چه عجب اینجا دعوا نیست....
همیشه که سر میزدم در حال جر و بحث بودن دوستان
هیکله خشک خوبی داری ... آخه قبلا 2 تا یعقوب آب دمبل بودن که جو رو میریختن به هم تا جنساشون رو آب کنن
اما مثل اینکه جنسارو جای دیگه دارن آب میکنن
چه عجب اینجا دعوا نیست....
همیشه که سر میزدم در حال جر و بحث بودن دوستان
هیکله خشک خوبی داری ... آخه قبلا 2 تا یعقوب آب دمبل بودن که جو رو میریختن به هم تا جنساشون رو آب کنن
سلام اقا مهدی گل
محمدم
اقا مهدی من یه سئوالی برام پیش اومده. میدونم BCAA مخفف branched chain amino acids هستش میخوام فرق این محصول و با amino acid بدونم. مثلا optimum هم 2222 داره هم BCAA 1000 caps فرق اینا با هم چیه ؟ خودشون برای BCAA نوشتن pure amino acid کاربرد هر کدوم کجاست ؟
مچکرم
خوب گفتی
جدیدا اینجوری شده که وقتی بهشون می گی سلام
طرف می گه من وقت تایپ ندارم . زنگ بزن . جواب سلامت رو بدم و راهنماییت کنم !
می دونه اینجا کتبا بخواد مکمل بی ربط و دوبرابر قیمت بده دست ملت ، صدای بقیه درمیاد . این مدلی کاسبی می کنه !
سلام اقا مهدی گل
محمدم
اقا مهدی من یه سئوالی برام پیش اومده. میدونم BCAA مخفف branched chain amino acids هستش میخوام فرق این محصول و با amino acid بدونم. مثلا optimum هم 2222 داره هم BCAA 1000 caps فرق اینا با هم چیه ؟ خودشون برای BCAA نوشتن pure amino acid کاربرد هر کدوم کجاست ؟
مچکرم
:دی!خوب گفتی
جدیدا اینجوری شده که وقتی بهشون می گی سلام
طرف می گه من وقت تایپ ندارم . زنگ بزن . جواب سلامت رو بدم و راهنماییت کنم !
!
دوستان حرفه ای تاپیک من یه سوالی برام پیش اومده ! توی سایت باد بیلدینگ که نگاه می کردم بعضی حرکت ها هست که ریت بیشتری داره البته می دونم که این نمره کاربران سایت هست اما می خوام بدونم در عمل
هم اون حرکت موثر تر هست ؟ مثلا حرکت Cross Over - With Bands که با طناب انجام میشه واقعا اینقدر موثر هست؟
به طور مثال در مورد حرکات که بر روی سینه انجام میگیره تعیین اینکه چه حرکاتی باید صورت بگیره چطوری باید باشه
مثلا از بین کل حرکاتی که برای سینه با دمبل انجام میشه بر چه ملاکی باید حرکت مورد نظر رو انتخاب کرد ؟
به طور مثال من می خوام روی عظلات سینه با دمبل کار کنم حالا بالا سینه - پایین سینه - پرس سینه تخت
یا fly dubbel وBent-Arm Dumbbell Pullover ( فارسی رو نمی دونم) ایا باید این حرکتها با هم انجام بشن یا اینکه محدودیتی نداره که در یک دوره همزمان انجام بشن (چون من شنیدم باید گروه عظلات رو با هم تمرین داد یعنی پشت بازو با جلو بازو) با توجه به اینکه اینطور که من دیدم روی یک عظله خاص اثر میزارن ایا ملاک خاصی برای انتخاب
حرکت ها هست یا نه ؟
این برنامه رو بلافاصله بعد از اتمام این برنامه ام شروع کنم یا یه مدتی استراحت کنم؟ یا یا اینکه استراحت نمیخواد؟برنامه ای که بهت میدم 3 روز در هفته هست و ......
نمیشه ندوم؟ این دویدنه یه کم سخته!**** تر تمیز می گیری، کربوهیدرات رو کم می کنی پروتیین رو میبری بالا مثل فیله مرغ و ... صبح قبل صبحونه 30-45 دقیقه میری میدوی... هر روز!
من تا ساعت 8 بیرونم . اگر به جای ساعت 6 ساعت 8 برم تمام زمانها رو 2 ساعت بکشم عقب؟ مثلا ساعت یک ناهار بخورم؟صبحانه کره نمی خوری، تخم مرغ یک روز درمیون 3 تا میخوری، .........
این برنامه سه روز در هفته است؟ مثلا روزهای فرد یا زوج؟ یا اینکه هرروزه؟روز اول - سینه و پشت بازو:
.....
روز دوم - پشت و جلو بازو:
.....
روز سوم - پا و سرشونه:
...
...
من حرف شما رو قبول دارم ! من خودم توی باشگاه با برنامه مربی تمرین کردم ! توی چند باشگاه مختلف به صورت مقطعی تمرین کردمدوست گرامی شما به مربی نیاز داری! همین که شما می فرمایید چه تمرینی پشت چه تمرینی بیاد و اینکه هر تمرین دقیقا فشارش روی کدوم عضله هست و کدوم یکی دیگه از عضلات رو هم درگیر می کنه و ... همین موارد هست که علم مربی رو تشکیل میده!
این نصیحت دوستانه من همیشه یادت باشه! هیچ کس نمی تونه برای خودش برنامه بنویسه مگر در سطح خیلی حرفه ای باشه... شما هم سعی نکن برای خودت برنامه بنویسی چون کاری که الان میخوای بکنی حداقل برای 3-4 سال دیگست که تجربه بالایی داشته باشی، الان نتیجش فقط خراب شدن فرم عضلات هست + تمرین بیهوده و خستگی بی دلیل!
در مورد مثالی که زدی در مورد سینه، معمولا گروه عضلات رو تمرین میدن برای مبتدی ها و دوستانی که در سطح متوسط هستن ولی حرفه ای ها تک عضله رو تمرین میدن مثلا فقط بالاسینه!
شما وقتی میخوای سینه رو تمرین میدی با توجه به اینکه بالا سینت اگر ضعیف تر هست اول از بالا سینه شروع می کنی بعد میری سراغ سینه و در پایان هم زیر سینه که میتونه هر کدوم از اینا سوپر هم بشه یعنی حرکت بالا سینه رو هم با دمبل انجام بدی هم بلافاصله با هالتر که فعلا در مورد سو پر بحثی نمی کنم...
معمولا جلو بازو رو با پشت بازو برای مبتدی ها تمرین نمیدن چون خسته میشه سریع، مثلا سینه رو با جلو بازو میدن
معمولا یه گروه عضلات بزرگ + یه گروه عضلات کوچیک رو با هم تمرین میدن توی 1 روز برای مبتدی ها مثل پا و سر شونه مثلا یا سینه و جلو بازو
سوالی بود بپرس
سلام
آقا حامد بابت برنامه واقعا ممنونم زحمت کشیدید .
این برنامه رو بلافاصله بعد از اتمام این برنامه ام شروع کنم یا یه مدتی استراحت کنم؟ یا یا اینکه استراحت نمیخواد؟
بعدش این برنامه حسابی ما رو ججیم میکنه دیگه؟ دی:
نمیشه ندوم؟ این دویدنه یه کم سخته!
من تا ساعت 8 بیرونم . اگر به جای ساعت 6 ساعت 8 برم تمام زمانها رو 2 ساعت بکشم عقب؟ مثلا ساعت یک ناهار بخورم؟
این پروتئین چیه و چطوری باید تهیه ش کنم؟ ممنون میشم مشخاصتشو بهم بدید
این برنامه سه روز در هفته است؟ مثلا روزهای فرد یا زوج؟ یا اینکه هرروزه؟
من حرف شما رو قبول دارم ! من خودم توی باشگاه با برنامه مربی تمرین کردم ! توی چند باشگاه مختلف به صورت مقطعی تمرین کردم
و دوباره از اول شروع کردم! نکته جالبش اینه که مربی ها توی باشگاه برای مبتدی ها اصلا برنامه تخصصی نمی نویسن و به یه برنامه
از پیش تعیین شده رو میدن میگن 1-2 تا ماه این رو کار کن و بعد بیا برنامه جدید بگیر ! تو این برنامه هایی که تو این چند دوره مقطعی گرفتم خیلی از حرکاتش مشترک بوده ! به طور مثال توی یکی پرس سینه تخت - بالا سینه - زیر سینه با هالتر بوده توی یک دوره و باشگاه دیگه همین حرکت ها با دمبل! یا مثلا حرکات پا که جلو پا و پشت پا ماشین و اسکات بوده که در همه وجود داشته و ثابت بوده
این ها رو نگفتم که نقش مربی رو نفی کنم فقط می خوام بگم تا حدی به اصول کار و حرکات اشنا هستم و با توجه به فیلمها و مقالاتی که دیدم و خوندم می تونم نقش حرکت رو بر روی عظله تا حدی بشناسم ! اما چیزی که من تو باشگاه هم به عینه دیدم اینه که اکثر مربی ها جز اونهایی که خصوصی کار میکنن به یک برنامه دادن ساده اکتقا می کنن بدون اینکه سایز بزنن و درصد چربی رو حساب کنن و .. اینه که من با توجه به اینکه فرصت باشگاه رفتن به طور مرتب رو ندارم و از طرفی وسایل ورزشی تا حد معقولی در خونه
هست تصمیم گرفتم که توی خونه ورزش کنم و خب لازم می دونم از راهنمایی دوستان حرفه ای همچون شما و استفاده از سایتهای معتبر بتونم
نیازم رو برطرف کنم
بله فرمایشات شما درسته، متاسفانه مربی های این مملکت هم فقط فکر جیب خودشون هستن
سوالی بود در خدمتیم البته تا استادی خیلی راه داریم
موفق باشی
دوستان حرفه ای تاپیک من یه سوالی برام پیش اومده ! توی سایت باد بیلدینگ که نگاه می کردم بعضی حرکت ها هست که ریت بیشتری داره البته می دونم که این نمره کاربران سایت هست اما می خوام بدونم در عمل
هم اون حرکت موثر تر هست ؟ مثلا حرکت Cross Over - With Bands که با طناب انجام میشه واقعا اینقدر موثر هست؟
به طور مثال در مورد حرکات که بر روی سینه انجام میگیره تعیین اینکه چه حرکاتی باید صورت بگیره چطوری باید باشه
مثلا از بین کل حرکاتی که برای سینه با دمبل انجام میشه بر چه ملاکی باید حرکت مورد نظر رو انتخاب کرد ؟
به طور مثال من می خوام روی عظلات سینه با دمبل کار کنم حالا بالا سینه - پایین سینه - پرس سینه تخت
یا fly dubbel وBent-Arm Dumbbell Pullover ( فارسی رو نمی دونم) ایا باید این حرکتها با هم انجام بشن یا اینکه محدودیتی نداره که در یک دوره همزمان انجام بشن (چون من شنیدم باید گروه عظلات رو با هم تمرین داد یعنی پشت بازو با جلو بازو) با توجه به اینکه اینطور که من دیدم روی یک عظله خاص اثر میزارن ایا ملاک خاصی برای انتخاب
حرکت ها هست یا نه ؟
من حرف شما رو قبول دارم ! من خودم توی باشگاه با برنامه مربی تمرین کردم ! توی چند باشگاه مختلف به صورت مقطعی تمرین کردم
و دوباره از اول شروع کردم! نکته جالبش اینه که مربی ها توی باشگاه برای مبتدی ها اصلا برنامه تخصصی نمی نویسن و به یه برنامه
از پیش تعیین شده رو میدن میگن 1-2 تا ماه این رو کار کن و بعد بیا برنامه جدید بگیر ! تو این برنامه هایی که تو این چند دوره مقطعی گرفتم خیلی از حرکاتش مشترک بوده ! به طور مثال توی یکی پرس سینه تخت - بالا سینه - زیر سینه با هالتر بوده توی یک دوره و باشگاه دیگه همین حرکت ها با دمبل! یا مثلا حرکات پا که جلو پا و پشت پا ماشین و اسکات بوده که در همه وجود داشته و ثابت بوده
این ها رو نگفتم که نقش مربی رو نفی کنم فقط می خوام بگم تا حدی به اصول کار و حرکات اشنا هستم و با توجه به فیلمها و مقالاتی که دیدم و خوندم می تونم نقش حرکت رو بر روی عظله تا حدی بشناسم ! اما چیزی که من تو باشگاه هم به عینه دیدم اینه که اکثر مربی ها جز اونهایی که خصوصی کار میکنن به یک برنامه دادن ساده اکتقا می کنن بدون اینکه سایز بزنن و درصد چربی رو حساب کنن و .. اینه که من با توجه به اینکه فرصت باشگاه رفتن به طور مرتب رو ندارم و از طرفی وسایل ورزشی تا حد معقولی در خونه
هست تصمیم گرفتم که توی خونه ورزش کنم و خب لازم می دونم از راهنمایی دوستان حرفه ای همچون شما و استفاده از سایتهای معتبر بتونم
نیازم رو برطرف کنم
خواهش می کنم
بله بلافاصله شروع می کنید بدون استراحت، 3 روز در هفته یعنی یک روز درمیون باشه و جمعه ها هم که تعطیل!
برنامه شما رو حجیم میکنه تا حدودی ولی بستگی به نوع رژیمتون و شدت تمرینتون داره در ضمن انتظار زیادی از برنامه 3 روز در هفته مبتدی نداشته باشید...
بله میتونی ساعت ها رو جا به جا کنید ولی با همون الگوریتمی که بهتون گفتم...
پروتیین 100 درصد هم یعنی پروتیینی که کربوهیدراتش پایین باشه، اگر تونستی Syntha 6 از شرکت BSN رو تهیه کن اگرم نتونستی MyoFusion شرکت گاسپاری هم عالیه... توی گوگل سرچ کن اسمش رو می بینی...
سوالی بود بپرس
بله فرمایشات شما درسته، متاسفانه مربی های این مملکت هم فقط فکر جیب خودشون هستن
سوالی بود در خدمتیم البته تا استادی خیلی راه داریم
موفق باشی
سلام آقا حامد
خسته نباشید
این برنامه سه روز در هفته به نظر شما کم نیست؟ من الان دارم هفته ای 5 جلسه تمرین میکنم. میتونید برنامه ام رو کمی سنگین تر کنید؟ مثلا همین 5 جلسه در هفته بشه؟
در ضمن در کنار این پروتئینی که فرمودید کراتین هم مصرف کنم یا نه؟
با تشکر
آره میثم جان بخوای من برات می کنم 7 روز درهفته گرچه خودم هم 5 روز در هفته تمرین می کنم (یه روز وسط هفته استراحت جمعه هم استراحت) ولی عزیز من تو سابقه دقیق تمرینت رو نگفتی، اگر بالای 3 ماه هست نهایت 4 روز رو توصیه می کنم چون هنوز زوده ولی زیر 3 ماه همون 3 روز که گفتم...
نه کراتین دیگه مصرف نکن چون یه مقدار کلیه ها استراحت کنن که برای دوره بعدی (چه مکملی باشه چه استروییدی) این استراحت لازمه چون کراتین مکمل پایه هست و توی دوره بعد حتما باید باشه:happy:
موفق باشی
سابقه تمرینم 2 ماهه! پس همون 3 روز خوبه :blush:
کراتین هم پس نخورم . از هفته بعد ان شاا.. این دوره رو شروع میکنم
بازم ممنون
آره عزیزم همون 3 روز مطمئن باش کافیه اگر درست تمرین کنی، راستی کل تمرینت باید توی 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم شه! 4 ساعت لفتش ندی ها! بلافاصله هم میای توی رخکن مکملت رو با آب قاطی می کنی و میخوری... تاکید می کنم بلافاصله!
موفق باشی