• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
یه ورزش رزمی مثل کاراته خیلی میتونه بهت کمک کنه.
به طور خلاصه اگه بازو کولت حجم عضلس که حیفه... بزار باشن... رو جاهای دیگه کار کن و سعی کن کاملا بدنت ر خشک کنی... اگه عضلس بخوای کمش کنی پوستت خراب میشه...
من پیشنهاد میکنم بری بدنسازی و سعی کنی % چربی بدنت رو بیاری پایین... برای همین هیچ نظری در مورد اینکه چجوری آبشون کنی نمیدم...
بدن عضلانی = بدن زیبا

برای کاراته خیلی دیره واس من . ورزشی دوس ندارم که برم توش اسکل باشم . دنبال دو میدانیم . بعدشم بدن عضلانی برای آقایون شاید زیبا باشه ولی من یه لباس بی آستین نمیتونم بپوشم .

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان
بنده هم با جناب f7love موافقم
شما بدنتون خشک کنید بعد سعی کنید که بقیه اندامتون هم با بازو وکولتون ست کنید اینطوری یک بدن یکنواخت و زیبا خواهی داشت بنده همیشه به خانمها که مشتریم هستند میگم همیشه لاغری واسه خانمها زیبایی نمیاره
یک اندام متناسب و یکدست وبدون چربی هر چنداگر یکمی ازنمودار تناسب وزن وقد تون بالاتر باشه خیلی عالیه
اگر سوالی در مورد برنامه بدنسازی واسه ست اندامتون بود با من تماس بگیرید یا به تایپیک خودم مراجعه کنید

ممنون از کمکتون . البته زیبایی نسبیه . از نظر هرکی متفاوته . من فقط سوالم این بود که چه جوری میتونم آب کنم عضلمو . یا اقلا چیکار نباید بکنم که زیاد تر شه . مثلا من خیلی شنا میکنم اکثرا قورباغه و پروانه اگه تاثیری میذاره نکنم دیگه .

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
خواهش انجام وظیفه بود ابجی
ابجی شما یه نگاه به بازیگران هالیودی بکنی میبینی اکثرا بدن ماهیچه ای دارند وعاری از چربی
البته بنده هم موافقم که زیبایی از نظر هرکس متفاوته
اما شما باید بدنتون رو خشک کنید اگر تحرک اون ماهیچه ها قطع بشه به مرور زمان خواناخوا تحلیل میره
چون اگر بخواهید خودتون به قول خودتون ابشون کنید اونوقت افتادگی پوست خواهید داشت که از وضع بدتر
در ضمن بنده تخصصی درمورد شنا ندارم اما کلا هر ورزشی باعث به کار بردن ماهیچه ای خاصی وتحرک اون بشه باعثه تقویتش میشه شما هم خودتون ببینید هر ورزشی که با بازو کار میکنه را حدامکان انجام ندید
اما پیشنهاد بنده ا ینه که شما در درجه اول با یک مربی بدنسازی خانم که اندام شما را میبینه مشورت کنید
و به نظر بنده برید باشگاه بدنسازی وبدنتون را با انجام حرکات خاص عضلات دیگه تونا راتقویت کنید مثل سینه شکم ران و... البته برای شما نیازی به وزنه های سنگین نسیت تعداد حرکات بالاوسبک تعداد ست هاتونم حدود 3تا5 باشه

بازم ممنون . منم بدنم کلا ماهیچه ایه ولی فقط با بازوهام مشکل دارم . من چند تا باشگاه رفتم دیدم ولی چون تو بدنسازی زیاد مربی نمیشناسم کلا اینرسی دارم که برم پیش یه مربی نا وارد . اگر باشگاه خوبی میشناسین که مربی خوب داشته باشه یا مربی خانوم خوب پیشنهاد بدین اگه ممکنه . من راستش آرنجم مشکل پیدا کرده و کلا 6 ماهه که بسکت بازی نکردم دیروز تمرینی رفتم دویدم به طور وحشتناکی نفس کم میاوردم کلا احساس میکنم خیلی داغون شده اوضام .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
داداش ایروبیک منظورم نه حرکات پیچیده فقط فعالیتی که ضربان قلب وتنفسشو افزایش بده
از دستگاههای بدنسازی البته یک سری خاص که اگر تمایل داشته باشید واستون توضیح میدم
ست های تعداد بالا با وزنه های بسیار سبک عالیه واسش
مهمترین چیز تغذیه شونه

اهان فكر كردم حركات ايروبيك حرفه اي رو ميگين

;)

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

من دنبال پودر یا قرصی میگردم که یکم فقط یکم حجم بدنم رو زیاد کنه! البته بدنسازی هم کار میکنم! ولی کلا آدم کم اشتهایی هستم و اصلا اهل غذا خوردن نیستم که **** غذایی بگیرم! قرص اشتها و... هم نمیخوام چون کلا نه وقت دارم بشینم یه دل سیر غذا بخورم نه حوصلشو.
میخوام هرچه سریعتر به حجم دلخواهم برسم! یکم فقط چهارشونه و عضله ای بشم! نه اینکه پف کنم!
قدم 178 - وزن 64 کیلو هست.
کسی پودری مکملی قرصی چیزی که ضرر هم نداشته باشه بعدا و رو فرم بیارتم میشناسه به ما معرفی کنه ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام.
من دنبال پودر یا قرصی میگردم که یکم فقط یکم حجم بدنم رو زیاد کنه! البته بدنسازی هم کار میکنم! ولی کلا آدم کم اشتهایی هستم و اصلا اهل غذا خوردن نیستم که **** غذایی بگیرم! قرص اشتها و... هم نمیخوام چون کلا نه وقت دارم بشینم یه دل سیر غذا بخورم نه حوصلشو.
میخوام هرچه سریعتر به حجم دلخواهم برسم! یکم فقط چهارشونه و عضله ای بشم! نه اینکه پف کنم!
قدم 178 - وزن 64 کیلو هست.
کسی پودری مکملی قرصی چیزی که ضرر هم نداشته باشه بعدا و رو فرم بیارتم میشناسه به ما معرفی کنه ؟

دوست عزیز واسه بدن سازی باید وقت بذاری وبراش ارزش قائل شی.

میخوام هرچه سریعتر به حجم دلخواهم برسم
مگه میخای جایی بری که بخای سریعتر برسی.
کم کم برو بالا که نه پف کنی و نه وقتی ول کردی بدنت خراب شه.

من خودم الان یه سال و نیمه بدنسازی کار میکنم.درست مثل تو حوصله خوردن ندارم.ولی بدنسازی بدون تغذیه-خواب و مکمل نتیجه نمیده.8-7 ماه صرفا رفتم باشگاه(نه خواب و خوراک خوب نه دوره) باور من یک گرم هم رشد نکردم.بدنم فرم میگرفت ولی نسبت به وقتی که براش میذاشتم هیچ بود.
الان این دوره رو دارم میرم:
-پروتئین True mass
-کراتین:Bio tech
- قرص Stanbon
چون تو دوره ام خودمو ملزم میکنم که بیشتر بخورم و 5 روز تو هفته باشگاه برم.(شاید اگه تو دوره نبودم 2 روزشم نمیرفتم.)الان 3 هفته از دورم میگذره 3-2 کیلو رفتم بالا.هر کی میبینه میگه خیلی خوب شدی.همه اینا باعث میشه با اشتیاق بیشتری تمرین کنی.

من دنبال پودر یا قرصی میگردم که یکم فقط یکم حجم بدنم رو زیاد کنه!

مطمئن باش اگه پودری بود که حجم بدن رو خیلی زیاد میکرد الان رونی کولمن دور بازوئی به قطر ساختمون داشت.
یکم فقط چهارشونه و عضله ای بشم! نه اینکه پف کنم
آخی فقط همین چیز دیگه نمیخای شکم 6 تیکه هم هستا:lol:(شوخی کردم)
یه نظر من یه دوره مثل مال من بگیر بدنتو رو میاره.پف الکی هم نمیکنی.

AGA

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام خدمت اقا مهدی

من پودر up your mass شرکت MHP خریدم وزنم 68 kg و قدم 175 هستش

میخواستم ببینم در طول روز چند بار و چقدر بخورم ؟

kkr129

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام خدمت اقا مهدی

من پودر up your mass شرکت MHP خریدم وزنم 68 kg و قدم 175 هستش

میخواستم ببینم در طول روز چند بار و چقدر بخورم ؟

با اجازه استاد گرامی آقا مهدی عزیز

اولا پشت ساپلمنت ها همیشه نوشته دستور استفاده ( البته اونا که پدر مادر دارن :D )

عزیز من سرچ کردم توی گوگل

170025_label.gif

مثل اینکه روزی 4 اسکوپ

اما به نظر من 3 بار کافیه

یکی صبح ساعت 10 11

یکی بعد از تمرین

یکی هم شب قبل خواب

واسه ماکزیمم اثر 4 بار

----------------------------

اما ترو مس واسه افزایش وزن واقعا توپه - و بعد از اونم ریل مس

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
سلام خدمت استید. من حدود یه هفته اس رو به بدن سازی اوردم :D قدم 194 و وزنم حدود 76 هستش و 18 سالم تموم میشه اخر همین ماه.یه چند تا سوال ازتون دارم
برای پهنتر شدن شونه هام از چی استفاده کنم؟؟؟؟
چجوری وزنمو بیشتر کنم؟؟؟ البیته از وقتی باشگاه میرم 2 کیلو چاق شدم (تو یه هقته و نیم) ولی میترسم این فقط واسه اولاش باشه و همینجوری ادامه پیدا نکنه
الان هفته ای 4 جلسه و معمولا 3 ساعت ورزش میکنم بین ست ها هم زیاد استراحت نمیکنم ولی یه ست پا میزنم یه ست دست و همینجوری تنوع میدم و از یک حرکت چند ست پشت هم نمیرم امکان اسیب رسیدن بهم وجود داره؟؟؟ چون دوستام میگن اینقدر (خ.ر.ک.ی) کار نکن میترکی
پیشاپیش تشکر میکنم ازتون:blush:

kkr129

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت استید. من حدود یه هفته اس رو به بدن سازی اوردم :D قدم 194 و وزنم حدود 76 هستش و 18 سالم تموم میشه اخر همین ماه.یه چند تا سوال ازتون دارم
برای پهنتر شدن شونه هام از چی استفاده کنم؟؟؟؟
چجوری وزنمو بیشتر کنم؟؟؟ البیته از وقتی باشگاه میرم 2 کیلو چاق شدم (تو یه هقته و نیم) ولی میترسم این فقط واسه اولاش باشه و همینجوری ادامه پیدا نکنه
الان هفته ای 4 جلسه و معمولا 3 ساعت ورزش میکنم بین ست ها هم زیاد استراحت نمیکنم ولی یه ست پا میزنم یه ست دست و همینجوری تنوع میدم و از یک حرکت چند ست پشت هم نمیرم امکان اسیب رسیدن بهم وجود داره؟؟؟ چون دوستام میگن اینقدر (خ.ر.ک.ی) کار نکن میترکی
پیشاپیش تشکر میکنم ازتون:blush:

سلام دوست من

به عنوان یه آدم کوچیک که 2ساله دارم کار میکنم

باید بگم اول از همه

باید یه هدف داشته باشید

بعد حتما روی برنامه کار کنید ( برنامه عادی که 1 - 2 ماه بدنتون به اصطلاح وزنه بخوره )

بعد از اون 3 ساعت ؟؟؟؟ چه خبره :D تازه بدون استراحت ؟؟

مگه میخای آب کنی ؟

شک نکن که امکان آسیب دیدگی وجود داره

به نظر من 1 ماه یا 2 ما روی برنامه عادی کار کن

ماه بعد اگه میتونی حتما یه کراتین کنارش مصرف کن ( ماسل تک یا ام اچ پی ) اصلی استفاده کن

اگر هم با سیب زمینی - ماکارونی - سفیده تخم مرغ آپ پز رفیقی حتما فراموش نشه دوست من

توی ماه دوم یه اگه عجله داری 1 ماه که گذشت میتونی کربو هیدرات بخوری

شدیدا به نظر خودم ( 1- ترو مس و یا 2 - ریل مس ) پیشنهاد میشه

----------

در کل دوست من

سبک کار کن روزای اول

سبک سبک

بزار بدنت با وزنه آشنا بشی

این مدلی زود زده میشی از بدنسازی

برنامه هم فراموش نکن

تغذیه هم همینطور

-----

ایشالا کمکی کرده باشم

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
برنامه عادی رو دارم ولی زود تموم میشه :دی میرم سراغ دستگاههایه دیگه البته آشنایی من با وزنه به 5 سال پیش بر میگرده از همون موقع دمبل و هارتل داشتم و میزدم البته هارتل رو گذاشتیم انباری نیمدونم چی شد :دی برا همین سبک رو زیاد دوست ندارم البته سنگین هم نمیزنما سبک رو به متوسط میزنم مثلا هالتر 20 کیلو میزنم سر شونه 35 کیلو و ... راستی نگفتید چجوری شونه هامو پهنتر کنم؟؟؟

kkr129

Registered User
لایک‌ها
10
برنامه عادی رو دارم ولی زود تموم میشه :دی میرم سراغ دستگاههایه دیگه البته آشنایی من با وزنه به 5 سال پیش بر میگرده از همون موقع دمبل و هارتل داشتم و میزدم البته هارتل رو گذاشتیم انباری نیمدونم چی شد :دی برا همین سبک رو زیاد دوست ندارم البته سنگین هم نمیزنما سبک رو به متوسط میزنم مثلا هالتر 20 کیلو میزنم سر شونه 35 کیلو و ... راستی نگفتید چجوری شونه هامو پهنتر کنم؟؟؟

عزیز شما میتونی سر شانه هالتر از پشت

هالتر از جلو

سرشانه دمبل

نشر جانب

نشر خم

نشر جلو

سرشانه با سیم

و .....

ehsan0912288

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من 3 روز کیش بودم اصلا با تهران خیلی فرق داشت هر پسری رد میشد ماشالله هیکل عین مانکنها منظورم اینه که گنده نبود فیتنس بود
من قدم 188 و وزنم 85 کیلو رفیقم گفت قد و وزنت خوراک این کاره و حالا من شکمم خیلی کم چربی داره یعنی تا پیرهنو بالا نزنم کسی نمی فهمه یه خورده شکم دارم
دنبال یه باشگاه فیتنسه خوبم که هیکلم رو عین اونا کنه
کسی جایی رو سراغ داره ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
... راستی نگفتید چجوری شونه هامو پهنتر کنم؟؟؟

سلام به همه ي دوستان بدنساز

نشر از جانب با دمبل و سيم كش بهترين حركت براي پهن كردن سرشانه هاست

هالتر پشت و جلو با دمبل پرسي هم كه براي بزرگتر شدن سرشانهات ضروريه

يا علي

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
آقای کولمن ، شما چه ورزش و تغذیه ای برای آب کردن شکم توصیه میکنید .. وزنم معمولیه اما شکم دارم . بیشتر هم بخاطر تحرک کم و خوردن زیاد غذاهای فست فود بوده . حالا این دو تا مشکل رو حل کنم بقیش حله ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقای کولمن ، شما چه ورزش و تغذیه ای برای آب کردن شکم توصیه میکنید .. وزنم معمولیه اما شکم دارم . بیشتر هم بخاطر تحرک کم و خوردن زیاد غذاهای فست فود بوده . حالا این دو تا مشکل رو حل کنم بقیش حله ؟

سلام

تغذيه ي پروتييني و كم چربي

سعي كن از غذاهاي حاضري و فست فود استفاده نكني

از ورزش هوازي استفاده كن

از سبزيجات هنگام غذا خوردن استفاده كن .

تحركت رو بيشتر كن .

از نوشيدني هاي مثل كافيعن و چاي سبز استفاده كن

پياده روي قدرتي داشته باش .

و در آخر هم يك ر‍ژيم متوسط .

يا علي

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تهران هستید . سعادت اباد باشگاه بسیار عالی صبا
بین میدان سرو و کاج

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با سلام خدمت دوستان
بنده بنا به اصرار دوستان دوباره به پی تی برگشتم البته با یه روش جدید
دوستان هرگونه سوال و مشاوره ای خواستند به من پی ام بدند
راستی فروشگاه را تازه افتتحاح کردم ممنون میشم یه یسری بهش بزنید ثواب دارهhttp://ahoorashop.parsianec.com/

سلام داش امين

خيلي خوشحال شدم .دمت گرم

مباركه ;):)فروشگاه خوبي زدي .

مخلصيم ;)

بالا