• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه **** کاهش وزن رو!!!
حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این **** بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.

ولی لامصب لاغر بودن خیلی مزه میده !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه **** کاهش وزن رو!!!
حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این **** بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.

دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه

و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی

فلان **** رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا

**** یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره

نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه

یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری

هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده

اما یک مدل **** یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه

فشار خون میگیری ... ایدز میگیری :D خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم

اما به نظر من این **** خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته

میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر

دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این **** آسیبی به بدن بزنه

منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه

و تاییدیه اون رو هم بگیره :)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
مشکل این **** چیه مگه؟ همه جور مواد غذایی توش هست. فقط به مقدار کمتر. مدتش هم 15 روزه. کسی که اضافه وزن داره اگه 2 هفته کالری مصرفیش نصف یا یک سوم بشه فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد.
خوب **** لاغری یعنی همین دیگه. اگه قرار باشه مثل قبل بخوره که فایده ای نداره.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه

و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی

فلان **** رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا

**** یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره

نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه

یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری

هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده

اما یک مدل **** یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه

فشار خون میگیری ... ایدز میگیری :D خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم

اما به نظر من این **** خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته

میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر

دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این **** آسیبی به بدن بزنه

منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه

و تاییدیه اون رو هم بگیره :)

من امیر هستم.
ببین پوریا من منکر تاثیرش نیستم معلومه شما با هزارکالری وزن کم می کنی!!!حالا نوع چینش مواد غذایی بماند که تاثیر روی میزانش داره ولی با 1000 کالری هر جور باشه شما وزن رو کم می کنی!
بحث من اینه طراحی کردن این **** نبوغ خاصی نمی خواد می نویسی حالا برو اجراش کن بعدا هم اگه عوارض داشت خوب به خودت مربوطه کسی مجبورت نکرده بود این **** رو بگیری!
به هر حال من مدیریت کربو هیدراتها رو به حذف اونها و گرفتن یه همچین رژیمی ترجیح میدم.البته به قول خودت بهترین کار اینه که قبل از این که بخوای از این **** تبعیت کنی با یه متخصص تغذیه مشورت کنی.

مشکل این **** چیه مگه؟ همه جور مواد غذایی توش هست. فقط به مقدار کمتر. مدتش هم 15 روزه. کسی که اضافه وزن داره اگه 2 هفته کالری مصرفیش نصف یا یک سوم بشه فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد.
خوب **** لاغری یعنی همین دیگه. اگه قرار باشه مثل قبل بخوره که فایده ای نداره.
مشکل یه حساب دو دوتا چهار تاست!!
هر کیلو چربی حدود 7700 کالری انرژی داره! حالا 15 کیلو چربی 115500 کالری چربی داره! اگه قرار باشه شما 2 هفته ای 15 کیلو چربی از دست بدی یعنی روزانه 8250 کالری فقط چربی سوزاندی!!آخه مگه مصرف انرژی شما چقدره که روزی 8250 تاش رو کم کنی و بره بابت چربی سوزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس قضیه اینه اگه همچین وزنی رو از دست میدی شک نکن میزان زیادی عضله از دست دادی!
هر چند وزن اضافه کردن 10 برابر ساده تر از وزن کم کردنه ولی اگه شما تونستی روزی نیم کیلو چربی به بدنت اضافه کنی من قبول می کنم که میشه دوهفته ای 7 کیلو چربی رو از دست داد!
وگرنه کسی منکر سختی **** نیست دوست عزیز!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
از عصر همینطوری دارم به خودم میخندم :دی

5-6 سال پیش خواهرم در عرض 1-2 ماه حدود 15 تا 20 کیلو کم کرد ازش نپرسیده بودم روش خاصی هست یا نه

امروز گفتم یه **** 15 روزه هست گفت اینکه تازه نیست من خودم باهمین **** وزن کم کردم توی **** هم گوشت و هویج رنده شده و... داره
گفتم تو که اینو میدونستی چرا زودتر به من نگفتی :دی
خلاصه آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم دنبال وزن کم کردن...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من امیر هستم.
ببین پوریا من منکر تاثیرش نیستم معلومه شما با هزارکالری وزن کم می کنی!!!حالا نوع چینش مواد غذایی بماند که تاثیر روی میزانش داره ولی با 1000 کالری هر جور باشه شما وزن رو کم می کنی!
بحث من اینه طراحی کردن این **** نبوغ خاصی نمی خواد می نویسی حالا برو اجراش کن بعدا هم اگه عوارض داشت خوب به خودت مربوطه کسی مجبورت نکرده بود این **** رو بگیری!
به هر حال من مدیریت کربو هیدراتها رو به حذف اونها و گرفتن یه همچین رژیمی ترجیح میدم.البته به قول خودت بهترین کار اینه که قبل از این که بخوای از این **** تبعیت کنی با یه متخصص تغذیه مشورت کنی.

مشکل یه حساب دو دوتا چهار تاست!!
هر کیلو چربی حدود 7700 کالری انرژی داره! حالا 15 کیلو چربی 115500 کالری چربی داره! اگه قرار باشه شما 2 هفته ای 15 کیلو چربی از دست بدی یعنی روزانه 8250 کالری فقط چربی سوزاندی!!آخه مگه مصرف انرژی شما چقدره که روزی 8250 تاش رو کم کنی و بره بابت چربی سوزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس قضیه اینه اگه همچین وزنی رو از دست میدی شک نکن میزان زیادی عضله از دست دادی!
هر چند وزن اضافه کردن 10 برابر ساده تر از وزن کم کردنه ولی اگه شما تونستی روزی نیم کیلو چربی به بدنت اضافه کنی من قبول می کنم که میشه دوهفته ای 7 کیلو چربی رو از دست داد!
وگرنه کسی منکر سختی **** نیست دوست عزیز!!

امیر به یک چیز دقت نکردی ... یعنی کامل نخوندیش ... یکی از مزیتهایی که نوشته اینه که وزن تا مدت ها

بر نمیگرده ... این خیلی مهمه ... یعنی من با همین دوستمون که صحبت میکردم گفت من 1 ماه هم ول کردم

و برنج و اینا خوردم اما وزنم بالا نیومد ... احساس من میگه به نوعی مانع جذب چربی روی بدن میشه

ما خیلی ترکیبات داریم که باعث میشن چربی جذب نشه و یا اشتها به شدت کاهش پیدا کنه

مثالش اینه :

کسی که روزی 10 وعده میخوره و خداد کیلو اضافه وزن داره , اینی که میگمو درست کن بده بخوره

ببین چی میگه

صبح قبل از اینکه چیزی بخوره یه لیوان برداره 2/3 اون رو آب داغ جوش بریزه ... بعد 2 تا قاشق عسل بریزه

توض هم بزنه تا کاملا مخلوط بشه ... بعد 1/3 ما بقی رو آب لیمو بریزه ... بعد اینو بخوره

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
آقا ما امروز و پریروز تو باشگاه خیلی داغون شدیم..
خیلی زورم کم شده بود....
نمیدم چرا.. واسه اینا که نیس؟
1- تو اون 2 روز زیاد گرم نکردم و رفتم
2- قبلش هم با معده تقریبا پر رفتم( 2 پیمونه پروتیین مصرف کرده بودم!)

مرسی

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
خیلی زورم کم شده بود....

مرسی

خیلی جالبه! دقیقاً من هم تو این هفته این مشکل رو پیدا کردم! :blink:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
خیلی زورم کم شده بود....

مرسی

می تونه مربوط به پایین اومدن دمای هوا هم باشه!
حالا این 2 پیمونه پروتئین قبل تمرین رو رو چه حسابی مصرف کردی؟!20-30 گرم کافیه. البته وی پروتئین خالص نه گینر!
کلا برای شما که اضافه وزن داری مصرف کربوهیدرات (به هر شکلش) نزدیک زمان تمرین اشتباهه.سعی کن حداکثر 2 ساعت قبل تمرین یه کربوی دیرهضم مصرف کنی مثل یه سیب درختی و نیم ساعت قبل تمرین هم 20 گرم وی پروتئین.

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها شما برنامه استراحت دوره ای هم میزارین ؟ چطوری ؟ مثلاً هر 2-3 ماه 1-2 هفته استراحت ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
استراحت دارویی یا استراحت تمرینی ؟

اگه دارویی منظورته که هر 1 ماه که هر دوره ای میری باید به بدن حد اقللللللل 10 روز تا 2 هفته استراحت بدی

اگر ورزشی منظورته معمولا هر 1 ماه یکی 2 روز میشه استراحت داد به بدن

اما خیلی ها معتاد میشن به ورزش و نمیتونن استراحت بدن

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
آقاییون بدن شاز
آزمایش خون برای مصرف کراتین و آمینو و پروتیین لازمه یا نه؟:D
نمیرم :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این تاپیک خیلی وقته که پایین مونده ... راش بندازید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دست به دست هم پرچم بالا :دی

حامد تو امضات عکسای بی ناموسی میزاری :lol:

چند وقت پیش یکی از دوستای 6 سال پیشمو دیدم ... تقریبا 40 کیلو کم کرده بود ... عالی شده بود

حامد تو ترد میل هم میری یا کلا هوازی کار نمیکنی ؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حامد تو امضات عکسای بی ناموسی میزاری :lol:

چند وقت پیش یکی از دوستای 6 سال پیشمو دیدم ... تقریبا 40 کیلو کم کرده بود ... عالی شده بود

حامد تو ترد میل هم میری یا کلا هوازی کار نمیکنی ؟

ببخشید پوریا دیر جواب دادم گرفتار بودم یکم...
عکسای بی ناموسی :lol:
آره منم یه کم گرفتار شدم باشگاه کمتر میرم غذام هم زیاد شده اداره هر روز جوجه و کباب اینا میده لامصب نمیشه نخورد :| یه کم چاق شدم باید هوازی رو بیشتر کنم اونم توی این هوای آلوده مگه رفت دوید!
من با تردمیل زیاد حال نمی کنم پوریا، صبحا میرم میدوم اگرم نشه دیگه مجبورم عصر توی باشگاه آخر تمرین بدوام!
هنوز باشگاه رو شروع نکردی؟
آبجی پرینازمون کوشش؟ دلم براش تنگیده :دی

بالا