• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
ممنونم دوستان :)
یک سوال دیگه
آیا میزان مصرف کراتین و آمینو روزهای تمرین و روزهای بدون تمرین باید یکی باشه؟!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنونم دوستان :)
یک سوال دیگه
آیا میزان مصرف کراتین و آمینو روزهای تمرین و روزهای بدون تمرین باید یکی باشه؟!

آمینو رو طبق لیبل عمل کنید.
کراتین روزهای غیر تمرین یک وعده 3-5 گرمی کافیه.

iranperfum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد خدمت همگي دوستان ...

من الان حدود 6 ماه هست كه بدن سازي كار ميكنم ...

3 ماه اول رو كه به توصيه مربي از مكمل استفاده نكردم و بعد از سه ماه مصرف كراتين رو شروع كردم و طبق دستور مربي بعد از 45 روز مصرف كراتين 10 روز استراحت كردم و به تازگي دوباره سري بعدي مصرف كراتين رو شروع كردم ...

به نظر شما در حال حاضر من غير كراتين چه مكمل ديگه اي رو هم نياز دارم كه بخوام مصرف كنم ؟؟

و اينكه كراتين رو چه مدتي بايد مصرف كنم ؟؟ 6 ماه كافيه ؟؟ بعد قطع مصرف كراتين براي اينكه وزن بدن كمتر نشه چه كارهايي رو بايد انجام بدم ؟؟ البته در صفحات قبلي چند بار اصطلاح خشك كردن بدن رو شنيدم كه متاسفانه دقيقا متوجه منظورتون نشدم ... اگه اين اصطلاح رو قبلا توضيح داديد لطفا حدود صفحه اش رو بفرماييد تا من بگردم پيدا كنم و مطالعه اش كنم ...

قد من هم 182 سانت هست ...

وزن هم حدود 66 كيلوگرم ...

البته قبل از مصرف كراتين وزنم 59 كيلو كه با مصرف اين مكمل حدود 6-7 كيلوگرم در ماه اول افزايش وزن داشتم ولي الان حس ميكنم دو سه هفته اي هست كه ديگه وزنم اضافه نميشه ... :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
والا من کلا دو دوره برنامه تمرینی گرفتم از یه مربی. خوب بود. ولی الان هم برنامه تمرینی و هم برنامه غذاییم رو با توجه به شناختی که از بدنم دارم و با توجه به منابعی که مطالعه می کنم خودم تنظیم می کنم.
البته مطمئنا کمک گرفتن از یک مربی با سواد که صرفا هدفش پر کردن جیب خودش نباشه خیلی کمک می کنه ولی متاسفانه کمیابه!به هر کدومشون می گی سلام سریع میگه مکملهات رو خودم بهت میدم می خوای چقدر هزینه کنی؟!!!
درسته ! اگر منایع خوبی در مورد برنامه و غذا پیدا کردی برام بزاری ممنون میشم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام و خسته نباشيد خدمت همگي دوستان ...

من الان حدود 6 ماه هست كه بدن سازي كار ميكنم ...

3 ماه اول رو كه به توصيه مربي از مكمل استفاده نكردم و بعد از سه ماه مصرف كراتين رو شروع كردم و طبق دستور مربي بعد از 45 روز مصرف كراتين 10 روز استراحت كردم و به تازگي دوباره سري بعدي مصرف كراتين رو شروع كردم ...

به نظر شما در حال حاضر من غير كراتين چه مكمل ديگه اي رو هم نياز دارم كه بخوام مصرف كنم ؟؟

و اينكه كراتين رو چه مدتي بايد مصرف كنم ؟؟ 6 ماه كافيه ؟؟ بعد قطع مصرف كراتين براي اينكه وزن بدن كمتر نشه چه كارهايي رو بايد انجام بدم ؟؟ البته در صفحات قبلي چند بار اصطلاح خشك كردن بدن رو شنيدم كه متاسفانه دقيقا متوجه منظورتون نشدم ... اگه اين اصطلاح رو قبلا توضيح داديد لطفا حدود صفحه اش رو بفرماييد تا من بگردم پيدا كنم و مطالعه اش كنم ...

قد من هم 182 سانت هست ...

وزن هم حدود 66 كيلوگرم ...

البته قبل از مصرف كراتين وزنم 59 كيلو كه با مصرف اين مكمل حدود 6-7 كيلوگرم در ماه اول افزايش وزن داشتم ولي الان حس ميكنم دو سه هفته اي هست كه ديگه وزنم اضافه نميشه ... :)

نسبت قد و وزن شما به هم نمیخوره، کمبود وزن دارید از نظر من، شما به جز کراتین به یک گینر هم نیاز دارید که من اگر جای شما باشم از گینر استفاده نمی کنم و جاش از پروتیین های 100 دردصد استفاده می کنم که حجم خشک بگیرم نه با چربی و ... اینجوری کات کردن (خشک کردن) هم بعد از دوره حجم آسون تر میشه...
کراتین های ترکیبی رو هم معمولا 3 هفته استفاده میکنن 1 هفته استراحت میدن، این روند ادامه پیدا میکنه... البته برای شما به نظرم 1 ماه استفاده کن، 1 ماه استراحت بده دوباره ماه بعد استفاده کن...
کراتین زیادیش هم چیز جالبی نیست و باید حتما به کلیه ها استراحت داد، فشار میاره...
شما بعد دوره حجمت 100 درصد وزنتون میاد پایین چون کراتین باعث جمع شدن آب زیر پوستی میشه و بعد از قطع مصرف این آب کم کم دفع میشه... بعد از دوره تنها چاره کار در سطوح ابتدایی همون تغذیه مناسب هست (نه پرخوری!)
صفحات قبل رو تا 10-20 به سمت قبل مطالع کن پست های مفیدی بچه ها دادن...
موفق باشی

iranperfum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسبت قد و وزن شما به هم نمیخوره، کمبود وزن دارید از نظر من، شما به جز کراتین به یک گینر هم نیاز دارید که من اگر جای شما باشم از گینر استفاده نمی کنم و جاش از پروتیین های 100 دردصد استفاده می کنم که حجم خشک بگیرم نه با چربی و ... اینجوری کات کردن (خشک کردن) هم بعد از دوره حجم آسون تر میشه...
کراتین های ترکیبی رو هم معمولا 3 هفته استفاده میکنن 1 هفته استراحت میدن، این روند ادامه پیدا میکنه... البته برای شما به نظرم 1 ماه استفاده کن، 1 ماه استراحت بده دوباره ماه بعد استفاده کن...
کراتین زیادیش هم چیز جالبی نیست و باید حتما به کلیه ها استراحت داد، فشار میاره...
شما بعد دوره حجمت 100 درصد وزنتون میاد پایین چون کراتین باعث جمع شدن آب زیر پوستی میشه و بعد از قطع مصرف این آب کم کم دفع میشه... بعد از دوره تنها چاره کار در سطوح ابتدایی همون تغذیه مناسب هست (نه پرخوری!)
صفحات قبل رو تا 10-20 به سمت قبل مطالع کن پست های مفیدی بچه ها دادن...
موفق باشی

خيلي ممنون از توضيحات شما ...

فقط اين پروتئين صد در صد رو از چه جاهايي ميشه تهيه كرد ؟؟ با همون مكمل هاي پروتئيني كه در باشگاه ها به فروش ميرسه تفاوت داره ؟؟

سوال آخر هم اينكه باز به نظرتون اين مكمل هاي پروتئيني و كراتين بايد چند مدت مصرف بشه و بعدا ميتونيم مصرفش رو كاملا متوقف كنيم ؟؟

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان یک سوال بسیار مهم داشتم .

اصل و تقلبی مکمل ها رو از کجا بفهمم و هر کدوم هلوگرام داشته باشه اصله؟ من میخوام یک دوره حجم برم ( با یا بدون هورمورن خوراکی . بستگی به نظر شما داره ) و بعد بتونم بیشتره شو حفظ کنم . و چه مکمل هایی رو استفاده کنم ؟
دوستان کسی در پی تی مورد اعتماد کامل هست که ازش مکمل خریداری کنم؟ ... و نظرتون در مورد مکمل های مارک هاردکور چیه ؟

منتظر پاسخ دوستان حرفه ای هستم

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
خيلي ممنون از توضيحات شما ...

فقط اين پروتئين صد در صد رو از چه جاهايي ميشه تهيه كرد ؟؟ با همون مكمل هاي پروتئيني كه در باشگاه ها به فروش ميرسه تفاوت داره ؟؟

سوال آخر هم اينكه باز به نظرتون اين مكمل هاي پروتئيني و كراتين بايد چند مدت مصرف بشه و بعدا ميتونيم مصرفش رو كاملا متوقف كنيم ؟؟

کلا مکمل رو باید از مکمل فروش ها تهیه کرد دیگه یا اینکه سفارش بدی بچه ها یا فامیل از اونور برات بیارن...
جای خاصی رو آدرس نمیدم ولی یه جستجو کنید میتونید جاهای زیادی که کار درست هستن پیدا کنید...
نظر من این هست که یه کراتین ترکیبی + یک پروتیین 100 درصد تهیه کنید و با صورت استک (باهم) مصرفشون کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید + **** سالم و با کربوهیدرات و پروتیین بالا
کراتین ترکیبی مثل NO Xplode و پروتیین 100 درصد هم Syntha 6 جفتشون از شرکت محبوبم BSN
موفق باشی

اصل و تقلبی مکمل ها رو از کجا بفهمم و هر کدوم هلوگرام داشته باشه اصله؟ من میخوام یک دوره حجم برم ( با یا بدون هورمورن خوراکی . بستگی به نظر شما داره ) و بعد بتونم بیشتره شو حفظ کنم . و چه مکمل هایی رو استفاده کنم ؟
دوستان کسی در پی تی مورد اعتماد کامل هست که ازش مکمل خریداری کنم؟ ... و نظرتون در مورد مکمل های مارک هاردکور چیه ؟

نه به هیچ وجه نمیشه به هولوگرام فقط توجه کرد و اصل بودن رو تایید کرد چون همین محصولات جمشید اورژینال ایرانی رو هم همچین هولوگرام میزنن از اصلش بهتر! طرفی که ازش میخوری باید مورد اعتماد باشه البته از مزه و ... هم میشه ولی تجربه میخواد زیاد!
در مورد هورمون خوراکی هم اصلا توصیه نمیشه چون به تنهایی که اصلا فایده نداره و باید با یه هورمون تزریقی استک شه که اگر در سطح مبتدی و متوسط هستید توصیه نمی کنم به هیچ وجه!
در ضمن استرویید خوراکی اصلا حجمش موندگار نیست اصلا!
در مورد مکمل هم به رضا مراجعه کن برات از USA میاره البته قیمت یه نموره بالاس ولی میارزه...
موفق باشی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

البته ما حرفه ای نیستیم اما داخل پرانتز بگم در من باب کمک عرض کنم فروشگاه پاور شاپ
فروشگاهی هست که تو فروم پاوربیلدینگ همه ازش راضی بودند حالا
چون اونجا فروم تخصصی هست مطمئنا اطلاعات بیشتری از مکمل فروش های مطمئن میتونی
بدست بیاری

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
خرید از سایت هایی مثل bodybuilding برام بصرفه نیست . اگر کسی باشه بجز خرید از خارج جنس اصلی داشته باشه خیلی خوبه
و همین شرکت BSN که فرمودید . اصلی بودن مکمل هاشو از کجا تشخیص بدم ( با توجه به تجربه شما)

برای افزایش حجم در طول دو ماه چه مکمل هایی و چه مقدار باید خریداری کنم؟

دوستان دیگه فروشگاه پاور شاپ رو تایید میکنن؟

Last edited:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام به دوستان بزرگوار

من حدود 10 روز آنفولانزای شدید گرفته بودم و توی این مدت 2 بار به دکتر مراجعه کردم و بار اول که خوب نشدم و مجبور شدم بازم برم دکتر و اونم با دیدن وضعم 10 تا پنیسیلین هر 12 ساعت برام نوشت! پنی سیلین هم که میدونید چی کار میکنه!
خلاصه با هر بدبختی خوب شدم! :(
توی عمرم با این شدت مریض نشده بودم! یه هفته نتونستم بخوابم! :( (به این میگن آخرت بدشانسی :( )

خلاصه کلام اینکه توی اون دوره 5 هفته ای تونسته بودم 8 کیلو وزن بگیرم و تقریبا تثبیت شده بود و اشتهایم هم خیلی خوب شده بود . اما متاسفانه به خاطر این بدبختی 6 کیلو کم کردم و اشتهایم به شدت افت کرده :(
الان 2 هفت هم هست که دیگه حس باشگاه رفتن ندارم!

میخوام مجدد یه دوره خفن برم دوباره وزن بگیرم! آقا حامد زحمت کشیده بود یه برنامه برام نوشته بود ولی الان که دوباره وزنم اومده پایین میخوام یه دوره حجم گیری خفن برم!

لطفا با توجه به تجربیاتتون برای من که الان وزنم 65 و قدم 175 ـه یه دوره بگید که خفن وزن بگیرم!

با تشکر

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام به دوستان بزرگوار

من حدود 10 روز آنفولانزای شدید گرفته بودم و توی این مدت 2 بار به دکتر مراجعه کردم و بار اول که خوب نشدم و مجبور شدم بازم برم دکتر و اونم با دیدن وضعم 10 تا پنیسیلین هر 12 ساعت برام نوشت! پنی سیلین هم که میدونید چی کار میکنه!
توی عمرم با این شدت مریض نشده بودم! یه هفته نتونستم بخوابم! :( (به این میگن آخرت بدشانسی :( )

خلاصه کلام اینکه توی اون دوره 5 هفته ای تونسته بودم 8 کیلو وزن بگیرم و تقریبا تثبیت شده بود و اشتهایم هم خیلی خوب شده بود . اما متاسفانه به خاطر این بدبختی 6 کیلو کم کردم و اشتهایم به شدت افت کرده :(

میخوام مجدد یه دوره خفن برم دوباره وزن بگیرم! آقا حامد زحمت کشیده بود یه برنامه برام نوشته بود ولی الان که دوباره وزنم اومده پایین میخوام یه دوره حجم گیری خفن برم!

لطفا با توجه به تجربیاتتون برای من که الان وزنم 65 و قدم 175 ـه یه دوره بگید که خفن وزن بگیرم!

با تشکر

امیدوارم دیگه مریض نشی.
به عنوان برادر کوچکترت بهت پیشنهاد می کنم دنبال برنامه خفن و بالا پایین کردن وزنت به سرعت نباش. از ورزش لذت ببر همه چیز خودش آروم آروم ساخته می شه.من الان 2 ماه هستش مکمل رو گذاشتم کنار و به جاش تن ماهی و سفیده تخم مرغ می خورم، اونقدری که توی این مدت جواب گرفتم از تخم مرغ و تن از چند سری که دوره برداشتم نتیجه نگرفتم! اصلاً هم روی تغذیم سخت نمی گیرم! کلاً سخت نگیر حالشو ببر :lol:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

منم تو هفته ی چهارم ، آنزیم کبدم بهم خورد ! الان تقریبا 3 هفته میشه که هنوز حالم خوب نشده !

دوره پرررررررررررررررررررررررررررر... ):

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کسی تا حالا این مریضی که میگمو گرفته ؟

من 2 سال پیش یه بیماری اومد سراغم که هیچ دکتری نفهمید چیه ... من دارو مارو و اینا هیچی استفاده نمیکنم

یعنی 2 سال پیش که هیچی استفاده نمیکردم ... بعد یدفعه اشتهام کور شد جوری که اگر تو کل روز یه لیوان

نسکافه میخوردن انگار 20 تا پیتزا خوردم ... میخواستم ( روم به دیوار ) بالا بیارم

4 روز طول کشید تا کم کم خوب شه بعد از 4 روز دیدم خیلییییییییییی گشنمه و نهار نشستم حسابی خوردم

دوباره بعد از 4 روز برگشتم به روز اول و دوباره اشتهام کور شد ... کور که میگم یعنی یه کاسه سوپ میخوردم

کلا تا 2 روز سیر بودم ... همین 1 مرتبه تو زندگیم این مسئله پیش اومد ... کسی دلیلش رو میدونه ؟ :rolleyes:

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
امیدوارم دیگه مریض نشی.
به عنوان برادر کوچکترت بهت پیشنهاد می کنم دنبال برنامه خفن و بالا پایین کردن وزنت به سرعت نباش. از ورزش لذت ببر همه چیز خودش آروم آروم ساخته می شه.من الان 2 ماه هستش مکمل رو گذاشتم کنار و به جاش تن ماهی و سفیده تخم مرغ می خورم، اونقدری که توی این مدت جواب گرفتم از تخم مرغ و تن از چند سری که دوره برداشتم نتیجه نگرفتم! اصلاً هم روی تغذیم سخت نمی گیرم! کلاً سخت نگیر حالشو ببر :lol:

ممنون از صحبت هایت . شما برادر بزرگ مایی :)
وزنم رفته بود بالا تازه بدنم نرمال شده بود! الان که دوباره به حالت سابق برگشتم یه حس بدی دارم! سر یه قضیه ای هم میخوام هر چه سریع تر وزنم دوباره بره بالا ولی در کل حرف شما کاملا درسته ممنون .

سلام

منم تو هفته ی چهارم ، آنزیم کبدم بهم خورد ! الان تقریبا 3 هفته میشه که هنوز حالم خوب نشده !

دوره پرررررررررررررررررررررررررررر... ):

داداش جسارتا چه چیزی مصرف کردید که این طوری شد؟ دیانابول؟ چطوری فهمیدید؟ آزمایش خون؟
ان شاا... هر چه زودتر کاملا بهبود پیدا کنید :)

Registered-User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا بهترین دارو برای افزایش وزن بدون عوارض را به من معرفی کنید

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
کسی تا حالا این مریضی که میگمو گرفته ؟

من 2 سال پیش یه بیماری اومد سراغم که هیچ دکتری نفهمید چیه ... من دارو مارو و اینا هیچی استفاده نمیکنم

یعنی 2 سال پیش که هیچی استفاده نمیکردم ... بعد یدفعه اشتهام کور شد جوری که اگر تو کل روز یه لیوان

نسکافه میخوردن انگار 20 تا پیتزا خوردم ... میخواستم ( روم به دیوار ) بالا بیارم

4 روز طول کشید تا کم کم خوب شه بعد از 4 روز دیدم خیلییییییییییی گشنمه و نهار نشستم حسابی خوردم

دوباره بعد از 4 روز برگشتم به روز اول و دوباره اشتهام کور شد ... کور که میگم یعنی یه کاسه سوپ میخوردم

کلا تا 2 روز سیر بودم ... همین 1 مرتبه تو زندگیم این مسئله پیش اومد ... کسی دلیلش رو میدونه ؟ :rolleyes:

پوریا مریضی هات هم مثل آدم نیست
crazy.gif

نمی دونم اون موقع برنامه ورزشیت به چه صورت بوده اما بعضی از برنامه ها هم زمان شروع تا بدن خودش رو با شرایط جدید وفق بده باعث از دست دادن اشتها می شن.
یکی دیگه از عمده ترین دلایل از دست دادن اشتها مثل مشکلی که برای تو پیش اومده افسردگی هستش.
فکر کن ببین اون موقع مشکلی روحی نداشتی؟
کلاً از دست دادن اشتها و بر عکس اشتهای زیاد بر می گرده به روان و اعصاب.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا مریضی هات هم مثل آدم نیست
crazy.gif

نمی دونم اون موقع برنامه ورزشیت به چه صورت بوده اما بعضی از برنامه ها هم زمان شروع تا بدن خودش رو با شرایط جدید وفق بده باعث از دست دادن اشتها می شن.
یکی دیگه از عمده ترین دلایل از دست دادن اشتها مثل مشکلی که برای تو پیش اومده افسردگی هستش.
فکر کن ببین اون موقع مشکلی روحی نداشتی؟
کلاً از دست دادن اشتها و بر عکس اشتهای زیاد بر می گرده به روان و اعصاب.

ما خودمونم آدم نیستیم ... چه برسه مریضیمون

اتفاقا برنامه ورزشی خوبی داشتم و نه فشاری بود نه چیزی

از لحاظ روحی روانی هم شدیداااااااااااا توپ بودم

اما یه دکتر گفت 90 % یه مدل ویروسه که باعث شده اشتهات کور شه ... اما هیچ دکتری دقیق نتونست بگه مشکل

کجاست :)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
خرید از سایت هایی مثل bodybuilding برام بصرفه نیست . اگر کسی باشه بجز خرید از خارج جنس اصلی داشته باشه خیلی خوبه
و همین شرکت BSN که فرمودید . اصلی بودن مکمل هاشو از کجا تشخیص بدم ( با توجه به تجربه شما)

برای افزایش حجم در طول دو ماه چه مکمل هایی و چه مقدار باید خریداری کنم؟

دوستان دیگه فروشگاه پاور شاپ رو تایید میکنن؟

مکمل های BSN و ماسل تک رو اصلا توصیه نمی کنم که از ایران بگیری مگر اینکه طرف واقعا کار درست باشه! الان محصولات گاسپاری رو پیشنهاد می کنم + لابرادا (اینم تازه اومده ایران تقریبا ولی محصولاتش خوب جواب میده!)
پاور شاپ مال استاد سلامی هست که طبیعتا نمیتونه چیز بدی باشه، یه زمانی شاگرد همین استاد بزرگ بودیم:)
دارو هم موجود دارن، تایید میشن البته فقط خودشون نه کس دیگه!

سلام به دوستان بزرگوار

با تشکر

توام که ته بدشانسی مثل خودم! هر وقت دوره میری خودتو خوب بپوشون به 2 دلیل! من به چشم زدن عقیده دارم چون میدونم بعضی ها انرژی منفی شدیدی دارن! و وقتی شما یهو رو میای بد تو چشم اونا میری!
دلیل دوم هم اینکه سرما نخوری، سرماخوردگی دشمن بدن سازیه....
مکمل ویت گینر بگیر + NO Xplode حسابی هم روی تغذیت کار کن، 8 کیلو رو قول میدم 1.5 ماهه دوباره میای بالا...
موفق باشی

لطفا بهترین دارو برای افزایش وزن بدون عوارض را به من معرفی کنید

همچین دارویی نیست ولی میتونی روی تغدیت کار کنی + مکمل های ویت گینر! دارو بهترینش هم عوارض داره...

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام دوستان
یه برنامه تمرین بدنسازی میخواستم:
چند سال پیش تمرین نیمه حرفه ای داشته و با تمام حرکات آشنایی کامل داره.
الان 1هفته ست کششی کار میکنه و یه برنامه میخواد.
وزن: 58
قد: 174
وقت آزاد هم زیاد داره.توی یه شهر دیگه درس میخونه دانشگاه هشون باشگاه داره به همین دلیل روزی 2 ساعت تمرین هم میتونه داشته باشه.
چه برنامه ای پیشنهاد میدین؟
ممنون

بالا