ديگه بهتون چيزی نميدم:hmm:. چون اينو توهين مستقيم به خودم ميدونم.:hmm:

برای کسايی هم که با ID دوم ميآن و ميخوان سريال های منو بگيرن، خودشون ميدونن و وجدان خودشون، چون من به هيچ وجه راضی نيستم که سريال های منو بفروشن.:hmm:

همين :happy: ، سريال ها هم تا 20 روز ديگه ميرسه.;)

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من که تصميم گرفتم همه سريال هامو بين همه پخش کنم.:happy:

به نظرم بهتره اين سريال يا هر سريال ديگه اي رو که ميخريم هم بزاريم برای همه چون خيلی از کاربر های قديمی و جديدمون دارن سر اين موضوع ناراحت ميشن:(، مگه اينکه همتون مخالف باشين:f34r:. البته به همون قيمتی که برای ما تموم شده به بقيه هم ميديم.:cool:

اين نظر من بود، حالا شما ها هم تصميم بگيرين.:rolleyes:
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....

واقعا از خواهر فریدا هم ممنونم برای این کار بزرگشون
هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....

و....

همين كه اين گفت!;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

خوش آمدید دوست عزیز.
اطلاعات کامل در این پست قرار دارد:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1168318&postcount=173

با سلام
از خوش آمد گويي شما ممنون
من خيلي اتفاقي پنج شنبه با اين مجموعه آشنا شدم.
سعي كردم براي آشنايي بيشتر همه مطالبا رو بخونم البته آخرش وا رفتم.
راستي رسالت و هدف اصلي چي بوده. من قوانين را خوندم ولي هدف و رسالت رو درك نكردم. به علاوه با ديدن مسائلي كه در نحويه اشتراك هست فكر نمي كنم رسالتي به طور واضح ذكر شده باشه.
به نظر من اصل سيستم يك سيستم برنده برنده بوده. اين اتفاق زيباست و اگر در تمامي زندگي پيش مي اومد چي مي شد.
يك سري امار يك استادي مي گفت كه براتون مي نويسم
مي دونيد ما الان در ثروتمندترين دوران نسبت به دوران قبلي هستيم
امروزه با زحمت 3% افراد ميشه خوراك تمامي افراد جهان و 7% پوشاك و 10% مسكن را تهيه كرد.
اما 80% مردم دارند به سختي كار ميكنند و هر 3 ثانيه يك كودك فقط از گرسنگي مي ميره.
درد آوره نه؟
ممكنه شما يا من براي دريافت يك مجموعه زحمت بكشيم ولي بعضي هاي ديگه ازش سود ببرند آيا بايد كارو متوقف كنيم يا گسترش بديم اگر كار متوقف بشه افرادي كه مي خوان سود كنند بيشتر استفاده مي كنند يا وقتي امثال كاري كه اينجا آغاز شده گسترش پيدا كنه و همه مطلع بشن. فقط كافيه تنها سود خودمان رو نبينيم و نيم نگاهي هم به سود بقيه بندازيم البته (ديد افراد مختلف نسبت به اين بقيه كه گفتم فرق ميكنه بعضي ها خودشونو ، بعضي ها خودشان و خانوادشون رو جدا از بقيه مي دونند و بعضي ها ... و كشورشونو و ...).
براي تصميم گيري نحوه اشتراك كافيه يك نيم نگاهي بكنيم و ببينيم هدف چي بوده.
راستي هدف زندگيمون چيه ... ;) بي خيال زيادي حرف زدم اميدوارم بي ربط نباشه و منظورمو بفهميد.
راستي من شنبه پولو به حساب برادر سهراب مي ريزم به ايشون PM بزنم ديگه؟.
براي همتون آرزوي موفقيت مي كنم.​

roky

Registered User
لایک‌ها
10
:blink:چرا خواهر ؟ شما که میدونید وضع چه جوریه ؟

دقیقا موافقم:happy:

همين كه اين گفت!;)
منم مخالف همچین کاری هستم اوضاع همین جوریش خیلی به هم ریخته هست وای به حال این سریال و سریال های محبوبی که قراره خواهر فریدا بیارن دیگه نور علی نور میشه و خوش به حال فروشنده ها;)

roky

Registered User
لایک‌ها
10
برای کسايی هم که با ID دوم ميآن و ميخوان سريال های منو بگيرن، خودشون ميدونن و وجدان خودشون، چون من به هيچ وجه راضی نيستم که سريال های منو بفروشن.:hmm:

همين :happy: ، سريال ها هم تا 20 روز ديگه ميرسه.;)
خواهر درباره اینکه شما یک فرشته اید شکی نیست این و همه میدونن :happy:
اما بااین کار خیلی خیلی خوش به حال بعضی سود جود ها میشه;)
وجدان ؟؟؟؟؟؟
چیزی که اگه بعضی از این افراد از اول داشتن ما بااین همه مشگل مواجه نمیشدیم حالا فکرمیکنیدحاضرن به خاطر این چیز کمیاب تووجودشون که همون وجدانه از سودجویی دست بردارن ؟
من اصلا فکرنمیکنم ;):wacko:
درسته شما این کارو برای علاقه مندان انجام میدید اما ......
این جور آدم ها باعث میشن ترو خشک با هم بسوزن و چیزی از توهین ووجدان سرشون نمیشه ;)
بازم حرف و نظر خودتون هست بااین پیشنهاد شما حتی ماهایی که به راحتی فیلم دریافت میکنیم هم باید وجدان بیداری داشته باشیم که این فیلم هاروبه کیا میدیم واگه احیانا خرید وفروش اینجور فیلم ها رو دیدم ساکت نشینیم
درنهایت من همیشه وهمیشه به خاطر این بزرگواریه شما بهتون احترام میزارم و به خاطر دل مهرونتون ممنون امیدوارم بعضی از این دوستان سود جو هم کمی فقط کمی سپاسگذار باشن و نمک نخورن نمکدون بشکنن

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل...
همين كه اين گفت!;)
منم مخالف همچین کاری هستم اوضاع همین جوریش خیلی به هم ریخته هست وای به حال این سریال و سریال های محبوبی که قراره خواهر فریدا بیارن دیگه نور علی نور میشه و خوش به حال فروشنده ها;)
فکر کنم جواب چراش تو اين پست باشه:
راستي رسالت و هدف اصلي چي بوده.
ممكنه شما يا من براي دريافت يك مجموعه زحمت بكشيم ولي بعضي هاي ديگه ازش سود ببرند آيا بايد كارو متوقف كنيم يا گسترش بديم اگر كار متوقف بشه افرادي كه مي خوان سود كنند بيشتر استفاده مي كنند يا وقتي امثال كاري كه اينجا آغاز شده گسترش پيدا كنه و همه مطلع بشن. فقط كافيه تنها سود خودمان رو نبينيم و نيم نگاهي هم به سود بقيه بندازيم ...
براي تصميم گيري نحوه اشتراك كافيه يك نيم نگاهي بكنيم و ببينيم هدف چي بوده.
اين دوستمون ياد آوری خوبی کردن. هدف از زدن اين بخش اصلاً چی بود!!! روزه اولی که برادر بهروز فقط يه تاپيک در اين ضمينه زدن و همه گفتيم کمک ميکنيم. چرا الان که يه بخش شديم داره يادمون ميره که چرا! ميدونم که خوده من هم مخالف بودم و عصبانی از همه اتفاق هايی که افتاد مخصوصاً سر سريال آن شرلی! ولی يه چيزی بگم! برادر شينوبی که صاحب اصلی سريال هستن تنها کسی بودن که از همه کمتر ناراحت شدن! من يه کم از خودم خجالت کشيدم!

به نظرم به جای اينکه مهدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين هالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...

تا چند وقت ديگه اسم PT تو کل کشور ميپيچه و اون کسايی که ميدونن و ميتونن به جای اينکه سمت فروشنده های online برن ميآن سمت بخش مشارکت PT!

مطمئن باشين اين سريال دست فروشنده ها ميرسه و با محدود کردن ما اون 5 نفر قير فروشنده مجبور ميشن برن سمت فروشنده که در نهايت ما به اونا کمک کرديم ولی اگه آزاد باشه اون 5 نفر از ما ميگيرن!

نميدونم اين فکری بود که من کردم اگه بخواين از نظر منطقی به قضيه نگاه کنيم.

از يه لحاظ ديگه اينه که کاربر های خوب PT که من و شما نميشناسيمشون چقدر سر اين ماجرا ممکنه دلگير بشن که اسمشون توی ليست سفيد نيست! اگه خوده ما هم جز ليست نبوديم و اين سريال رو ميخواستيم چی!

ميدونين من تو بخش انيميشن خيلی راحت ميتونم بفهمم که کسی واقعاً دوستدارش هست يا نيست و ممکنه روز اول به کسی چيزی ندم ولی اين امکان وجود داره که نگاه کنم و ببينم و بفهمم که آيا بايد چيزی بهش بدم يا نه! ولی اينجا چنين امکانی نيست، من چه جوری بفهمم، يا يه کاربر چقدر بايد تو PT فعاليت کنه تا من و بقيه مدير ها به اين نتيجه برسيم. چقدر طول ميکشه؟ همه اينا باعث رفتن کاربر های خوب به سمت فروشنده ها ميشه.

فکر کنم بهتره که بزاريم همه از چيزی که ما داريم استفاده کنن. حساب کسايی هم سود جويی ميکنن با خدای خودشونه!

در آخر هدف من از مشارکت اين بود که چيزی رو که دارم با بقيه شريک شم. به هر جهت چه از طريق ما چه از طريق فروشنده بدست کسی که واقعاً دنبال اين بوده برسه، ما به هدف مون رسيديم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نظرم به جای اينکه مهدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين هالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...
hanghead.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
در نهايت احترام به همه دوستان
شما 2 نفر به ليست سياه اضافه کردين که هر دو در امضاشون
نوشنتن که فروشنده فيلم و سي دي هستند.
خوب يه فروشنده فيلم رو براي چه کاري مي خره؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در نهايت احترام به همه دوستان
شما 2 نفر به ليست سياه اضافه کردين که هر دو در امضاشون
نوشنتن که فروشنده فيلم و سي دي هستند.
خوب يه فروشنده فيلم رو براي چه کاري مي خره؟
اشتباه نکنيد، ما فروشنده های خوب هم داريم که پای حرف شون هستن و چيزی رو که از ما ميگيرن فقط برای خودشون ميخوان و نميفروشن. برادر بابک يکی از همين فروشنده ها هستن!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر درباره اینکه شما یک فرشته اید شکی نیست این و همه میدونن :happy: ....
بازم حرف و نظر خودتون هست بااین پیشنهاد شما حتی ماهایی که به راحتی فیلم دریافت میکنیم هم باید وجدان بیداری داشته باشیم که این فیلم هاروبه کیا میدیم واگه احیانا خرید وفروش اینجور فیلم ها رو دیدم ساکت نشینیم ...
ممنون برادر، لطف داری.:blush::blush::blush:

من نظرم رو تو تاپيک پرستاران گفتم. ببخشيد که ديگه اينجا هم جوابت رو ندادم:p;). به هر جهت خودت بهترين پيشنهاد رو دادی!;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
به نظرم به جای اينکه محدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين حالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...

تا چند وقت ديگه اسم PT تو کل کشور ميپيچه و اون کسايی که ميدونن و ميتونن به جای اينکه سمت فروشنده های online برن ميآن سمت بخش مشارکت PT! ُ

به به ‏‎، به اين ميگن قدرت شبكه سازي ببين چه شود. آخر سيستمه ها. ببخشيد جو منو گرفت. :blush:
منم موافق اين قضايا هستم و كاملا با خواهر فريدا موافقم (چه زود خودموني شدم ;) ). من به داشتن دوستان و هموطنايي مثل شما افتخار ميكنم و تمام سعيم را مي كنم كه يك همچين كاري متوقف نشه. نه فقط به خاطر چند سريال و فيلم بلكه به خاطر بوجود آمدن يك سيستم برنده ـ برنده. يعني من كه به تنهايي نمي تونستم يك سريال را بخرم يا دانلود كنم الان با همكاري شما مي تونم به آنچه كه مي خوام برسم و اين امكان را براي بقيه هم فراهم مي كنم. به اين ميگن سيستم برنده ـ برنده :happy:
اينا منو ياد فيلم pay it forward مياندازه. اگر همه ميتونستن بجز برنده بودن خودشون به برنده بودن ديگران (خانواده،كشور و حتي تمام مردم زمين قشنگمون) هم فكر كنن ميشد بهشت رو در همين زمين هم بدست آورد به صورت فيزيكي. اما اين قصه سر دراز دارد.

در آخر هدف من از مشارکت اين بود که چيزی رو که دارم با بقيه شريک شم. به هر جهت چه از طريق ما چه از طريق فروشنده بدست کسی که واقعاً دنبال اين بوده برسه، ما به هدفمون رسيديم.

دقيقا چيزي كه منم بهش فكر مي كردم. اگر هدف از اشتراك سريال، دادن امكان به ديگران باشه كه به آن سريالي يا فيلمي كه دوست داشتند و نمي تونستن بدستش بيارند برسن. ديگه چه فرقي ميكنه فروشنده برسونه يا ما. البته اگر ما با باشيم كه فقط قيمت دي وي دي و پيك يا پستو ميگيريم (تازه ميشه قرار گذاشت به خودشون تحويل بديم من كه خوشحال ميشم دوستانو از نزديك ببينم) كه ديگه نوره الا نوره.

البته يه چيزي اگه قرار باشه فقط آقا وحيد مشغول پخش باشه و دست تنها بخواد اينكارو بكنه. فكر نكنم به اين آرمان و خواسته هامون برسيم. من يك دي وي دي رايتر دارم و يك كامپيوتر هندلي. ADSL هم دارم براي دانلود. دستمم تو جيب خودم ميره. غرب تهران هم هستم مي تونم تو اين منطقه كمك كنم.(يكي جلوي منو بگيره چون من كارمندمو از صبح تا ساعت 6-7 سر كارم :p). مي تونم تو يك سري موارد كمك كنم مخصوصا در دانلود و كمك مالي در خريدهاي محصولاتي كه دانلود نميشه كرد (به شرطي كه قضيه جدي باشيم و پول برگرده نه مثل اتفاقي كه براي خواهر فريدا تا به حال افتاده كه بايد يه فكري هم به حال اين موضوع كرد و جبرانش كنيم).

به نظر من بايد يكم هم در پخش برنامه ريزي بشه.

خوشحال ميشم منم به عنوان يك عضو گروه قبول كنيد البته ببخشيد انقدر وراجي كردم. اينا ايده هاي منه اما مي دونم اونچه تو فكر مونه (يعني شناختن اينجا توسط همه تو ايران به عنوان يك محل اشتراك) در عمل مشكلات زيادي داره اما تا همين الان شما به خيلياش رسيدين و بايد بگم جدا خسته نباشد.

به قول Chris Gardner كه فيلمشو چند وقت پيش گذاشت اگر آرزويي داري بايد حفظش كني. كسايي كه خوشون كاري رو نتونستن انجام بدن دوست دارند بهتو بگن تو هم نمي توانيد. اگر چيزي رو ميخواي برو و به دستش بيار.

براي همتون آرزوي موفقيت دارم.

خدا نگهدارتون باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا