• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در عرض همین هفته تاپیک های جدید ایجاد میشه و پخششون مجددا شروع میشه ;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام.دوستان و عزیزان دل نگفتید طرح بالا چطور بود!!!؟:D:blush:

اگه خواهان باشید یه لوگو مانند درست کنیم.من با کمال میل همکاری میکنم.
124.gif

مونده به نظر دوستان دیگه؟ !!:rolleyes:

خوب بود مرسي اما طبيعتآ بايد براي اينكه بره تو امضا كوچيك تر باشه!
ضمن اينكه اين پيشنهاد دوست عزيزمون جناب زير نويس هم خوب بود كه از تصوير سريالهاي محبوب مثل جواهري در قصر و LOST و ... استفاده كنيم!
تاثير بيشتري ميذاره در نگاه اول!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید من نمیدونم تو این بخش میشه پیشنهاد مشارکت برای سریال هم داد یا نه؟

ولی پیشنهاد دارم سریال "هشدار برای کبرا 11 " هم تو لیست مشارکتی باشه چون میدونم طرفدار زیاد داره...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ببخشید من نمیدونم تو این بخش میشه پیشنهاد مشارکت برای سریال هم داد یا نه؟

ولی پیشنهاد دارم سریال "هشدار برای کبرا 11 " هم تو لیست مشارکتی باشه چون میدونم طرفدار زیاد داره...

شما می تونی خودت تاپیکش رو ایجاد کنی
character0144.gif

osho

Registered User
لایک‌ها
1
آقای سعادتی اینجا عزیز بخش مشارکته ، دوستان هم غیر مستقیم به شما

تذکر دادن که این کار شما بر خلاف مرامه مشارکت هست .

جای تعجب داره مدیران عزیز هم بشدت به شما دور دادن .

شایدم قراره نفس عمل مشارکت تغییر کنه این طور که معلومه .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

دوست عزیز قبلا هماهنگ شده و مشکلی نیست. در مورد سریال هایی که تعداد DVD شون خیلی بالاست چاره ای غیر از این کار نیست ;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اين مبلغ براي يك سريال خيلي خيلي زياده ! همينطور هم تعداد ديويدي هاش ... چرا دو تا طرح نميذارين ؟ هم ديويدي هم دايويكس :) هر كس هر كدومش رو خواست سفارش ميده ديگه !

خب اگه کسی نسخه divx رو داره و می تونه برای اشتراک بذاره ما استقبال می کنیم. هیچ تناقضی با این که نسخه DVD با این شرایط پخش بشه نداره :D

osho

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز قبلا هماهنگ شده و مشکلی نیست. در مورد سریال هایی که تعداد DVD شون خیلی بالاست چاره ای غیر از این کار نیست ;)

دانیل عزیز به نظر می یاد اونایی که با شما هماهنگن حسابی بخش مشارکت رو با

بازارچه اشتباه می گیرن .

واقعا جای سواله !؟ چون بخش مشارکت یعنی همین ، تعداد دی وی دی بالا و پایین نداره

چرا وقتی دوستان دیگه با اون فعالیت بالا کار می کنن بدون چشمداشت شدنیه ، ولی این افراد

تو بخش مشارکت با عنوان فروش هر کاری دلشوون می خواد می کنن و متاسفانه با هماهنگی

شما ، یعنی تمام تاپیکهای این آقا با عنوان فروش در بخش مشارکت مورد تایید شماست ، امیدوارم

یه نگاهی به قوانین بخش مشارکت بکنین ، به هر حال این کار تو بخش مشارکت واقعا جای سوال داره ؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دانیل عزیز به نظر می یاد اونایی که با شما هماهنگن حسابی بخش مشارکت رو با

بازارچه اشتباه می گیرن .

واقعا جای سواله !؟ چون بخش مشارکت یعنی همین ، تعداد دی وی دی بالا و پایین نداره

چرا وقتی دوستان دیگه با اون فعالیت بالا کار می کنن بدون چشمداشت شدنیه ، ولی این افراد

تو بخش مشارکت با عنوان فروش هر کاری دلشوون می خواد می کنن و متاسفانه با هماهنگی

شما ، یعنی تمام تاپیکهای این آقا با عنوان فروش در بخش مشارکت مورد تایید شماست ، امیدوارم

یه نگاهی به قوانین بخش مشارکت بکنین ، به هر حال این کار تو بخش مشارکت واقعا جای سوال داره ؟

اوشو جان؛ وقتی گفتم هماهنگ شده منظورم فقط هماهنگی با شخص من نبود. منظورم این بود که قبل از ایجاد هر تاپیکی از این نوع، موضوع تو بخش مدیران مطرح شده و همه موافق بودن. علت موافقت ما با این کار هم اینه که بعضی ها مایلن نسخه DVD سریالی رو داشته باشن ولی با توجه به تعداد زیاد DVD ها و زمان بر بودنش کسی نمی تونه با شرایط مشارکت کار پخش اینا رو به عهده بگیره.

از طرفی اگه دقت کنین اسم تاپیک رو گذاشتیم فروش با تخفیف ؛ نه مشارکت؛ علت اینکه توی بخش مشارکت هست هم اینه که به هر حال به نوعی به این بخش مربوط میشه چون سودش از بازارچه خیلی کمتره.

تنها هدف ما از این کار، ایجاد دسترسی به نسخه DVD سریال هایی بود که در حالت عادی امکان به اشتراک گذاریش با شرایط عادی مشارکت نیست.

و ضمنا سعیمون بر اینه که با گذشت زمان تعداد تاپیک های به شیوه مشارکت رو بیشتر کنیم، و به خصوص نسخه divx این سریال ها رو برای اشتراک بذاریم.

و ضمنا اگه کسی حاضر باشه همین سریال ها رو با نسخه DVD و با شرایط مشارکت پخش کنه ما بسیار استقبال می کنیم :happy: هر چند بعید می دونم کسی داوطلب بشه :D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اگر نسخه Divx هم به اشتراک بزارید خیلی بهتر است.چون در درجه اول این سریال محبوب ضمیمه سریال Buffy است و کسی که می خواد نگاه کنه باید یه اشنایی خیلی کوچیک هم با سریال Buffy And Vampire Slayer داشته باشه و بالاخره ممکنه بخواد اون سریال هم خریداری کنه و با این حساب از لحاظ هزینه مقدور به صرفه نیست...

اگه نسخه divx به دستمون برسه قطعا برای اشتراک میذاریم
birgits_snill.gif

jack_bauer24_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من با آقا دانیل موافقم. شاید بعضی ها بخوان نسخه ی DVD رو داشته باشن، (یکیش خود من، البته نه برای این سریال، سریال 24 که قبلا پخش می شد و دوباره قراره شروع بشه، مطمئنا اگر DivX اون هم برای اشتراک می بود، من باز هم DVD رو می گرفتم)
تنها مشکل این بخش اینه که باید به سه نفر برسه، چون اینطوری ممکنه خیلی طول بکشه و کسی درخواست نده، مخصوصا بعد از اینکه سه نفر اول تموم شد، ممکنه چند ماه طول بکشه که درخواست کننده های یه سریال به 6 یا 9 نفر برسه. لطفا برای این هم یه فکری بکنین

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
اوشو جان؛ وقتی گفتم هماهنگ شده منظورم فقط هماهنگی با شخص من نبود. منظورم این بود که قبل از ایجاد هر تاپیکی از این نوع، موضوع تو بخش مدیران مطرح شده و همه موافق بودن. علت موافقت ما با این کار هم اینه که بعضی ها مایلن نسخه DVD سریالی رو داشته باشن ولی با توجه به تعداد زیاد DVD ها و زمان بر بودنش کسی نمی تونه با شرایط مشارکت کار پخش اینا رو به عهده بگیره.

از طرفی اگه دقت کنین اسم تاپیک رو گذاشتیم فروش با تخفیف ؛ نه مشارکت؛ علت اینکه توی بخش مشارکت هست هم اینه که به هر حال به نوعی به این بخش مربوط میشه چون سودش از بازارچه خیلی کمتره.

تنها هدف ما از این کار، ایجاد دسترسی به نسخه DVD سریال هایی بود که در حالت عادی امکان به اشتراک گذاریش با شرایط عادی مشارکت نیست.

و ضمنا سعیمون بر اینه که با گذشت زمان تعداد تاپیک های به شیوه مشارکت رو بیشتر کنیم، و به خصوص نسخه divx این سریال ها رو برای اشتراک بذاریم.

و ضمنا اگه کسی حاضر باشه همین سریال ها رو با نسخه DVD و با شرایط مشارکت پخش کنه ما بسیار استقبال می کنیم :happy: هر چند بعید می دونم کسی داوطلب بشه :D

ببخشيد من وسط صحبتهاي اساتيد ميپرم.
من از كارهاي بخش فروش با تخفيف سريال x-files رو گرفتم كه خودم هم تقريبا چند ماهي قبل از آشنايي با اين فروم در حال دانلودش بودم (كه ديگه بعد از دريافت دي وي دي ها باقيشو رها كردم). يكبار هم پيشنهاد شيرشو دادم اما كسي داوطلب نميشد چون ميگفتند 17 تا دي وي دي ميشه.
اوشو جان به نظر من يكي از جنبه هاي همين اشتراك مهيا كردن و ايجاد كردن شرايطي كه افراد به چيزهايي كه دوستدارند برسن. كسي كه كيفيت براش اهميت داره خوب بايد هزينش هم بپردازه.
در كل ايجاد امكانات بيشتر به نظر من بهتر از محدود كردنه. خيلي از مجموعه هايي كه اينجا هست رو من اصلا فكرشو نمي كردم بتونم در ايران پيدا كنم فقط در ذهن من دانلود توسط خودم يا خريد از كشور هاي ديگه بود (كه اين يكي هم امكانشو نداشتم).
بازم شرمنده پريدم وسط
از همه دوستان تشكر ميكنم و براي تك تكتون آرزوي موفقيت دارم.
همتونو دوست دارم و براي ايجاد اين امكانات جديد از همتون ممنونم
-------------------
شايد فردا طلوع خورشيد را نبينم پس بخاطر فرصتهايي كه تا كنون در اختيارم قرار داده شده سپاس، سپاس و سپاس زيرا اين زندگي هديه اي مجاني بوده و مرگ خيلي آسان سر ميرسد پس بايد لحظه هاي زندگي رو استفاده كرد براي ...

osho

Registered User
لایک‌ها
1
سلام، من با آقا دانیل موافقم. شاید بعضی ها بخوان نسخه ی DVD رو داشته باشن، (یکیش خود من، البته نه برای این سریال، سریال 24 که قبلا پخش می شد و دوباره قراره شروع بشه، مطمئنا اگر DivX اون هم برای اشتراک می بود، من باز هم DVD رو می گرفتم)
تنها مشکل این بخش اینه که باید به سه نفر برسه، چون اینطوری ممکنه خیلی طول بکشه و کسی درخواست نده، مخصوصا بعد از اینکه سه نفر اول تموم شد، ممکنه چند ماه طول بکشه که درخواست کننده های یه سریال به 6 یا 9 نفر برسه. لطفا برای این هم یه فکری بکنین

من نمی دونم اینجا عزیزان با آی دی جدید چطور اینقدر اطلاعاتشون بعد از دو تا پست

و پس از چند لحظه اینقدر بالا می ره ؟!

جالبه ! بعضی از دوستان با یه آی دیگه می یانو خلاصه تو بخش مشارکت

هر چی می خوان تهیه می کنن و با یه آی دی دیگه تو همون بخش مشارکت

البته با اجازه مدیران محترم می فروشن ( البته با سرپوش تخفیف ) و به ریش

آدمایه زحمتکش این بخش می خندن . . .

والا خجالت داره !

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دوست من؛ هدف ما توی این بخش فقط یک چیزه؛ فراهم کردن سریال ها و مجموعه های محبوب برای دیگران با حداقل هزینه. اگه برامون امکانش باشه با سود صفر این کار رو می کنیم. اگه نباشه با درصدی سود تا زمانی که امکان پخش تمام سریال ها با سود صفر فراهم باشه.

تمام قشنگی این بخش و ارزش کار کسانی که دارن لطف می کنن و بدون سود مجموعه ها رو توزیع می کنن اینه که بی منت این کار رو می کنن. پس با این حساب نباید این قضیه سرپوش تخفیف - به قول شما - باعث ناراحتی بشه.

اینم در نظر بگیرین که مخاطب نسخه DVD خیلی کمتره تا نسخه divx ... پس اگه فکر می کنین واقعا سود عظیمی توی این نوع پخش هست اشتباه می کنین.

در هر حال این دید شما به ما منو متاثر کرد :

این حرف تلویحا یعنی ماها هم داریم به ریش دوستانمون که دارن این همه زحمت می کشن و از وقت خودشون میزنن برای پخش بدون سود مجموعه ها ، می خندیم. در صورتی که کاملا برعکسه و من بسیار ممنونم از همه عزیزانی که انقدر روح بزرگی دارن که بدون هیچ نفع مادی به دیگران کمک می کنن. و مطمئن باشید تمام کسانی که بر خلاف شما با این طرح تخفیف مشکلی ندارن هم دقیقا همین نظر رو دارن و قدر زحمت و لطف افرادی مثل ققنوس و وحید عزیز و باقی دوستان رو می دونن.

osho

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من؛ هدف ما توی این بخش فقط یک چیزه؛ فراهم کردن سریال ها و مجموعه های محبوب برای دیگران با حداقل هزینه. اگه برامون امکانش باشه با سود صفر این کار رو می کنیم. اگه نباشه با درصدی سود تا زمانی که امکان پخش تمام سریال ها با سود صفر فراهم باشه.

تمام قشنگی این بخش و ارزش کار کسانی که دارن لطف می کنن و بدون سود مجموعه ها رو توزیع می کنن اینه که بی منت این کار رو می کنن. پس با این حساب نباید این قضیه سرپوش تخفیف - به قول شما - باعث ناراحتی بشه.

اینم در نظر بگیرین که مخاطب نسخه DVD خیلی کمتره تا نسخه divx ... پس اگه فکر می کنین واقعا سود عظیمی توی این نوع پخش هست اشتباه می کنین.

در هر حال این دید شما به ما منو متاثر کرد :

این حرف تلویحا یعنی ماها هم داریم به ریش دوستانمون که دارن این همه زحمت می کشن و از وقت خودشون میزنن برای پخش بدون سود مجموعه ها ، می خندیم. در صورتی که کاملا برعکسه و من بسیار ممنونم از همه عزیزانی که انقدر روح بزرگی دارن که بدون هیچ نفع مادی به دیگران کمک می کنن. و مطمئن باشید تمام کسانی که بر خلاف شما با این طرح تخفیف مشکلی ندارن هم دقیقا همین نظر رو دارن و قدر زحمت و لطف افرادی مثل ققنوس و وحید عزیز و باقی دوستان رو می دونن.

درود

فقط باید بگم با اینکه از یه سری مسائل پشت پرده با خبرم ، و این توضیحات شما

رو صرفا توجیح می دونم . انصافا باید از شما در مورد پاسخهای مودبانه و صبورانه

تشکر کنم ( چون هستند از دوستان شما که وقتی انتقاد بجایی ازشوون می شه

تحمل نداشته و متاسفانه از قدرت مدیرتیشون بر علیه منتقد استفاده می کنند ) .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
درود

فقط باید بگم با اینکه از یه سری مسائل پشت پرده با خبرم ، و این توضیحات شما

رو صرفا توجیح می دونم . انصافا باید از شما در مورد پاسخهای مودبانه و صبورانه

تشکر کنم ( چون هستند از دوستان شما که وقتی انتقاد بجایی ازشوون می شه

تحمل نداشته و متاسفانه از قدرت مدیرتیشون بر علیه منتقد استفاده می کنند ) .

خواهش می کنم اوشو جان.

و البته اگه مسائل پشت پرده ای هم باشه (که امیدوارم نباشه) من ازش باخبر نیستم و دلایلم از دید خودم توجیه نیست و منطقیه. متاسفم که دلایل از دید شما قانع کننده نبوده.

به هر حال همونطور که قبلا هم گفتم هدف ما اینه که تا جایی که ممکنه مشارکت بدون سود داشته باشیم و فروش با تخفیف یه راه حل موقته.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

من همين الان اين تاپيک رو ديدم.:p

لازم هست که من هم اضافه کنم که اين طرح فروش با تخفيف با توافق نظر من، دنيل، برادر علی و برادر بهروز و همچنين ادمين سايت داره انجام ميشه.:happy:

اوشوی عزيز

يک نکته رو من متذکر ميشم و به همين بسنده ميکنم.

منظورتون از لوث کردن زحمات بقيه بچه ها چيست؟ :blink: يعنی من با اينکه موافقت کردم اين سريال ها با نصف قيمت بازار بدست بچه ها برسه، زحمت دانلود هايی که ميکنم و ميزارم برای مشارکت رو دارم از بين ميبرم!!؟؟؟ :blink: (خودم رو مثال ميزنم که به کسی بر نخوره يه موقع) ;)

من الان خودم 3 فصل اول buffy the vampire slayer رو که دانلود کردم، برای اشتراک بدون سود گزاشتم. اين کاريست که از دست من بر ميآد ولی وقتی يه سريال مثل angel در دست ما نيست و ميتونيم با قيمت پايين تهيه اش کنيم، چه اشکالی داره!:eek:

من شخصاً خيلی دنبال اين سريال بودم و امکان اينکه بيام و کل اين سريال رو دانلود بکنم رو هم دارم. چون ميدونين که من سريع ترين اينترنت رو بين همه بچه ها دارم و لينک دانلود اين سريال هم موجوده!;) ولی وقتی الان آماده هست و ميتونم (با تخفيف، با کيفيت عالی که کيفيت دانلودی به پای اين نميرسه) اين سريال رو بگيرم، چرا وقت و اينترنت خودم رو هدر بدم؟ :f34r: ميرم سريال پزشک دهکده که هيچ کدوم از ورژن هاش موجود نيست رو ميگيرم!:happy:

در کل ما 4 نفر مدير با اين موضوع موافق بوديم و هستيم. اگه کسی از بچه ها اين سريال رو داره و ميخواد به اشتراک بزاره (با همين فرمت) اون وقت ما اين تاپيک رو قفل ميکينم. ولی تا زمانی که نمونه اين سريال موجود نيست، چرا جلوی پخشش رو بگيريم؟! :eek:

حالا نظر شما چيه؟ هنوز ميگين من دارم زحمت های خودم رو هدر ميدم؟ :blink::happy:

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
کاملا با فریدای عزیز موافقم رایت مثلا 38 تا dvd کار ساده ای نیست که من نوعی بیام هر دی وی دی 300 تومان
برای همه بزنم . اون بابایی که با این شیوه مشکل داره خودش میاد یک هفته با این شرایط دی وی دی بزنه.
دوستان حالا که این سیستم به اشتراک گذاری تازه جون گرفته بد نیست یک مقدار توقعات خودمون رو هم در حد
معمول نگه داریم.

FAO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من قصدم این بود که اگر این دوست عزیز مشکلی دارند به خود من بگویند ولی گویا ...
این عین جوابی است که من بعد از این پست براشون پی او دادم و جوابی هم نگرفتم ولی گویا اشتباه کردم!

میخواستم در خود تاپیک جواب بدم منصرف شدم

با سلام
1-بله دوست عزیز من میدونم اینجا چه بخشی است!!!
2-من تذکر مستقیم و یا غیر مستقیمی ندیدم
3-کسی به من دور نداده چون نه من در حق کسی لطف میکنم که با این شرایط آرشیوم رو در اختیار دوستان میگذارم نه کسی به من لطف میکنه که با این شرایط درخواست خرید میده!!!
4-شما اگر توجه کنید در عنوان تاپیک میبینید که نوشته شده فروش با تخفیف و مشارکتی ذکر نشده که شما نگران تغییر نفس عمل آن باشید و پیشنهاد ایجاد تاپیک با این موضوعات هم مربوط به مدیران این قسمت است و امر شخصی نمیباشد!!!

FAO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی دونم اینجا عزیزان با آی دی جدید چطور اینقدر اطلاعاتشون بعد از دو تا پست

و پس از چند لحظه اینقدر بالا می ره ؟!

جالبه ! بعضی از دوستان با یه آی دیگه می یانو خلاصه تو بخش مشارکت

هر چی می خوان تهیه می کنن و با یه آی دی دیگه تو همون بخش مشارکت

والا خجالت داره !

با سلام:

اگر منظور من هستم پیشنهاد آی دی دوم از طرف مدیران همین بخش بوده وضمنا شکر خدا من تا به حال سریالی رو از این قسمت به قصد فروش تهیه نکردم و یک سری سریال رزمی بوده که به طور غیر مستقیم از یکی از دوستان گرفتم و دیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا