• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به بکس ورزشکار

عرض به حضور مبارکتون مبتدی هستم به شدت. 2 ماهه کار می کنم.
تیپ بدنیم همون دومیس! ( نه لاغر نه چاق)
اما دوست دارم عضلات قوی و حجیم بشه.
از اواسط ماه اول پروتئین+کربو ایکس ایکس ال مصرف کردم. الآن هم نووی پروتئین Nutrilabs از داروخانه گرفتم.

با توجه به اینکه تغذیم نسبتا" کامله , کنار پروتئین مکمل دیگه ای هم لازمه استفاده کنم؟
کسی از مکمل های این شرکت استفاده کرده تا حالا؟ چطوریاست؟

توصیه می کنید در طی روز چجور و چقدر مصرف کنم؟ (روی خودش نوشته 1 پیمانه در روز)

من که از این شرکت مکملی تا حالا استفاده نکردم ولی بد نیست، فعلا چیز دیگه لازم نداری از ماه بعد همراه پروتیین کراتین هم بارگیری کن و بزن تو رگ!
وعده های غذاییت رو 6-7 وعده کن طوری هر وعده تا وعده بعدی نگهت داره نه اینکه 3 وعده بخوری عین تانک!
اگر بچه مایه داری یه وعده قبل از صبحانه بخور که خیلی لازمه! یه وعده بعد تمرین 100 % بخور یه وعده هم با شیر قبل خواب...
اگرم بچه مایه دار نیستی همون فقط بعد تمرین یا حین تمرین بخور...
در مورد اینکه چند پیمونه بخوری این حرف اشتباست! شما هر چند کیلو که هستی ضربدر 2 می کنی به گرم میشه مقدار پروتیینی که لازم داری یعنی اگر 70 کیلو هستی شما روزانه 140-150 گرم پروتیین لازم داری که باید تقسیم شه بین وعده هات و از روی قوطی پروتیینت نگاه کنی که هر سروینگ (پیمونه) چند گرم پروتیین به بدن شما میرسونه....
فعلا این مقدار کافیه ولی توی بعضی دوره ها و برای سنگین وزن ها و حرفه ای ها به ازای هر کیلو 3 گرم پیشنهاد میشه...
موفق باشی

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
من که از این شرکت مکملی تا حالا استفاده نکردم ولی بد نیست، فعلا چیز دیگه لازم نداری از ماه بعد همراه پروتیین کراتین هم بارگیری کن و بزن تو رگ!
وعده های غذاییت رو 6-7 وعده کن طوری هر وعده تا وعده بعدی نگهت داره نه اینکه 3 وعده بخوری عین تانک!
اگر بچه مایه داری یه وعده قبل از صبحانه بخور که خیلی لازمه! یه وعده بعد تمرین 100 % بخور یه وعده هم با شیر قبل خواب...
اگرم بچه مایه دار نیستی همون فقط بعد تمرین یا حین تمرین بخور...
در مورد اینکه چند پیمونه بخوری این حرف اشتباست! شما هر چند کیلو که هستی ضربدر 2 می کنی به گرم میشه مقدار پروتیینی که لازم داری یعنی اگر 70 کیلو هستی شما روزانه 140-150 گرم پروتیین لازم داری که باید تقسیم شه بین وعده هات و از روی قوطی پروتیینت نگاه کنی که هر سروینگ (پیمونه) چند گرم پروتیین به بدن شما میرسونه....
فعلا این مقدار کافیه ولی توی بعضی دوره ها و برای سنگین وزن ها و حرفه ای ها به ازای هر کیلو 3 گرم پیشنهاد میشه...
موفق باشی

آقا دمت آتشفشان

در مورد این پروتئین 2تا ویژگی داره که مکمل قبلیم نداشت.
یکی عطر قوی تری داره . دوم اینکه خیلی راحت تر تو مایعات حل میشه.
اینا خوبه یا بده یا ربطی به خوب و بد بودن نداره؟!

مربی مون می گفت کراتین باعث میشه ماهیچه هات آب بیاره ! صحت داره؟
یه جای دیگه شنیدم کراتین حجمی که میده آب هست نه عضله.
در کل یه راهنمایی بفرمایی متشکر می شم.

توضیحات در مورد پروتئین و مصرفش هم خیلی کامل بود.
بسی متشکرم.

سلامت باشی بامعرفت

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
آقا دمت آتشفشان

در مورد این پروتئین 2تا ویژگی داره که مکمل قبلیم نداشت.
یکی عطر قوی تری داره . دوم اینکه خیلی راحت تر تو مایعات حل میشه.
اینا خوبه یا بده یا ربطی به خوب و بد بودن نداره؟!

مربی مون می گفت کراتین باعث میشه ماهیچه هات آب بیاره ! صحت داره؟
یه جای دیگه شنیدم کراتین حجمی که میده آب هست نه عضله.
در کل یه راهنمایی بفرمایی متشکر می شم.

توضیحات در مورد پروتئین و مصرفش هم خیلی کامل بود.
بسی متشکرم.

سلامت باشی بامعرفت

خواهش می شود!
عطر و اینا نمی تونه ملاک باشه ولی اینکه از داروخونه گرفتی باز حداقل نشون میده قلابی نیست! توی آب حل شدنم باز ملاک نیست چون من پروتیین اصل از آمریکا آورده بودم با بدبختی توی آب حل می شد!
ولی سعی کن یه مکمل فروش خوب و با انصاف پیدا کنی (نتونستی پیدا کنی پ.خ بده خودم بهت معرفی می کنم) و مکمل هایی با برند های BSN - Muscle Tech - Gaspari - Universal و ... رو اصلش رو بگیری و مصرف کنی چون اینا اصلش کیفیتش از این داروخانه ای ها خیلی بهتره!!
در مورد کراتین بگم که کلا کراتین باعث جمع شدن آب زیر پوستی میشه ولی این آب زیر پوستی مشکل حادی نیست و شما برای عضله سازی هر چه بیشتر و ... نیاز به کراتین داری، بعد از اینکه دوره حجمت تموم شد بدن رو که خشک کنی اون آب زیر پوستی هم سریعا از بین میره، خیالت راحت کراتین هیچ وفت باعث این مواردی که گفتی نمیشه! فقط نکته اینه که اگر کراتین مدام میخوای مصرف کنی برای میتدی ها 1 ماه مصرف و 1 ماه استراحت هست و برای حرفه ای ها 3 هفته مصرف 1 هفته استراحت بعد دوباره 3 هفته مصرف 1 هفته استراحت و الی آخر البته تا پایان دوره! بعدش اونا هم باید 1 ماهی به کلیه و ... استراحت بدن تا بتونه ریکاوری کنه...
سوالی بود بپرس
موفق باشی

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان

آقا من یه سوال داشتم، نمی دونم ربط داره یا نه! :D

من جدیداً سرم یکم خلوت شده می خوام روزی 2 ساعت وقت بزارم واسه باشگاه و متعلقات (منظور مکمل اینا هم شاید استفاده کنم) قبلاً هم تو اون تاپیک فیتنیس وضعیتمو توضیح دادم، به نظر شما چقدر وقت میبره که تا حدودی وضعیت جسمانی مناسب بشه؟

در ضمن یه باشگاه سر کوچمون هست رفتم قیمت کردم گفت 45 تومن با تریدمیل؟ قیمتش این حدوداشت یا گرون گفته؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

آقا من یه سوال داشتم، نمی دونم ربط داره یا نه! :D

من جدیداً سرم یکم خلوت شده می خوام روزی 2 ساعت وقت بزارم واسه باشگاه و متعلقات (منظور مکمل اینا هم شاید استفاده کنم) قبلاً هم تو اون تاپیک فیتنیس وضعیتمو توضیح دادم، به نظر شما چقدر وقت میبره که تا حدودی وضعیت جسمانی مناسب بشه؟

در ضمن یه باشگاه سر کوچمون هست رفتم قیمت کردم گفت 45 تومن با تریدمیل؟ قیمتش این حدوداشت یا گرون گفته؟

سلام

مگه باشگاه بدون تردمیل هم میشه ؟
قیمت باید همین حدودا باشه . من خودم 60 تا میدم هرماه . دوستمم که آقاس میره باشگاه یزدان ( یوسف آباد ) ماهی 60 تاس . بقیه جاها رو نمی دونم . اما آپشن نداریم که مثلا با تردمیل یا بدون تردمیل . اگر چنین آپشنی باشه من بی خبرم

بعدشم لطف کن قد و وزن و سن و اگر شد عکس و اینچیزا بذار که دوستان بتونن راهنماییت کنن
انقدر همه گرفتارن که یادشون نیست شما کی و کجا ، چی نوشتی :cool:

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می شود!
عطر و اینا نمی تونه ملاک باشه ولی اینکه از داروخونه گرفتی باز حداقل نشون میده قلابی نیست! توی آب حل شدنم باز ملاک نیست چون من پروتیین اصل از آمریکا آورده بودم با بدبختی توی آب حل می شد!
ولی سعی کن یه مکمل فروش خوب و با انصاف پیدا کنی (نتونستی پیدا کنی پ.خ بده خودم بهت معرفی می کنم) و مکمل هایی با برند های BSN - Muscle Tech - Gaspari - Universal و ... رو اصلش رو بگیری و مصرف کنی چون اینا اصلش کیفیتش از این داروخانه ای ها خیلی بهتره!!
در مورد کراتین بگم که کلا کراتین باعث جمع شدن آب زیر پوستی میشه ولی این آب زیر پوستی مشکل حادی نیست و شما برای عضله سازی هر چه بیشتر و ... نیاز به کراتین داری، بعد از اینکه دوره حجمت تموم شد بدن رو که خشک کنی اون آب زیر پوستی هم سریعا از بین میره، خیالت راحت کراتین هیچ وفت باعث این مواردی که گفتی نمیشه! فقط نکته اینه که اگر کراتین مدام میخوای مصرف کنی برای میتدی ها 1 ماه مصرف و 1 ماه استراحت هست و برای حرفه ای ها 3 هفته مصرف 1 هفته استراحت بعد دوباره 3 هفته مصرف 1 هفته استراحت و الی آخر البته تا پایان دوره! بعدش اونا هم باید 1 ماهی به کلیه و ... استراحت بدن تا بتونه ریکاوری کنه...
سوالی بود بپرس
موفق باشی

ممنون بامعرفت

حله آقا . حله

مرسی

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

قیمت باید همین حدودا باشه . من خودم 60 تا میدم هرماه . دوستمم که آقاس میره باشگاه یزدان ( یوسف آباد ) ماهی 60 تاس . بقیه جاها رو نمی دونم . اما آپشن نداریم که مثلا با تردمیل یا بدون تردمیل . اگر چنین آپشنی باشه من بی خبرم

بعدشم لطف کن قد و وزن و سن و اگر شد عکس و اینچیزا بذار که دوستان بتونن راهنماییت کنن

ایول بچه های بالا !

ما که ماهی 10هزار تومان میدیم . البت بدون تردمیل :cool:

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

ممنون CPU جان :D

راست میگی والا، شرمنده، من که الان فکر می کنم یادم نمی یاد شما دقیقا چی توصیه کردی :D، چه برسه که شما یادت بیاد چی به کی جواب دادی؟!! :rolleyes:

قد: 183
وزن: 76
هدف: خشک کردن
مدت زمانی که در روز میتونم اختصاص بدم: حداکثر 2 ساعت
وضعیت بدنی: نه چاق و نه لاغر فقط بعضی جاها شل هست بدنم

اینجا یکم توضیح دادم وضعیتم رو و اونطور که به نتیجه رسیدم گفتم که بهتره اول با ورزش یکم جلو برم (روش خشک کردن که با توضیحات شما باهاش آشنا شدم رو می خوام ادامه بدم) و اگه افاقه نکرد برم سراغ راه های بعدی (منظور دکتر و جراح و ...) چون به نظر زیاد حاد نمیاد مساله

مثلاً شما اینجا تو مورد اول گفتین که با ورزش حل میشه... :rolleyes:

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

قیمتا متفاوته ... از ماهی 10 تا ماهی 120 هستش ... جاهای خوب مثل قیطریه و پاسداران و تجریش

حدودای 80 تا 100 هست ... بعضی باشگاها جدا میکنن ترد میلو و میگن با ترد میل مثلا 20 گرون تره

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

آره عزیزم آپشن تردمیل هم هست، مثلا با تردمیل 60 تومن بدون تردمیل 50 تومن (البته باشگاه های درپیتی از نظر من اینطوری هستن!)
من یزدان تمرین کردم باشگاه خوفیه :) اگر سنگین کار می کنه بگو یه سر پرسیا هم بیاد توی مطهری، من اکثرا اونجام البته اکثرا پاور کار هستن نه بادی بیلدر و فیتنس و ...

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
آره عزیزم آپشن تردمیل هم هست، مثلا با تردمیل 60 تومن بدون تردمیل 50 تومن (البته باشگاه های درپیتی از نظر من اینطوری هستن!)
من یزدان تمرین کردم باشگاه خوفیه :) اگر سنگین کار می کنه بگو یه سر پرسیا هم بیاد توی مطهری، من اکثرا اونجام البته اکثرا پاور کار هستن نه بادی بیلدر و فیتنس و ...

برای چی انقدر بالا گرونه؟
دستگاهاش بهتره . درسته؟
فک کنم همش ماشین باشه.
به نظرت کیفیت دستگاه چقدر تاثیر داره.
من پیروزی هستم. باشگاه خوب این طرفا سراغ نداری؟

پیام خصوصی رو هم جواب بدی ممنون میشم.
یا علی

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
برای چی انقدر بالا گرونه؟
دستگاهاش بهتره . درسته؟
فک کنم همش ماشین باشه.
به نظرت کیفیت دستگاه چقدر تاثیر داره.
من پیروزی هستم. باشگاه خوب این طرفا سراغ نداری؟

پیام خصوصی رو هم جواب بدی ممنون میشم.
یا علی

هم به خاطر منطقش هست هم سرویس هایی که کنارش میدن مثلا سونا، جکوزی، بوفه درست حسابی و ...
ولی در کل هر جا که گرونتره دلیل نمیشه به قیمتش بیرزه!
در ضمن موافق تمرین مختص با دستگاه هم نیستم شاید دستگاه ضریب اطمینان بیشتری بده و ایزوله تر باشه و حتی بعضی دستگاه ها بتونه قسمت هایی از بدن رو که با دمبل و هالتر معمولی نمیشه تمرین داد، تمرین بده ولی هیچ وقت دامنه حرکتیش به هالتر و دمبل نمیرسه! پس باید از جفتش استفاده کرد:cool:
پیروزی که معدن باشگاس! ولی به نظر من اگر تا حالا نرفتی حتما یه سر برو باشگاه رادین برای قهرمان کشوری آقای علی ایمانی هست، یه بار بری دیگه همیشه میری اونجا، شهریش هم مناسبه فک کنم 25 تا 30 تومنه با تردمیل و همه چی...
چقدر تعریف کردم ازش:D

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام به همه ی دوستان

بعد از 7 سال از شنبه دوره رو شروع می کنم ...

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Me2.jpg
    Me2.jpg
    576 KB · نمایش ها: 53

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همه ی دوستان

attachment.php

ایول حامد جان:)
مکمل هات هم از ظاهر امر که اصل به نظر میاد! حالا دوره ات استروییدی هست یا مکملی؟!
ایشالا که عالی نتیجه بگیری:happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
استروئید از پیتزا هم بدتره :دی
حالا هی ما می گیم شما گوش نمی دید ولی وقتی کارتون به موسسه رویان کشید یاد من می افتید ( ها ها ها )

بنظر من وقتی می خواید آپ یور مس ! کنید بین مکملاتون جای CLA خالیه
جای شما بودم بجای نیتریکس ، ان او اکسپلود می گرفتم
اون پروتئینه آبی هم فکر کنم مال اینترکتیو باشه . دوستم یکدوره اینو خورد بنظر می رسید توش همه چیز باشه جز وی
وی فقط یک کلام ، اوپتیموم علیه السلام ( هه هه )
استروئید هم که حرامست حرام

موفق باشید

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

نمی دونستم
ممنون

این دوستمم سنگین کار نمی کنه ، شایدم کار بکنه منکه اونجا نیستم ، پوریا عاشقشه . از اون بپرس :happy:
پوریا اینهمونه که کت سایز بزرگ پا ! می پوشید یوختی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
استروئید از پیتزا هم بدتره :دی
حالا هی ما می گیم شما گوش نمی دید ولی وقتی کارتون به موسسه رویان کشید یاد من می افتید ( ها ها ها )

بنظر من وقتی می خواید آپ یور مس ! کنید بین مکملاتون جای CLA خالیه
جای شما بودم بجای نیتریکس ، ان او اکسپلود می گرفتم
اون پروتئینه آبی هم فکر کنم مال اینترکتیو باشه . دوستم یکدوره اینو خورد بنظر می رسید توش همه چیز باشه جز وی
وی فقط یک کلام ، اوپتیموم علیه السلام ( هه هه )
استروئید هم که حرامست حرام

موفق باشید
اون آبیه و زرده رو موقعی که تو خونه با 2 تا دمبل کار می کردم میخوردم.

اونا تو دوره نیست.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به همه ی دوستان

attachment.php

این همه:blink:
میگم اقا شما این همه مکمل داری همش همین هیکلت است!!!!!!!
پول این همه مکمل چقدر است؟
من اگه این همه مکمل داشتم تا حالا فروشگاه زده بودم!!!!!!
رونی کلمن هم تا حالا این همه مکمل یکجا ندیده!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا ضرر نداره؟
اصلا به من چه نظر شخصی ته امید وارم موفق باشی

بالا