• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

pnop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی مخلصیم مهدی جون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
نام:رونی کولمن

تاریخ تولد:۱۳ می ۱۹۶۴

محل تولد:مونرو.ایالت لوبیزیانا

تحصیلات:فارغ التحصیل رشته حسابداری از دانشگاه گرملینگ

وضیت تاهل:متاهل با دو فرزند دختر به نام های جملییا و والنسیا

شغل:مامور اداره پلیس آرلینگتون

قد:۱۷۹ سانتی متر

وزن:۱۳۴ کیلو در مسابقات.۱۴۹ کیلو خارج از فصل*حجم*

قهرمانی:در اولین مسابقه آماتوری آقای تگزاس سال ۱۹۹۰

مسابقه دریافت کارت حرفه ای:قهرمانی آماتورهای جهان ۱۹۹۱

عناوین قهرمانی رونی کولمن

آقای تگزاس سال ۱۹۹۰ *سنگین وزن*

مسابقه حرفه ای کانادا ۱۹۹۵

مسابقه حرفه ای کانادا ۱۹۹۶

جایزه بزرگ روسیه ۱۹۹۷

شب قهرمان ۱۹۹۸

مسابقات حرفه ای تورنتو ۱۹۹۸

مستر المپیا ۱۹۹۸

جایزه بزرگ فنلاند ۱۹۹۸

جایزه بزرگ آلمان ۱۹۹۸

مستر المپیا ۱۹۹۹

مسابقات حرفه ای جهانی ۱۹۹۹

جایزه بزرگ انگیلیس ۱۹۹۹

مستر المپیا ۲۰۰۰

جایزه بزرگ انگیلیس ۲۰۰۰

مسابقات حرفه ای جهان ۲۰۰۰

مسابقات آرنولد کلاسیک ۲۰۰۱

مستر المپیا ۲۰۰۱

جایزه بزرگ نیوزلند ۲۰۰۱

مستر المپیا ۲۰۰۲

جایزه بزرگ هلند ۲۰۰۲

مستر المپیا ۲۰۰۳

جایزه بزرگ روسیه ۲۰۰۳

مستر المپیا ۲۰۰۴

جایزه بزرگ انگیلیس ۲۰۰۴

جایزه بزرگ هلند ۲۰۰۴

جایزه بزرگ روسیه ۲۰۰۴

مستر المپیا ۲۰۰۵

R.H

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
لطفا در مورد تسسرون و نحوه استفاده ...عوارض و توضیح بدید.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
لطفا در مورد تسسرون و نحوه استفاده ...عوارض و توضیح بدید.

سلام

تستسترون و داروهای استروییدی انواع و اقسام داره که هم از طریق تزریق .قرص . بزاق دهان

میشه مصرفش کرد

همشون هم عوارض دارن .عوارضشون هم بستگی به دارویی که مصرف میکنی داره مثلا اکسی متالون

یا انسولین یا متان .سوستانون .متالون .متابولون .دکانوات .یا همین تستسترون تازه اینا هورمون های انسانی

هستش

بدنسازی های مدرن دیگه از هورمون های حیوانی استفاده میکنن .هورمون گوریل یا کرکدن .یا اسب

از همشون هم بهترین و پر استفاده ترین هورمون انسانی .وینسترول هستش که از خانواده ی استانازول هست

کمترین عوارض و ماندکاری د رحد 2سال

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام مهدی جان .
خوبی ؟
اگه یادت باشه چند وقت پیش مزاحمت شدم واسه یه برنامه بدن سازی .
گفتی یه عکس از بدنم بگیرم و واست بفرستم که به دلیل یه سری مشکلات نشد .
الان عکس رو گرفتم و واست پیغام خصوصی میکنم .
قبل از هرچیز هدف من از بدنسازی فقط واسه اینه که بدنم رو فرم باشه چون حوصله ورزش های دیگه رو ندارم .
پس نمیخوام از قرص یا کراتین یا آمپول یا کلا از چیزی استفاده کنم .
میخوام به صورت طبیعی بدنسازی کنم .
بدن خیلی بزرگ و هیکل گنده ای نمیخوام .
این عکس رو ببین :

یه بدن تو این مایه ها .
ممنون میشم یه برنامه بدون نیاز به اون چیزایی که گفتم رو واسم بنویسی .
چون خودت که میدونی نمیشه به مربی هایی که باشگاه دارن اعتماد کرد .
ممنونت میشم .
راستی قدم 180 - 183 هست ( دقیق نمیدونم )
وزنم هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم 70 - 72 همین حدودا باشم.

Last edited:

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب تاپيك باحالي

دوستام متخصص راهنمايي كنيد ...
قد 169
وزن 68
استخوان بندي متوسط درشت :)

من ميخوام چاق بشم . يعني عظلاني بشم . متاسفانه وقت باشگاه ندارم . 3 سال پيش كه باشگاه ميرفتم توي 1.5 ماه 7 -8 كيلو اضافه كردم . خلاصه بدنم سريع رشد ميكنه به شرطي كه برم باشگاه . حالا ميخوام تو خونه با دمبل و هالتر كار كنم . كمكم كنيد چطوري آرنولد بشم :)

تجهیزاتی رو که اری بگو؟
دمبل -هالتر - تخته پرس-.....
تا بتونیم یه برنامه مناسب برات بدیم.
نکته اساسی رعایت **** مناسب غذاییه. که بر اساس تمرین تنظیم میشه ولی این رو از من داشته باش مهمترین مسلئه در داشتن یک بدن زیبا مدیریت مصرف کربوهیدراته. نه پروتیین و نه چربی. مدیریت مصرف کربوهیدرات.

3 سال پیش تو آلمان کلاس های تغذیه ویژه بدنسازی رو که توسط خانم سوزان کلاینر مربی تغذیه تیم ملی بدنسازی آلمان برگذار میشد شرکت کردم هر جلسه این جمله رو پای تخته مینوشت . ترجمه

راز داشتن یه بدن فیتنسی زیبا مدیریت ایدآل مصرف کربوهیدراته.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام

من حدود 10 سال پيش جند وقتي باشگاه بدنسازي ميرفتم تا اينكه به دلايلي

ديگه نتونستم به ورزش ادامه بدم .

الان هم حدود 1 ماهي هست كه دوباره دارم ميرم باشگاه ميخواستم از دوستاني

كه تجربه در ضمينه بدنسازي دارن اين سوال رو بپرسم كه من دستام خيلي ضعيف

هستن شايد باورتون نشه كه پرس سينه 30 كيلو هم نميتونم بزنم و اين وضعيت

خيلي منو اذيت ميكنه حالا ميخواستم بدونم بايد براي رفع اين مشكل چيكار كنم

30 کیلو؟
اول باید برسی بشه که شما در بافت های هم بند و تاندن ها مشکلی ندارین.
تقویت عضلات جلویی سر شانه به صورت حرکت پرس سر شانه با هالتر از جلو و تقویت عضلات پشت ساعد با حرکت جلو بازو با هالتر مچ برعکس میتونه به تقویت رکورد پرس سینه شما کمک کنه.
البته شما تعداد تکرار با 30 کیلو رو ذکر نکردین.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اساتید من 2 ماه هفته ای سه بار میرم بدن سازی
راستش من مشکلی دارم که سینه هام از نوجوانی بزرگ مونده در حد 2 3 سانتی متر
بعد از هر تمرین خوبه ها ولی بعدش سریع میفته؟دکتر هم رفتم گفت بیماری نیست اینجوریه فقط....
چه تمرینایی بکنم؟
ایا کسی از این الکترو عضلانیا استفاده کرده؟

دوست عزیز متاسفانه باید بگم که اگر بزرگی سینه شما مربوط به عارضه ژینکوماستی(رشد غدد شیر ساز) در دوران بلوغ باشه چاره ای جز عمل جراحی نداری. عملش اگه توسط جراح ماهر انجام بشه خیلی راحته و خوبه ولی هزینش یکم بالاست بین 1000000 تا 2000000 تومان بسته به جراح.
تمام سیستم های تمرین و چربی سوز ها خوراکی و موضعی و کمربند های ویبره و ... هیچ تاثیری ندارن.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اگه وقت زیادی ندارین

میتونین شبا که بیکار هستین .حدود نیم ساعت حداقل بدویید

این بهترین کاریه که میتونید بکنید .

بعد اگه تغذیه رو درست کنید .دیگه بهترین فرم رو میگیره بدنتون .

امیدوارم موفق باشید ;)

ببخشی باید عرض کنم که دویدن در ساعات انتهایی شب تاثیر مخربی روی متابولیسم و همچنین ترشح هورمون ها ی بدن داره علاوه بر اینکه موجب چربی سوزی نمیشه.
بهترین کاری که این خانم میتونن بکنن روزی 30 دقیقه تمرین هوازی سر صبح و ناشتا در سیستم اینتر وال+**** اصولی+ مکمل هایی مثا الکارنتین و cla

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتش خیلی هم گرون نیست فکر کنم

عوارضش خشکی دهان و. خشکی پوست

برای افزایش تستسترون .میتونی هفته ای سه بار از ناندرلون ایرانی استفاده کنی که خیلی ارزون هم هست :D

یدونه سرنگش برات در میاد 500تومن :D

سلام

ماشاالاه شما چقدر فعالین :D

realmass

میشه بگین که از کجا آوریدن که مصرف هفته ای 3 تا ناندرلون ایرانی موجب افزایش تستسترون میشه؟
1- تستسترون و ناندرولون 2 آندروژن جداگانه هستن با خواس متفاوت.
2- استفاده از هر گونه آندروژن به صورت خارجی منجر به کا هش سطح تستسترون طبیعی میشه.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم داداش
قيمت هم داري؟
عوارضي نداره اين سيپروهيپتادين؟
راستي واسه افزايش تستسترون چي خوبه بخورم؟(افروديت خوردم,زياد جالب نبود)

برای افزایش اشتها شما میتونی از مکمل آلفا لیپوییک اسید با دوز 200 میلی گرم و 3 بار در روز هست.
برای افزایش سطح تستسترون چربی های خوب مانند رو غن ها گیا هی و کره بادام زمینی مصرف کنید . مکمل های امگا 3 و cla هم خیلی خوبه.
میتونید روزی 1-2 عدد قرص پروویرون هم مصرف کنید به مدت 10 هفته .

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تستسترون و داروهای استروییدی انواع و اقسام داره که هم از طریق تزریق .قرص . بزاق دهان

میشه مصرفش کرد

همشون هم عوارض دارن .عوارضشون هم بستگی به دارویی که مصرف میکنی داره مثلا اکسی متالون

یا انسولین یا متان .سوستانون .متالون .متابولون .دکانوات .یا همین تستسترون تازه اینا هورمون های انسانی

هستش

بدنسازی های مدرن دیگه از هورمون های حیوانی استفاده میکنن .هورمون گوریل یا کرکدن .یا اسب

از همشون هم بهترین و پر استفاده ترین هورمون انسانی .وینسترول هستش که از خانواده ی استانازول هست

کمترین عوارض و ماندکاری د رحد 2سال

1- هیچ استروییدی از طرق بذاق دهان جذب نمیشه
2-انسولین استرویید نیست
3-چیزی به عنوان هر مون اسب و کرگدن و جود نداره. استرویید های صناعی هست که برای مصارف دامی تهیه میشن.
5-وینسترول استروییدی برای مصارف انسانی نیست و فقط برای مصارف دامی تولید شده که مورد سوئ استفاده ورزشکار ها قرار میگیره.
6-وینسترول از خوانواده استانازولول نیست بلکه اسم دارویی وینسترول استانازولول هست. استانازولول از مشتقات دی هیدرو تستسترون هست.
7- نیمه عمر وینسترول 8 ساعد و مدت رد یابی در تست دوپینگ نهایتا 1 ماه هست نمیدونم شما 2 سال رو از کجا آوردین؟

لطفا در موارد حساسی مثل استفاده از دارو وقتی اطلاعات کافی ندارین نظر ندین و مردم رو به اشتباهات کشنده نندازین.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام مهدی جان .
خوبی ؟
اگه یادت باشه چند وقت پیش مزاحمت شدم واسه یه برنامه بدن سازی .
گفتی یه عکس از بدنم بگیرم و واست بفرستم که به دلیل یه سری مشکلات نشد .
الان عکس رو گرفتم و واست پیغام خصوصی میکنم .
قبل از هرچیز هدف من از بدنسازی فقط واسه اینه که بدنم رو فرم باشه چون حوصله ورزش های دیگه رو ندارم .
پس نمیخوام از قرص یا کراتین یا آمپول یا کلا از چیزی استفاده کنم .
میخوام به صورت طبیعی بدنسازی کنم .
بدن خیلی بزرگ و هیکل گنده ای نمیخوام .
این عکس رو ببین :

یه بدن تو این مایه ها .
ممنون میشم یه برنامه بدون نیاز به اون چیزایی که گفتم رو واسم بنویسی .
چون خودت که میدونی نمیشه به مربی هایی که باشگاه دارن اعتماد کرد .
ممنونت میشم .
راستی قدم 180 - 183 هست ( دقیق نمیدونم )
وزنم هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم 70 - 72 همین حدودا باشم.

مهدی جان کجایی ؟
کسی از این دوستمون خبر نداره ؟
قبلا زودتر سر میزد به تاپیک !:rolleyes:

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
دوستان کسی میتونه ایــنـجـــا کمک کنه ؟
ممنون میشم .

دوست عزیز ینده هیچ فرضی از ترکیب بدنی شما ندارم پس تمام تو صیه ها کلی هست.
اگه قد شما 181 هم فرض بشه وزن فیتنسی شما باید 87 کیلو باشه که با فرض 72 کیلو شما 15 کیلو کمبود وزن دارید دقت کنید که وزن فیتنس رو عرض کردم نه بادی بیلدینگ.
البته من تر کیب چربی و عضله بد شما رو نمیدونم.
برای بدنسازی استفاده از پرو تیین وی خالص یکی از واجبات هست که نمیشه حذفش کرد.
میتونید از مکمل های مولتی ویتامین - امگا 3- cla-bcaa هم استفاده کنید که در صورت اصل بودن هیچ ضرری برای شما ندارن.
تو صیه کلی برای تمرین اینه که یک برنامه تمرینی 4 روز در هفته برای خودتون تنظیم کنید (با مشورت مربی) که هر جلسه نهایتا تو 50 دقیقه تموم بشه. صبح ها هم به صورت ناشتا حدود 30 دقیقه تمرین هوازی در سیستم اینتر وال داشته باشید.
تو صیه ها غذا یی: اگه در صد چربی بدن شما رو پایین فرض کنیم شما باید کالری مصرفی روزانه خودتون رو بالا ببرید و به حدود 3300 کالری در روز برسونید به صورتی که 50% این کالری از کربوهیدرات ها 30% از پرو تیین ها و 20 در صد از چربی ها تامین بشه. یک نکته رو فراموش نکنید مصرف کربوهیدرات رو در ساعات انتهایی روز محدود کنید و سعی کنید کربو هیدرات مصرفی ار نوع پیچیده مثل انواع نان های سبوس دار و جو باشه . کربو هید رات های ساده مثل قند و شکر و کلا شیرینی جات و آب میوه و نوشابه رو به و عده غذایی صبح و بعد تمریم محدود کنید و در باقی مواقع روز مصرف این نو ع مواد رو قطع کنید.
دقت بفرمایید که هر گرم کربو هیدرات 4 کالری هر گرم پرو تیین 4 کالری و هر گرم چربی 9 کالری دارد.
چربی ها رو میتونید از انواع چربی های گیا هی مثل رو غن زیتون و کره بادام زمینی تامین کنید.
مصرف فیبر ها رو جز در وعده پس از تمرین بالا ببرید مثل انواع سبزی و کاهو . جوانه ها مختلف و دانه های سبوس دار.

4 پیمانه پرو تیین وی یکی صبح بعد تمرین هوازی با آب یکی 30 دقیقه قبل باشگاه با آّ ب یکی بلا فاصله بعد تمرین با آّب و یکی قبل خواب باشیر مصرف کنید.
دقت بفرمایید که کالری در یافتی از مکمل ها هم باید در کالری کلی مصرفی شما لحاظ بشه.
مصرف رو زی یک عدد قرص پرو ویرون 25 میلی گرم به شما شدیدا تو صیه میشه که این دارو با این دوز برای هیچ پسر بالغی هیچ عوارضی نداره ( البته اگر مشکل ریزش موی ژنتیک دارید ممکنه تشدید بشه.)
مصرف چربی رو به هیچ وجه قطع نکنید . کعبه آمال بدنساز ها یعنی تستسترون دقیقا از روی کلسترول در بدن ساخته میشه.

برنامه دقیق تر منوط به رویت بدن شما و آنالیز دقیق نوع زندگی و سوابق تمرینی و احتمتلا آزمایشات پزشکی میسر میباشد.

تو صیه: مصرف رو زانه 1 عدد مو لتی ویتا مین و 2 الی 3 عدد امگا 3 رو هیچ و قت ترک نکنید مگر اینکه پزشک ششما رو از مصرف منع کرده باشه.

امید وارم تا حدودی به جوابتون رسیده باشید .

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
اگه قد شما 181 هم فرض بشه وزن فیتنسی شما باید 87 کیلو باشه که با فرض 72 کیلو شما 15 کیلو کمبود وزن دارید دقت کنید که وزن فیتنس رو عرض کردم نه بادی بیلدینگ.

خب این وزن بر چه اساسی به دست میاد ؟
اینو میشه یه توضیح بدین ؟

صبح ها هم به صورت ناشتا حدود 30 دقیقه تمرین هوازی در سیستم اینتر وال داشته باشید.

ممنون بابت بقیه جواب ها .
ولی ترجیح میدم از چیزی استفاده نکنم و طبیعی بدنسازی کنم .
بازم مرسی .

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب این وزن بر چه اساسی به دست میاد ؟

ممنون بابت بقیه جواب ها .
ولی ترجیح میدم از چیزی استفاده نکنم و طبیعی بدنسازی کنم .
بازم مرسی .

وزن شرکت در مسابقات فیتنس این جوری محاسبه میشه:
(قد بر حسب سانتی متر - 100) + برادی سته قدی 170چهار کیلو
برای دسته قدی 175 پنج کیلو
برای دسته قدی 180 شش کیلو

تازی این وزن روز مسابقه روی باسکول هست که روی سکو مسابقه 2-3 کیلو بارگیری هم به اون اضافه میشه

تمرین در سیستم اینتر وال یعنی اینکه شما مثلا برای دوچرخه ثابت بعد از گرم کردن 2 دقیقه با آخرین توان قلب خود رکاب میزنید تا جایی که ضربان قلبتون به ماکزیمم حالت خودش برسه . بعد این دودقیقه 1 دقیقه سرعت رو پایین میارین و به صورت خیلی خیلی آروم رکاب میزنید و نفس های عمیق میکشید. بعد دورباره 2 دقیقه ..... الی آخر

تمرین در این روش متا بولیسم پایه بدن شما رو بالا نگه میداره و از طرفی سیستم قلبی عروقی شما رو برای یک عمر بیمه میکنه. متاسفانه توی باشگاه ها همه شدیدا روی عضله بازو یا سینه تمرین میکنن و مهم ترین و حیاتی ترین عضله بدن که همون قلب هست رو فرا موش میکنن.

استفاده از مکمل ها هم در صورت اصل بودن هیچ ضرری برای شما نداره . مگر منع پزشکی و جود داشته باشه.
استفاده از مولتی ویتا مین و امگا 3 از طرف fda تو صیه شده.

اگر شما ورزش بدنسازی رو به قصد فیتنس و تناسب اندام شروع کردین یک تو صیه براتون دارین:
ترازو رو برای همیشه فراموش کنید.
یک متر بردارید و با کمک یک نفر دور بازو - دور سینه- دور کمر از روی ناف- دور باسن - دور ران رو اندازه بگیرین و یاداشت کنید.

اگر هدفتون افزایش حجم خالص عضلانی هست موفقیت شما زمانی حاصل میشه که بتونید با ثابت نگه داشتن عدد دور باسن و دور کمر , عدد دور بازو و درو ران رو افزایش بدید.

اگر هدف شما کا هش چربی بدن هست موفقیت زمانی حاصل میشه که بتونید دور کمر و دور باسن رو با ثابت نگه داشتن دور بازو و ران کم کنید.

این اندازه گیری ها رو هر ماه 1 بار انجام بدید و نتایج رو یادداشت کنید.

بازه های زمانی رو به دوره های حجم و کات تقسیم کنید. یادتون باشه که افزایش حجم عضلانی و کا هش چربی به صورت هم زمان و بدون استفاده از دارو ( هورمون ها و ...) عملا غیر ممکنه.

کا هش چربی بدن ماکزیمم 600 گرم در هفته هست دقت کنید که این عدد در ایده آل ترین شرایط هست و هر چه بیشتر از این شما در طول هفته وزن کم کنید عضلات و آب بدن شما هست که از بین میره. نکته قابل تو جه اینه که کاهش وزن با کاهشچربی 2 معقوله کاملا متفاوت هست.

باز هم اگه سوالی بود که من جوابش رو بدونم در خد مت هستم.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
1- هیچ استروییدی از طرق بذاق دهان جذب نمیشه
2-انسولین استرویید نیست
3-چیزی به عنوان هر مون اسب و کرگدن و جود نداره. استرویید های صناعی هست که برای مصارف دامی تهیه میشن.
5-وینسترول استروییدی برای مصارف انسانی نیست و فقط برای مصارف دامی تولید شده که مورد سوئ استفاده ورزشکار ها قرار میگیره.
6-وینسترول از خوانواده استانازولول نیست بلکه اسم دارویی وینسترول استانازولول هست. استانازولول از مشتقات دی هیدرو تستسترون هست.
7- نیمه عمر وینسترول 8 ساعد و مدت رد یابی در تست دوپینگ نهایتا 1 ماه هست نمیدونم شما 2 سال رو از کجا آوردین؟

لطفا در موارد حساسی مثل استفاده از دارو وقتی اطلاعات کافی ندارین نظر ندین و مردم رو به اشتباهات کشنده نندازین.

سلام

معولومه دلت خیلی پره

حتما از اون دشمنای مهدی کولمنی :D

اطلاعات نداری

همین هورمون hgh

مکملی زده بیرون که از طریق بزاق وارد بدن میشه

تقریبا مکمل دو سال پیش ساخته شده

و جزو استرویید محسوب میشه

دو سه تا مجله خوندی اومدی پر ادعایی میکنی :hmm:

عزیز من همین هورمون اسب رو چند تا از دوستام دارن مصرف میکنن همچنین هورمون گوریل

مدت ماندکاری وینسترول رو 2سال گفتن .اطلاعاتت خیلی کمه .بازم مجله بخون :lol:

میشه بگی این خزئبلات رو در مورد:
1- قطع هورمون رشد از 20 سالگی
2-همرمون رشد به صورت زیر زبونی و کپسول
3- کراتین انسولین دار از کدوم سوراخی در آوردی؟

شرم کن پسر جان
تو خجالت نمیکشی برای کاهش وزن به مردم فرمازید توصیه میکنی؟
از خدا بترس
من که بعید میدونم کسی 2 زار هم کف دست تو بزاره ولی به خدا اون نون خشکی هم که از این راه میخوری از مدفوع سگ گر و گبر نجس تره.

اشتباه تایپی بوده به علت عجله زیاد و نبودن وقت

24سالگی

کراتین مونوهیدراتی و کریستالی که باعث ترشح انسولین میشه و به همین علت هم بعضی ها میگن (انسولین دار)

جربی سوز استرو ییدی؟
میشه 2 تاش رو واسم اسم ببری؟
تو که کارت از اصلاح گذشته ولی واسه خاطر باقی دوستان میگم
1- هیدرو کسی کات یک مکمل چربی سوز هست که ورژن قدیمیش به دلیل مشکلات کبدی تو لیدش قطع شده.
2- لیو تیرکسین یکی از هورمون های تیرویید هست که از نظر چربی سوزی قابل مقایسه با هیدروکسی کات یا هر مکمل دیگه یینیست ولی عوارض زیادی از جمله مرگ میتونه داشته باشه.

معلومه چی داری میگی .عزیز من تازه هیدروکسی کات داره مکملش رو تو

پیزیق تی وی تبلیغ میکنه

پسر بچه همین مکمل رو 1000نفر تو باشگاه ها دارن مصرف میکنن اگه گفته جناب عالی بود

باید از تو باشگاه های بدنسازی جنازه میاوردن بیرون

.............................................................................................................

بچه هایی مثل تو باعث میشن که بدنسازی تو ایران رواج پیدا نکنه .

برات متاسفم

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

معولومه دلت خیلی پره

حتما از اون دشمنای مهدی کولمنی :D

اطلاعات نداری

همین هورمون hgh

مکملی زده بیرون که از طریق بزاق وارد بدن میشه

تقریبا مکمل دو سال پیش ساخته شده

و جزو استرویید محسوب میشه

دو سه تا مجله خوندی اومدی پر ادعایی میکنی :hmm:

عزیز من همین هورمون اسب رو چند تا از دوستام دارن مصرف میکنن همچنین هورمون گوریل

مدت ماندکاری وینسترول رو 2سال گفتن .اطلاعاتت خیلی کمه .بازم مجله بخون :lol:

اشتباه تایپی بوده به علت عجله زیاد و نبودن وقت

24سالگی

کراتین مونوهیدراتی و کریستالی که باعث ترشح انسولین میشه و به همین علت هم بعضی ها میگن (انسولین دار)

معلومه چی داری میگی .عزیز من تازه هیدروکسی کات داره مکملش رو تو

پیزیق تی وی تبلیغ میکنه

پسر بچه همین مکمل رو 1000نفر تو باشگاه ها دارن مصرف میکنن اگه گفته جناب عالی بود

باید از تو باشگاه های بدنسازی جنازه میاوردن بیرون

.............................................................................................................

بچه هایی مثل تو باعث میشن که بدنسازی تو ایران رواج پیدا نکنه .

برات متاسفم

آخه پسرک تو کی هستی که من بخوام دشمنت باشم؟
من دلم واسه بدبختایی میسوزه که به خزئبلات تو گوش میدن.
آخه پسرک تو و قتی به HGH میگی استرویید دیگه من چی باید بهت بگم؟

تو هنوز تو توهمات هورمون اسب و گوریل به سر می بری . اون عکس اسب که روی شیشه دارو میندازن یعنی اینکه برای مصرف در اسب ها تو لید شده.

بچه جان میشه فرق کراتین مونو هیدرات و کیریستالی رو بگی؟ اونوقت اینها چجوری باعث ترشح انسولین میشن؟

پسرک نادان حد اقل بور 2 تا کتاب تر جمه شده بخون که دیگه ندگی مدت ماندگاری وینسترول 2 ساله.

بچه جان تو لید هیدروکسی کات هارد کور به دلیل مشکلات کبدی و گزارش 1 مورد مرگ متوقف شده.

پسرک نادان میشه به من بگی که هورمون HGH جچوری از طرق بذاق جذب میشه؟ حتما قرص های هوماگرو رو دیدی.

بازم به دوستان تو صیه اکید دارم که گول این افراد سود جو و نادان رو نخورید و پول و سلامتی خودتون رو به دست این افراد نسپرید.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آخه پسرک تو کی هستی که من بخوام دشمنت باشم؟
من دلم واسه بدبختایی میسوزه که به خزئبلات تو گوش میدن.
آخه پسرک تو و قتی به HGH میگی استرویید دیگه من چی باید بهت بگم؟

تو هنوز تو توهمات هورمون اسب و گوریل به سر می بری . اون عکس اسب که روی شیشه دارو میندازن یعنی اینکه برای مصرف در اسب ها تو لید شده.

بچه جان میشه فرق کراتین مونو هیدرات و کیریستالی رو بگی؟ اونوقت اینها چجوری باعث ترشح انسولین میشن؟

پسرک نادان حد اقل بور 2 تا کتاب تر جمه شده بخون که دیگه ندگی مدت ماندگاری وینسترول 2 ساله.

بچه جان تو لید هیدروکسی کات هارد کور به دلیل مشکلات کبدی و گزارش 1 مورد مرگ متوقف شده.

پسرک نادان میشه به من بگی که هورمون HGH جچوری از طرق بذاق جذب میشه؟ حتما قرص های هوماگرو رو دیدی.

بازم به دوستان تو صیه اکید دارم که گول این افراد سود جو و نادان رو نخورید و پول و سلامتی خودتون رو به دست این افراد نسپرید.
behkar جان فقط خواستم ازت تشکر کنم که یه سری هم به اینجا زدی و یه دستی به سرو روی اینجا کشیدی

بالا