ببین من نگفتم الان بخوری فردا کارت تمومه!اینها عوارضیه که ممکنه در بلند مدت گریبانت رو بگیره شایدم نگیره!مساله مصرف استروئید یه بحث شخصیه به خودت مربوطه!یه کراتین پروتین گرفتم + اکسی oxydrol . البته فقط همین یه دوره کلا استرویید مصرف کنم به جای امپول . دیگه کلا دارو مصرف نمیکنم و با مکمل میرم جلو. قبلا هم استفاده نکردم. فقط مکمل کار کردم. 1سال بیشتره که کار میکنم.
برای یک دوره 50 عدد داده. چکار کنم ؟ جایگزین چی بزنم که همون تاثیر رو داشته باشه
خیلی ها رو دبدم که یک دوره استفاده کردن و مشکلی نداشتن حتی بدون تمرین. واسه همین توش موندم. شاید بالغ بر 12 نفر که همه یه دوره مصرف کردن و الان صحیح و سالمن. همین موندم توش که چکار کنم
کمی صبر کنی یکی جوابت رو میده بالاخره!!!!!!!!!!!!!!اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ؟
ببین من نگفتم الان بخوری فردا کارت تمومه!اینها عوارضیه که ممکنه در بلند مدت گریبانت رو بگیره شایدم نگیره!مساله مصرف استروئید یه بحث شخصیه به خودت مربوطه!
ببین از نظر عوارض جانبی استروئیدها به سه دسته تقسیم میشن:
HIGH / MODERATE / LOW
اکسی توی دسته HIGH قرار می گیره مثل دیانابول/ هالوتسین و... یعنی گروهی که بیشترین عوارض جانبی رو داره
یه سری مثل وینسترول / نیلوار / مسترون توی دسته MODERATE قرار می گیرند
یه سری هم مثل دکادورابولین / آندریول توی دسته LOW قرار می گیرند.
والا من می تونم راهنماییت کنم ولی ترجیح میدم دخالت نکنم.فقط در این حد می تونم بهت بگم 50 تا اکسی کسی رو نکشته ولی نمیشه اسمش رو به تنهایی دوره گذاشت!میشه با استک کردن چند تا استروئید و چند تا دارو برای کاهش عوارض(مثل نوولادکس و پروویرون) جواب خیلی بهتری گرفت با حداقل عوارض.
کمی صبر کنی یکی جوابت رو میده بالاخره!!!!!!!!!!!!!!
هیچی همون تخم مرغ آب پز نمیشه اثرش از 100 تا کراتین بیشتره![]()
توی ایران بیشتر از این که مارک مهم باشه تقلبی نبودن مهمه! من می گم جی.ان.سی بگیر البته از داروخانه.دوستان من میخوام واسه باره اول کراتین مصرف کنم
چه مارکی پیشنهاد میکنین؟
بعد یکی به ما گفت که بریز تو یه شیشه از این نوشابه خانواده کوچیکا بعد نصفشو نیم ساعت قبله تمرین بخور نصفه دیگشو حین تمرین بخور
نظراتتون رو پذیرا هستم ممنون![]()
با یه مربی مشورت کنی بهتره ولی اگه واقعا به مربی دسترسی نداری چند تا عکس از بغل/جلو و پشت بگیر واسم پی ام کن راهنماییت می کنم.سلام داداش من 1 ساله باشگاه میرم ولی برنامه 1 بار بیشتر از مربی نگرفتم چون الکی همین جور مینویسه بدن رو نگاه نمیکنه اصلا بقیه برنامه ها رو از دوستام
حالا میخواستم بدون شما برنامه به من میدید ؟ اگه چیزی هم بخوای پرداخت میکنم چون میدونم دوستام تجربه شما رو ندارن !
اگه جوابتون رو بگین مشخصاتم مینویسم اگر هم که نه بازم مرسی از این تاپیک توپت
کراتین تویین لب به نظرتون خوبه؟؟
دوستان بهترین کفش ها برای دویدن رو تردمیل و همزمان کار با وزنه در باشگاه چیه؟ یعنی یه کفش می خوام هم به درد تردمیل بخوره هم کار توی سالن با وزنه ها..اگه مارک خاصی نمیخواید بگید..نوع کفش رو بگید ..چه نوع کفشی خوبه؟ پاشنش کم باشه زیاد باشه...
قیمت زیر 100
سلام بر اساتید محترم.
1- میخوام بدونم که 3روز در هفته تمرین داشته باشیم (یک روز در میون) بهتره یا هر روز؟ مبتدی هستم. طبیعی کار میکنم.
2- از دوستام شنیدم که اول بالا تنه رو بسازم بعدش پا رو. آیا درسته یا باید با هم بسازمشون؟
3- پیشنهاد میکنید کدوم عظضلات رو در یک جلسه باهم روشون کار کنم؟
4- چه غذایی رو قبل یا شاید هم بعد از تمرین توی باشگاه پیشنهاد میکنید که تاثیر فوری و خوبی داشته باش؟. ترجیحا گرون نباشن و دسترسی به ا.نها هم آسون باشه.
4 ماهه که باشگاه میرم.
قد: 178
وزن: 63
سلام
من 24 سالمه ...
قدم 173 وزنم 65 هست . هم میخوام به تناسب ماهیچه های عضلانی کسب کنم هم چربی های از بدنم که در بعضی قسمت ها ( نه زیاد ) مثل پشت بازو ناحیه شکم و کناره ها و پاها انباشته شدند رو آب کنم.
به نظر شما باید ورزش هوازی رو مکمل بدنسازی کنم ؟
آبا در این صورت هم خوردن مکمل پیشنهاد میشه یا اصولا این مکمل ها مانع از چربی سوزی میشن ؟