• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

SinaHunter

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم یکی از اساتید نحوه استفاده از کراتین رو برام توضیح بده؟
چند بار در روز قبلاز تمرین یا بعدش؟
با چی قاطی کنم و چقدر بریزم اصلا؟ چون من هر بار میخواستم با اب قاطیش کنم اصلا حل نشد
ممنون

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

یک سوال از اساتید و کارشناسان پی تی!
درسته که بدنسازی رو اگه شروع کنی حتما باید ادامه بدی و قطع کنی همه چی بهم میریزه ؟!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
با چی قاطی کنم و چقدر بریزم اصلا؟ چون من هر بار میخواستم با اب قاطیش کنم اصلا حل نشد
ممنون

کراتین یه دوره بارگیری داره اولش (برای من یه هفته بود) بعدش بصورت عادی استفاده می کنی.
من خیلی وقت پیش استفاده کردم گذاشتم کنار، کلیه ها رو داغون می کنه.
روی خود بسته نوشته مصرفش رو.
من یه پیمانه قبل تمرین استفاه می کردم. با آب انگور هم مصرف بشه بهتر هستش.
اما دوره بارگیریش رو یادم نمیاد :دی دوستان می دونن حتماً.
اسم کراتین هم ذکر کنید لطفاً.

سلام

درسته که بدنسازی رو اگه شروع کنی حتما باید ادامه بدی و قطع کنی همه چی بهم میریزه ؟!

حالا 4 تا اسپم دادن شما ببخش :lol: می خوای بری باشگاه بزنی لهشون کنی؟ :f34r:

مسلماً هر ورزشی باید تداوم داشته باشه، بدن به هم نمی ریزه بلکه به حالت قبلش بر می گرده و به چشم شما اینجور میاد که به هم ریخته.
حالا باز اساتید بیشتر سر رشته دارن :دی
البته شما باید بری ایروبیک :f34r:

Last edited:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

خسته نباشید مبگم به همه اساتید.

من الان 78 کیلو وزنمه. توی دوره ها به 85/86 رسیدم.
توی 18 ماه پیش 2 تا دوره رفتم. ( اولین = تستولیک با کراتین + کربو + پروتئین که حجم خوبی داد )
دومین دوره دکا اورگانون با دیانابول با کربو و پروتئین و گلوتامین و کراتین که خیلی جالب نبود و صورتم جوش زد که داغون شد ) کبدم هم بد کار می کرد که زد به صورتم.
کلیه هام بد کار می کرد ( ادرارم به نارنجی می خورد )

الان 3/4 ماهی میگذره از دوره آخرم.
میخوام 1 دوره برم که منو تا 86/87 برسونه البته خشک باشه.و برگشتشم کم باشه. ( می گن وینسرول خوبه )
لطفا 1 استروئید خوب معرفی کنید و مکمل هایی که خوب هستن و باید همراهش مصرف کنم رو بهم معرفی کنید و اگه کسی از دوستان فروشنده هست و یا جایی رو میشناسه معرفی کنه.معتبر همراه با *** های خوب( قیمتم بگید ممنون میشم ).
منتظر جوابتون هستم.

یا حق

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
حالا 4 تا اسپم دادن شما ببخش :lol: می خوای بری باشگاه بزنی لهشون کنی؟ :f34r:

مسلماً هر ورزشی باید تداوم داشته باشه، بدن به هم نمی ریزه بلکه به حالت قبلش بر می گرده و به چشم شما اینجور میاد که به هم ریخته.
حالا باز اساتید بیشتر سر رشته دارن :دی
البته شما باید بری ایروبیک :f34r:
نه بابا این که کار من نیست... سپردمشون به بچه ها :D

رو چه حسابی میگین ایروبیک؟
والا من می خواستم برم ایروبیک (قبلا هم رفتم) اما مربیه منو دید گولم زد گفت تو بیا برو بدن سازی... چراشو نفهمیدم...

حالا ملت هم اونجا هر هر بهم میخندن که تو با این هیکل اومدی بدنسازی که چی بشه!! :eek::D

حالا از شوخی گذشته بدنسازی رو ادامه بدم به قدرتم هم اضافه میشه؟!!

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
نه بابا این که کار من نیست... سپردمشون به بچه ها :D

رو چه حسابی میگین ایروبیک؟
والا من می خواستم برم ایروبیک (قبلا هم رفتم) اما مربیه منو دید گولم زد گفت تو بیا برو بدن سازی... چراشو نفهمیدم...

حالا ملت هم اونجا هر هر بهم میخندن که تو با این هیکل اومدی بدنسازی که چی بشه!! :eek::D

درود

مینا می خوای کی و بزنی که قدرت واست مهمه ؟؟
بدنسازی رو ادامه بده که انشالله توی المپیک ببینیمت.مادر فولاد زره میشی.
فکرشو بکن .... :lol::wacko:

دوستان جواب بنده رو هم بدبد.
یا حق

SinaHunter

Registered User
لایک‌ها
0
کراتین یه دوره بارگیری داره اولش (برای من یه هفته بود) بعدش بصورت عادی استفاده می کنی.
من خیلی وقت پیش استفاده کردم گذاشتم کنار، کلیه ها رو داغون می کنه.
روی خود بسته نوشته مصرفش رو.
من یه پیمانه قبل تمرین استفاه می کردم. با آب انگور هم مصرف بشه بهتر هستش.
اما دوره بارگیریش رو یادم نمیاد :دی دوستان می دونن حتماً.
اسم کراتین هم ذکر کنید لطفاً.

اسمش Dymatize NUTRITIONهست
300 گرمی هست
اگه میشه در مورد دوره ی بارگیری و اینا هم یه توضیحی بدین چون من هیچی در مورد مکمل های بدنسازی نمیدونم
ممنون

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
درود

مینا می خوای کی و بزنی که قدرت واست مهمه ؟؟
بدنسازی رو ادامه بده که انشالله توی المپیک ببینیمت.مادر فولاد زره میشی.
فکرشو بکن .... :lol::wacko:

دوستان جواب بنده رو هم بدبد.
یا حق
بالاخره یه روز دیدی لازم شد... :f34r::eek::D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
ممنون
با بارگیری:
5 روز روزی 20 گرم در 4 نوبت: صبح /قبل از تمرین / بعد از تمرین / شب قبل خواب
بعد از اون روزی 2 نوبت 5 گرم قبل از تمرین و 5 گرم بعد از تمرین
بدون بارگیری :
روزی 2 نوبت 5 گرم قبل از تمرین و 5 گرم بعد از تمرین
کراتین مونوهیدرات اصلا در آب حل نمیشه.البته الان نمونه هایی هست که قابلیت انحلال پذیری دارند ولی در کل حل شدنی نیست. سعی کنید هراه با مقداری کربوهیدرات با شاخص گلیسمیک بالا مصرف بشه(مثل قندهای ساده) مثلا با آب انگور باعث میشه جذبش بسیار بهتر بشه.
دوره مصرف معمولا 3 هفته تا یک ماهi بعد از اون 1-2 ماه قطع می کنید مصرفش رو.
سلام

ببینید بدن برای عضله سازی به دلیل نیاز داره وقتی کار با وزنه رو شروع می کنید بدن تغییر رو احساس می کنه و به همین دلیل عضله سازی انجام میشه(میتونم دقیق تر توضیح بدم اگه لازم باشه) .حالا یک اصل کلی هست میگه بدن دلیلی برای حفظ چیزی که ازش استفاده نمیشه نمی بینه به همین دلیل بعد از کنار گذاشتن کار با وزنه مقداری از حجم عضلانی که بدست آوردید از دست میره (چون استفاده ای ازش نمیشه )که این کاملا طبیعیه ولی نه اونقدر زیاد که بگی همه چی به هم میریزه.

100% .مطمئنا اثر بسیار خوبی رو افزایش قدرت بدنی داره.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام.در اولین فرصت براتون پی ام می کنم.

درود

خسته نباشید مبگم به همه اساتید.

من الان 78 کیلو وزنمه. توی دوره ها به 85/86 رسیدم.
توی 18 ماه پیش 2 تا دوره رفتم. ( اولین = تستولیک با کراتین + کربو + پروتئین که حجم خوبی داد )
دومین دوره دکا اورگانون با دیانابول با کربو و پروتئین و گلوتامین و کراتین که خیلی جالب نبود و صورتم جوش زد که داغون شد ) کبدم هم بد کار می کرد که زد به صورتم.
کلیه هام بد کار می کرد ( ادرارم به نارنجی می خورد )

الان 3/4 ماهی میگذره از دوره آخرم.
میخوام 1 دوره برم که منو تا 86/87 برسونه البته خشک باشه.و برگشتشم کم باشه. ( می گن وینسرول خوبه )
لطفا 1 استروئید خوب معرفی کنید و مکمل هایی که خوب هستن و باید همراهش مصرف کنم رو بهم معرفی کنید و اگه کسی از دوستان فروشنده هست و یا جایی رو میشناسه معرفی کنه.معتبر همراه با *** های خوب( قیمتم بگید ممنون میشم ).
منتظر جوابتون هستم.

یا حق

سلام.
دوست عزیز آخه دلیلی واسه استفاده از استروئید نیست اگه قصد شرکت در مسابقات رو ندارید!!!
شما با یک برنامه غذایی حساب شده و چند تا مکمل کاملا بی ضرر مثل کراتین مونو هیدرات+وی پروتیین+ یک ویت گینر با کیفیت می تونید حجم عضلانی خیلی خوبی به دست بیارید!!!چرا همه اینقدر عجله دارند.این عجله معمولا کار دست آدم میده.بازم میل خودتونه که مصرف کنید یا نه من دارم دوستانه بهتون می گم قصد دخالت بیجا رو هم ندارم.وینسترول خیلی خیلی زیاد به کبد فشار میاره!
من مکملهام رو از یکی از بچه های همین فروم که از آمریکا وارد می کنه می گیرم .قیمتش بالا هست ولی واقعا ارزشش رو داره.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ببینید بدن برای عضله سازی به دلیل نیاز داره وقتی کار با وزنه رو شروع می کنید بدن تغییر رو احساس می کنه و به همین دلیل عضله سازی انجام میشه(میتونم دقیق تر توضیح بدم اگه لازم باشه) .حالا یک اصل کلی هست میگه بدن دلیلی برای حفظ چیزی که ازش استفاده نمیشه نمی بینه به همین دلیل بعد از کنار گذاشتن کار با وزنه مقداری از حجم عضلانی که بدست آوردید از دست میره (چون استفاده ای ازش نمیشه )که این کاملا طبیعیه ولی نه اونقدر زیاد که بگی همه چی به هم میریزه.

100% .مطمئنا اثر بسیار خوبی رو افزایش قدرت بدنی داره.
آهان... مرسی مرسی فهمیدم...

حالا ایروبیک چه کاربردی داره؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آهان... مرسی مرسی فهمیدم...

حالا ایروبیک چه کاربردی داره؟

خواهش می کنم.
ایروبیک 3 تا کاربرد اساسی داره:
1.کم کردن درصد چربی بدن/حفظ وزن ایده آل
2.سلامت قلب
3.سلامت عمومی بدن و کاهش خطر ابتلا به خیلی از بیماریها( کاهش احتمال ابتلا به دیابت /کاهش کلسترول....)

ولی اگه دنبال فرم ایده آل بدنی هستید ترکیب 3 جلسه کار با وزنه+2 جلسه ایروبیک در هفته عالیه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خواهش می کنم.
ایروبیک 3 تا کاربرد اساسی داره:
1.کم کردن درصد چربی بدن/حفظ وزن ایده آل
2.سلامت قلب
3.سلامت عمومی بدن و کاهش خطر ابتلا به خیلی از بیماریها( کاهش احتمال ابتلا به دیابت /کاهش کلسترول....)

ولی اگه دنبال فرم ایده آل بدنی هستید ترکیب 3 جلسه کار با وزنه+2 جلسه ایروبیک در هفته عالیه.
ایول اینطوری خوبه...

بعد یه سوال... گرم کردن با ترد میل ایده آل تره یا روش های دیگه؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ایول اینطوری خوبه...

بعد یه سوال... گرم کردن با ترد میل ایده آل تره یا روش های دیگه؟

ببینید بستگی داره اگه قبل از کار با وزنه باشه من ترجیح میدم با تردمیل شروع نکنم به جز یک مورد: قبل از حرکات پا چند دقیقه تردمیل کار می کنم برای این که پاهام گرم بشه. ولی خیلیا عادت دارن قبل هر جلسه 10-5 دقیقه با تردمیل گرم می کنن.من این کار رو نمی کنم چون انرژیم رو می گیره و بعدش نمی تونم با شدت تمرین کنم.ترجیح میدم با حرکات کششی و چند ست سبک و تعداد بالا گرم کنم.
اما اگر هم قراره تمرین ایروبیکتون رو با تردمیل کار کنید قبلش حتما با یه سری حرکات کششی بدن رو گرم کنید و بعد 2دقیقه با سرعت پایین روی تردمیل راه برید و کم کم سرعت رو بالا ببرید و برید سراغ دویدن.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ببینید بستگی داره اگه قبل از کار با وزنه باشه من ترجیح میدم با تردمیل شروع نکنم به جز یک مورد: قبل از حرکات پا چند دقیقه تردمیل کار می کنم برای این که پاهام گرم بشه. ولی خیلیا عادت دارن قبل هر جلسه 10-5 دقیقه با تردمیل گرم می کنن.من این کار رو نمی کنم چون انرژیم رو می گیره و بعدش نمی تونم با شدت تمرین کنم.ترجیح میدم با حرکات کششی و چند ست سبک و تعداد بالا گرم کنم.
اما اگر هم قراره تمرین ایروبیکتون رو با تردمیل کار کنید قبلش حتما با یه سری حرکات کششی بدن رو گرم کنید و بعد 2دقیقه با سرعت پایین روی تردمیل راه برید و کم کم سرعت رو بالا ببرید و برید سراغ دویدن.
آره من دقیقا همین مشکل رو دارم... با تردمیل شروع میکنم خیلی زود خسته میشم...

بازم ممنون

m_mahsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشگاهی که من میرم 6 تا قرص داده به من ویتامین ها،کلسیم،امگا،مولتی ویتامین یعنی من باید همه این قرص ها رو بخورم؟من شربت مولتی ویتامین و شربت آهن میخورم همین شربت ها کافیه یا باید حتما قرص هارو بخورم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آره من دقیقا همین مشکل رو دارم... با تردمیل شروع میکنم خیلی زود خسته میشم...

بازم ممنون

چون خیلی لاغری بدنت هنوز انرژی نداره ... باید حرکات کششی انجام بدی ... فعلا بدنت نمیتونه ورزش زیادو تحمل کنه

باید کم کم عادتش بدی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
چون خیلی لاغری بدنت هنوز انرژی نداره ... باید حرکات کششی انجام بدی ... فعلا بدنت نمیتونه ورزش زیادو تحمل کنه

باید کم کم عادتش بدی
بزرگترین مشکلم دراز نشسته... میمیرم و زنده میشم تا 30 تا برم!!

الان طبق حساب کتاب مربیم 2 کیلو با وزن ایده آلم فاصله دارم...کمترم یعنی... 59 ام... که باید 61.250 باشم...
حالا نمی دونم چطوری اینو حساب کرد :f34r:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان طبق حساب کتاب مربیم 2 کیلو با وزن ایده آلم فاصله دارم...کمترم یعنی... 59 ام... که باید 61.250 باشم...
حالا نمی دونم چطوری اینو حساب کرد :f34r:

تا جایی که من یادمه خیلی لاغر بودی ... حالا چطوری 2 کیلو کم داری خدا میدونه

قدت چنده ؟ چند کیلویی ؟

بالا