• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه جواب دادید.
راستش من اطلاع کاملی از این مکمل نداشتم و به همین خاطر فکر کردم گینر شرکتشه:blush:
روش زده dymatize nutrition

راستش دور بازوی من در حالت فیگور اما کاملا سرد بود.و کمی از ناحیه شکم چربی دارم والبته رو پایین تنه حسابی کار کردم.
میخواستم با این مکمل وزنم رو تا 90 بالا ببرم البته نه چربی چون روزی 30 دقیقه پیاده روی سریع میکنم.
میخواستم عضلانی بیام بالا.
راستش بدنی که دوست دارم یه بدن 110 کیلویی عضلانی هستش:blush:
راستش در مورد هدف هم که همون طور که گفتم میخوام عضلانی و سنگین باشم.البته من استخان درشت هستم و همین باعث سنگین بودن منه.
به شخصه فکر نمیکنم این مکمل برای شما مناسب باشه. البته میتونید در وعده بعد تمرین ازش استفاده کنید.
ولی استفاده از این مکمل ها فقط در دوره حجم تو صیه میشه که خواه نا خواه با کمی چربی اضافه هرمراهه.
شما میتونی یک وی خالص + یک کراتین+آمینو اسید BCAA تهیه کنی که بیشتر با هدف شما سازگاری داره.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
به شخصه فکر نمیکنم این مکمل برای شما مناسب باشه. البته میتونید در وعده بعد تمرین ازش استفاده کنید.
ولی استفاده از این مکمل ها فقط در دوره حجم تو صیه میشه که خواه نا خواه با کمی چربی اضافه هرمراهه.
شما میتونی یک وی خالص + یک کراتین+آمینو اسید BCAA تهیه کنی که بیشتر با هدف شما سازگاری داره.

خوب مگه این مکمل برای حجم نیست؟؟؟؟؟؟
خوب منم میخوام حسابی حجم بیارم:D
گفتم که دوست دارم حوالی 90-95 بشم.به نظرتون اینو بخرم و ورزش هوازی انجام بدم میتونم ازش به نحو خوبی استفاده کنم؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
گفتم که دوست دارم حوالی 90-95 بشم.به نظرتون اینو بخرم و ورزش هوازی انجام بدم میتونم ازش به نحو خوبی استفاده کنم؟

با قد 178 و وزن 95 فکر کنم هيکلی به شکل هفت و بسيار گنده از آب در ميآد ،به نظر من زياد جالب نميشه
البته خيلی ها اينطور هيکل ها رو دوست دارند ،ولی هيکل فيتنسی و با تناسب 1 چيز ديگست:)

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز من درست نفهمیدم که شما کدوم یک از گینر های شرکت دایماتیز رو تهیه کردید چون تو لیست تولیدات این شرکت مکملی به اسم ماسل مس پیدا نکردم.
این انواع گینر های تولیدی شرکت دایماتیز هست:
http://www.bodybuilding.com/store/dym/hpgainer.html
http://www.bodybuilding.com/store/dym/mega.html
http://www.bodybuilding.com/store/dym/supermegagainer.html

در مصرف این مکمل ها زیاد به دستور روی لیبل پای بند نباشید برای مثال هر وعده تو صیه شده از مکمل Super Mega Gainer شامل حدود 60 گرم پروتیین و 300 گرم کربو هیدرات هست که این میزان ابدا برای یک وعده قابل جذب نیست.
مگمل هایی که تحت عنوان گینر تولید میشن بهترین زمان استفاده ازشون صبح ناشتا و بلا فاصله بعد از تمرین هست. کلا این مکمل ها بر مبنای کالری بالا طراحی شدن پس در صورت استفاده باید کالری در یافتی از مکمل رو در برنامه غذلییتون لحاظ کنید یک وعده از مکمل فوق حدود 1300 کیلو کالری انرژی داره ولی اگر هدف شما افزایش حجم هست میتونه کمک کنه. در دوره چربی سوزی و به اصطلاح کات میتونید چربی های زاید رو بسوزونید. ولی مصرف رو به همون 2 وعده محدود کنید.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
با قد 178 و وزن 95 فکر کنم هيکلی به شکل هفت و بسيار گنده از آب در ميآد ،به نظر من زياد جالب نميشه
البته خيلی ها اينطور هيکل ها رو دوست دارند ،ولی هيکل فيتنسی و با تناسب 1 چيز ديگست:)

خوب من دقیقا درشت هستم و حدودا v اما میخوام خیلی برم بالا:D

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز من درست نفهمیدم که شما کدوم یک از گینر های شرکت دایماتیز رو تهیه کردید چون تو لیست تولیدات این شرکت مکملی به اسم ماسل مس پیدا نکردم.
این انواع گینر های تولیدی شرکت دایماتیز هست:
http://www.bodybuilding.com/store/dym/hpgainer.html
http://www.bodybuilding.com/store/dym/mega.html
http://www.bodybuilding.com/store/dym/supermegagainer.html

در مصرف این مکمل ها زیاد به دستور روی لیبل پای بند نباشید برای مثال هر وعده تو صیه شده از مکمل Super Mega Gainer شامل حدود 60 گرم پروتیین و 300 گرم کربو هیدرات هست که این میزان ابدا برای یک وعده قابل جذب نیست.
مگمل هایی که تحت عنوان گینر تولید میشن بهترین زمان استفاده ازشون صبح ناشتا و بلا فاصله بعد از تمرین هست. کلا این مکمل ها بر مبنای کالری بالا طراحی شدن پس در صورت استفاده باید کالری در یافتی از مکمل رو در برنامه غذلییتون لحاظ کنید یک وعده از مکمل فوق حدود 1300 کیلو کالری انرژی داره ولی اگر هدف شما افزایش حجم هست میتونه کمک کنه. در دوره چربی سوزی و به اصطلاح کات میتونید چربی های زاید رو بسوزونید. ولی مصرف رو به همون 2 وعده محدود کنید.

ببخشید اشتباهی دارم همش به همه میگم ماسل مس.الآن نگاه کردم دقیقا همون شکل آخریه سوپر مس هستش.نمیدونم این ماسل مس از کجا اومده تو مغزم؟؟؟؟
بهتره با این کراتین بخورم؟
یا نیترو تچ؟
میخوام خیلی خوب وزن بگیرم و با کار زیاد عضلاتم خیلی بزرگ بشن
و بعد هم همون طور که میدونید کات

Last edited:

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید اشتباهی دارم همش به همه میگم ماسل مس.الآن نگاه کردم دقیقا همون شکل آخریه سوپر مس هستش.نمیدونم این ماسل مس از کجا اومده تو مغزم؟؟؟؟
بهتره با این کراتین بخورم؟
یا نیترو تچ؟
میخوام خیلی خوب وزن بگیرم و با کار زیاد عضلاتم خیلی بزرگ بشن
و بعد هم همون طور که میدونید کات
این مکمل درصد کربو هیدران خیلی بالالیی داره. شما فقط یک پیمانه صبح ناشتا و در روز های تمرینی یک پیمانه بلا فاصله بعد تمرین مصرف کن. (پیمانش باید خیلی بزرگ باشه) ولی به شخصه باز هم با مصرف این مکمل موافق نیستم چون در یک پیمانه هم نزدیک 130 گرم قند های زود جذب داره که حتما در صدی از اونها به چربی تبدیل میشه.
این مکمل برای افرادی که شدیدا کمبود وزن دارن و به هیچ طریقی وزنشون بالا نمیره مناسبه (افراد هارد گینر)
نیترو تچ یک مکل پرویین وی هست. شما در کنار این مکمل به پروتیین خالص وی هم احتیاج داری حالا یا نیتروتچ یا هر مارک دیگه. طبق معمول توصیه میشه از مجوز دار ها استفاده کنید.
کراتین کار اصلیش افزایش انرژی در حین تمرین هست ولی وزن رو هم تا حدودی بالا میبره. میتونی از کراتین مونو هیدرات هم استفاده کنی.
مولتی ویتامین و مینرال فراموش نشه.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
این مکمل درصد کربو هیدران خیلی بالالیی داره. شما فقط یک پیمانه صبح ناشتا و در روز های تمرینی یک پیمانه بلا فاصله بعد تمرین مصرف کن. (پیمانش باید خیلی بزرگ باشه) ولی به شخصه باز هم با مصرف این مکمل موافق نیستم چون در یک پیمانه هم نزدیک 130 گرم قند های زود جذب داره که حتما در صدی از اونها به چربی تبدیل میشه.
این مکمل برای افرادی که شدیدا کمبود وزن دارن و به هیچ طریقی وزنشون بالا نمیره مناسبه (افراد هارد گینر)
نیترو تچ یک مکل پرویین وی هست. شما در کنار این مکمل به پروتیین خالص وی هم احتیاج داری حالا یا نیتروتچ یا هر مارک دیگه. طبق معمول توصیه میشه از مجوز دار ها استفاده کنید.
کراتین کار اصلیش افزایش انرژی در حین تمرین هست ولی وزن رو هم تا حدودی بالا میبره. میتونی از کراتین مونو هیدرات هم استفاده کنی.
مولتی ویتامین و مینرال فراموش نشه.

ممنون.
ببینید این طوری خوبه؟
همین مکمل رو میخورم+ پرتوئین نیتروتچ 100% +یه کراتین خوب + مولتی ویتامین + مینرال
راستی همه اینا رو تو یک روز باید مصرف شه دیگه؟لازم نیست که جدا جدا یه روز این و روز دیگه اون یکی مصرف شه.
راستی خیلی ممنون میشم بگید مینرال چیه؟و تقلبی و اصلش چه جوریه.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
ببینید این طوری خوبه؟
همین مکمل رو میخورم+ پرتوئین نیتروتچ 100% +یه کراتین خوب + مولتی ویتامین + مینرال
راستی همه اینا رو تو یک روز باید مصرف شه دیگه؟لازم نیست که جدا جدا یه روز این و روز دیگه اون یکی مصرف شه.
راستی خیلی ممنون میشم بگید مینرال چیه؟و تقلبی و اصلش چه جوریه.

آره خوبه.
همه رو میتونی تو یک روز استفاده کنی.
مینرال ها مود معدنی مورد نیاز بدن مثل کلسیم-روی- آهن و ..هستن.

behkar5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای گرفتن هر گونه مشاوره در زمینه تغذیه-تمرین-مکمل-دارو و همچنین بحث و تبادل نظر در زمینه های مختلف بدنسازی و فیتنس در سایت http://www.persian-gym.com/index.php ثبت نام کنید.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
برای استفاده از مکمل ها زیاد روی دستور لیبل اونها تاکید نداشته باشید.

در روز های تمرینی:

3 پیمانه مایودرایو صبح ناشتا با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1.5 ساعت قبل از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه مایودرایو بلا فاصله بعد از تمرین با آب سرد.
3 پیمانه آپ یور مس 1 ساعت قبل خواب باشیر بدون چربی.

در روز های غی تمرینی:

3 پیمانه مایو درایو صبح با آب.
2 پیمانه آپ یور مس + 1 پیمانه مایو درایو بین روز باشیر به عنوان میان وعده.
3 پیمانه آپ یور مس شب قبل خواب باشیر کم چرب.
سلام
آپ يور مس رو گرفتم ،اما مايودرايو رو نداشت و گفت اگر هم بيارن قيمتش 107 تومان هستش
برنامه استفاده آپ يور مس تنها چطوريه؟ تکی مصرف کنم يا مکمل ديگه اي بهش اضافه کنم
ممنون ميشم راهنمايی کنی.
اديت:نکته ديگه هم اينکه اين قوطی که گرفتم داخلش پيمانه نيست،امکان تقلبی بودن هست؟

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سایتشو برا تبلیغات گذاشته

نبودن پیمانه داخل مکمل اصلا ربطی به تقلبی بودنش نداره

Amir Yousof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه واردم و یک هفته ای میشه که بدنسازی کار میکنم متاسفانه مربی من چیز زیادی در مورد حرکات و دستگاه ها و نحوه اجرا و کارشون به من یاد نمیده میخواستم بدونم کسی اینجا لینکی برای آموزش این چیزایی که گفتم داره که به من معرفی کنه.

game over

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون ولی اگر میشه عکسهارو دوباره آپ کنید ممنون:)

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ما كه تصويري نمي بينيم
دوباره يه بررسي بكن

1240

Registered User
لایک‌ها
28

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عکسی دیده نمیشه :(

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
اساتید یه لحظه این لینک و نگاه کنن...
http://www.health-diet-news.com/
اینجا 3 تا مکمل معرفی کرده...برای داشتن فرم مناسب و شکم عظلانی...
میشه این مکمل ها رو تو ایران پیدا کرد...و اینکه با کدوم حرکات ورزشی میشه به این فرم بدنی رسید
ممنون

fruit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آمینو چیه؟؟:blink::wacko::blush:

بالا