3. گاز گرفتن ناجوانمردانه يك نينجا....
من از اعضای مخفی گروه شیطانی و سردسته ی نینجاها تقاضای اعدام به بدترین شکل ممکنه برای ساکورای را دارم :evil2: :devil: :evil: :grrr: :thumbsdow
3. گاز گرفتن ناجوانمردانه يك نينجا....
آقا جون چرا اعدام؟؟؟؟
دیگه اعدام رو تو خیلی جاها لغو کردن
اطلاعيه بسيار مهم دادستاني !
اخطار::
در صورت عدم اعدام این خائن
گروه تروریستی نینجا به دستور :f34r: وی را ترور خواهند کرد..
خجالت بکش :grrr:برادر شیان تو هم :crying:از تو بعید هست:grrr:بزن برات مصونيت قضايي مي گيرم!
بزن برات مصونيت قضايي مي گيرم!
ما نینجاها مصونیت 30یا30 ،نظامی ، غیر نظامی ، وحشی ، اهلی ، خانگی ، فرهنگی ، هنری ،ورزشی پرسنلی ، گروهی ، انفرادی ، تعمیراتی ، تخریبچی ، تزییناتی ، تدارکاتی ، کمکی ، تروریـ..ستی ،غریق نجاتی ، خفگی ، گربه ای و ........... هم داریم
شما خواستی بگو برات ی فرستم
ارائه این خدمات برای نینجاها رایگان است.. :f34r:
فقط مرگ همین همین همین همین همین همین همین :hmm:مرگ مرگ مرگ مرگ مرگ مرگ مرگ مرگ مرگ:hmm:من فکر کردم اين رأی گيری تموم شده و ساکورا هم تبرئه شد! پس رأی دادستان کل چی شد؟
من فکر کردم اين رأی گيری تموم شده و ساکورا هم تبرئه شد! پس رأی دادستان کل چی شد؟
اونایی که میخوان این بابا اعدام بشه خودم براشون این کار رو درست مثل یک روح انجام میدم:f34r: فقط درخواست و محل بوسیله کبوتر نامه بر واسم بفرستید پولشم آخر سال همراه اون سفارشات دیگه که انجام شده میگیرم خدا وکیلی مرام و معرفت حال میکنید ایول آوردید:lol:
ما نینجاها مصونیت 30یا30 ،نظامی ، غیر نظامی ، وحشی ، اهلی ، خانگی ، فرهنگی ، هنری ،ورزشی پرسنلی ، گروهی ، انفرادی ، تعمیراتی ، تخریبچی ، تزییناتی ، تدارکاتی ، کمکی ، تروریـ..ستی ،غریق نجاتی ، خفگی ، گربه ای و ........... هم داریم
شما خواستی بگو برات ی فرستم
ارائه این خدمات برای نینجاها رایگان است.. :f34r:
راستش با توجه به فرار متهم از مجازات با سوئاستفاده از شکافهای قانونی کمیته مجازات تصمیم به تروز متهم گرفته!