• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

farzad226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یه کراتین پروتین گرفتم + اکسی oxydrol . البته فقط همین یه دوره کلا استرویید مصرف کنم به جای امپول . دیگه کلا دارو مصرف نمیکنم و با مکمل میرم جلو. قبلا هم استفاده نکردم. فقط مکمل کار کردم. 1سال بیشتره که کار میکنم.

برای یک دوره 50 عدد داده. چکار کنم ؟ جایگزین چی بزنم که همون تاثیر رو داشته باشه

خیلی ها رو دبدم که یک دوره استفاده کردن و مشکلی نداشتن حتی بدون تمرین. واسه همین توش موندم. شاید بالغ بر 12 نفر که همه یه دوره مصرف کردن و الان صحیح و سالمن. همین موندم توش که چکار کنم
ببین من نگفتم الان بخوری فردا کارت تمومه!اینها عوارضیه که ممکنه در بلند مدت گریبانت رو بگیره شایدم نگیره!مساله مصرف استروئید یه بحث شخصیه به خودت مربوطه!
ببین از نظر عوارض جانبی استروئیدها به سه دسته تقسیم میشن:
HIGH / MODERATE / LOW
اکسی توی دسته HIGH قرار می گیره مثل دیانابول/ هالوتسین و... یعنی گروهی که بیشترین عوارض جانبی رو داره
یه سری مثل وینسترول / نیلوار / مسترون توی دسته MODERATE قرار می گیرند
یه سری هم مثل دکادورابولین / آندریول توی دسته LOW قرار می گیرند.
والا من می تونم راهنماییت کنم ولی ترجیح میدم دخالت نکنم.فقط در این حد می تونم بهت بگم 50 تا اکسی کسی رو نکشته ولی نمیشه اسمش رو به تنهایی دوره گذاشت!میشه با استک کردن چند تا استروئید و چند تا دارو برای کاهش عوارض(مثل نوولادکس و پروویرون) جواب خیلی بهتری گرفت با حداقل عوارض.

اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ؟
کمی صبر کنی یکی جوابت رو میده بالاخره!!!!!!!!!!!!!!

farzad226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین من نگفتم الان بخوری فردا کارت تمومه!اینها عوارضیه که ممکنه در بلند مدت گریبانت رو بگیره شایدم نگیره!مساله مصرف استروئید یه بحث شخصیه به خودت مربوطه!
ببین از نظر عوارض جانبی استروئیدها به سه دسته تقسیم میشن:
HIGH / MODERATE / LOW
اکسی توی دسته HIGH قرار می گیره مثل دیانابول/ هالوتسین و... یعنی گروهی که بیشترین عوارض جانبی رو داره
یه سری مثل وینسترول / نیلوار / مسترون توی دسته MODERATE قرار می گیرند
یه سری هم مثل دکادورابولین / آندریول توی دسته LOW قرار می گیرند.
والا من می تونم راهنماییت کنم ولی ترجیح میدم دخالت نکنم.فقط در این حد می تونم بهت بگم 50 تا اکسی کسی رو نکشته ولی نمیشه اسمش رو به تنهایی دوره گذاشت!میشه با استک کردن چند تا استروئید و چند تا دارو برای کاهش عوارض(مثل نوولادکس و پروویرون) جواب خیلی بهتری گرفت با حداقل عوارض.

کمی صبر کنی یکی جوابت رو میده بالاخره!!!!!!!!!!!!!!

دست شما درد نکنه. از اینکه روشن جواب دادید ممنونم.:(

shahab-rap

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من یه دوره استانلزول + هیدرو وی + امینو 2000 + کراتین داریم میرم

میخوام پری موبولان هم به دوره اضافه کنم اگه میشه راهنمایی کنید پری موبولان
به چه صورتی تو بازار هست ؟ از این 10 میلا خوبه یا اینایی که جدا هست ؟ ترکیش خوبه یا ...؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هیچی همون تخم مرغ آب پز نمیشه اثرش از 100 تا کراتین بیشتره :D

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من میخوام واسه باره اول کراتین مصرف کنم
چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

بعد یکی به ما گفت که بریز تو یه شیشه از این نوشابه خانواده کوچیکا بعد نصفشو نیم ساعت قبله تمرین بخور نصفه دیگشو حین تمرین بخور

نظراتتون رو پذیرا هستم ممنون:D

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام داداش من 1 ساله باشگاه میرم ولی برنامه 1 بار بیشتر از مربی نگرفتم چون الکی همین جور مینویسه بدن رو نگاه نمیکنه اصلا بقیه برنامه ها رو از دوستام
حالا میخواستم بدون شما برنامه به من میدید ؟ اگه چیزی هم بخوای پرداخت میکنم چون میدونم دوستام تجربه شما رو ندارن !
اگه جوابتون رو بگین مشخصاتم مینویسم اگر هم که نه بازم مرسی از این تاپیک توپت

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان من میخوام واسه باره اول کراتین مصرف کنم
چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

بعد یکی به ما گفت که بریز تو یه شیشه از این نوشابه خانواده کوچیکا بعد نصفشو نیم ساعت قبله تمرین بخور نصفه دیگشو حین تمرین بخور

نظراتتون رو پذیرا هستم ممنون:D
توی ایران بیشتر از این که مارک مهم باشه تقلبی نبودن مهمه! من می گم جی.ان.سی بگیر البته از داروخانه.
اما در مورد مصرف اگه نخوای بارگیری کنی 5 گرم نیم ساعت قبل تمرین و 5 گرم بلافاصله بعد از تمرین.حین تمرین استفاده نکن.یه سری مکملها هستند که برای مصرف در حین تمرین طراحی شدن مثل size on گاسپاری.ولی کراتین مونوهیدرات رو حین تمرین مصرف نکن.

سلام داداش من 1 ساله باشگاه میرم ولی برنامه 1 بار بیشتر از مربی نگرفتم چون الکی همین جور مینویسه بدن رو نگاه نمیکنه اصلا بقیه برنامه ها رو از دوستام
حالا میخواستم بدون شما برنامه به من میدید ؟ اگه چیزی هم بخوای پرداخت میکنم چون میدونم دوستام تجربه شما رو ندارن !
اگه جوابتون رو بگین مشخصاتم مینویسم اگر هم که نه بازم مرسی از این تاپیک توپت
با یه مربی مشورت کنی بهتره ولی اگه واقعا به مربی دسترسی نداری چند تا عکس از بغل/جلو و پشت بگیر واسم پی ام کن راهنماییت می کنم.

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
کراتین تویین لب به نظرتون خوبه؟؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
کراتین تویین لب به نظرتون خوبه؟؟

می گم بحث من اطمینان از اصل بودن مکمله وگرنه مطمئنا تویین لب برند بسیار خوبیه ولی اگه من بخوام از ایران مکمل بگیرم مطمئنا غیر از جی.ان.سی برند دیگه ای استفاده نمی کنم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان بهترین کفش ها برای دویدن رو تردمیل و همزمان کار با وزنه در باشگاه چیه؟ یعنی یه کفش می خوام هم به درد تردمیل بخوره هم کار توی سالن با وزنه ها..

قیمت زیر 100

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان بهترین کفش ها برای دویدن رو تردمیل و همزمان کار با وزنه در باشگاه چیه؟ یعنی یه کفش می خوام هم به درد تردمیل بخوره هم کار توی سالن با وزنه ها..اگه مارک خاصی نمیخواید بگید..نوع کفش رو بگید ..چه نوع کفشی خوبه؟ پاشنش کم باشه زیاد باشه...

قیمت زیر 100

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان بهترین کفش ها برای دویدن رو تردمیل و همزمان کار با وزنه در باشگاه چیه؟ یعنی یه کفش می خوام هم به درد تردمیل بخوره هم کار توی سالن با وزنه ها..اگه مارک خاصی نمیخواید بگید..نوع کفش رو بگید ..چه نوع کفشی خوبه؟ پاشنش کم باشه زیاد باشه...

قیمت زیر 100

اینجا شاید کمکت کنه

!Doracel!

Registered User
لایک‌ها
1
محصولات Scitec رو کسی مصرف کرده ؟
من تعریفشو خیلی شنیدم ...

من گشتم اینجا داشت محصولاتشو

joofer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر اساتید محترم.
1- میخوام بدونم که 3روز در هفته تمرین داشته باشیم (یک روز در میون) بهتره یا هر روز؟ مبتدی هستم. طبیعی کار میکنم.
2- از دوستام شنیدم که اول بالا تنه رو بسازم بعدش پا رو. آیا درسته یا باید با هم بسازمشون؟
3- پیشنهاد میکنید کدوم عظضلات رو در یک جلسه باهم روشون کار کنم؟
4- چه غذایی رو قبل یا شاید هم بعد از تمرین توی باشگاه پیشنهاد میکنید که تاثیر فوری و خوبی داشته باش؟. ترجیحا گرون نباشن و دسترسی به ا.نها هم آسون باشه.
4 ماهه که باشگاه میرم.
قد: 178
وزن: 63

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام بر اساتید محترم.
1- میخوام بدونم که 3روز در هفته تمرین داشته باشیم (یک روز در میون) بهتره یا هر روز؟ مبتدی هستم. طبیعی کار میکنم.
2- از دوستام شنیدم که اول بالا تنه رو بسازم بعدش پا رو. آیا درسته یا باید با هم بسازمشون؟
3- پیشنهاد میکنید کدوم عظضلات رو در یک جلسه باهم روشون کار کنم؟
4- چه غذایی رو قبل یا شاید هم بعد از تمرین توی باشگاه پیشنهاد میکنید که تاثیر فوری و خوبی داشته باش؟. ترجیحا گرون نباشن و دسترسی به ا.نها هم آسون باشه.
4 ماهه که باشگاه میرم.
قد: 178
وزن: 63

1. سه روز در هفته خوبه چون بدنت فرصت کافی برای ریکاوری و رشد داره.
2. کاملا اشتباهه این کار! همه عضلات رو تمرین بده.
3.سینه+پشت بازو /زیربغل+جلو بازو / پا+سرشانه
4. 1 ساعت قبل تمرین 1 سیب بزرگ یا یه دونه موز+ 20 گرم پروتیین مصرف کن یا اگه امکان خرید پروتیین واست نیست می تونی 2 ساعت قبل تمرین یه وعده غذای پروتیینی مصرف کنی و یک ساعت قبلش هم یه میوه مصرف کن.حین تمرین نیاز نیست چیزی مصرف کنی.بلا فاصله بعد از تمرین 2 قاشق مربا +300-400 سی سی شیر +یه موز بخور یک ساعت بعد از تمرینت هم حتما یه وعده غذای کامل (شامل پروتیین و کربو) مصرف کن.
حد اقل 10 کیلو باید وزن اضافه کنی.طول روز حتما 6 وعده غذایی نه چندان پرحجم استفاده کن.

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من 24 سالمه ...
قدم 173 وزنم 65 هست . هم میخوام به تناسب ماهیچه های عضلانی کسب کنم هم چربی های از بدنم که در بعضی قسمت ها ( نه زیاد ) مثل پشت بازو ناحیه شکم و کناره ها و پاها انباشته شدند رو آب کنم.
به نظر شما باید ورزش هوازی رو مکمل بدنسازی کنم ؟
آبا در این صورت هم خوردن مکمل پیشنهاد میشه یا اصولا این مکمل ها مانع از چربی سوزی میشن ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
من 24 سالمه ...
قدم 173 وزنم 65 هست . هم میخوام به تناسب ماهیچه های عضلانی کسب کنم هم چربی های از بدنم که در بعضی قسمت ها ( نه زیاد ) مثل پشت بازو ناحیه شکم و کناره ها و پاها انباشته شدند رو آب کنم.
به نظر شما باید ورزش هوازی رو مکمل بدنسازی کنم ؟
آبا در این صورت هم خوردن مکمل پیشنهاد میشه یا اصولا این مکمل ها مانع از چربی سوزی میشن ؟

نیازی به هوازی نداری.
خوردن مکمل برای شما حتما پیشنهاد میشه! مولتی ویتامین+وی پروتیین ضروری هستن می تونید اگه بودجش رو داری یه کراتین و گلوتامین هم اضافه کنی به ترکیب بالا.

بالا