وقتی به ایران نمایندگی میده معلومه وضعیتش چیه
حالا این نمایندگی سایت داره ؟ از کجا باید بخریم
والا زیاد به من ربطی نداره میل خودته می تونی هر چی دوست داری استفاده کنی.می تونی از برندهای معتبرتر!!استفاده کنی.
احتمالا از داروخانه ها بتونی تهیه کنی.
وقتی به ایران نمایندگی میده معلومه وضعیتش چیه
حالا این نمایندگی سایت داره ؟ از کجا باید بخریم
من میخوام 15 کیلو وزن اضافه کنم.2 هفته ام هست که میرم بدنسازی فقط با خوردن غذا می تونم وزنم بالا ببرم یا باید از پودرهایی که هست استفاده کنم مثلا از کربوهیدرات ها این پودرها عوارض نداره؟دوستای خوبم کمکم کنید چی کار کنم چی بخورم که وزنم اضافه بشه از چه مواد غذایی بیشتر بخورم
بچه ها نظرتون در مورد این دوره ای که میخوام برم چیه
استانازول ، پروتئین وی گلد استاندار ، آمینو 5000 ، کراتین
2 مورد اول رو خریدم ایشالا بعد از عید میخوام شروع کنم
سلام به همگی
170cm
55kg
میخوام نرم باشگاه بدنمو بسازم.
کسی هست راهنمایی کنه؟
بچه ها یه سوال! اینجا بدنسازی که میکنن همه رو کول کار میکنن سینه ها طوری میشه که عرضی میبینی مشخصه :دی کلا خیلی بدن زشت میشه ولی یه مدلی هم هست که اونوریا کار میکنن هیکل کاملا 4 شونه میشه بدون کول و حجم سینه . خیلی بدن فشنگ میشه بازوها و سر شونه خیلی خوش فرمه. عرضی ببینی حجم بازو تقریبا برابره با سینس. مشابه بدن ژیمناستها
حالا من بخوام اینجوری کار کنم هیچی هم بلد نباشم اولا باید باشگاه که میرم چی بهش بگم حالیش بشه بتونه برنامه بده؟ بعد اینکه دوستانی که واردن هم یه برنامه بدن و بگن چه مدت تقریبا کار لازم داره؟ مثلا یه سال مداوم چیزی میشه؟!
وی که ضروریه.کراتین هم به قول سردبیر مجله فلکس سلطان مکملهاست. یعنی مکملیه که واسه همه جواب میده واقعا.آمینو هم خوب می تونه کمکتون کنه که بدن همه آمینو اسیدهای مورد نیاز برای عضله سازی رو در اختیار داشته باشه.
اما در مورد stanozolol یا همون وینسترول.شما هنوز شروع نکرده رفتی سراغ استروئید!
ببینید اول از همه به نظر من مصرف دارو یه مسئله کاملا شخصیه به خود طرف و هدفش مربوطه.من واسه خودم یه قانون دارم می گم اگه نمی خوای مسابقه بدی دلیلی برای مصرف دارو وجود نداره.چرا؟ چون ظرف یه بازه زمانی حالا یک سال یا دوسال یا... بالاخره به فرم بدنی ایده آلت میرسی اگه مبحث تمرین و تغذیه رو کاملا علمی دنبال کنی.
در مورد اثر گذاری استروئیدها شکی نیست که واقعا اثرات دراماتیکی رو حجم میزارن و خیلی از تازه کارها با دیدن همین سرعت اثربخشی به شدت هیجان زده میشن و میرن سراغ استروئید.ولی یه نکته رو هیچ وقت دقت نمی کنن اونم اینه که برای حفظ حجمی که از داروها می گیرید 2 تا راه بیشتر ندارید:
1.دوره های نگهداری بعد از دوره که هزینه بسیار بالایی دارند و برای یه تازه کار و کسی که هدفش مسابقه دادن نیست اصلا به صرفه و عقلانی نیست!
2.مصرف دارو رو اینقدر ادامه بدید تا عوارضش گریبانتون رو بگیره!
اما از همه مهمتر: نحوه استک کردن استروئیدها و دز مصرفی و زمان بندی مصرف اونها یه مبحث کاملا علمیه که از هر 100 تا مربی توی باشگاهها 5 نفرشون هم چیزی راجع بهش نمی دونن!
مثلا برای سال اول معمولا یه استک خیلی رایج هست :
خوب ببینید یه سری استروئید کاملا حساب شده با دوزهای مشخص کنار هم چیده شدن و از هفته 21 هم مصرف نولوادکس و پروویرون شروع شده برای کنترل استروژن و اچ پی تی ای ریجنریشن!
به نظر من شما اول کار با وزنه رو شروع کن برنامه غذایی رو بده برات تنظیم کنن(بر اساس هدفت) از همون اول وی پروتیین رو مصرف کن( اول صبح بعد از بیدار شدن و بعد از تمرین).بعد از 3-4 هفته مصرف کراتین رو شروع کن.اگه ظرف 6-7 ماه با برنامه غذایی خوب و تمرین منظم نتیجه دلخواهت رو نگرفتی و باز هم معتقد بودی که نیاز داری استروئید مصرف کنی اول راجع به عوارضش تحقیق کن و بعد تصمیم بگیر.
پ.ن: توی این عکس اسم داروها یا دز مصرفی اونها رو عمدا پاک کردم.
یعنی می خوای تو خونه تمرین کنی؟ یا می خوای فقط وزن اضافه کنی؟
ممنون برادر من تازه کار نیستم 3 سال بدنسازی کار می کنم که بیشتر از 2 سالش بدون هیچ دارو و حتی پروتئین بوده
پس زیر سازیم خوبه . الان 3 ماه که 2 تا وی ابتیمم کیسه ای خوردم . وایشالا بعد از عید این دوره ای که گفتم رو
میخوام شروع کنم . استانازولم رفتم تحقیق کردم درسته که استروئید هست ولی خیلی عوارضش کمه اگه با دوز
مناسب مصرف شه و اینکه حجم خشک میده . مثل دیانابول و ... نیست که حجم ابدار بده بدم سریع از بین بره
تقربا
کلا از محیط باشگاه ها خوشم نمیاد اگه بشه نرم خیلی خوب میشه.
خودم تو فصل های گرم پارکور کار میکنم (ورزش تو هوای آزاد خیلی حال میده) ولی هیچ ورزشی که بدون بدنسازی جواب نمیده
در ضمن تو زمستونم که نمیتونم برم بیرون بدنم کلی افت میکنه.
حالا میگین چیکار کنم؟
خوب دو تا راه داری یا بری باشگاه(که نمی خوای بری) یا این که یه حداقل امکاناتی رو توی خونه داشته باشی.مثل دمبل و کش و هالتر و یه میز که بتونی یه سری تمرینهای پایه رو توی خونه انجام بدی.
من باشگاه رفتن رو ترجیح میدم!
آهان چیزی نگفتی من فکر کردم تازه بعد از عید می خوای شروع کنی.آره جزء داروهای با عوارض متوسط (moderate)محسوب میشه .البته به کبد زیاد فشار میاره مخصوصا قرصش البته قرصش به نسبت نوع تزریقیش موثرتره.
فقط به نظر من به جای آمینو از BCAA استفاده کنی بهتره.تاثیر فوق العاده ای داره هم روی افزایش حجم و هم برای بالابردن سرعت ریکاوری.
اگه منظورتون عمر فعالشه حدود 8 ساعته.دوز مصرفیش هم برای مردها بین 20-50 و برای خانمها 10-15 میلی گرم روزانه است.ممنون داداش . استانازول موندگاریش چقدره ؟
اونی که شما مصرف کردی احتمال زیاد تقلبی بوده!من شنيدم استانازول براي اسبه البته خودم قبلا استفاده مي كردم هيچ نتيجه اي هم نگرفتم فقط الكي 500 -600 تومن پول دوره دادم
اولا 15 کیلو وزن اضافه کردن باید تدریجی باشه که درصد چربی بدنت زیاد بالا نره و بعدا واست دردسر نشه.
برای افزایش وزن تغذیه درست اصلی ترین نکته است.باید بالانس کالریتون مثبت باشه یعنی کالری دریافتی بیشتر از کالری مصرفی باشه.
برای تامین کالری باید سعی کنید از مواد غذایی با کیفیت استفاده کنید یعنی هم از کربوهیدراتهای باکیفیت(غلات نانهای کامل میوه ها..) هم پروتیینهای با کیفیت(مرغ گوشت گوساله سفیده تخم مرغ وی پروتیین لبنیات ماهی...) و هم چربیهای سالم(روغن بذر کتان روغن زیتون امگا3...).مطمئنا برای این که به اهداف مشخص در برنامه غذاییتون برسید مکملهای غذایی هم می تونن کمکتون کنند.(البته به شرط اصل بودن!)
شما برای شروع چند تا نکته رو رعایت کن:
1.حرکات تمرینی رو حتما تو اینترنت سرچ کن و نحوه صحیح انجام دادنشون رو یاد بگیر.متاسفانه اغلب مربیهای خانم در این زمینه ضعیف هستند و با غلط تمرین دادن باعث آسیب دیدگی و تمرین زدگی افراد میشن.
2.سعی کن با یه مشاور تغذیه صحبت کنی تا یه برنامه غذایی مناسب بهت بده.(حتما بگو واسه تمرین میخوام)اگرم خواستی من می تونم یه **** نمونه بهت بدم.
3.به شدت روی وعده های قبل و بعد از تمرین تاکید می کنم چون این دوتا وعده برای کسی که تمرین میکنه حتی از صبحانه هم مهمتر هستند.واقعا باعث میشن برنامه افزایش وزنت سرعت بگیره و بدنت رو واقعا زیر و رو می کنند.
4.شما برای شروع اول از همه به یک مولتی ویتامین مینرال حتما نیاز دارید که روزانه یه دونه مصرف کنید.چون کمبود بسیاری از مواد معدنی و ویتامینها می تونه باعث عدم موفقیتتون در افزایش وزن بشه.
5.یک ماه تمرین کنید.بعد از اون می تونید از مکملهایی مثل کراتین مونوهیدرات و یک ویت گینر خوب استفاده کنید.
6.صبور باشید و توقع نداشته باشید یک شبه بدنتون زیر ورو بشه.
**** نمونه رو برام میگی؟مرسی
قد و وزن؟