• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

abtintakpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam b hame 2stan

man 20 salame, ghadam 170,vaznam 55, mikham bashgaho shoru konm, baraye andame ziba v boland kardane ghadam
mikham bebinam chetor shoru konam? v aya bayad daru ya chizi bokhoram? khahesh mikonam chan ta az 2stane ba tajrobe bem komak konan
mamnun

abtintakpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam b hame 2stan

man 20 salame, ghadam 170,vaznam 55, mikham bashgaho shoru konm, baraye andame ziba v boland kardane ghadam
mikham bebinam chetor shoru konam? v aya bayad daru ya chizi bokhoram? khahesh mikonam chan ta az 2stane ba tajrobe bem komak konan
mamnun

chera hichki javabe mano nemide? man taze varedama:(

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
salam b hame 2stan

mamnun

سلام.
ببینید توی این سن در حالت نرمال دیگه نباید توقع افزایش قد زیادی رو داشته باشید.باز هم می تونید به دکتر مراجعه کنید ببینید صفحه های رشدتون باز هستند یا نه.خودسرانه یا با تجویز مربیهای باشگاهها هیچ نوع دارویی مصرف نکنید.یکی از مواردی که ممکنه افراد کم اطلاع در باشگاه براتون تجویز کنند هورمون رشد یا همون سوما هست.به هیچ عنوان به این جور توصیه ها گوش نکنید.کلا در مورد افزایش قد با دکتر مشورت کنید چون کس دیگه ای صلاحیت تجویز دارو برای شما رو نداره.
اما اگه هدفتون افزایش وزن و کسب حجم عضلانیه خوب قضیه فرق می کنه می تونم بهتون کمک کنم.

abtintakpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ببینید توی این سن در حالت نرمال دیگه نباید توقع افزایش قد زیادی رو داشته باشید.باز هم می تونید به دکتر مراجعه کنید ببینید صفحه های رشدتون باز هستند یا نه.خودسرانه یا با تجویز مربیهای باشگاهها هیچ نوع دارویی مصرف نکنید.یکی از مواردی که ممکنه افراد کم اطلاع در باشگاه براتون تجویز کنند هورمون رشد یا همون سوما هست.به هیچ عنوان به این جور توصیه ها گوش نکنید.کلا در مورد افزایش قد با دکتر مشورت کنید چون کس دیگه ای صلاحیت تجویز دارو برای شما رو نداره.
اما اگه هدفتون افزایش وزن و کسب حجم عضلانیه خوب قضیه فرق می کنه می تونم بهتون کمک کنم.
kheili mamnun k javab midin
khodam ham bara ghad daram pishe 2ktor miram, khastm bebinam harakate khasi ham mitunam anjam bedam?

soale aslim hamine k baraye ezafe vazn v hajme azolat ch kar bayad anjam bedam? az alan porotein ya chize dige i bayad bokhoram? mikham osuli kar konam ta zud tar ham natije begiram

ye soal dige
kar baladaye karaji morabi ro mishnasan k kar balad bashe v elmi barname bede, yani hame chizo andaze begire, daghigh baresi kone bad barname bede
mamnun misham age esmo bashgaheshuno begin

Last edited:

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
سلام .

نمی دونم جایی که دارم پست می زنم درستِ یا نه .

چند وقتی هست که دارم رزمی کار می کنم . قدم 173 هست و وزنم 75 . می خواستم بدونم راهکاری هست که بشه برای کاهش وزن ارائه بشه ؟؟ وزنِ موردِ نظرم هم 60 کیلو هست .

از حرکت های نه خاص تو باشگاه بدن سازی ، چیزی که با دمبل یا کارِ بدونِ وسیله انجام داد یا مکمل/داروِ خاصی هست که بتونه به این کار سرعت بده و عوارضی هم نداشته باشه ؟؟

****ِ غذایی خاصی باید رعایت بشه ؟؟

پیشاپیش ممنون و دوستدار .

//

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود

خط ها و لکه های کوچیکی که روی بازو یا سینه ها میوفته علتش چیه ؟ سنگین کارکردن یا رشد عضله؟
برای برطرف کردنش باید کپسول ویتامین E مصرف کرد؟ یا کپسول رو باز کرد و روی خط ها زد؟ :blink:

0037

Registered User
لایک‌ها
8
مجله ، هفته نامه یا کلاً راهنمایی برای فیتنس میشناسید که کار درست باشه و بدرد یه مبتدی مثل من بخوره و بتونم با راهنماییاش و برنامه هایی که داره شروع کنم ؟ فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی خان . داداش من میخوام 6-7 کیلو وزن کن کنم . ورزش میکنم البته رزمی . میخوام بدونم اگه چربی سوز مصرف کنم خوبه یا حتما باید برم بدنسازی تحرک باشگاهی که میرم خیلی خیلی زیاده

میتونی یه چربی سوز استفاده کنی .;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من قدم 188 وزنم هم 88 کیلو هست برای کنکور ورزش رو ول کردم (شیکمم 6 تیکه نبود اما چربی اصلا نداشت) الان 21 سالمه شیکمم چربی داره و یه مقدار پهلو امسال دیگه می خوام کاملا آبش کنم
نظر خودم اینه که برم باشگاه بدنسازی مربی خصوصی بگیرم تا هم آب شه هم رو بالا تنه کار کنم و شبها هم هر شب برم شنا کنم (چون قبل از این کنکور لعنتی شناگر بودم)
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم و اگه باشگاه و مربی خوبی میشناسید معرفی کنید (ساکن غرب هستم)
اگر بتونم تا تابستون درسش کنم عالی میشه

در ضمن میخوام بدونم خوردن چربی سوز مشکلی ایحاد میکنه یا نه ؟
چون یه مربی به من گفت شیکمت فقط یه ماه چربی سوز میخواد و از کجا بگیرم خوبه ؟؟؟

چربی سوز اونقدر تو بازار ریخته که

بهتر از چربی سوز **** و ورزش هوازی هست ..

به جای اینکه شنا بری .میتونی دو داشته باشی که از شنا بهتره ;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
[quote="AmirHesam";3418756]سلام
خسته نباشید
داداش میگم من امروزی میخوام کار کنم یعنی وقت باشگاه رفتن ندارم و نمخیوام بدنم دیگه خیلی خوبم بشه مثل فیتنس کارا و بدنسازاا ولی دوست دارم بدونم با این دم و دستگاهی که میخرم چه بدنی میتونم بسازم.

من 19 سالمه . 184 فدمه و 80 کیلو وزنمه. یه خورده شکم در اووردم یعنی اینکه چطور بگم اصلا از رو لباس معلوم نیست ولی لباسمو در میارم یه خورده و خیلی کم معلومه و پهلو هم به همون اندازه در اووردم.
حالا میخوام بگم من دستگاه آبدور توییست بخرم و یه تردمیل عالی و با برنامه ای که ارائه میکنید این دو تا ورزش رو روازنه کنم تغییری تو بدن من احساس میشه ؟ میتونم پاهامو یه خورده لاغرتر کنم و شکم و پهلومو به میزان اندازه کنم ؟ آیا امکان این هست که با دنبال کردن این ورزشا به صورت منظم و با برنامه بشه بدن خوبی ساخت .. اگه هم توصیه میکنید حاضرم چند تا دمبل بخرم تا تو خونه بزارم :D

ممنون[/quote]

من باشگاه رو ترجیع میدم

جو باشگاه کجا وووو تو خونه تنهایی کار کردن کجااا ;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
باسلام خدمت آقا مهدی گل.

من باستانی کار می کنم از اونجایی که کم کم دوباره داره جا میفته افراد تازه کار زیاد داره و ما باید آموزش بدیم.(البته من چند ماهه کار می کنم ولی زود یاد گرفتم)

ورزش سنگینی هم هست من هرروز ورزشو از ساعت 5 شروع و تا ساعت 9:30ادامه می دم زیاد احساس خستگی نمی کنم.می خواستم بدونم 4ساعت ورزش در روز احتمال داره بعدا عوارض داشته باشه؟

من قدم 182وزنم 70 خوبه یا وزنمو زیاد کنم؟(سنمم20)

شکمم صاف اما عضله ای(تیکه)نیست.چیکار کنم 6تیکه بشه؟هیچگونه چربی هم ندارم که بخام آب کنم!:)

با تشکر

سلام

اره به نظر من ورزش باید بیشتر از 2ساعت نباشه

اگه میخوای 2ساعتی کار کنی باید یه تغذیه خوب با مکمل و داروهای استروییدی نیروزا مصرف کنی

که به نظر من میتونه عارضه هایی رو در بر داشته باشه .

تمرین مناسب حدا اکثرش 1ساعته که باید استراحت و تغذیه مناسبی هم داشته باشه .تا بتونی نتیجه بگیری

یا علی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
kheili mamnun k javab midin
khodam ham bara ghad daram pishe 2ktor miram, khastm bebinam harakate khasi ham mitunam anjam bedam?

soale aslim hamine k baraye ezafe vazn v hajme azolat ch kar bayad anjam bedam? az alan porotein ya chize dige i bayad bokhoram? mikham osuli kar konam ta zud tar ham natije begiram

ye soal dige
kar baladaye karaji morabi ro mishnasan k kar balad bashe v elmi barname bede, yani hame chizo andaze begire, daghigh baresi kone bad barname bede
mamnun misham age esmo bashgaheshuno begin
چند صفحه از همین تاپیک رو بخونید جواب سوالاتون رو پیدا می کنید.
توی کرج بیت الله عباسپور و حسن رهنمائیان هستند که هر دو از بهترین بدنسازهای ایران وآسیا هستند.ولی برای شما که مبتدی هستید همون برنامه که توی باشگاه برای تازه کارها به دیوار می زنند(معمولا) کاملا مناسبه.

سلام .

نمی دونم جایی که دارم پست می زنم درستِ یا نه .

چند وقتی هست که دارم رزمی کار می کنم . قدم 173 هست و وزنم 75 . می خواستم بدونم راهکاری هست که بشه برای کاهش وزن ارائه بشه ؟؟ وزنِ موردِ نظرم هم 60 کیلو هست .

از حرکت های نه خاص تو باشگاه بدن سازی ، چیزی که با دمبل یا کارِ بدونِ وسیله انجام داد یا مکمل/داروِ خاصی هست که بتونه به این کار سرعت بده و عوارضی هم نداشته باشه ؟؟

****ِ غذایی خاصی باید رعایت بشه ؟؟

پیشاپیش ممنون و دوستدار .

//
وزن مورد نظرت خیلی پایین نیست؟! **** که حتما باید رعایت بشه .
در مورد تمرین با وزنه نوع تمرینات رزمی کارها متفاوته.بهتره با یک مربی باسواد مشورت کنید.
چند تا مکمل خیلی می تونه بهتون کمک کنه: ال-کارنیتین/ سی ال ای / چای سبز / کافئین.....این مکملها هیچ نوع عارضه ای ندارند(البته اگه اصل باشند!)

درود

خط ها و لکه های کوچیکی که روی بازو یا سینه ها میوفته علتش چیه ؟ سنگین کارکردن یا رشد عضله؟
برای برطرف کردنش باید کپسول ویتامین E مصرف کرد؟ یا کپسول رو باز کرد و روی خط ها زد؟ :blink:
معمولا در اثر افزایش وزن به وجود میاد ربطی به سنگین کار کردن نداره.
چرب کردن بدن واستفاده از ویتامین ای خیلی موثره البته برای پیشگیری.
ویتامین ای رو باید خورد تا جایی که من می دونم!!!

مجله ، هفته نامه یا کلاً راهنمایی برای فیتنس میشناسید که کار درست باشه و بدرد یه مبتدی مثل من بخوره و بتونم با راهنماییاش و برنامه هایی که داره شروع کنم ؟ فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه
bodybuilding.com
flexonline.com
ironmanmagazine.com
توی اینها مطلب برای مبتدیها هم زیاده.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
معمولا در اثر افزایش وزن به وجود میاد ربطی به سنگین کار کردن نداره.
چرب کردن بدن واستفاده از ویتامین ای خیلی موثره البته برای پیشگیری.
ویتامین ای رو باید خورد تا جایی که من می دونم!!!

کپسول رو گرفتم هم میخورم هم کپسول رو باز کردم روی محل زدم
ببینم چی میشه :)

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
تغذیه قبل از ورزش مهمتره یا بعدش ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
پخ دادم واسه HMB چک کنید !

farzad226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام.

من یه برنامه برداشتم که توش 50 تا قرص اکسی متالون دادن تو 4 هفته.البته مدل oxydrol ان. البته صاحب باشگاه اشنامونه و از عوارض مصرفش به من گفته. اما میگه با مصرف فقط یک دوره و تمرین مداوم مشکلی برام پیش نمیاد. نظر شما چیست؟

1- ایا با مصرف یک دوره مشکلی برام پیش نمیاد؟ خنثی کننده داره که عوارضشو حداقل کنه؟
2- جایگزینش که همین تایثرو داشته باشه حالا کمتر یا بیشتر با کمترین عوارض چی پیشنهاد میدین ؟

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
با عرض سلام.

من یه برنامه برداشتم که توش 50 تا قرص اکسی متالون دادن تو 4 هفته.البته مدل oxydrol ان. البته صاحب باشگاه اشنامونه و از عوارض مصرفش به من گفته. اما میگه با مصرف فقط یک دوره و تمرین مداوم مشکلی برام پیش نمیاد. نظر شما چیست؟

1- ایا با مصرف یک دوره مشکلی برام پیش نمیاد؟ خنثی کننده داره که عوارضشو حداقل کنه؟
2- جایگزینش که همین تایثرو داشته باشه حالا کمتر یا بیشتر با کمترین عوارض چی پیشنهاد میدین ؟

این دارو احتمالا پرعارضه ترین و خطرناک ترین استروئیدی هست که توی بازار موجوده!!
احتباس آب واقعا زیادی داره فشار خون رو بالا می بره آکنه و....
تاثیر این دارو روی افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات و سرطان کبد خیلی زیاده.نظم تیروئید رو می تونه به هم بزنه می تونه باعث سرطان خون و بیماری قلبی هم بشه.
سراغ استروئید خیلی خطرناکی رفتی.واسه چی می خوای استروئید استفاده کنی؟!
حتی اگه اصرار بر مصرف استروئید دارید استروئیدهای بسیار کم عارضه تری هستند که خطرات به مراتب کمتری از اکسی دارند!
قبلا استروئید استفاده کردی؟
چند وقته کار می کنی؟
چه مکملهایی گرفتی؟

farzad226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دارو احتمالا پرعارضه ترین و خطرناک ترین استروئیدی هست که توی بازار موجوده!!
احتباس آب واقعا زیادی داره فشار خون رو بالا می بره آکنه و....
تاثیر این دارو روی افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات و سرطان کبد خیلی زیاده.نظم تیروئید رو می تونه به هم بزنه می تونه باعث سرطان خون و بیماری قلبی هم بشه.
سراغ استروئید خیلی خطرناکی رفتی.واسه چی می خوای استروئید استفاده کنی؟!
حتی اگه اصرار بر مصرف استروئید دارید استروئیدهای بسیار کم عارضه تری هستند که خطرات به مراتب کمتری از اکسی دارند!
قبلا استروئید استفاده کردی؟
چند وقته کار می کنی؟
چه مکملهایی گرفتی؟

یه کراتین پروتین گرفتم + اکسی oxydrol . البته فقط همین یه دوره کلا استرویید مصرف کنم به جای امپول . دیگه کلا دارو مصرف نمیکنم و با مکمل میرم جلو. قبلا هم استفاده نکردم. فقط مکمل کار کردم. 1سال بیشتره که کار میکنم.

برای یک دوره 50 عدد داده. چکار کنم ؟ جایگزین چی بزنم که همون تاثیر رو داشته باشه

خیلی ها رو دبدم که یک دوره استفاده کردن و مشکلی نداشتن حتی بدون تمرین. واسه همین توش موندم. شاید بالغ بر 12 نفر که همه یه دوره مصرف کردن و الان صحیح و سالمن. همین موندم توش که چکار کنم

بالا