• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
عزیزم دورت مکملی هست یا استروییدی؟!
چیزهایی که داری توی دوره مصرف می کنی رو بگو تا بگم چه کنی...
در ضمن اگر جوش هات سر سفید هست و ریز جای نگرانی زیاد نیست، گرچه کراتینت رو قطع کنی بهتره چون نشون میده کراتین بی کیفیتی تهیه کردی! ولی اگر جوش هات بزرگ هست یا جوش های سرمشکی میزنی سریعا دوره رو قطع کن که شدیدا به ضررت تموم میشه!
موفق باشی

سلام
من تازه کارم یه 2 ماهی میشه که شروع کردم. فکر کنم دوره ام مکملی است .
کربوهیدرات+کراتین+ناندرلون+e400+مولتی ویتامین و..

جوشهام ریز و سرقرمز هستند .

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
من تازه کارم یه 2 ماهی میشه که شروع کردم. فکر کنم دوره ام مکملی است .
کربوهیدرات+کراتین+ناندرلون+e400+مولتی ویتامین و..

جوشهام ریز و سرقرمز هستند .

کی آخه این برنامه رو برای تو نوشته؟!
آخه کسی که 2 ماه نیست شروع کرده که نمیره ناندرلون بزنه!!!
جهت اطلاعت این دوره استروییدی هست و جوش های شما هم ممکنه برای ناندرلون باشه! درضمن ناندرلون حجمی که میده آبکی هست و اصلا توصیه نمیشه!
سریع تر دورت رو تموم کن اگر برای سلامتیت ارزش قائلی! دفعه بعدم خواستی دوره بری بیا حداقل تا بگم کدوم استرویید ها رو استک کنی که اینجوری نشه!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
عزیزم دورت مکملی هست یا استروییدی؟!
چیزهایی که داری توی دوره مصرف می کنی رو بگو تا بگم چه کنی...
در ضمن اگر جوش هات سر سفید هست و ریز جای نگرانی زیاد نیست، گرچه کراتینت رو قطع کنی بهتره چون نشون میده کراتین بی کیفیتی تهیه کردی! ولی اگر جوش هات بزرگ هست یا جوش های سرمشکی میزنی سریعا دوره رو قطع کن که شدیدا به ضررت تموم میشه!
موفق باشی

یعنی اینقدر دوره اش بده؟! :(
این دوره رو یکی از دوستان که الان مربی شده برام نوشته .

این دوره ام 5 هفته بود که تا هفته بعد تمام میشه . بعد از اتمام دوره چه مدت استراحت کنم برای شروع دوره جدید؟ راستی قبلا دوستان همین جا بهم گفتن که دیانابول مصرف نکنم برای دوره بعد . یعنی برای دوره بعد دیانابول مصرف نکنم؟ (دیانابول رو یادم رفت بنویسم)

من قد و وزنم رو برای شما بفرستم میتونی دوره بعد رو شما زحمتشو بکشید برام؟

ممنون

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
یعنی اینقدر دوره اش بده؟! :(
این دوره رو یکی از دوستان که الان مربی شده برام نوشته .

این دوره ام 5 هفته بود که تا هفته بعد تمام میشه . بعد از اتمام دوره چه مدت استراحت کنم برای شروع دوره جدید؟ راستی قبلا دوستان همین جا بهم گفتن که دیانابول مصرف نکنم برای دوره بعد . یعنی برای دوره بعد دیانابول مصرف نکنم؟ (دیانابول رو یادم رفت بنویسم)

من قد و وزنم رو برای شما بفرستم میتونی دوره بعد رو شما زحمتشو بکشید برام؟

ممنون

یه چیز میگم ناراحت نشی ها ولی رفیقت اندازه گاو هم حالیش نبوده! آخه هیچ کس این کارو نمی کنه...
اگر دیانابول هم با این دوره مصرف کردی که فعلا کبدت مرخص شده تا 6 ماه دیگه و باید ریکاوری کنه...
2 ماهی نمی خواد دوره استروییدی بری، ولی مکمل 100% پروتیین مصرف کن، وعده های غذاییت رو هم مقوی بخور و توی 6 وعده...
عکس از جلو، بغل و پشت با فیگور برام بگیر + قد + وزن + اگر هم سابقه هرنوع بیماری از دیابت بگیر تا قلب و ... داری حتما بگو بهم...
اصلا دوره جالبی نبوده هر چقدر فکر می کنم، این دوره برای کسی هست که حداقل 6 ماه سابقه تمرین داره برای شما اصلا استرویید لازم نبوده واگر هم بوده پریموبولان کافی بوده و در شدیدترین حالتش پریموبولان + وینسترول
حالا مهم نیست کارایی که گفتمو بکن، سوربیتول هم مصرف کن... عرقیجات گیاهی هم خوبه...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
یه چیز میگم ناراحت نشی ها ولی رفیقت اندازه گاو هم حالیش نبوده! آخه هیچ کس این کارو نمی کنه...
چرا این طوری برنامه داده رو نمیدونم. :eek:

اگر دیانابول هم با این دوره مصرف کردی که فعلا کبدت مرخص شده تا 6 ماه دیگه و باید ریکاوری کنه...
خدا رو شکر اینجا اومدم و شما اطلاعات دادی، مگر نه یه دوره دیگه دیانابول میداد و کبد رو ..... ممنون

2 ماهی نمی خواد دوره استروییدی بری، ولی مکمل 100% پروتیین مصرف کن، وعده های غذاییت رو هم مقوی بخور و توی 6 وعده...
مکمل و اینا رو توی برنامه ازت میگرم :happy:

عکس از جلو، بغل و پشت با فیگور برام بگیر + قد + وزن + اگر هم سابقه هرنوع بیماری از دیابت بگیر تا قلب و ... داری حتما بگو بهم...
عکسا رو میگریم + قد و وزن اینا رو برات میفرستم . سابقه مریضی هم تا الان خدا رو شکر نداشتم .

اصلا دوره جالبی نبوده هر چقدر فکر می کنم، این دوره برای کسی هست که حداقل 6 ماه سابقه تمرین داره برای شما اصلا استرویید لازم نبوده واگر هم بوده پریموبولان کافی بوده و در شدیدترین حالتش پریموبولان + وینسترول
حالا مهم نیست کارایی که گفتمو بکن، سوربیتول هم مصرف کن... عرقیجات گیاهی هم خوبه...

:)

بازم ممنون داداش
لطف کردید وقت گذاشتید ;)

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان بدن ساز
چند تا سوال
1- من موقع یه حرکت بدنم بی حس میشه! مثلا پرس سشنه که میزنم بی حس میشه واسه بالا سینه کم میارم! چی کار کنم؟ :(
2- واسه آب کردن چربی های شکم و سینه و پهلو چی توصیه میکنید؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان بدن ساز
چند تا سوال
1- من موقع یه حرکت بدنم بی حس میشه! مثلا پرس سشنه که میزنم بی حس میشه واسه بالا سینه کم میارم! چی کار کنم؟ :(

سلام

در اغلب موارد مشکل بی حسی اندامها بدلیل مشکل نورپاتیک یا فشار روی اعصاب هست که با استراحت برطرف میشه ولی در درصد کمی از موارد این مساله نشونه ی یک بیماری بدخیم می تونه باشه که من اصلا نمی گم شایعترینش در میهن اسلامی ما ms هست ! چون ممکنه نگران بشید و صد البته نمیشه از مشکلات قلب و عروق هم غافل شد
راه منطقیش مراجعه به متخصص اعصاب هست چون فشار عصبی چه فیزیکی و چه منتالی می تونه بی حسی هایی که می گید رو باعث بشه . ولی اگر شما به پزشک رفتن اعتقادی ندارید اونوخ اگر این بی حسی فقط موقع وزنه زدن حادث میشه بهتون توصیه می کنم مدتی استراحت کنید و پیش از وزنه زدن خوب گرم کنید
و اگر این خواب رفتگی ها در طول روز هم سراغتون میاد بهتون می گم که ms دارید که هول کنید برید دکتر ! ( خداییش این حالت دوم رو بهتره پیگیری کنید حتی اگر بعدا ثابت بشه مساله مهمی نبوده )

2- من هوازی منظم و **** اصولی توصیه می کنم
در غیر اینصورت سوما از همه چیز مطمئن تره و حامد دکتراشو داره میاد توضیح میده :cool:

آقا حامد یه سوال داشتم ... ما باید چی کار کنیم هم هیکل شما بشیم ؟ :happy:

اول باید نیتتو پاک کنی :happy:
دیوم اینکه سوما رو سلام برسونی !

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان بدن ساز
چند تا سوال

خب پریناز کامل برات توضیح داد ولی شاید هیچ کدوم از اینا نباشه... من خودم هم اینجوری میشم ولی زیر وزنه های سنگین و با شدت تمرین بالا... رکورد پرس سینتو بگو ببینم...

آقا حامد یه سوال داشتم ... ما باید چی کار کنیم هم هیکل شما بشیم ؟ :happy:

شما اول لطف کن اینقدر هندونه نذار :دی بعدش یه فکری می کنیم... پاشو برو باشگاه دیگه پوریا...

اول باید نیتتو پاک کنی :happy:
دیوم اینکه سوما رو سلام برسونی !

مخلص آبجی هم هستیم :دی

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
خب پریناز کامل برات توضیح داد ولی شاید هیچ کدوم از اینا نباشه... من خودم هم اینجوری میشم ولی زیر وزنه های سنگین و با شدت تمرین بالا... رکورد پرس سینتو بگو ببینم...

شما اول لطف کن اینقدر هندونه نذار :دی بعدش یه فکری می کنیم... پاشو برو باشگاه دیگه پوریا...

مخلص آبجی هم هستیم :دی

من تازه شورع کردم 15 میزارم رو هر طرف ماکزیمم!
اون بی حس شدنم فقط بعد از وزنه زدن میاد سراغم!
سوما چیه؟؟؟
ممنون از لطفتون!

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
من تازه شورع کردم 15 میزارم رو هر طرف ماکزیمم!
اون بی حس شدنم فقط بعد از وزنه زدن میاد سراغم!
سوما چیه؟؟؟
ممنون از لطفتون!

خب اگر برای یه مدت کوتاهی بعد وزنه زدن فقط همون عضله ای که تمرین دادی بی حس میشه تا حدودی، اشکال نداره بعد هر ست چیزی حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه استراحت کن برو سراغ ست بعدی...
برای شروع هم 30 کیلو پرس کردن عالیه:)
سوما هم یه نوع هورمون هست که برای آب کردن چربی های زاید مخصوصا در حد حرفه ای برای آب کردن لایه های چربی میان بافتی استفاده میشه که شما هیچ نیازی نداری و با تمرینات هوازی و **** سالم و تر تمیز میتونی چربی های زاید رو آب کنی... صفحات قبل رو بخون بیشتر متوجه میشی...
موفق باشی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

وقت نمیکنم ... قبلا اگر 1 روز نمیرفتم تا شب انگار مریضم ... معتاده ورزش شده بودم

اما الان وقتشو ندارم ... باید تا عید یه استارت خوب بزنم

islandsboy1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا مهدی گل
محمدم
اقا مهدی من یه سئوالی برام پیش اومده. میدونم BCAA مخفف branched chain amino acids هستش میخوام فرق این محصول و با amino acid بدونم. مثلا optimum هم 2222 داره هم BCAA 1000 caps فرق اینا با هم چیه ؟ خودشون برای BCAA نوشتن pure amino acid کاربرد هر کدوم کجاست ؟
مچکرم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

عکسها رو براتون پ.خ کردم :)

باشه، تا 2-3 روز دیگه بهت میگم جوابشو...

وقت نمیکنم ... قبلا اگر 1 روز نمیرفتم تا شب انگار مریضم ... معتاده ورزش شده بودم

اما الان وقتشو ندارم ... باید تا عید یه استارت خوب بزنم

ایشالا شروع می کنی:)

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
چه عجب اینجا دعوا نیست....
همیشه که سر میزدم در حال جر و بحث بودن دوستان

بالا