• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یه سوال مهم داشتم هرکی میدونه سریعتر جواب بده نگرانم.من یه کراتین منوهیدرات خریدم و برای اولین بار کراتین میخوردم روز اول تو 3 وعده صبحانه قبل و بعد تمرین هردفعه 10 گرم مصرف کردم یعنی در مجموع 30 گرم بعد چند ساعت پهلوی طرف چپم(طرف راست جایی که حدودا آپاندیس قرار گرفته دقیقا همون نقطه اما در طرف چپ)هر از گاهی با صفت کردن شکمم یا خنده شدید درد کمی تو اون نوقطه به وجود میاد.علتش میتونه کراتین باشه یا چیز دیگه؟
با تشکر لطفا سریع جواب بدیدخیلی نگرانم:eek::hmm::(

مشکل کلیه نداری؟

آب زیاد میخوری یا نه بعد از مصرف کراتین در طول روز؟

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
سلام یه سوال مهم داشتم هرکی میدونه سریعتر جواب بده نگرانم.من یه کراتین منوهیدرات خریدم و برای اولین بار کراتین میخوردم روز اول تو 3 وعده صبحانه قبل و بعد تمرین هردفعه 10 گرم مصرف کردم یعنی در مجموع 30 گرم بعد چند ساعت پهلوی طرف چپم(طرف راست جایی که حدودا آپاندیس قرار گرفته دقیقا همون نقطه اما در طرف چپ)هر از گاهی با صفت کردن شکمم یا خنده شدید درد کمی تو اون نوقطه به وجود میاد.علتش میتونه کراتین باشه یا چیز دیگه؟
با تشکر لطفا سریع جواب بدیدخیلی نگرانم:eek::hmm::(
ماشالا...! باید حداقل یه هیکل 110-120 کیلویی ورزشکاری داشته باشی شما. از روی مقدار کراتتین مصرفیتون میگما. چون یه ورزشکار 80 کیلویی با 20 گرم بارگیری میکنه.

روزی ((حداقل)) 3 لیتر اب بخورید. اب هم همون h2o هست منظورم. هندونه و چای جزوش حساب نیست.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
مشکل کلیه نداری؟

آب زیاد میخوری یا نه بعد از مصرف کراتین در طول روز؟

قبلنا فقط در هنگام تمرین آب میخوردم و یه لیوان در هنگام غذا(آدم کم مصرفی هستم تو آب:D)اما روزی که اینو خوردم 2 لیوان بیشتر از همیشه آب خوردم
مشکل کلیه رو خبر ندارم اما تا الان برای کلیه به دکتر مراجعه نکردم.

Last edited:

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
ماشالا...! باید حداقل یه هیکل 110-120 کیلویی ورزشکاری داشته باشی شما. از روی مقدار کراتتین مصرفیتون میگما. چون یه ورزشکار 80 کیلویی با 20 گرم بارگیری میکنه.

روزی ((حداقل)) 3 لیتر اب بخورید. اب هم همون h2o هست منظورم. هندونه و چای جزوش حساب نیست.

وافعیتش میخواستم با 15 گرم بارگیری کنم نمیدونستم 5 گرم چقدر میشه تو یکی از سایتا نوشته بود به اندازه قاشق چای خوری منم مصرف کردم اما فردای این عوارض دیدم قاشقی که برداشتم مربا خوریه:blush:
من دقیقا 80 کیلوگرم هستم:lol:

Last edited:

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
قبلنا فقط در هنگام تمرین آب میخوردم و یه لیوان در هنگام غذا(آدم کم مصرفی هستم تو آب:D)اما روزی که اینو خوردم 2 لیوان بیشتر از همیشه آب خوردم
مشکل کلیه رو خبر ندارم اما تا الان برای کلیه به دکتر مراجعه نکردم.

پس مشکل همینه آب کم مصرف میکنی آب مصرفیت رو بالا ببر اگه خوب نشدی برو دکتر ببین کلیت مشکل نداره

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
چربی سوز polythermex hardcore چطوره؟عوارضش چیاست؟اصلا خوبه؟ ممنون

چربی سوز استروییدی .

برای وزن کم کردن فوری وزود هنگام خوبه و عوارض مثل سردرد .ریزش مو .و.............در بر داره

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
با سلام .
ببخشید مهدی جان خواستم ببینم بدن سازی بدون مکمل و این حرفا میشه ؟
چون من نمیخوام بدنم گنده بشه و هیکلی بشم !!!
فقط میخوام بدنم روی فرم باشه .
قد من 182 و وزن من 73 و 74 ( جدیدا وزن نکردم )
خواستم ببینم اگه میشه یه راهنمایی به ما بکنی .
تاحالا هم پام به باشگاه بدنسازی نخورده !!!

البته اینو هم اضافه کنم که تا آخر تابستون والیبال میرفتم .
ولی الان چون دانشگاه میرم و دیگه وقتشو ندارم ، گفتم یه ورزش دیگه رو شروع کنم که همیشه و همه جا بتونم انجام بدم .

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با سلام .
ببخشید مهدی جان خواستم ببینم بدن سازی بدون مکمل و این حرفا میشه ؟
چون من نمیخوام بدنم گنده بشه و هیکلی بشم !!!
فقط میخوام بدنم روی فرم باشه .
قد من 182 و وزن من 73 و 74 ( جدیدا وزن نکردم )
خواستم ببینم اگه میشه یه راهنمایی به ما بکنی .
تاحالا هم پام به باشگاه بدنسازی نخورده !!!

البته اینو هم اضافه کنم که تا آخر تابستون والیبال میرفتم .
ولی الان چون دانشگاه میرم و دیگه وقتشو ندارم ، گفتم یه ورزش دیگه رو شروع کنم که همیشه و همه جا بتونم انجام بدم .

سلام

اره میشه ولی باید تغذیه مناسبی داشته باشی

با مصرف مکمل زودی بزرگ نمیشی .

البته به مرور زمان به مکمل شاید نیاز داشته باشی .برای تمرین پر شدت ....

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام

اره میشه ولی باید تغذیه مناسبی داشته باشی

با مصرف مکمل زودی بزرگ نمیشی .

البته به مرور زمان به مکمل شاید نیاز داشته باشی .برای تمرین پر شدت ....

خب میشه یکمی در مورد تغذیه دقیق تر راهنمایی کنین ؟
من کلا میخوام از مکمل استفاده نکنم ! :blush:
یعنی اگه قراره منو راهنمایی کنی مکمل رو از لیست برنامه ها حذف کن .

+ اینکه واسه شروع باید چه کارهایی انجام بدم ( منظورم حرکات بدن سازیه )

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خب میشه یکمی در مورد تغذیه دقیق تر راهنمایی کنین ؟
من کلا میخوام از مکمل استفاده نکنم ! :blush:
یعنی اگه قراره منو راهنمایی کنی مکمل رو از لیست برنامه ها حذف کن .

+ اینکه واسه شروع باید چه کارهایی انجام بدم ( منظورم حرکات بدن سازیه )

سلام

خب تغذیه سالم اگه داشته باشی دیگه نیازی به مکمل نداری

بهتره از یه دکتر تغذیه بپرسین

حرکات بدنسازی ؟برنامه ی تمرینی رو میگی !!اگه برنامه یتمرینی رو میگین باید یه عکس از بدنتون رو برام pmکنین

یا علی

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام

خب تغذیه سالم اگه داشته باشی دیگه نیازی به مکمل نداری

بهتره از یه دکتر تغذیه بپرسین

حرکات بدنسازی ؟برنامه ی تمرینی رو میگی !!اگه برنامه یتمرینی رو میگین باید یه عکس از بدنتون رو برام pmکنین

یا علی

سلام .
باشه حالا من میرم از دکتر تغذیه هم میپرسم .
آره منظورم برنامه تمرینیه .
عزیز عکس بدن منو میخوای بزنی رو دیوار باشگاه بدنسازی همه بخندن ؟! :p
عکس از کجای بدن میخوای ؟
( لخت یا با لباس ؟! )

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام بر هیکل فروم! کلمن!

مساله: کراتین ضرر داره ؟ پروتوئین ضرر داره ؟ پروتوئین که به صورت پودر سویا باشه ضرر داره ؟

مغازه داره که بچه ای فنچول بیش نبود ، میگفت یه قاشق از این پروتوئنیه رو با یک قاشق از اون کراتینه توی شیری ، آبی ، آب پرتقالی چیزی حل کن بخور و ورزش کن

حالا میخواستم بینم ضرر داره ؟ علی الخصوص کراتین رو

عزت زیاد!

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر هیکل فروم! کلمن!

مساله: کراتین ضرر داره ؟ پروتوئین ضرر داره ؟ پروتوئین که به صورت پودر سویا باشه ضرر داره ؟

مغازه داره که بچه ای فنچول بیش نبود ، میگفت یه قاشق از این پروتوئنیه رو با یک قاشق از اون کراتینه توی شیری ، آبی ، آب پرتقالی چیزی حل کن بخور و ورزش کن

عزت زیاد!

نه ضرر ندارن

کراتینم با شیر نمیخورن یا آب پرتقال اشتباه گفته چون جذبش رو خیلی پایین میارن

با آب قند یا آب انگور طبیعی خوبه بخوری( نه ساندیس)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام .
باشه حالا من میرم از دکتر تغذیه هم میپرسم .
آره منظورم برنامه تمرینیه .
عزیز عکس بدن منو میخوای بزنی رو دیوار باشگاه بدنسازی همه بخندن ؟!
عکس از کجای بدن میخوای ؟
( لخت یا با لباس ؟! )

بدن لخت بای باشه تا بتونم ببینم کجای بدنت ضعف داره

یه عکس از جلو که بدنت کاملا دیده بشه

سلام بر هیکل فروم! کلمن!

عزت زیاد!

سلام عزیز

کراتین(اصل) اصلا ضرر نداره من خودم 12 ماه سال رو مصرف میکنم تا حالا که چیزیم نشده :D

مکمل رو نباید با هم مصرف کرد .باید یه فاصله زمانی بینشون باشه

فعلا عزت زیاد !

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام مهدی خان خوبی؟

میشناسی که ؟ :دی

آقا ما این آب میوه ها رو 3 ماهی میشه مصرف میکنیم،باشگاه هم از اوایل تیر شروع کردم، 3 روز در هفته،آب میوه ها رو هم تقریبا درست مصرف کردم و به موقع، بد هم کار نمیکنم تو باشگاه،

اما شاید کلا 1 کیلو هم اضاف نکردم، و نسبت به شناختی که به خودم دارم و قبلا هم کار میکردم، به هیچ وجه به زور و بازوم اضاف نشده، یعنی قبلا من عادی 2 ماه که کار میکردم پرس 50 میزدم، الان 4 ماه دارم کار میکنم اونم با آب میوه، اما بازم بالای 50 نمیرسه...

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی خان خوبی؟

میشناسی که ؟ :دی

آقا ما این آب میوه ها رو 3 ماهی میشه مصرف میکنیم،باشگاه هم از اوایل تیر شروع کردم، 3 روز در هفته،آب میوه ها رو هم تقریبا درست مصرف کردم و به موقع، بد هم کار نمیکنم تو باشگاه،

اما شاید کلا 1 کیلو هم اضاف نکردم، و نسبت به شناختی که به خودم دارم و قبلا هم کار میکردم، به هیچ وجه به زور و بازوم اضاف نشده، یعنی قبلا من عادی 2 ماه که کار میکردم پرس 50 میزدم، الان 4 ماه دارم کار میکنم اونم با آب میوه، اما بازم بالای 50 نمیرسه...

سلام

خیلی وقت باید تموم میشد حتما دوز مصرفی رو خیلی کم کردی که نتیجه نگرفتی

با سه روز در هفته نمیتونی نتیجه ی قابل توجهی بگیری .حداقل باید 5روز در هفته کار میکردی

ببینم وعده ی غذاییت چقدره ؟؟

به وعده ی غذایی توجه خاصی داشته باش. تنها به مکمل تکیه نکن

یار تمرینی داشته باش و از وزنه هایی استفاه کن که یکمی برات سنگینه .با کمک یار تمرینی

البته با یک بار مصرف نتیجه آنچنانی نمیتونی بگیری . من به همه گفتم که باید مکمل رو همیشه مصرف کنی تا به

اون نتیجه ی کامل برسی

فعلا یا علی

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سلام آقا مهدی.
گفته بودید عکسم رو براتون بفرستم تا یه مکمل خوب با توجه به بدنم برام تجویز کنید.راستش عکسم گرفتم.اما یه مشکل:(تو باشگاه در هنگام تمرین زیر بغل هالتر خم وقتی صاف شدم تا هالتر رو سر جاش بزارم کمرمتیر کشید و فرداش کمی درد داشتم که 2روزه خوب شد اما بعد 2 هفته برای اطمینان رفتم باشگاه اما بعد که اومدم باشگاه 1 روز بدون درد سر کار کردم اما روز دوم تو زیربغل لاری باز کمرم کمی تیر کشید که فرداش دردش زیاد شد.امروز رفتم دکتر گفت به اون مایه های بین مهره هات فشار اومده اما نه شدید.بعدشم گفت برای همیشه با بدن سازی خداحافظی کن.:eek::eek: (خدای بالا سر شاهد همون لحظه زبونم بند اومد)الانم وضع روحیم حسابی ریخته به هم.گفت ما پزشکا با بوکس و بدن سازی مخالفیم برو شنا...آقا مهدی یعنی این آخر کار منه:( یا اینکه میتونم بعد از یه مدت دوباره کار کنم؟خود شما تا حالا آسیب دیدی؟دکتر به من گفته شدید نیست و خوب میشه حتی کمر بند هم برام ننوشته اما گفت دیگه نرو ممکنه به خاطر ترسوندن گفته باشه تا سراغ یه ورزش دیگه برم.
در آخر هم به خاطر طولانی شدن از همه عذر میخوام.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اوکی! امروز از بقالی مقیم باشگاه این کراتینه که ذکر خیرش بود رو گرفتم
اینه :
http://images.luckyvitamin.com/mgen/merchandizer:52040.jpg

merchandizer:52040.jpg

آقا روش نوشته به مدت 4-5 روز ، صبح و ظهر و شب ، یک قاشق چایخوری اش رو میخوریم با وعده غذایی تا کمک کنه کراتین در عظلات تجمع کنه .

بعدم نوشته اینو باید بعد از تمرین خورد ! ترجیحا هم با یک پروتوئین دیگه . ( که اونو بخییال البته!)

بعدم نوشته با آب مخلوط بشه یا آب میوه .

نظرات کارشناسی برادارن؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی.
گفته بودید عکسم رو براتون بفرستم تا یه مکمل خوب با توجه به بدنم برام تجویز کنید.راستش عکسم گرفتم.اما یه مشکلتو باشگاه در هنگام تمرین زیر بغل هالتر خم وقتی صاف شدم تا هالتر رو سر جاش بزارم کمرمتیر کشید و فرداش کمی درد داشتم که 2روزه خوب شد اما بعد 2 هفته برای اطمینان رفتم باشگاه اما بعد که اومدم باشگاه 1 روز بدون درد سر کار کردم اما روز دوم تو زیربغل لاری باز کمرم کمی تیر کشید که فرداش دردش زیاد شد.امروز رفتم دکتر گفت به اون مایه های بین مهره هات فشار اومده اما نه شدید.بعدشم گفت برای همیشه با بدن سازی خداحافظی کن. (خدای بالا سر شاهد همون لحظه زبونم بند اومد)الانم وضع روحیم حسابی ریخته به هم.گفت ما پزشکا با بوکس و بدن سازی مخالفیم برو شنا...آقا مهدی یعنی این آخر کار منه یا اینکه میتونم بعد از یه مدت دوباره کار کنم؟خود شما تا حالا آسیب دیدی؟دکتر به من گفته شدید نیست و خوب میشه حتی کمر بند هم برام ننوشته اما گفت دیگه نرو ممکنه به خاطر ترسوندن گفته باشه تا سراغ یه ورزش دیگه برم.
در آخر هم به خاطر طولانی شدن از همه عذر میخوام.

سلام

اسیب دیدیگی .شکستگی. در رفتگی .درد مفاصل و کوفتگی و.........

تو هر ورزشی گریبان گیر ورزشکارانه .

کمر بند رو همیشه تو تمرین بزن

به نظر من اگه کمرت خیلی بیشتر اذیت میکنه یه استراحت 1ماهه داشته باشی خوبه

ولی اگه میبینی زیاد مهم نیست برو ورزشت رو بکن .در عوض از تمرینات پا و زیر بغل دوری کن

از سنگین زدن وزنه ها خود داری کن

انشا الاه که درست میشه

من همیشه تو باشگاه اصولی کار میکنم .مثلا وقتی اسکوات میرم .همیشه از کمر بند و پا بند و از این جور چیزا استفاده میکنم

اسکوات رو تا سقف 300کیلو میرم (آخرین ست ام رو )ولی تا حالا هیچ وقت به مشکلی بر نخوردم

سعی کن حرکت رو اروم و خیلی کنترل شده بزنی @

قربانت مهدی

وکی! امروز از بقالی مقیم باشگاه این کراتینه که ذکر خیرش بود رو گرفتم
اینه :
http://images.luckyvitamin.com/mgen/...izer:52040.jpg

آقا روش نوشته به مدت 4-5 روز ، صبح و ظهر و شب ، یک قاشق چایخوری اش رو میخوریم با وعده غذایی تا کمک کنه کراتین در عظلات تجمع کنه .

بعدم نوشته اینو باید بعد از تمرین خورد ! ترجیحا هم با یک پروتوئین دیگه . ( که اونو بخییال البته!)

بعدم نوشته با آب مخلوط بشه یا آب میوه .

نظرات کارشناسی برادارن؟

کرایتن رو اصولا

یک هفته ی اول بارگیری میکنن

از هفته دوم دو وعده قبل و بعد تمرین

با اب انگور یا اب

وعده ی قبل .کراتین باعث ازاد سازی انرژی تو بدن میشه .که تو تمرین کم نمیاری و عضله هات زود خسته نمیشن

یا علی

بالا