عمو ها من رفتم باشگاه امروز اما کل بدنم گرفت :lol: اصلآ نمی تونستم تکون بخورم :lol: رفتم آمپول زدم درست شد :lol: یارو گفت چون زیاد گرم نکردی و بار اولته اینجوری شدی :دی راست میگه یا قراره بازم این شکلی بشم ؟ :دی
عمو ها من رفتم باشگاه امروز اما کل بدنم گرفت :lol: اصلآ نمی تونستم تکون بخورم :lol: رفتم آمپول زدم درست شد :lol: یارو گفت چون زیاد گرم نکردی و بار اولته اینجوری شدی :دی راست میگه یا قراره بازم این شکلی بشم ؟ :دی
عمو 3 روزه که آدم آرنولد نمیشه ... یاواش یاواش عمو![]()
دمت گرم عاموعمو اولین بار که میری باید خیلی گرم کنی ... وزنه سبک بزنی ... بعدش بری سونا جکوزی
بدنت اسید لاکتیک ترشح میکنه و عضلاتت درد میگیره ... همیشه هفته اول سبک باید ورزش کنی
عمو 3 روزه که آدم آرنولد نمیشه ... یاواش یاواش عمو![]()
دمت گرم عامو
حالا برای برنامه چی ؟ اینجا یارو یه برنامه داره به همه میده :lol: من بهش میگن نمیخوام چاق بشم یا هیکلم گنده بشه فقط میخوام روزی 1-2 ساعت وقتمو تو باشگاه بگذرونم یارو میگه نه :lol: حتمآ یا باید برنامه غذایی بهت بدم یا کراتین :lol: حالا تو که دستت تو کاره :دی میشه یه برنامه داشت که همیشه ازش استفاده کرد ؟
سلام
کدوم مربی بدنسازی در تهران بهترینه؟ به نظر شما
نظرتون در مورد صادق سلامی چیه؟
با سلام خدمت دوستان .
من یه سئوال در مورد برنامه غذایی داشتم . ( البته این سئوال رو یه بار دیگه هم قبلا پرسیدم اما به دلیل مشغله کاری اصلا وقت نشد . اما این بار تصمیم خیلی جدی تره ! )
خواستم ببینم یکی از دوستان میتونه زحمت یه برنامه غذایی درست و حسابی واسه من بنویسه ؟
چون از شنبه میخوام بدنسازی رو شروع کنم .
همون باشگاه بدنسازی زحمت برنامه ورزشی رو میکشه .
گفتم اگه دوستان لطف کنن یه برنامه غذایی واسه من بنویسن ممنون میشم .
من قدم 180 و ورزنم 71 ــه .
به قول صاحب باشگاه 9 تا 10 کیلو کمبود وزن دارم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
دمت گرم عامو
حالا برای برنامه چی ؟ اینجا یارو یه برنامه داره به همه میده :lol: من بهش میگن نمیخوام چاق بشم یا هیکلم گنده بشه فقط میخوام روزی 1-2 ساعت وقتمو تو باشگاه بگذرونم یارو میگه نه :lol: حتمآ یا باید برنامه غذایی بهت بدم یا کراتین :lol: حالا تو که دستت تو کاره :دی میشه یه برنامه داشت که همیشه ازش استفاده کرد ؟
سلام
کدوم مربی بدنسازی در تهران بهترینه؟ به نظر شما
نظرتون در مورد صادق سلامی چیه؟
خاله سی پی یو که 2 تا بچه
زاییده دیگه نمیاد پی تی ... تو هم که میای فقط میخندیراه بنداز بچه هارو
سلام
دوستان من یه چیزی حدود 15 جلسه برنامه ابتدایی باشگاه رو تمرین کردم. چند روز پیش یه مربی رفتم که برنامه بگیرم (می گفتن خوبه) و بهش گفتم که واسه کات کردن می خوام و اول می خوام یه خرده حجم بیارم و بعد کاتش کنم و ... و برنامه ای که بهم داد این بود و گفت واسه یه ماه تمرین کن بعد بیا تا ببینم وضعیتت چطور شده
A: پرس سینه هالتر، 3 در 12 - بالا سینه دمبل، 3 در 12 - پروانه دستگاه، 3 در 12 - کراس اور سیم کش، 3 در 15 - زیر بغل سیم کش دست باز، 3 در 12 - پارویی دستگاه، 3 در 12 - پلاور دمبل، 3 در 12 - شکم و زیر شکم
B: جلوران دستگاه، 3 در 15 - پرس پا دستگاه، 4 در 12 - پشت ران، 3 در 15 - ساق پا دستگاه، 3 در 20 - پشت بازو دمبل جفت دست، 3 در 12 - پشت بازو سیم کش، 3 در 12 - پشت بازو تک دمبل، 3 در 15 - پهلو و ساعد
C: کتف از پشت هالتر، 3 در 12 - کتف از جلو دستگاه، 3 در 12 - صلیب دمبل، 3 در 12 - جلو بازو سیم کش ایستاده، 3 در 15 - جلو بازو دمبل نشسته، 3 در 12 - جلو بازو دمبل چکشی، 3 در 12 - شکم و زیر شکم
در ضمن بهم گفت که باید آمینو هم مصرف کنم
حالا می خواستم نظر دوستان اهل فن رو در مورد این برنامه متناسب با هدفی که من دارم، بپرسم. بخصوص پوریا و حامد عزیز
ارادت
آره دقیقا منم می خواستم همون سوالو بپرسم
ممنون بابت جواب![]()
ممنون از دوستان به خاطر جواب![]()
این تازه دیدمسلام دوست عزیز
واقعا ممنون بابت این پاسخ. من دنبال خیلی وقت بود این سوال رو میخواستم بپرسم!
حالا برای رفعش چه باید کرد؟ یعنی بعد از اینکه شکم این طوری شده چه باید کرد که خیلی باد نکنه و خلاصه ضایع نشه!
ممنونم حامد جانبه نظر من اول از همه سعی کن دقیقا طرز صحیح حرکات رو یاد بگیری، توجه هم نکن بقیه چی میگن یا میگن درسته یا غلطه فقط مربیت اگر بلد نیستی بگو خودم برات بذارم طرز صحیح حرکات رو....
روز اولت خوبه، روز سوم سرشونه هالنر از عقب برات هنوز زوده چون عضلات سرشونه در قسمت عقبی ضعیف تر هستن و ممکنه با توجه به کم تجربگی باعث آسیب شه پس یا خیلی سبک بزن این تمرین رو یا اینو با ماشین بزن، از جلو رو با هالتر...
روز دوم هم اول جلو پا بعد پشت پا بعد پرس پا رو بزن، اینوطوری پا کاملا گرم میشه و میتونی رکورد پرس رو بالاتر ببری و آسیب دیدگی هم کمتره، درضمن توی پرس پا شدیدا مراقب باش چون اگر یه کم سنگین تر بزنی بیضه های مبارک! ممکنه...!
شکم و زیر شکم هم تمریناتش رو تفکیک کن و جداگانه بزن... پهلوها رو هر وقت شکم کار می کنی بزن چون خیلی چربی های اون قسمت سیریش هستن و سخت و زمان بره...
آمینو هم میگه بخور برای اینه که همین عضلاتی هم که داری تحلیل نره، به تغذیت برس اونو نخوردی هم مهم نیست... سعی کن آمینو 2222 از برند معروف اوپتیموم بگیری...
موفق باشی
ممنونم حامد جان
والا صاحب باشگاه به این و اون برنامه میده، اما همچین کارش درست و درمون نیست، نحوه زدن حرکات رو که بر اساس اون چیزی که دیدیم و بهمون گفتن، می زنم، اما لزوما نمی دونم صحیح باشن یا نه، مثلا اینکه برای کتف هالتر از پشت چقدر باید هالتر رو پائین آورد، یا کراس اور یا ...
ممنون میشم اگه نحوه صحیح حرکات رو بذاری
بنظر شما از روی برنامه میشه فهمید که مخصوص کات کردنه؟ می خوام بدونم یه برنامه تخصصی بهم داده یا نه
قد 183 - وزن 85
اینم عکسم واسه اینکه استخوان بندیمو ببینی
![]()
حامد جان برادر دست درد نکنه، عجب وبسایت پر باری رو معرفی کردیخب هیکلت که خوبه، مشکل خاصی نداره... فقط باید فیت شه...
در مورد طرز صحیح حرکات اینجا رو ببین، رو هر قسمت ار بدن کلیک کنی حرکات اون قسمت همراه با ویدیوهاش میاد...
برنامه شما نه کات حرفه ای هست نه حجم! چون زوده برات همچین دوره هایی بری... فعلا **** رو رعایت کن، خوب تمرین کن، تا وقتی حداقل 3 ماه از تمریناتت گذشت اون وقت میشه یه برنامه توپ داد... درضمن بدن شما چاق نیست با چربی بالا، باید این 3 ماه خوب حجم بیاری چون اگر برنامه کات حرفه ای بهت بدن نصف این میشی اگر حجم خوب نیورده باشی...
موفق باشی
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده
اگر بعد ازجلسات بدنسازی بریم سونا و جکوزی، تو ساختن عضلات تاثیر منفی داره؟
نه مشکلی نداره ... اما زیاد تو سونا نمون ... در حد معمول بمون ... جکوزی هم خیلی عالیه برای بدن
ممنون از جواب
تو فرومهای خارجی هم که نگاه کردم نظرات متفاوت بود اما در کل همه در حد معمول رو توصیه کرده بودن
اونایی هم که مخالف بودن میگفتن سونا بعد از جلسات بدنسازی باعث از دست رفتن موادی میشه که در بدن برای تولید عضلات تولید شده