• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان عزیز ، بنده امروز به سرم زده و میخوام مقداری چیز میز بخرم و درست کار کنم که بشم مثل آرنولد :دی

وزنم : 58-61 بالا پایین میشه چپ و راست ،قد هم 173-174

استعداد چاق شدن رو دارم و حجم آوردن و مشکلی با این قضیه زیاد ندارم /. بدنم خطی هست و بیشتر هم بالا تنه کار میکنم/.

حالا اینجا از دوستان بزرگوار کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که چی بگیرم بخورم تا هم حجم بگیره بدنم هم اینکه توی باشگاه زود خسته نشم و تا میتونم کار کنم !

مواردی که شایان ذکر است/.

1. ضرر نداشته باشه واسم ( کبد و سرطان و کچلی و.. :دی )

2.مشکلی با پولش اصلا ندارم ( فقط میخوام جنس خوب باشه و جواب بده)

3.مشکلی با اصل بودنشم تقریبا ندارم و جایی رو میشناسم که بهم اصل بده.

4. قبلا کراتین و مگاوی خوردم و باز نمیخوام با کراتین شروع کنم :eek:

بنده ی حقیر رو راهنمایی کنید و بهشت بررین ( درست نوشتم ؟ ) رو برای خود بخرید.

مخلصیم xD

دوست عزیز 2 تانکته :

اول اینکه هیچ وقت از بچه ها و مربی تو باشگاه مکمل نخر .

دوم اینکه اون کراتین و مگا وی که خوردی چقدر تاثیر داشت؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ممنون از راهنماییتون
1-20070210065344.gif

همونطور که قبلاً هم گفتم من 205 سانتی متر قدم هستش و 110 وزنم، به هیچ وجه هم نمی خوام حجم بیارم چون کلاً بدن هات و فیتنسی رو دوست دارم و از اول هم هدفم همین بوده ( اندازه کافی درشت هستم نمی خوام ترسناک بشم!!
f_sabzmoom_58d78cf.gif
)

مربیم هم خداروشکر خیلی حواسش به من هستش و کلاً هوامو داره که اگر هم خودم بخوام گند بزنم به بدنم جلومو می گیره :دی

هیچ ملاکی برای فهمیدن اصل بودن مکمل ها وجود نداره؟ البته تا اینجا گویا مکمل های جناب f7love اصل هستن اما اگر بخوایم از بیرون خریداری کنیم چطوری می شه فهمید؟

ببخشید این همه سئوال می پرسم
4628.gif

آها
خب با این اوضاع انتخاب خوبی کردید اگرچه من جای شما بودم وقتی قرار بود مثلا از اونور آب مکمل بگیرم همون وی on رو می گرفتم . اصلا منظورم این نیست که مایفیوژن بده چون اتفاقا خیلی هم خوبه اما سلیقه شخصی من on هست .

خوبه که مربی دلسوز داری

تقریبا هیچ ملاکی برای مکمل اصل و فرع نداریم مگر اینکه دیگه یه سوتی ناجور در پک کردن مکمل بدن . این تا قبل از باز کردن مکمله بعد از اون ممکنه از طعم و شکل مکمل بشه حدسهایی زد . اگر به مکمل دات کام سفارش می دید که هیچ . من ندیدم کسی باهاشون مشکل پیدا کرده باشه و خوش سابقه هستند اگرنه وقتی جایی آشنا ندارید و تجربه هم ندارید بهتره از داروخانه مکمل مجوز دار بگیرید . داروخانه توکلیان یکی از این داروخانه هاس

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
no ها همون نیتروکسید ها هستند که پمپاژ خون رو در بدن بالا می برند در نتیجه روی میزان انرژی شما تاثیر می ذارن . در پزشکی هم از خاصیت نیتروکسیدها استفاده میشه توی ورزش هم به همچنین و صدالبته این کار برای تمام کسانی که مشکل قلب و کرونر قلبی دارند بدون تجویز پزشک ممنوع هست ولی توی بدنسازی کی گوش میده به این مزخرفاتی که این پزشکهای بی سوات ! می گن
یکی از معروفتریناشم همنیه که دوستمون لینکش رو گذاشت یعنی این
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html

ولی نا مکمل های امنی مثل چای سبز و کافئین هست بی دلیل نباید رفت سراغ این چیزا . اینا برای ورزشکارای حرفه ایه . اگر گیر دادی no استفاده کنی لااقل آمینو-آرژنین بگیر که همونکار رو می کنه البته قدرتش کمتره و عوارض هم به همچنین

ممنون CPU جان بابت توضیحات :rolleyes:

دوست عزیز 2 تانکته :

اول اینکه هیچ وقت از بچه ها و مربی تو باشگاه مکمل نخر .

دوم اینکه اون کراتین و مگا وی که خوردی چقدر تاثیر داشت؟

منظورت از بچه ها کدوم بچه ها بود؟ :D

کراتین و مگاوی هیچ تاثیری نداشت و به نظرم خیلی هم واسم ضرر داشت /.

چون مثلا من عادی که کار میکردم بعد از 2 ماه 2-3 کیلو همیشه اضاف میکردم اما با خوردن اینا بعد از 4-5 ماه فقط 1 کیلو اضاف کردم. و مهم تر از همه اینکه خیلی زود خسته میشدم، اما الان دارم کار میکنم بدون هیچ پودری و 80-90 دقیقه راحت کار میکنم ( قبلا به زور میشد 60 دقیقه ) .

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
آها
خب با این اوضاع انتخاب خوبی کردید اگرچه من جای شما بودم وقتی قرار بود مثلا از اونور آب مکمل بگیرم همون وی on رو می گرفتم . اصلا منظورم این نیست که مایفیوژن بده چون اتفاقا خیلی هم خوبه اما سلیقه شخصی من on هست .

خوبه که مربی دلسوز داری

تقریبا هیچ ملاکی برای مکمل اصل و فرع نداریم مگر اینکه دیگه یه سوتی ناجور در پک کردن مکمل بدن . این تا قبل از باز کردن مکمله بعد از اون ممکنه از طعم و شکل مکمل بشه حدسهایی زد . اگر به مکمل دات کام سفارش می دید که هیچ . من ندیدم کسی باهاشون مشکل پیدا کرده باشه و خوش سابقه هستند اگرنه وقتی جایی آشنا ندارید و تجربه هم ندارید بهتره از داروخانه مکمل مجوز دار بگیرید . داروخانه توکلیان یکی از این داروخانه هاس

باز هم ممنون، فقط لطف می کنی آدرس این داروخانه توکلیان رو به من بدی؟

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
آقا یه برنامه غذا رژیمی بزارید لذت ببریم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا یه برنامه غذا رژیمی بزارید لذت ببریم

عزیزجان هرکس باتوجه به bmi و قد و وزن و جنس و سابقه بیماری و سلامتی و تمرینیش ، برنامه غذایی خاص خودش رو می طلبه که اینکار باید زیر نظر متخصص تغذیه انجام بشه
اگر به این حرف اعتقاد ندارید می تونید به کسانی که اینجا و آنجا با 4 کلاس سواد برای هرکی از راه می رسه برنامه غذایی می نویسند و کنارشم چندتا مکمل باربط و بی ربط بهش قالب می کنند مراجعه کنید

یکم بیشتر به سلامت خودتون اهمیت بدید لطفا .مرسی

داروخانه دكتر توكليان : ميدان آزادي - بزرگراه محمد علي جناح - نبش پمپ بنزين

http://drtavakolian.blogfa.com
البته محصولاتشون يه کم گرونتره از بيرون:hmm:

ممنون از زحمتی که کشیدید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون CPU جان بابت توضیحات :rolleyes:

منظورت از بچه ها کدوم بچه ها بود؟ :D

کراتین و مگاوی هیچ تاثیری نداشت و به نظرم خیلی هم واسم ضرر داشت /.

چون مثلا من عادی که کار میکردم بعد از 2 ماه 2-3 کیلو همیشه اضاف میکردم اما با خوردن اینا بعد از 4-5 ماه فقط 1 کیلو اضاف کردم. و مهم تر از همه اینکه خیلی زود خسته میشدم، اما الان دارم کار میکنم بدون هیچ پودری و 80-90 دقیقه راحت کار میکنم ( قبلا به زور میشد 60 دقیقه ) .

دوست عزیز

شما چون مبتدی هستی به هیچ کدوم از این مکلمل ها ی جور واجور نیاز نداری و اصل تغذیه هست و مکمل تکمیل کننده تغذیه . تا تغذیه درست نباشه هیچ مکملی کار نمی کنه.

مکمل اصلی برای یه مبتدی همانا کراتین هست و بس . همین داروخانه دکتر توکلیان که دوستان صحبت کردن چندین نوع مکمل داره که همه هم لیبل وزارت بهداشت هستند و از اصل بودنشون می شه اطمینان حاصل کرد اما خوب بین همین ها هم درجه 1 2 3 هست . کراتین دوریان یتس اگه باشه و اینتر اکتیو خوب جواب می ده .

موفق باشی .

یه توصیه : اگه الان پیشرفت خوبی داری یعنی درحد 750 گرم تا 1 کیلو درهر ماه اصلا سراغ مکمل نرو.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دکتر تغذیه خوب من سراغ دارم تو ولنجک، یه زمانی ( اون موقع که TV می دیدیدم!) توی شبکه 5 می اومد صحبت می کرد.
من پاییزی که گذشت طی 4 ماه 15 کیلو کم کردم بدون برگشت. **** نمی دن درست غذا خوردن رو به شما یاد می دن.
خلاصه کسی خواست بگه آدرس بدم.
در ضمن ممنون بابت آدرس داروخانه دکتر توکلیان.

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

دوستی دارم که حدودا 8-9 ساله بدنسازی کار می کنه و بدنش بسیار خشکه و قصد حجیم کردن عضلاتش رو داره
و تا به حال از هیچ نوع مکملی استفاده نکرده و الان قصد مصرف مکمل داره

لطفا دوستان راهنمایی کنند این دوستمون چه مکمل هایی مصرف کنه و بدنش حجیم بشه؟(فقط نیاز به حجیم شدن داره)

سال تولد :1364
قد:175
وزن کنونی:65(قبل از رمضان 72 بوده)

مکمل های زیر که پیشنهاد بنده است چطوره؟

پروتئین وی100%
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

کراتینJack3d
http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html

گلوتامینGlutamine 1000 Caps
http://www.bodybuilding.com/store/opt/glut.html

مولتی ویتامینOpti-Men
http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html

بوستر طبیعی تستوسترون Animal Stak و ZMA
http://www.bodybuilding.com/store/univ/stak2.html
http://www.bodybuilding.com/store/opt/zma.html

Anabolic Flavones (Methoxy, Ecdy): SuperPump250
http://www.bodybuilding.com/store/gn/super.html

آمینو اسید: Xtend
http://www.bodybuilding.com/store/sv/xtend.html

نیتریک اکسید: NO-Xplode
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html

ZMA: ZMA
http://www.bodybuilding.com/store/opt/zma.html

مکمل های بالا از صفحه آدرس زیر انتخاب شده
http://www.bodybuilding.com/store/musclegain.htm

کدام یک از مکمل های بالا بدرد حجیم شدن می خورد؟ و مکمل های که برای حجیم شدن بدرد می خورد که معرفی نشده است رو معرفی کنید

قصد داریم مکمل ها مستقیما از خود آمریکا سفارش بدهیم

لطفا راهنمایی بفرمائید

با تشکر

بجز مکمل های بالا مکمل های دیگه ایی بکار می آید برای افزایش حجم و وزن؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

من یه هفته ای است که از کراتین و کربوهیدرات و قرص دیانابول و .. استفاده میکنم.
متاسفانه میل جنسی ام وحشتناک افزایش پیدا کرده و زندگی مو مختل کرده . میخواستم بدونم این ربطی به خوردن این چیزایی که در بالا ذکر کردم داره؟ اگه آره میشه یه راهنمایی کنید چی کار کنم؟ :(

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

متاسفانه میل جنسی ام وحشتناک افزایش پیدا کرده و زندگی مو مختل کرده . میخواستم بدونم این ربطی به خوردن این چیزایی که در بالا ذکر کردم داره؟ اگه آره میشه یه راهنمایی کنید چی کار کنم؟ :(

بیشتر از اینکه نگران بالارفتن میل جنسیت باشی نگران کبدت باش که دیانابول به فنا می دهدش .
استروئید مصرف نکن . ناکار میشی :(

loyal Enzo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

بنده یه چند سالی بود که کیک باکسینگ کار می کردم و به صورت حرفه ای انجامش میدادم. به علت آسیب جدی که به سرم حین تمرین رسید دیگه خانواده نزاشت ادامه بدم. از اونجا که آدم انرژیکی هستم نمیتونم انرژی خودم رو تخلیه نکنم و یه مدتی بود که به پیشنهاد دوستام بدنسازی کار می کردم. بنده سعی می کردم اصولی کار کنم و همینطور وزنه هایی که میزدم هم سنگین بود ولی سایز آنچنانی در بدن صورت نگرفت. بنده بدنم مثل رزمی کارها تیکه و فرم خاص خودش رو داره ولی متاسفانه حجم نمیاره. در ضمن بگم که از هیچ پودری استفاده نکردم و به مدت4 ماه این ورزش رو انجام میدادم

حالا:

می خوام دوباره شروع کنم ولی از دوستان صاحب نظر راهنمایی می خوام تا بهترین بازده رو داشته باشم. پودرهای مجاز هم معرفی کنید و باهاشون دیگه مشکلی ندارم. راستی دوست دارم بدنم به صورت فیتنسی رو بیاد نه بادی بیلدینگی. استعداد سینه هام ضعیفه ولی سرشانه و دستام عالیه.

قد: 173 ، وزن: 63-64 ، سن: 20

راستی چقدر کمبود وزن دارم؟ یه مکمل هم برای افزایش وزن معرفی کنید.

از پاسختون بی نهایت سپاسگذار میشم.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
این حامد که نمیاد تجربیاتشو مجانی منتقل کنه :دی

بیا بگو چی کار میکنی با بدنت :دی

من نوکرتم پوریا جان :)
اگرم چیزی بلدیم تقدیم به شما و دوستان:)

داروخانه دكتر توكليان : ميدان آزادي - بزرگراه محمد علي جناح - نبش پمپ بنزين

http://drtavakolian.blogfa.com
البته محصولاتشون يه کم گرونتره از بيرون:hmm:

این جناب توکلیان تایید میشن و شدیدا هم گرون فروش هستن ولی مکمل هاش بدک نیست البته از این مجوز دارهان، مثلا مارک BSN اینا نداره...

سلام

دوره خوبی رو بر نداشتی اگر دیانابولو داری تنها مصرف می کنی، حتما باید با یه استرویید تزریقی دیگه مثل سوستانون یا دکادورابولین یا ... استک بشه تا خوب جواب بده البته ریسکش هم میره بالا و عوارض جانبی سنگینی هم داره، کلا اگر تازه کاری داروی جالبی نیست برات و اگر بعدش یه کم غفلت کنی همش به باد میره! چون دارویی نیست که اثرش موندگاری بالایی داشته باشه...
شدیدا دیانابول برای کبد سمی هست، پس طول دورت اگر فقط دیانابول هست بیشتر از 6 هفته نشه و دوزش هم بر حسب سابقه تمرینت بیشتر از 40 میلی گرم نشه!!! برای تازه کارا 10-20 میل نهایتا کافیه، دورت هم که تموم شد تا 6 ماه نمیتونی دوره برداری چون کبد مرخص شده و باید تا حدودی خودش رو بازسازی کنه، از عرقیجات گیاهی هم استفاده کن برای کبد شوری و ...
سوالی بود بپرس...

سلام دوستان

بنده یه چند سالی بود که کیک باکسینگ کار می کردم و به صورت حرفه ای انجامش میدادم. به علت آسیب جدی که به سرم حین تمرین رسید دیگه خانواده نزاشت ادامه بدم. از اونجا که آدم انرژیکی هستم نمیتونم انرژی خودم رو تخلیه نکنم و یه مدتی بود که به پیشنهاد دوستام بدنسازی کار می کردم. بنده سعی می کردم اصولی کار کنم و همینطور وزنه هایی که میزدم هم سنگین بود ولی سایز آنچنانی در بدن صورت نگرفت. بنده بدنم مثل رزمی کارها تیکه و فرم خاص خودش رو داره ولی متاسفانه حجم نمیاره. در ضمن بگم که از هیچ پودری استفاده نکردم و به مدت4 ماه این ورزش رو انجام میدادم

حالا:

می خوام دوباره شروع کنم ولی از دوستان صاحب نظر راهنمایی می خوام تا بهترین بازده رو داشته باشم. پودرهای مجاز هم معرفی کنید و باهاشون دیگه مشکلی ندارم. راستی دوست دارم بدنم به صورت فیتنسی رو بیاد نه بادی بیلدینگی. استعداد سینه هام ضعیفه ولی سرشانه و دستام عالیه.

قد: 173 ، وزن: 63-64 ، سن: 20

راستی چقدر کمبود وزن دارم؟ یه مکمل هم برای افزایش وزن معرفی کنید.

از پاسختون بی نهایت سپاسگذار میشم.

ورزشی که من خیلی دوسش دارم رو انجام میدادی، باید سرشونه های گرد و بازوهای خوش استیلی داشته باشی:)
با این قد شما باید بیای روی وزن 80 کیلو حداقل بعد یه کات اساسی کنی...
2 تا راه داری، از مکمل های کربو دار یا به اصطلاح Weight Gainer ها استفاده کنی و یه دوره حجم اساسی برداری البته با تمرین درست و اساسی، این روش برای شما چربی میاره و برای کسی که بدن خط دا داره خوشایند نیست!
مکملی که پیسنهاد می کنم برای این روش True Mass از شرکت BSN هست...
روش دوم اینه که از همین اول از مکمل های 100 درصد پروتیین استفاده کنی و حجم خشک بگیری که مسلما زمان بسیار بیشتری میبره ولی دوره کاتت رو راحت تر میکنه! روش دوم توصیه میشه و نمونه مکمل پیشنهادی من برای این روش Syntha-6 از شرکت BSN هست...
در ضمن در دو روش کراتین، مولتی ویتامین لازم هست:)
سوالی بود بپرس...
موفق باشی

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
سلام و خسته نباشيد
اقا ما هم ازمشكلات خودمون بگيم شايد فرجي بشه ::
من 178 قدم و وزنم 54 كيلوست (خيلي لاغرم نه ) و سنم 26در مورد غذا خوردنم بگم :صبح ها اگه اشتها داشته باشم مي خورم ظهرم همينطور و شب هم بله.عصبيم يه خورده زياد به طوري كه يكي بره رو اعصابم قيد صبحانه يا نهار يا شام رو ميزنم .شغلم خير سرم دانشجوي ترم 15 يه دانشگاه خراب شده هستم كه اگه خدا بخواد ترم مهر خيرم از دانشگاه كم ميشه .فاركسم كار مي كنم كه تا الان بيشتر ضرر دادم و فك كنم بيشتر اعصابم از همين فاركس عزيز بهم ريخته ولي چه كنم كه عاشقشم و بس.حالا اومدم دست به دامن يا شلوار شماها بشم تا يه خورده اي وزن ما هم بياد بالا .تازگي رفتم پيش دكتر فشارم رو گرفت گفت 15 هست (بميرم واسه خودم كه تو اين سن فشار رفته بالا) تعريق بدنم خيلي زياد البته فقط زير بغل .بهم يه شربت بنام (تئوكال - جي ) و قرص بنام (پروپرانال 20 و كلرديازپوكسايد 5 )داده كه بخورم .حالا كسي راهي دارويي معجوني چيزي داره بگه ما هم بخوريم بلكه يه خورده بيايم بالا .دكتر گفته 24 كيلو كاهش وزن داري .منتظر نصايح خوبه شما هستم .

تقریباً همه چیزمون شبیه همه

دوستان چه چیزی پیشنهاد میکنن برای افزایش وزن

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام

بیشتر از اینکه نگران بالارفتن میل جنسیت باشی نگران کبدت باش که دیانابول به فنا می دهدش .

آره باید مواظب کبدم باشم:(
دوره خوبی رو بر نداشتی اگر دیانابولو داری تنها مصرف می کنی، حتما باید با یه استرویید تزریقی دیگه مثل سوستانون یا دکادورابولین یا ... استک بشه تا خوب جواب بده البته ریسکش هم میره بالا و عوارض جانبی سنگینی هم داره، کلا اگر تازه کاری داروی جالبی نیست برات و اگر بعدش یه کم غفلت کنی همش به باد میره! چون دارویی نیست که اثرش موندگاری بالایی داشته باشه...
شدیدا دیانابول برای کبد سمی هست، پس طول دورت اگر فقط دیانابول هست بیشتر از 6 هفته نشه و دوزش هم بر حسب سابقه تمرینت بیشتر از 40 میلی گرم نشه!!! برای تازه کارا 10-20 میل نهایتا کافیه، دورت هم که تموم شد تا 6 ماه نمیتونی دوره برداری چون کبد مرخص شده و باید تا حدودی خودش رو بازسازی کنه، از عرقیجات گیاهی هم استفاده کن برای کبد شوری و ...
سوالی بود بپرس...

ممنون از شما
بله همین کارایی که شما گفتی را انجام میدم. فعلا این دوره ام تمام بشه سوالی بود مزاحمتون میشم

بازم ممنون :)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون. بسیار لطف دارید.

روش دوم حدودا چقدر طول میکشه؟

وزن کات شدم باید چقدر باشه؟ منظورم اینکه اگر از روش دوم استفاده کنم باید تا چند کیلو بیام بالا.

خواهش می کنم
وزن کات شده شما چیزی بین 70-75 کیلو باید باشه...
روش دوم به طور میانگین ماهی 1-2 کیلو به شما میده، اگر یک سال خوب تمرین کنید می تونید به هدفتون برسید تا حدودی...

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

این تاپیگ واقا شلوغ شده .ایولا

بدنسازی رو عشقه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

دوست عزیز مصرف استروئید فقط عمر ورزشیت رو کوتا میکنه و سلامیتت رو به خطر میندازه.

عوارض دیانابول(اگه دیانابول باشه):
آکنه/احتباس آب خیلی شدید(مشابه تستسترون)/ فشار خون بالا در بعضی موارد ضربان قلب بالا/ آروماتیزاسیون /آسیب کبدی /ژنیکو ماستی یا همون عارضه نوک سینه(BI*TCH TI*TS) که خیلی رایجه و واقعا از ریخت میندازدت و تنها راه خلاصی ازش هم عمل جراحیه.

معمولا برای کم کردن عوارضش از PROVIRON یا NOVLADEX استفاده می کنند.
کسی که استرویید تجویز میکنه یا دشمنته یا از روی کم اطلاعی این کار رو میکنه.

کاملا درسته.

بالا