• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان من میخوام شروع کنم به دمبل زدن. میخواستم ببینم اول اینکه قیمت دمبل چه قدر هست چون اصلا قیمت ندارم نمیخوام سرم کلاه بره. بعدش چه وزنی برا شروع خوبه؟ مثلا 20 کیلو مناسبه یا زیاده ؟نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟

با خریدن یه وزنه که کارت راه نمیفته ... هر قسمت از بدن یک کششی داره و یک توانایی

وزنه ای که باهاش پرس سینه میزنی رو که نمیتونه سرشونه صلیب بزنی که

پس از 5 کیلو 7.5 کیلو 10 کیلو باید بگیری تا 20 کیلو

حامد درستمیگه 1 ماه برو باشگاه بعد همه چی دستت میاد

حامد این امضات رو مخه ها :D یک ساعته با ماس دارم دنبالش میکنم روی هم ست بشن نمیشه :happy:

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
کسی JacK3D مصرف کرده ... توی TOP50 رفته مقام اولو گرفته ول کنم نیست :d

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا مطالبی در مورد تقویت و نگهداری انگیزه برای بدنسازی هست؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با خریدن یه وزنه که کارت راه نمیفته ... هر قسمت از بدن یک کششی داره و یک توانایی

وزنه ای که باهاش پرس سینه میزنی رو که نمیتونه سرشونه صلیب بزنی که

پس از 5 کیلو 7.5 کیلو 10 کیلو باید بگیری تا 20 کیلو

حامد درستمیگه 1 ماه برو باشگاه بعد همه چی دستت میاد

خب من رفتم دمبل خریدم ! جفت 10 کیلویی برای خونه خوبه !
دمبل هایی که تو باشگاه هست خیلی گرون در میاد من پرسیدم میگفت کیلویی 3500 تومن !
یه 5 کیلویی اش حدود 35 تومن در میومد !
کلش رو بخواد بگیره باید حدود 350 تومن پول بده که منطقی نیست!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
:happy:
ممنون فقط اگه میشد حرکتهایی که با دمبل انجام میشه رو انتخاب کرد خیلی خوب بود

علی این وبلاگ رو چک کن

http://www.tavakkol23.blogfa.com/post-477.aspx

بعد هرجا نشستی بگو سی پی یو آدم بدیه :happy:

..........

یعنی رفتی دمبل فیکس خریدی ؟ غیرقابل افزایش ؟!
اینجوری که خیلی بده که . تو دو روز دیگه می خوای 1 کیلو وزنه اضافه کنی باید دوباره کلی پول بدی تازه وزنه قبلی هاتم بلااستفاده میشه
وزنه های فلزی دمبل کیلویی هست . مثلا کیلویی 1200 یا 1000 مثلا
بعدشم می مونه دسته دمبل که می تونی چیز خوب بگیری که پین داشته باشه و تعویض وزنه ها راحت باشه . یکسری دسته دمبل ارزون هم بود یادم نیست چند که پیچی بود و یکم تعویض وزنه هاش وقت می گرفت و ...
با این تفاسیر 5 کیلوش هیچوقت 35000 تومن نمیشده مگر اینکه از این پلاستیک فشرده ها بخوای بگیری که برای شما که آقا هستی همون فلزی ها بهتره :دی این وزنه لاستیکی ها برای خانمهاس ( الکی یه فلسفه ای جور کردم براش )
ولی مهمه که قابل افزایش باشه

Last edited:

irsa27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام با عرض خسته نباشید خدمت بزرگان بدنسازی سایت
یه سوال داشتم
من 168قد 66وزن پایین تنم چاق تر از بالا تنم هست و شکم شلی دارم
میتونم روزی 1ساعت ورزش کنم 2روز در هفته هم فوتسال بازی میکنم
تو خونه دوچرخه ثابت -توتال کر-ابکینگ پرو و دمبل 1/5کیلویی هم دارم
برنامه دقیقی می خواستم همراه با تعداد ست و وزن مشخص دمبل که اولا پاهام و پهلوهام لاغر شه و دوما بدنم سفت شه(آرزوم اینه که بتونم بدن و شکم و بازوهای خطی داشته باشم) به نظرتون چند وقت طول میکشه؟

exclusive-fitness-tips-with-hard-body-kimberly-bres

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حامد این امضات رو مخه ها :D یک ساعته با ماس دارم دنبالش میکنم روی هم ست بشن نمیشه :happy:

پسر خیلی باحاله توی چند تا فروم ملتو گذاشتم سر کار باهاش :دی اینجا هم چند نفر بهم گفتن باحاله دوست داری بذار کپی لفت نداره پوریا :دی

علی این وبلاگ رو چک کن

..........

اینجوری که خیلی بده که . تو دو روز دیگه می خوای 1 کیلو وزنه اضافه کنی باید دوباره کلی پول بدی تازه وزنه قبلی هاتم بلااستفاده میشه
بعدشم می مونه دسته دمبل که می تونی چیز خوب بگیری که پین داشته باشه و تعویض وزنه ها راحت باشه . یکسری دسته دمبل ارزون هم بود یادم نیست چند که پیچی بود و یکم تعویض وزنه هاش وقت می گرفت و ...
با این تفاسیر 5 کیلوش هیچوقت 35000 تومن نمیشده مگر اینکه از این پلاستیک فشرده ها بخوای بگیری که برای شما که آقا هستی همون فلزی ها بهتره :دی این وزنه لاستیکی ها برای خانمهاس ( الکی یه فلسفه ای جور کردم براش )

وبلاگه که دادی به علی مال داش توکل خودمونه :) خیلی بامرامه، از بچه های پایین شهره الانم رفته انگلیس
یه هیکلی داره ببینی دهنت باز میمونه در حد مستر المپیا! دمت گرم خاطرات زنده کردی:happy:

سلام با عرض خسته نباشید خدمت بزرگان بدنسازی سایت
یه سوال داشتم
من 168قد 66وزن پایین تنم چاق تر از بالا تنم هست و شکم شلی دارم
میتونم روزی 1ساعت ورزش کنم 2روز در هفته هم فوتسال بازی میکنم
تو خونه دوچرخه ثابت -توتال کر-ابکینگ پرو و دمبل 1/5کیلویی هم دارم
برنامه دقیقی می خواستم همراه با تعداد ست و وزن مشخص دمبل که اولا پاهام و پهلوهام لاغر شه و دوما بدنم سفت شه(آرزوم اینه که بتونم بدن و شکم و بازوهای خطی داشته باشم) به نظرتون چند وقت طول میکشه؟

exclusive-fitness-tips-with-hard-body-kimberly-bres

آرزو بر جوانان عیب نیست:happy: شوخی کردم اگر همت کنی و دیسیپلین (نظم) داشته باشی مطمئن باش سر سال نشده حداقل به 90% چیزایی که خواستی میرسی:)
هر روز صبح قبل صبحونه 30-45 دقیقه پیادروی تند یا دویدن رو انجام میدی، روزهایی که فوتسال میری اگر عصرها میری صبح دیگه دویدن لازم نیست و همون هوازیت حساب میشه سعی کن بین ساعت 5 تا 7 باشه...
میری باشگاه پیش مربی باشگاه یا کسی که باسواده و میگی برات یه برنامه 3 روز در هفته بنویسه با توجه به تیپ بدنیت... **** سالم و تر تمیز میگیری و با کربو هیدرات پایین و پروتیین بالا... فعلا مکمل لازم نداری...
وعده های غذایی رو 6 قسمت میکنی ( غذا رو زیاد نمی کنی فقط تقسیم می کنی به 6 وعده!)
آخر تمرینات بدن سازیت حرکات شکم رو انجام میدی 3 روز در هفته (2 روز زیر شکم 1 روز بالا شکم)
من از این دستگاه ها زیاد سر در نمیارم چون به نظرم سوسول بازیه! ولی از آبکینگ برای حرکات شکم میتونی استفاده کنی از دوچرخه ثابت هم برای پاها و باسنت! بعد از تموم شدن حرکات شکم میری روی دوچرخه ثابت و صندلی (تکیه گاهشو) میکشی جلو طوری که زانوهات وقتی رکاب میزنی توی شکمت باشه این باعث میشه زیر شکمت تقویت شه!
در ضمن زیاد دوچرخه ثابت کار نکن چون باسن هات گرد و توپی میشه و بیشتر خانم ها دنبال این کارن:p
سوال دیگه بود بپرس...
موفق باشی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

علی این وبلاگ رو چک کن

..........

ممنون ! چرا حرف تو دهن ما میزاری ابجی!
نه بابا دمبل گرفتم از این پیچی ها که فلزیه که هر طرفش وزن هاش اینجوریه
2.5
1.5
1
0.5
که به یه پیچ کم و زیاد میشه ! اون پلاستیکی ها توش گچه ! مقدار وزنه هاش کمتر هست اما اینا مناسبه خواستی یه عکس بزارم
اون وزنه هایی که گفتم کیلویی 3500 تومن همون دمبل هایی هست که ست هست و دو سرش مشکی هست و کم و زیاد نمیشه اونها رو گفتم

irsa27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر خیلی باحاله توی چند تا فروم ملتو گذاشتم سر کار باهاش :دی اینجا هم چند نفر بهم گفتن باحاله دوست داری بذار کپی لفت نداره پوریا :دی

وبلاگه که دادی به علی مال داش توکل خودمونه :) خیلی بامرامه، از بچه های پایین شهره الانم رفته انگلیس
یه هیکلی داره ببینی دهنت باز میمونه در حد مستر المپیا! دمت گرم خاطرات زنده کردی:happy:

آرزو بر جوانان عیب نیست:happy: شوخی کردم اگر همت کنی و دیسیپلین (نظم) داشته باشی مطمئن باش سر سال نشده حداقل به 90% چیزایی که خواستی میرسی:)
هر روز صبح قبل صبحونه 30-45 دقیقه پیادروی تند یا دویدن رو انجام میدی، روزهایی که فوتسال میری اگر عصرها میری صبح دیگه دویدن لازم نیست و همون هوازیت حساب میشه سعی کن بین ساعت 5 تا 7 باشه...
میری باشگاه پیش مربی باشگاه یا کسی که باسواده و میگی برات یه برنامه 3 روز در هفته بنویسه با توجه به تیپ بدنیت... **** سالم و تر تمیز میگیری و با کربو هیدرات پایین و پروتیین بالا... فعلا مکمل لازم نداری...
وعده های غذایی رو 6 قسمت میکنی ( غذا رو زیاد نمی کنی فقط تقسیم می کنی به 6 وعده!)
آخر تمرینات بدن سازیت حرکات شکم رو انجام میدی 3 روز در هفته (2 روز زیر شکم 1 روز بالا شکم)
من از این دستگاه ها زیاد سر در نمیارم چون به نظرم سوسول بازیه! ولی از آبکینگ برای حرکات شکم میتونی استفاده کنی از دوچرخه ثابت هم برای پاها و باسنت! بعد از تموم شدن حرکات شکم میری روی دوچرخه ثابت و صندلی (تکیه گاهشو) میکشی جلو طوری که زانوهات وقتی رکاب میزنی توی شکمت باشه این باعث میشه زیر شکمت تقویت شه!
در ضمن زیاد دوچرخه ثابت کار نکن چون باسن هات گرد و توپی میشه و بیشتر خانم ها دنبال این کارن:p
سوال دیگه بود بپرس...
موفق باشی

مرسی از جوابت ولی این چیزایی که گفتی رو میدونستم ولی یک برنامه حره ای میخواستم با دمبل با ست های مشخص.لطفااگه کس دیگه ای میتونه یه برنامه حرفه ای بده لطف کنه:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

(2 روز زیر شکم 1 روز بالا شکم)

موفق باشی

امضائه خداست ... حوصلم سر میره 5 دقیقه میشینم با ماس دنبالش میکنم :happy:

-----

حامد جان از تو انتظار ندارم همچین نصیحتی بکنی برادر من ... شما باید توضیح بدی دقیقا زیر شکم به چی میگن

باید بگی منطقه پایینیه شکم چون اگر تاکید نکنی ممکنه خیلی ها فکر کنن از زیر شکم منظور دیگری داری

و سعی در آب کردن اون بکنن :happy: عزیزم بچه ها رو درست راهنمایی کن :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مرسی از جوابت ولی این چیزایی که گفتی رو میدونستم ولی یک برنامه حره ای میخواستم با دمبل با ست های مشخص.لطفااگه کس دیگه ای میتونه یه برنامه حرفه ای بده لطف کنه:)

دوست عزیز تا بدن شما دیده نشه ( از نزدیک یا با عکس ) نمیشه تمرین دقیق گفت

شما اول یک عکسی از بدن مبارک بگیر ( بدون سر که شناسایی نشی ) بعد دقیق میشه تمرینی داد که به خواسته

هات برسی

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
امضائه خداست ... حوصلم سر میره 5 دقیقه میشینم با ماس دنبالش میکنم :happy:

-----

حامد جان از تو انتظار ندارم همچین نصیحتی بکنی برادر من ... شما باید توضیح بدی دقیقا زیر شکم به چی میگن

باید بگی منطقه پایینیه شکم چون اگر تاکید نکنی ممکنه خیلی ها فکر کنن از زیر شکم منظور دیگری داری

و سعی در آب کردن اون بکنن :happy: عزیزم بچه ها رو درست راهنمایی کن :D

دهنت سرویس :دی فقط فکرش توی زمینه منقی کار میکنه :دی

دوست عزیز تا بدن شما دیده نشه ( از نزدیک یا با عکس ) نمیشه تمرین دقیق گفت

شما اول یک عکسی از بدن مبارک بگیر ( بدون سر که شناسایی نشی ) بعد دقیق میشه تمرینی داد که به خواسته

هات برسی

تایید میشه، اگر این برنامه کیلویی ها میخوای 10 تا برات بذارم ولی میگم برو پیش مربی چون نقاط ضعف و قوتت رو ببینه، تیپ بدنیت رو ببینه بعد بهت برنامه بده، مثلا من جلوبازوهای قوی دارم ولی سرشونه هام ضعیفه پس بیشتر باید روی سرشونه هام و کول هام وقت بذارم و تمرکز کنم، اینا رو بدون دیدن طرف یا عکسش که نمیشه فهمید!

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
اکثر حرکاتی که من دیدم تو بدنسازی حرکاتی ساده و مستقیم و فوقش دورانیه ساده بوده
1.آیا حرکاتی چرخشی یا پیچشی هست که با وزنه بشه انجام داد؟

2. چه حرکاتی واسه تقویت ستون فقرات و عضلات اطرافش خوبه؟

3. واسه تقویت عضلات گردن تمرین با وزنه هست؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
با سلام

سلام

1- وارد بازیهای پیچیده نشی بهتره :happy: احتمال آسیب دیدگی هست . کلا اصل بدنسازی روی وزنه زدن استوار هست و وزنه هم در اکثر موارد این شوخی ها رو بر نمیداره چون احتمال آسیب زدن بسیار بالا میره

2- زیاده . فیله کمر . دد لیفت علیه السلام ! . حتی کرانچ و حرکات زیربغل . سلام ژاپنی :happy: و ...

3- البته حرکتی مثل سرشانه دمبل یا هالتر روی عضلات گردن هم موثره ولی در حالت اصلی گردن رو بدون وزنه و با انجام حرکات نرمشی تقویت می کنن . یک حرکتی هم هست که در چهار جهت انجام میشه و بخصوص برای اصلاح عارضه " سر به جلو " خیلی مفیده
من یک جهتش رو می گم بقیه جهتا رو هم خودت حدس بزن دیگه
سرت رو در حالت مستقیم نگه دار
کف دست راستت ( چپ دستی چپ ) رو بذار روی پیشونیت
حالا درحالی که سعی می کنی سرت رو به سمت جلو بیاری با کف دستت مانع انجام این حرکت بشو
این حرکت خیلی خوبیه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام

پریناز تقریبا همه رو جواب داد فقط اینکه توی بدن سازی خیلی حرکات هست که مربی های درپیت ایرانی به خاطر سواد کمشون از بودنش اطلاعی ندارن! و توی برنامه هاشون نمیدن...
برای ستون فقرات و کلا عضلات اون قسمت اگر تازه کاری فیله کمر حرکت عالی هست که حتی حرفه ای ها هم انجام میدن اگر هم با وزنه میخوای که تمرینات زیادی واسش هست... در ضمن تا فیله نری و از این مدل حرکات پایه نری و اون عضلات رو تقویت نکنی نمیتونی وزنه های سنگین لیفت کنی!
برای گردن هم بگم که من اعتقاد دارم توی بدن سازی هیچ وقت گردن رشد چشمگیری نمی کنه! ولی گرمش میکنن تا یه وقت مصدومیت پیش نیاد... اگر حرفه ای هستی گردن زدن به سبک جودویی رو پیشنهاد میکنم که خیلی هم موثره... در کل اگر میخوای گردن کلفت شی برو کشتی! گردنت مثل لوله پلیکا میشه:p:happy:
موفق باشی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام تو هفته ی اول ، یک کیلو و 800 اضافه کردم ولی یه مشکل بزرگ پیش اومده !

متاسفانه این simply whey MHP که خریدم طعمش وانیلیه و برام خوردنش عذاب آوره تا جایی که نیم ساعت مونده به خوردنش تا زمان خوردن همش حالت تهوع دارم ! و اصلا باهاش حال نمی کنم...

میخوام یه پروتتین 100٪ دیگه بخرم چی رو پیشنهاد می کنین که طعمش هم کاکاویی باشه .(قیمتش مهم نیست)

ممنون

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام تو هفته ی اول ، یک کیلو و 800 اضافه کردم ولی یه مشکل بزرگ پیش اومده !

متاسفانه این simply whey MHP که خریدم طعمش وانیلیه و برام خوردنش عذاب آوره تا جایی که نیم ساعت مونده به خوردنش تا زمان خوردن همش حالت تهوع دارم ! و اصلا باهاش حال نمی کنم...

میخوام یه پروتتین 100٪ دیگه بخرم چی رو پیشنهاد می کنین که طعمش هم کاکاویی باشه .(قیمتش مهم نیست)

ممنون

اگر قیمت مهم نیست فقط Syntha-6 ار شرکت BSN اگر اصلش گیرت نیومد برو سراغ محصولات گاسپاری...
محصولات اپتیموم هم اصلش گیرت بیاد خوبه ولی تقلبیش بی داد میکنه! از نظر من فقط همون Syntha-6

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اگر قیمت مهم نیست فقط Syntha-6 ار شرکت BSN اگر اصلش گیرت نیومد برو سراغ محصولات گاسپاری...
محصولات اپتیموم هم اصلش گیرت بیاد خوبه ولی تقلبیش بی داد میکنه! از نظر من فقط همون Syntha-6
ممنون

http://mokamel.com/protein.php

نظرت راجع به اولی چیه ؟

این Syntha-6 طعمش چطوره ؟

بعد از تصادفم معدم خیلی سوسول ! شده :D

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون

http://mokamel.com/protein.php

نظرت راجع به اولی چیه ؟