• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

دوستان من فعلا یک کراتین 300 گرمی گرفتم به نام "CREAPLUS" ، رفیقمم خیلی تعریفش رو کرد و گفت از همون روز اول جواب میده :دی ، حالا ببینم چی میشه/.

فقط این رو چند خریده باشم خوبه؟ بر فرض اینکه اصل هم باشه.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

دوستان من فعلا یک کراتین 300 گرمی گرفتم به نام "CREAPLUS" ، رفیقمم خیلی تعریفش رو کرد و گفت از همون روز اول جواب میده :دی ، حالا ببینم چی میشه/.

اینجاست که می گن فرتی نباید رفت سراغ مکمل
شما یک میلیون انتخاب بهتر داشتید نسبت به این مارکی که من نمی شناسم و چون من نمیشناسم پس مارک معروفی نیست :lol:

حالا خداییش برند معروفیه ؟ من اسمشم نشنیدم ( الان میان می گن بهترین محصول سال 2010 هست :happy: )
کراتین های 300 گرمی قیمت خاصی ندارند بین 10 تا 20 تومن حدودا

Captive

لایک‌ها
16,664
اینجاست که می گن فرتی نباید رفت سراغ مکمل
شما یک میلیون انتخاب بهتر داشتید نسبت به این مارکی که من نمی شناسم و چون من نمیشناسم پس مارک معروفی نیست :lol:

حالا خداییش برند معروفیه ؟ من اسمشم نشنیدم ( الان میان می گن بهترین محصول سال 2010 هست :happy: )
کراتین های 300 گرمی قیمت خاصی ندارند بین 10 تا 20 تومن حدودا

ببینید :دی ، شما وقتی برید پیش یک مربی بدنساز یا پودر فروش اولین چیزی که میگه اینه که برو 200ت بردار بیار هیکلت رو بساز ، اصلا هم کاری نداره که چه بلایی سرت بیاد..

مهمترین اصلی که من میخواستم بهش توجه کنم این بود که ضرر نداشته باشه و فقط حجم بیارم و بتونم یه خورده سنگین تر کار کنم ، چون الان من زورم زیاد شده منتهی هیکلم اصلا نشون نمیده. :)

و اما در مورد بهترین محصول سال 2011 :lol:

من هم همون حدود رو خریدم ، واسه این کمتر گرفتم که اگر بد بود ....

راستی در مورد اون یک میلیون میتونید چندتا مارک خوبش رو بگید ؟ و اینکه واقعا چجوری میشه فهمید 100% اصل هستند؟ حالا به جز طعم و آهک بودنش :دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ببینید :دی ، شما وقتی برید پیش یک مربی بدنساز یا پودر فروش اولین چیزی که میگه اینه که برو 200ت بردار بیار هیکلت رو بساز ، اصلا هم کاری نداره که چه بلایی سرت بیاد..

مهمترین اصلی که من میخواستم بهش توجه کنم این بود که ضرر نداشته باشه و فقط حجم بیارم و بتونم یه خورده سنگین تر کار کنم ، چون الان من زورم زیاد شده منتهی هیکلم اصلا نشون نمیده. :)

و اما در مورد بهترین محصول سال 2011 :lol:

من هم همون حدود رو خریدم ، واسه این کمتر گرفتم که اگر بد بود ....

راستی در مورد اون یک میلیون میتونید چندتا مارک خوبش رو بگید ؟ و اینکه واقعا چجوری میشه فهمید 100% اصل هستند؟ حالا به جز طعم و آهک بودنش :دی

ببینید ! :happy:
شما چی کار به مکمل فروش داری ؟ شما ببین نیازت چی هست همونا رو برو از جای مطمئن تهیه کن . شاید مکمل فروش دلش بخواد خیلی چیزا بهت بده . اعتماد بنفس داشته باش فرزندم

بعدشم من واقعا این برندی که گفتید رو نمی شناسم . حالا شاید دوستان بیان بشناسن و واقعا چیز خوبی باشه و ضایع بشم :lol: اما شما می تونستی بجای خرید این محصول با برند عباس اوریژینال :happy: بری لااقل از داروخانه مثلا کراتین التیمیت یا حتی نوتریلب تهیه کنی با همین قیمتا حالا 1-2 تومن بالا پایین

التیمیت خوبه
گاسپاری خوبه
ام اچ پی خیلی خوبه ( خودم خوردم )
حتی سایز آن هم بد نیست
و خیلی برندهای شناخته شده دیگه بشرط اینکه اصل باشه

اگر خیلی کمبود وزن نداری و کمی هم چربی داری اصلا شاید بهتر باشه کراتین اتیل استر مصرف کنی .

من خیلی وقته کراتین نخوردم اما اونوقتا یادمه می گفتن نباید توی آب حل بشه و بو ومزه هم نباید داشته باشه
از جای مطمئن برند شناخته شده تهیه کن . چرا سرخود می ری پولت رو هدر می دی الکی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

دوست عزیز این که شما می گید اسم تجاری محصوله(احتمالا) اسم برند چیه؟
ببینید در این که کراتین بزرگترین پیشرفت تولید مکمل بوده شکی نیست ولی این که از روز اول جواب بده غلو کرده!
شما دو حالت برای استفاده دارید:!.با بارگیری 2.بدون بارگیری
حالت اول(5-6 روز هروز 20 گرم) مزیتش اینه که ظرف یک هفته می تونید تغییرات رو توی بدنتون هم از نظر وزن و حجم و هم از نظر قدرتی به وضوح ببینید ولی عیبش اینه که به کلیه ها فشار میاره و طول دوره مصرف رو کوتاه می کنه.
البته این که دلیل توصیه بارگیری چیه رو هم اگه خواستین می تونم بگم بهتون.

التیمیت خوبه
گاسپاری خوبه
حتی سایز آن هم بد نیست

اگر خیلی کمبود وزن نداری و کمی هم چربی داری اصلا شاید بهتر باشه کراتین اتیل استر مصرف کنی .

من خیلی وقته کراتین نخوردم اما اونوقتا یادمه می گفتن نباید توی آب حل بشه و بو ومزه هم نباید داشته باشه

در مورد مونو هیدرات ویژگیهایی که گفتید کاملا درسته توی آب حل نمیشه بو و مزه نداره.
در مورد نوع کراتین مصرفی توصیه میشه اول با مونو هیدرات شروع کنید و اگه مشکلی باهاش داشتین سراغ انواع دیگه برید و در مورد اضافه وزن و چربی اگه با روزی 3-5 گرم شروع کنید و ادامه بدید ظرف 4 هفته همون نتایجی عایدتون میشه که با بارگیری کردن عایدتون می شه و تغییر خاصی هم در میزان چربی بدنتون ایجاد نمیشه.
( نقل از : The Creatine Report by Will Brink)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد مونو هیدرات ویژگیهایی که گفتید کاملا درسته توی آب حل نمیشه بو و مزه نداره.
در مورد نوع کراتین مصرفی توصیه میشه اول با مونو هیدرات شروع کنید و اگه مشکلی باهاش داشتین سراغ انواع دیگه برید و در مورد اضافه وزن و چربی اگه با روزی 3-5 گرم شروع کنید و ادامه بدید ظرف 4 هفته همون نتایجی عایدتون میشه که با بارگیری کردن عایدتون می شه و تغییر خاصی هم در میزان چربی بدنتون ایجاد نمیشه.
( نقل از : The Creatine Report by Will Brink)

ممنون
نمی دونستم

.
حالا یک سوال . کسی که برای کاهش وزن و افزایش توده عضلانی داره وزنه می زنه و هوازی کار می کنه . می تونه کراتین مصرف کنه ؟ مشکلی نداره ؟
من خودم براش نواکسپلود تجویز کردم :happy: که هم انرژیزاست و به کاهش وزنش کمک می کنه هم کراتین داره
بنظرت کراتین خالی بهتر بود یا این ؟!

ممنون

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون
نمی دونستم

.
حالا یک سوال . کسی که برای کاهش وزن و افزایش توده عضلانی داره وزنه می زنه و هوازی کار می کنه . می تونه کراتین مصرف کنه ؟ مشکلی نداره ؟
من خودم براش نواکسپلود تجویز کردم :happy: که هم انرژیزاست و به کاهش وزنش کمک می کنه هم کراتین داره

ممنون

فقط 6 رقم کراتین توی نواکسپلود وجود داره!
ولی اگر واقعا مکملش اصل US باشه نه ماله جمشید ارژینال!
اگر بازم میخوای تاثیرش بیشتر بشه با قرص های نیتریکس استفاده بشه بهتره....

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون
نمی دونستم

.

ممنون

تجویز خوبی کردی!چون به هر دو هدف چربی سوزی و عضله سازی می تونه کمک کنه.خوب در مورد تا ثیر ان او اکسپلود بر عضله سازی همین بس که از 2005-2009 به عنوان مکمل برتر عضله ساز شنا خته شده و در مورد چربی سوزی کلا آرژنین که ماده اصلی مکملهای افزایش دهنده نیتریک اکسید از جمله no xplode هستش بر چربی سوزی موثره که هم به دلیل تاثیر no هستش و هم افزایش میزان هورمون رشد.
نقل از ماسل اند فیتنس:

Arginine's ability to boost nitric oxide (NO) levels is well known, but that same property also makes it a quality fat-burner. Research shows that NO can increase fat-burning due to its ability to enhance lipolysis. With the greater metabolic burn from glutamine, the freed fat is much more likely to be burned for fuel. Also, arginine increases GH release, which also enhances lipolysis. Confirming arginine's ability to improve fat loss is a 2007 study from the University of North Carolina (Wilmington) that showed that female athletes who supplemented with arginine for four weeks lost bodyfat and simultaneously gained muscle mass without otherwise changing their dietary intakes.​

البته مطمئنا نباید توقع داشت که noxplode مثل یه مکمل چربی سوز عمل کنه ولی قطعا تاثیراتی داره.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
شما چی کار به مکمل فروش داری ؟ شما ببین نیازت چی هست همونا رو برو از جای مطمئن تهیه کن . شاید مکمل فروش دلش بخواد خیلی چیزا بهت بده . اعتماد بنفس داشته باش فرزندم

بعدشم من واقعا این برندی که گفتید رو نمی شناسم . حالا شاید دوستان بیان بشناسن و واقعا چیز خوبی باشه و ضایع بشم :lol: اما شما می تونستی بجای خرید این محصول با برند عباس اوریژینال :happy: بری لااقل از داروخانه مثلا کراتین التیمیت یا حتی نوتریلب تهیه کنی با همین قیمتا حالا 1-2 تومن بالا پایین

التیمیت خوبه
گاسپاری خوبه
حتی سایز آن هم بد نیست

ببینید :rolleyes:

منم دنبال نیازم بودم خب :دی ، نیاز به حجمی شدن دارم تا بتونم نتیجه ی کارم رو بهتر ببینم ، یعنی وقتی من لاغر باشم پرس 200 هم بزنم ، هیچ فایده ای نداره به نظر من ، چون هیچ چیزی رو نشون نمیده.

واسه همین رفتم سراغ کراتین ، دلیل دیگش هم این بود که نمیخواستم مثلا بیام 200ت بدم غــــول بشم ، من یکی از دوستام نزدیک بابات مصرف همین مکمل ها و کراتین ها جونش رو از دست بده که خدا بهش رحم کرد ، نمیدونم قند داشت ، یا دیابت ( همچین چیزی ) بعد رفته بود مکمل و پودر و اینا گرفته بود که واسش سم بودن ، واسه همین وقتی بخوام یه چیزی رو بخرم و مصرف کنم باید از 100 نفر تاییده ی بگیرم :دی واسه همینه که همیشه میام اینجا مزاحم شما و دوستان میشم...

در مورد چربی هم ، من اصلا چربی ندارم :دی ، فقط 10 کیلو کمبود وزن دارم ،یعنی الان حدود 59-60 هستم که حداقل باید بشم 70.

قبلی رو که خریده بودم هل به اون صورت نمیشد اما مزه ی بدی داشت .. این نه هل میشه و نه مزه داره ، احساس میکنم دارم آب میخورم.

:blush:

دوست عزیز این که شما می گید اسم تجاری محصوله(احتمالا) اسم برند چیه؟
ببینید در این که کراتین بزرگترین پیشرفت تولید مکمل بوده شکی نیست ولی این که از روز اول جواب بده غلو کرده!
شما دو حالت برای استفاده دارید:!.با بارگیری 2.بدون بارگیری
حالت اول(5-6 روز هروز 20 گرم) مزیتش اینه که ظرف یک هفته می تونید تغییرات رو توی بدنتون هم از نظر وزن و حجم و هم از نظر قدرتی به وضوح ببینید ولی عیبش اینه که به کلیه ها فشار میاره و طول دوره مصرف رو کوتاه می کنه.
البته این که دلیل توصیه بارگیری چیه رو هم اگه خواستین می تونم بگم بهتون.

واللا این سایتشون هست http://www.inwellness.com الان دیدم ، یعنی رو خود کراتین ِ ،آدرس این سایت رو زده و فارسی هم داره :blink: بعد زیرشم زده Made in USA ، یعنی اینا ایرانی هایی هستند که توی آمریکا دارن کار میکنن؟ من که متوجه نمیشم؟

در مورد بارگیری :

راستش به من گفتش بعد از صبحانه و نهار ، قبل از باشگاه ، بعد از باشگاه و قبل از خواب باید بخوری / تا 1 هفته بعد ، میشه روزی 2 بار ( قبل از باشگاه و بعد از باشگاه ) این چیزی که من متوجه شدم... حالا شما میگی اینجور بارگیری ضرر داره واسه کبد؟

راستش خود من هم نمیکشم اینجوری مصرف کنم و فقط بعد از نهار ، قبل و بعد از باشگاه میخورم ( وشاید ) بتونم بعد از شام هم بخورم...

حالا شما مخالف بارگیری هستی یا... پیشنهادتون چیه؟

ممنون

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
:blush:

واللا این سایتشون هست http://www.inwellness.com الان دیدم ، یعنی رو خود کراتین ِ ،آدرس این سایت رو زده و فارسی هم داره :blink: بعد زیرشم زده Made in USA ، یعنی اینا ایرانی هایی هستند که توی آمریکا دارن کار میکنن؟ من که متوجه نمیشم؟

در مورد بارگیری :

راستش به من گفتش بعد از صبحانه و نهار ، قبل از باشگاه ، بعد از باشگاه و قبل از خواب باید بخوری / تا 1 هفته بعد ، میشه روزی 2 بار ( قبل از باشگاه و بعد از باشگاه ) این چیزی که من متوجه شدم... حالا شما میگی اینجور بارگیری ضرر داره واسه کبد؟

راستش خود من هم نمیکشم اینجوری مصرف کنم و فقط بعد از نهار ، قبل و بعد از باشگاه میخورم ( وشاید ) بتونم بعد از شام هم بخورم...

حالا شما مخالف بارگیری هستی یا... پیشنهادتون چیه؟

ممنون

نه من نگفتم واسه کبد ضرر داره!گفتم کمی به کلیه ها فشار میاره که اگه از نظر سلامتی مشکلی ندارید چیز خیلی جدی نیست کلا اگه کراتین اصل باشه خیالتون راحت از نظر ایمنی مکمل 100% تایید شده ای هستش کراتین..عرض کردم خدمتتون که با بارگیری زود تر می تونید تاثیراتش رو روی بدنتون ببینید حالا دیگه میل خودتونه.البته یک هفته نیست 5 روز روزی 20 گرم و بعضی موارد هم 6 روز رو توصیه می کنند.

بزارید فلسفه بارگیری رو بهتون بگم:
ببینید کراتین توی کبد تولید میشه و توی بدن یه فرد 70 کیلویی 120 گرم کراتین وجود داره.ترکیب 3 آمینو اسید آرژنین/گلایسین/میتونین هستش.نحوه عملکرد کراتین اینه وقتی ATP (آدنوزنین تر فسفات) یه مولکول فسفات از دست میده تبدیل میشه به ADP (آدنوزین دی فسفات) که باید مجددا تبدیل بهATP بشه و در چرخه انرژی بدن مورد استفاده قرار بگیره کراتین در بدن به شکل کراتین فسفات(CP) ذخیره شده که بهش PHOSPHOCREATINE هم می گن.کار کراتین اینه که ADP رو ریچارج کنه یعنی یه مولکول فسفات به ADP میده و مجددا تبدیل به ATP میشه.حالا بالا رفتن سطح کراتین توی بدن یعنی تبدیل سریعتر ADP به ATP و انرژی بیشتر.فلسفه بارگیری اینه که شما توی یه دوره 5 روزه عضلات رو از کراتین اشباع می کنید که باعث میشه پروسه تامین انرژی بهتر انجام بشه.

با توجه به وزنتون اگه از نظر سلامتی مشکلی ندارید بارگیری برای شما بهتره.

اما در مورد مکملتون هر چند برند معروفی نیست ولی همین که تاییدیه FDA داره می تونی با خیال راحت مصرف کنی.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664

درود بر شما :rolleyes:

واقعا من خجالت میکشم از اینکه دوستان بدون هیچ ( به قول عادل فردوسی پور ) چشم داشتی

کلی وقت میذارن و تایپ میکنن.

در مورد بارگیری کاملا متوجه شدم ، و از لحاظ سلامتی هم هیچ مشکلی ندارم ، اگر بعد از 2 هفته دیدم واقعا تاثیر خوبی داشت ، از همین کراتین باز استفاده میکنم و اگر جالب نبود زیاد حتما مارک هایی رو که شما و دوست عزیز CPU گفتند در پست های قبلی رو استفاده میکنم... البته این رو هم در نظر دارم که کلا مارک های بهتری هم وجود داره ، همانطور که CPU عرض کردند..

بازم ممنون و موفق باشید :blush:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
فقط 6 رقم کراتین توی نواکسپلود وجود داره!
ولی اگر واقعا مکملش اصل US باشه نه ماله جمشید ارژینال!
اگر بازم میخوای تاثیرش بیشتر بشه با قرص های نیتریکس استفاده بشه بهتره....

ممنون دوستم
این جمشید ارژینال رو خوب اومدی :happy:

تجویز خوبی کردی!چون به هر دو هدف چربی سوزی و عضله سازی می تونه کمک کنه.خوب در مورد تا ثیر ان او اکسپلود بر عضله سازی همین بس که از 2005-2009 به عنوان مکمل برتر عضله ساز شنا خته شده و در مورد چربی سوزی کلا آرژنین که ماده اصلی مکملهای افزایش دهنده نیتریک اکسید از جمله no xplode هستش بر چربی سوزی موثره که هم به دلیل تاثیر no هستش و هم افزایش میزان هورمون رشد.
نقل از ماسل اند فیتنس:

البته مطمئنا نباید توقع داشت که noxplode مثل یه مکمل چربی سوز عمل کنه ولی قطعا تاثیراتی داره.

ممنون
آره منم توقع ندارم مثل چربی سوز عمل کنه اما خواستم در راستای هدف اصلیش باشه و برای عضله بسازه

واقعا من خجالت میکشم از اینکه دوستان بدون هیچ ( به قول عادل فردوسی پور ) چشم داشتی

در مورد بارگیری کاملا متوجه شدم ، و از لحاظ سلامتی هم هیچ مشکلی ندارم ، اگر بعد از 2 هفته دیدم واقعا تاثیر خوبی داشت ، از همین کراتین باز استفاده میکنم و اگر جالب نبود زیاد حتما مارک هایی رو که شما و دوست عزیز CPU گفتند در پست های قبلی رو استفاده میکنم... البته این رو هم در نظر دارم که کلا مارک های بهتری هم وجود داره ، همانطور که CPU عرض کردند..

ببینید ، من کلا به حضور ایرانی ها در هر کاری با دیده شک نگاه می کنم . این محصول شمام " مرجان اورژینال " هست :happy:
شوخی کردم

ولی روش رو نگاه کن ببین لگوی FDA جاییش حک شده . این شکلیه
postdoc_fda_logo.jpg

اگر شده با خیال راحت مصرف کن چون انقدر برند شناخته شده ای نیست که کسی بره تقلبیش رو بزنه . اگر چه ایرانی جماعت در هر کاری حضور داشته باشه یه گندی می زنه بلاخره :دی

و اگر بعد از این خواستی از برندهای دیگه استفاده کنی و اگر مکمل فروش مطمئن سراغ نداری از داروخانه تهیه کن
دکتر توکلیان التیمت رو می ده 18 تومن

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ببینید :rolleyes:

منم دنبال نیازم بودم خب :دی ، نیاز به حجمی شدن دارم تا بتونم نتیجه ی کارم رو بهتر ببینم ، یعنی وقتی من لاغر باشم پرس 200 هم بزنم ، هیچ فایده ای نداره به نظر من ، چون هیچ چیزی رو نشون نمیده.

حمیدجان نمیخوام بهت پند اخلاقی! بدم فقط میخوام یه چیزی بهت دوستانه بگم توی این ورزش اول همیشه دنبال هدف خودت باش که هدف میتونه بالابردن رکوردهای قبلی، افزایش حجم عضلانی، خشک کردن و رگی کردن و ... باشه ولی هیچ وقت به این فکر نکن که دیگران ببینن! چون دیگران توی این ورزش همیشه دنبال خردکردنت هستن حتی رفیق نزدیکت! ولی اگر هدفت اونایی که گفتم باشه و همچنین سلامتی هدف بعدی که همون توجه دیگران و ... هم هست به دنبالش میاد:)
در ضمن شما لاغر باشی پرس سینه 200 کیلو بزنی سگش شرف داره که تانک باد باشی ولی 50 کیلو پرس کنی! اگر با وضعیت اول پرس کنی کل باشگاه که همه این کاره هستن کف می کنن ولی در حالت دوم فقط بیرون باشگاه میتونی پز بدی که هیکل دارم تازه اونم از رو لباس!
بازم شرمنده اصلا قصدم نصیحت و ... نبود فقط تجربه شخصی خودم بود...

همه چی رو دوستان کامل گفتن فقط یه نکته بهت بگم، منم این مارک رو نمیشناسم ولی در مورد کراتین زیاد نگران نباش چون خیلی مهم نیست ولی اگر دیدی بعد یه هفته داری جوش های ریز سفید میزنی و زیاد هم هست حتما مصرفت رو قطع کن و یه کراتین معتبرتر بگیر:)
موفق باشی

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
FDA روی 90% از مکمل ها زده نشده. چون خیلی از اینا اصلا به تاییدیه FDA احتیاج ندارن.

و در مورد کراتین معمولی/// این دیگه یه ترکیب ساده هست. چیزی که کمپانی "دزدان دریایی" میزنه با چیزی که Universal میزنه یکیه... چون ترکیب خاصی نداره که

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Creatine2.png

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
FDA روی 90% از مکمل ها زده نشده. چون خیلی از اینا اصلا به تاییدیه FDA احتیاج ندارن.
و در مورد کراتین معمولی/// این دیگه یه ترکیب ساده هست. چیزی که کمپانی "دزدان دریایی" میزنه با چیزی که Universal میزنه یکیه... چون ترکیب خاصی نداره که

اینحرف کاملا درسته . البته نه به این معنی که اغلب مکمل ها اصلا نیازی به تایید FDA ندارن
بلکه این واقعیته که اغلبشون این تاییدیه رو ندارن

منم اگر گفتم روی محصول رو نگاه کنه بخاطر این بود که اولا دوستمون گفته بود " همینکه تاییدیه FDA داره می تونی با خیال راحت مصرف کنی " و برای من جالب بود که واقعا این تاییدیه رو داره ؟! و اگر داشته باشه جدا از محسناتش می تونه باشه ( ولی شخصا بعید می دونم این تاییدیه رو داشته باشه )
و دوم اینکه یک برند ناشناس اگر مثلا همین تاییده رو هم نداشته باشه دیگه ما به چیش دلمون خوش باشه ؟! نه تاییدیه داره نه شناخته شده هست . قیمتشم همردیف برندهای مشهوره !!

و اما در مورد FDA مثلا برند دایماتیس بسیاری از محصولاتش دارای لگوی FDA هست و این واقعا برای یک مکمل ورزشی حسن محسوب میشه . حالا اینکه ما مارکهای بهتری هم داریم یا بدلایل سیاستهای تبلیغاتی و تخریب رقیب و ... توی ایران خیلی در مورد محصولاتشون موج منفی ارائه می شه یک داستان دیگه هست .
ولی با اینکه شخصا هوادار برند اوپتیموم نوتریشن ( ON ) هستم اما هروقت به محصولات اصلی دایماتیس دسترسی داشتم در خریدشون کوتاهی نکردم
چون اون تاییده FDA یک لگوی الکی و یا تاییدیه وزارت بهداشت ایران نیست که دوریال هم ارزش نداشته باشه . اون لوگو یعنی عبور از فیلترهای بشدت دقیق و حرفه ای و قطعا هر محصولی نمی تونه این مراحل رو با موفقیت طی کنه و تاییدیه FDA رو اخذ کنه

و در مورد خط قرمز رنگی که ازتون کوت کردم
باید بگم نمی تونم باهاتون موافق باشم و 100% مخالفم
اینکه فرمول تهیه یک ترکیب راحته معنیش این نیست که پس هرچی توی بازار هست درسته و مشکلی نداره
حالا شاید شما همیشه با مکمل سالم روبرو بودید و ندیدید و نمی دونید که یک مکمل تقلبی ممکنه چه بلایی سر افراد مختلف بیاره
اما وقتی پای محصول بی کیفیت یا تقلبی در بین باشه ، ساده ترین ترکیبات هم می تونن حادترین عوارض رو پیش بیارن

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اینحرف کاملا درسته . البته نه به این معنی که اغلب مکمل ها اصلا نیازی به تایید FDA ندارن
بلکه این واقعیته که اغلبشون این تاییدیه رو ندارن

منم اگر گفتم روی محصول رو نگاه کنه بخاطر این بود که اولا دوستمون گفته بود " همینکه تاییدیه FDA داره می تونی با خیال راحت مصرف کنی " و برای من جالب بود که واقعا این تاییدیه رو داره ؟! و اگر داشته باشه جدا از محسناتش می تونه باشه ( ولی شخصا بعید می دونم این تاییدیه رو داشته باشه )
و دوم اینکه یک برند ناشناس اگر مثلا همین تاییده رو هم نداشته باشه دیگه ما به چیش دلمون خوش باشه ؟! نه تاییدیه داره نه شناخته شده هست . قیمتشم همردیف برندهای مشهوره !!

و اما در مورد FDA مثلا برند دایماتیس بسیاری از محصولاتش دارای لگوی FDA هست و این واقعا برای یک مکمل ورزشی حسن محسوب میشه . حالا اینکه ما مارکهای بهتری هم داریم یا بدلایل سیاستهای تبلیغاتی و تخریب رقیب و ... توی ایران خیلی در مورد محصولاتشون موج منفی ارائه می شه یک داستان دیگه هست .
ولی با اینکه شخصا هوادار برند اوپتیموم نوتریشن ( ON ) هستم اما هروقت به محصولات اصلی دایماتیس دسترسی داشتم در خریدشون کوتاهی نکردم
چون اون تاییده FDA یک لگوی الکی و یا تاییدیه وزارت بهداشت ایران نیست که دوریال هم ارزش نداشته باشه . اون لوگو یعنی عبور از فیلترهای بشدت دقیق و حرفه ای و قطعا هر محصولی نمی تونه این مراحل رو با موفقیت طی کنه و تاییدیه FDA رو اخذ کنه

و در مورد خط قرمز رنگی که ازتون کوت کردم
باید بگم نمی تونم باهاتون موافق باشم و 100% مخالفم
اینکه فرمول تهیه یک ترکیب راحته معنیش این نیست که پس هرچی توی بازار هست درسته و مشکلی نداره
حالا شاید شما همیشه با مکمل سالم روبرو بودید و ندیدید و نمی دونید که یک مکمل تقلبی ممکنه چه بلایی سر افراد مختلف بیاره
اما وقتی پای محصول بی کیفیت یا تقلبی در بین باشه ، ساده ترین ترکیبات هم می تونن حادترین عوارض رو پیش بیارن

ببخشید من اشتباه کردم. مثل این که تاییدیه FDA نداره من اشتباهی دیدم تو سایتشون صحبت دو تا محصول دیگه بود که تاییدیه گرفتن.دیر وقت بود خوابم میومد!:دی!
ولی اصلا مهم نیست به هر حال توی آمریکا یه برند ثبت شده است.من خودم الان کراتین NOW مصرف می کنم بسیار کراتین خوبیه و تاییدیه هم نداره .شاید توی ایران برند شناخته شده ای نباشه ولی توی BODYBUILDING.COM ریتینگ بسیار بالایی داره.خیلی از محصولات معروف تاییدیه ندارند مثل NOXPLODE .اصلا مهم نیست.داشتن این تاییدیه حسن محسوب میشه ولی نداشتنش عیب نیست.هیچ ربطی هم به اصل و تقلبی بودن محصول نداره!!!!ضمن اینکه اگه مثلا مکمل یه پروهورمون یا یه چیز دیگه بود که ترکیب ناشناخته ای داشت می شد با توجه به گمنام بودن برندش بهش گیر داد ولی کراتین مونو هیدرات چیز خطرناکی نیست.
هیچ کارخانه تولید مکمل آمریکایی ملزم نیست تاییدیه FDA بگیره ولی برای محصولات غیر آمریکایی که داخل آمریکا تولید یا بسته بندی میشن داشتن این تاییدیه الزامیه!
نقل از سایتFDA :

Generally, manufacturers do not need to register their products with FDA nor get FDA approval before producing or selling dietary supplements​

پ ن: خود من هم خریدن برندهای نه چندان معروف رو تایید نمی کنم وقتی میشه محصولاتی خرید که جواب خودشون رو پس دادن دلیلی نداره از برندهای ناشناخته خرید کرد.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ببخشید من اشتباه کردم. مثل این که تاییدیه FDA نداره من اشتباهی دیدم تو سایتشون صحبت دو تا محصول دیگه بود که تاییدیه گرفتن.دیر وقت بود خوابم میومد!:دی!
ولی اصلا مهم نیست به هر حال توی آمریکا یه برند ثبت شده است.من خودم الان کراتین NOW مصرف می کنم بسیار کراتین خوبیه و تاییدیه هم نداره .شاید توی ایران برند شناخته شده ای نباشه ولی توی BODYBUILDING.COM ریتینگ بسیار بالایی داره.خیلی از محصولات معروف تاییدیه ندارند مثل NOXPLODE .اصلا مهم نیست.داشتن این تاییدیه حسن محسوب میشه ولی نداشتنش عیب نیست.هیچ ربطی هم به اصل و تقلبی بودن محصول نداره!!!!ضمن اینکه اگه مثلا مکمل یه پروهورمون یا یه چیز دیگه بود که ترکیب ناشناخته ای داشت می شد با توجه به گمنام بودن برندش بهش گیر داد ولی کراتین مونو هیدرات چیز خطرناکی نیست.
هیچ کارخانه تولید مکمل آمریکایی ملزم نیست تاییدیه FDA بگیره ولی برای محصولات غیر آمریکایی که داخل آمریکا تولید یا بسته بندی میشن داشتن این تاییدیه الزامیه!
نقل از سایتFDA :

پ ن: خود من هم خریدن برندهای نه چندان معروف رو تایید نمی کنم وقتی میشه محصولاتی خرید که جواب خودشون رو پس دادن دلیلی نداره از برندهای ناشناخته خرید کرد.

سلام

برند ناشناخته ای از امریکا با قیمت برندهای مشهور داریم . اگر تاییدیه fda روش باشد من می گم مصرف کند به دو دلیل اول اینکه برندهای ناشناخته را فیک سازی نمی کنن دوما براحتی میشه از سایت fda استعلام کرد که چنین محصولی تایید شده یا خیر ؟ در غیراینصورت مصرف یک برند ناشناس رو به صرف ثبت شدن در امریکا و راحت بودن فرمولاسیون تهیه تایید نمی کنم چون واقعا مشخص نیست توی اون پک چی ریخته شده به اسم کراتین

بحث برندهای شناخته شده مثل on که خودم هوادارش هستم جداست ( در صورت اصل بودن ) و البته باز هم نظر شخصی من - که بقیه می تونن نظر خودشون رو داشته باشن - اینه که تاییدیه fda اصلا چیزی نیست که بخواهیم از کنارش ساده بگذریم و همونطور که گفتم این لوگو اگر واقعا احراز شده باشه یعنی اون محصول سختگیرانه ترین آزمایشات رو با موفقیت پشت سر گذاشته و واقعیت اینه که اغلب مکمل ها نمی تونن این مرحله رو طی کنن و الا بعنوان یک مزیت غیرقابل انکار برای بدست آوردن بازار هم شده ، حتما اینکار رو می کردن . تصور کن نواکسپلود با تایید اف دی ای ، این یعنی لااقل 30% فروش بیشتر اما حتما مشکلی سر راه اخذ این تاییدیه هست و البته بقول شما لزوما داشتن تاییدیه fda به این معنی نیست که اون محصول بهترین محصول رده خودش هست اگرچه حتما موثر بودن و سلامتش رو ثابت می کنه

اما بحث ثبت شدن در امریکا یک بحث دیگری هست . در امریکا مهناز پاکروان هم می تواند محصولاتش را ثبت کند و همین یعنی صرف ثبت شده بودن کیفیت و امنیت را تضمین نمی کند . ریوایوژن هم در امریکا ثبت و تولید شده و بغایت محصول مزخرفیست یا بدتر از اون ارواماتین .
اصلا موافق نیستم که بصرف اینکه محصولی در امریکا ثبت و تولید شده پس مفید و موثر هست .

مکمل های شرکت NOW foods هم ممکنه در ایران ناشناخته باشه . البته فقط ممکنه چون یک برند کاملا شناخته شده و معتبر و با کیفیت هست که من چشم بسته ( در حکم fda :happy: ) اونو تایید می کنم . ولی اتفاقا خیلی هم خارج از نظارت fda نیست . کافیه یک سرچ ساده بکنید و ببینید چقدر با fda در تماس بوده و هست ( یک مراوده دو طرفه )
اینکه برخی محصولاتش نتونستن یا دلیلی نداشته ( فرضا کاملا گیاهی بودن ) که تاییدیه fda رو بگیرن یک بحث جداست . دایماتیس هم همه محصولاتش قادر به اخذ این گواهینامه نشدن
اما تمام این برندهای بغایت معتبر در حد خودشون سعی کردن هرکدوم از محصولاتشون رو که می تونن به لوگوی FDA مفتخر کنن چون این لوگو لااقل یعنی فروش بیشتر . یعنی یکنفر در ایران بگوید " همینکه تاییدیه FDA رو داره ، با خیال راحت برو مصرف کن " .

با اطمینان می گم فرای اینکه یک برند کاملا شناخته شده هست و محصولاتش در نوع خودش موثر و محبوب هستند اما اگر محصولی بتواند از فیلتر ها و صافی های FDA با موفقیت عبور کند ، حتما بلحاظ تجاری هم شده مسئولین تولید کننده دنبال اخذ این لوگو می روند و اگر نرفته اند یعنی مشکلی در بین بوده و همه ما می دونیم در زمینه بدنسازی قبل از بحث سلامت و سیف بودن مکمل ، موثر بودن و تاثیر عینیش مطرح هست ( هم برای تولید کننده و هم متاسفانه برای خریدار )

بشرط اصل بودن
برای من پروتئین ON یعنی موثر بودن . این موثر بودن قسمتی از اعتبارش رو مدیون همون لوگوی ON هست که یعنی اصالت
ولی پروتئین DYMATIZE با لوگوی FDA یعنی سلامت تضمین شده . یعنی خیال راحت از محتویات داخلش و ساید افکتهای بررسی شده اش
هردوش هم خوبه
گاهی وقتا آدم روی جنبه موثر بودن خیلی تاکید داره گاهی وقتا روی سیف بودن
من خودم چیزی بینابین ( درست نوشتم ؟ ) هستم
ولی هیچوقت یک برند ناشناس رو که هیچ تاییدیه ای هم پشتش نیست ، به صرف MADE IN USA بودن یا فرمولاسیون ساخت ساده ، تایید نمی کنم .

Last edited:

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سوال داشتم
سوما اصل اگه بگیرم برای عضلانی شدن بدن (همراه با تمرین)و افزایش قد تاثیر داره ؟
صفحات هم بازه :D

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
سوال داشتم
سوما اصل اگه بگیرم برای عضلانی شدن بدن (همراه با تمرین)و افزایش قد تاثیر داره ؟
صفحات هم بازه :D

سلام
هورمون رشد برای شما موثر هست ( بشرط اینکه واقعا کوتاه باشید و صفحات رشدتون هم باز باشه )
اما دستکاری خودسرانه ممکنه منجر به رشد عرضی اعضای طولی بشود اونوقت خدایی نکرده رسما علیل می شید

زیر نظر فوق تخصص غدد باسواد اینکار رو بکنید . متخصصین غدد دو دسته هستند
دسته ی اول و دسته ی دوم :happy:
دسته ی اول اونایی هستند که تا اسم هورمون رشد میاد میرن پشت میزشون سنگر می گیرن و فقط می گن مضره و اصلا جنبه ی روانی کوتاه قدی رو در طول مسیر زندگی اجتماعی ( کار و زناشویی و ... ) در نظر نمی گیرن
شما به دسته دوم مراجعه کنید که مثل من انسانهای شریفی هستند :دی :happy:

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

با اطمینان می گم فرای اینکه یک برند کاملا شناخته شده هست و محصولاتش در نوع خودش موثر و محبوب هستند اما اگر محصولی بتواند از فیلتر ها و صافی های FDA با موفقیت عبور کند ، حتما بلحاظ تجاری هم شده مسئولین تولید کننده دنبال اخذ این لوگو می روند و اگر نرفته اند یعنی مشکلی در بین بوده و همه ما می دونیم در زمینه بدنسازی قبل از بحث سلامت و سیف بودن مکمل ، موثر بودن و تاثیر عینیش مطرح هست ( هم برای تولید کننده و هم متاسفانه برای خریدار )

ولی هیچوقت یک برند ناشناس رو که هیچ تاییدیه ای هم پشتش نیست ، به صرف MADE IN USA بودن یا فرمولاسیون ساخت ساده ، تایید نمی کنم .
سلام
اولا همونطور که گفتم الزامی در کار نیست فقط محصولات با محتوای جدید موظف به اخذ تاییدیه هستند.ثانیا طبق نوشته سایت رسمی FDA: مسولیت سیف بودن محصول ارائه شده بر عهده خود تولید کننده است و تولید کننده باید قبل از ارائه محصول به بازار از ایمن بودن آن مطمئن شود.پس اگه محصولی روانه بازار شد و موردی گزارش بشه FDA حتما پیگیری خواهد کرد و در واقع بعد از این که محصولی روانه بازار شد FDA پیگیری می کنه که آیا اون محصولSAFE هست یا نه! از طرفی تولید کننده ها موظف هستند که هر ریپورتی رو در مورد محصولاتشون بهشون رسید به FDA ارائه کنند و حتی شکایات مصرف کننده ها رو هم ارزیابی می کنه! پس اگه محصولی موردی داشته باشه ظرف مدت کوتاهی گند قضیه درمیاد!
پس در واقع نظارتFDA روی همه محصولات پس از ارائه به بازار هست.

Under the Dietary Supplement Health and Education Act of 1994 (DSHEA), the dietary supplement manufacturer is responsible for ensuring that a dietary supplement is safe before it is marketed. FDA is responsible for taking action against any unsafe dietary supplement product after it reaches the market
once the product is marketed, FDA has the responsibility for showing that a dietary supplement is "unsafe," before it can take action to restrict the product's use or removal from the marketplace. However, manufacturers and distributors of dietary supplements must record, investigate and forward to FDA any reports they receive of serious adverse events associated with the use of their products that are reported to them directly. FDA is able to evaluate these reports and any other adverse event information reported directly to us by healthcare providers or consumers to identify early signals that a product may present safety risks to consumers.

اما در مورد بقیه حرفات منم موافقم که یه برند معروف بخر با خیال راحت مصرف کن.مثلا خود من تنها پروتیینی که مصرف می کنم WHEY ON 100%هستش چون به شدت روی این قضیه وسواس دارم.
ولی این که اگه محصولی تاییدیه نداره حتما مشکل داره و حتما یه جای کار می لنگه و آی بوی توطئه میاد و ...رو قبول ندارم.اگه قضیه اینقدر مهم بود 100% الزامی می کردند تاییدیه رو.

بالا