Daneel Olivaw
مدیر بازنشسته
در عرض همین هفته تاپیک های جدید ایجاد میشه و پخششون مجددا شروع میشه 
سلام.دوستان و عزیزان دل نگفتید طرح بالا چطور بود!!!؟:blush:
اگه خواهان باشید یه لوگو مانند درست کنیم.من با کمال میل همکاری میکنم.![]()
مونده به نظر دوستان دیگه؟ !!![]()
ببخشید من نمیدونم تو این بخش میشه پیشنهاد مشارکت برای سریال هم داد یا نه؟
ولی پیشنهاد دارم سریال "هشدار برای کبرا 11 " هم تو لیست مشارکتی باشه چون میدونم طرفدار زیاد داره...
آقای سعادتی اینجا عزیز بخش مشارکته ، دوستان هم غیر مستقیم به شما
تذکر دادن که این کار شما بر خلاف مرامه مشارکت هست .
جای تعجب داره مدیران عزیز هم بشدت به شما دور دادن .
شایدم قراره نفس عمل مشارکت تغییر کنه این طور که معلومه .
اين مبلغ براي يك سريال خيلي خيلي زياده ! همينطور هم تعداد ديويدي هاش ... چرا دو تا طرح نميذارين ؟ هم ديويدي هم دايويكسهر كس هر كدومش رو خواست سفارش ميده ديگه !
دوست عزیز قبلا هماهنگ شده و مشکلی نیست. در مورد سریال هایی که تعداد DVD شون خیلی بالاست چاره ای غیر از این کار نیست![]()
دانیل عزیز به نظر می یاد اونایی که با شما هماهنگن حسابی بخش مشارکت رو با
بازارچه اشتباه می گیرن .
واقعا جای سواله !؟ چون بخش مشارکت یعنی همین ، تعداد دی وی دی بالا و پایین نداره
چرا وقتی دوستان دیگه با اون فعالیت بالا کار می کنن بدون چشمداشت شدنیه ، ولی این افراد
تو بخش مشارکت با عنوان فروش هر کاری دلشوون می خواد می کنن و متاسفانه با هماهنگی
شما ، یعنی تمام تاپیکهای این آقا با عنوان فروش در بخش مشارکت مورد تایید شماست ، امیدوارم
یه نگاهی به قوانین بخش مشارکت بکنین ، به هر حال این کار تو بخش مشارکت واقعا جای سوال داره ؟
اگر نسخه Divx هم به اشتراک بزارید خیلی بهتر است.چون در درجه اول این سریال محبوب ضمیمه سریال Buffy است و کسی که می خواد نگاه کنه باید یه اشنایی خیلی کوچیک هم با سریال Buffy And Vampire Slayer داشته باشه و بالاخره ممکنه بخواد اون سریال هم خریداری کنه و با این حساب از لحاظ هزینه مقدور به صرفه نیست...
اوشو جان؛ وقتی گفتم هماهنگ شده منظورم فقط هماهنگی با شخص من نبود. منظورم این بود که قبل از ایجاد هر تاپیکی از این نوع، موضوع تو بخش مدیران مطرح شده و همه موافق بودن. علت موافقت ما با این کار هم اینه که بعضی ها مایلن نسخه DVD سریالی رو داشته باشن ولی با توجه به تعداد زیاد DVD ها و زمان بر بودنش کسی نمی تونه با شرایط مشارکت کار پخش اینا رو به عهده بگیره.
از طرفی اگه دقت کنین اسم تاپیک رو گذاشتیم فروش با تخفیف ؛ نه مشارکت؛ علت اینکه توی بخش مشارکت هست هم اینه که به هر حال به نوعی به این بخش مربوط میشه چون سودش از بازارچه خیلی کمتره.
تنها هدف ما از این کار، ایجاد دسترسی به نسخه DVD سریال هایی بود که در حالت عادی امکان به اشتراک گذاریش با شرایط عادی مشارکت نیست.
و ضمنا سعیمون بر اینه که با گذشت زمان تعداد تاپیک های به شیوه مشارکت رو بیشتر کنیم، و به خصوص نسخه divx این سریال ها رو برای اشتراک بذاریم.
و ضمنا اگه کسی حاضر باشه همین سریال ها رو با نسخه DVD و با شرایط مشارکت پخش کنه ما بسیار استقبال می کنیم :happy: هر چند بعید می دونم کسی داوطلب بشه![]()
سلام، من با آقا دانیل موافقم. شاید بعضی ها بخوان نسخه ی DVD رو داشته باشن، (یکیش خود من، البته نه برای این سریال، سریال 24 که قبلا پخش می شد و دوباره قراره شروع بشه، مطمئنا اگر DivX اون هم برای اشتراک می بود، من باز هم DVD رو می گرفتم)
تنها مشکل این بخش اینه که باید به سه نفر برسه، چون اینطوری ممکنه خیلی طول بکشه و کسی درخواست نده، مخصوصا بعد از اینکه سه نفر اول تموم شد، ممکنه چند ماه طول بکشه که درخواست کننده های یه سریال به 6 یا 9 نفر برسه. لطفا برای این هم یه فکری بکنین
البته با اجازه مدیران محترم می فروشن ( البته با سرپوش تخفیف ) و به ریش
آدمایه زحمتکش این بخش می خندن . . .
دوست من؛ هدف ما توی این بخش فقط یک چیزه؛ فراهم کردن سریال ها و مجموعه های محبوب برای دیگران با حداقل هزینه. اگه برامون امکانش باشه با سود صفر این کار رو می کنیم. اگه نباشه با درصدی سود تا زمانی که امکان پخش تمام سریال ها با سود صفر فراهم باشه.
تمام قشنگی این بخش و ارزش کار کسانی که دارن لطف می کنن و بدون سود مجموعه ها رو توزیع می کنن اینه که بی منت این کار رو می کنن. پس با این حساب نباید این قضیه سرپوش تخفیف - به قول شما - باعث ناراحتی بشه.
اینم در نظر بگیرین که مخاطب نسخه DVD خیلی کمتره تا نسخه divx ... پس اگه فکر می کنین واقعا سود عظیمی توی این نوع پخش هست اشتباه می کنین.
در هر حال این دید شما به ما منو متاثر کرد :
این حرف تلویحا یعنی ماها هم داریم به ریش دوستانمون که دارن این همه زحمت می کشن و از وقت خودشون میزنن برای پخش بدون سود مجموعه ها ، می خندیم. در صورتی که کاملا برعکسه و من بسیار ممنونم از همه عزیزانی که انقدر روح بزرگی دارن که بدون هیچ نفع مادی به دیگران کمک می کنن. و مطمئن باشید تمام کسانی که بر خلاف شما با این طرح تخفیف مشکلی ندارن هم دقیقا همین نظر رو دارن و قدر زحمت و لطف افرادی مثل ققنوس و وحید عزیز و باقی دوستان رو می دونن.
درود
فقط باید بگم با اینکه از یه سری مسائل پشت پرده با خبرم ، و این توضیحات شما
رو صرفا توجیح می دونم . انصافا باید از شما در مورد پاسخهای مودبانه و صبورانه
تشکر کنم ( چون هستند از دوستان شما که وقتی انتقاد بجایی ازشوون می شه
تحمل نداشته و متاسفانه از قدرت مدیرتیشون بر علیه منتقد استفاده می کنند ) .
آقای سعادتی اینجا عزیز بخش مشارکته ، دوستان هم غیر مستقیم به شما
تذکر دادن که این کار شما بر خلاف مرامه مشارکت هست .
جای تعجب داره مدیران عزیز هم بشدت به شما دور دادن .
شایدم قراره نفس عمل مشارکت تغییر کنه این طور که معلومه .
من نمی دونم اینجا عزیزان با آی دی جدید چطور اینقدر اطلاعاتشون بعد از دو تا پست
و پس از چند لحظه اینقدر بالا می ره ؟!
جالبه ! بعضی از دوستان با یه آی دیگه می یانو خلاصه تو بخش مشارکت
هر چی می خوان تهیه می کنن و با یه آی دی دیگه تو همون بخش مشارکت
البته با اجازه مدیران محترم می فروشن ( البته با سرپوش تخفیف ) و به ریش
آدمایه زحمتکش این بخش می خندن . . .
والا خجالت داره !