• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
دوستان من بعد از یک سال دوباره حدودا 2 هفته ست که تمرین رو شروع کردم. بدنم عضله به اون صورت نداره و خودمم دوست دارم خطی کار کنم (یه چیزی تو مایه های بدن کریستیانو رونالدو!! یعنی عضله در حد معقول و بعدش کات کردن) حالا اگه ممکنه راهنماییم کنید که از چه برنامه ای استفاده کنم. اول باید حجم بدم و بعد خطی کنم یا اینکه جور دیگه ست؟ کلا سیستمش به چه صورته؟
در مورد تمرین هوازی هم هر روز بعد از باشگاه حدود 10 دقیقه می دوم و 10 دقیقه هم طناب می زنم
با تشکر

وزن ؟ قد ؟ نوع استخون بندی ؟

برای کات کردن 10 دقیقه دویدن و 10 دقیقه طناب خیلی کمه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
وزن: 85 (یه خرده شکم دارم)
قد: 184
دویدن و طناب زدن رو تقریبا هر روز انجام میدم

آخرین نظر در این مورد اینه:
تمرین اینتروال 20 دقیقه ای به مراتب اثر بهتری داره تا تمرینات هوازی فرسایشی طولانی مدت.در این مدل تمرین احتمال از دست دادن عضله به مراتب کمتره.
شما بعد از 3 دقیقه گرم کردن تمرینات اینتروال رو اول به صورت 1 دقیقه با سرعت بالا(محدوده ضربان 80-90% ماکزیمم) و یک دقیقه با سرعت بسیار پایین مثلا 4 پیاده روی کنید این سیکل رو اینقدر ادامه بدین تا 20 دقیقه کامل بشه بعدش حدود 3 دقیقه با سرعت پایین پیاده روی کنید تا بدن سرد بشه.بعد از مدتی می تونید این سیکل رو به شکل 1 دقیقه با شدت بالا 30 ثانیه با شدت کم انجام بدین.
تمرین هوازی رو بلافاصله بعد از تمرین با وزنه انجام بدین.به هیچ عنوان با فاصله کم قبل تمرین با وزنه نباشه چون فقط ذخایر گلیکوژن رو تخلیه می کنه و برای وزنه زدن هیچ انرژی براتون باقی نمی مونه.
برای اون شکل بدنی مورد نظرتون احتمالا باید به وزن زیر 80 برسید.البته از تیپ بدنیتون و نوع استخوان بندیتون چیزی نمی دونم.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
آخرین نظر در این مورد اینه:
تمرین اینتروال 20 دقیقه ای به مراتب اثر بهتری داره تا تمرینات هوازی فرسایشی طولانی مدت.در این مدل تمرین احتمال از دست دادن عضله به مراتب کمتره.
شما بعد از 3 دقیقه گرم کردن تمرینات اینتروال رو اول به صورت 1 دقیقه با سرعت بالا(محدوده ضربان 80-90% ماکزیمم) و یک دقیقه با سرعت بسیار پایین مثلا 4 پیاده روی کنید این سیکل رو اینقدر ادامه بدین تا 20 دقیقه کامل بشه بعدش حدود 3 دقیقه با سرعت پایین پیاده روی کنید تا بدن سرد بشه.بعد از مدتی می تونید این سیکل رو به شکل 1 دقیقه با شدت بالا 30 ثانیه با شدت کم انجام بدین.
تمرین هوازی رو بلافاصله بعد از تمرین با وزنه انجام بدین.به هیچ عنوان با فاصله کم قبل تمرین با وزنه نباشه چون فقط ذخایر گلیکوژن رو تخلیه می کنه و برای وزنه زدن هیچ انرژی براتون باقی نمی مونه.
برای اون شکل بدنی مورد نظرتون احتمالا باید به وزن زیر 80 برسید.البته از تیپ بدنیتون و نوع استخوان بندیتون چیزی نمی دونم.
ممنون دوست عزیز از راهنمائیتون، فقط من این تمرین اینتروال رو متوجه نشدم چه جوریه
از لحاظ بدنی: استخوان بندیم تقریبا درشته، یعنی چاق نیستم فقط شکم دارم و دور پهلو هام چربی دارم (میشه گفت زیاد نیست) چهارشونه هم نیستم به اون صورت اما شونه هام هم کاملا افتاده نیست
لاغر هم نیستم، میشه گفت بدن پُری دارم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون دوست عزیز از راهنمائیتون، فقط من این تمرین اینتروال رو متوجه نشدم چه جوریه
از لحاظ بدنی: استخوان بندیم تقریبا درشته، یعنی چاق نیستم فقط شکم دارم و دور پهلو هام چربی دارم (میشه گفت زیاد نیست) چهارشونه هم نیستم به اون صورت اما شونه هام هم کاملا افتاده نیست

سروش جان منظور از 85 تا 90 % ضربان قلب یعنی ( به طور ساده ) جوری بدو که بیشترین شدت رو داشته باشه

با تمام توان 1 دقیقه بدو ... بعد 1 دقیقه آروم راه برو ... دوباره 1 دقیقه با تمام توان بدو ... جوری که تقریبا بعدش

نتونی بدوئی ... به این مدل تمرینات هوازی میگن Interval

شکم و پهلو هم فقط با تمرینات هوازی کوچیک میشن و از بین میرن ... بیخودی شکم و اینا نرو چون جز سفت کردن

ماهیچه هیچ گونه اثری روی چربی ندارن ... نری توتال کور و ابراکت و از این آشغالا بخری

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

خواهش.جوابتون رو پوریا داد:
سروش جان منظور از 85 تا 90 % ضربان قلب یعنی ( به طور ساده ) جوری بدو که بیشترین شدت رو داشته باشه

با تمام توان 1 دقیقه بدو ... بعد 1 دقیقه آروم راه برو ... دوباره 1 دقیقه با تمام توان بدو ... جوری که تقریبا بعدش

نتونی بدوئی ... به این مدل تمرینات هوازی میگن Interval

شکم و پهلو هم فقط با تمرینات هوازی کوچیک میشن و از بین میرن ... بیخودی شکم و اینا نرو چون جز سفت کردن

ماهیچه هیچ گونه اثری روی چربی ندارن ... نری توتال کور و ابراکت و از این آشغالا بخری

و این که بعد از یکی دو هفته می تونی این سیکل رو به صورت یک دقیقه دویدن با شدت بالا و 30 ثانیه پیاده روی با سرعت پایین ادامه بدی.
اون قسمتی رو که بولد کردم خیلی روش حساسیت دارم واقعا این توتال کور و ... مزخرفن پولتون رو بابت اینا هدر ندید.تبلیغاتشون دروغ محضه!

mmawwe

Registered User
لایک‌ها
12
تو این **** نوشته مثلا دو عدد تخم مرغ و ... یعنی باهاش نون نمیشه خورد ؟ با گوشت و اینا که گفته برنج نمیشه خورد ؟ :blink:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
ممنون از پوریا و محمد عزیز (اگه درست گفته باشم)
خودم هم به این نتیجه رسیدم که تمرینات شکم فقط عضله سازی می کنه و تأثیری توی آب کردن نداره
پس برای تمرین اینتروال نیاز به فضای باز هست، چون تا حالا تمرینات هوازی رو تو یه محوطه کوچیک تو خود باشگاه با دویدن نرم و طناب زدن انجام می دادم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون از پوریا و محمد عزیز (اگه درست گفته باشم)
خودم هم به این نتیجه رسیدم که تمرینات شکم فقط عضله سازی می کنه و تأثیری توی آب کردن نداره
پس برای تمرین اینتروال نیاز به فضای باز هست، چون تا حالا تمرینات هوازی رو تو یه محوطه کوچیک تو خود باشگاه با دویدن نرم و طناب زدن انجام می دادم

اگه منظور از محمد منم من امیر هستم!;)
برای اینتروال راحت ترین کار استفاده از ترمیل ه.
در ضمن یه نکته رو یادتون نره برای کم کردن چربی مهم ترین نکته **** غذاییه.دویدن به تنهایی نمی تونه موثر باشه.

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به اساتید محترم
یه دو تا سوال فنی
این دو تا مکمل رو با هم میشه استفاده کرد یا سل تچ کافیه ؟ چون تعریف سل تچ رو خیلی شنیدم
Cell-Tech Hardcore Pro Series

100% Whey Protein
اگر هر دو تارو میشه استفتده کرد چقدر از هر کدوم قبل تمیرین چقدر بعد تمرین باید از هر کدوم استفاده کرد؟ در روز های عادی چطور؟
اگر سل تچ کافیه چطوری باید ازش استفاده کرد؟ (منظورم همون پیمانه هست)
نیم ساعت قبل تمرین رو می دونم ولی بعد تمرین چه مدت باید استفاده کرد؟

ممنون میشم کسی از اساتید که از این مکمل استفاده می کنه اطلاعات دقیقی در اختیار بگذاره
چون نمیخوام از مربی باشگاه بپرسم که مجبور بشم ازخودش بخرم و تقلبی و غیر اصل بهم بندازه
از همین سایت می گیرم
خیلی خیلی ممنون

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام به اساتید محترم
یه دو تا سوال فنی
این دو تا مکمل رو با هم میشه استفاده کرد یا سل تچ کافیه ؟ چون تعریف سل تچ رو خیلی شنیدم
Cell-Tech Hardcore Pro Series

100% Whey Protein
اگر هر دو تارو میشه استفتده کرد چقدر از هر کدوم قبل تمیرین چقدر بعد تمرین باید از هر کدوم استفاده کرد؟ در روز های عادی چطور؟
اگر سل تچ کافیه چطوری باید ازش استفاده کرد؟ (منظورم همون پیمانه هست)
نیم ساعت قبل تمرین رو می دونم ولی بعد تمرین چه مدت باید استفاده کرد؟

ممنون میشم کسی از اساتید که از این مکمل استفاده می کنه اطلاعات دقیقی در اختیار بگذاره
چون نمیخوام از مربی باشگاه بپرسم که مجبور بشم ازخودش بخرم و تقلبی و غیر اصل بهم بندازه
از همین سایت می گیرم
خیلی خیلی ممنون

مصرف سل تک با وی پروتئین مانعی نداره.یعنی این دو مکمل زمین تا آسمون با هم فرق دارند.پروتیین بلوک سازنده عضلات حساب میشه و باید مصرف بشه( حالا به هر شکلی مکمل یا از طریق غذا) ولی کراتین یک مکمل فوق العاده موثر در زمینه افزایش قدرت و حجم عضلانی و همینطور یک آنتی کاتابولیک قوی محسوب میشه.سل-تک هم یکی از بهترین کراتینهای ترکیبیه که با مقدار زیادی کربو هیدرات زود هضم و یک سری مکملهای دیگه مثل آلفا لیپوییک اسید و.... به نحوی ترکیب شده که بیشترین اثر رو داشته باشه.
برای مصرف سل-تک طبق لیبل بارگیری می کنید و بعد از اون برای دوره نگهداری بلافاصله بعد از تمرین استفاده میشه:
برای پنج روز 2 پیمانه بعد از بیدار شدن از خواب و دو پیمانه بلافاصله بعد از تمرین. بعد از اون فقط 2 پیمانه بعد از تمرین مصرف می کنید و روزهای غیر تمرین به جای بعد از تمرین 2 پیمانه صبح استفاده می کنید.کی گفته سل-تک نیم ساعت قبل تمرین باید استفاده بشه!
اما در مورد وی پروتیین بستگی به برنامه غذاییتون داره که چقدر مصرف کنید. مثلا خود من 25 گرم بعد از بیدار شدن 20 گرم یک ساعت قبل تمرین و 40 گرم بعد از تمرین استفاده می کنم.اگر مشغله زیادی داشته باشم و نرسم که طبق برنامه غذایی پیش برم 25 گرم هم میان وعده استفاده می کنم.
ولی دو زمان در طول روز مصرف وی پروتیین باید محسوب میشه:
1.صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن 20-30 گرم
2.بلافاصله بعد از تمرین که شما با توجه به مصرف سل-تک بهتره 20-30 دقیقه بعد از تمرین مصرف کنید که تداخل نداشته باشند البته دقیقا نمی دونم که مصرفشون با هم تداخل داره یا نه. ولی تا 30 دقیقه بعد از تمرین بهترین زمان برای مصرف وی پروتئین ه میزانش هم 30-40 گرم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پوریا نهایت 3 تا4 کیلو اضافه میشه

چیزی تحت عنوان **** برگشت ناپذیر نداریم! و این نهایت 3-4 کیلویی هم که شما می گید مطمئنا نمی تونه درست باشه.اگه عادات غلط غذاییتون رو اصلاح نکنید بازهم وزنتون بالا میره هیچ نهایتی هم نداره من اینو تضمین می کنم!
بالاخره کالری اضافی یا باید مصرف بشه یا به شکل چربی ذخیره بشه!

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
مصرف سل تک با وی پروتئین مانعی نداره.یعنی این دو مکمل زمین تا آسمون با هم فرق دارند.پروتیین بلوک سازنده عضلات حساب میشه و باید مصرف بشه( حالا به هر شکلی مکمل یا از طریق غذا) ولی کراتین یک مکمل فوق العاده موثر در زمینه افزایش قدرت و حجم عضلانی و همینطور یک آنتی کاتابولیک قوی محسوب میشه.سل-تک هم یکی از بهترین کراتینهای ترکیبیه که با مقدار زیادی کربو هیدرات زود هضم و یک سری مکملهای دیگه مثل آلفا لیپوییک اسید و.... به نحوی ترکیب شده که بیشترین اثر رو داشته باشه.
برای مصرف سل-تک طبق لیبل بارگیری می کنید و بعد از اون برای دوره نگهداری بلافاصله بعد از تمرین استفاده میشه:
برای پنج روز 2 پیمانه بعد از بیدار شدن از خواب و دو پیمانه بلافاصله بعد از تمرین. بعد از اون فقط 2 پیمانه بعد از تمرین مصرف می کنید و روزهای غیر تمرین به جای بعد از تمرین 2 پیمانه صبح استفاده می کنید.کی گفته سل-تک نیم ساعت قبل تمرین باید استفاده بشه!
اما در مورد وی پروتیین بستگی به برنامه غذاییتون داره که چقدر مصرف کنید. مثلا خود من 25 گرم بعد از بیدار شدن 20 گرم یک ساعت قبل تمرین و 40 گرم بعد از تمرین استفاده می کنم.اگر مشغله زیادی داشته باشم و نرسم که طبق برنامه غذایی پیش برم 25 گرم هم میان وعده استفاده می کنم.
ولی دو زمان در طول روز مصرف وی پروتیین باید محسوب میشه:
1.صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن 20-30 گرم
2.بلافاصله بعد از تمرین که شما با توجه به مصرف سل-تک بهتره 20-30 دقیقه بعد از تمرین مصرف کنید که تداخل نداشته باشند البته دقیقا نمی دونم که مصرفشون با هم تداخل داره یا نه. ولی تا 30 دقیقه بعد از تمرین بهترین زمان برای مصرف وی پروتئین ه میزانش هم 30-40 گرم .

سلام
ممنون از پاسخ کاملتون خیلی کمکم کردید

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
چند کلیو بودی؟
چند کیلو شدی؟
85 بودم شدم 79 . الان باز رفتم واسه حجم شدم 82 . شکمم چربیهاش تا حدی گرفته شد اما به نظرم داشتم عضله سوزی پیدا میکردم که ولش کردم .

زاهدان هم باشگاه اب منطقه ای میرم :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چیزی تحت عنوان **** برگشت ناپذیر نداریم! و این نهایت 3-4 کیلویی هم که شما می گید مطمئنا نمی تونه درست باشه.اگه عادات غلط غذاییتون رو اصلاح نکنید بازهم وزنتون بالا میره هیچ نهایتی هم نداره من اینو تضمین می کنم!
بالاخره کالری اضافی یا باید مصرف بشه یا به شکل چربی ذخیره بشه!

دقیقا ... همچین چیزی هیچ وقت وجود نخواهد داشت ... برگشت ناپذیر فقط حالت جک داره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من 4 ماهه میرم باشگاه.وزنم 75 کیلو بود (چربی زیاد داشتم) الان شدم 61 کیلو (همزمان **** هم میگیرم).قدم هم 170 هست الان وزنم نسبت به قدم کمه.میخواستم ببینم چی باید استفاده کنم که بتونم وزنم رو بیشتر کنم البته بدون اینکه دوباره چاق بشم. تعریف مای فیوژن گاسپاری (پروتئین) رو شنیدم آیا خوبه برای اینکه بدون اینکه چاق بشم یه کم توی عضلانی تر شدن کمکم کنه؟از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که هنوز هم دارم **** میگیرم و خیلی کم برنج و نون و ... استفاده میکنم اگه یه کم بخوام بیشترش کنم میترسم دوباره چاق بشم پس تکلیفم چیه الان؟! قبلا زیاد میخوردم ولی الان بیش از حد کم میخورم میترسم یه کم بیشتر بخورم شکمم بزرگ بشه.

پیشاپیش ممنون

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان شبکه م/ا/ه/و/ا/ر/ه/ا/ی Physique با زبان فارسی شروع به کار کرده.
برنامه های خیلی خوبی هم در زمینه بدنسازی و فیتنس داره، آدرس سایتشون:

http://www.physique-tv.com/programs1.aspx?id=3

لیست برنامه ها هم توی همون سایت هستش.
برنامه هاش هم خیلی تخصصی هستش. تبلیغات مکمل های اصل هم لابلای برنامه هاش نشون می ده.
یه برنامه هم داره که در مورد زندگی بدنسازهای بزرگ هستش، رونی کلمن رو امروز نشون داد حالم به هم خورد! همش داشت قرص می خورد!

بالا