• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
دوستان کسی میتونه یه برنامه برام تهیه کنه میخوام بالا تنه رو بسازم
ممنون میشم

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سروش جان :

نظرت محترمه اما به نظر من رونالدو بدن قشنگی نداره ... اگر دقت کنی سینه هاش به بدنش نمیاد

مقداری تو رفتست ... سینش نسبت به بدنش کوچیکتر و کم عرض تر هست
پوریا جان بنظر من بدنش اوکی-ه، در ضمن یادت نره فوتبالیسته و عضلات سینه اونجوری به کارش نمیاد!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا جان بنظر من بدنش اوکی-ه، در ضمن یادت نره فوتبالیسته و عضلات سینه اونجوری به کارش نمیاد!

رئالی هستی دیگه ..و چی کار میشه کرد ... ببین من منظورم این نیست سینش باید گنده باشه

میگم به هیکلش نمیاد ... مثلا هیکل دروگبا - مالدینی - بوآتنگ - کاکا به نظرم خیلی خوبه

حالا بگذریم :) همون مدلی که دوست داری بساز

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اسمش چیه ؟
دوره های کلن بوترول و سومای اصل!!
حامد جان یکم توضیح میدی در مورد این کلمات که گفتی ! ما فقط مکمل ها رو میشناسیم

Last edited:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
رئالی هستی دیگه ..و چی کار میشه کرد ... ببین من منظورم این نیست سینش باید گنده باشه

میگم به هیکلش نمیاد ... مثلا هیکل دروگبا - مالدینی - بوآتنگ - کاکا به نظرم خیلی خوبه

حالا بگذریم :) همون مدلی که دوست داری بساز
باور کن از روی تعصب نمیگم هیکل خوبی داره، خدایی هیکلش قشنگه. اما حق با توئه، سینه هاش با بقیه بدنش نمی خونه!

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام مجدد
ممنون میشم

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجدد
ممنون میشم

دوست عزیز تا یه مربی کار درست بدن شما رو نبینه و نظر بده نمیشه همینطوری دیمی برنامه گرفت
اینجوری که جدید تو اینترنت باب شده طرف میگه من وزن و قدم اینه یه برنامه بده بعد طرف بهش میده همش از ریشه غلط هست

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون
حالا استاد خوب تو اصفهان گیر نمیاد که من چیکار کنم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز تا یه مربی کار درست بدن شما رو نبینه و نظر بده نمیشه همینطوری دیمی برنامه گرفت
اینجوری که جدید تو اینترنت باب شده طرف میگه من وزن و قدم اینه یه برنامه بده بعد طرف بهش میده همش از ریشه غلط هست

پیرو حرف شما بگم که اگر تشریف ببرید باشگاه هم حداقل تا 3 ماه یه برنامه به همه میدن یکسان، دلیلش هم اینه که بدن تازه بعد 1 ماه دو زاریش میفته که سوخت و سازش تغییر کرده و خیلی فرایند های دیگه دستخوش این تمرینات میشن و تازه بعد 3 ماه هست که بدن آماده شکل گیری میشه، اونوقته که برنامه خوب و مختص طرف باید لحاظ شه...
پس اون برنامه اولیه رو فرقی نمیکنه از نت بگیری یا باشگاه چون فقط باید برنامش سبک و مختص مبتدی باشه...
موفق باشی

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حامد جان یکم توضیح میدی در مورد این کلمات که گفتی ! ما فقط مکمل ها رو میشناسیم

خب ببین اینا دوره های استروییدی هست گرچه خود این ها استرویید نیستن و فقط هورمون هستن ولی به استروییدی معروفن...
سوماتوتروپین 3 تا اثر مثبت عمده داره اگر اصل باشه(که خیلی هم گرون هست!) : 1- باعث تشدید سنتز پروتیین در بدن میشه که در نهایت به حجم عضلانی بیشتر ختم میشه، 2- اثر چربی سوری خارق العاده ای داره و باعث میشه چربی های بدن به انرژی تبدیل بشه، 3- باعث قوی تر شدن تاندون ها و حتی قزروف ها میشه! که شدیدا این آخری به درد وزنه بردار ها میخوره!
اما در مورد عوارضش هم باید بگم که عوارض واقعا جبران نشدنی داره! مهمترینش آکرومکالی (بزرگ شدن فک!) و حجیم شدن قلب و عروق و کلیه ها هست که در آینده بیچاره میکنه آدمو!
در کل ماده بسیار خوب و گرانبهایی هست ولی استفادش رو به هبچ کس واقعا توصیه نمی کنم مگر ورزش کارهای حرفه ای که میخوان برن مسابقات و اندک چربی میان بافتی میتونه اونا رو به هدفشون نرسونه...

اما در مورد دوره کلن بوترول! این دارو هم استرویید نیست ولی به دلیل ساختارش اثر آنتی کاتابولیسم شدیدی داره و از تجزیه شدن پروتیین در بافت های عضلانی جلوگیری میکنه... این دارو چربی سوز قدرتمندی هست که با یه مختصر بالا بردن درجه حرارت بدن باعث سریع تر شدن سوخت و ساز بدن میشه...
عوارض خیلی بالایی نداره ولی قابل تامل هست، سرگیجه، سردرد، بی خوابی، تپش قلب و ...

پ.ن: این پست فقط برای آشنایی با این داروها بود، هر نوع بهره برداری غلط به عهده خود شماست!

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
پیرو حرف شما بگم که اگر تشریف ببرید باشگاه هم حداقل تا 3 ماه یه برنامه به همه میدن یکسان، دلیلش هم اینه که بدن تازه بعد 1 ماه دو زاریش میفته که سوخت و سازش تغییر کرده و خیلی فرایند های دیگه دستخوش این تمرینات میشن و تازه بعد 3 ماه هست که بدن آماده شکل گیری میشه، اونوقته که برنامه خوب و مختص طرف باید لحاظ شه...
پس اون برنامه اولیه رو فرقی نمیکنه از نت بگیری یا باشگاه چون فقط باید برنامش سبک و مختص مبتدی باشه...
موفق باشی

این هم یه فکر اشتباه است که بین افراد مرسوم شده که تو باشگاهی وقتی میری مربی باشگاه ک... گشاد تشریف داره سه تا برنامه زده برنامه مبتدی ماه اول دوم سوم همه مثل اسکولا میرند همون رو میزننند من خودم افداریو دیدم با سابقه تمرینی 6 ماه تو مسابقات استانی مقام اوردن فقط به خاطر اینکه پایه و اساس این رشته رو زیر نظر یه مربی کار بلد یاد گرفتن
چون خشت اول را معمار نهد کج ................

بدنسازی = تغذیه مناسب+تمرین زیر نظر مربی با علم و دانش+وقت کافی داشتننو یه مقدار هزینه کردن که دو تای اخر رو هم نداشتی باز میشه به جاهایی رسید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این هم یه فکر اشتباه است که بین افراد مرسوم شده که تو باشگاهی وقتی میری مربی باشگاه ک... گشاد تشریف داره سه تا برنامه زده برنامه مبتدی ماه اول دوم سوم همه مثل اسکولا میرند همون رو میزننند من خودم افداریو دیدم با سابقه تمرینی 6 ماه تو مسابقات استانی مقام اوردن فقط به خاطر اینکه پایه و اساس این رشته رو زیر نظر یه مربی کار بلد یاد گرفتن

بدنسازی = تغذیه مناسب+تمرین زیر نظر مربی با علم و دانش+وقت کافی داشتننو یه مقدار هزینه کردن که دو تای اخر رو هم نداشتی باز میشه به جاهایی رسید

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ... ایران - ایتالیا یا بورکینوفاسو اما اگر تو ایرانی باید بگم هیچ مربی تا بهش پول

خوب ندی نمیاد اطلاعات خوب بهت بده ... حتی تمرین خوب هم بهت نمیده ... مگر اینکه باهاش خیلی رفیق باشی

و اون هم اطلاعات بالایی داشته باشه ... وگرنه تازه بری باشگاه بگی سلاملکم من اومدم زیر پات فرش قرمز پهن

نمیکنن ... بدن سازی یکی از اون ورزشهاییه که مربی های کمی هستن که اولا خیلی کار بلد باشن

دوما اطلاعات خوبی رو به شاگرد منتقل کنن ... صرف گنده بودن و دور بازوی 99 مهم نیست

اینکه ورزشی که میده صدمه بهت نزنه ... داروهایی که میده آسیب به بدن وارد نکنه

مثالش مجتبی علی ... دور بازوشو تو ایران فکر نمیکنم کسی داشته باشه ... اما مخش تعطیله ... به کسی که 50

کیلو وزن اضافه داره میگه تا میتونی بدو تا لاغر شی :blink:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

برادر منظور منو نگرفتی! میگم 2-3 ماه اول نه کل سال یا 6 ماه! اونی هم که میگی 6 ماه کار کرده رفته مدال گرفته پدیده بوده و استعداد خفنی داشته + پارامترهایی که خودت گفتی...
در کل توی مملکت ما بدن سازی مفتش گرونه و اگر انجام میدی فقط باید برای دل خودت باشه نه....

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
من نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ... ایران - ایتالیا یا بورکینوفاسو اما اگر تو ایرانی باید بگم هیچ مربی تا بهش پول

خوب ندی نمیاد اطلاعات خوب بهت بده ... حتی تمرین خوب هم بهت نمیده ... مگر اینکه باهاش خیلی رفیق باشی

و اون هم اطلاعات بالایی داشته باشه ... وگرنه تازه بری باشگاه بگی سلاملکم من اومدم زیر پات فرش قرمز پهن

نمیکنن ... بدن سازی یکی از اون ورزشهاییه که مربی های کمی هستن که اولا خیلی کار بلد باشن

دوما اطلاعات خوبی رو به شاگرد منتقل کنن ... صرف گنده بودن و دور بازوی 99 مهم نیست

اینکه ورزشی که میده صدمه بهت نزنه ... داروهایی که میده آسیب به بدن وارد نکنه

مثالش مجتبی علی ... دور بازوشو تو ایران فکر نمیکنم کسی داشته باشه ... اما مخش تعطیله ... به کسی که 50

کیلو وزن اضافه داره میگه تا میتونی بدو تا لاغر شی :blink:

بنده تو همین خراب شده تهران زندگی میکنم
شما همه چیز رو فقط نقاط بدش رو میبینید والا به خدا مربی های خوب هستن که به پول هم فکر نمیکنند درسته کم هستن ولی شما چقدر دنبالشون گشتی که پیدا نکردی ادم تا چیزی رو از ته دل نخواد و دنبالش نباشه نمیتونه پیدا کنه ولی وقتی عاشقش باشی از زیر سنگ هم شده پیدا میکنی
منظورتون اگه اون مجتبی هست که من میدونم باشه اون اصلا بدنساز نیست پاور کاره
که این دوتا از زمین تا زیرزمین با هم تفاوت دارند
بیشتر از این بحث رو کش نمیدم و تاپیک رو منحرف نمیکنم ولی از نت و مجله و ... هیچکی نه بدن خوب و فیتنسی ساخته نه تونسته برای مسابقه اماده بشه
اگر هست یه نمونه بگید تا من هم بدونم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب ببین اینا دوره های استروییدی هست گرچه خود این ها استرویید نیستن و فقط هورمون هستن ولی به استروییدی معروفن...
سوماتوتروپین 3 تا اثر مثبت عمده داره اگر اصل باشه(که خیلی هم گرون هست!) : 1- باعث تشدید سنتز پروتیین در بدن میشه که در نهایت به حجم عضلانی بیشتر ختم میشه، 2- اثر چربی سوری خارق العاده ای داره و باعث میشه چربی های بدن به انرژی تبدیل بشه، 3- باعث قوی تر شدن تاندون ها و حتی قزروف ها میشه! که شدیدا این آخری به درد وزنه بردار ها میخوره!
اما در مورد عوارضش هم باید بگم که عوارض واقعا جبران نشدنی داره! مهمترینش آکرومکالی (بزرگ شدن فک!) و حجیم شدن قلب و عروق و کلیه ها هست که در آینده بیچاره میکنه آدمو!
در کل ماده بسیار خوب و گرانبهایی هست ولی استفادش رو به هبچ کس واقعا توصیه نمی کنم مگر ورزش کارهای حرفه ای که میخوان برن مسابقات و اندک چربی میان بافتی میتونه اونا رو به هدفشون نرسونه...

اما در مورد دوره کلن بوترول! این دارو هم استرویید نیست ولی به دلیل ساختارش اثر آنتی کاتابولیسم شدیدی داره و از تجزیه شدن پروتیین در بافت های عضلانی جلوگیری میکنه... این دارو چربی سوز قدرتمندی هست که با یه مختصر بالا بردن درجه حرارت بدن باعث سریع تر شدن سوخت و ساز بدن میشه...
عوارض خیلی بالایی نداره ولی قابل تامل هست، سرگیجه، سردرد، بی خوابی، تپش قلب و ...

پ.ن: این پست فقط برای آشنایی با این داروها بود، هر نوع بهره برداری غلط به عهده خود شماست!

ممنون حامد جان به خاطر اطلاعات خوبی که در این مورد دادی! با این تفاسیر یه سوال برام پیش اومد
شما میگی با توجه به عوارضش فقط برای ورزشکارهای حرفه ای توصیه میشه ایا کسی که
فیتنس کار میکنه مثل اواتار ronan بدون این استروئید ها می تونه فقط با ورزش و مکمل هیکلش
رو اون طوری بساره ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بنده تو همین خراب شده تهران زندگی میکنم
شما همه چیز رو فقط نقاط بدش رو میبینید والا به خدا مربی های خوب هستن که به پول هم فکر نمیکنند درسته کم هستن ولی شما چقدر دنبالشون گشتی که پیدا نکردی ادم تا چیزی رو از ته دل نخواد و دنبالش نباشه نمیتونه پیدا کنه ولی وقتی عاشقش باشی از زیر سنگ هم شده پیدا میکنی
منظورتون اگه اون مجتبی هست که من میدونم باشه اون اصلا بدنساز نیست پاور کاره
که این دوتا از زمین تا زیرزمین با هم تفاوت دارند
بیشتر از این بحث رو کش نمیدم و تاپیک رو منحرف نمیکنم ولی از نت و مجله و ... هیچکی نه بدن خوب و فیتنسی ساخته نه تونسته برای مسابقه اماده بشه
اگر هست یه نمونه بگید تا من هم بدونم

من تو زندگیم یک نفرو دیدم که اطلاعاتش وحشتناک بالاست و استاد دانشگاه هم هست و پول هم ندی تمام

اطلاعاتی که داره رو بهت میگه ... وگرنه با مجتبی ملکی - مجتبی علی - با 3 نفر دیگه که اسماشون یادم نیست

کار کردم و همشون تو 2 ثانیه بهت برنامه میدن میگن برو بزن ماشالاااااااااا یا علییییییییییییییی

همین و بس ... اصلا 2 ثانیه نگاه طرف نمیکنه ... اما همین شخصی که دانش بالایی داره حتی اگر نشناسه

هم 2 صفحه کاغذ میزاره جلوت با 100 تا سوال که هدفت از ورزش چیه چه بیماریهایی داشتی سابقه ورزشیت

چیه و کلی سوال دیگه ... درصد چربی بدنت رو میگیره ... همه جارو اندازه میزنه و کلی حرکت میگه انجام بده

خلاصه 20 دقیقه بدنت رو چک میکنه بعد شروع میکنه برنامه نوشتن ... این یعنی مربی ... اما چنین مربی رو من

به شخصه جای دیگه ای ندیدم ... چون براشون مهم نیست ... نمیگم تو ایران فقط همین یدونست ... اما از 100

تا مربی ممکنه 1 نفر مثل این آدم پیدا بشه ... متاسفانه دانش مربی های ما خیلی پایینه ... جز یه تعداد اندکی

اون مجتبی علی که من میگم باشگاه هدف تو پاسداران کار میکرد ( شاید الانم باشه ) و پاور کار هم نبود

بدن ساز بود ... در هر صورت پیدا کردن مربی خوب که بی چشم داشت اطلاعات بهت بده و پول نگیره خیلی کمه

مهم تر از همه اینه که اطلاعاتی که میده درست باشه و دری وری نباشه

ممنون حامد جان به خاطر اطلاعات خوبی که در این مورد دادی! با این تفاسیر یه سوال برام پیش اومد
فیتنس کار میکنه مثل اواتار ronan بدون این استروئید ها می تونه فقط با ورزش و مکمل هیکلش
رو اون طوری بساره ؟

با ورزش و مکمل خالی نمیشه ... تفکیک بدنیش وحشتناکه ... یعنی شکم 6 تیکه داره بدون اینکه 3 متر جلو

زده باشه ... مهمترین خوبی که داره اینه که همه جای بدنش به هم میاد ... زیر بغل گنده نداره ... یا سینه کوچیک

همه جاش با هم تناسب داره ... حامد خودمونم دست کمی از این نداره ... حامد یه عکس بزار برو بچ ببیننت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نمیدونم چرا اینهایی که بدنسازی کار میکنن بعد یه مدت شکمشون باد میکنه! عضلانی هست ولی میاد جلو! :D
کسی میدونه برای چی؟(سوالم خیلی چرته! مگه نه!)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
رو اون طوری بساره ؟

والا یه قسمت عمده بدن های زیبا ژنتیک هم هست، هیکل خیلی ها قشنگه ولی تک نیست! چون مثلا ژنتیک کسی که استخون بندی ریزی داره و وقتی حجم بالایی بیاره و تفکیک خوبی هم داشته باشه مسلما خیلی قشنگ تر از کسی هست که استخون بندی درشتی داره با همین پارامترها...
ولی مطمئن باش بدون استرویید هم میشه بدن های بسیار زیبایی رو ساخت البته با ممارست و سختی های چند برابر ولی در عوض ماندگار!
با ورزش و مکمل خالی نمیشه ... تفکیک بدنیش وحشتناکه ... یعنی شکم 6 تیکه داره بدون اینکه 3 متر جلو

زده باشه ... مهمترین خوبی که داره اینه که همه جای بدنش به هم میاد ... زیر بغل گنده نداره ... یا سینه کوچیک

همه جاش با هم تناسب داره ... حامد خودمونم دست کمی از این نداره ... حامد یه عکس بزار برو بچ ببیننت

نه بابا من تا به این برسم 60 سالم شده :دی ولی جدای شوخی پدر سوخته ها :دی معلوم نیست چه ژنتیکی دارن از شکم ننشون در میان انگار بدن سازی کار کردن همش به خاطر تغذیه خوب نسل قبل، استرس کم و ... هست :|
یا این آفریقایی ها که بدن سازی نرفته یه پشت بازوهایی دارن...
آسیایی گندترین نژاده به قرآن! قد کوناه، استعداد خفن توی شکم آوردن! رنگ پوست ظایع! چی بگم نگم بهتره...
عکسم والا الان دوربین نیست ایشالا بیاد دستم میذارم گرچه بچه های هیکل قشنگ هم اینجا کم نیستن :)

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
نمیدونم چرا اینهایی که بدنسازی کار میکنن بعد یه مدت شکمشون باد میکنه! عضلانی هست ولی میاد جلو! :D
کسی میدونه برای چی؟(سوالم خیلی چرته! مگه نه!)

اگر طرف توی حجم باشه بره کات معمولا درست میشه ولی اینایی که می بینی همیشه اینجورین به خاطر اینه که عضلات شکم 6 تیکه یا 8 تیکه هست و شدیدا هم سفت ولی چون حجم عضلاتش بالاست برای همین فکر می کنی باد کرده...
برای فیتنس اینی که گفتم سمه ولی برای بدن سازی یه موهبت هست چون عضلات شکم بعد تیکه شدن معمولا یا میسوزن یا رشد کمی دارن...

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام
از دوستانی که ساکن اهواز هستن کسی می تونه یه مربی خوب بمن معرفی کنه که بتونه برنامه تمرینی ازش بگیرم؟

بالا