خب این یل تچ یه هفته بارگیری داره ! بعدش نگهداری شروع میشهوالا 2-3 ماه بعد بهتر از الانه.
البته کراتینهای ترکیبی مثل کراتین مونو هیدرات نیست بارگیریشون!یعنی روی لیبلش توضیح داده دیگه.
خب این یل تچ یه هفته بارگیری داره ! بعدش نگهداری شروع میشهوالا 2-3 ماه بعد بهتر از الانه.
البته کراتینهای ترکیبی مثل کراتین مونو هیدرات نیست بارگیریشون!یعنی روی لیبلش توضیح داده دیگه.
خب این یل تچ یه هفته بارگیری داره ! بعدش نگهداری شروع میشه
شهرام جان محصولات فورس فکتور رو شخصا استفاده نکردم ولی تعریفش رو از بچه ها شنیدم که خوبه، اگر میخوای از ایران بخری مشکلی نداره چون تقلبیش کمه ولی اگر از خارج میخوای سفارش بدی به نظرم مارک های بهتری مثل BSN، Muscle Tech و گاسپاری و ... هست که به این برند ارجحیت دارن...
حامد تو امکانش رو داری از خارج مکمل بیاری درسته؟ :دی
من هم بخوام می تونی برام بیاری؟ هزینش هم مهم نیست.
یه مشکلی هست الان من این کراتین رو یکسال قبل خریده بودم اما برای تاریخش best by 28092010منم نگفتم بارگیری نداره گفتم با مونوهیدرات فرق داره طبق لیبل عمل کنید.
سل تک 5 روز بارگیری داره .مر حله بارگیری یک وعده صبح بعد از بیدار شدن یک وعده بلافاصله بعد از تمرین.
نگهداری هم که همون وعده بعد تمرینه فقط.
یه مشکلی هست الان من این کراتین رو یکسال قبل خریده بودم اما برای تاریخش best by 28092010
می خوام بدونم تا چه مدت می تونم مصرفش کنم ؟ چون 100 تومن براش پول داده بودم
یه مشکلی هست الان من این کراتین رو یکسال قبل خریده بودم اما برای تاریخش best by 28092010
ممنون ! حامد جان فقط می خوام ببینم با اینکه تمرین رو تازه شروع کردم می تونم یک یا دو ماه صبر کنم یابزن به بدن عزیزم، مشکلی پیش نمیاد!
خوب تا همین الان هم 20 روز از تاریخش گذشته.والا من در این مورد نظری ندارم! بستگی به خودت داره وسواس داری روی این قضیه یا نه.
من نمی دونستم تاریخش میگذره ولی خوب اگه می خوای مصرف کنی 1 هفته بعد از تمرین شروع کنی هم اتفاق خاصی نمیفته.فقط اگه دیدی بدنت داره جوش میزنه(غیر عادی) مصرفش رو قطع کن اصلا تردید نکن.خودم اگر خراب نشده باشه مشکلی ندارم چون براش حدود 100 تومن پول داد 3 کیلویی!
فقط الان موندم اینی که شما میگی از 2 ماه دیگه شروع کنم با این اوضاع بازم مشکلی نداره یا ؟
اگر واقعا Syntha6 اصلی میخوای که از USA اومده باشه به رضا پ.خ بزن، بهت قیمت میده منم تاییدش می کنم
ولی اگر مکملی میخوای که برای USA نیست ولی جنس خوب هست بگو تا شماره کیو بدم بهش زنگ بزن برات پیک می کنه... من شخصا خودمو درگیر دوست ندارم بکنم چون یه وقت مشکلی پیش میاد و خدای نکرده شما از چشم من میبینین...
....
شرکت های خارجی معمولا میان 4 ماه زود تر از موعد تاریخ میزنن تا اگر این جنس دست کسی رسید و طرف
خواست تا 2 یا 3 ماه بعد هم استفاده کنه مشکلی پیش نیاد
بلاخره هوای ایرانیهارو حسابی دارن چون میدونن ما عادت داریم تاریخ مصرف گذشته استفاده کنیم
من نمی دونستم تاریخش میگذره ولی خوب اگه می خوای مصرف کنی 1 هفته بعد از تمرین شروع کنی هم اتفاق خاصی نمیفته.فقط اگه دیدی بدنت داره جوش میزنه(غیر عادی) مصرفش رو قطع کن اصلا تردید نکن
یه چیزی من شنیدم بعضی ها میگن کراتین رو بدون بارگیری هم میشه مصرف کرد این
بارگیری و اینا ترفند کارخانه هاست برای اینکه زودتر مکمل ما تموم بشه بریم دوباره بخریم حالا نمی دونم درسته یا نه ؟
این مکمل از امریکا مثل اینکه گرون تره و ما هم که فقیر!ممنون میشم اون شماره رو برام بفرستی زنگ بزنم . فقط وقتی زنگ زدم بگم منو آقا حامد معرفی کرده؟! :happy:
راستی یه مشکلی برام پیش اومد. از 3-4 روز شدید آنفولانزا گرفتم و 3-4 کیلو وزن کم کردم و دکتر یه هفته برام استراحت نوشته .الان غذام هم خیلی کمتر شده . حدود یه ماه و خورده ای پیش هم وسط دوره آنفولانزا گرفته بودم 2 بار آنفولانزا توی یه ماه . خلاصه آخرت بد شانسم!
![]()
از 3-4 روز شدید آنفولانزا گرفتم و 3-4 کیلو وزن کم کردم و دکتر یه هفته برام
خب پس میشه بدون بارگیری مصرف کرد ! خب همانطور که می دونی وقتی استفاده میکنی باید با زیادی مخلوط بشهببین بارگیری باعث میشه شما ظرف همون یک هفته اول بتونید نتایج حاصل از مصرف کراتین رو روی بدنتون ببینید.فقط باعث میشه کمی فشار به کلیه بیاد (البته در مقایسه با وقتی که بارگیری نمی کنید والا اگه مشکل کلیوی نداشته باشید چیز مهمی نیست)اگه بارگیری نکنید هم همون نتایج رو در مدت طولانی تری می بینید.
ولی این که بارگیری ترفند کارخانه ها هست رو قبول ندارم.نظرات متفاوته یه گروه میگن بارگیری کنید یه گروه میگن نه!
ببین از نظر مصرف اینقدرا تفاوت نداره مثلا برای کراتین مونو هیدرات اگه بارگیری کنید ظرف 5 روز مجموعا 100 گرم واسه بارگیری مصرف می کنید ولی اگه بدون بارگیری استفاده کنید روزی 10 گرم که میشه 50 گرم ظرف 5 روز پس زیاد فرقی نکرد! در مورد سل تک هم همینه شما بدون بارگیری 5 روز بیشتر می تونید استفاده کنید!
آره مکمل از اونور گرون در میاد لامصببرات پ.خ کردم...
سعی کن وقتی توی دوره هستی مریض نشی چون نصف زحمتی که کشیدی میره رو هوا! مواظب باش، سعی کن زودتر خوب شی... یه هفته هم نمی خواد بری باشگاه بذار بدن سریع تر ریکاوری کنه....
شما اگه روزی 500 میلی گرم تا یک گرم ویتامین سی مصرف کنید هم خواص آنتی اکسیدانیش برای حفاظت عضلات بدن از آسیبهای سلولی مفیده وهم خیلی کمکتون می کنه برای پیشگیری از بیماری. مصرف گلوتامین هم علاوه بر تاثیری که روی حجم داره و خاصیت آنتی کاتابولیکش برای بالابردن ایمنی بدن خیلی مفیده.
مکمل برای بدن فیتنس و خطی چی پیشنهاد میکنید؟
نمیخوام گنده کنه
ضرر نداشته باشه
قیمت هم مناسب باشه
ممنون