• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
ممنون دوست عزیز
ولی من الان تو تمرینهای تایم 45 دقیقه ای هستم و بدنم کاملا آماده شده راحت باهاش تمرین میکنم حتی بعضی وقتا افراد داخل تیمش کم میارن ولی من راحت باهاش میرم هر چند اوایل نهایت 10 دقیقه بیشتر نمی تونستم برم و تا نیم ساعت نفسم در نمیومد(از این خوشحالم با این بدن لاغر و همین 50 گرم گوشتی که دارم:blush: عضله هام حرکت کرده و حال میکنم خودمو جلو آینه میبینم)
مشکل اینکه من هیچ جوره وزن نمیگیرم خوراکم هم زیاد نیست با اینکه 1 ماهه این تمرینها رو هم انجام میدم شاید نهایت 4% به افزایش خوراکم اضافه کرده
واسه اضافه وزن پیشنهادی دارید؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون دوست عزیز
ولی من الان تو تمرینهای تایم 45 دقیقه ای هستم و بدنم کاملا آماده شده راحت باهاش تمرین میکنم حتی بعضی وقتا افراد داخل تیمش کم میارن ولی من راحت باهاش میرم هر چند اوایل نهایت 10 دقیقه بیشتر نمی تونستم برم و تا نیم ساعت نفسم در نمیومد(از این خوشحالم با این بدن لاغر و همین 50 گرم گوشتی که دارم:blush: عضله هام حرکت کرده و حال میکنم خودمو جلو آینه میبینم)
مشکل اینکه من هیچ جوره وزن نمیگیرم خوراکم هم زیاد نیست با اینکه 1 ماهه این تمرینها رو هم انجام میدم شاید نهایت 4% به افزایش خوراکم اضافه کرده
واسه اضافه وزن پیشنهادی دارید؟

چون توی تمرینات شان حرکات همونجوری که گفتم H I I T هستش بدن به شدت به غذای خوب احتیاج داره

وگرنه عضلات هم از دست میره ... ممکنه شما بدن خیلی لاغر دوست داشته باشی که این مسئله شخصیه

اما تو علم ورزشی شما تقریبا 10 - 12 کیلو کمبود وزن داری ... ممکنه استخون بندیت خیلی ریز باشه

در هر صورت باید از گینر استفاده کنی که امیر میتونه کمکت کنه چون تخصص افزایش وزن ندارم

ولی اگه تمرینات شان رو دقیق مثل خودش انجام بدی بعد از 1 ماه و نیم تا 2 ماه واقعا بدنت شاهکار میشه

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
وقت دوستان بخیر
اساتید راهنمایی کنید اول بگم وزن 55 کیلو قد 173
من این مجموعه رو دانلود کردم
و الان یه ماهه دارم از رو این مجموعه ورزش میکنم
می خواستم بدونم اصلا این مجموعه خوبه بده چطوریه واسه ورزش؟ هر چند زیاد تعریف کردن
دوم اینکه من به هیچ وجه خوراکم بیشتر نشده اشکالی نداره؟یعنی واسه بدنم بد نیست؟
اگه **** غذایی خاصی باید مصرف کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن من ورزش رو بعد از ظهر ها انجام میدم
همونطور که رونان عزیز گفتن این برنامه سنگین و برای شما کارائی نداره...
دوست عزیز خوراک زیاد خوب نیست و آخرشم به بزرگ شدن معده منجر میشه...
شما باید خوب و روی اصول تغذیه داشته باشید و وعده های غذاییتون رو بالاببرید.
شما حدودا" برای رسیدن به پایه بدن ایده آل یک پرورش اندام کار نیاز به 15 کیلو وزن دارید.
برای رسیدن به این مقدار وزن باید مصرف کربوهیدات مصرفی در وعده های غذاییتون رو بالا ببرید ...
**** غذایی پر پروتئین ، کربوهیدات و ویتامین ها میتونن در بالارفتن وزن ، و عضلات بدنتون به شما کمک کنه. + آمینواسیدها مخصوصا" گلوتامین رو هیچ گاه از یاد نبرید ، چون با استفاده از این آمینواسید میتونید روند ساخت عضلات رو بهبود بخشید و در مصرف پروتئین صرفه جویی انجام بدید، در کنار اینکه در جذب مواد مغذی و بالارفتن ضریب سیستم ایمینی بدن کمکتون میکنه.
در کنار تغذیه خوب میتونید برای گرفتن جواب بهتر و سریعتر از مکملها ورزشی هم استفاده کنید.
که بهترینش برای شما استفاده از گینرهاست ... برای بالارفتن توان بدنی هم میتونید از کراتین مونوهیدات استفاده کنید.
بعد از تمرین مهمترین وعده غذاییت هست که باید خیلی روش سرمایه گذاری کنی.
قبل از خواب هم استفاده از پروتئین رو از یاد نبر که خیلی مهمه.
وعده های غذاییت رو به 6 وعده در روز در تایم ها 3 ساعته تقسیم کن.

در هفته 4 روز بیشتر تمرین نکن و به بدنت اجازه ریکاوری و ساخت عضلات رو بده.
بهترین زمان برای ورزش پرورش اندام بعد از ظهر به بعد هست اگر میتونی تایم باشگاه رو در این زمان ست کن و سعی کن در محدوده زمانی خاصی باشگاه بری . مثلا" ساعت 5 یا 6 باشگاه میری همیشه سعی کن تو همین تایم بری.
تایم تمرینتم بیشتر 45 دقیقه تا نهایتا" 1 ساعت نباشه.
سوال دیگه داشتی بپرس

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
خیلی خیلی ممنون از دوستان که با حوصله جواب دادن:rsc:
اول باید بگم که اصلا این لاغری که دارم و فرم بدنم رو دوست ندارم:(
دوم اینکه اگه میشه یه **** غدایی بهم بدید
سوم میشه فقط بوسیله همین مکملهای ورزشی و بدون **** غدایی انرژی بدن رو تامین کرد؟اگه میشه اسم و مشخصات کامل مکمل ها رو می خوام البته استاندارد باشه چون تجربه ندارم بعضی هم بد تعریف میکنن و میگن عوارض داره
چهارم اول صبر کنم وزن بگیرم بعد تمرینهای شان رو انجام بدم یا میشه با مکمل و **** این تمرینها رو ادامه بدم
چون واقعا حیفم میاد ولش کنم حالا که بدنم عادت کرده
ممنون

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
خیلی خیلی ممنون از دوستان که با حوصله جواب دادن:rsc:
اول باید بگم که اصلا این لاغری که دارم و فرم بدنم رو دوست ندارم:(
دوم اینکه اگه میشه یه **** غدایی بهم بدید
سوم میشه فقط بوسیله همین مکملهای ورزشی و بدون **** غدایی انرژی بدن رو تامین کرد؟اگه میشه اسم و مشخصات کامل مکمل ها رو می خوام البته استاندارد باشه چون تجربه ندارم بعضی هم بد تعریف میکنن و میگن عوارض داره
چهارم اول صبر کنم وزن بگیرم بعد تمرینهای شان رو انجام بدم یا میشه با مکمل و **** این تمرینها رو ادامه بدم
چون واقعا حیفم میاد ولش کنم حالا که بدنم عادت کرده
ممنون

اگر بتونی عکس از بدنت بزاری خیلی خوبه.
شما برای اضافه کردن وزن به یک **** غذایی با مقدار کربوهیدرات و پروتئین زیاد نیاز دارید ...
در مورد مکملهای ورزشی اگر به مفهموم کلمه توجه میکنید ، گفته شده مکمل ! یعنی اینکه اینها در کنار یه **** غذایی مناسب میتونن بهتون کمک کنن تا سریع تر و راحت تر به هدفتون برسید.
به طور مثال بعد از تمرین بدن تشنه دریافت مواد غذایی در این حالت شما نمیتوانید به سرعت و به مقدار کافی (از نظر کیفیت) به بدنتون مواد مغذی کافی رو برسونید. در صورتی که با خوردن 2 پیمانه از مکمل میتونید نیاز بدن را به سرعت جواب بدید.
مکملهای ورزشی که بهتون معرفی کردم اگر تقلبی و دستپر نباشن ضرری ندارن ...
اگر داشته باشن در مقایسه با استفاده از استروئیدها ، داروهای چاقی ، کورتون و دگزا ، و قرصهای اشتها زا ! بی ضرر هستن.
شما باید تمرینتون متناسب با تیپ بدنی و هدف ورزشیتون باشید . در صورتی که شما خواهان گرفتن وزن و حجم بدنی هستید . باید تمرینات رو سبکتر کنید و به بدن اجازه ریکاوری و رشد بدید . اکثرا" فکر میکنن هرچی بیشتر برن باشگاه و بیشتر کار کنن زودتر بدنشون رشد میکنه ! این به واقع به خاطر عدم آگاهی این افراد عبارتی به نام ریکاوری هست.
شما 4 روز در هفته تمرین براتون کافیه .
با داشت یک برنامه تمرینی در کنار تغذیه مناسب + استفاده از مکملهای ورزشی + خواب کافی ، میتونید در یک مدت یک مدت یک تا 2 ماهه به مقداری از هدفتون نائل بیاید.

نکته : شدیدا" از مشاوره کسایی که بهتون پیشنهاد استفاده از استروئید ها به هرشکل و در هر دوز رو میدن دوری کنید!

AirLine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معمولا بدنسازان مبتدی طرز صحیح حرکات بدنسازی را درست نمی دونند ، و این موضوع باعث می شه پیشرفت خوبی توی این رشته نداشته باشند

برای شروع سعی می کنم تمامی حرکات را با عکس و فیلم در این تاپیک قرار بدم

بالا