• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز هر کسی که ورزش میکنه هنر کرده ... فکر نکن کسی اون ور آبه همه چیشم ردیفه دست به میله بزنه

بدن 6 تیکه میشه ... اونم زحمت میکشه و کارش خوبه اما راه آسون تری رو میره ... پس فکر نکنیم چون اون وره

تیکه به دنیا میاد

حامد بده با هیکلت عکس بندازیم ... بدنت یه چیز کم داره ... آفتاب خوب + روغن هویج

بدن برنزه خوب کنی 10 برابر قشنگ تر میشه ... راضیم ازت پسر ;)

پارسال رفتم 1-2 هفته شمال با روغن بچه یه برنزه کردم کنار دریا هر کی میدید کف میکرد :دی
ولی امسال شمال کم رفتم نشد! با سولار هم حال نمی کنم طبیعیش خیلی بیشتر فاز میده...
بعضی دخترا رو می بینم سولار میکنن واقعا عین میمون میشن:eek:
روغن هویج دیگه چیه پوریا؟! شوخی می کنی دیگه؟!:blink:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پارسال رفتم 1-2 هفته شمال با روغن بچه یه برنزه کردم کنار دریا هر کی میدید کف میکرد :دی
ولی امسال شمال کم رفتم نشد! با سولار هم حال نمی کنم طبیعیش خیلی بیشتر فاز میده...
بعضی دخترا رو می بینم سولار میکنن واقعا عین میمون میشن:eek:
روغن هویج دیگه چیه پوریا؟! شوخی می کنی دیگه؟!:blink:

روغن هویج نشنیدی ؟ اصلش خیلی گرونه ... اصل اصل که تو ایران خیلییییی کمه تقریبا 100 هزار تومن در میاد

ولی رنگ میری هلووووووووو ... اندازشم تقریبا نصف استکانه ... خیلی کوچیک ... 60 یورو قیمتشه

اینایی هم که نیمچه تقلبیه حدودا 25 هزار تومن 4 لیتر هم بهت میده :lol: چیز بدیم نیست

خیلی خوش رنگ میشی ... الان 90 - 92 باید باشی آره ؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
روغن هویج نشنیدی ؟ اصلش خیلی گرونه ... اصل اصل که تو ایران خیلییییی کمه تقریبا 100 هزار تومن در میاد

ولی رنگ میری هلووووووووو ... اندازشم تقریبا نصف استکانه ... خیلی کوچیک ... 60 یورو قیمتشه

اینایی هم که نیمچه تقلبیه حدودا 25 هزار تومن 4 لیتر هم بهت میده :lol: چیز بدیم نیست

خیلی خوش رنگ میشی ... الان 90 - 92 باید باشی آره ؟

نه والا نشنیده بودم چه جالب دمت قیژژژ :)
حاجی منو با تانک اشتباه گرفتیا :دی توی اون عکس 76 کیلو هستم، کلا حجمم از وزنم بیشتر نشون میده...
الان 85 اینا هستم... تو چی؟ کلا باشگاه میری الان؟

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز هر کسی که ورزش میکنه هنر کرده ... فکر نکن کسی اون ور آبه همه چیشم ردیفه دست به میله بزنه

بدن 6 تیکه میشه ... اونم زحمت میکشه و کارش خوبه اما راه آسون تری رو میره ... پس فکر نکنیم چون اون وره

تیکه به دنیا میاد

نه بابا منظورم این نبود که اون طرفیا تیکه به دنیا اومدن. منظورم اینه که هر کسی که امکانات داره اگه ازش استفاده کنه (با احترام به کارش) و به نتیجه برسه در برابر اون کسی که امکانات نداره و به نتیجه میرسه کار خاصی نکرده به هر حال بگذریم از این حرفا دست همتون درد نکنه بچه ها اگه سوالات بیشتر داشتم بازم مزاحم میشم.

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اول از همه بگم هنوز خیلی جوونی و اول راه پس اصلا به گذشته فکر نکن که می خواستی چی بشی و نشدی چون هنوز خیلی راه داری:)
ببین شما اگر چربی زیاد داری اول باید به فکر یه دوره چربی سوزی درست حسابی باشی و کلک این چربی ها رو بکنی بعدش با خیال راحت بری سراغ عضله سازی...
برنامه غذایی از همه چیز مهم تره، غذات رو 6 وعده کن، صبحانه، وعده بین صبحانه و نهار، نهار، وعده بین نهار و شام (اگر عصرها میری باشگاه این دقیقا 1 ساعت قبل تمرینت باشه) ، شام و در نهایت وعده قبل خواب
هر چقدر از صبح به عصر نزدیک میشیم مفدار کربو هیدرات دریافتی بدن رو کم کن، یعنی وعده شامت که بعد تمرین هست کربو سعی کن خیلی کم داشته باشه....
هر روز صبح قبل صبحانه نیم ساعت - 45 دقیقه حتما هوازی کار کن، هر جور راحتی، دویدن، دوچرخه سواری و ... ولی بهترینش همون راه رفتن و دویدن هست...
عصر که میری سر تمرین باید برنامت با ست های متوسط بین 8-12 یا بیشتر باشه (کم تر نباشه!)
یک رو در میون حتما تمرینات شکم رو انجام بده ( تفیکیک کن 1 روز بالا شکم و 2 روز دیگه زیر شکم)
در ضمن پهلو ها هم فراموش نشه که قسمت مهمه چربی سوزی هست و حتما تمرینات پهلو مثل مسگری و ... رو انجام بده... تمرینات شکم و پهلو با وزنه باشه بهتره...
در نهایت از مکمل هایی مثل کافیین، چربی سوزها و ... استفاده کن...
شخصا مکمل NO Xplode رو هم برای چربی سوزی مفید میدونم چون واقعا عرق آدمو در میاره و مثل موشک میشی توی باشگاه...
سعی کن به بدنت فیبر هم برسونی با مصرف میوه ها و مخصوصا سبزیجات تازه...
این کارا رو درست انجام بدی + یه برنامه تمرین خوب مطمئن باش ظرف 2 ماه به اون چیزی که میخوای میرسی و بعد میری سراغ عضله سازی که باز خیلی آسونتر از وزن کم کردنه :)
سوالی بود د خدمتم
موفق باشی

آقا تشکر فراوان
در مورد مکملها هم که دارم برام بگی چجوریین؟ بدن ؟ خوبن؟ بخورم ؟نخورم؟
کراتیین 300 گرمی + syntha 6 با تقریبا 40 % پروتیین + چربی سوز Dyma Burn + قرص امگا 3 6 9 میخورم + چای سبز زیاد میخورم + قرص چای سبز بعد غذا میخورم + نان سبوسدار و جو مصرف میکنم
syntha 6 وعده صبحشو قطع کردم فقط بعد از تمرین میخورم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا تشکر فراوان
کراتیین 300 گرمی + syntha 6 با تقریبا 40 % پروتیین + چربی سوز Dyma Burn + قرص امگا 3 6 9 میخورم + چای سبز زیاد میخورم + قرص چای سبز بعد غذا میخورم + نان سبوسدار و جو مصرف میکنم

من اینهمه اینجا از دایماتیس تقدیر کردم . این dyma burn توش افدرین داره اونوخ :blush:
البته با کاستومرسرویسش تماس گرفتم می گه افدرینا افدرین نیست ! اگر نیست چرا می نویسی اگر می نویسی چرا نیست ؟ :happy: توی ریویو ها هم دیدم نوشته بودن افدرینا فقط یک ترفند تبلیغاتیه و اصلا چیزی شبیه افدرین هم توش نیست !

آقا شما که مصرف کردی احیانا تپش قلب نداشتی آیا ؟ اصلا تاثیری دیدی ؟ ( شبیه تاثیر افدرین )
مشکل تنفسی برات پیش نیومده ؟

Last edited:

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اینهمه اینجا از دایماتیس تقدیر کردم . این dyma burn توش افدرین داره اونوخ :blush:
البته با کاستومرسرویسش تماس گرفتم می گه افدرینا افدرین نیست ! اگر نیست چرا می نویسی اگر می نویسی چرا نیست ؟ :happy: توی ریویو ها هم دیدم نوشته بودن افدرینا فقط یک ترفند تبلیغاتیه و اصلا چیزی شبیه افدرین هم توش نیست !

آقا شما که مصرف کردی احیانا تپش قلب نداشتی آیا ؟ اصلا تاثیری دیدی ؟ ( شبیه تاثیر افدرین )

حقیقت اینکه من 2 روز بیشتر نیست مصرف میکنم نمیتونم بگم تاثیر داره یا نه اما انگار یکم هم مسهله نمیدونم حالا ماله اینه یا چیز دیگه. اما تا حالا که عوارض بدی نداشته اما فکر میکنم روی خوابم تاثییر گذاشته.
روش افدرینا نوشته

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه والا نشنیده بودم چه جالب دمت قیژژژ :)
حاجی منو با تانک اشتباه گرفتیا :دی توی اون عکس 76 کیلو هستم، کلا حجمم از وزنم بیشتر نشون میده...
الان 85 اینا هستم... تو چی؟ کلا باشگاه میری الان؟

ببین روغن اصل این قدر اندازش کمه که فقط برای صورتت باید بزنی

دلیل گرونیشم اینه که گرفتن روغن هویج کار خیلی سختیه

76 بودی جدا ؟ چون صورتت معلوم نیست تشخیصش سخته

من کلا سیستم جالبی دارم :دی

یه دفعه 9 ماه وقت نمیکنم ورزش کنم ... بعد 8 ماه بکوب صبح تا شب ورزش میکنم ... دهن هوازی رو سرویس

میکنم ... بعد دوباره 5 ماه کارم سنگین میشه نمیرم :D

یه روز میبینی خشکم 4 ماه بعدش میبینی منو نمیشناسی :lol:

دوباره 3 ماه بعد میبینی خشک شدم :wacko:

افدرین کلا برای بدن سازی در کوتاه مدت خوبه

اگر مشکل قلبی نداشته باشه طرف و طپش قلب نداشته باشه مساله ای نداره

به شرطی که انرژیشو تخلیه کنه

یعنی جوری ورزش کنی که همه انرژی از بدنت در بیاد ... آب زیاد هم بخوری

برای زمانایی که بدن Stop میکنه خیلی خوبه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حقیقت اینکه من 2 روز بیشتر نیست مصرف میکنم نمیتونم بگم تاثیر داره یا نه اما انگار یکم هم مسهله نمیدونم حالا ماله اینه یا چیز دیگه. اما تا حالا که عوارض بدی نداشته اما فکر میکنم روی خوابم تاثییر گذاشته.
روش افدرینا نوشته

ممنون
فکر کنم خوابتون به تنهایی بخاطر dyma burn بهم نریخته ( البته اگر منظورتون همین بوده باشه )
چربی سوزتون کافئین داره ، اونوقت شما چای سبز هم بگفته ی خودتون زیاد می نوشید . مجموعه ای اینا هم می تونه تحریک پذیریتون رو زیاد کنه ( چه بلحاظ قلبی و چه بلحاظ عصبی ) هم خوابتون رو تحت تاثیر قرار بده

توصیه شده از یک مقدار مشخصی کافئین بیشتر مصرف نکنین

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
افدرین کلا برای بدن سازی در کوتاه مدت خوبه

اگر مشکل قلبی نداشته باشه طرف و طپش قلب نداشته باشه مساله ای نداره

به شرطی که انرژیشو تخلیه کنه

یعنی جوری ورزش کنی که همه انرژی از بدنت در بیاد ... آب زیاد هم بخوری

برای زمانایی که بدن Stop میکنه خیلی خوبه

اونوخ من می گم بدنسازها بیشتر به کارائی محصول امتیاز می دن تا سیف بودنش ، بهشون بر می خوره :happy: ولی باور کن این امتیازهایی که توی BB رد و بدل میشه اغلب به نتیجه کار داده شده و امنیت محصول مورد بحث در نظر گرفته نشده

بله افدرین داروی موثریه اما جزو داروهای ممنوعه هست و اصلا فکر کنم به همین دلیل FDA یقه هیدروکسی کات رو گرفت ( اگر درست یادم باشه ) .
در کاراییش شکی نیست اما بقول خودت ( در مورد دویدن می گفتی ) کی می دونه توی بدنش چه خبره ؟! ممکنه مشکل قلب و عروق یا تنفس داشته باشه طرف خودشم ندونه :happy:
البته من شک دارم اصلا افدرینی به هرشکلش در این محصول وجود داشته باشه چون اگر وجود داشته باشه FDA سراغ دایماتیسم میاد همونطور که سراغ هاردکور رفت . فکر کنم بیشتر داره از محبوبیت افدرین بین بدنسازها سواستفاده تبلیغاتی می کنه . خودشون که به صراحت اعلام کردن افدرینا افدرین نیست !

حالا از اینا بگذریم
من خودم افدرین تابحال مصرف نکردم
چطوریه ؟ مثل کافئینه ؟ می خوری می ری توو فضا ؟ حس خوردنش چطوریه کلا ؟ :happy:

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
اونوخ من می گم بدنسازها بیشتر به کارائی محصول امتیاز می دن تا سیف بودنش ، بهشون بر می خوره :happy: ولی باور کن این امتیازهایی که توی BB رد و بدل میشه اغلب به نتیجه کار داده شده و امنیت محصول مورد بحث در نظر گرفته نشده

بله افدرین داروی موثریه اما جزو داروهای ممنوعه هست و اصلا فکر کنم به همین دلیل FDA یقه هیدروکسی کات رو گرفت ( اگر درست یادم باشه ) .
در کاراییش شکی نیست اما بقول خودت ( در مورد دویدن می گفتی ) کی می دونه توی بدنش چه خبره ؟! ممکنه مشکل قلب و عروق یا تنفس داشته باشه طرف خودشم ندونه :happy:
البته من شک دارم اصلا افدرینی به هرشکلش در این محصول وجود داشته باشه چون اگر وجود داشته باشه FDA سراغ دایماتیسم میاد همونطور که سراغ هاردکور رفت . فکر کنم بیشتر داره از محبوبیت افدرین بین بدنسازها سواستفاده تبلیغاتی می کنه . خودشون که به صراحت اعلام کردن افدرینا افدرین نیست !

حالا از اینا بگذریم

بابا خیلی سخت میگیرین مگه میخوایین استرویید بزنین که اینقدر گیر میدین :دی
من افدرین مصرف کردم قبلا ها! تاثیر کافیین رو ضربدر3 کن میشه افدرین! واقعا خدای چربی سوزی هست...
ولی شبا موقع خواب پدر درمیاره، خیلی وقته که انگار رفته توی بلک لیست FDA و توی مکمل ها استفاده نمیشه یا با دوز پایین ولی داروی واقعا خوبی هست...
الانم توی بازار گیر میاد جداش مثل کافیین ولی کمه و گرون!

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
آقا تشکر فراوان

خواهش عزیزم
مکمل هات اگر اصل باشن خوبن ولی چند نکته رو بگم...
موقع چربی سوزی معمولا از کراتین استفاده نمی کنن چون باعث میشه آب زیر پوستی ایجاد بشه و در نهایت روی چربی سوزی تاثیر منفی میذاره...
Syntha 6 اصل خودم مصرف کردم با اینکه قیمت بالایی داره ولی محصول واقعا عالی هست، ترجیحا وعده بعد تمرین بلافاصله همین با آب باشه...
متاسفانه از محصولات دایماتیز خوشم نمیاد! پس در این مورد اظهار نظر نمی کنم...
قرص امگا هم برای همه اوقات خوبه... در مورد قرص چای سبز نظری ندارم چون از نظر من سوسول بازیه :دی
اگر برات مقدوره وقتی میخوای هوازی کار کنی آب کرفس هم بنوش بعد هوازی کار کن...
مکملی که برای چربی سوزی پیشنهاد می کنم Animal Cuts یا Mitotropin به همراه سیتولین و No xplode به عنوان پمپ دهنده خون برای انرژی هر چی بیشتر و تعریق هر چی بیشتر موقع تمرین هست...
بلافاصله بعد تمرین یا هنگام تمرین (به اصطلاح آب دمبل) هم از Syntha 6 یا پروتیین های 100% استفاده کن...
موفق باشی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بابا خیلی سخت میگیرین مگه میخوایین استرویید بزنین که اینقدر گیر میدین :دی
من افدرین مصرف کردم قبلا ها! تاثیر کافیین رو ضربدر3 کن میشه افدرین! واقعا خدای چربی سوزی هست...
ولی شبا موقع خواب پدر درمیاره، خیلی وقته که انگار رفته توی بلک لیست FDA و توی مکمل ها استفاده نمیشه یا با دوز پایین ولی داروی واقعا خوبی هست...
الانم توی بازار گیر میاد جداش مثل کافیین ولی کمه و گرون!

نه استروئید نیست ولی خب من طبیعتا نگاهم نمی تونه بی تفاوت به آلارمهای fda باشه
ولی اونو به شوخی به پوریا گفتم

پس کافئین ضربدر 3 هستش:happy:
اونوخ از داروخونه می خری یا ناصرخسرو یا مروی ؟!
خداییش ایران کشور خیلی خوبیه . میشه بریم در داروخانه و هرچی عشقمون کشید بخریم . خیلی باحاله این مرز پر گهر

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
نه استروئید نیست ولی خب من طبیعتا نگاهم نمی تونه بی تفاوت به آلارمهای fda باشه
ولی اونو به شوخی به پوریا گفتم

پس کافئین ضربدر 3 هستش:happy:
اونوخ از داروخونه می خری یا ناصرخسرو یا مروی ؟!
خداییش ایران کشور خیلی خوبیه . میشه بریم در داروخانه و هرچی عشقمون کشید بخریم . خیلی باحاله این مرز پر گهر

از هیچ کدوم سفارش میدم از US پست می کنن:happy:
ولی ک مروی هم دارن البته خیلی بلا نسبت عوضین حواست نباشه رفته توی پاچه:eek:
چند روز پیش برام یه مورد اورژانسی پیش اومد رفتم قرص HD بگیرم گفتم یا پیغمبر مگه گیر میاد حالا! اولین داروخانه که رفتم یارو اونو که داد هیچی یه سری دارو آورد گفت اینا موثر تره گفتم نسخه میخواد اینا که گفتم هوامون داشته باشی نمی خواد:blink:
کلا توی ایران همه چی گیر میاد ولی باید بدونی چی رو از کی بگیری :دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
از هیچ کدوم سفارش میدم از US پست می کنن:happy:
ولی ک مروی هم دارن البته خیلی بلا نسبت عوضین حواست نباشه رفته توی پاچه:eek:
چند روز پیش برام یه مورد اورژانسی پیش اومد رفتم قرص HD بگیرم گفتم یا پیغمبر مگه گیر میاد حالا! اولین داروخانه که رفتم یارو اونو که داد هیچی یه سری دارو آورد گفت اینا موثر تره گفتم نسخه میخواد اینا که گفتم هوامون داشته باشی نمی خواد:blink:
کلا توی ایران همه چی گیر میاد ولی باید بدونی چی رو از کی بگیری :دی

همین HD خودمون ؟ :happy: دستت خط خورده بود ؟ :happy: دیگه HD که یا خدا نداره تازه LD می خریدی که طرف مربوطه کمتر له بشه .

مروی اما جای خوبیه . من همیشه می رم دعوا :lol: مکمل فروشا کلا خیلی توو حس متخصص تغذیه و فوق تخصص غدد هستند ، منم باهاشون کل کل می کنم آخرشم هیچی نمی خرم . آزار دارم :happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ا

برای خانوم ها توصیه نمیشه ... اولین باری که من استفاده کردم نفهمیدم چیه ... گفتم این که میگن 30 دقیقه

بعد اثر میکنه چرا من هیچ فرقی نکردم ؟ بعد رفتم روی ترد میل راشتم میدوئیدم بعد دوستم اومد گفت

من تمرینم تموم شد :blink: گفتم تنبلی نکن برو همرو ... گفت به خدا رفتم ... مرد حسابی 1 ساعت و نیمه بالای

ترد میل داری میدوئی :blink: ساعتو دیدم تازه فهمیدم این افدرین چیه :happy:

یعنی قبلا 1 ساعت و نیم دویدم انگار 2 دقیقست تو پارک قدم زدم

بعد از تمرین رفتم تو پارک 2 ساعت دیگه دوئیدم :eek: اولین باز تاثیرش وحشتناکه ... احساس میکنی خدا بهت بال داده

اما هر چی میره جلو تر کم میشه ... فقط باید 3 هفته استفاده بشه بعد استراحت 1 ماهه بدی

ولی اون زمان که داشتم خشک میکردم و افدرین میخوردم تقریبا هفته ای 3 تا دعوا رو راحت داشتم

خیلی عصبیت میکنه ... هم **** بودم هم تمرینات پر فشار ... کسی بوق هم میزد دعوا میشد

نگاه میکرد دعوا میشد ... نگاه نمیکردم باز دعوا میشد :lol:

-------------

کسی خوابش نمیبره به چند دلیله

همیشه قبل از ساعت 6 استفاده بشه نه دیر تر

کل انرژی رو باید بکشی بیرون ... تمرینت این قدر پر فشار ( نه سنگین ... پر فشار ) باشه تا تاثیراتش از بین بره

آب زیاد بخوری

این 3 مورد رعایت بشه هیچ مشکلی نداری

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

در مورد افرادي كه اضافه وزن داشتن رو خوندم كه نوشته بوديد بايد اول چربي سوزي كنه بعد بره سراغ بدن سازي حالاكسي كه كمبود وزن داشته باشه بايد اول وزنشو زياد كنه بد بره بدنسازي يا از همون وزن كم ميشه بدن سازي رو شروع كرد ؟

ممنون

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

در مورد افرادي كه اضافه وزن داشتن رو خوندم كه نوشته بوديد بايد اول چربي سوزي كنه بعد بره سراغ بدن سازي حالاكسي كه كمبود وزن داشته باشه بايد اول وزنشو زياد كنه بد بره بدنسازي يا از همون وزن كم ميشه بدن سازي رو شروع كرد ؟

ممنون

نه دیگه . شمام از همون اول همراه اضافه کردن وزن بهتره ورزش کنی
هرقدرم خشک بیای بالا یعنی چربی اضافه نکنی به خودت لطف کردی
من خودمم همینکار رو کردم . بقیه مکملهات رو دوستان میان می گن ، من فقط اینو بگم که CLA رو اگر در طول دوره بذاری توی مکملت وقتی وزنت به سلامتی اومد بالا کلی به جون من دعا می کنی چون اگر فرضا 10 کیلو اضافه کرده باشی 9.900 :happy: ش عضله هست
CLA مانع تشکیل و گسترش سلولهای چربی میشه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
نه دیگه . شمام از همون اول همراه اضافه کردن وزن بهتره ورزش کنی
هرقدرم خشک بیای بالا یعنی چربی اضافه نکنی به خودت لطف کردی
من خودمم همینکار رو کردم . بقیه مکملهات رو دوستان میان می گن ، من فقط اینو بگم که CLA رو اگر در طول دوره بذاری توی مکملت وقتی وزنت به سلامتی اومد بالا کلی به جون من دعا می کنی چون اگر فرضا 10 کیلو اضافه کرده باشی 9.900 :happy: ش عضله هست
CLA مانع تشکیل و گسترش سلولهای چربی میشه

بقیه مکمل هات هم میتونه پروتیین 100 % باشه مثلا Syntha 6 از شرکت BSN
یه کراتین مونوهیدرات خوب باشه که مارکش مهم نیست...
مولتی ویتامین و مینرال ها باشه مثل Animal Pak
فعلا به چیز دیگه نیاز نداری، اینا رو هم حداقل 2 ماه بعد از شروع تمرینت مصرف کن نه بلافاصله تا شروع کردی!
موفق باشی

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بکس ورزشکار

عرض به حضور مبارکتون مبتدی هستم به شدت. 2 ماهه کار می کنم.
تیپ بدنیم همون دومیس! ( نه لاغر نه چاق)
اما دوست دارم عضلات قوی و حجیم بشه.
از اواسط ماه اول پروتئین+کربو ایکس ایکس ال مصرف کردم. الآن هم نووی پروتئین Nutrilabs از داروخانه گرفتم.

با توجه به اینکه تغذیم نسبتا" کامله , کنار پروتئین مکمل دیگه ای هم لازمه استفاده کنم؟
کسی از مکمل های این شرکت استفاده کرده تا حالا؟ چطوریاست؟

توصیه می کنید در طی روز چجور و چقدر مصرف کنم؟ (روی خودش نوشته 1 پیمانه در روز)

بالا