• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نمی دونستم
ممنون

این دوستمم سنگین کار نمی کنه ، شایدم کار بکنه منکه اونجا نیستم ، پوریا عاشقشه . از اون بپرس :happy:
پوریا اینهمونه که کت سایز بزرگ پا ! می پوشید یوختی

حامد عاشق این بشرم من ... سایز 52 ... تپل ... توپ

کت سایز بزرگ پا ؟ :blink::blink::blink:

Cp-You داره برای عروسیشون طرفو آماده میکنه بدنش خشک بشه ... حامد عروسیشون دعوتیم :cool:

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
انتخابهای خوبی نکردی فقط نیترکس و بی سی ای خوب هست و شرکتهاشون معتبر هست که دایماتیز الان تو ایران اصلش پیدا نمیشه
دوتا قوطی امینو پروتئینت و استرودیهات اصلا معلوم نیست چی هست
اسم شرکتهاشون و اسم استروئیدهات رو بگو

Last edited:

Lo0tI

Registered User
لایک‌ها
0
هم به خاطر منطقش هست هم سرویس هایی که کنارش میدن مثلا سونا، جکوزی، بوفه درست حسابی و ...
ولی در کل هر جا که گرونتره دلیل نمیشه به قیمتش بیرزه!
در ضمن موافق تمرین مختص با دستگاه هم نیستم شاید دستگاه ضریب اطمینان بیشتری بده و ایزوله تر باشه و حتی بعضی دستگاه ها بتونه قسمت هایی از بدن رو که با دمبل و هالتر معمولی نمیشه تمرین داد، تمرین بده ولی هیچ وقت دامنه حرکتیش به هالتر و دمبل نمیرسه! پس باید از جفتش استفاده کرد:cool:
پیروزی که معدن باشگاس! ولی به نظر من اگر تا حالا نرفتی حتما یه سر برو باشگاه رادین برای قهرمان کشوری آقای علی ایمانی هست، یه بار بری دیگه همیشه میری اونجا، شهریش هم مناسبه فک کنم 25 تا 30 تومنه با تردمیل و همه چی...
چقدر تعریف کردم ازش:D

رادین .
اوکی
خیلی ممنون

به نظرتون وی 100% san خوبه؟

یه سوال دیگه!
این دوره ها چه عوارضی داره؟
عوارضش کوتاه مدته یا بلند مدت یا تمام مدت؟!
زیر نظر پزشک میشه انجام داد یا خیر؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

Cp-You داره برای عروسیشون طرفو آماده میکنه بدنش خشک بشه ... حامد عروسیشون دعوتیم :cool:

خوبه جلوی بزرگ پا علامت تعجب گذاشتما :cool:

رادین .
اوکی
خیلی ممنون

یه سوال دیگه!

بلادل ! نکن اینکارا رو
اگر بدنساز حرفه ای نیستی و قرار نیست در مسترالمپیا شرکت کنی :happy: سراغ استروئید نرو
هیچ پزشک باسواد و متعهدی هم تو رو تووی این دوره همراهی نمی کنه
عوارضش می تونه این باشه که بچه هات رو دیگه نبینی :lol:

بدون استروئید هم میشه در حد لالیگا خوش هیکل شد فقط یکم صبر و حوصله ات باید بیشتر باشه
درعوض بدنی هم که بدون استروئید می سازی موندگار تره
وی هم اگر می تونی از جای معتبر ON بگیر . محصولات گاسپاری هم خوفه ولی اگر جای معتبر و قابل اعتماد نمی شناسی از داروخانه تهیه کنی بهتره . SAN رو فکر کنم داروخانه دکتر توکلیان داره
ممکنه چیز توپ گیرت نیاد اما عوض جای وی ، عصار دم موش بهت نمی دن

اون آبیه و زرده رو موقعی که تو خونه با 2 تا دمبل کار می کردم میخوردم.

اونا تو دوره نیست.

آها
اونوخ شما باتوجه به اندامت ، کراتین واجب هم هستی ها
بین مکملات نیست یا من ندیدم ؟

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان.
من جوانی هستم با قد 178 و وزنم 85 کیلو که می خوام برم باشگاه.
تا حالا هیچ باشگاهی نرفتم و اصلا چشمم هم به وسایل بدن سازی نیفتاده. :)
هدفه اینه حدود 15 کیلو لاغر کنم.
راه حلی، توصیه ای، پیشنهادی دارید برای من؟
باشگاهی هم که در نظر دارم باشگاه آرشام هست توی یوسف آباد که 80 میگیره برای 12 جلسه در ماه با سونا و جکوزی.
قیمتش خوبه یا گرونه یا جای بهتری اون طرفا هست؟
ممنون

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

این دوست جونشون رو مگه تو میشناسی پوریا؟ ای مارمولک:D
حدس میزنم که اون بیچاره رو این پریناز خانوم به زور کرده توی باشگاه، چون خیلی بچه ها رو می بینم باشگاه میان به خاطر همین مسائل ازدواج و .... :happy:

رادین .
اوکی
خیلی ممنون

یه سوال دیگه!

خواهش
san هم مکمل عالی هست:rolleyes:
این دوره ها رو اصلا فعلا بهت توصیه نمی کنم چون اول راهی و اگر بخوای از اول فکر این چیزا باشی به هیچ جا نمیرسی...
دوره رفتن حداقل 1 سال سابقه تمرین مستمر و مفید می خواد;)
هیچ پزشکی هم کمکت نمی کنه و همراهیت نمی کنه! حتی اگر بفهمه چوب لای چرخت هم میذاره گرچه درست هم میگن:eek:

سلام به همه دوستان.
من جوانی هستم با قد 178 و وزنم 85 کیلو که می خوام برم باشگاه.
تا حالا هیچ باشگاهی نرفتم و اصلا چشمم هم به وسایل بدن سازی نیفتاده. :)
هدفه اینه حدود 15 کیلو لاغر کنم.
راه حلی، توصیه ای، پیشنهادی دارید برای من؟
باشگاهی هم که در نظر دارم باشگاه آرشام هست توی یوسف آباد که 80 میگیره برای 12 جلسه در ماه با سونا و جکوزی.
قیمتش خوبه یا گرونه یا جای بهتری اون طرفا هست؟
ممنون

شما باید چربی آب کنی برادر! همزمان هم تمرینات بدن سازی رو انجام بدی ولی تمرکزت باید روی هوازی باشه نه عضله سازی...
12 جلسه میشه 3 روز در هفته که برای شمای مبتدی مناسبه، هر روز یا اگر سخته برات یک روز درمیون قبل صبحانه میری 30-45 دقیقه پیاده روی تند یا دویدن رو انجام میدی... هر چقدر از صبح به سمت شب میره کربوهیدرات رو کم می کنی و پروتیین رو بالا میبری...
**** تر تمیز می گیری بدون چربی و نمک (یا در حد خیلی کم)، مثلا کره با صبحانه میل نمی کنی و از این موارد!
تمرینات بدن سازیت هم باید ست هات توی رنج 8-12 باشه یا بیشتر...
همزمان تمرینات شکم رو هم روزهای باشگاه آخر تمرینات بدن سازی انجام میدی (1 روز بالاشکم 2 روز زیر شکم)
قیمت باشگاه هم همینه اون طرفا... همین باشگاه یزدان هم که صحبتش شد خوفه:happy: اگر میتونی بیای مطهری بیا باشگاه پرسیا پیش خودمون:cool:
سوالی بود بپرس...

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه سری سوال بود که اینجا جواب میدم .

اصل بودن یا نبودن محصولات اگر اطلاعات کافی نباشه نمیشه متوجه شد ولی خیالم جمعه که مشکلی نیست.

در مورد هیکلم که یکی از دوستان پرسیده بود بنده 6 ساله که کار نمی کنم و قبلش هم 1 سال ونیم کار کرده بودم (خیلی جدی نبود )

ولی خوب نتیجه گرفته بودم.

به امید خدا یه عکس از قبل از دوره و بعد از دوره (2ماه دیگه) میذارم که ببینیم چه خبر شده :دی

استرویید ها هم متاسفانه نمیتونم به دلایلی ذکر کنم .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
یه سری سوال بود که اینجا جواب میدم .

اصل بودن یا نبودن محصولات اگر اطلاعات کافی نباشه نمیشه متوجه شد ولی خیالم جمعه که مشکلی نیست.

در مورد هیکلم که یکی از دوستان پرسیده بود بنده 6 ساله که کار نمی کنم و قبلش هم 1 سال ونیم کار کرده بودم (خیلی جدی نبود )

ولی خوب نتیجه گرفته بودم.

به امید خدا یه عکس از قبل از دوره و بعد از دوره (2ماه دیگه) میذارم که ببینیم چه خبر شده :دی

استرویید ها هم متاسفانه نمیتونم به دلایلی ذکر کنم .

سلام داش حامد

چطوری پسر !:D

........................................................................
اصل و غیر اصل بودن مکمل .و دونستن اون کار هر کسی نیست.

الان مکمل های چینی تو بازار اونقدر زیاد شده که

عوارضش کوتاه مدته یا بلند مدت یا تمام مدت؟

مونده به دارویی که میخوایید مصرف کنید

اگه خرج کنی با کمترین عوارض میتونی یه دوره خوب بری

غیر از این .فقط کبد رو از بین میبری

اگه اماتور هستی .از مکمل استفاده کن .نه از استرویید .

..............................................................................
و در اخر :D

یا علی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این **** کم نمکی که حامد گفت رو جدی بگیرید
نمک کالری نداره اما باعث میشه شما آب بیشتری بنوشید و تا حدی احتباس آب داشته باشید که باعث میشه از وضعیت کاهش سایز و چربی راضی نباشید

این بیشتر آب نوشیدن رو به حساب حسن نگذارید . آب مایع بسیار مهم و مفیدی در همه حال بخصوص در حالت کاهش چربی و **** هست اما وقتی که درحالت عادی بنوشید نه اینکه بدلیل مصرف نمک احساس عطش کنید و آب بیشتری بخورید .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این دوست جونشون رو مگه تو میشناسی پوریا؟ ای مارمولک:D
حدس میزنم که اون بیچاره رو این پریناز خانوم به زور کرده توی باشگاه، چون خیلی بچه ها رو می بینم باشگاه میان به خاطر همین مسائل ازدواج و .... :happy:

آره بابا ... 4 ساله داره براش دنبال کت سایز 52 بهاره میگرده هنوز پیدا نکرده

تهدید کرده یا 8000 سکه مهرم میکنی یا میری باشگاه 40 کیلو چربی میریزی پایین بعد میای خواستگاریم

حالا حساب کن بنده خدا روزی 12 ساعت هوازی میره :happy:

----------------------------------

خوردن نمک خیلی بده ( با اینکه خودم خیلی دوست دارم ) اما واقعا نمیزاره بدن خشک بشه

نمک رو کلا حذف کنید ... خوردن آب یخ + غذاهای تند شدیدا توصیه میشه

روند لاغری رو شدیدا تسریع میکنه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
آره بابا ... 4 ساله داره براش دنبال کت سایز 52 بهاره میگرده هنوز پیدا نکرده

تهدید کرده یا 8000 سکه مهرم میکنی یا میری باشگاه 40 کیلو چربی میریزی پایین بعد میای خواستگاریم

حالا حساب کن بنده خدا روزی 12 ساعت هوازی میره :happy:

آره اون تاپیکو توی گفتگو ازاد دیدم قبلا :lol::lol::lol:

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
شما باید چربی آب کنی برادر! همزمان هم تمرینات بدن سازی رو انجام بدی ولی تمرکزت باید روی هوازی باشه نه عضله سازی...
12 جلسه میشه 3 روز در هفته که برای شمای مبتدی مناسبه، هر روز یا اگر سخته برات یک روز درمیون قبل صبحانه میری 30-45 دقیقه پیاده روی تند یا دویدن رو انجام میدی... هر چقدر از صبح به سمت شب میره کربوهیدرات رو کم می کنی و پروتیین رو بالا میبری...
**** تر تمیز می گیری بدون چربی و نمک (یا در حد خیلی کم)، مثلا کره با صبحانه میل نمی کنی و از این موارد!
تمرینات بدن سازیت هم باید ست هات توی رنج 8-12 باشه یا بیشتر...
همزمان تمرینات شکم رو هم روزهای باشگاه آخر تمرینات بدن سازی انجام میدی (1 روز بالاشکم 2 روز زیر شکم)
قیمت باشگاه هم همینه اون طرفا... همین باشگاه یزدان هم که صحبتش شد خوفه:happy: اگر میتونی بیای مطهری بیا باشگاه پرسیا پیش خودمون:cool:
سوالی بود بپرس...

ممنون دوست عزیز.
بعد این برنامه بدن سازی رو خود باشگاه میده یا باید برم مربی بگیرم؟سیستمش چطوریاس؟
تمرینات هوازی هم یعنی دو و اینها؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون دوست عزیز.
بعد این برنامه بدن سازی رو خود باشگاه میده یا باید برم مربی بگیرم؟سیستمش چطوریاس؟
تمرینات هوازی هم یعنی دو و اینها؟

خواهش
برنامه رو معمولا مربی یا کمک مربی باشگاه با توجه به تیپ بدنی و سابقه تمرین و نقاط ضعیف و قوت و ... بهت میدن ولی بالاسرت نمیان هر جلسه، شما باید بهشون بگی که میخوام هر جلسه بالاسرم باشه و برنامه غذایی و تمرینیم رو هم بده، اینجوری یه هزینه ای میاد روی هزینه معمول ماهانه... این برای 6 ماهی ضروری هست تا تمرینات و نحوه انجامش رو خوب یاد بگیری بعدش دیگه الزامی نداره و میتونی فقط ازش برنامه بگیری...
در ضمن یه نکته دیگه این که سعی کن از اول کار طرز صحیح انجام حرکات رو یاد بگیری چون اگر اشتباه یاد بگیری اصلاحش سخت میشه برات!
بله هوازی هم شامل دو، دوچرخه سواری و ... میشه...
موفق باشی

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش
برنامه رو معمولا مربی یا کمک مربی باشگاه با توجه به تیپ بدنی و سابقه تمرین و نقاط ضعیف و قوت و ... بهت میدن ولی بالاسرت نمیان هر جلسه، شما باید بهشون بگی که میخوام هر جلسه بالاسرم باشه و برنامه غذایی و تمرینیم رو هم بده، اینجوری یه هزینه ای میاد روی هزینه معمول ماهانه... این برای 6 ماهی ضروری هست تا تمرینات و نحوه انجامش رو خوب یاد بگیری بعدش دیگه الزامی نداره و میتونی فقط ازش برنامه بگیری...
در ضمن یه نکته دیگه این که سعی کن از اول کار طرز صحیح انجام حرکات رو یاد بگیری چون اگر اشتباه یاد بگیری اصلاحش سخت میشه برات!
بله هوازی هم شامل دو، دوچرخه سواری و ... میشه...
موفق باشی

ممنون بازم.
بعد این مربی اگر بالاسرم باشه هر جلسه معمولا چقدر میگیره؟
شما فکر می کنی من چند وقته بتونم به وزن حدود 70 برسم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون بازم.
بعد این مربی اگر بالاسرم باشه هر جلسه معمولا چقدر میگیره؟
شما فکر می کنی من چند وقته بتونم به وزن حدود 70 برسم؟

مربی جلسه ای کار نمیکنه ... ماهیانه باید بگیری ... برای کم کردن 15 کیلو از 1 ماه تا 6 ماه زمان میخواد

1 ماهش که به شما توصیه نمیشه اما زمان نرمال و خوبش تقریبا 4 تا 5 ماهه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
مربی جلسه ای کار نمیکنه ... ماهیانه باید بگیری ... برای کم کردن 15 کیلو از 1 ماه تا 6 ماه زمان میخواد

1 ماهش که به شما توصیه نمیشه اما زمان نرمال و خوبش تقریبا 4 تا 5 ماهه

تایید میشه، مربی هم زیر 100-150 دیگه ندیدم...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تایید میشه، مربی هم زیر 100-150 دیگه ندیدم...

البته حامد من نظرم اینه که مربی باید دانشش بالا باشه ... یعنی اگر قراره 150 بدیم اما طرف گند بزنه به بدن

بهتره پولو تو جیبمون نگه داریم ... الان مربی که حاظر باشه با 100 تومن بالا سرتم وایسه و کارش درست باشه

ندیدم

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
کسی در مورد پروتیین GNC میدونه که تو ایران پک میشن؟بدرد میخورن؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

سلام
ببینید با نام نمایندگی gnc دو شرکت در ایران فعالیت می کنن
یکی آریا بصیرت که gnc آلمان رو نمایندگی می کنه و من مثل تمام محصولاتی که ایرانی ها درش دخالت دارند بهش با دیده تردید می نگرم ( چقده ادبی شد :happy: )
یکی هم gnc امریکاس که شرکت داروسازی خوارزمی که اسمشم توی سایت gnc هم بعنوان نماینده هست و اگر اون محصولات رو بیاره واقعا محصولات خوبی هستند . شماره شون رو از 118 بگیر و بپرس محصولاتشون رو از کجا میشه خرید

البته با این روابط زیبا که بین امریکا و ایران در جریانه نمی دونم این نمایندگی که بهرحال توی سایت ثبت شده چقدر معتبر هست و میشه روش حساب کرد

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
البته حامد من نظرم اینه که مربی باید دانشش بالا باشه ... یعنی اگر قراره 150 بدیم اما طرف گند بزنه به بدن

بهتره پولو تو جیبمون نگه داریم ... الان مربی که حاظر باشه با 100 تومن بالا سرتم وایسه و کارش درست باشه

ندیدم

آره این که میگی هست ولی من توی بعضی باشگاه ها دیدم آدم های باسواد هم پیدا میشن که رحم و مروت دارن و فکر جیب نیستن و بیشتر به قشنگ تر شدن هیکل شاگردشون فکر میکنن تا صفرهای دستمزدشون!

بسی آشغال است!
آقا من نمیدونم شماها چرا گیر دادین به این محصولات داروخونه ای آشغال، به خدا این داروخونه ای ها از همه دزدترن!
برید یه مکمل فروش آدم حسابی پیدا کنید مارک های درست درمون بخرید!
نمونه جایی که تاییدش می کنم شخصا! طبقه زیر زمین پاساژ مریم توی بلوار میرداماد هست که بری جاش مشخصه... فروشنده هاش واقعا با سوادن، جنس هاشونم اصله فقط یه نموره قیمت ها بالاس...
حداقل از داروخونه میخوای بگیری SAN بگیر:eek:

بالا