ببخشید من اشتباه کردم. مثل این که تاییدیه FDA نداره من اشتباهی دیدم تو سایتشون صحبت دو تا محصول دیگه بود که تاییدیه گرفتن.دیر وقت بود خوابم میومد!:دی!
ولی اصلا مهم نیست به هر حال توی آمریکا یه برند ثبت شده است.من خودم الان کراتین NOW مصرف می کنم بسیار کراتین خوبیه و تاییدیه هم نداره .شاید توی ایران برند شناخته شده ای نباشه ولی توی BODYBUILDING.COM ریتینگ بسیار بالایی داره.خیلی از محصولات معروف تاییدیه ندارند مثل NOXPLODE .اصلا مهم نیست.داشتن این تاییدیه حسن محسوب میشه ولی نداشتنش عیب نیست.هیچ ربطی هم به اصل و تقلبی بودن محصول نداره!!!!ضمن اینکه اگه مثلا مکمل یه پروهورمون یا یه چیز دیگه بود که ترکیب ناشناخته ای داشت می شد با توجه به گمنام بودن برندش بهش گیر داد ولی کراتین مونو هیدرات چیز خطرناکی نیست.
هیچ کارخانه تولید مکمل آمریکایی ملزم نیست تاییدیه FDA بگیره ولی برای محصولات غیر آمریکایی که داخل آمریکا تولید یا بسته بندی میشن داشتن این تاییدیه الزامیه!
نقل از سایتFDA :
پ ن: خود من هم خریدن برندهای نه چندان معروف رو تایید نمی کنم وقتی میشه محصولاتی خرید که جواب خودشون رو پس دادن دلیلی نداره از برندهای ناشناخته خرید کرد.
سلام
برند ناشناخته ای از امریکا با قیمت برندهای مشهور داریم . اگر تاییدیه fda روش باشد من می گم مصرف کند به دو دلیل اول اینکه برندهای ناشناخته را فیک سازی نمی کنن دوما براحتی میشه از سایت fda استعلام کرد که چنین محصولی تایید شده یا خیر ؟ در غیراینصورت مصرف یک برند ناشناس رو به صرف ثبت شدن در امریکا و راحت بودن فرمولاسیون تهیه تایید نمی کنم چون واقعا مشخص نیست توی اون پک چی ریخته شده به اسم کراتین
بحث برندهای شناخته شده مثل on که خودم هوادارش هستم جداست ( در صورت اصل بودن ) و البته باز هم نظر شخصی من - که بقیه می تونن نظر خودشون رو داشته باشن - اینه که تاییدیه fda اصلا چیزی نیست که بخواهیم از کنارش ساده بگذریم و همونطور که گفتم این لوگو اگر واقعا احراز شده باشه یعنی اون محصول سختگیرانه ترین آزمایشات رو با موفقیت پشت سر گذاشته و واقعیت اینه که اغلب مکمل ها نمی تونن این مرحله رو طی کنن و الا بعنوان یک مزیت غیرقابل انکار برای بدست آوردن بازار هم شده ، حتما اینکار رو می کردن . تصور کن نواکسپلود با تایید اف دی ای ، این یعنی لااقل 30% فروش بیشتر اما حتما مشکلی سر راه اخذ این تاییدیه هست و
البته بقول شما لزوما داشتن تاییدیه fda به این معنی نیست که اون محصول بهترین محصول رده خودش هست اگرچه حتما موثر بودن و سلامتش رو ثابت می کنه
اما بحث ثبت شدن در امریکا یک بحث دیگری هست . در امریکا مهناز پاکروان هم می تواند محصولاتش را ثبت کند و همین یعنی صرف ثبت شده بودن کیفیت و امنیت را تضمین نمی کند . ریوایوژن هم در امریکا ثبت و تولید شده و بغایت محصول مزخرفیست یا بدتر از اون ارواماتین .
اصلا موافق نیستم که بصرف اینکه محصولی در امریکا ثبت و تولید شده پس مفید و موثر هست .
مکمل های شرکت NOW foods هم ممکنه در ایران ناشناخته باشه . البته فقط ممکنه چون یک برند کاملا شناخته شده و معتبر و با کیفیت هست که من چشم بسته ( در حکم fda :happy: ) اونو تایید می کنم . ولی اتفاقا خیلی هم خارج از نظارت fda نیست . کافیه یک سرچ ساده بکنید و ببینید چقدر با fda در تماس بوده و هست ( یک مراوده دو طرفه )
اینکه برخی محصولاتش نتونستن یا دلیلی نداشته ( فرضا کاملا گیاهی بودن ) که تاییدیه fda رو بگیرن یک بحث جداست . دایماتیس هم همه محصولاتش قادر به اخذ این گواهینامه نشدن
اما تمام این برندهای بغایت معتبر در حد خودشون سعی کردن هرکدوم از محصولاتشون رو که می تونن به لوگوی FDA مفتخر کنن چون این لوگو لااقل یعنی فروش بیشتر . یعنی یکنفر در ایران بگوید " همینکه تاییدیه FDA رو داره ، با خیال راحت برو مصرف کن " .
با اطمینان می گم فرای اینکه یک برند کاملا شناخته شده هست و محصولاتش در نوع خودش موثر و محبوب هستند اما اگر محصولی بتواند از فیلتر ها و صافی های FDA با موفقیت عبور کند ، حتما بلحاظ تجاری هم شده مسئولین تولید کننده دنبال اخذ این لوگو می روند و اگر نرفته اند یعنی مشکلی در بین بوده و همه ما می دونیم در زمینه بدنسازی قبل از بحث سلامت و سیف بودن مکمل ، موثر بودن و تاثیر عینیش مطرح هست ( هم برای تولید کننده و هم متاسفانه برای خریدار )
بشرط اصل بودن
برای من پروتئین ON یعنی موثر بودن . این موثر بودن قسمتی از اعتبارش رو مدیون همون لوگوی ON هست که یعنی اصالت
ولی پروتئین DYMATIZE با لوگوی FDA یعنی سلامت تضمین شده . یعنی خیال راحت از محتویات داخلش و ساید افکتهای بررسی شده اش
هردوش هم خوبه
گاهی وقتا آدم روی جنبه موثر بودن خیلی تاکید داره گاهی وقتا روی سیف بودن
من خودم چیزی بینابین ( درست نوشتم ؟ ) هستم
ولی هیچوقت یک برند ناشناس رو که هیچ تاییدیه ای هم پشتش نیست ، به صرف MADE IN USA بودن یا فرمولاسیون ساخت ساده ، تایید نمی کنم .