• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
جناب iced earth شما فرمودید بعد از تمرین شیر بخوریم...مگر برای وعده بعد از تمرین پروتئین زود هضم لازم نیست؟؟چون تا اونجاییکه

میدونم پروتئین شیر دیر هضم هستش...تو مواد غذایی چه پروتئین هایی زود هضم هستن برای وعده قبل و بعد از تمرین؟؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اقایون من وزنم 85 و قدم 184 هست من در ناحیه های پهلو و شکم چربی اضافه دارم و میخوام که کاملا نابود بشن چندتا حرکت سنگین بهم بدین البته اول سبک باشه و بعدش سنگین.

درضمن من همین تابستون میخوام یه دوره بردام مکملها و پروتئین های مناسب با قد و وزن و سن من(18) رو معرفی کنید ممنون میشم لطفا کامل توضیح بدین.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
اقایون من وزنم 85 و قدم 184 هست من در ناحیه های پهلو و شکم چربی اضافه دارم و میخوام که کاملا نابود بشن چندتا حرکت سنگین بهم بدین البته اول سبک باشه و بعدش سنگین.

درضمن من همین تابستون میخوام یه دوره بردام مکملها و پروتئین های مناسب با قد و وزن و سن من(18) رو معرفی کنید ممنون میشم لطفا کامل توضیح بدین.

برای آب کردن پهلو و شکم باید ورزش هوازی بکنی که پیاده روی تند بهترینشه ! سرعتش در رابطه با ضربان قلب هست .
که اگه دستگاهشو داشته باشی میتونی دقیق تر هماهنگش کنی.
ولی بهر حال روزی 45 تا 1 ساعت پیاده روی بکنی خیلی خوبه .
دوم **** غذایی هست که تعدد وعده های غذایی هم به جذب درست و هم کوچیک شدن معده کمک شایانی میکنه.
از مصرف شیرینی جات هم پرهیز کن و شب هم از خوردن کربو که در برنج و نون زیاده پرهیز کن و بجاش پروتئین مصرف کن ... مثل ماهی، سینه مرغ و ... بصورت خالی مصرف کن .
هفته ای یک بار هم یک دله سیر غذا بخور :D

در کنار اینها اگر میخوای عضلات شکم و پهلوتو پرورش بدی باید حرکات شکم و پهلوتو انجام بدی و در صورت توانایی سعی کن با وزنه اینکارو بکنی ...

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون دوست عزیز میشه چندتا حرکت فوق موثر برای اب کردن پهلو و شکم واسم با تعداد حرکتها بده ممنونت میشم

در ضمن راجع به دوره ای که گفتم واسم توضیح بده و کمکم کن..

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
جناب iced earth شما فرمودید بعد از تمرین شیر بخوریم...مگر برای وعده بعد از تمرین پروتئین زود هضم لازم نیست؟؟چون تا اونجاییکه

میدونم پروتئین شیر دیر هضم هستش...تو مواد غذایی چه پروتئین هایی زود هضم هستن برای وعده قبل و بعد از تمرین؟؟

بله فرق پروتیین زود هضم و دیر هضم رو بنده هم میدونم در مورد زمان مصرف هم حواسم هست که دارم چی می گم!من گفتم اگر امکان مصرف وی پروتیین برات نیست! حتی کسایی که وی پروتیین هم مصرف می کنند بهشون توصیه میشه وعده بعد از تمرین با یه پیمانه کازئین با هم مصرف کنند چون جدیدترین تحقیقات نشون داده شیر شدیدا روی بالابردن سنتز پروتیین اثر داره و از طرفی باعث جهش در سطح انسولین میشه در واقع خواص آنابولیک فوق العاده ای داره.
بین مواد غذایی طبیعی خوب سویا تقریبا سرعت هضم بالایی داره تخم مرغ هم سریعتر از کازئین هضم میشه ولی نه به سرعت وی و سویا.
کلا برای قبل تمرین وی+سویا ترکیب خیلی خوبیه چون باعث بالارفتن تولید ان.او در بدن میشه.یا می تونید تخم مرغ+سویا مصرف کنید برای بعد از تمرین هم که وی+کازئین گزینه خوبیه یا تخم مرغ+سویا.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
بله فرق پروتیین زود هضم و دیر هضم رو بنده هم میدونم در مورد زمان مصرف هم حواسم هست که دارم چی می گم!من گفتم اگر امکان مصرف وی پروتیین برات نیست! حتی کسایی که وی پروتیین هم مصرف می کنند بهشون توصیه میشه وعده بعد از تمرین با یه پیمانه کازئین با هم مصرف کنند چون جدیدترین تحقیقات نشون داده شیر شدیدا روی بالابردن سنتز پروتیین اثر داره و از طرفی باعث جهش در سطح انسولین میشه در واقع خواص آنابولیک فوق العاده ای داره.
بین مواد غذایی طبیعی خوب سویا تقریبا سرعت هضم بالایی داره تخم مرغ هم سریعتر از کازئین هضم میشه ولی نه به سرعت وی و سویا.
کلا برای قبل تمرین وی+سویا ترکیب خیلی خوبیه چون باعث بالارفتن تولید ان.او در بدن میشه.یا می تونید تخم مرغ+سویا مصرف کنید برای بعد از تمرین هم که وی+کازئین گزینه خوبیه یا تخم مرغ+سویا.

قصد جسارت نداشتم...گفتم تا اونجاییکه میدونم چون نوشته های شما رو کامل یادم نبود....بعدش ازتون سوال کردم تا مطمئن شم...ممنون از پاسخ کاملتون;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قصد جسارت نداشتم...گفتم تا اونجاییکه میدونم چون نوشته های شما رو کامل یادم نبود....بعدش ازتون سوال کردم تا مطمئن شم...ممنون از پاسخ کاملتون;)

حرف بدی نزدی دوست عزیز شما سوال کردید منم جواب دادم این تاپیک برای همین کاره منم اگه ابهامی در مورد حرف کسی داشته باشم حتما ازش می پرسم.
خواهش می کنم.:)

aminzyxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.

یه سوال:

وزن من 113 کیلو و قد من 188 سانت هستش. به نظرتون چجوری وزنم رو پایین بیارم به صورتی که هیکلم نه زشت بشه و نه گنده بشم. یعنی هیکل مناسب و شونه هایی پهن ؟

شاید سوالم به نظرتون کلیشه ای باشه. آخه مشکل من اینه که خجالت میکشم با این وضعیتم برم باشگاه. توی خونه یا با پیاده روی امیدی هست ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام خسته نباشید.

یه سوال:

وزن من 113 کیلو و قد من 188 سانت هستش. به نظرتون چجوری وزنم رو پایین بیارم به صورتی که هیکلم نه زشت بشه و نه گنده بشم. یعنی هیکل مناسب و شونه هایی پهن ؟

شاید سوالم به نظرتون کلیشه ای باشه. آخه مشکل من اینه که خجالت میکشم با این وضعیتم برم باشگاه. توی خونه یا با پیاده روی امیدی هست ؟

اول از همه اصلا خجالت نداره!! توی باشگاهها یه نیگا بنداز ببین چقدر زیادن کسانی که اضافه وزن دارن!جنایت که نکردی برادر من وزنت بالاست!
تاپیک رونان رو بخون خیلی به دردت می خوره سیر تا پیاز رو گفته.اگه باز هم سوالی داشتی بپرس جوابت رو میدم.

aminzyxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییتون ...

البته وزن من 133 بوده و من با نصف کردن وعده های غذاییم و آب فراوون (بدون ورزش) تونستم وزنم رو برسونم به 113 هنوز هم دارم ادامه میدم ولی احساس میکنم داره کم کم عضلاتم شل میشه و باید جمعشون کنم...

کار با وزنه توی خونه رو پیشنهاد میکنید ؟ (برای ورزش شونه و بازوها) اگه خوبه از وزنه ی چند کیلویی شروع کنم ؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
مرسی از راهنماییتون ...

البته وزن من 133 بوده و من با نصف کردن وعده های غذاییم و آب فراوون (بدون ورزش) تونستم وزنم رو برسونم به 113 هنوز هم دارم ادامه میدم ولی احساس میکنم داره کم کم عضلاتم شل میشه و باید جمعشون کنم...

کار با وزنه توی خونه رو پیشنهاد میکنید ؟ (برای ورزش شونه و بازوها) اگه خوبه از وزنه ی چند کیلویی شروع کنم ؟

20 کیلو رو در چه مدتی کم کردی؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مرسی از راهنماییتون ...

ببین من کار توی باشگاه رو توصیه می کنم.هم به خاطر امکانات بیشتر و هم به خاطر جو باشگاه.
در مورد وزنه هم هیچ قانون خاصی نیست بستگی به قدرت بدنیت داره.با وزنه ای کار کن که بتونی 8-12 تکرار رو انجام بدی.
حالا در نهایت اگه تصمیمت قطعی بود که توی خونه کار کنی بگو سعی می کنم در اسرع وقت یه برنامه کار بادمبل توی خونه بهت بدم.به هر توی خونه کاردن حال از کار نکردن بهتره.

joofer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. سه روز در هفته خوبه چون بدنت فرصت کافی برای ریکاوری و رشد داره.
2. کاملا اشتباهه این کار! همه عضلات رو تمرین بده.
3.سینه+پشت بازو /زیربغل+جلو بازو / پا+سرشانه
4. 1 ساعت قبل تمرین 1 سیب بزرگ یا یه دونه موز+ 20 گرم پروتیین مصرف کن یا اگه امکان خرید پروتیین واست نیست می تونی 2 ساعت قبل تمرین یه وعده غذای پروتیینی مصرف کنی و یک ساعت قبلش هم یه میوه مصرف کن.حین تمرین نیاز نیست چیزی مصرف کنی.بلا فاصله بعد از تمرین 2 قاشق مربا +300-400 سی سی شیر +یه موز بخور یک ساعت بعد از تمرینت هم حتما یه وعده غذای کامل (شامل پروتیین و کربو) مصرف کن.
حد اقل 10 کیلو باید وزن اضافه کنی.طول روز حتما 6 وعده غذایی نه چندان پرحجم استفاده کن.

3. حرکت شکم (برای تیکه کردن عضلات) رو نگفتین.
4. پروتئین رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ آیا داروخانه ها دارن؟

Ali0541

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من 18 سالمه قدم 180 و وزنم 64 کیلو.
تا حالا دو تا دوره برداشتم که اسمشو نمیشه دوره گذاشت.
من تو زاهدانم و اینجا اصلا از دنیا عقبه.
یه بار یه پروتئین why و یه بار هم یه پروتئین mass و یه کراتین 6000 امااصلا 1 کیلو هم اضاف نکردم.نمی دونم چرا؟
تمرینات هم خوب بوده با اینکه اصلا مربی نمیاد ببینه تمرینات رو درست میری یا نه؟
الان یکی بهم چند تا قرص داد و گفت متاندون هست به شکل 5 ضلعی , صورتی رنگ و پشتش نوشته lsp.
یه هفته روزی یکی خوردم.قدرتم بیشتر شده و کمی هم عضله گرفتم اما تو اینترنت که جستجو کردم دیدم عوارض زیادی داره.
و باز فهمیدم که دیانابول عوارضش کمتره.
الان موندم که چه کار کنم؟
خواهشا کمک کنید.نمی دونم پست رو درست گذاشتم یا نه ببخشید که سرتون رو درد آوردم...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام خدمت استید محترم
ممنون که دوستان وکاربران رو راهنمایی میکنین
من 19 ساله هستم
قد 176 و وزن 68
حدودا مجموع 7-8 ماه بدنسازی کار کردم
که بیشتر وقت رو برای پا گذاشتم(فوتبالیست بودم)
بر اثر مشکلات ژنتیکی و ارثی پوکی استخوان گرفتم
که چند ماهه فوتبالو گذاشتم کنار
البته پوکی استخوان در حد کمی هست..خیلی پزشک مراجعه کردم..گفتن هوب نمیشه سعی کن که بدتر نشه!
2ماهه که در سطح بالا دارم بدنسازی کار میکنم و با اداره فوق العاده
برنامه ااولم که اصلا جالب نبود و اصلا فشار به بدن نیورد!
از یکی از دوستان با سابقه یه برنامه گرفتم به این شرح بود (یه روز کامل بازو
یه روز سینه.یه روز پا . یه روز مخطلت
این بدک نبود
اما اینجا دیدم استید خوبی هستن
من برنامه فیتنس میخوام +20 در صد حجم بدن(طوری که دور بازو به 36-37 بیشتر نشه)
و مکمل که برای بدنم و اسخوان بدن من ضرر نداشته باشه
ممنون میشم
با تشکر از همه دوستان

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
3. حرکت شکم (برای تیکه کردن عضلات) رو نگفتین.
4. پروتئین رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ آیا داروخانه ها دارن؟

در مورد شکم: چربی روی شکمت کم باشه افزایش ضخامت عضله خیلی کار سختی نیست.می تونی از حرکات شکم 2 بار در هفته استفاده کنی.یک جلسه زیر شکم یک جلسه هم قسمت میانی و بالایی شکم.از حرکات رایج استفاده کن.دراز نشست/شکم میز شیبدار/کرانچ/کرانچ معکوس/کرانچ سیمکش/بالا کشیدن پا در حالت آویزان/زیرشکم خلبانی/........
پروتیین رو می تونید از داروخانه تهیه کنید.
g.n.c/prolab/sun/....

aminzyxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین من کار توی باشگاه رو توصیه می کنم.هم به خاطر امکانات بیشتر و هم به خاطر جو باشگاه.
در مورد وزنه هم هیچ قانون خاصی نیست بستگی به قدرت بدنیت داره.با وزنه ای کار کن که بتونی 8-12 تکرار رو انجام بدی.
حالا در نهایت اگه تصمیمت قطعی بود که توی خونه کار کنی بگو سعی می کنم در اسرع وقت یه برنامه کار بادمبل توی خونه بهت بدم.به هر توی خونه کاردن حال از کار نکردن بهتره.

مـــرسی از توجهتون ...:)

ممــنون میشم اگه کار با وزنه تو خونه رو هم بدید بهم... (البته اگه براتون زحمتی نیستش) :blush:

راستی یه سوال. من الآن در حال حاضر شکم و پهلوهام بد فرم و چاقه. این راسته که میگن دراز نشست فقط عضلات رو تقویت میکنه و ربطی به آب کردن چربی شکم نداره ؟ :blink:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مـــرسی از توجهتون ...:)

ممــنون میشم اگه کار با وزنه تو خونه رو هم بدید بهم... (البته اگه براتون زحمتی نیستش) :blush:

راستی یه سوال. من الآن در حال حاضر شکم و پهلوهام بد فرم و چاقه. این راسته که میگن دراز نشست فقط عضلات رو تقویت میکنه و ربطی به آب کردن چربی شکم نداره ؟ :blink:

سعی می کنم در اسرع وقت توی تاپیک قرار بدم حرکات رو.
بله درسته.چیزی به اسم چربی سوزی موضعی از نظر علمی امکان نداره.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در مورد شکم: چربی روی شکمت کم باشه افزایش ضخامت عضله خیلی کار سختی نیست.می تونی از حرکات شکم 2 بار در هفته استفاده کنی.یک جلسه زیر شکم یک جلسه هم قسمت میانی و بالایی شکم.از حرکات رایج استفاده کن.دراز نشست/شکم میز شیبدار/کرانچ/کرانچ معکوس/کرانچ سیمکش/بالا کشیدن پا در حالت آویزان/زیرشکم خلبانی/........
پروتیین رو می تونید از داروخانه تهیه کنید.
g.n.c/prolab/sun/....

ببخشید اشتباه شد منظورمSAN بود محصولاتsun آشغاله!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان خواهشا راهنمایی کنید

کمربند واسه بدنسازی چی بگیرم؟

خیلی هم نمیخوام گرون باشه...آشغالم نباشه..

جنس های مختلف داره/؟

اماتورم

از کجا بگیرم؟ از منیریه بگیرم ارزون تره؟ چه مارکی خوبه؟
جای خاصی سراغ دارید؟

بالا