• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آخه پسرک تو کی هستی که من بخوام دشمنت باشم؟
من دلم واسه بدبختایی میسوزه که به خزئبلات تو گوش میدن.
آخه پسرک تو و قتی به HGH میگی استرویید دیگه من چی باید بهت بگم؟

تو هنوز تو توهمات هورمون اسب و گوریل به سر می بری . اون عکس اسب که روی شیشه دارو میندازن یعنی اینکه برای مصرف در اسب ها تو لید شده.

بچه جان میشه فرق کراتین مونو هیدرات و کیریستالی رو بگی؟ اونوقت اینها چجوری باعث ترشح انسولین میشن؟

پسرک نادان حد اقل بور 2 تا کتاب تر جمه شده بخون که دیگه ندگی مدت ماندگاری وینسترول 2 ساله.

بچه جان تو لید هیدروکسی کات هارد کور به دلیل مشکلات کبدی و گزارش 1 مورد مرگ متوقف شده.

پسرک نادان میشه به من بگی که هورمون HGH جچوری از طرق بذاق جذب میشه؟ حتما قرص های هوماگرو رو دیدی.

بازم به دوستان تو صیه اکید دارم که گول این افراد سود جو و نادان رو نخورید و پول و سلامتی خودتون رو به دست این افراد نسپرید.

عزیز من هورمون hghهمون هیومن کرومون هستش (یک هورمونی هست تو بدن که باعث رشد استخوانها میشه

که بهش هیومن کرومون میگن

مکمل پامپی این هورمون رو الان خودم دارم میفروشم و اگه خیلی هم ادعا داری میتونم این مکمل رو برات بفرستم

ماله شرکت سان هستش که تو دبی کمپانی داره

پسرک و بچه نادان هم معلومه کیه !طرز حرف زدنت .معلوم کرد

عزیز من حداقل به بزرگترات احترام بزار /هنوز خیلی کوچیکتر از این حرفایی که بخوای تو بدن سازی پر ادعایی کنی

به نظرم پست های بیهوده پاک بشن بهتره

یا علی

ali_lost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا مهدی

آخه پسرک تو کی هستی که من بخوام دشمنت باشم؟

من مهدی کولمن رو میشناسم .سه بار باهاش قرار داشتم .نمیخوام ازش تعریف کنم ولی بدنش در حد یه بدنسازی حرفه ای هستش . اگه همچین فردی از بدنسازی اطلاعات کافی نداشت .هیچوقت نمیتونست همیچین بدنی بسازه
تو کرج برا خودش یه برو بیایی داره .تو بدنسازی .

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من هورمون hghهمون هیومن کرومون هستش (یک هورمونی هست تو بدن که باعث رشد استخوانها میشه

که بهش هیومن کرومون میگن

مکمل پامپی این هورمون رو الان خودم دارم میفروشم و اگه خیلی هم ادعا داری میتونم این مکمل رو برات بفرستم

ماله شرکت سان هستش که تو دبی کمپانی داره

پسرک و بچه نادان هم معلومه کیه !طرز حرف زدنت .معلوم کرد

عزیز من حداقل به بزرگترات احترام بزار /هنوز خیلی کوچیکتر از این حرفایی که بخوای تو بدن سازی پر ادعایی کنی

به نظرم پست های بیهوده پاک بشن بهتره

یا علی
پسرک نادان هنوز خیلی مونده که تو بفهموی HGH مخفف human grwoth hormon هست و از دسته هورمون های پلی پپتایدی هست نه استرو ییدی (البته مطمئن هستم تا قبل از این اسم به گوشت هم نخورده بوده)
هیومن کورمون رو تو ده شما میگن بهش چون 2 زار سواد اینگلیسی ندارن.
حالا از این بگزریم که این هورمون خوش با عث رشد نمیشه . شما تا بخوای ببیای چیزی در مورد سوماتو مدین یاد بگیری خیلی مونده.
هورمون رشد به صورت خوراکی یا زیر زبانی وجود نداره و هر چی هست تبلیغات مهمل کمپانی های مکمل فروشی هست که ابله هایی مثل تو با ور میکنن و با خورد مردم بیچاره میدن.

من هیچ ادعایی ندارم ولی فقط زورم میاد که امثال تو از نا آگاهی مردم سوئ استفاده میکنن. بازم میگم کسی 2 زار کف دست تو نمیندازه ولی هر چی هم از این راه گیرت میاد حروم پسرک حروم.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
behkar جان فقط خواستم ازت تشکر کنم که یه سری هم به اینجا زدی و یه دستی به سرو روی اینجا کشیدی

ممنون برادر ولی متا سفانه شما رو به جا نیووردم.
البته وضع اینجا خیلی خرب تر از اونی هست که بخواد اصلاح بشه . و از طرفی زیاد بازدید کننده نداره ولی خودم دوست دارم یه جایی باشه که من بتونم با تو جهبه سوالات دوستان هر از چند گاهی به کتاب هام مراجعه کنم و یه سرچی بزنم تا خودم هم چیز های جدید یاد بگیرم.

ولی واقعا شکه شدم از چیز هایی که ینجا خوندم . که چطور یک انسان( البته انسان برای ایشون خیلی زیاده) ب خودش اجازه میده که با مال و جان مردم به این راحتی بازی کنه.
من 3 جلد از کتاب های موترام و لولین و دارونس رو که در زمینه استرویید مرجع هستن رو تر جمه کردم و هر روز دارم بیش از 5-6 تا مقاله و پتنت معتبر در این زمینه میخونم ولی هر وقت میخوام به کسی یه دوره ساده پروپیونات و پری بدم کلی دست و پام میلرزه و کلی آزمایش واسه طرف میدم که از هزینه دورش بیشتر در میاد حالا نمیدونم این بابا چطور به خودش اجازه میده چپ و راست وینسترول که اصلا نمیدونه چی هست رو به مردم نسخه کنه.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا مهدی

من مهدی کولمن رو میشناسم .سه بار باهاش قرار داشتم .نمیخوام ازش تعریف کنم ولی بدنش در حد یه بدنسازی حرفه ای هستش . اگه همچین فردی از بدنسازی اطلاعات کافی نداشت .هیچوقت نمیتونست همیچین بدنی بسازه
تو کرج برا خودش یه برو بیایی داره .تو بدنسازی .

پسر عموی بابای من هم واسه خودش یلی بود تو مهراباد جنوبی . وقتی تو زور خونه کباده میکشید کن محل میلرزید و تو ختمش یه هیئت داشتن سینه میزدن. ولی دلیلی بر معلوماتش نمیشه.

هر کسی که از بیوشیمی بدن انسان در حد کتاب علوم 3 وم راهنمایی بلد باشه میفهمه که این مهدی خان کلمن حتی 5 ابتدایی رو هم تموم نکرده .
آخه دوست من ساختن یک بدن حجیم که از نظر داوری مسابقات به مفت هم نمییرزه خیلی خیلی آسون تر از چیزی هست که تصور میکنی ولی این دلیل بر علم و آگاهی طرف نیست.

آخه عزیزم کسی که به سوما میگه استرویید به هیدرو کسی کات میگه استرویید میگه هورمون رشد از 24 سالگی قطع میشه میگه وینسترول از مشتقات استانازوله میگه سل تک مکمل پروتیینیه به کلن میگه هورمون اصلا نمیدونه لوتیروکسین چی هست ........آخه دیگخ من چی باید بهش بگم؟

بازم به همه میگم مال و جانتون رو دست این افراد از خدا بی خبر ندین. آخه واسه من چه سودی داره که بیام این حرف ها رو بزنم؟ به خدا نه مکمل میفروشم نه دارو و نه مکمل و دارو فروش اصل سراغ دارم. فقط دلم میسوزه . همین

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون برادر ولی متا سفانه شما رو به جا نیووردم.
البته وضع اینجا خیلی خرب تر از اونی هست که بخواد اصلاح بشه . و از طرفی زیاد بازدید کننده نداره ولی خودم دوست دارم یه جایی باشه که من بتونم با تو جهبه سوالات دوستان هر از چند گاهی به کتاب هام مراجعه کنم و یه سرچی بزنم تا خودم هم چیز های جدید یاد بگیرم.

ولی واقعا شکه شدم از چیز هایی که ینجا خوندم . که چطور یک انسان( البته انسان برای ایشون خیلی زیاده) ب خودش اجازه میده که با مال و جان مردم به این راحتی بازی کنه.
من 3 جلد از کتاب های موترام و لولین و دارونس رو که در زمینه استرویید مرجع هستن رو تر جمه کردم و هر روز دارم بیش از 5-6 تا مقاله و پتنت معتبر در این زمینه میخونم ولی هر وقت میخوام به کسی یه دوره ساده پروپیونات و پری بدم کلی دست و پام میلرزه و کلی آزمایش واسه طرف میدم که از هزینه دورش بیشتر در میاد حالا نمیدونم این بابا چطور به خودش اجازه میده چپ و راست وینسترول که اصلا نمیدونه چی هست رو به مردم نسخه کنه.
حق هم دارین به جا نیارید
من از اینجا شما رو میشناسم: http://www.powerbuilding.ir/forums/index.php
بیشتر خواننده مطالب هستم
وقتی دیدم به اینجا هم سر میزنید خیلی خوشحال شدم

مطمئن باشید ارزش کارتون خیلی بالاست میتونه سلامتی خیلی ها رو که به اینجا سر میزنن حفظ کنه
متاسفانه تا بوده همین بوده کاریش هم نمیشه کرد
اینجا هم تا دلتون بخواد جنگ و جدل تو تاپیک ها میشه، تعداد پست ها ملاک اطمینان به افراده و ...
فکر کنم جای درستی اومدین
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حق هم دارین به جا نیارید
من از اینجا شما رو میشناسم: http://www.powerbuilding.ir/forums/index.php
بیشتر خواننده مطالب هستم
وقتی دیدم به اینجا هم سر میزنید خیلی خوشحال شدم

مطمئن باشید ارزش کارتون خیلی بالاست میتونه سلامتی خیلی ها رو که به اینجا سر میزنن حفظ کنه
متاسفانه تا بوده همین بوده کاریش هم نمیشه کرد
اینجا هم تا دلتون بخواد جنگ و جدل تو تاپیک ها میشه، تعداد پست ها ملاک اطمینان به افراده و ...
فکر کنم جای درستی اومدین
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه

توی سایت پاور هاووس همونطور که خودتون میدونید خیلی ها حتی باسابقه ها نظر من رو حجت میدونستن و این فقط یک دلیل داشته چون از وقتی وارد این رشته شدم برای خودم یک شرط گذاشتم که با مردم صادق باشم. در گیری هایی هم که اونجا پیش اومد سر همین صداقت و دلسوزی من بود . وقتی وارد بحث دارو و دوره و این چیز ها بشی اینقدر راه برای سر کیسه کردن مردم و جود داره که خدا میدونه ولی به خدا یک دونه آمپول پری به کسی تجویز نکردم مگر اینکه اول تمام عوارضش رو از روی معتبر ترین کتاب ها مو به مو براش گفتم.
اینجا رو هم طی سرچ کردن تو نت با هاش آشنا شدم و وقتی دیدم چطور از نا آگاهی مردم و علا قه اونها به داشتن بدنی زیبا سواستفاده میشه تصمیم گرفتم که یکم واقعیت ها رو براشون بگم تا در دام امثال این آقای مهدی کلمن نیفتن ( آخه تو چطور به خودت جرات میدی برای یک دختر ناندرلون تجویز کنی؟ تو انسانی؟ حیوان....حیوان...حیف حیوان)

از اونجایی که توی تاپیک های دیگه پست نمیزنم و فقط مطالعه میکنم پس تعداد پست هام زیاد نیست .
اگر مردم یاد بگیرن که به اندازه آگاهی شون صحبت کنن دنیا رو سکوتی لذت بخش فرامیگیره.
به هر حال دوستان اگر سوالی در زمینه تمرین و بیشتر از اون تغذیه و مکمل و دارو در رشته بدنسازی داشتن که من جوابش رو بدونم در خدمت هستم.
بازم میگم نه مکمل میفروشم نه دارو و نه مکمل فروش و دارو فروش مطمئن سراغ دارم. مکمل هاتونو یا از مجوز دار ها که برند های بسیار معتری مثل S.A.N و C.N.P و maxx muscle , M.R.M توشون هست تهیه کنید و یا از سایت های معتبر خارجی سفارش بدید. تا کید مواکد دارم که 80% مکمل های قاچاق که با برند های اوپتیمم و ماسل تک و B.S.N تو بازار به فروش میره از بیخ تقلبی هستن. پول و سلامتی خودتون رو فدای وعده های تو خالی این انسان نما ها نکنید. کلید پیشرفت در این ورزش پایبندی به تمرین و **** اصولی غذایی و استفاده از مکمل های مجاز و اصلی هست . هدف اولتون از ورزش رو سلامتی روح و جسمتون بزارین نه قطر بازو و سیکس پک شکم. بدن متناسب و ایده آل هم به مرور زمان درست میشه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام

من 1 عدد سل تک هارد کور خونه دارم که از 1 سال پيش مقداری بسيار کمی از اون استفاده شده و تا الان همين طوری مونده تو خونه ما ،زير قوطی هم عبارت best by تا ماه 7 2009 نوشته شده.
ميخواستم بدونم اين مکمل قابل استفاده هست يا مرخص شده.

در صورتی که هنوز ميشه ازش استفاده کرد ،با توجه به دستور خوده قوطی عمل کنم ؟ يادمه که ميگفتن اين مکمل واسه افزايش انرژی و همينطور اضافه کردن وزن بسيار موثر هست

در ضمن 1 قوطی 100 تايی از قرص tribulus هم با اين بوده که تاريخ انقضاش گذشته ،اصلاً اين قرص به چه درد ميخوره ؟آيا هنوز قابل استفاده هست؟

البته اين مکمل ها رو بنده تهيه نکردم،برای دوستان بوده و به من رسيده منم از پارسال تا حالا تازه وقت کردم تمرين رو شروع کنم و الان 2 هفتس که هفته اي 4 روز تمرين ميکنم حتماً ميخوام وزن بگيرم

به مربی های تو باشگاه هم اصلاً اعتمادی ندارم، اگه ممکن هست مکمل های خوب و معتبر رو برای گرفتن وزن هر چه بيشتر معرفی کنيد ممنون ميشم.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 1 عدد سل تک هارد کور خونه دارم که از 1 سال پيش مقداری بسيار کمی از اون استفاده شده و تا الان همين طوری مونده تو خونه ما ،زير قوطی هم عبارت best by تا ماه 7 2009 نوشته شده.
ميخواستم بدونم اين مکمل قابل استفاده هست يا مرخص شده.

در صورتی که هنوز ميشه ازش استفاده کرد ،با توجه به دستور خوده قوطی عمل کنم ؟ يادمه که ميگفتن اين مکمل واسه افزايش انرژی و همينطور اضافه کردن وزن بسيار موثر هست

در ضمن 1 قوطی 100 تايی از قرص tribulus هم با اين بوده که تاريخ انقضاش گذشته ،اصلاً اين قرص به چه درد ميخوره ؟آيا هنوز قابل استفاده هست؟

البته اين مکمل ها رو بنده تهيه نکردم،برای دوستان بوده و به من رسيده منم از پارسال تا حالا تازه وقت کردم تمرين رو شروع کنم و الان 2 هفتس که هفته اي 4 روز تمرين ميکنم حتماً ميخوام وزن بگيرم

به مربی های تو باشگاه هم اصلاً اعتمادی ندارم، اگه ممکن هست مکمل های خوب و معتبر رو برای گرفتن وزن هر چه بيشتر معرفی کنيد ممنون ميشم.

دوست عزیز جفت مکمل های شما تاریخ مصرفش گذشته من من ترجیح میدم که مصرف نشه.
سل تک یک مکمل کراتینی-کربوهیدراتی هست که بر اساس باز سازی سریع ذخایر کربو هیدرات عضلات که گیلیکوژن نام دارن عمل میکنه. مکمل بسیاد خوبی هست ولی متاسفانه تو ایران همش تقلبیه. نمونه جدید که با نام سل تک پرو زده رو اگه پیدا کردی بگیر.

تیریبلوس هم یک گیاه هست که در تحقیقات ادعا شده که در افزایش سطح تستسترون طبیعی بدن موثره.

برای دوره مکملی اول باید بگی بودجت چقدر هست.
ولی برای افزایش وزن تر کیب2 مکمله : Up Your Mass مال کمپانی M.H.P و Myodrive مال کمپانی S.A.N ,hrعا خوب جواب میده. بسته به بودجه میتونید به این ترکیب یک کراتین مونو هیدرات و آمینو اسید های BCAAو تقویت کننده های نیترو رو هم اضافه کنید. همه محصولاتی رو که گفتم در بازار به صورت مجوز دار موجود هست.
هر کدوم رو که تهیه کردید بگید تا بر اساس ساعت تمرینتون دستور مصرفش رو براتون بگم.
ولی بایتود باشه که معجزه یی که شما دنبالش میگردین خود شمایی نه مکمل ها و حتی دارو ها .
پایبندی به **** و تمرین. با این اصول راحت میتونید نتیجه بگیرید.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دوست عزیز جفت مکمل های شما تاریخ مصرفش گذشته من من ترجیح میدم که مصرف نشه.
سل تک یک مکمل کراتینی-کربوهیدراتی هست که بر اساس باز سازی سریع ذخایر کربو هیدرات عضلات که گیلیکوژن نام دارن عمل میکنه. مکمل بسیاد خوبی هست ولی متاسفانه تو ایران همش تقلبیه. نمونه جدید که با نام سل تک پرو زده رو اگه پیدا کردی بگیر.

تیریبلوس هم یک گیاه هست که در تحقیقات ادعا شده که در افزایش سطح تستسترون طبیعی بدن موثره.

برای دوره مکملی اول باید بگی بودجت چقدر هست.
ولی برای افزایش وزن تر کیب2 مکمله : Up Your Mass مال کمپانی M.H.P و Myodrive مال کمپانی S.A.N ,hrعا خوب جواب میده. بسته به بودجه میتونید به این ترکیب یک کراتین مونو هیدرات و آمینو اسید های BCAAو تقویت کننده های نیترو رو هم اضافه کنید. همه محصولاتی رو که گفتم در بازار به صورت مجوز دار موجود هست.
هر کدوم رو که تهیه کردید بگید تا بر اساس ساعت تمرینتون دستور مصرفش رو براتون بگم.
ولی بایتود باشه که معجزه یی که شما دنبالش میگردین خود شمایی نه مکمل ها و حتی دارو ها .
پایبندی به **** و تمرین. با این اصول راحت میتونید نتیجه بگیرید.

آقاا واقعاً لطف کردی ،اميدوارم شما رو از اين به بعد اينجا زياد ببينيم

هزينه رو تا 100.000 تومان در نظر ميگيرم ،اگه تا حدی هم بيشتر بشه مهم نيست

راستی فرق سوپر کراتين با کراتين مونو هيدرات چيه

بعد هفته سوم زمانی مناسبی برای شروع هست يا،صبر کنم 1 ماه تموم بشه

در مورد رژيم و تمرين هم دقيقاً حق با شماست

من واسه تمرين کردن مشکلی ندارم و خيلی هم سر حالم ميکنه

اما با اکثر موقع ها مشکل بی اشتهايی و عدم پر خوری يا خوب خوری رو دارم

و مجبور ميشم گاهی آخر غذا رو به زور بخورم که واقعاً اذيتم ميکنه

البته 1 رژيمی واسه خودم رديف کردم و دارم سعی ميکنم ،بهش عمل کنم
]
واسه پيدا کردن اشتهای حيوانی هم اگه راهی هست:D ،ممنون ميشم کمک کنيد

به عنوان سؤال اخر اينکه آيا مصرف الکل ،اثر اين مکمل ها رو در بدن از بين ميبره ،مثلاً استفاده هر دو در يک روز.

باز هم ممنون.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاا واقعاً لطف کردی ،اميدوارم شما رو از اين به بعد اينجا زياد ببينيم

هزينه رو تا 100.000 تومان در نظر ميگيرم ،اگه تا حدی هم بيشتر بشه مهم نيست

راستی فرق سوپر کراتين با کراتين مونو هيدرات چيه

بعد هفته سوم زمانی مناسبی برای شروع هست يا،صبر کنم 1 ماه تموم بشه

در مورد رژيم و تمرين هم دقيقاً حق با شماست

من واسه تمرين کردن مشکلی ندارم و خيلی هم سر حالم ميکنه

اما با اکثر موقع ها مشکل بی اشتهايی و عدم پر خوری يا خوب خوری رو دارم

و مجبور ميشم گاهی آخر غذا رو به زور بخورم که واقعاً اذيتم ميکنه

البته 1 رژيمی واسه خودم رديف کردم و دارم سعی ميکنم ،بهش عمل کنم
]
واسه پيدا کردن اشتهای حيوانی هم اگه راهی هست:D ،ممنون ميشم کمک کنيد

به عنوان سؤال اخر اينکه آيا مصرف الکل ،اثر اين مکمل ها رو در بدن از بين ميبره ،مثلاً استفاده هر دو در يک روز.

باز هم ممنون.
2 تا مکمل آپ یور مس و مایودرایو رو میتونید با کمی بیشتر از این بودجه تهیه کنید. میتونید از دارو خانه دکتر توکلیان بخرید. اونجا همه مکمل های مجوز دار رو داره.
کراتین مونو هیدرات یکی از انواع کراتین هست که اکثر تحقیقات هم روی همین کراتین انجام شده. سوپر کراتین یک اسم تجاری هست و همون کراتین مونو هیدراته که یک سری موادی توش داره که جذب کراتین رو تا حدودی بهتر میکنه.
برای حل مشکل تغذیه سعی کنید وعده های غذایی رو کوچک ولی تعداد آنها رو زیاد کنید. از غذا عای پر کالری مثل کره بادام زمینی و عسل حتما استفاده کنید.
مصرف یک قاشق غذلخوری عسل طبیعی قبل از هر وعده به افزایش اشتها کمک میکنه. در نهایت میتونید از مکمل آلفا لیپوییک اسید هم به میزان 200 میلیگرم قبل از هر وعده غذایی استفاده کنید.

یک تو صیه هم اینکه برای دوران حجم در تمرینات افراط نکنید. ماکزیمم 4 جلسه تمرین در هفته و هر جلسه ماکزیمم 55 دقیقه. بیشتر برابر است با از بین رفتن عضلات.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک فرمول ویژه افزایش وزن هم میخوام براتون بگم:
یک سیبزمینی بزرگ بردارید و خوب بشورید. اونو نصفه دا خل فیل آلومینیومی بپیچید و در فر یا ماکرو ویو خوب بپزید به صورتی که کاملا ترد بشه.
بعد بدون اینکه پوست اون رو که حالا سفت شده بکنید از وسط نصفش کنید و داخل هر قسمت رو با یک قاشق خالی کنید و به صورت پوره در بیارید. به هر طرف یک قاشق بزرگ کره بادام زمینی و یک قاشق بزرگ پنیر رژیمی کاله ( به اسم پنیر پروسس یا پنیر پتاسیم هم میفروشن) اضافه کنید و با پوره داغی که از قبل آماده کردید خوب بهم بزنید و برای 1 دقیقه دو تکه مخلوططون رو بهم بچسبونید. یک میان وعده پرانرژی سرشار از پروتیین کازیین و وی موجود در پنیر - کربوهیدرات در جذب موجود در سیبزمینی- و چربی های مفیدغیر اشباع تکی برای شما آماده است.
با لذت نوش جان کنید. 4 وعده از این غذا میتونه ضامن این باشه که دوران حجم خبی رو پشت سر مگذارید.
بهترین وعده ها برای مصرف: صبح - حدود 2 ساعت قبل تمرین و شب 1 ساعت قبل خواب هست.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ممنون بابت اطلاعات بسيار خوبت ،اين پوره چيز حرفه اي به نظر ميآد ،حتماً استفاده ميکنم
دو مکمل رو تا اواخر هفته ديگه تهيه ميکنم
فقط اينکه طرز استفاده اين دو باهم چطوری هست؟

Last edited:

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد الکل هم باید بگم که فارغ از هر گونه اعتقاد عرفی و مذهبی این ماده برای سیستم قلبی و عروقی شما حکم سم رو داره. از طرفی چون در **** های پر پروتیین بدنسازی خود به خود کبد تحت فشار قرار میگیره فشار مضاعف از طرف الکل اصلا صلاح نیست. همچنین الکل سیستم عصبی- عضلانی شما رو مختل میکنه و توی تحقیقات اومده که ممکنه این آسیب حتی به صورت جزیی ماند گار باشه.
چیزی در زمینه این که تاثیر مخربی بر مصرف مکمل ها داشته باشه رو من جایی نخوندم ولی به هر حال توصیه نمیشه. البته مصرف 60 سی سی شراب طبیعی در روز تا ثیر خوبی بر روی کلسترول خون و همچنین رقیق کردن خون داره.
ولی کلا و جدا از بحث ورزش هر چیزی که باعث قید و بند برای انسان بشه 100% مضر هست و هر گونه عادت مخرب هست. بزرگترین نعمتی که انسان داره آزادی هست پس آزتدیتون رو فدای هیچ ماده و حتی کسی نکنید.

در سال 2001 انجمن بینلمللی در امریکا تاسیس شد تحی عنوانworld without drug یعنی جهانی عاری از دارو . و هدف این انجمن مقابله با رواج بی رویه مصرف مشروبات الکلی و دارو های مخدر و محرک در دنیا بود.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت اطلاعات بسيار خوبت ،اين پوره چيز حرفه اي به نظر ميآد ،حتماً استفاده ميکنم
دو مکمل رو تا اواخر هفته ديگه تهيه ميکنم
فقط اينکه طرز استفاده اين دو باهم چطوری هست؟

برای استفاده از مکمل ها زیاد روی دستور لیبل اونها تاکید نداشته باشید.

در روز های تمرینی:

3 پیمانه مایودرایو صبح ناشتا با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1.5 ساعت قبل از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه مایودرایو بلا فاصله بعد از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1 ساعت قبل خواب باشیر بدون چربی.

در روز های غی تمرینی:

3 پیمانه مایو درایو صبح با آب.
2 پیمانه آپ یور مس + 1 پیمانه مایو درایو بین روز باشیر به عنوان میان وعده.
3 پیمانه آپ یور مس شب قبل خواب باشیر کم چرب.

فعلا و با توجه به سابقه تمرینی شما کراتین رو ضروری نمیبینم ولی اگر بودجتون رسید یک کراتین مونو هیدران 300 گرمی هم تهیه کنید و طبق دستور زیر مصرف کنید:
4 روز اول 5 وعده 5 گرمی در روز به فاصله هر 5 ساعت یک وعده.
از روز 5 ام 2 وعده 5 گرمی یکی صبح ناشتا و دیگری بعد تمرین در مکمل مایودرایو تون برزید و بوخورید.

تذکر اینکه این دوره یک دورهی فوقالعاده برای افزایش حجم و وزن هست و اگر شما کمبود وزنتون زیاد شدید نیست باید کمی مقدار مکمل ها رو کم کرد. در کنار یک تمرین خوب و تغذیه درست مطمئن باشید که به نتیجه دلخواه و به دور از عوارض میرسید.
بازم تاکید میکنم مکمل ها تون رو فقط از نمایندگی و یا دارو خانه تهیه کنید. همین مکمل ها به صورت قاچاق و تقلبی با قیمت پایین تر در بازار زیاده. گول افراد سود جو و نادان رو نخورید.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
برای استفاده از مکمل ها زیاد روی دستور لیبل اونها تاکید نداشته باشید.

در روز های تمرینی:

3 پیمانه مایودرایو صبح ناشتا با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1.5 ساعت قبل از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه مایودرایو بلا فاصله بعد از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1 ساعت قبل خواب باشیر بدون چربی.

در روز های غی تمرینی:

3 پیمانه مایو درایو صبح با آب.
2 پیمانه آپ یور مس + 1 پیمانه مایو درایو بین روز باشیر به عنوان میان وعده.
3 پیمانه آپ یور مس شب قبل خواب باشیر کم چرب.

فعلا و با توجه به سابقه تمرینی شما کراتین رو ضروری نمیبینم ولی اگر بودجتون رسید یک کراتین مونو هیدران 300 گرمی هم تهیه کنید و طبق دستور زیر مصرف کنید:
4 روز اول 5 وعده 5 گرمی در روز به فاصله هر 5 ساعت یک وعده.
از روز 5 ام 2 وعده 5 گرمی یکی صبح ناشتا و دیگری بعد تمرین در مکمل مایودرایو تون برزید و بوخورید.

تذکر اینکه این دوره یک دورهی فوقالعاده برای افزایش حجم و وزن هست و اگر شما کمبود وزنتون زیاد شدید نیست باید کمی مقدار مکمل ها رو کم کرد. در کنار یک تمرین خوب و تغذیه درست مطمئن باشید که به نتیجه دلخواه و به دور از عوارض میرسید.
بازم تاکید میکنم مکمل ها تون رو فقط از نمایندگی و یا دارو خانه تهیه کنید. همین مکمل ها به صورت قاچاق و تقلبی با قیمت پایین تر در بازار زیاده. گول افراد سود جو و نادان رو نخورید.

مکمل ها رو از همون داروخانه دکتر توکليان تهيه ميکنم،قبلاً هم تعريفش رو شنيده بودم
در مورد وزن هم فکر کنم يه 10 کيلويی لازم داشته باشم

بسيار سپاسگذارم

Last edited:

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توکلیان جنس هاش معتبره فقط یادت باشه که روی هر محصول مثلا 75000 تومانی حدود 7-8 هزار تومان جای چونه زدن داره. اصولا مکمل هار 7%-8% بالاتر از نمایندگی میده. ولی بازم میرزه که آدم مکمل مطمئن مصرف کنه.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سلام به همگی.
رفیقم رفته بود ترکیه وقتی برگشت سوغاتی برام پرتوئین (ماسل مس از شرکت گینر ) 5/446 کیلوگرمی رو با قیمت 100 تومن برام آورده بود.که توی یه قوطی بود و قتی در قوطی رو باز کردم پرتوئین داخل یه نایلون پلمپ شده بود که بوی خیلی خوبی میداد که سر 1-2 دقیقه نه تنها کل اتاق بلکه بوش کل خونه رو برداشت بدون اینکه در نایلونش حتی باز بشه.
رو قوطی زده ساخته شده با bcaas و گلوتامین و تو فهرستش هم درصد کربو رو بیشتر از همه زده.
پیشنهادش هم برای بازده حد اکثر نصف اسکوپ با صبحانه و نصف قبل تمرین و نصف 20 دقیقه قبل خواب هستش.
میخواستم ببینم باید با این محصول بازم چیز دیگه ای بگیرم که حجم بدنم بره بالا؟؟؟؟؟مثل کراتین و ...من 3 سال بدن سازی میکنم و قدم 178 و وزنم 78 هست و دور بازو 39 .

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
رفیقم رفته بود ترکیه وقتی برگشت سوغاتی برام پرتوئین (ماسل مس از شرکت گینر ) 5/446 کیلوگرمی رو با قیمت 100 تومن برام آورده بود.که توی یه قوطی بود و قتی در قوطی رو باز کردم پرتوئین داخل یه نایلون پلمپ شده بود که بوی خیلی خوبی میداد که سر 1-2 دقیقه نه تنها کل اتاق بلکه بوش کل خونه رو برداشت بدون اینکه در نایلونش حتی باز بشه.
رو قوطی زده ساخته شده با bcaas و گلوتامین و تو فهرستش هم درصد کربو رو بیشتر از همه زده.
پیشنهادش هم برای بازده حد اکثر نصف اسکوپ با صبحانه و نصف قبل تمرین و نصف 20 دقیقه قبل خواب هستش.
میخواستم ببینم باید با این محصول بازم چیز دیگه ای بگیرم که حجم بدنم بره بالا؟؟؟؟؟مثل کراتین و ...من 3 سال بدن سازی میکنم و قدم 178 و وزنم 78 هست و دور بازو 39 .

دوست عزیز مکمل شما از سری مکمل های افزایش وزن هست . گینر نوع مکمل هست نه مارکش. اگه مارکش رو بگی دقیق تر میتونم برای مصرف راهنماییت کنم.
bcaa و گلوتامین هم آمینو اسید هستن که در تمام منابع پروتیینی موجود هستن و شرکت های مکمل سازی مکمل های خودشون را با این اسید آمینه ها به اصطلاح غنی میکنن.
گلوتامین بیشترین آمینو اسید مجود در بدن و bcaa بیشترین آمینو لسید های مو جود در بافت عضلانی هستن.
شما میتونی در کنار این مکمل از کراتین و مولتی ویتامین و تقویت کننده های نیترو و ... بسته به هدف و بودجتون استفاده کنید.
فقط این رو در نظر داشته باشین که وزنی که با استفاده از مکمل های گینر اضافه میشه 100% عضلانی نیست و همراه با چر بی هست. شما میتونی با استفاده از ورزش های هوازی در حد تعادل چربی بدن رو کم نگه داری.
شما زیاد کم بود وزن نداری وزن ایده آل برای شما حدود 83 کیلو هست البته عضلانی ولی با تو جه به سایز دور بازو فکر میکنم بدن شما تا حدودی چربی هم باید داشته باشه. البته شما ذکر نکردین که عدد 39 برای دور بازو در حالت ریلکس هست یا در حالت فیگور و یا اینکه در حالت سرد هست و یا دم انداخته.
اگر اطلاعات بیشتری از وضعیت بدنیتون بدین شاید بیشتر بتونم راهنمایی کنم.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز مکمل شما از سری مکمل های افزایش وزن هست . گینر نوع مکمل هست نه مارکش. اگه مارکش رو بگی دقیق تر میتونم برای مصرف راهنماییت کنم.
bcaa و گلوتامین هم آمینو اسید هستن که در تمام منابع پروتیینی موجود هستن و شرکت های مکمل سازی مکمل های خودشون را با این اسید آمینه ها به اصطلاح غنی میکنن.
گلوتامین بیشترین آمینو اسید مجود در بدن و bcaa بیشترین آمینو لسید های مو جود در بافت عضلانی هستن.
شما میتونی در کنار این مکمل از کراتین و مولتی ویتامین و تقویت کننده های نیترو و ... بسته به هدف و بودجتون استفاده کنید.
فقط این رو در نظر داشته باشین که وزنی که با استفاده از مکمل های گینر اضافه میشه 100% عضلانی نیست و همراه با چر بی هست. شما میتونی با استفاده از ورزش های هوازی در حد تعادل چربی بدن رو کم نگه داری.
شما زیاد کم بود وزن نداری وزن ایده آل برای شما حدود 83 کیلو هست البته عضلانی ولی با تو جه به سایز دور بازو فکر میکنم بدن شما تا حدودی چربی هم باید داشته باشه. البته شما ذکر نکردین که عدد 39 برای دور بازو در حالت ریلکس هست یا در حالت فیگور و یا اینکه در حالت سرد هست و یا دم انداخته.
اگر اطلاعات بیشتری از وضعیت بدنیتون بدین شاید بیشتر بتونم راهنمایی کنم.

ممنون از اینکه جواب دادید.
راستش من اطلاع کاملی از این مکمل نداشتم و به همین خاطر فکر کردم گینر شرکتشه:blush:
روش زده dymatize nutrition

راستش دور بازوی من در حالت فیگور اما کاملا سرد بود.و کمی از ناحیه شکم چربی دارم والبته رو پایین تنه حسابی کار کردم.
میخواستم با این مکمل وزنم رو تا 90 بالا ببرم البته نه چربی چون روزی 30 دقیقه پیاده روی سریع میکنم.
میخواستم عضلانی بیام بالا.
راستش بدنی که دوست دارم یه بدن 110 کیلویی عضلانی هستش:blush:
راستش در مورد هدف هم که همون طور که گفتم میخوام عضلانی و سنگین باشم.البته من استخان درشت هستم و همین باعث سنگین بودن منه.

بالا