• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اینجا اسپم می کنین ؟
i281173_2v9udk3.png

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد استروییدها هر کس سوالی داشت هر مدلش رو خواستید بگید براتون توضیح میدم ولی یادتون باشه به کسی توصیه نمی کنم! شاید امروز نتیجه خوبی بگیرید ولی فردای تاریکی در پیش است با مصرف این موارد...

پ.ن: تا وقتی خودم آلودش نشده بودم می گفتم این که میگن مصرف نکنید و ... چرت و پرته ولی بعد مصرف که یه مدتی گذاشت اون وقت می فهمید که چه اشتباه جبران ناپذیری کردید!

شما اون مقاله اینتروال رو بنیس لطفا ، استروئید رو بذار واسه بعد از این شبهای عزیز :happy:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام من رزمی کار می کنم و یه برنامه میخوام برای این که بدنم خطی بشه البته من باشگاه نمیرم و تو خونه با دمبل می خوام تمرین کنم البته تمرینات شکم رو بیشتر لازم دارم
ولی یه مشکلی هست اینه که من قبلا با دمبل کار میکردم ولی تغییر زیادی ایجاد نمی شد
چندتا سوال هم داشتم اگه می شه یه راهنمایی کن
1- اینکه میگن باید پشت بازو بعد از جلو ازو کار کرد
2- تعداد تکرار هر ست نباید از 12 تا بیشتر شه
3- تمرینات های شکم باید در آخر تمرینات انجام بشه
4- تمرینات اگر هر روز باشه تاثیر معکوس میذاره
5- اگه سرعت دمبل زدن بیشتر باشه بدن خطی می شه :blink:
البته این آخری رو شک دارم که درست باشه

1 - کاملا درسته، همیشه اول جلو بازو بعد پشت بازو
2- کاملا غلطه. این که برای هر ست تعداد تکرار تعیین میکنن به هیچ وجه درست نیست. شما باید تو هر ست اینقدر تکرار انجام بدی که عضله به مرز خستگی برسه یعنی انجام تکرار بیشتری ممکن نباشه در غیر اینصورت بی فایده است. شما میتونید با وزنه سنگین 8 تکرار انجام بدید یا با وزنه سبک 25 تکرار. مهم اینکه که عضله به حد خستگی و ناتوانی برسه.
3-حرکت شکم معمولا آخرین حرکات تمرین هست
4- برنامه های مختلفی برای تمرین وجود داره ولی بهرحال باید بینش استراحت وجود داشته باشه ولی این استراحت نباید خیلی طولانی باشه.
5- در این مورد اصلا چیزی نشنیدم و فکر هم نمیکنم منطقی داشته باشه.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام دوست جون
مگه اینکه ما شما رو اینجا ببینیم . حالا ما اهل سینما نیستیم شما نباید یه سری به ما بزنی ؟ :happy:

دو خط آخر فرمایشاتم شدیدا تایید می کنم
اغلب کسانی که در اینترنت دنبال مکمل و اینچیزا هستن آقای بهکار رو مستقیم یا دورادور می شناسن . البته ایشون هم معصوم نیستن ولی چندتا مطلب اینجا ( توی همین pt ) ازشون خوندم که خطاب به همین آقایانه درشت هیکل بود .

سلام .خوبی؟
بزنم به تخته تو همه زمینه ای هم دستی بر آتش داری!جدیدا تو همه تاپیکها هستی!;)

1 - کاملا درسته، همیشه اول جلو بازو بعد پشت بازو
2- کاملا غلطه. این که برای هر ست تعداد تکرار تعیین میکنن به هیچ وجه درست نیست. شما باید تو هر ست اینقدر تکرار انجام بدی که عضله به مرز خستگی برسه یعنی انجام تکرار بیشتری ممکن نباشه در غیر اینصورت بی فایده است. شما میتونید با وزنه سنگین 8 تکرار انجام بدید یا با وزنه سبک 25 تکرار. مهم اینکه که عضله به حد خستگی و ناتوانی برسه.
3-حرکت شکم معمولا آخرین حرکات تمرین هست
4- برنامه های مختلفی برای تمرین وجود داره ولی بهرحال باید بینش استراحت وجود داشته باشه ولی این استراحت نباید خیلی طولانی باشه.
5- در این مورد اصلا چیزی نشنیدم و فکر هم نمیکنم منطقی داشته باشه.

روی چه حسابی با قطعیت میگی اول جلو بازو؟:)
شاید جلوبازوی فرد از نظر رشد جلوتر از پشت بازو باشه!
اون موقع اولویت دهی میگه اول پشت بازو.

کی گفته تعداد مهم نیست؟کدوم منبع علمی؟
به محدوده ۸-۱۲ محدوده هایپر تروفی یا رشد عضلانی گفته میشه
شما دوتا دمبل سبک بردار ۱۰۰تا تکرار انجام بده تنها فایده اش خستگی و تحریک فیبرهای کند انقباض ه!
اصولا توصیه میشه وزنه ای روانتخاب کنید که در تکرار دهم تا دوازدهم به ناتوانی برسید.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان یه سوال:

من یه مدت از این کراتین ها و پودر های تقلبی خوردم ( که از همین دوستان بدنساز پی تی ) هم خریدم ، بعضی ها میدونن کیو میگم..

سوالم اینه که اینا عوارض و مشکلاتی رو واسه من به وجود نمیاره؟ علی الخصوص ( درست نوشتم؟ ) که اصل هم نبودند و مفت هم ارزش نداشتند.

از کی خریدی ؟ شفاف سازی کن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
روی چه حسابی با قطعیت میگی اول جلو بازو؟:)
شاید جلوبازوی فرد از نظر رشد جلوتر از پشت بازو باشه!
اون موقع اولویت دهی میگه اول پشت بازو.

کی گفته تعداد مهم نیست؟کدوم منبع علمی؟
به محدوده ۸-۱۲ محدوده هایپر تروفی یا رشد عضلانی گفته میشه
شما دوتا دمبل سبک بردار ۱۰۰تا تکرار انجام بده تنها فایده اش خستگی و تحریک فیبرهای کند انقباض ه!
اصولا توصیه میشه وزنه ای روانتخاب کنید که در تکرار دهم تا دوازدهم به ناتوانی برسید.

صحبت اولت درسته

10000 % غلطه ... اصلا همچین چیزی نیست ... همه اینا بستگی داره طرف چی میخواد

میخواد عضلشو رشد بده ! میخواد کات کنه ! میخواد چربی آب کنه ... فقط میخواد عضله شکل بگیره

تمرین بدن سازی با ست بالا برای چربی سوزیه ... همون تعداد بالا باز بستگی داره طرف چی میخواد

از 20 تا شروع میشه تا 60 تا

تمرینات بدنسازی برای کسایی که میخوان چربی آب کنن باید به طور سایکل باشه و بدون استراحت

تا 1 سایکل تموم بشه و میتونه استراحت کنه .

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
منظورت از تمرین با ست بالا چیه؟ یعنی تعداد در هر ست بالا باشه یا تعداد ست ها زیاد باشه.

البته تا اونجا که من میدونم ست های تمرینی مثل 10 تا 10 تا , شدیدا عضله سازی میکنه. البته بدن باید کاملا آمادگیش رو داشته باشه...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
صحبت اولت درسته

10000 % غلطه ... اصلا همچین چیزی نیست ... همه اینا بستگی داره طرف چی میخواد

تمرین بدن سازی با ست بالا برای چربی سوزیه ... همون تعداد بالا باز بستگی داره طرف چی میخواد

از 20 تا شروع میشه تا 60 تا

تمرینات بدنسازی برای کسایی که میخوان چربی آب کنن باید به طور سایکل باشه و بدون استراحت

تا 1 سایکل تموم بشه و میتونه استراحت کنه .

10000000 % حرفت غلطه
این یه باور سنتی کاملا غلطه که وزنه سبک وتعداد بالا یعنی چربی سوزی!
نقل قول از رزم شماره ۵۱ :
استفاده از وزنه های سنگین که شما را محدود به ۶ الی ۸ تکرار نماید باعث افزایش قابل توجهی در میزان متابولیسم برای مدت طولانی تری بعد از تمرین میشود.
بنابراین برای این که کالری بیشتری بسوزانید منطقی به نظر میرسد که تمرینات باوزنه خود را در محدوده ایده ال برای هایپر تروفی یعنی ۶-۱۲ اجرا کنید. به واسطه تمرین با وزنه های سبک تر عضلات شروع به کوچک تر شدن می کنند متابولیسم و میزان کلری که می سوزانید دچار افت می شود.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
منظورت از تمرین با ست بالا چیه؟ یعنی تعداد در هر ست بالا باشه یا تعداد ست ها زیاد باشه.

البته تا اونجا که من میدونم ست های تمرینی مثل 10 تا 10 تا , شدیدا عضله سازی میکنه. البته بدن باید کاملا آمادگیش رو داشته باشه...

احوال آقا رضا؟
در مورد ۱۰ ست ده تایی حرفت درسته ولی این یه تکنیک شوک دهنده است وبرای مبتدیها توصیه نمیشه.یا به قول خودت آمادگی میخواد

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
آقا من 16 کیلو کمبودوزن دارم .
قد : 178
وزن :53

میخواستم ببینم چکار کنم تا این کمبود وزنو جبران کنم و حداقل لباس تو تنم قشنگ بشینه ؟
باشگاه رفتن بدون مصرف مکمل میتونه جبران کنه این کمبود و یا نه ؟
کلا از ابتدا تا انتهاشو میشه واسم توضیح بدی چکارکنم ؟

دست گلت درد نکنه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

میخواستم ببینم چکار کنم تا این کمبود وزنو جبران کنم و حداقل لباس تو تنم قشنگ بشینه ؟

دست گلت درد نکنه .

سلام
با مکمل خب قطعا زودتر به نتیجه می رسی اما اصلا اینجوری نیست که بدون مکمل نشه
شما باید **** پرکالری داشته باشی . معمولا برای کسانی که اشتها ندارن یا روال زندگیشون جوریه که وقت نمی کنن یا امکانش رو ندارن که فرم تغذیه رو تغییر بدن ، مکمل های پرکالری توصیه می شه . مثلا خود من برای بالا اوردن وزنم 1-2 دوره مکمل استفاده کردم
از اونجایی مکمل های غیرمجاز عمدتا از مواد بی کیفیت و گاهی کورتون و ... تشکیل شده اند توصیه من اینه که مکمل کربوهیدارت بالا ی مجاز تهیه کن
بخصوص که شما تابحال مکمل مصرف نکردی با همین مکمل های مجاز هم می تونی نتیجه بگیری

ورزش هم قطعا می تونه به عضله سازی یا همون حجم اوردن کمک کنه

اطلاع دقیق تر رو آقایون بهت می دن . یکم صبر کن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

دست گلت درد نکنه .

تیپ بدنیت اکتومورف ه و سخت وزن میگیری
اول ازهمه زیاد به مکملها تکیه نکن چون همونطور که از اسمشون پیداست تکمیل کننده **** غذایی هستند نه جایگزین غذا.
من فکر میکنم بهترین کار اینه با متخصص تغذیه مشورت کنی.
قبل از مصرف مکمل حتما از سلامت کلیه ها کبد و قلبت مطمئن شو.مکملت رو حتما از یه منبع قابل اطمینان تهیه کن.
اولین مکملت حتما یه مولتی ویتامین مینرال ترجیحا از برندهای شناخته شده باشه
برای شروع بسته به توان مالی می تونی مکمل استفاده کنی مثلا با حداقل هزینه میشه از ترکیب کراتین مونوهیدرات+گینر بادرصد کربو بالا مثل Optimum Serious Mass یا Gaspari Nutrition REAL MASS
یا BSN True-Mass
استفاده کنی.
۶ وعده غذایی فراموش نشه.
۲-۳ گرم پروتیین و ۴ -۵ کربو به ازا هرکبلو وزن بدنت مناسبه.
وعده های غذایی رو از منابع با کیفیت مثل مرغ گوشت تخم مرغ لبنیات کربوهیدراتهای پیچده انتخاب کن
که حتی لامکان بدنت چربی زیادی نگیره .
خوب غذا خوردن خیلی مهمه یعنی خط کشیدن دور غذاهایی که برای افزایش حجم عضله مفید نیستند.
مصرف آب زیاد, مصرف فیبر زیاد, مصرف چند وعده میوه و سبزی استراحت کافی ودر آخر این که عجله نکن .

اگه تغییری ایجاد نشد حتما با متخصص غدد مشورت کن.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تیپ بدنیت اکتومورف ه و سخت وزن میگیری
اول ازهمه زیاد به مکملها تکیه نکن چون همونطور که از اسمشون پیداست تکمیل کننده **** غذایی هستند نه جایگزین غذا.
من فکر میکنم بهترین کار اینه با متخصص تغذیه مشورت کنی.
قبل از مصرف مکمل حتما از سلامت کلیه ها کبد و قلبت مطمئن شو.مکملت رو حتما از یه منبع قابل اطمینان تهیه کن.
اولین مکملت حتما یه مولتی ویتامین مینرال ترجیحا از برندهای شناخته شده باشه
برای شروع بسته به توان مالی می تونی مکمل استفاده کنی مثلا با حداقل هزینه میشه از ترکیب کراتین مونوهیدرات+گینر بادرصد کربو بالا مثل Optimum Serious Mass یا Gaspari Nutrition REAL MASS
یا BSN True-Mass
استفاده کنی.
۶ وعده غذایی فراموش نشه.
۲-۳ گرم پروتیین و ۴ -۵ کربو به ازا هرکبلو وزن بدنت مناسبه.
وعده های غذایی رو از منابع با کیفیت مثل مرغ گوشت تخم مرغ لبنیات کربوهیدراتهای پیچده انتخاب کن
که حتی لامکان بدنت چربی زیادی نگیره .
خوب غذا خوردن خیلی مهمه یعنی خط کشیدن دور غذاهایی که برای افزایش حجم عضله مفید نیستند.
مصرف آب زیاد, مصرف فیبر زیاد, مصرف چند وعده میوه و سبزی استراحت کافی ودر آخر این که عجله نکن .

اگه تغییری ایجاد نشد حتما با متخصص غدد مشورت کن.
ممنون از راهنماییتون . یکچیزی یادم رفت بگم
اینکه 3 وعده کامل میخورم . اونم زیاد .مصرف میوه و سبزی هم بالاست .

با متخصص تغذیه هم مشورت کردم که گفتند تحرکت خیلی بالاست به همین دلیل قرص افزایش اشتها دادن یک دوره مصرف کردم اما خیلی موثر نبود و 1 -2 کیلو در ماه اضافه کردم . + اینکه خواب آور بود و به کارام نمیرسیدم .
و اینکه برادرم هم دقیقا مثل خودمه . با اینکه تحرکش نسبت به من خیلی پایین تره .
از ال 85 تا الان هم همین 53 کیلو موندم . فقط یک دوره به دلیل اینکه خیلی به زور غذا بیشتر میخوردم . اونم چربی 5 کیلو اضافه کردم که اونم تاثیری نداشت و دوباره شدم مقل قبل .
مرسی ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

با متخصص تغذیه هم مشورت کردم که گفتند تحرکت خیلی بالاست به همین دلیل قرص افزایش اشتها دادن یک دوره مصرف کردم اما خیلی موثر نبود و 1 -2 کیلو در ماه اضافه کردم . + اینکه خواب آور بود و به کارام نمیرسیدم .
از ال 85 تا الان هم همین 53 کیلو موندم . فقط یک دوره به دلیل اینکه خیلی به زور غذا بیشتر میخوردم . اونم چربی 5 کیلو اضافه کردم که اونم تاثیری نداشت و دوباره شدم مقل قبل .
مرسی ...

دوست عزیز ببخشید این حرف رو اینجا میزنم اما اینجا میگم تا شاید بقیه هم متوجه ی عمق فاجعه بشوند...

من شما رو نمیدونم اما متاسفانه خیلی از پسر ها هستند که حتی از هیکل و بدن خوبی بر خوردار هستند اما یک چیز نابودشون میکنه اونم عادت های پسرانست ( متوجه میشید که ) ...

این لعنتی واقعا آدم رو بدبخت میکنه ، هر چقدر هم که مکمل بگیرید و بدنسازی کار کنید و آدم علاقه مندی باشید با انجام دادن این عادت همه چیز رو خراب کردید یا بهتر بگم خراب میکنیم...

حتی هستند کسانی که مدت ها کار میکنند و شاید فقط 1 الی 2 کیلو اضاف کنند که دلیل اصلیش همون هست..

حالا شاید اینجا جاش نباشه اما از نظر علمی آیا راهی هست که بشه جلوی اینکار رو گرفت و یا حتی کمترش کرد متاسفانه بین سنین 16 تا 24 این مشکل دیده شده و میشه که ضرر های به مراتب بدتر از سیگار رو هم به نظر من داره.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
دوست عزیز ببخشید این حرف رو اینجا میزنم اما اینجا میگم تا شاید بقیه هم متوجه ی عمق فاجعه بشوند...

من شما رو نمیدونم اما متاسفانه خیلی از پسر ها هستند که حتی از هیکل و بدن خوبی بر خوردار هستند اما یک چیز نابودشون میکنه اونم عادت های پسرانست ( متوجه میشید که ) ...

این لعنتی واقعا آدم رو بدبخت میکنه ، هر چقدر هم که مکمل بگیرید و بدنسازی کار کنید و آدم علاقه مندی باشید با انجام دادن این عادت همه چیز رو خراب کردید یا بهتر بگم خراب میکنیم...

حتی هستند کسانی که مدت ها کار میکنند و شاید فقط 1 الی 2 کیلو اضاف کنند که دلیل اصلیش همون هست..

حالا شاید اینجا جاش نباشه اما از نظر علمی آیا راهی هست که بشه جلوی اینکار رو گرفت و یا حتی کمترش کرد متاسفانه بین سنین 16 تا 24 این مشکل دیده شده و میشه که ضرر های به مراتب بدتر از سیگار رو هم به نظر من داره.
مرسی از راهنماییتون اما دقیقا از همین سال 85 هم ترک کردم به طور کامل .

f7love

Registered User
لایک‌ها
2

سلام
هیچ ربطی نداره. مایع منی کربوهیدرات بالایی داره که با قند 2 تا موز برابری میکنه. تنها و تنها چیزی که میتونین بگین همینه. شما با خوردن روزی 1 سیب زمینی درشت میتونین کربو 2 بار مایع منی رو تامین کنید. + خیلی هم مفیده. اکثر پسر ها قبل از ارضا شدن عصبی هستند. این عصبی بودن خیلی بیشتر به بدن فشار میاره تا از دست رفتن مقداری کربو. متوسط مفید برای افزایش وزن هفته ای 500 گرمه... روزی 1 بار س ک س به هیچ وجه جلو این افزایش وزن رو نمیگیره
پودر پروتئین
البته در 24 ساعت بالای 2 بار ارضا شدن هم خوب نیست و خیلی از مواد معدنی بدن حدر میره.
از نظر علمی که با خوردن دارو میشه جلوش رو گرفت که اونم عوارضی داره مثل خواب آلودگی. ولی از نظر عملی میشه یه کاریش کرد. معمولا پسر ها با س ک س با جنس مخالف برای 2 تا 7 روز دیگه احساس نیاز نمیکنند. (البته اینم بستگی به میزان هورمون تستسترونشون داره) . یه پارتنر خوب برای این کار پیدا کنید.

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام
هیچ ربطی نداره. مایع منی کربوهیدرات بالایی داره که با قند 2 تا موز برابری میکنه. تنها و تنها چیزی که میتونین بگین همینه. شما با خوردن روزی 1 سیب زمینی درشت میتونین کربو 2 بار مایع منی رو تامین کنید. + خیلی هم مفیده. اکثر پسر ها قبل از ارضا شدن عصبی هستند. این عصبی بودن خیلی بیشتر به بدن فشار میاره تا از دست رفتن مقداری کربو. متوسط مفید برای افزایش وزن هفته ای 500 گرمه... روزی 1 بار س ک س به هیچ وجه جلو این افزایش وزن رو نمیگیره
البته در 24 ساعت بالای 2 بار ارضا شدن هم خوب نیست و خیلی از مواد معدنی بدن حدر میره.
از نظر علمی که با خوردن دارو میشه جلوش رو گرفت که اونم عوارضی داره مثل خواب آلودگی. ولی از نظر عملی میشه یه کاریش کرد. معمولا پسر ها با س ک س با جنس مخالف برای 2 تا 7 روز دیگه احساس نیاز نمیکنند. (البته اینم بستگی به میزان هورمون تستسترونشون داره) . یه پارتنر خوب برای این کار پیدا کنید.

ما که اهل پارتنتر مارتنر نیستیم رفیق :D

اما منظور من کربوهیدارت و اینا نبود /. همانطور که خودتونم میدونید ضرر هایی که این عمل داره فقط از دست دادن کربوهیدارت نیست ..

به نظر من افسردگی شدید میاره /. خستگی مفرد ( که باعث میشه شما نتونی توی باشگاه خوب کار کنی ) ، و حتی کمر درد.

موارد دیگه ای هم هست که خب اینجا جاش نیست /. پس انجام دادن اون کار رو فقط نمیشه با خوردن 2 تا موز جبران کرد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
10000000 % حرفت غلطه
این یه باور سنتی کاملا غلطه که وزنه سبک وتعداد بالا یعنی چربی سوزی!
نقل قول از رزم شماره ۵۱ :

من متاسفانه این حرف رو اصلااااااااااااااااااا قبول ندارم چون تجربش کردم ... تمامیییییییییییی والیبالیستها

و افرادی که نیاز به عضله بزرگ ندارن و میخوان بدنشون کات بشه و عضله شکل فقط زیبا داشته باشه

و افرادی که ورزش های استقامتی میکنن مثل شنا - دو و غیره تماما بدون استثنا با تعداد بسیار بالا کار میکنن

حتی من تمرینات بدن سازی والیبالیستهارو از نزدیک دیدم که با میله خالی مثلا 150 حرکت میزنن

یا با وزنه 5 کیلویی 70 حرکت میرن ... خودم هم تجربش کردم

تعداد 8 تا 12 فقط برایییییییی بزرگ شدن عضله کارایی داره و لا غیر

مرسی ...

دوست عزیز شما حتماااااااااااا آزمایش بده ... ممکنه معدتون کرم داشته باشه

ممکنه تیروئید خیلی پر کاری دارید و 1000 مساله دیگه ... حتما برو آزمایش بده

سلام

یا این حرف چرت گفته یا ما مریضیم :D 2 تا 7 روز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: بگو روزی 2 تا 7 بارررر:D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
و افرادی که ورزش های استقامتی میکنن مثل شنا - دو و غیره تماما بدون استثنا با تعداد بسیار بالا کار میکنن

:D

در مورد این تیکه از حرفات که کوت کردم:ببین بحث دوتا شد شما با هم قاطیش کردی!شما بحث کات کردن رو کردی الان داری بحث استقامت عضلانی رو می کنی دقیقا تنها کاربرد تکرارهای بالا با وزنه سبک بالا بردن استقامت عضلانیه.

در مورد بقیه قسمتهاهرچند نظر شما هم محترمه اما با توجه به این که بدنسازی علمه و حرفت پایه علمی نداره نمی تونم قبولش کنم!

بالا