• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
باشگاهی که من میرم 6 تا قرص داده به من ویتامین ها،کلسیم،امگا،مولتی ویتامین یعنی من باید همه این قرص ها رو بخورم؟من شربت مولتی ویتامین و شربت آهن میخورم همین شربت ها کافیه یا باید حتما قرص هارو بخورم؟

نمی دونم روی چه حسابی همه اینها رو تجویز کرده ولی مولتی ویتامین+ امگا3+ویتامین سی رو می تونید با خیال راحت مصرف کنید.ویتامین ای(اگه بهتون داده) رو هم به صورت دوره ای مصرف کنید.
مولتی ویتامین رو می تونید 1 ماه هر رورز مصرف کنید 1 هفته قطع کنید ماه بعد یک روز در میان استفاده کنید.
کلسیم هم چون کمبودش بین خانمها خیلی دردسر ساز میشه(حتی در سنین 30-40) شاید به این دلیل داده ولی من برای تامین کلسیم لبنیات رو ترجیح میدم چون اغلب مکملهای کلسیم کلا از نظر جذب یکم مشکل دارند.
ببینید اگه قرصها رو مصرف می کنید مصرف شربت مولتی ویتامین رو قطع کنید در ضمن مصرف شربت آهن بهتره با تجویز پزشک باشه.

m_mahsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم روی چه حسابی همه اینها رو تجویز کرده ولی مولتی ویتامین+ امگا3+ویتامین سی رو می تونید با خیال راحت مصرف کنید.ویتامین ای(اگه بهتون داده) رو هم به صورت دوره ای مصرف کنید.
مولتی ویتامین رو می تونید 1 ماه هر رورز مصرف کنید 1 هفته قطع کنید ماه بعد یک روز در میان استفاده کنید.
کلسیم هم چون کمبودش بین خانمها خیلی دردسر ساز میشه(حتی در سنین 30-40) شاید به این دلیل داده ولی من برای تامین کلسیم لبنیات رو ترجیح میدم چون اغلب مکملهای کلسیم کلا از نظر جذب یکم مشکل دارند.
ببینید اگه قرصها رو مصرف می کنید مصرف شربت مولتی ویتامین رو قطع کنید در ضمن مصرف شربت آهن بهتره با تجویز پزشک باشه.

من 23 سالمه لبنیاتم زیاد می خورم.حالا اگر فقط شربت هارو بخورم قرص نخورم اشکالی داره؟مرسی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

مصرف ویتامین رو برای هیچ کس منع نکنین .

بدنسازی ورزش سنگینه بیشترین مصرف ویتامین رو باید داشته باشین

البته نه در حد خیلی زیاد

:f34r:

kimia1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تغذيه ي پروتييني و كم چربي

سعي كن از غذاهاي حاضري و فست فود استفاده نكني

از ورزش هوازي استفاده كن

از سبزيجات هنگام غذا خوردن استفاده كن .

تحركت رو بيشتر كن .

از نوشيدني هاي مثل كافيعن و چاي سبز استفاده كن

پياده روي قدرتي داشته باش .

و در آخر هم يك ر‍ژيم متوسط .

يا علي

سلام

من قدم 175 و وزنم حدود 85 میخوام حدود 15 کیلو رو با تمرین های بدنسازی کم کنم البته کمی هم شکم دارم
به نظر شما با چه تمرینهایی باید شروع کنم و برای چربی سوزی چه دارویی رو مصرف کنم
فعلا فقط قصدم کاهش وزن و جمع کردن شکم هستش و هدفی برای حجمی کار کردن ندارم .
اگر برنامه ای هم دارید ممنون میشم از لطفت
البته گول اسمم رو نخورید مرد هستم :D

m_mahsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من می خوام 15 کیلو وزن اضافه کنم 3 هفته ام هست که میرم بدنسازی به نظر شما من باید از مکمل ها و پودرهای کربوهیدرات استفاده کنم؟عوارض ندارن؟سوال دیگه ام در مورد ویتامین هاست من شربت مولتی ویتامین می خورم کافیه یا حتما باید قرص های ویتامین بخورم؟و یه سوال دیگه اینکه بعد تمرین چی بخورم بهتره؟:happy:

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال داشتم
من رگهام زیرپوستیه چطوری می تونم رگامو نمایان کنم :D
یه مایو شوکم مصرف کردم فایده ای نداشت

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باسلام خدمت آقا مهدی گل.

من باستانی کار می کنم از اونجایی که کم کم دوباره داره جا میفته افراد تازه کار زیاد داره و ما باید آموزش بدیم.(البته من چند ماهه کار می کنم ولی زود یاد گرفتم)

ورزش سنگینی هم هست من هرروز ورزشو از ساعت 5 شروع و تا ساعت 9:30ادامه می دم زیاد احساس خستگی نمی کنم.می خواستم بدونم 4ساعت ورزش در روز احتمال داره بعدا عوارض داشته باشه؟

من قدم 182وزنم 70 خوبه یا وزنمو زیاد کنم؟(سنمم20)

شکمم صاف اما عضله ای(تیکه)نیست.چیکار کنم 6تیکه بشه؟هیچگونه چربی هم ندارم که بخام آب کنم!:)

با تشکر

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یک سوال داشتم
من رگهام زیرپوستیه چطوری می تونم رگامو نمایان کنم :D
یه مایو شوکم مصرف کردم فایده ای نداشت

ببینید برای نمایان شدن رگها اولین نکته کم کردن چربی زیر پوستیه.
محصولات افزاینده پمپاژ خون مثل سوپر پمپ گاسپاری/ ان.او.اکسپلود و نیتریکس بی اس ان/ جک تری دی و...هم می تونن برای نمایان کردن رگها موثر باشند البته به شرطی که چربی زیر پوستی کمی داشته باشید.

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید برای نمایان شدن رگها اولین نکته کم کردن چربی زیر پوستیه.
محصولات افزاینده پمپاژ خون مثل سوپر پمپ گاسپاری/ ان.او.اکسپلود و نیتریکس بی اس ان/ جک تری دی و...هم می تونن برای نمایان کردن رگها موثر باشند البته به شرطی که چربی زیر پوستی کمی داشته باشید.

ممنون داداش
شما چربی ندارم . شما کدومو پیشنهاد ی کنی ؟ اسم خاریجیشو بگو

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من رفتم بدنسازي اين مربيه به ما پروتوين . كراتين . جينسينگ با مولتي ويتامين داد
2 هفته خورديم العان نميدونم چرا اينقدر دستم باد كرده يكي از دستام 3 روز هست باد كرده همينطورم داره زياد ميشه اندازه بالشت شده قشنگ 2-3 برابر اون يكي هست اون دستم هم امروز شروع كرده به باد كردن
نميدونم اين چيزي هست يا خوب ميشه كسي اطلاعاتي داره

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان سلام
من 23 سالمه با قد 178 و وزن 64 ، پنج ماهه باشگاه میرم اما فقط 1-2 کیلو اضافه کردم :(
به فکر استفاده از مکمل افتادم اما هیچ چیز در این مورد نمیدونم ، به نظرتون پروتئینی که تو تاپیک زیر برای فروش گذاشته شده برای من مناسبه ؟
http://forum.persiantools.com/t179875.html

لطفا کامل و دقیق جواب بدید :blush:
سپاس

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام دوستان .
میگم من دستگاه آبدور توییست بخرم با یه تردمیل خوب و با برنامه خوب پیش برم البته تو خونه به نظر شما تاثیری تو بدنم دیده میشه.

قدم 185 هست و وزنم 80 و فکر نکنم چاق باشم و فقط یه خورده یه خورد ه پهلو در اووردم :D

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
خسته نباشید
داداش میگم من امروزی میخوام کار کنم یعنی وقت باشگاه رفتن ندارم و نمخیوام بدنم دیگه خیلی خوبم بشه مثل فیتنس کارا و بدنسازاا ولی دوست دارم بدونم با این دم و دستگاهی که میخرم چه بدنی میتونم بسازم.

من 19 سالمه . 184 فدمه و 80 کیلو وزنمه. یه خورده شکم در اووردم یعنی اینکه چطور بگم اصلا از رو لباس معلوم نیست ولی لباسمو در میارم یه خورده و خیلی کم معلومه و پهلو هم به همون اندازه در اووردم.
حالا میخوام بگم من دستگاه آبدور توییست بخرم و یه تردمیل عالی و با برنامه ای که ارائه میکنید این دو تا ورزش رو روازنه کنم تغییری تو بدن من احساس میشه ؟ میتونم پاهامو یه خورده لاغرتر کنم و شکم و پهلومو به میزان اندازه کنم ؟ آیا امکان این هست که با دنبال کردن این ورزشا به صورت منظم و با برنامه بشه بدن خوبی ساخت .. اگه هم توصیه میکنید حاضرم چند تا دمبل بخرم تا تو خونه بزارم :D

ممنون

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا من رفتم بدنسازي اين مربيه به ما پروتوين . كراتين . جينسينگ با مولتي ويتامين داد
2 هفته خورديم العان نميدونم چرا اينقدر دستم باد كرده يكي از دستام 3 روز هست باد كرده همينطورم داره زياد ميشه اندازه بالشت شده قشنگ 2-3 برابر اون يكي هست اون دستم هم امروز شروع كرده به باد كردن
نميدونم اين چيزي هست يا خوب ميشه كسي اطلاعاتي داره
درد داره دستت؟

دوستان سلام
من 23 سالمه با قد 178 و وزن 64 ، پنج ماهه باشگاه میرم اما فقط 1-2 کیلو اضافه کردم :(
به فکر استفاده از مکمل افتادم اما هیچ چیز در این مورد نمیدونم ، به نظرتون پروتئینی که تو تاپیک زیر برای فروش گذاشته شده برای من مناسبه ؟
http://forum.persiantools.com/t179875.html

لطفا کامل و دقیق جواب بدید :blush:
سپاس
سلام.
احتمال زیاد **** غذاییتون مشکل داره.
این محصول رو من استفاده نکردم ولی ام آر پی ه.به جای وعده غذایی میشه استفاده کرد یا بعد از تمرین هم خوبه.55 گرم پروتیین و 26 گرم کربوهیدرات توی هر سروینگ بهتون میده.برای شما محصولات به مراتب بهتری هست.شما می تونید از یه گینر با درصد کربوهیدرات بالاتر اشتفاده کنید مثل ترومس/ریل مس/ پرو کمپلکس گینر ....
اگه از ایران می خواهید خرید کنید سعی کنید از محصولات با مجوز وزارت بهداشت استفاده کنید
مثلا N-Large 2 - PROLAB محصول بسیار خوبیه که تازگیها مجوز گرفته.
در کنار این محصول می تونید یه کراتین مونو هیدرات هم استفاده کنید ترکیب این دوتا + **** غذایی مناسب می تونه بسیار بهتون کمک کنه.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
[quote="AmirHesam";3418733]سلام دوستان .
میگم من دستگاه آبدور توییست بخرم با یه تردمیل خوب و با برنامه خوب پیش برم البته تو خونه به نظر شما تاثیری تو بدنم دیده میشه.

قدم 185 هست و وزنم 80 و فکر نکنم چاق باشم و فقط یه خورده یه خورد ه پهلو در اووردم :D[/quote]

اگه منظورت این دستگاهه که بهت توصیه می کنم پولت رو دور نریز!
abdoer-twist-small.jpg
حتما تردمیل بگیر!
تردمیل کمکتون می کنه که چربی بدنتون رو کاهش بدید ولی برای عضلانی شدن حتما به کار با وزنه نیاز دارید.

Last edited:

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
درد داره دستت؟

آقا كلي ورم كرده 2 برابر اون يكي شده هي هم داره بزرگتر ميشه

ماله اين كراتين اينا نباشه

رفتم پيشه دكترم آزمايش خون نوشت جوابش رو بردم پيشش گفت زده به كبدت نميدونم فلان كرده بيسار كرده برو بيمارستان
تو تاكسي هم يه يارو داشت ميگفت يارو كرايتن خورده بود بهش نساخت 6 ماه بد مرد
يارو بيمارستاني هم گفت چيزيت نيست كبدت ورم كرده صبح بيا از دستت عكس بندازم
از اون طرفم بچه هاي باشگاه ميگن چيزي نيست 10 روز ديگه خوب ميشه
خلاصه بگم ريدم به خودم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
درد داره دستت؟

آقا كلي ورم كرده 2 برابر اون يكي شده هي هم داره بزرگتر ميشه

ماله اين كراتين اينا نباشه

رفتم پيشه دكترم آزمايش خون نوشت جوابش رو بردم پيشش گفت زده به كبدت نميدونم فلان كرده بيسار كرده برو بيمارستان
تو تاكسي هم يه يارو داشت ميگفت يارو كرايتن خورده بود بهش نساخت 6 ماه بد مرد
يارو بيمارستاني هم گفت چيزيت نيست كبدت ورم كرده صبح بيا از دستت عكس بندازم
از اون طرفم بچه هاي باشگاه ميگن چيزي نيست 10 روز ديگه خوب ميشه
خلاصه بگم ريدم به خودم

اصلا کراتین همچین عوارضی نداره!!!یعنی در واقع عارضه ای نداره! الان 15 ساله این مکمل به بازار اومده اگه کوچکترین عارضه ای ازش می دیدن حتما از بازار جمع می شد.
100% مکمل تقلبی مصرف کردی.شک نکن.

بالا