به نقل از mynobar :کیهان چه شکلی هست ؟ بیضی ؟ کره ؟ مکعب ؟ منشور ؟ مخروط ؟ یا هیچکدوم ؟
از کجا معلوم که کره خاکی در انتهایی از گوشه های کیهان جای گرفته و نه لزوماً در میانه های آن ؟
اين نظريه اثبات شده است . اما از بخت بد ديگران روي نظريه استاد كار كردند و توانسته اند به نام خود ثبت كنند . به هر حال اثبات اين نظريه متعلق به اين پروفسور ايراني نيست .به نقل از mynobar :من زمانی شنیده بودم که مرحوم پروفسور حسابی ، نظریه ای را برای بی نهایت بودن ذرات ارائه داده بودند ، ولی نمیدانم که آیا توانستند آن را به اثبات برسانند یا نه .
اين مفاهيم مانند ابتدا ، انتها ، زمان ، مرز و . . . . ساخته ذهن بشر براي تعريف كردن محيط پيرامون خود هستند . در **** هستي اين مفاهيم به گونه اي كه در ذهن ما هستند وجود ندارد .به نقل از taher007 :هر چند که این 13 میلیارد چیزیه که ما تا حالا تونستیم ببینیم و ممکنه جهان فراتر از ان باشد. با این حال تا به حال هیچ مدلی ارایه نشده که انتهایی برای جهان در نظر بگیره، البته مدل هایی هستند که طبق اونها جهان متناهیه ولی باز طبق همون مدل جهان مرزی ندارد... یعنی متناهیه بدون مرز...
خواهش ميكنم حبيب جانبه نقل از mynobar :چشم ،
به روی این دو تا چشم کور من ، بهروز جان عزیزم .
بهروز جان ، مواظب باش ها ، یه وقت میبینی که سر از بین ایده آلیست ها بیرون آوردی . :lol:به نقل از behroozsara :اين مفاهيم مانند ابتدا ، انتها ، زمان ، مرز و . . . . ساخته ذهن بشر براي تعريف كردن محيط پيرامون خود هستند . در **** هستي اين مفاهيم به گونه اي كه در ذهن ما هستند وجود ندارد .
دوست عزیز , جناب parsbin در فرضیاتشون جواب این سؤالات رو دادن مشکل اینجاست که با این فرضیات هم بازاصلاً زمین در کجای کیهان واقع شده ؟
ابعاد کیهان چه طوریه ؟ همین سه بعدیه یا به قول دوستان ده بیست بعدیه ؟
کیهان چه شکلی هست ؟ بیضی ؟ کره ؟ مکعب ؟ منشور ؟ مخروط ؟ یا هیچکدوم ؟
از کجا معلوم که کره خاکی در انتهایی از گوشه های کیهان جای گرفته و نه لزوماً در میانه های آن ؟
از کجا معلوم که این 13.7 ملیارد سال نوری ( در صورت درست بودن فرضیه قرار داشتن زمین در گوشه کیهان ) به ییک از ستارگان قطاع حول زمین مربوط میشه و از اون طرف نباشه ؟
جواب این سؤالات داده شده ؟
جناب behroozsara از چه منبعی می گید که ابعاد این جهان بینهایت هست , آیا این مسئله برای فیزیکدانان و اختر فیزیکدانان اثبات شده ؟ من که چنین چیزی نشنیدم .اصلا مفهوم ابتدا و انتها مفاهيمي است كه انسانها براي خود وضع كرده اند و در جهان هستي ابدا چنين چيزي وجود ندارد .
وقتي ابعاد اين جهان بي نهايت باشد ديگر جايگاه ابتدا و انتها مفهومي ندارد .
به نقل از Huashan :سلام
ظاهرا اسم این تاپیک رو باید می گذاشتن اندازه گیری حواس پنجگانه :lol: :lol: :lol:
دوست عزیز , جناب parsbin در فرضیاتشون جواب این سؤالات رو دادن مشکل اینجاست که با این فرضیات هم باز
حل مسئله اشتباه است .
جناب behroozsara از چه منبعی می گید که ابعاد این جهان بینهایت هست , آیا این مسئله برای فیزیکدانان و اختر فیزیکدانان اثبات شده ؟ من که چنین چیزی نشنیدم .