• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عمو ها من رفتم باشگاه امروز اما کل بدنم گرفت :lol: اصلآ نمی تونستم تکون بخورم :lol: رفتم آمپول زدم درست شد :lol: یارو گفت چون زیاد گرم نکردی و بار اولته اینجوری شدی :دی راست میگه یا قراره بازم این شکلی بشم ؟ :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عمو ها من رفتم باشگاه امروز اما کل بدنم گرفت :lol: اصلآ نمی تونستم تکون بخورم :lol: رفتم آمپول زدم درست شد :lol: یارو گفت چون زیاد گرم نکردی و بار اولته اینجوری شدی :دی راست میگه یا قراره بازم این شکلی بشم ؟ :دی

عمو اولین بار که میری باید خیلی گرم کنی ... وزنه سبک بزنی ... بعدش بری سونا جکوزی

بدنت اسید لاکتیک ترشح میکنه و عضلاتت درد میگیره ... همیشه هفته اول سبک باید ورزش کنی

عمو 3 روزه که آدم آرنولد نمیشه ... یاواش یاواش عمو :D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عمو اولین بار که میری باید خیلی گرم کنی ... وزنه سبک بزنی ... بعدش بری سونا جکوزی

بدنت اسید لاکتیک ترشح میکنه و عضلاتت درد میگیره ... همیشه هفته اول سبک باید ورزش کنی

عمو 3 روزه که آدم آرنولد نمیشه ... یاواش یاواش عمو :D
دمت گرم عامو :D
حالا برای برنامه چی ؟ اینجا یارو یه برنامه داره به همه میده :lol: من بهش میگن نمیخوام چاق بشم یا هیکلم گنده بشه فقط میخوام روزی 1-2 ساعت وقتمو تو باشگاه بگذرونم یارو میگه نه :lol: حتمآ یا باید برنامه غذایی بهت بدم یا کراتین :lol: حالا تو که دستت تو کاره :دی میشه یه برنامه داشت که همیشه ازش استفاده کرد ؟

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

کدوم مربی بدنسازی در تهران بهترینه؟ به نظر شما

نظرتون در مورد صادق سلامی چیه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا برای برنامه چی ؟ اینجا یارو یه برنامه داره به همه میده :lol: من بهش میگن نمیخوام چاق بشم یا هیکلم گنده بشه فقط میخوام روزی 1-2 ساعت وقتمو تو باشگاه بگذرونم یارو میگه نه :lol: حتمآ یا باید برنامه غذایی بهت بدم یا کراتین :lol: حالا تو که دستت تو کاره :دی میشه یه برنامه داشت که همیشه ازش استفاده کرد ؟

حامد به بچه ها تمرین داده صفحات قبلی ... چون مبتدی هستی همون رو استارت کن ... دو سه ماهی کار کن

تا بدنت یه خورده جا بیفته ... بعد باید عکس بندازی از بدنت ... لخت لخت :D

سلام

من شخصا یه نفرو بیشتر قبول ندارم ... اما شاگرد نمیگیره دیگه ... حامد مثل اینکه با صادق اسلامی کار کرده

و میگه خوبه ... حامددددددددددددددددددددددددد بیا توضیح بده دیگههههههههه :cool: خاله سی پی یو که 2 تا بچه

زاییده دیگه نمیاد پی تی ... تو هم که میای فقط میخندی :D راه بنداز بچه هارو

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
با سلام خدمت دوستان .
من یه سئوال در مورد برنامه غذایی داشتم . ( البته این سئوال رو یه بار دیگه هم قبلا پرسیدم اما به دلیل مشغله کاری اصلا وقت نشد . اما این بار تصمیم خیلی جدی تره ! )
خواستم ببینم یکی از دوستان میتونه زحمت یه برنامه غذایی درست و حسابی واسه من بنویسه ؟
چون از شنبه میخوام بدنسازی رو شروع کنم .
همون باشگاه بدنسازی زحمت برنامه ورزشی رو میکشه .
گفتم اگه دوستان لطف کنن یه برنامه غذایی واسه من بنویسن ممنون میشم .
من قدم 180 و ورزنم 71 ــه .
به قول صاحب باشگاه 9 تا 10 کیلو کمبود وزن دارم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .

کلا این نظریات کارشناسه دوستان هیچ تاثیر شگرفی بر روی وزن شما نداره و فقط استقامت شما رو میبره بالاترضمن اینکه اشتهاتونم پایین میاره اگر با زمان تغذیه شما تداخل داشته باشه و یا نزدیک به اون ساعت ها باشه و در صورتی که این اتفاق بیوفته افت وزن هم پیدا میکنی
بهترین راه حل تعدد وعده های غذایی و استفاده از میان وعده ها هست
از لحاظ وزنی هم مشکل مهمی نیست یخورده بدنت شکل بگیره در حین تمرین هم 4/5 تا بطور معمول میای پایین
با مربیت هم مشورت کن و این نگاه های مغرضانه هم بریز دور و با کسی مشورت کن که خودش یه هیکلی داشته باشه نه از حرصش بیاد تخریب کنه
الان دیگه برای یه مربی گری درجه سه کلی کلاس میزارن و به زمان و تجربه نیاز داره چه برسه به باقیش

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگر این روشی که گفتمو انجام دادی و وزنت نرفت بالا بیا تو همین تاپیک بهم فحش بده

اما حامد میتونه کمک خوبی بهت بکنه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

یه نصیحت میکنم همیشه توی گوشت باشه عمو! از مربیت هیچ وقت مکمل نخر! برنامه ای هم که میده بگیر بزن برای 1-2 ماه خوبه بعدش به فکر برنامه اساسی باش....
در ضمن 3 روز در هفته میله خالی یا خیلی سبک کار کن، خوبم گرم کن گلم:happy:

سلام

بهترینی وجود نداره! همه یه جاهایی از کارشون میلنگه! یکی توی کار دارو هست یکی فقط اگر ازش مکمل بگیری برنامه میده یکی...
در هر حال اگر وسعت میرسه برو خانه ورزش (برای علی تبریزی هست) جاهای دیگه هم مربی توپ داره، درضمن صادق خان هم نیاز به تایید ندارن، کارشون درسته ولی سعی کن سمت دارو نری...

خاله سی پی یو که 2 تا بچه

زاییده دیگه نمیاد پی تی ... تو هم که میای فقط میخندی :D راه بنداز بچه هارو

پوریا جدی میگی؟! برو خالی بند :دی
جدی کجاست؟ دلم براش تنگیده، خداییش دخمل خوفیه:happy:
بابا از 6 صبح تا 7 شب سر کارم، دیگه وقت نمی کنم برم باشگاه چه برسه اینجا :|

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام
دوستان من یه چیزی حدود 15 جلسه برنامه ابتدایی باشگاه رو تمرین کردم. چند روز پیش یه مربی رفتم که برنامه بگیرم (می گفتن خوبه) و بهش گفتم که واسه کات کردن می خوام و اول می خوام یه خرده حجم بیارم و بعد کاتش کنم و ... و برنامه ای که بهم داد این بود و گفت واسه یه ماه تمرین کن بعد بیا تا ببینم وضعیتت چطور شده
A: پرس سینه هالتر، 3 در 12 - بالا سینه دمبل، 3 در 12 - پروانه دستگاه، 3 در 12 - کراس اور سیم کش، 3 در 15 - زیر بغل سیم کش دست باز، 3 در 12 - پارویی دستگاه، 3 در 12 - پلاور دمبل، 3 در 12 - شکم و زیر شکم

B: جلوران دستگاه، 3 در 15 - پرس پا دستگاه، 4 در 12 - پشت ران، 3 در 15 - ساق پا دستگاه، 3 در 20 - پشت بازو دمبل جفت دست، 3 در 12 - پشت بازو سیم کش، 3 در 12 - پشت بازو تک دمبل، 3 در 15 - پهلو و ساعد

C: کتف از پشت هالتر، 3 در 12 - کتف از جلو دستگاه، 3 در 12 - صلیب دمبل، 3 در 12 - جلو بازو سیم کش ایستاده، 3 در 15 - جلو بازو دمبل نشسته، 3 در 12 - جلو بازو دمبل چکشی، 3 در 12 - شکم و زیر شکم

در ضمن بهم گفت که باید آمینو هم مصرف کنم
حالا می خواستم نظر دوستان اهل فن رو در مورد این برنامه متناسب با هدفی که من دارم، بپرسم. بخصوص پوریا و حامد عزیز
ارادت

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
دوستان من یه چیزی حدود 15 جلسه برنامه ابتدایی باشگاه رو تمرین کردم. چند روز پیش یه مربی رفتم که برنامه بگیرم (می گفتن خوبه) و بهش گفتم که واسه کات کردن می خوام و اول می خوام یه خرده حجم بیارم و بعد کاتش کنم و ... و برنامه ای که بهم داد این بود و گفت واسه یه ماه تمرین کن بعد بیا تا ببینم وضعیتت چطور شده
A: پرس سینه هالتر، 3 در 12 - بالا سینه دمبل، 3 در 12 - پروانه دستگاه، 3 در 12 - کراس اور سیم کش، 3 در 15 - زیر بغل سیم کش دست باز، 3 در 12 - پارویی دستگاه، 3 در 12 - پلاور دمبل، 3 در 12 - شکم و زیر شکم

B: جلوران دستگاه، 3 در 15 - پرس پا دستگاه، 4 در 12 - پشت ران، 3 در 15 - ساق پا دستگاه، 3 در 20 - پشت بازو دمبل جفت دست، 3 در 12 - پشت بازو سیم کش، 3 در 12 - پشت بازو تک دمبل، 3 در 15 - پهلو و ساعد

C: کتف از پشت هالتر، 3 در 12 - کتف از جلو دستگاه، 3 در 12 - صلیب دمبل، 3 در 12 - جلو بازو سیم کش ایستاده، 3 در 15 - جلو بازو دمبل نشسته، 3 در 12 - جلو بازو دمبل چکشی، 3 در 12 - شکم و زیر شکم

در ضمن بهم گفت که باید آمینو هم مصرف کنم
حالا می خواستم نظر دوستان اهل فن رو در مورد این برنامه متناسب با هدفی که من دارم، بپرسم. بخصوص پوریا و حامد عزیز
ارادت

به نظر من اول از همه سعی کن دقیقا طرز صحیح حرکات رو یاد بگیری، توجه هم نکن بقیه چی میگن یا میگن درسته یا غلطه فقط مربیت اگر بلد نیستی بگو خودم برات بذارم طرز صحیح حرکات رو....
روز اولت خوبه، روز سوم سرشونه هالنر از عقب برات هنوز زوده چون عضلات سرشونه در قسمت عقبی ضعیف تر هستن و ممکنه با توجه به کم تجربگی باعث آسیب شه پس یا خیلی سبک بزن این تمرین رو یا اینو با ماشین بزن، از جلو رو با هالتر...
روز دوم هم اول جلو پا بعد پشت پا بعد پرس پا رو بزن، اینوطوری پا کاملا گرم میشه و میتونی رکورد پرس رو بالاتر ببری و آسیب دیدگی هم کمتره، درضمن توی پرس پا شدیدا مراقب باش چون اگر یه کم سنگین تر بزنی بیضه های مبارک! ممکنه...!
شکم و زیر شکم هم تمریناتش رو تفکیک کن و جداگانه بزن... پهلوها رو هر وقت شکم کار می کنی بزن چون خیلی چربی های اون قسمت سیریش هستن و سخت و زمان بره...
آمینو هم میگه بخور برای اینه که همین عضلاتی هم که داری تحلیل نره، به تغذیت برس اونو نخوردی هم مهم نیست... سعی کن آمینو 2222 از برند معروف اوپتیموم بگیری...
موفق باشی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
آره دقیقا منم می خواستم همون سوالو بپرسم
ممنون بابت جواب
aggressive.gif

ممنون از دوستان به خاطر جواب :rolleyes:

سلام دوست عزیز
واقعا ممنون بابت این پاسخ. من دنبال خیلی وقت بود این سوال رو میخواستم بپرسم!

حالا برای رفعش چه باید کرد؟ یعنی بعد از اینکه شکم این طوری شده چه باید کرد که خیلی باد نکنه و خلاصه ضایع نشه!
این تازه دیدم:D
کلا خواهش:rolleyes:
بعدش رو نمیدونم

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
به نظر من اول از همه سعی کن دقیقا طرز صحیح حرکات رو یاد بگیری، توجه هم نکن بقیه چی میگن یا میگن درسته یا غلطه فقط مربیت اگر بلد نیستی بگو خودم برات بذارم طرز صحیح حرکات رو....
روز اولت خوبه، روز سوم سرشونه هالنر از عقب برات هنوز زوده چون عضلات سرشونه در قسمت عقبی ضعیف تر هستن و ممکنه با توجه به کم تجربگی باعث آسیب شه پس یا خیلی سبک بزن این تمرین رو یا اینو با ماشین بزن، از جلو رو با هالتر...
روز دوم هم اول جلو پا بعد پشت پا بعد پرس پا رو بزن، اینوطوری پا کاملا گرم میشه و میتونی رکورد پرس رو بالاتر ببری و آسیب دیدگی هم کمتره، درضمن توی پرس پا شدیدا مراقب باش چون اگر یه کم سنگین تر بزنی بیضه های مبارک! ممکنه...!
شکم و زیر شکم هم تمریناتش رو تفکیک کن و جداگانه بزن... پهلوها رو هر وقت شکم کار می کنی بزن چون خیلی چربی های اون قسمت سیریش هستن و سخت و زمان بره...
آمینو هم میگه بخور برای اینه که همین عضلاتی هم که داری تحلیل نره، به تغذیت برس اونو نخوردی هم مهم نیست... سعی کن آمینو 2222 از برند معروف اوپتیموم بگیری...
موفق باشی
ممنونم حامد جان
والا صاحب باشگاه به این و اون برنامه میده، اما همچین کارش درست و درمون نیست، نحوه زدن حرکات رو که بر اساس اون چیزی که دیدیم و بهمون گفتن، می زنم، اما لزوما نمی دونم صحیح باشن یا نه، مثلا اینکه برای کتف هالتر از پشت چقدر باید هالتر رو پائین آورد، یا کراس اور یا ...
ممنون میشم اگه نحوه صحیح حرکات رو بذاری
بنظر شما از روی برنامه میشه فهمید که مخصوص کات کردنه؟ می خوام بدونم یه برنامه تخصصی بهم داده یا نه
قد 183 - وزن 85
اینم عکسم واسه اینکه استخوان بندیمو ببینی
hr5m03f9qs138vb6k1.jpg

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
دوستان من اضافه وزن دارم
میخواستم شما راهنماییم کنید که برای کم کردنش باید چکار کنم
باشگاه بدنسازی برم خوبه یا نه؟
همیشه خیلی دوست داشتم یه هیکل زیبا داشته باشم
دوست ندارم که خیلی بدن درشتی داشته باشم مثل ورزشکاران بدنسازی
یه کم سرچ کردم فهمیدم که من باید فیتنس کار کنم
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم

مرد
وزن = 103
قد = 173
سن = 22

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنونم حامد جان
والا صاحب باشگاه به این و اون برنامه میده، اما همچین کارش درست و درمون نیست، نحوه زدن حرکات رو که بر اساس اون چیزی که دیدیم و بهمون گفتن، می زنم، اما لزوما نمی دونم صحیح باشن یا نه، مثلا اینکه برای کتف هالتر از پشت چقدر باید هالتر رو پائین آورد، یا کراس اور یا ...
ممنون میشم اگه نحوه صحیح حرکات رو بذاری
بنظر شما از روی برنامه میشه فهمید که مخصوص کات کردنه؟ می خوام بدونم یه برنامه تخصصی بهم داده یا نه
قد 183 - وزن 85
اینم عکسم واسه اینکه استخوان بندیمو ببینی
hr5m03f9qs138vb6k1.jpg

خب هیکلت که خوبه، مشکل خاصی نداره... فقط باید فیت شه...
در مورد طرز صحیح حرکات اینجا رو ببین، رو هر قسمت ار بدن کلیک کنی حرکات اون قسمت همراه با ویدیوهاش میاد...
برنامه شما نه کات حرفه ای هست نه حجم! چون زوده برات همچین دوره هایی بری... فعلا **** رو رعایت کن، خوب تمرین کن، تا وقتی حداقل 3 ماه از تمریناتت گذشت اون وقت میشه یه برنامه توپ داد... درضمن بدن شما چاق نیست با چربی بالا، باید این 3 ماه خوب حجم بیاری چون اگر برنامه کات حرفه ای بهت بدن نصف این میشی اگر حجم خوب نیورده باشی...
موفق باشی

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
خب هیکلت که خوبه، مشکل خاصی نداره... فقط باید فیت شه...
در مورد طرز صحیح حرکات اینجا رو ببین، رو هر قسمت ار بدن کلیک کنی حرکات اون قسمت همراه با ویدیوهاش میاد...
برنامه شما نه کات حرفه ای هست نه حجم! چون زوده برات همچین دوره هایی بری... فعلا **** رو رعایت کن، خوب تمرین کن، تا وقتی حداقل 3 ماه از تمریناتت گذشت اون وقت میشه یه برنامه توپ داد... درضمن بدن شما چاق نیست با چربی بالا، باید این 3 ماه خوب حجم بیاری چون اگر برنامه کات حرفه ای بهت بدن نصف این میشی اگر حجم خوب نیورده باشی...
موفق باشی
حامد جان برادر دست درد نکنه، عجب وبسایت پر باری رو معرفی کردی
بعنوان آخرین سوال: امکانش هست برام یه برنامه تخصصی کات کردن بنویسی؟ چون اینجایی که هستم مربی درست و درمون به اون صورت گیر نمیاد
ارادتمند

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده
اگر بعد ازجلسات بدنسازی بریم سونا و جکوزی، تو ساختن عضلات تاثیر منفی داره؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده
اگر بعد ازجلسات بدنسازی بریم سونا و جکوزی، تو ساختن عضلات تاثیر منفی داره؟

نه مشکلی نداره ... اما زیاد تو سونا نمون ... در حد معمول بمون ... جکوزی هم خیلی عالیه برای بدن

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه مشکلی نداره ... اما زیاد تو سونا نمون ... در حد معمول بمون ... جکوزی هم خیلی عالیه برای بدن

ممنون از جواب
تو فرومهای خارجی هم که نگاه کردم نظرات متفاوت بود اما در کل همه در حد معمول رو توصیه کرده بودن
اونایی هم که مخالف بودن میگفتن سونا بعد از جلسات بدنسازی باعث از دست رفتن موادی میشه که در بدن برای تولید عضلات تولید شده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون از جواب
تو فرومهای خارجی هم که نگاه کردم نظرات متفاوت بود اما در کل همه در حد معمول رو توصیه کرده بودن
اونایی هم که مخالف بودن میگفتن سونا بعد از جلسات بدنسازی باعث از دست رفتن موادی میشه که در بدن برای تولید عضلات تولید شده

کلا بدنسازی و فیتنس باعث میشه بدن یکسری از مواد از دست بده که با خوردن انواع میوه ها - مولتی ویتامین ها

و مینرال ها اون مواد مقدار زیادیش بر میگرده ... در کل موندن تو سونا در حد معمولش خیلی برای پوست خوبه

اما خیلیا فکر میکنن مثلا برن تو سونا 20 دقیقه بمونن لاغر میشن ... در صورتی که فقط آب بدنشونو از دست میدن

که هم خطرناکه هم با خوردن آب دوباره آب جایگزین میشه و هیچ مدل چربی از دست نمیدن

بالا