پوریا جان بنظر من بدنش اوکی-ه، در ضمن یادت نره فوتبالیسته و عضلات سینه اونجوری به کارش نمیاد!سروش جان :
نظرت محترمه اما به نظر من رونالدو بدن قشنگی نداره ... اگر دقت کنی سینه هاش به بدنش نمیاد
مقداری تو رفتست ... سینش نسبت به بدنش کوچیکتر و کم عرض تر هست
پوریا جان بنظر من بدنش اوکی-ه، در ضمن یادت نره فوتبالیسته و عضلات سینه اونجوری به کارش نمیاد!
اسمش چیه ؟پوریا جان بنظر من بدنش اوکی-ه، در ضمن یادت نره فوتبالیسته و عضلات سینه اونجوری به کارش نمیاد!
حامد جان یکم توضیح میدی در مورد این کلمات که گفتی ! ما فقط مکمل ها رو میشناسیمدوره های کلن بوترول و سومای اصل!!
باور کن از روی تعصب نمیگم هیکل خوبی داره، خدایی هیکلش قشنگه. اما حق با توئه، سینه هاش با بقیه بدنش نمی خونه!رئالی هستی دیگه ..و چی کار میشه کرد ... ببین من منظورم این نیست سینش باید گنده باشه
میگم به هیکلش نمیاد ... مثلا هیکل دروگبا - مالدینی - بوآتنگ - کاکا به نظرم خیلی خوبه
حالا بگذریم همون مدلی که دوست داری بساز
سلام مجدد
دوستان کسی میتونه یه برنامه برام تهیه کنه میخوام بالا تنه رو بسازم
ممنون میشم
دوست عزیز تا یه مربی کار درست بدن شما رو نبینه و نظر بده نمیشه همینطوری دیمی برنامه گرفت
اینجوری که جدید تو اینترنت باب شده طرف میگه من وزن و قدم اینه یه برنامه بده بعد طرف بهش میده همش از ریشه غلط هست
حامد جان یکم توضیح میدی در مورد این کلمات که گفتی ! ما فقط مکمل ها رو میشناسیم
پیرو حرف شما بگم که اگر تشریف ببرید باشگاه هم حداقل تا 3 ماه یه برنامه به همه میدن یکسان، دلیلش هم اینه که بدن تازه بعد 1 ماه دو زاریش میفته که سوخت و سازش تغییر کرده و خیلی فرایند های دیگه دستخوش این تمرینات میشن و تازه بعد 3 ماه هست که بدن آماده شکل گیری میشه، اونوقته که برنامه خوب و مختص طرف باید لحاظ شه...
پس اون برنامه اولیه رو فرقی نمیکنه از نت بگیری یا باشگاه چون فقط باید برنامش سبک و مختص مبتدی باشه...
موفق باشی
این هم یه فکر اشتباه است که بین افراد مرسوم شده که تو باشگاهی وقتی میری مربی باشگاه ک... گشاد تشریف داره سه تا برنامه زده برنامه مبتدی ماه اول دوم سوم همه مثل اسکولا میرند همون رو میزننند من خودم افداریو دیدم با سابقه تمرینی 6 ماه تو مسابقات استانی مقام اوردن فقط به خاطر اینکه پایه و اساس این رشته رو زیر نظر یه مربی کار بلد یاد گرفتن
چون خشت اول را معمار نهد کج ................
بدنسازی = تغذیه مناسب+تمرین زیر نظر مربی با علم و دانش+وقت کافی داشتننو یه مقدار هزینه کردن که دو تای اخر رو هم نداشتی باز میشه به جاهایی رسید
این هم یه فکر اشتباه است که بین افراد مرسوم شده که تو باشگاهی وقتی میری مربی باشگاه ک... گشاد تشریف داره سه تا برنامه زده برنامه مبتدی ماه اول دوم سوم همه مثل اسکولا میرند همون رو میزننند من خودم افداریو دیدم با سابقه تمرینی 6 ماه تو مسابقات استانی مقام اوردن فقط به خاطر اینکه پایه و اساس این رشته رو زیر نظر یه مربی کار بلد یاد گرفتن
چون خشت اول را معمار نهد کج ................
بدنسازی = تغذیه مناسب+تمرین زیر نظر مربی با علم و دانش+وقت کافی داشتننو یه مقدار هزینه کردن که دو تای اخر رو هم نداشتی باز میشه به جاهایی رسید
من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ... ایران - ایتالیا یا بورکینوفاسو اما اگر تو ایرانی باید بگم هیچ مربی تا بهش پول
خوب ندی نمیاد اطلاعات خوب بهت بده ... حتی تمرین خوب هم بهت نمیده ... مگر اینکه باهاش خیلی رفیق باشی
و اون هم اطلاعات بالایی داشته باشه ... وگرنه تازه بری باشگاه بگی سلاملکم من اومدم زیر پات فرش قرمز پهن
نمیکنن ... بدن سازی یکی از اون ورزشهاییه که مربی های کمی هستن که اولا خیلی کار بلد باشن
دوما اطلاعات خوبی رو به شاگرد منتقل کنن ... صرف گنده بودن و دور بازوی 99 مهم نیست
اینکه ورزشی که میده صدمه بهت نزنه ... داروهایی که میده آسیب به بدن وارد نکنه
مثالش مجتبی علی ... دور بازوشو تو ایران فکر نمیکنم کسی داشته باشه ... اما مخش تعطیله ... به کسی که 50
کیلو وزن اضافه داره میگه تا میتونی بدو تا لاغر شی :blink:
خب ببین اینا دوره های استروییدی هست گرچه خود این ها استرویید نیستن و فقط هورمون هستن ولی به استروییدی معروفن...
سوماتوتروپین 3 تا اثر مثبت عمده داره اگر اصل باشه(که خیلی هم گرون هست!) : 1- باعث تشدید سنتز پروتیین در بدن میشه که در نهایت به حجم عضلانی بیشتر ختم میشه، 2- اثر چربی سوری خارق العاده ای داره و باعث میشه چربی های بدن به انرژی تبدیل بشه، 3- باعث قوی تر شدن تاندون ها و حتی قزروف ها میشه! که شدیدا این آخری به درد وزنه بردار ها میخوره!
اما در مورد عوارضش هم باید بگم که عوارض واقعا جبران نشدنی داره! مهمترینش آکرومکالی (بزرگ شدن فک!) و حجیم شدن قلب و عروق و کلیه ها هست که در آینده بیچاره میکنه آدمو!
در کل ماده بسیار خوب و گرانبهایی هست ولی استفادش رو به هبچ کس واقعا توصیه نمی کنم مگر ورزش کارهای حرفه ای که میخوان برن مسابقات و اندک چربی میان بافتی میتونه اونا رو به هدفشون نرسونه...
اما در مورد دوره کلن بوترول! این دارو هم استرویید نیست ولی به دلیل ساختارش اثر آنتی کاتابولیسم شدیدی داره و از تجزیه شدن پروتیین در بافت های عضلانی جلوگیری میکنه... این دارو چربی سوز قدرتمندی هست که با یه مختصر بالا بردن درجه حرارت بدن باعث سریع تر شدن سوخت و ساز بدن میشه...
عوارض خیلی بالایی نداره ولی قابل تامل هست، سرگیجه، سردرد، بی خوابی، تپش قلب و ...
پ.ن: این پست فقط برای آشنایی با این داروها بود، هر نوع بهره برداری غلط به عهده خود شماست!
بنده تو همین خراب شده تهران زندگی میکنم
شما همه چیز رو فقط نقاط بدش رو میبینید والا به خدا مربی های خوب هستن که به پول هم فکر نمیکنند درسته کم هستن ولی شما چقدر دنبالشون گشتی که پیدا نکردی ادم تا چیزی رو از ته دل نخواد و دنبالش نباشه نمیتونه پیدا کنه ولی وقتی عاشقش باشی از زیر سنگ هم شده پیدا میکنی
منظورتون اگه اون مجتبی هست که من میدونم باشه اون اصلا بدنساز نیست پاور کاره
که این دوتا از زمین تا زیرزمین با هم تفاوت دارند
بیشتر از این بحث رو کش نمیدم و تاپیک رو منحرف نمیکنم ولی از نت و مجله و ... هیچکی نه بدن خوب و فیتنسی ساخته نه تونسته برای مسابقه اماده بشه
اگر هست یه نمونه بگید تا من هم بدونم
ممنون حامد جان به خاطر اطلاعات خوبی که در این مورد دادی! با این تفاسیر یه سوال برام پیش اومد
شما میگی با توجه به عوارضش فقط برای ورزشکارهای حرفه ای توصیه میشه ایا کسی که
فیتنس کار میکنه مثل اواتار ronan بدون این استروئید ها می تونه فقط با ورزش و مکمل هیکلش
رو اون طوری بساره ؟
ممنون حامد جان به خاطر اطلاعات خوبی که در این مورد دادی! با این تفاسیر یه سوال برام پیش اومد
شما میگی با توجه به عوارضش فقط برای ورزشکارهای حرفه ای توصیه میشه ایا کسی که
فیتنس کار میکنه مثل اواتار ronan بدون این استروئید ها می تونه فقط با ورزش و مکمل هیکلش
رو اون طوری بساره ؟
با ورزش و مکمل خالی نمیشه ... تفکیک بدنیش وحشتناکه ... یعنی شکم 6 تیکه داره بدون اینکه 3 متر جلو
زده باشه ... مهمترین خوبی که داره اینه که همه جای بدنش به هم میاد ... زیر بغل گنده نداره ... یا سینه کوچیک
همه جاش با هم تناسب داره ... حامد خودمونم دست کمی از این نداره ... حامد یه عکس بزار برو بچ ببیننت
نمیدونم چرا اینهایی که بدنسازی کار میکنن بعد یه مدت شکمشون باد میکنه! عضلانی هست ولی میاد جلو!
کسی میدونه برای چی؟(سوالم خیلی چرته! مگه نه!)