• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چه عجب اینجا دعوا نیست....
همیشه که سر میزدم در حال جر و بحث بودن دوستان

هیکله خشک خوبی داری ... آخه قبلا 2 تا یعقوب آب دمبل بودن که جو رو میریختن به هم تا جنساشون رو آب کنن

اما مثل اینکه جنسارو جای دیگه دارن آب میکنن

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
هیکله خشک خوبی داری ... آخه قبلا 2 تا یعقوب آب دمبل بودن که جو رو میریختن به هم تا جنساشون رو آب کنن

هه هه اینو خوب اومدی:happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

خوب گفتی :D

جدیدا اینجوری شده که وقتی بهشون می گی سلام
طرف می گه من وقت تایپ ندارم . زنگ بزن . جواب سلامت رو بدم و راهنماییت کنم !

می دونه اینجا کتبا بخواد مکمل بی ربط و دوبرابر قیمت بده دست ملت ، صدای بقیه درمیاد . این مدلی کاسبی می کنه !

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام اقا مهدی گل
محمدم
اقا مهدی من یه سئوالی برام پیش اومده. میدونم BCAA مخفف branched chain amino acids هستش میخوام فرق این محصول و با amino acid بدونم. مثلا optimum هم 2222 داره هم BCAA 1000 caps فرق اینا با هم چیه ؟ خودشون برای BCAA نوشتن pure amino acid کاربرد هر کدوم کجاست ؟
مچکرم

سلام

آمینو ها همه از مواد یکسانی تشکیل میشن و همشون حاوی آمینو اسید هستند حالا برخی از شرکت ها بعضی از آمینو ها رو در محصولاتشون دارن که سایر شرکت ها ندارن .

مثلا آمینو 2222 حاوی ال کارنتین هست که در بقیه آمینو ها کمتره یا اصلا نیست و برای همین موضوع در دوره کات بیشتر از این محصول استفاده میشه .

عدد روی آمینو ها هم مربوط به مقدار آمینوی موجود در سروینگ اون میشه اگر اشتباه نکنم .

فرقشون توی دز هاشونه و اضافاتی که احیانا داشته باشند و شکل مصرفیشون(مایع-قرص-پودر و ....) و درجه خالص بودن و پیور بودن اون محصوله.

آمینو فیول توین لب جذب بالایی داره و درجه ی خلوص موادش عالیه.کیفیت بالایی هم داره در صورت این که اصلشو پیدا کنید.در ضمن صرفه ی اقتصادیش بهتره نسبت به قرص ها از لحاظ دز مصرفیش.
آمینو 2222 دارای ال کارنیتین اونم نه به مقدار خیلی زیاد بلکه به مقدار ملایم.جفت این دو محصول دارای 2 فرم هستند.هم قرص هم مایع

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

می دونه اینجا کتبا بخواد مکمل بی ربط و دوبرابر قیمت بده دست ملت ، صدای بقیه درمیاد . این مدلی کاسبی می کنه !

پریناز درست نیست اینجوری پشت دکتر ش. غیبت می کنی ها! بابا بیچاره هدفش خدمته... هدف مهمه خواهر من:happy:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام اقا مهدی گل
محمدم
اقا مهدی من یه سئوالی برام پیش اومده. میدونم BCAA مخفف branched chain amino acids هستش میخوام فرق این محصول و با amino acid بدونم. مثلا optimum هم 2222 داره هم BCAA 1000 caps فرق اینا با هم چیه ؟ خودشون برای BCAA نوشتن pure amino acid کاربرد هر کدوم کجاست ؟
مچکرم

سلام.
با این که از کس دیگه ای سوال پرسیدین گفتم جوابتون روبدم:
آمینو اسیدهای زنجیره ای شاخه دار یا همونbcaa ها مرکب از 3 آمینو اسید لیوسین(یا لوسین) ایزو لیوسین و والین هستند که لیوسین به عنوان یک آمینو اسید کلیدی برای آغاز سنتز پروتئین مطرحه و این محصول به خاطر تاثیری که بر افزایش حجم داره و آنتی کاتابولیک بودنش(ترشح کورتیزول رو به شدت کنترل می کنه) بسیار محبوبه.البته برای اینکه تاثیرش رو ببینید دز مصرفی نسبتا باید بالا باشه.بین 20 تا 40 گرم در روز.که بهتره در چهار وعده 5 تا 10 گرمی مصرف بشه و برای شروع با 1 گرم در هر وعده شروع کنید تا سیستم گوارشی به آرومی بتونه عادت کنه.صبح/قبل از تمرین/بعد از تمرین/همراه آخرین وعده قبل خواب.

اما محصولاتی که تحت عنوان آمینو ارائه میشن شامل زنجیره کاملی از آمینو اسیدها یعنی Essential Amino Acids یا همونEAAs وConditionally Essential Amino Acids یا همون CAAs و Nonessential Amino Acids یا همون NAAs هستند کاربرد این محصول در رژیمهای کات زیاده چرا؟چون سرعت جذبش بسیار بالاست و در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار بدن قرار می گیره و آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن رو در اختیار بدن قرار میده و مانع عضله سوزی میشه. علیرغم اون چیزی که زیاد شایعه و میگن واسه چربی سوزی مفیده اصلا اینجوری نیست یعنی تاثیر جزئی داره که اون هم به دلیل وجود آمینو اسیدی به نام ال کارنیتین هستش.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

خدا بود این اسم!!:دی

!
:دی!
البته ورژن کاملش اینه:
سلام وقت ندارم میتو تروپین دارم خیلی عالیه!!!بهترین چربی سوز دنیاست!پودر چاقی اهورا هم دارم بهترین گینر دنیاست تماس بگیر در خدمتیم! یا علی!!!!

یکی از همین دوتا برادر یعنی م.ک عزیز به یکی از بچه های فروم مکمل تقلبی انداخته طرف می گفت بعد که ازش پرسیدم جناب م.ک این تقلبیه؟م.ک فرموده اند:معلومه با این پولی که شما دادی اصلی بهت نمیدن!!شما اگه اصلی می خواستی می گفتی من اصلیش رو بهت میدادم با قیمت بالاتر!!!!!!!!:f34r:
یعنی این استاد در حالت عادی تقلبی میده!دیفالتش اینه!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان حرفه ای تاپیک من یه سوالی برام پیش اومده ! توی سایت باد بیلدینگ که نگاه می کردم بعضی حرکت ها هست که ریت بیشتری داره البته می دونم که این نمره کاربران سایت هست اما می خوام بدونم در عمل
هم اون حرکت موثر تر هست ؟ مثلا حرکت Cross Over - With Bands که با طناب انجام میشه واقعا اینقدر موثر هست؟

به طور مثال در مورد حرکات که بر روی سینه انجام میگیره تعیین اینکه چه حرکاتی باید صورت بگیره چطوری باید باشه
مثلا از بین کل حرکاتی که برای سینه با دمبل انجام میشه بر چه ملاکی باید حرکت مورد نظر رو انتخاب کرد ؟
به طور مثال من می خوام روی عظلات سینه با دمبل کار کنم حالا بالا سینه - پایین سینه - پرس سینه تخت
یا fly dubbel وBent-Arm Dumbbell Pullover ( فارسی رو نمی دونم) ایا باید این حرکتها با هم انجام بشن یا اینکه محدودیتی نداره که در یک دوره همزمان انجام بشن (چون من شنیدم باید گروه عظلات رو با هم تمرین داد یعنی پشت بازو با جلو بازو) با توجه به اینکه اینطور که من دیدم روی یک عظله خاص اثر میزارن ایا ملاک خاصی برای انتخاب
حرکت ها هست یا نه ؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان حرفه ای تاپیک من یه سوالی برام پیش اومده ! توی سایت باد بیلدینگ که نگاه می کردم بعضی حرکت ها هست که ریت بیشتری داره البته می دونم که این نمره کاربران سایت هست اما می خوام بدونم در عمل
هم اون حرکت موثر تر هست ؟ مثلا حرکت Cross Over - With Bands که با طناب انجام میشه واقعا اینقدر موثر هست؟

به طور مثال در مورد حرکات که بر روی سینه انجام میگیره تعیین اینکه چه حرکاتی باید صورت بگیره چطوری باید باشه
مثلا از بین کل حرکاتی که برای سینه با دمبل انجام میشه بر چه ملاکی باید حرکت مورد نظر رو انتخاب کرد ؟
به طور مثال من می خوام روی عظلات سینه با دمبل کار کنم حالا بالا سینه - پایین سینه - پرس سینه تخت
یا fly dubbel وBent-Arm Dumbbell Pullover ( فارسی رو نمی دونم) ایا باید این حرکتها با هم انجام بشن یا اینکه محدودیتی نداره که در یک دوره همزمان انجام بشن (چون من شنیدم باید گروه عظلات رو با هم تمرین داد یعنی پشت بازو با جلو بازو) با توجه به اینکه اینطور که من دیدم روی یک عظله خاص اثر میزارن ایا ملاک خاصی برای انتخاب
حرکت ها هست یا نه ؟

دوست گرامی شما به مربی نیاز داری! همین که شما می فرمایید چه تمرینی پشت چه تمرینی بیاد و اینکه هر تمرین دقیقا فشارش روی کدوم عضله هست و کدوم یکی دیگه از عضلات رو هم درگیر می کنه و ... همین موارد هست که علم مربی رو تشکیل میده!
این نصیحت دوستانه من همیشه یادت باشه! هیچ کس نمی تونه برای خودش برنامه بنویسه مگر در سطح خیلی حرفه ای باشه... شما هم سعی نکن برای خودت برنامه بنویسی چون کاری که الان میخوای بکنی حداقل برای 3-4 سال دیگست که تجربه بالایی داشته باشی، الان نتیجش فقط خراب شدن فرم عضلات هست + تمرین بیهوده و خستگی بی دلیل!
در مورد مثالی که زدی در مورد سینه، معمولا گروه عضلات رو تمرین میدن برای مبتدی ها و دوستانی که در سطح متوسط هستن ولی حرفه ای ها تک عضله رو تمرین میدن مثلا فقط بالاسینه!
شما وقتی میخوای سینه رو تمرین میدی با توجه به اینکه بالا سینت اگر ضعیف تر هست اول از بالا سینه شروع می کنی بعد میری سراغ سینه و در پایان هم زیر سینه که میتونه هر کدوم از اینا سوپر هم بشه یعنی حرکت بالا سینه رو هم با دمبل انجام بدی هم بلافاصله با هالتر که فعلا در مورد سو پر بحثی نمی کنم...
معمولا جلو بازو رو با پشت بازو برای مبتدی ها تمرین نمیدن چون خسته میشه سریع، مثلا سینه رو با جلو بازو میدن
معمولا یه گروه عضلات بزرگ + یه گروه عضلات کوچیک رو با هم تمرین میدن توی 1 روز برای مبتدی ها مثل پا و سر شونه مثلا یا سینه و جلو بازو
سوالی بود بپرس

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

آقا حامد بابت برنامه واقعا ممنونم زحمت کشیدید .

برنامه ای که بهت میدم 3 روز در هفته هست و ......
این برنامه رو بلافاصله بعد از اتمام این برنامه ام شروع کنم یا یه مدتی استراحت کنم؟ یا یا اینکه استراحت نمیخواد؟
بعدش این برنامه حسابی ما رو ججیم میکنه دیگه؟ دی:
**** تر تمیز می گیری، کربوهیدرات رو کم می کنی پروتیین رو میبری بالا مثل فیله مرغ و ... صبح قبل صبحونه 30-45 دقیقه میری میدوی... هر روز!
نمیشه ندوم؟ این دویدنه یه کم سخته!
صبحانه کره نمی خوری، تخم مرغ یک روز درمیون 3 تا میخوری، .........
من تا ساعت 8 بیرونم . اگر به جای ساعت 6 ساعت 8 برم تمام زمانها رو 2 ساعت بکشم عقب؟ مثلا ساعت یک ناهار بخورم؟
این پروتئین چیه و چطوری باید تهیه ش کنم؟ ممنون میشم مشخاصتشو بهم بدید

روز اول - سینه و پشت بازو:
.....

روز دوم - پشت و جلو بازو:
.....

روز سوم - پا و سرشونه:
...

...
این برنامه سه روز در هفته است؟ مثلا روزهای فرد یا زوج؟ یا اینکه هرروزه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوست گرامی شما به مربی نیاز داری! همین که شما می فرمایید چه تمرینی پشت چه تمرینی بیاد و اینکه هر تمرین دقیقا فشارش روی کدوم عضله هست و کدوم یکی دیگه از عضلات رو هم درگیر می کنه و ... همین موارد هست که علم مربی رو تشکیل میده!
این نصیحت دوستانه من همیشه یادت باشه! هیچ کس نمی تونه برای خودش برنامه بنویسه مگر در سطح خیلی حرفه ای باشه... شما هم سعی نکن برای خودت برنامه بنویسی چون کاری که الان میخوای بکنی حداقل برای 3-4 سال دیگست که تجربه بالایی داشته باشی، الان نتیجش فقط خراب شدن فرم عضلات هست + تمرین بیهوده و خستگی بی دلیل!
در مورد مثالی که زدی در مورد سینه، معمولا گروه عضلات رو تمرین میدن برای مبتدی ها و دوستانی که در سطح متوسط هستن ولی حرفه ای ها تک عضله رو تمرین میدن مثلا فقط بالاسینه!
شما وقتی میخوای سینه رو تمرین میدی با توجه به اینکه بالا سینت اگر ضعیف تر هست اول از بالا سینه شروع می کنی بعد میری سراغ سینه و در پایان هم زیر سینه که میتونه هر کدوم از اینا سوپر هم بشه یعنی حرکت بالا سینه رو هم با دمبل انجام بدی هم بلافاصله با هالتر که فعلا در مورد سو پر بحثی نمی کنم...
معمولا جلو بازو رو با پشت بازو برای مبتدی ها تمرین نمیدن چون خسته میشه سریع، مثلا سینه رو با جلو بازو میدن
معمولا یه گروه عضلات بزرگ + یه گروه عضلات کوچیک رو با هم تمرین میدن توی 1 روز برای مبتدی ها مثل پا و سر شونه مثلا یا سینه و جلو بازو
سوالی بود بپرس
من حرف شما رو قبول دارم ! من خودم توی باشگاه با برنامه مربی تمرین کردم ! توی چند باشگاه مختلف به صورت مقطعی تمرین کردم
و دوباره از اول شروع کردم! نکته جالبش اینه که مربی ها توی باشگاه برای مبتدی ها اصلا برنامه تخصصی نمی نویسن و به یه برنامه
از پیش تعیین شده رو میدن میگن 1-2 تا ماه این رو کار کن و بعد بیا برنامه جدید بگیر ! تو این برنامه هایی که تو این چند دوره مقطعی گرفتم خیلی از حرکاتش مشترک بوده ! به طور مثال توی یکی پرس سینه تخت - بالا سینه - زیر سینه با هالتر بوده توی یک دوره و باشگاه دیگه همین حرکت ها با دمبل! یا مثلا حرکات پا که جلو پا و پشت پا ماشین و اسکات بوده که در همه وجود داشته و ثابت بوده
این ها رو نگفتم که نقش مربی رو نفی کنم فقط می خوام بگم تا حدی به اصول کار و حرکات اشنا هستم و با توجه به فیلمها و مقالاتی که دیدم و خوندم می تونم نقش حرکت رو بر روی عظله تا حدی بشناسم ! اما چیزی که من تو باشگاه هم به عینه دیدم اینه که اکثر مربی ها جز اونهایی که خصوصی کار میکنن به یک برنامه دادن ساده اکتقا می کنن بدون اینکه سایز بزنن و درصد چربی رو حساب کنن و .. اینه که من با توجه به اینکه فرصت باشگاه رفتن به طور مرتب رو ندارم و از طرفی وسایل ورزشی تا حد معقولی در خونه
هست تصمیم گرفتم که توی خونه ورزش کنم و خب لازم می دونم از راهنمایی دوستان حرفه ای همچون شما و استفاده از سایتهای معتبر بتونم
نیازم رو برطرف کنم

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

آقا حامد بابت برنامه واقعا ممنونم زحمت کشیدید .

این برنامه رو بلافاصله بعد از اتمام این برنامه ام شروع کنم یا یه مدتی استراحت کنم؟ یا یا اینکه استراحت نمیخواد؟
بعدش این برنامه حسابی ما رو ججیم میکنه دیگه؟ دی:

نمیشه ندوم؟ این دویدنه یه کم سخته!

من تا ساعت 8 بیرونم . اگر به جای ساعت 6 ساعت 8 برم تمام زمانها رو 2 ساعت بکشم عقب؟ مثلا ساعت یک ناهار بخورم؟
این پروتئین چیه و چطوری باید تهیه ش کنم؟ ممنون میشم مشخاصتشو بهم بدید

این برنامه سه روز در هفته است؟ مثلا روزهای فرد یا زوج؟ یا اینکه هرروزه؟

خواهش می کنم:)
بله بلافاصله شروع می کنید بدون استراحت، 3 روز در هفته یعنی یک روز درمیون باشه و جمعه ها هم که تعطیل!
برنامه شما رو حجیم میکنه تا حدودی ولی بستگی به نوع رژیمتون و شدت تمرینتون داره در ضمن انتظار زیادی از برنامه 3 روز در هفته مبتدی نداشته باشید...
بله میتونی ساعت ها رو جا به جا کنید ولی با همون الگوریتمی که بهتون گفتم...
پروتیین 100 درصد هم یعنی پروتیینی که کربوهیدراتش پایین باشه، اگر تونستی Syntha 6 از شرکت BSN رو تهیه کن اگرم نتونستی MyoFusion شرکت گاسپاری هم عالیه... توی گوگل سرچ کن اسمش رو می بینی...
سوالی بود بپرس

من حرف شما رو قبول دارم ! من خودم توی باشگاه با برنامه مربی تمرین کردم ! توی چند باشگاه مختلف به صورت مقطعی تمرین کردم
و دوباره از اول شروع کردم! نکته جالبش اینه که مربی ها توی باشگاه برای مبتدی ها اصلا برنامه تخصصی نمی نویسن و به یه برنامه
از پیش تعیین شده رو میدن میگن 1-2 تا ماه این رو کار کن و بعد بیا برنامه جدید بگیر ! تو این برنامه هایی که تو این چند دوره مقطعی گرفتم خیلی از حرکاتش مشترک بوده ! به طور مثال توی یکی پرس سینه تخت - بالا سینه - زیر سینه با هالتر بوده توی یک دوره و باشگاه دیگه همین حرکت ها با دمبل! یا مثلا حرکات پا که جلو پا و پشت پا ماشین و اسکات بوده که در همه وجود داشته و ثابت بوده
این ها رو نگفتم که نقش مربی رو نفی کنم فقط می خوام بگم تا حدی به اصول کار و حرکات اشنا هستم و با توجه به فیلمها و مقالاتی که دیدم و خوندم می تونم نقش حرکت رو بر روی عظله تا حدی بشناسم ! اما چیزی که من تو باشگاه هم به عینه دیدم اینه که اکثر مربی ها جز اونهایی که خصوصی کار میکنن به یک برنامه دادن ساده اکتقا می کنن بدون اینکه سایز بزنن و درصد چربی رو حساب کنن و .. اینه که من با توجه به اینکه فرصت باشگاه رفتن به طور مرتب رو ندارم و از طرفی وسایل ورزشی تا حد معقولی در خونه
هست تصمیم گرفتم که توی خونه ورزش کنم و خب لازم می دونم از راهنمایی دوستان حرفه ای همچون شما و استفاده از سایتهای معتبر بتونم
نیازم رو برطرف کنم

بله فرمایشات شما درسته، متاسفانه مربی های این مملکت هم فقط فکر جیب خودشون هستن:eek:
سوالی بود در خدمتیم البته تا استادی خیلی راه داریم:p
موفق باشی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بله فرمایشات شما درسته، متاسفانه مربی های این مملکت هم فقط فکر جیب خودشون هستن
سوالی بود در خدمتیم البته تا استادی خیلی راه داریم
موفق باشی

خوشحالم که اینجا از کمک ها و راهنمایی ها خوب دوستانی مثل شما که بدون هیچ ادعایی
اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار میدن استفاده میکنم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

حرکت ها هست یا نه ؟

نیازم رو برطرف کنم

سلام.
دوست عزیز برنامه نوشتن تجربه می خواد و البته رعایت یک سری اصول اولیه در نوشتن برنامه خیلی مهمه:
1.حجم تمرین(تعداد تکرارها و ستها) 2.شدت تمرین(میزان سختی تمرین) 3.دفعات تمرین(برای مبتدیها معمولا 3 جلسه) 4.مدت زمان تمرین
نکته مهم دیگه اصول چیدمان برنامه های تمرینی بر اساس روزهای هفته است .مثلا دونستن این که توی برنامه تمرینی چه عضلاتی بیشترین درگیری رو دارند و دچار خستگی می شوند خیلی خیلی مهمه.مثلا در روز تمرین عضله سینه عضلات پشت بازو و دلتوئیدها(سرشانه) به میزان قابل توجهی تحت فشار قرار می گیرند حال اگه فردای اون روز فرد عضلات سرشانه یا پشت بازو رو تمرین بده تنها کاری که کرده مبتلا کردن آن عضله به عارضه تمرین بیش از حد(تمرین زدگی) خواهد بود.
اما در مورد نحوه چیدمان حرکتها خوب چند تا نکته خیلی مهمه:1 .اولویت دهی این که کدوم قسمت باید اول تمرین داده بشه مثلا شما حجم کلی عضلات سینتون خوبه ولی بالا سینتون ضعف داره که اول بالا سینه رو قرار می دهند یا برعکس.
2.نکته بعدی سیستم تمرینی شماست اصولا توی برنامه تمرین سینه اولویت با حرکات چند مفصلی مثل پرس با هالتره چون حرکات چند مفصلی اصلی ترین حرکات افزایش دهنده حجم در بدنسازی به حساب می آیند و بعد از این حرکاته که شما سراغ تک مفصلیها مثل قفسه با دمبل یا فلای با دستگاه می رین.مگر در حالتی که شما از سیستم متفاوتی استفاده کنید مثلا تمرین با سیستم پیش خستگی(برای بدنسازان پیشرفته) که در اون روش تمرین به این شکله که: برنامه با یک حرکت تک مفصلی مثل قفسه بالا سینه با دمبل شروع میشه و سپس به سراغ یه حرکت تک مفصلی مثل پرس بالاسینه با دمبل میرین.

در مورد برنامه تمرینی که می گین توی باشگاهها برای افراد مبتدی از قبل آماده شده این کار خیلی رایجه و درست هم هست یعنی خیلی از منابع معتبر هم توصیه می کنند که با یک برنامه تمرینی پایه معمولا شامل 15 حرکت برای 3 ماه استفاده کنید مثل این برنامه:

حرکت
1.پرس سینه هالتر > >>ماه اول 1 ست 10 تایی ماه دوم 2ست 8تایی ماه سوم 2 ست 6تا10 تایی
2.قفسه سینه دمبل
3.پرس سرشانه از پشت
4.کول با هالتر
5.اسکوات
6.جلو پا دستگاه
7.پشت پا دستگاه
8.روئینگ با دستگاه
0.سیم کش از جلو
10.جلو بازه هالتر
11.پشت بازو هالتر خوابیده
12.فیله کمر
13.زیر شکم >>>ماه اول 1ست 10 تایی ماه دوم 2ست 15تایی ماه سوم 2ست 25تایی
14.کرانچ
15.ساق پا دستگاه ایستاده
حالا منطق این برنامه چیه؟
اول این که شما همه حرکات پایه رو توی یک روز قرار می دهید که این یه خوبی بزرگ دراه. افراد مبتدی به شدت تمایل دارند که عضلاتی رو که بیشتر تو چشم هستند و یه جورایی ویترین بدن حساب میشن رو بیشتر تمرین بدهند مثل سینه/جلو بازو/سرشانه! وقتی از اول همه حرکات رو با هم انجام بده این واسش جا میفته که همه قسمتهای بدن مهم هستند و نباید هیچ قسمتی رو حذف کرد!(مثلا خود من 3 ماه اول پا و زیربغل رو کلا تمرین نمی دادم به جاشون بازو و سرشانه رو تمرین میدادم که باعث شده الان بازوهام و سرشانه هام به نسبت بقیه بدنم خیلی جلوتر باشن)
دوم شما قبل از این که بخواهید راجع به درصد چربی و فرم بدن یک تازه کار نگران باشید بهتره فکر یاد گرفتن فرم صحیح حرکات و انطباق اون حرکات با بدن باشید.این باعث میشه که هم سرعت پیشرفتتون بهتر بشه و هم احتمال آسیب دیدگی به شدت کاهش پیدا کنه. پس هدف ماه اول اینه.
ماه دوم برنامتون شبیه برنامه واقعی بدنسازیه چون ستها 2 تایی شده حالا که فرم صحیح رو یاد گرفتید سعی می کنید برای افزایش وزنه در حرکات تلاش کنید.
اما ماه سوم آزادی عمل بیشتری به فرد داده میشه که بتونه مثلا توی ست اول از وزنه سنگین استفاده کنه و 6تکرار انجام بده و ست دوم وزنه ها رو سبک تر کنه.
بعد از ماه سوم شما به یک پایه و اساس قدرتی همراه با عضلات فرم دار دست پیدا کردید.حالا زمانیه که نیاز به طراحی برنامه تمرینی توسط یک مربی با دانش دارید.

اینها یک سری نکات اولیه و پایه بود مطمئنا بهترین کار مشاوره با یک مربی مجرب و با دانشه.

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
خواهش می کنم:)
بله بلافاصله شروع می کنید بدون استراحت، 3 روز در هفته یعنی یک روز درمیون باشه و جمعه ها هم که تعطیل!
برنامه شما رو حجیم میکنه تا حدودی ولی بستگی به نوع رژیمتون و شدت تمرینتون داره در ضمن انتظار زیادی از برنامه 3 روز در هفته مبتدی نداشته باشید...
بله میتونی ساعت ها رو جا به جا کنید ولی با همون الگوریتمی که بهتون گفتم...
پروتیین 100 درصد هم یعنی پروتیینی که کربوهیدراتش پایین باشه، اگر تونستی Syntha 6 از شرکت BSN رو تهیه کن اگرم نتونستی MyoFusion شرکت گاسپاری هم عالیه... توی گوگل سرچ کن اسمش رو می بینی...
سوالی بود بپرس

بله فرمایشات شما درسته، متاسفانه مربی های این مملکت هم فقط فکر جیب خودشون هستن:eek:
سوالی بود در خدمتیم البته تا استادی خیلی راه داریم:p
موفق باشی

سلام آقا حامد
خسته نباشید

این برنامه سه روز در هفته به نظر شما کم نیست؟ من الان دارم هفته ای 5 جلسه تمرین میکنم. میتونید برنامه ام رو کمی سنگین تر کنید؟ مثلا همین 5 جلسه در هفته بشه؟
در ضمن در کنار این پروتئینی که فرمودید کراتین هم مصرف کنم یا نه؟

با تشکر

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام آقا حامد
خسته نباشید

این برنامه سه روز در هفته به نظر شما کم نیست؟ من الان دارم هفته ای 5 جلسه تمرین میکنم. میتونید برنامه ام رو کمی سنگین تر کنید؟ مثلا همین 5 جلسه در هفته بشه؟
در ضمن در کنار این پروتئینی که فرمودید کراتین هم مصرف کنم یا نه؟

با تشکر

آره میثم جان بخوای من برات می کنم 7 روز درهفته گرچه خودم هم 5 روز در هفته تمرین می کنم (یه روز وسط هفته استراحت جمعه هم استراحت) ولی عزیز من تو سابقه دقیق تمرینت رو نگفتی، اگر بالای 3 ماه هست نهایت 4 روز رو توصیه می کنم چون هنوز زوده ولی زیر 3 ماه همون 3 روز که گفتم...
نه کراتین دیگه مصرف نکن چون یه مقدار کلیه ها استراحت کنن که برای دوره بعدی (چه مکملی باشه چه استروییدی) این استراحت لازمه چون کراتین مکمل پایه هست و توی دوره بعد حتما باید باشه:happy:
موفق باشی

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آره میثم جان بخوای من برات می کنم 7 روز درهفته گرچه خودم هم 5 روز در هفته تمرین می کنم (یه روز وسط هفته استراحت جمعه هم استراحت) ولی عزیز من تو سابقه دقیق تمرینت رو نگفتی، اگر بالای 3 ماه هست نهایت 4 روز رو توصیه می کنم چون هنوز زوده ولی زیر 3 ماه همون 3 روز که گفتم...
نه کراتین دیگه مصرف نکن چون یه مقدار کلیه ها استراحت کنن که برای دوره بعدی (چه مکملی باشه چه استروییدی) این استراحت لازمه چون کراتین مکمل پایه هست و توی دوره بعد حتما باید باشه:happy:
موفق باشی

سابقه تمرینم 2 ماهه! پس همون 3 روز خوبه :blush:
کراتین هم پس نخورم . از هفته بعد ان شاا.. این دوره رو شروع میکنم

بازم ممنون :)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سابقه تمرینم 2 ماهه! پس همون 3 روز خوبه :blush:
کراتین هم پس نخورم . از هفته بعد ان شاا.. این دوره رو شروع میکنم

بازم ممنون :)

آره عزیزم همون 3 روز مطمئن باش کافیه اگر درست تمرین کنی، راستی کل تمرینت باید توی 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم شه! 4 ساعت لفتش ندی ها! بلافاصله هم میای توی رخکن مکملت رو با آب قاطی می کنی و میخوری... تاکید می کنم بلافاصله!
موفق باشی

mamad74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره عزیزم همون 3 روز مطمئن باش کافیه اگر درست تمرین کنی، راستی کل تمرینت باید توی 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم شه! 4 ساعت لفتش ندی ها! بلافاصله هم میای توی رخکن مکملت رو با آب قاطی می کنی و میخوری... تاکید می کنم بلافاصله!
موفق باشی

داداش شما مربی هستی ؟ من 3 سال بیشتر سابقه تمرین ندارم ولی به نظره من بدنسازی با مکمل از ورزش برای سلامتی دور شده چون کلا کراتین مردود اعلام شده ( وزارت بهداشت آمریکا هیچکدومشون تایید نمیکنن ) بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر متاسفانه امروزه هرکی میره بدنسازی بدنش یکم باد میکنه حس مربیگری بر میداره هیکل قشنگ به معنی مربگری خوب نیست البته منظورم به شما نبود کلا کسایی رو میگم که تو این باشگاهای بدنسازی پرن :wacko: امیداورم موفق باشین

بالا