سلام آقا مهدی.
گفته بودید عکسم رو براتون بفرستم تا یه مکمل خوب با توجه به بدنم برام تجویز کنید.راستش عکسم گرفتم.اما یه مشکلتو باشگاه در هنگام تمرین زیر بغل هالتر خم وقتی صاف شدم تا هالتر رو سر جاش بزارم کمرمتیر کشید و فرداش کمی درد داشتم که 2روزه خوب شد اما بعد 2 هفته برای اطمینان رفتم باشگاه اما بعد که اومدم باشگاه 1 روز بدون درد سر کار کردم اما روز دوم تو زیربغل لاری باز کمرم کمی تیر کشید که فرداش دردش زیاد شد.امروز رفتم دکتر گفت به اون مایه های بین مهره هات فشار اومده اما نه شدید.بعدشم گفت برای همیشه با بدن سازی خداحافظی کن. (خدای بالا سر شاهد همون لحظه زبونم بند اومد)الانم وضع روحیم حسابی ریخته به هم.گفت ما پزشکا با بوکس و بدن سازی مخالفیم برو شنا...آقا مهدی یعنی این آخر کار منه یا اینکه میتونم بعد از یه مدت دوباره کار کنم؟خود شما تا حالا آسیب دیدی؟دکتر به من گفته شدید نیست و خوب میشه حتی کمر بند هم برام ننوشته اما گفت دیگه نرو ممکنه به خاطر ترسوندن گفته باشه تا سراغ یه ورزش دیگه برم.
در آخر هم به خاطر طولانی شدن از همه عذر میخوام.
سلام
اسیب دیدیگی .شکستگی. در رفتگی .درد مفاصل و کوفتگی و.........
تو هر ورزشی گریبان گیر ورزشکارانه .
کمر بند رو همیشه تو تمرین بزن
به نظر من اگه کمرت خیلی بیشتر اذیت میکنه یه استراحت 1ماهه داشته باشی خوبه
ولی اگه میبینی زیاد مهم نیست برو ورزشت رو بکن .در عوض از تمرینات پا و زیر بغل دوری کن
از سنگین زدن وزنه ها خود داری کن
انشا الاه که درست میشه
من همیشه تو باشگاه اصولی کار میکنم .مثلا وقتی اسکوات میرم .همیشه از کمر بند و پا بند و از این جور چیزا استفاده میکنم
اسکوات رو تا سقف 300کیلو میرم (آخرین ست ام رو )ولی تا حالا هیچ وقت به مشکلی بر نخوردم
سعی کن حرکت رو اروم و خیلی کنترل شده بزنی @
قربانت مهدی
وکی! امروز از بقالی مقیم باشگاه این کراتینه که ذکر خیرش بود رو گرفتم
اینه :
http://images.luckyvitamin.com/mgen/...izer:52040.jpg
آقا روش نوشته به مدت 4-5 روز ، صبح و ظهر و شب ، یک قاشق چایخوری اش رو میخوریم با وعده غذایی تا کمک کنه کراتین در عظلات تجمع کنه .
بعدم نوشته اینو باید بعد از تمرین خورد ! ترجیحا هم با یک پروتوئین دیگه . ( که اونو بخییال البته!)
بعدم نوشته با آب مخلوط بشه یا آب میوه .
نظرات کارشناسی برادارن؟
کرایتن رو اصولا
یک هفته ی اول بارگیری میکنن
از هفته دوم دو وعده قبل و بعد تمرین
با اب انگور یا اب
وعده ی قبل .کراتین باعث ازاد سازی انرژی تو بدن میشه .که تو تمرین کم نمیاری و عضله هات زود خسته نمیشن
یا علی