• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
اصلا کراتین همچین عوارضی نداره!!!یعنی در واقع عارضه ای نداره! الان 15 ساله این مکمل به بازار اومده اگه کوچکترین عارضه ای ازش می دیدن حتما از بازار جمع می شد.
100% مکمل تقلبی مصرف کردی.شک نکن.

خدا كنه همينطور باشه :wacko:

اين ماركي هست كه دارم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
خدا كنه همينطور باشه :wacko:

اين ماركي هست كه دارم

]

والا من که تا حالا کراتین پی وی ال با این بسته بندی ندیده بودم گوگل هم کردم همچین چیزی ندیدم!!!یعنی فقط قوطی داره!
crea_20maxx.jpg

پروتیینت چیه؟
آخه چرا از داروخانه نگرفتی؟!!!

Last edited:

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
اگه منظورت این دستگاهه که بهت توصیه می کنم پولت رو دور نریز!
حتما تردمیل بگیر!
تردمیل کمکتون می کنه که چربی بدنتون رو کاهش بدید ولی برای عضلانی شدن حتما به کار با وزنه نیاز دارید.

سلام دوست من

میشه دلیلتون رو بگید چرا نخرم ؟ شما خودتون استفاده کردید از این دستگاه ؟ آخه من فکر کردن خیلی کارایی داره !!
میشه توضیح بدید مختصر
مرسی :cool:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
[quote="AmirHesam";3433663]سلام دوست من

میشه دلیلتون رو بگید چرا نخرم ؟ شما خودتون استفاده کردید از این دستگاه ؟ آخه من فکر کردن خیلی کارایی داره !!
میشه توضیح بدید مختصر
مرسی :cool:[/quote]

ببینید خریدن دستگاههایی که مخصوص حرکات شکم هستند عملا هدر دادن پوله چرا؟چون اغلب افراد به امید از بین رفتن چربی شکم سراغ این نوع دستگاهها میرن(همین طور که خود شما برای کوچک کردن پهلوهاتون قصد استفاده از این دستگاه رو دارید)و از نظر علمی چیزی به اسم چربی سوزی موضعی وجود نداره!!به طور خلا صه با تمرین دادن شکم چربی شکمتون از بین نمیره فقط عضله ای که زیر چربی پوشیده است رشد می کنه.
شما اول باید با **** و تمرین هوازی درصد چربی بدنتون رو کاهش بدید بعد از اون با چند تا تمرین ساده شکم و بدون نیاز به این دستگاه یا هر دستگاه دیگه ای می تونید عضلات شکمتون رو رشد بدید .

سال نو همه دوستان مبارک

Last edited:

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سلام.
دوستان من حدود 2-3 سال بدنسازی کردم اما بعد از اون حدود 1 سال 2-3 روز در میون رفتم باشگاه اما بازم میخوام پیاپی و جدی برم.سابقه استفاده از مکمل هم داشتم.الآن قدم 178 هست و استخان پهن هستم وزنمم 77 کیلو چربی هم کم دارم که اون یه مقدار هم تو شکمم اطراف ناف هست:blush::blush:دور بازوم هم 38 سانته.اما سرشونه هام از پشت خالی هستن و رشت نمیکنن.یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
1- برای از بین بردن چربی اطراف ناف و زیر شکم بهترین نوع ورزش چیه؟؟؟خودم چند حرکت رو سوپر میرم.
2- برای رشد سرشونه هام از پشت هر کاری میکنم درست رشد نمیکنن باید چیکار کنم؟؟؟؟
3- میخوام افزایش حجم فقط عضلانی داشته باشم چه مکمل هایی پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون اینا خوبه؟؟؟کراتین و گلوتامین و آمینو و پرتوئین رو نمیدونم چی بگیرم؟؟به غیر از اینا چیزای دیگه ای هم نیازه؟؟؟؟
4- قرص های استروئید چیکار میکنن مصرف کنم خوبه؟؟؟
اینم بگم تو باشگاه سخت کار میکنم نزدیک 1.5 تا 2 ساعت:D

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
[quote="AmirHesam";3433663]سلام دوست من

میشه توضیح بدید مختصر
مرسی :cool:[/quote]

اینها اسباب بازیه مثل توتال کور :lol:

mac_world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من لینک یه عکسیو به شما میدم که دقیقا متوجه منظورم بشید
http://www.better-exercise-fitness-for-life.com/images/before-and-after.jpg

تو این عکس این مردهدر سمت چپ میبینید که پهلو های برجسته ای داره
ولی تو عکس سمت راست میبینید که رفته
من از این کسی که عکسشو گذاشتم بیشتر پهلو دارم با چه حرکات و وسایل و ورزشی میتونم از بین ببرمشون

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام مهدی خان . داداش من میخوام 6-7 کیلو وزن کن کنم . ورزش میکنم البته رزمی . میخوام بدونم اگه چربی سوز مصرف کنم خوبه یا حتما باید برم بدنسازی تحرک باشگاهی که میرم خیلی خیلی زیاده

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام.
دوستان من حدود 2-3 سال بدنسازی کردم اما بعد از اون حدود 1 سال 2-3 روز در میون رفتم باشگاه اما بازم میخوام پیاپی و جدی برم.سابقه استفاده از مکمل هم داشتم.الآن قدم 178 هست و استخان پهن هستم وزنمم 77 کیلو چربی هم کم دارم که اون یه مقدار هم تو شکمم اطراف ناف هست:blush::blush:دور بازوم هم 38 سانته.اما سرشونه هام از پشت خالی هستن و رشت نمیکنن.یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
1- برای از بین بردن چربی اطراف ناف و زیر شکم بهترین نوع ورزش چیه؟؟؟خودم چند حرکت رو سوپر میرم.
2- برای رشد سرشونه هام از پشت هر کاری میکنم درست رشد نمیکنن باید چیکار کنم؟؟؟؟
3- میخوام افزایش حجم فقط عضلانی داشته باشم چه مکمل هایی پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون اینا خوبه؟؟؟کراتین و گلوتامین و آمینو و پرتوئین رو نمیدونم چی بگیرم؟؟به غیر از اینا چیزای دیگه ای هم نیازه؟؟؟؟
4- قرص های استروئید چیکار میکنن مصرف کنم خوبه؟؟؟
اینم بگم تو باشگاه سخت کار میکنم نزدیک 1.5 تا 2 ساعت:D

1.**** غذایی مناسب+تمرینات هوازی 2 تا 3 جلسه در هفته.
2.پرس سرشانه از پشت(اگه درد سرشانه ندارید) /نشر خم دمبل/نشر خم سیم کش می تونن بهتون کمک کنن.در مورد نشر خم فرم صحیح حرکت و استفاده از وزنه مناسب خیلی خیلی مهمه.
3.بستگی به بودجه و نوع بدنتون داره.برای شروع مولتی ویتامین+کراتین+وی پروتیین خوبه.سعی کنید تعداد زیاد مکمل رو باهم وارد بدن نکنید.
4.اگه هدفتون صرفا حجم عضلانی و رسیدن به فرم بدنی ایده آل ه نیازی به مصرف استروئید ندارید!به هیچ عنوان!!
5.زیاد توی باشگاه موندن می تونه به 2 دلیل باشه:1.خیلی بین حرکتها فاصله میندازید که این نشون میده با شدت کافی تمرین نمی کنید پس جواب خوبی نمی گیرید! 2.زیادی تمرین می کنید که این منجر به تمرین زدگی و حتی تحلیل عضلانی میشه! سعی کنی تمرینتون بین 45 دقیه تا 1 ساعت(حداکثر) بیشتر طول نکشه.در بدنسازی بیشتر همیشه به معنای بهتر نیست!!!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام دوستان
من لینک یه عکسیو به شما میدم که دقیقا متوجه منظورم بشید
http://www.better-exercise-fitness-for-life.com/images/before-and-after.jpg

تو این عکس این مردهدر سمت چپ میبینید که پهلو های برجسته ای داره
ولی تو عکس سمت راست میبینید که رفته
من از این کسی که عکسشو گذاشتم بیشتر پهلو دارم با چه حرکات و وسایل و ورزشی میتونم از بین ببرمشون

دوست عزیز برای از بین بردن چربی (مهم نیست کدوم ناحیه بدن باشه) تمرین هوازی+ **** غذایی بهترین راهه.

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام

من چند ماهی هست نمیرم باشگاه اما مجداد شروع کردم.

یک دارو میخوام واسه حجم دهی بازو + سینه ... + ارزون

Last edited:

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
1.**** غذایی مناسب+تمرینات هوازی 2 تا 3 جلسه در هفته.
2.پرس سرشانه از پشت(اگه درد سرشانه ندارید) /نشر خم دمبل/نشر خم سیم کش می تونن بهتون کمک کنن.در مورد نشر خم فرم صحیح حرکت و استفاده از وزنه مناسب خیلی خیلی مهمه.
3.بستگی به بودجه و نوع بدنتون داره.برای شروع مولتی ویتامین+کراتین+وی پروتیین خوبه.سعی کنید تعداد زیاد مکمل رو باهم وارد بدن نکنید.
4.اگه هدفتون صرفا حجم عضلانی و رسیدن به فرم بدنی ایده آل ه نیازی به مصرف استروئید ندارید!به هیچ عنوان!!
5.زیاد توی باشگاه موندن می تونه به 2 دلیل باشه:1.خیلی بین حرکتها فاصله میندازید که این نشون میده با شدت کافی تمرین نمی کنید پس جواب خوبی نمی گیرید! 2.زیادی تمرین می کنید که این منجر به تمرین زدگی و حتی تحلیل عضلانی میشه! سعی کنی تمرینتون بین 45 دقیه تا 1 ساعت(حداکثر) بیشتر طول نکشه.در بدنسازی بیشتر همیشه به معنای بهتر نیست!!!

ممنون کاش اینجا دکمه تشکر داشت.
راستی من سابقه استفاده از مکمل رو دارم این زیاد سبک نیست؟
یه سوا دیگه هم این که نیتروتچ با پروتئین وی و iso اینا چه فرقی با هم دارن و بهترینشون برای افزاتیش حجم کدومه؟
ممنون.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون کاش اینجا دکمه تشکر داشت.
راستی من سابقه استفاده از مکمل رو دارم این زیاد سبک نیست؟
یه سوا دیگه هم این که نیتروتچ با پروتئین وی و iso اینا چه فرقی با هم دارن و بهترینشون برای افزاتیش حجم کدومه؟
ممنون.

والا به نظر من برای شروع خوبه.
ببینید نیترو-تک هم مخلوطی از چند نوع وی پروتیین و یه سری ترکیبات دیگه است که به گفته سازنده می تونه باعث اثر بخشی بیشتر این نوع پروتیین بشه.البته وقتی ریویوهای افرادی که از این نوع پروتیین استفاده کردند رو می خونید می بینید ادعاهای شرکت سازنده یعنی ماسل-تک بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و این پروتیین به نسبت قیمت بالایی که داره برتری خاصی به بقیه محصولات پروتیینی نداره.من به شخصه وی گلد استاندارد اپتیموم رو ترجیح میدم.
اما در مورد وی پروتیین ببینید پروتیین وی انواع مختلفی داره مثل وی ایزوله/وی کنستانتره...که فرقشون در سرعت جذبشونه.که از نظر سرعت جذب وی ایزوله از همه سریع تر جذب میشه.
اما این که برای حجم گرفتن کدام یکی بهتره ببینید میشه از انواع پروتیین در زمانهای مختلف استفاده کرد برای کسب بهترین نتیجه.مثلا قبل تمرین ترکیب وی+پروتیین سویا برای بعد تمرین وی(ترجیحا ایزوله)+کازئین برای قبل خواب کازئین برای اول صبح وی پروتیین برای میان وعده ها از پروتیینهای ترکیبی مثل مایو فیوژن گاسپاری میشه استفاده کرد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

من چند ماهی هست نمیرم باشگاه اما مجداد شروع کردم.

یک دارو میخوام واسه حجم دهی بازو + سینه ... + ارزون

اولا هیچ مکمل یا داروی خاصی وجود نداره که برای رشد قسمت خاصی از بدن تولید شده باشه.
تمرین منظم و علمی+برنامه غذایی +صبر و پشتکار بهترین نسخه برای شماست.

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
یک مکمل دارویی خوب واسه من چیه ؟

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
والا به نظر من برای شروع خوبه.
ببینید نیترو-تک هم مخلوطی از چند نوع وی پروتیین و یه سری ترکیبات دیگه است که به گفته سازنده می تونه باعث اثر بخشی بیشتر این نوع پروتیین بشه.البته وقتی ریویوهای افرادی که از این نوع پروتیین استفاده کردند رو می خونید می بینید ادعاهای شرکت سازنده یعنی ماسل-تک بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و این پروتیین به نسبت قیمت بالایی که داره برتری خاصی به بقیه محصولات پروتیینی نداره.من به شخصه وی گلد استاندارد اپتیموم رو ترجیح میدم.
اما در مورد وی پروتیین ببینید پروتیین وی انواع مختلفی داره مثل وی ایزوله/وی کنستانتره...که فرقشون در سرعت جذبشونه.که از نظر سرعت جذب وی ایزوله از همه سریع تر جذب میشه.
اما این که برای حجم گرفتن کدام یکی بهتره ببینید میشه از انواع پروتیین در زمانهای مختلف استفاده کرد برای کسب بهترین نتیجه.مثلا قبل تمرین ترکیب وی+پروتیین سویا برای بعد تمرین وی(ترجیحا ایزوله)+کازئین برای قبل خواب کازئین برای اول صبح وی پروتیین برای میان وعده ها از پروتیینهای ترکیبی مثل مایو فیوژن گاسپاری میشه استفاده کرد.

بازم ممنون.خیلی کمکم کردی:thumbsup:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یک مکمل دارویی خوب واسه من چیه ؟

مکمل با دارو فرق داره.
مکمل خوب واسه شما والا بستگی به وزن و درصد چربی و تیپ بدنیتون داره.
می تونید بسته به شرایطتون و بودجه ای که دارید از وی پروتیین/کراتین/گلوتامین/Cla/ Bcaa/محرکهای نیتریک اکسید...استفاده کنید.

ehsan0912288

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من قدم 188 وزنم هم 88 کیلو هست برای کنکور ورزش رو ول کردم (شیکمم 6 تیکه نبود اما چربی اصلا نداشت) الان 21 سالمه شیکمم چربی داره و یه مقدار پهلو امسال دیگه می خوام کاملا آبش کنم
نظر خودم اینه که برم باشگاه بدنسازی مربی خصوصی بگیرم تا هم آب شه هم رو بالا تنه کار کنم و شبها هم هر شب برم شنا کنم (چون قبل از این کنکور لعنتی شناگر بودم)
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم و اگه باشگاه و مربی خوبی میشناسید معرفی کنید (ساکن غرب هستم)
اگر بتونم تا تابستون درسش کنم عالی میشه

در ضمن میخوام بدونم خوردن چربی سوز مشکلی ایحاد میکنه یا نه ؟
چون یه مربی به من گفت شیکمت فقط یه ماه چربی سوز میخواد و از کجا بگیرم خوبه ؟؟؟

Last edited:
بالا