یه چیزی توی بلیچ وجود داره که معلوم نیست قصد طراح این داستان چی بوده . منظورم اینه که بعضی جاها واقعا نمی شه رده سنی این انیمه رو تعیین کرد.
به سه دلیل:
1 - رفتار عجیب و خنده دار بین پسر و پدر( Kurosaki Isshin با Kurosaki Ichigo) که البته یک جور بی تربیتی به حساب میاد:blink: . مخصوصا اون قسمت دوم خیلی با حال بود که برای بیدار کردنه ایچیگو با جفت پا اومد توی صورت ایچیگو . خیلی خندیدم
. البته ایچیگو هم حسابی خدمت پدرش رسید .
2 - وجود هم جنس گرایی در بعضی قسمت ها . و نمی شه منکر این موضوع شد . چون همانطور که میدانید یکی از همکلاسیهای Inoue که لبته یک دختره ، به Inoue علاقه داره و این در حقیقت یک .....
البته شاید این دو موضوع یک جور شیطنت باشه که برای جذاب تر کردن داستان آورده شده
. نمی دونم کسی قبلا در رابطه با این موضوعات بحث کرده یا نه ؟
یعنی شاید قصدی از مطرح کردن این قضایا نداشته و فقط برای fun بوده ؟
ضمنا ببخشید یه دفعه چند تا پست می زارم به خاطره اینه که درگیر امتحانام هستم و وقت نمی کنم اینجا بیام . البته وقتی امتحانام تموم شد با دست پر میام .
با تشکر از همه دوستان به خصوص کاکاشی که به من این تاپیک رو معرفی کرد .
به سه دلیل:
1 - رفتار عجیب و خنده دار بین پسر و پدر( Kurosaki Isshin با Kurosaki Ichigo) که البته یک جور بی تربیتی به حساب میاد:blink: . مخصوصا اون قسمت دوم خیلی با حال بود که برای بیدار کردنه ایچیگو با جفت پا اومد توی صورت ایچیگو . خیلی خندیدم
2 - وجود هم جنس گرایی در بعضی قسمت ها . و نمی شه منکر این موضوع شد . چون همانطور که میدانید یکی از همکلاسیهای Inoue که لبته یک دختره ، به Inoue علاقه داره و این در حقیقت یک .....
البته شاید این دو موضوع یک جور شیطنت باشه که برای جذاب تر کردن داستان آورده شده
ضمنا ببخشید یه دفعه چند تا پست می زارم به خاطره اینه که درگیر امتحانام هستم و وقت نمی کنم اینجا بیام . البته وقتی امتحانام تموم شد با دست پر میام .
با تشکر از همه دوستان به خصوص کاکاشی که به من این تاپیک رو معرفی کرد .