Doom
Registered User
- نوشتهها
- 4,961
- لایکها
- 789
این برنامه رو برای میثم نوشتم البته به 1-2 تا از بچه های اینجا هم دادم فک کنم، برای شخص مبتدی از نظر من این برنامه خوبه...
سوالی بود بپرس...
عالی
لطف کردی رفیق
این برنامه رو برای میثم نوشتم البته به 1-2 تا از بچه های اینجا هم دادم فک کنم، برای شخص مبتدی از نظر من این برنامه خوبه...
سوالی بود بپرس...
والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه **** کاهش وزن رو!!!
حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این **** بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.
والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه **** کاهش وزن رو!!!
حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این **** بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.
دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه
و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی
فلان **** رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا
**** یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره
نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه
یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری
هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده
اما یک مدل **** یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه
فشار خون میگیری ... ایدز میگیری خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم
اما به نظر من این **** خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته
میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر
دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این **** آسیبی به بدن بزنه
منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه
و تاییدیه اون رو هم بگیره
مشکل یه حساب دو دوتا چهار تاست!!مشکل این **** چیه مگه؟ همه جور مواد غذایی توش هست. فقط به مقدار کمتر. مدتش هم 15 روزه. کسی که اضافه وزن داره اگه 2 هفته کالری مصرفیش نصف یا یک سوم بشه فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد.
خوب **** لاغری یعنی همین دیگه. اگه قرار باشه مثل قبل بخوره که فایده ای نداره.
من امیر هستم.
ببین پوریا من منکر تاثیرش نیستم معلومه شما با هزارکالری وزن کم می کنی!!!حالا نوع چینش مواد غذایی بماند که تاثیر روی میزانش داره ولی با 1000 کالری هر جور باشه شما وزن رو کم می کنی!
بحث من اینه طراحی کردن این **** نبوغ خاصی نمی خواد می نویسی حالا برو اجراش کن بعدا هم اگه عوارض داشت خوب به خودت مربوطه کسی مجبورت نکرده بود این **** رو بگیری!
به هر حال من مدیریت کربو هیدراتها رو به حذف اونها و گرفتن یه همچین رژیمی ترجیح میدم.البته به قول خودت بهترین کار اینه که قبل از این که بخوای از این **** تبعیت کنی با یه متخصص تغذیه مشورت کنی.
مشکل یه حساب دو دوتا چهار تاست!!
هر کیلو چربی حدود 7700 کالری انرژی داره! حالا 15 کیلو چربی 115500 کالری چربی داره! اگه قرار باشه شما 2 هفته ای 15 کیلو چربی از دست بدی یعنی روزانه 8250 کالری فقط چربی سوزاندی!!آخه مگه مصرف انرژی شما چقدره که روزی 8250 تاش رو کم کنی و بره بابت چربی سوزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس قضیه اینه اگه همچین وزنی رو از دست میدی شک نکن میزان زیادی عضله از دست دادی!
هر چند وزن اضافه کردن 10 برابر ساده تر از وزن کم کردنه ولی اگه شما تونستی روزی نیم کیلو چربی به بدنت اضافه کنی من قبول می کنم که میشه دوهفته ای 7 کیلو چربی رو از دست داد!
وگرنه کسی منکر سختی **** نیست دوست عزیز!!
سلام
آقا ما امروز و پریروز تو باشگاه خیلی داغون شدیم..
خیلی زورم کم شده بود....
نمیدم چرا.. واسه اینا که نیس؟
1- تو اون 2 روز زیاد گرم نکردم و رفتم
2- قبلش هم با معده تقریبا پر رفتم( 2 پیمونه پروتیین مصرف کرده بودم!)
مرسی
سلام
آقا ما امروز و پریروز تو باشگاه خیلی داغون شدیم..
خیلی زورم کم شده بود....
نمیدم چرا.. واسه اینا که نیس؟
1- تو اون 2 روز زیاد گرم نکردم و رفتم
2- قبلش هم با معده تقریبا پر رفتم( 2 پیمونه پروتیین مصرف کرده بودم!)
مرسی
دست به دست هم پرچم بالا :دی
حامد تو امضات عکسای بی ناموسی میزاری :lol:
چند وقت پیش یکی از دوستای 6 سال پیشمو دیدم ... تقریبا 40 کیلو کم کرده بود ... عالی شده بود
حامد تو ترد میل هم میری یا کلا هوازی کار نمیکنی ؟