خدا كنه همينطور باشه :wacko:
اين ماركي هست كه دارم
]
والا من که تا حالا کراتین پی وی ال با این بسته بندی ندیده بودم گوگل هم کردم همچین چیزی ندیدم!!!یعنی فقط قوطی داره!
پروتیینت چیه؟
آخه چرا از داروخانه نگرفتی؟!!!
والا من که تا حالا کراتین پی وی ال با این بسته بندی ندیده بودم گوگل هم کردم همچین چیزی ندیدم!!!یعنی فقط قوطی داره!
پروتیینت چیه؟
آخه چرا از داروخانه نگرفتی؟!!!
apex هست
apex performance sports nutrition
اگه منظورت این دستگاهه که بهت توصیه می کنم پولت رو دور نریز!
حتما تردمیل بگیر!
تردمیل کمکتون می کنه که چربی بدنتون رو کاهش بدید ولی برای عضلانی شدن حتما به کار با وزنه نیاز دارید.
سلام.
دوستان من حدود 2-3 سال بدنسازی کردم اما بعد از اون حدود 1 سال 2-3 روز در میون رفتم باشگاه اما بازم میخوام پیاپی و جدی برم.سابقه استفاده از مکمل هم داشتم.الآن قدم 178 هست و استخان پهن هستم وزنمم 77 کیلو چربی هم کم دارم که اون یه مقدار هم تو شکمم اطراف ناف هست:blush::blush:دور بازوم هم 38 سانته.اما سرشونه هام از پشت خالی هستن و رشت نمیکنن.یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
1- برای از بین بردن چربی اطراف ناف و زیر شکم بهترین نوع ورزش چیه؟؟؟خودم چند حرکت رو سوپر میرم.
2- برای رشد سرشونه هام از پشت هر کاری میکنم درست رشد نمیکنن باید چیکار کنم؟؟؟؟
3- میخوام افزایش حجم فقط عضلانی داشته باشم چه مکمل هایی پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون اینا خوبه؟؟؟کراتین و گلوتامین و آمینو و پرتوئین رو نمیدونم چی بگیرم؟؟به غیر از اینا چیزای دیگه ای هم نیازه؟؟؟؟
4- قرص های استروئید چیکار میکنن مصرف کنم خوبه؟؟؟
اینم بگم تو باشگاه سخت کار میکنم نزدیک 1.5 تا 2 ساعت
سلام دوستان
من لینک یه عکسیو به شما میدم که دقیقا متوجه منظورم بشید
http://www.better-exercise-fitness-for-life.com/images/before-and-after.jpg
تو این عکس این مردهدر سمت چپ میبینید که پهلو های برجسته ای داره
ولی تو عکس سمت راست میبینید که رفته
من از این کسی که عکسشو گذاشتم بیشتر پهلو دارم با چه حرکات و وسایل و ورزشی میتونم از بین ببرمشون
1.**** غذایی مناسب+تمرینات هوازی 2 تا 3 جلسه در هفته.
2.پرس سرشانه از پشت(اگه درد سرشانه ندارید) /نشر خم دمبل/نشر خم سیم کش می تونن بهتون کمک کنن.در مورد نشر خم فرم صحیح حرکت و استفاده از وزنه مناسب خیلی خیلی مهمه.
3.بستگی به بودجه و نوع بدنتون داره.برای شروع مولتی ویتامین+کراتین+وی پروتیین خوبه.سعی کنید تعداد زیاد مکمل رو باهم وارد بدن نکنید.
4.اگه هدفتون صرفا حجم عضلانی و رسیدن به فرم بدنی ایده آل ه نیازی به مصرف استروئید ندارید!به هیچ عنوان!!
5.زیاد توی باشگاه موندن می تونه به 2 دلیل باشه:1.خیلی بین حرکتها فاصله میندازید که این نشون میده با شدت کافی تمرین نمی کنید پس جواب خوبی نمی گیرید! 2.زیادی تمرین می کنید که این منجر به تمرین زدگی و حتی تحلیل عضلانی میشه! سعی کنی تمرینتون بین 45 دقیه تا 1 ساعت(حداکثر) بیشتر طول نکشه.در بدنسازی بیشتر همیشه به معنای بهتر نیست!!!
ممنون کاش اینجا دکمه تشکر داشت.
راستی من سابقه استفاده از مکمل رو دارم این زیاد سبک نیست؟
یه سوا دیگه هم این که نیتروتچ با پروتئین وی و iso اینا چه فرقی با هم دارن و بهترینشون برای افزاتیش حجم کدومه؟
ممنون.
سلام
من چند ماهی هست نمیرم باشگاه اما مجداد شروع کردم.
یک دارو میخوام واسه حجم دهی بازو + سینه ... + ارزون
والا به نظر من برای شروع خوبه.
ببینید نیترو-تک هم مخلوطی از چند نوع وی پروتیین و یه سری ترکیبات دیگه است که به گفته سازنده می تونه باعث اثر بخشی بیشتر این نوع پروتیین بشه.البته وقتی ریویوهای افرادی که از این نوع پروتیین استفاده کردند رو می خونید می بینید ادعاهای شرکت سازنده یعنی ماسل-تک بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و این پروتیین به نسبت قیمت بالایی که داره برتری خاصی به بقیه محصولات پروتیینی نداره.من به شخصه وی گلد استاندارد اپتیموم رو ترجیح میدم.
اما در مورد وی پروتیین ببینید پروتیین وی انواع مختلفی داره مثل وی ایزوله/وی کنستانتره...که فرقشون در سرعت جذبشونه.که از نظر سرعت جذب وی ایزوله از همه سریع تر جذب میشه.
اما این که برای حجم گرفتن کدام یکی بهتره ببینید میشه از انواع پروتیین در زمانهای مختلف استفاده کرد برای کسب بهترین نتیجه.مثلا قبل تمرین ترکیب وی+پروتیین سویا برای بعد تمرین وی(ترجیحا ایزوله)+کازئین برای قبل خواب کازئین برای اول صبح وی پروتیین برای میان وعده ها از پروتیینهای ترکیبی مثل مایو فیوژن گاسپاری میشه استفاده کرد.
یک مکمل دارویی خوب واسه من چیه ؟