• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در مورد این تیکه از حرفات که کوت کردم:ببین بحث دوتا شد شما با هم قاطیش کردی!شما بحث کات کردن رو کردی الان داری بحث استقامت عضلانی رو می کنی دقیقا تنها کاربرد تکرارهای بالا با وزنه سبک بالا بردن استقامت عضلانیه.

در مورد بقیه قسمتهاهرچند نظر شما هم محترمه اما با توجه به این که بدنسازی علمه و حرفت پایه علمی نداره نمی تونم قبولش کنم!

2 تا نشد ... صحبتای منو یه بار دیگه بخون ... میگم همه چی بستگی به هدف طرف داره

تعداد نوشتم از ست 20 تایی شروع میشه تا ست 120 تا 150 تایی با میله خالی

میگم کسایی که ورزش های استقامتی انجام میدن برای اینکه فقط کات کنن و عضله بزرگ نشه

تعداد 120 تا 150 تا میزنن ... شما میگینه ! وزنه رو باید تا 12 تا زد جوری که بعدش دیگه توانایی زدن نداشته باشی

و تمام انرژیتو روش بزاری ... این کار غلط نیست ... موضوع اینه که این کار عضله سازی میکنه

عضله رو تقویت میکنه و برای کسی که میخواد کات کنه یا تیکه کنه اصلااااااااااااااااااااااا مناسب نیست

هر کس اینو رد کنه یعنی چیزی بارش نیست ... نه اینکه من این حرفو بزنم

شما از هر مربی با دانشی بپرس بگو کسی ست 10 یا 12 تا بره و وزنه رو جوری انتخاب کنه که بعد از 12 تا

توانایی زدن بیشتر نداشته باشه ببین چی میگه ! میگه این کار برای کات و استقامته یا برای بزرگ کردن و قوی کردن

عضلات ... بعد بیا خبرشو به من بده ;)

یکی مثل خود شما :)

شفاف سازی کن ! از کی خریدی ؟ بگو که همه بدونن

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این چیزی که شما ها در موردش بحث می کنید مثل قضیه چای و تخم مرغ و ... از اون مباحثی هست که علما برسرش اجماع ندارند :happy:
هنوزم یکی می گه چای مفیده یکی می گه مضره
یکی میگه هرروز 1 عدد تخم مرغ کامل برای سلامتی مفیده یکی می گه نه مضره

هر دو طرف هم علمی و آکادمیک صحبت می کنن

این موضوع تکرار و وزن وزنه چیزیه که من هر دو طرفش رو بارها شنیدم
از اینجور مباحث همیشه و در هر موضوعی وجود داره
بنظر می رسه اینجور وقتا هرکس باید مطابق اونچیزی که خودش می پسنده اقدام کنه یا به نظر متخصصی گوش بده که قبولش داره .

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
این چیزی که شما ها در موردش بحث می کنید مثل قضیه چای و تخم مرغ و ... از اون مباحثی هست که علما برسرش اجماع ندارند :happy:
هنوزم یکی می گه چای مفیده یکی می گه مضره
یکی میگه هرروز 1 عدد تخم مرغ کامل برای سلامتی مفیده یکی می گه نه مضره

هر دو طرف هم علمی و آکادمیک صحبت می کنن

این موضوع تکرار و وزن وزنه چیزیه که من هر دو طرفش رو بارها شنیدم
از اینجور مباحث همیشه و در هر موضوعی وجود داره
بنظر می رسه اینجور وقتا هرکس باید مطابق اونچیزی که خودش می پسنده اقدام کنه یا به نظر متخصصی گوش بده که قبولش داره .

بحث خاصی نیست! همه مربی های حرفه ای میدونن دوستان اینجا شاید ندونن البته توهین نشه!
شما فیتنس رو با بادی بیلدینگ قاطی کردید! کلا تمرین های فیتنس از نظر نوع، تعداد، تناژ وزنه و ... فرق داره با بادی بیلدینگ...
توی فیتنس تکرار 1 وجود نداره! ولی توی بادی بیلدینگ هست اونم فقط برای بالا بردن قدرت ذهنی ورزشکار...
معمولش اینه برای بدن سازی:
1-6 کسب قدرت ذهنی و جسمی
8-12 تکرار متعارف
12 به بالا برای کات بیشتر عضلات و استقامت بیشتر

این که شما یه میله خالی ور داری 500 بار بزنی این هیچ کمکی نمیکنه به رشد عضله چون تارهای ماهیچه ای رو درگیر نکردین و فقط وقتی این اتفاق میفته که تناژ وزنه بره بالا!
ولی تکرار همین میله خالی به کات عضلات بسیار کمک میکنه!
تکرارهای دوستانی که پاورلیفتینگ کار میکنن اکثرا بین 1-6 میچرخه چون فقط دنبال قدرت هستن نه کات!
در کل صلاح کار خویش خسروان دانند ولی بدنتون رو با نظرات این و اون انگولک نکنید چون بدنی که خراب شه خیلی سخت میشه درستش کرد!
خرج کنید برید پیش 2 تا مربی آدم حسابی نه ممد کول و جعفر جلوبازو!!!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
2 تا نشد ... صحبتای منو یه بار دیگه بخون ... میگم همه چی بستگی به هدف طرف داره

تعداد نوشتم از ست 20 تایی شروع میشه تا ست 120 تا 150 تایی با میله خالی

میگم کسایی که ورزش های استقامتی انجام میدن برای اینکه فقط کات کنن و عضله بزرگ نشه

تعداد 120 تا 150 تا میزنن ... شما میگینه ! وزنه رو باید تا 12 تا زد جوری که بعدش دیگه توانایی زدن نداشته باشی

و تمام انرژیتو روش بزاری ... این کار غلط نیست ... موضوع اینه که این کار عضله سازی میکنه

عضله رو تقویت میکنه و برای کسی که میخواد کات کنه یا تیکه کنه اصلااااااااااااااااااااااا مناسب نیست

هر کس اینو رد کنه یعنی چیزی بارش نیست ... نه اینکه من این حرفو بزنم

شما از هر مربی با دانشی بپرس بگو کسی ست 10 یا 12 تا بره و وزنه رو جوری انتخاب کنه که بعد از 12 تا

توانایی زدن بیشتر نداشته باشه ببین چی میگه ! میگه این کار برای کات و استقامته یا برای بزرگ کردن و قوی کردن

عضلات ... بعد بیا خبرشو به من بده ;)

شفاف سازی کن ! از کی خریدی ؟ بگو که همه بدونن

ببین من سعی می کنم حرفی که می زنم یه منطقی پشتش باشه!
حالا این که به نظر شما فرشید نزاکتی( یا سامان صمیمیان یا قاسم شنوا ) که یه عمر داره توی این زمینه تحقیق می کنه و مطلب می نویسه و شغلش ایجاب می کنه که اطلاعاتش همیشه به روز باشه و اغلب مطالبش از معتبرترین مجلات دنیا برداشت شده چیزی بارش نیست و اون حرف بی منطق شما درسته خوب نظر خودته!ولی من این رو می دونم که توی هیچ برنامه ای چه برای چربی سوزی چه برای عضله سازی ست تمرینی 50 تایی توصیه نمیشه ( به جز تمرین عضلات شکم) مگه برای افزایش استقامت باشه.
آخه بحث کات کردن ربطی به استقامت نداره!!!!
توی کات کردن هوازی و **** و حفظ عضله حرف اول و آخر رو میزنه!استفاده از برنامه های سوپر ست و تری ست هم رایجه به مدت ۳-۴ هفته چون متابولیسم و سطح هورمون رشد رو افزایش می دهند.

نقل از کتاب :

BURN THE FAT
FEED THE MUSCLE
Fat Burning Secrets of the World’s Best
Bodybuilders & Fitness Models
By Tom Venuto
keep training with heavy weights, even during a fat loss phase. Using light
weights and higher reps thinking that it will help you get more "cut" is a mistake: What
put the muscle on in the first place is likely to help you keep it there.

“The fastest way to lose fat is with hard, heavy, to-failure weight training with 6 to 12
reps. Don’t rely on aerobics exclusively.”

- Chris Aceto, author of “Everything You Need to Know About Fat Loss”
“As you increase your lean body weight, your metabolism also increases, both during
training and at rest. This is why dieting alone is not an effective means to losing fat.”

For overall muscle development and fat loss, the majority of your reps should be
performed in the 6-12 reps range.

FAQ #13: Will high reps help me burn more fat?
It’s a myth that high reps burn more fat. In fact, quite the opposite it true.
Remember what I said earlier about high lean body mass burning more fat at rest because
of a higher BMR? Well, if that’s true, then wouldn’t you want to use the repetition range
that builds the most muscle?
The actual performance of a repetition is not what burns the fat. Calories are
burned with every rep, of course, but the fat burning effect from weight training comes
into play after the exercise from the increase in post workout calorie expenditure (EPOC)
and the increase in BMR from having more lean body mass.

Building more lean mass increases your metabolic rate and
keeping your reps in the six to twelve range is the most efficient way to build lean mass.
Therefore, as Chris Aceto pointed out in the display quote for this chapter, six to twelve
reps is the ideal rep range for fat loss.​

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببین من سعی می کنم حرفی که می زنم یه منطقی پشتش باشه!
حالا این که به نظر شما فرشید نزاکتی( یا سامان صمیمیان یا قاسم شنوا ) که یه عمر داره توی این زمینه تحقیق می کنه و مطلب می نویسه و شغلش ایجاب می کنه که اطلاعاتش همیشه به روز باشه و اغلب مطالبش از معتبرترین مجلات دنیا برداشت شده چیزی بارش نیست و اون حرف بی منطق شما درسته خوب نظر خودته!ولی من این رو می دونم که توی هیچ برنامه ای چه برای چربی سوزی چه برای عضله سازی ست تمرینی 50 تایی توصیه نمیشه ( به جز تمرین عضلات شکم) مگه برای افزایش استقامت باشه.
آخه بحث کات کردن ربطی به استقامت نداره!!!!
توی کات کردن هوازی و **** و حفظ عضله حرف اول و آخر رو میزنه!استفاده از برنامه های سوپر ست و تری ست هم رایجه به مدت ۳-۴ هفته چون متابولیسم و سطح هورمون رشد رو افزایش می دهند.

من فکر کنم شما کلا اینا مطالب منو نمیخونی

من نوشتم برای عضله سازی ست بالا انجام میدن ؟ گفتم کسی میخواد عضله سازی کنه ست های کم

بین 8 تا 12 با وزن بیشتر میزنه

کسی که میخواد کات کنه و یا استقامتی کار کنه ست هایی بین 20 تا 150 تا میزنه

تو کل ایران من فکر نمیکنم با دانش تر از استاد نجفیانی داشته باشیم

استاد دانشگاه هست ... قهرمانی تو آلمان داره ... 65 سال سن داره اما بدنشو جوون 25 ساله نداره

مربی های ایران رو اسمش قسم میخورن ... علی تبریزی میگه با دانش ترین مربی ایرانیه نجفانی

در هر صورت ... نظر شما محترمه ... علم و دانشت در زمینه دارو و مکمل و اینها از من خیلی بالاتره

چون من به هیچ وجه استفاده نکردم برای همین اطلاعاتی در بارشون ندارم

اما تو این زمینه متاسفانه به هیچچچچچ وجه نمیتونم حرفاتون رو قبول کنم چون هم مدت زیادی کار کردم

هم با خیلی ها در بارش صحبت کردم ... چیزی که نتیجه گرفتم روی بدن خودم رو نمیتونم رد کنم ;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من فکر کنم شما کلا اینا مطالب منو نمیخونی

من نوشتم برای عضله سازی ست بالا انجام میدن ؟ گفتم کسی میخواد عضله سازی کنه ست های کم

بین 8 تا 12 با وزن بیشتر میزنه

کسی که میخواد کات کنه و یا استقامتی کار کنه ست هایی بین 20 تا 150 تا میزنه

تو کل ایران من فکر نمیکنم با دانش تر از استاد نجفیانی داشته باشیم

استاد دانشگاه هست ... قهرمانی تو آلمان داره ... 65 سال سن داره اما بدنشو جوون 25 ساله نداره

مربی های ایران رو اسمش قسم میخورن ... علی تبریزی میگه با دانش ترین مربی ایرانیه نجفانی

در هر صورت ... نظر شما محترمه ... علم و دانشت در زمینه دارو و مکمل و اینها از من خیلی بالاتره

چون من به هیچ وجه استفاده نکردم برای همین اطلاعاتی در بارشون ندارم

اما تو این زمینه متاسفانه به هیچچچچچ وجه نمیتونم حرفاتون رو قبول کنم چون هم مدت زیادی کار کردم

هم با خیلی ها در بارش صحبت کردم ... چیزی که نتیجه گرفتم روی بدن خودم رو نمیتونم رد کنم ;)

چرا جو میدی رونان جان!
اون حرف من کلی بود نه در جواب تو!:)
والا منم هیچ وقت هیچ دارویی استفاده نکردم.مکمل مرتبا استفاده می کنم چون جزء جدانشدنی بدنسازیه ولی دارو هیچ وقت! من توعمرم سمت مواد غیر مجاز نرفتم!این که کمی در موردشون میدونم صرفا به دلیل اینه مطالعه کردم در موردشون.

از کتاب:
Bodybuilding Made Simple
ALEX MARKOWSKI

The rep myth
This one especially makes me laugh- 'higher reps will make the muscle more cut'.
This is so untrue it isn't even funny, yet you would be surprised how many people
believe it.

از کتاب:
Maximize Your Metabolism
How to Double your Metabolism
in 30 Days or Less!!!
Byy Christopher Guerriero

The best exercise system for increasing your
metabolism is to do three to four sets of eight to twelve reps
each. In this system, you should choose a weight that can be
lifted ONLY eight to twelve times
نه من حرف شما رو قبول ندارم نه شما حرف منو دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره!;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا صلوات بفرستید

یه تاپیکم در مورد فیتنس بزنید . بنظرم آقایون برن فیتنس بهتر از بدنسازیه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
آقا صلوات بفرستید

به نظر شما خانوما بله! ولی نظر خیلی از آقایون ساخت عضلات در هم پیچیده و توده عضلانی چشمگیر هست:happy:
البته اینو حسابشو با عضلات پر از باد و آب!!! قاطی نکنید، منظورم فقط عضله خشک هست...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چرا جو میدی رونان جان!
اون حرف من کلی بود نه در جواب تو!:)
والا منم هیچ وقت هیچ دارویی استفاده نکردم.مکمل مرتبا استفاده می کنم چون جزء جدانشدنی بدنسازیه ولی دارو هیچ وقت! من توعمرم سمت مواد غیر مجاز نرفتم!این که کمی در موردشون میدونم صرفا به دلیل اینه مطالعه کردم در موردشون.

نه من حرف شما رو قبول ندارم نه شما حرف منو دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره!;)

ببین دوست عزیز اطلاعات ورزشی شما خیلی خوبه ... وقتی هم مینویسی لذت میبرم

در مورد دارو و مکمل و اینها بسیار با دانشی ... نمیگم خودت استفاده میکنی ... میگم کلا اطلاعات بالایی داره

و میدونی چی به چیه ... هر کدوم چه کارایی داره ... اما تو این مورد فقط من باهات موافق نیستم

اینم دلیلی بر این نیست با خودت بد باشم :D اما اون چیزی که خودم تجربش کردم و از چند تا بزرگ این ورزش

پرسیدم و کار کردم مطالبی بوده که گفتم ... نجفیانی مربی هست که الان نزدیک 100 تا شاگرد داره که تقسیمشون

کرده تو ساعتهای مختلف و واقعا میگم با دانش ترینه تو ایران ... هر موقع بی کاره کتاب آلمانی در باره

تغذیه های بسیار پیشرفته و شیمی ( چربی چطوری میشکنه و چی با چی ترکیب شه چه اتفاقی میفته )

میخونه ... باهاش صحبت کنی لذت میبری ... همه چیزو با دلیل و منطق و اصول بهت توضیح میده

تا حالا 20 تا شاگردشو من دیدم که وزنهای 20 کیلو 40 کیلو و 60 کیلو کم کردن بدون اینکه آسیبی به بدنشون

برسونه یا گشنگی بده یا تمرینات طاقت فرسا بهشون بده ... در هر صورت خوشحالم که امثال شما و Sh3ll و

خانوم دهتر ( دکتر خونده نشه همون دهتر :D بخونید ) میان اینجا و اطلاعات خوبی به بچه ها میدن و یلخی نمیگن

برید اینارو بخورید و فردا بشید اصغر کول یا یحیی سرشونه

آقا صلوات بفرستید

دعوا نداریم که صلوات بفرستیم ... 100 % تایید میکنم بدن قشنگ رو همه دوست دارن ... اما بدن با حجم عضلات

بزرگ رو همه مدل آدمی خوشش نمیاد ... مثلا من عاشق هیکل ریکی مارتینم ... بدن خشک فینتسی

خط س.ک.س ... بدون هیچ چربی در بدن ... قبلا باشگاه جوان تو مژده یه کلاس فیتنس داشت خیلی باحال

بود ... این ور باشگاه بدن سازی بود اون ور فیتنس خالی همراه با رقص ... یعنی حرکاتش جوری بود که انگار

دارن میرقصن ... مربی باحالیم داشت ... من نرفتم کلاسشو اما لذت میبردم از حرکاتش

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
یه سوال پرسیدم ببین چه اوضاعی شد
من رزمی کار می کنم نمی خوام هیکلم مثل آرنولد بشه که
برای کات کردن عضلات باید وزنه سبک تکرار زیاد باشه درسته ?

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

چند تا نکته :
1.این حرف خنده دار رو خیلیها میزنند که من نمی خوام مثل آرنولد بشم من نمی خوام مثل کلمن بشم و....بابا به خدا واسه هر 1 کیلو وزن عضلانی(نه چربی !!) که بخوای اضافه کنی پوست از کله آدم کنده میشه! چه از لحاظ سختی تمرینات چه از لحاظ برنامه غذایی.اینجوری نیست شما از در بیای تو و تمرین رو شروع کنی و ماه بعدش ببینی ای داد بیداد دور سینه ات شده 150 سانت دور بازوت شده 50 سانت وبدبخت شدی!! :lol:

2.بدنسازی رشته های ورزشی مختلف با هم متفاوته.شما با یه مربی با دانش صحبت کنی حتما راهنماییت می کنه که برای رزمی کارها چه برنامه تمرینی مناسبه.

3.شما اصلا وزنت چقدره ؟چقدر چربی روی بدنته که می خوای کات کنی؟!!!!کات کردن یعنی بعد از این که به حجم عضلانی قابل قبول رسیدید شروع کنید به کم کردن چربی بدن و نمایان کردن عضلات.پس نتیجه منطقی شما اگه به حجم عضلانی مورد نظرت رسیدی و بدنت چربی داره می تونی کات کردن رو شروع کنی!وگرنه اول به فکر عضله سازی باش بعدا فکر خشک کردن بدن!

4.سابقه تمرینی داری؟

اما در بحث کات کردن پستهای صفحه قبل رو بخونی به نتیجه می رسی یا شایدم نرسی ولی خوب نظر من دقیقا برخلاف حرفیه که شما میزنید دلایلش رو هم عقلی و منطقی و هم با نقل از منابع مختلف گفتم. ولی خوب متاسفانه این باور غلط تمرین با وزنه سبک و تکرار بالا یعنی عضله خشک همچنان رایجه.

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام و خسته نباشيد
اقا ما هم ازمشكلات خودمون بگيم شايد فرجي بشه ::
من 178 قدم و وزنم 54 كيلوست (خيلي لاغرم نه ) و سنم 26در مورد غذا خوردنم بگم :صبح ها اگه اشتها داشته باشم مي خورم ظهرم همينطور و شب هم بله.عصبيم يه خورده زياد به طوري كه يكي بره رو اعصابم قيد صبحانه يا نهار يا شام رو ميزنم .شغلم خير سرم دانشجوي ترم 15 يه دانشگاه خراب شده هستم كه اگه خدا بخواد ترم مهر خيرم از دانشگاه كم ميشه .فاركسم كار مي كنم كه تا الان بيشتر ضرر دادم و فك كنم بيشتر اعصابم از همين فاركس عزيز بهم ريخته ولي چه كنم كه عاشقشم و بس.حالا اومدم دست به دامن يا شلوار شماها بشم تا يه خورده اي وزن ما هم بياد بالا .تازگي رفتم پيش دكتر فشارم رو گرفت گفت 15 هست (بميرم واسه خودم كه تو اين سن فشار رفته بالا) تعريق بدنم خيلي زياد البته فقط زير بغل .بهم يه شربت بنام (تئوكال - جي ) و قرص بنام (پروپرانال 20 و كلرديازپوكسايد 5 )داده كه بخورم .حالا كسي راهي دارويي معجوني چيزي داره بگه ما هم بخوريم بلكه يه خورده بيايم بالا .دكتر گفته 24 كيلو كاهش وزن داري .منتظر نصايح خوبه شما هستم .

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

نوع ورزشت توی حرکات تاثیر میذاره، منظورم رزمی مثل کاراته هست با مثلا بوکس...
در کل اگر میخوای عضلات کات داشته باشی رنج تعداد هر ست شما باید بین 12 تا 15 باشه و اگر میخوای به اصطلاح بدن شلاق بخوره و همراه با کات استقامت اون عضله هم بالا بره باید رنج ست ها حداقل از 20 به بالا باشه...
توی نوع اول تناژ وزنه مهم هست ولی توی دومی تناژ وزنه مهم نیست

یه نکته هم در مورد مکمل بهت بگم که هیچ وقت اگر رزمی کار هستی از مکمل های Weight Gainer استفاده نکن، فقط از مکمل های 100 درصد پروتیین استفاده کن اینجوری به مرور حجم خشک میگیری ولی نوع اول چربی هم به دنبال داره و برای شما سمه!

پ.ن: یکم اطلاعات هم درباره استروییدی که رزمی کارا استفاده میکنن بدم! یکی از استروییدهایی هم که بوکسرها و رزمی کارا استفاده میکنن هالوتستین هست که حجم آنچنانی نمیده ولی قدرت بدنی شدیدا بالایی میده! قیمتش هم بالاست توی ایران و بازارهای جهانی، این فقط جنبه آگاهی برای دوستان داشت!

موفق باشی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پ.ن: یکم اطلاعات هم درباره استروییدی که رزمی کارا استفاده میکنن بدم! یکی از استروییدهایی هم که بوکسرها و رزمی کارا استفاده میکنن هالوتستین هست که حجم آنچنانی نمیده ولی قدرت بدنی شدیدا بالایی میده! قیمتش هم بالاست توی ایران و بازارهای جهانی، این فقط جنبه آگاهی برای دوستان داشت!

موفق باشی

بازم ملت رو به بیراهه کشوندی;)

HALOTESTIN
یا همون fluoxymestrone

عمر فعال 6-8 ساعت
کلاس دارویی high androgenic /anabolic stroeide/oral
دوز مصرفی :مردها*****میلی گرم روزانه زنها به هیچ عنوان!

آکنه: رایج
احتباس آب :ندارد
فشار خون بالا : به ندرت
سمی برای کبد: خیلیییییییییییییی زیاد!!!!
آروماتیزاسیون: نه خیر
تبدیل به dht: خیر
کاهش عملکرد hpta: در حد متوسط

تاثیرش بیشتر روی قدرت هست به تنهایی تاثیری در عضله سازی ندارد( خیلی کم)
پاورلیفترها بیشتر ازش استفاده می کنند وقتی به وزن دلخواه رسیدن برای بهبود قدرت بدنی استفاده میشه.
بدنسازها طول 4-6 هفته **** قبل از مسابقه ازش استفاده می کنند برای اینکه ظاهر سخت تری به عضلات میده.

عوارض: سردرد/خونریزی بینی/ درد معده شدید/ آکنه/ فشار خیلی زیاد به کبد.

با این اسامی شناخته میشه(اسامی تجاری)

android-f
halotestin 5mg/2mg tablets
hysterone 20mg tabs
stenox 2/5 mg tabs
haltestin 10mg tabs
ora-testryl 5mg tabs

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
بازم ملت رو به بیراهه کشوندی;)

HALOTESTIN
یا همون fluoxymestrone

عمر فعال 6-8 ساعت
کلاس دارویی high androgenic /anabolic stroeide/oral
دوز مصرفی :مردها*****میلی گرم روزانه زنها به هیچ عنوان!

آکنه: رایج
احتباس آب :ندارد
فشار خون بالا : به ندرت
سمی برای کبد: خیلیییییییییییییی زیاد!!!!
آروماتیزاسیون: نه خیر
تبدیل به dht: خیر
کاهش عملکرد hpta: در حد متوسط

تاثیرش بیشتر روی قدرت هست به تنهایی تاثیری در عضله سازی ندارد( خیلی کم)
پاورلیفترها بیشتر ازش استفاده می کنند وقتی به وزن دلخواه رسیدن برای بهبود قدرت بدنی استفاده میشه.
بدنسازها طول 4-6 هفته **** قبل از مسابقه ازش استفاده می کنند برای اینکه ظاهر سخت تری به عضلات میده.

عوارض: سردرد/خونریزی بینی/ درد معده شدید/ آکنه/ فشار خیلی زیاد به کبد.

با این اسامی شناخته میشه(اسامی تجاری)

android-f
halotestin 5mg/2mg tablets
hysterone 20mg tabs
stenox 2/5 mg tabs
haltestin 10mg tabs
ora-testryl 5mg tabs

آقا نمی دونم چیه اینجا جریان ولی یه چیزی رو بذار بگم برای همه پست هام! من نه دارو نه مکمل نه هیچ کوفت دیگه ای رو توصیه نمی کنم! فقط جهت آگاهی هست...
اگر این کپی پیست برای بنده هست که نتیجه کلش همون یه خط حرف بنده هست که تاثیر آنچنانی روی حجم نداره ولی روی قدرت شدیدا داره و مگر میشه استرویید مصرف کنی و عوارض نداشته باشه؟! چیزی هم که گفتم هم جنبه علمی داره و دیدید و هم جنبه تجربی داشت که بنده استفاده کرده بودم و نتیجشو در اختیارتون گذاشتم!
قصد توهین ندارم ولی لطف کن به پر و پای من نپیچ چون من مثل پوریا (رونان) حال بحث کردن ندارم و خدای نکرده به جای باریک میکشه!
حرف آخرم این که کسی که دنبال مصرف استرویید هست چه شما خودتو بکشی چه نکشی میره دنبالش! این ذات آدم هست که از هر چیزی منعش کنی بدتر میره طرفش!

خوش و خرم باشی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا نمی دونم چیه اینجا جریان ولی یه چیزی رو بذار بگم برای همه پست هام! من نه دارو نه مکمل نه هیچ کوفت دیگه ای رو توصیه نمی کنم! فقط جهت آگاهی هست...
اگر این کپی پیست برای بنده هست که نتیجه کلش همون یه خط حرف بنده هست که تاثیر آنچنانی روی حجم نداره ولی روی قدرت شدیدا داره و مگر میشه استرویید مصرف کنی و عوارض نداشته باشه؟! چیزی هم که گفتم هم جنبه علمی داره و دیدید و هم جنبه تجربی داشت که بنده استفاده کرده بودم و نتیجشو در اختیارتون گذاشتم!
قصد توهین ندارم ولی لطف کن به پر و پای من نپیچ چون من مثل پوریا (رونان) حال بحث کردن ندارم و خدای نکرده به جای باریک میکشه!
حرف آخرم این که کسی که دنبال مصرف استرویید هست چه شما خودتو بکشی چه نکشی میره دنبالش! این ذات آدم هست که از هر چیزی منعش کنی بدتر میره طرفش!

خوش و خرم باشی

بیخیال بابا!اندکی جنبه !تیکه اول حرفم شوخی بود!
اون ترجمه از Chemical Muscle Enhancement یا کپی پیست به قول تو (اصولا کسی اینجا دانشمند نیست که همه اطلاعاتشون رو از یه جا می خونن!!!) یه سری دیتا کلی در مورد اون دارو بود که اگه کسی خواست استفاده کنه بدونه عوارضش چیه یه سری از برو بچ اینجا واسه این و اون مثل نقل و نبات استرویید تجویز نکنن و ملت هم ندونسته پاشون به چاه بره(منظورم تو نیستی چند تا از دوستان فروشنده)
اصلا قصدم به پروپای کسی پیچیدن نبود و علاقه ای هم به بحث کردن با تو ندارم!
هدف کلی اینه که هر کسی چیزی میدونه بزاره که از اینجا اومدن یه چیزی عایدمون بشه!
به هر حال برداشتت اشتباه بود.
موفق باشی.:)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
بیخیال بابا!اندکی جنبه !تیکه اول حرفم شوخی بود!
اون ترجمه از Chemical Muscle Enhancement یا کپی پیست به قول تو (اصولا کسی اینجا دانشمند نیست که همه اطلاعاتشون رو از یه جا می خونن!!!) یه سری دیتا کلی در مورد اون دارو بود که اگه کسی خواست استفاده کنه بدونه عوارضش چیه یه سری از برو بچ اینجا واسه این و اون مثل نقل و نبات استرویید تجویز نکنن و ملت هم ندونسته پاشون به چاه بره(منظورم تو نیستی چند تا از دوستان فروشنده)
اصلا قصدم به پروپای کسی پیچیدن نبود و علاقه ای هم به بحث کردن با تو ندارم!
هدف کلی اینه که هر کسی چیزی میدونه بزاره که از اینجا اومدن یه چیزی عایدمون بشه!
به هر حال برداشتت اشتباه بود.
موفق باشی.:)

خوبه
ممنون و موفق باشی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان عزیز ، بنده امروز به سرم زده و میخوام مقداری چیز میز بخرم و درست کار کنم که بشم مثل آرنولد :دی

وزنم : 58-61 بالا پایین میشه چپ و راست ،قد هم 173-174

استعداد چاق شدن رو دارم و حجم آوردن و مشکلی با این قضیه زیاد ندارم /. بدنم خطی هست و بیشتر هم بالا تنه کار میکنم/.

حالا اینجا از دوستان بزرگوار کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که چی بگیرم بخورم تا هم حجم بگیره بدنم هم اینکه توی باشگاه زود خسته نشم و تا میتونم کار کنم !

مواردی که شایان ذکر است/.

1. ضرر نداشته باشه واسم ( کبد و سرطان و کچلی و.. :دی )

2.مشکلی با پولش اصلا ندارم ( فقط میخوام جنس خوب باشه و جواب بده)

3.مشکلی با اصل بودنشم تقریبا ندارم و جایی رو میشناسم که بهم اصل بده.

4. قبلا کراتین و مگاوی خوردم و باز نمیخوام با کراتین شروع کنم :eek:

بنده ی حقیر رو راهنمایی کنید و بهشت بررین ( درست نوشتم ؟ ) رو برای خود بخرید.

مخلصیم xD

Last edited by a moderator:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان عزیز ، بنده امروز به سرم زده و میخوام مقداری چیز میز بخرم و درست کار کنم که بشم مثل آرنولد :دی

وزنم : 58-61 بالا پایین میشه چپ و راست ،قد هم 173-174

استعداد چاق شدن رو دارم و حجم آوردن و مشکلی با این قضیه زیاد ندارم /. بدنم خطی هست و بیشتر هم بالا تنه کار میکنم/.

حالا اینجا از دوستان بزرگوار کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که چی بگیرم بخورم تا هم حجم بگیره بدنم هم اینکه توی باشگاه زود خسته نشم و تا میتونم کار کنم !

مواردی که شایان ذکر است/.

1. ضرر نداشته باشه واسم ( کبد و سرطان و کچلی و.. :دی )

2.مشکلی با پولش اصلا ندارم ( فقط میخوام جنس خوب باشه و جواب بده)

3.مشکلی با اصل بودنشم تقریبا ندارم و جایی رو میشناسم که بهم اصل بده.

4. قبلا کراتین و مگاوی خوردم و باز نمیخوام با کراتین شروع کنم :eek:

بنده ی حقیر رو راهنمایی کنید و بهشت بررین ( درست نوشتم ؟ ) رو برای خود بخرید.

مخلصیم xD

حمید از کجا اصل می خری به منم بگو :دی
من پروتئینم داره تموم می شه می خوام برم بگیرم باز، چی پیشنهاد می دید؟ همین شایان ذکرهای حمید رو برای منم محسوب کنید جز بند 3 :دی

ادیت: قدم 205 سانتی متر، وزنم 110، فیتنس کار می کنم :دی

Last edited by a moderator:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حمید از کجا اصل می خری به منم بگو :دی
من پروتئینم داره تموم می شه می خوام برم بگیرم باز، چی پیشنهاد می دید؟ همین شایان ذکرهای حمید رو برای منم محسوب کنید جز بند 3 :دی

ادیت: قدم 205 سانتی متر، وزنم 110، فیتنس کار می کنم :دی

قد : 205 :blink::blink::blink:

بابا کرمت رو شکر ، یه چیزی هم واسه بقیه میذاشتی :دی ، واللا توی باشگاه یه نفر بود پودرو اینا میفروخت بعد هر کیم میخورد تووپ هیکلش میومد :D از همین رو ما بهش اعتماد کردیم و قشنگ هم توضیح میده که این اصل هست انقدر قیمتش ، اینم غیر اصل انقدر قیمتش ، این مثل آهک میمونه و اون... :rolleyes:

حالا واقعا من نمیدونم چی بگیرم و طریقه ی مصرفش رو چه کار کنم...

از اساتید خواهشمندیم ما دو نفر را مورد رحمت قرار بدهند.

بالا