• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

AirLine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
50 60 مورد حرکت دیگه هم هست که سعی می کنم در اسرع وقت بزارم دوستان استفاده کنند

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام . تاپیک بسیار پرباری هست . چرا ادامه نمیدین ؟

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام 15سالمه قدم یکو هفتاد و5ماهه بدنسازی میرم پروتئین چرب وی میخورم و الان میخوام کراتین بخورم میخوام ببینم ضرر نداره

Last edited:

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام 15سالمه قدم یکو هفتاد و5ماهه بدنسازی میرم پروتئین چرب وی میخورم و الان میخوام کراتین بخورم میخوام ببینم ضرر نداره

وزنتون هم بگید ...
هدفتون چی هست ...

با توجه به سنتون توصیه میکنم ورزشی دیگه ای رو در کنار بدنسازی تون انجام بدید . در واقع ورزش دومتون رو بدنسازی در نظر بگیرید!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام !
منم همین مشکل لاغری رو دارم .قدم 180 و وزنم الان 61 !( عکس اواتارم )! کمتر از 2 ماه میرم باشگاه و حدود 20 روز که هر روز میرم و پروتوئین هم میخورم ( True mass) ! توی این 2 ماه حدود 3.5 کیلو وزنم اومده بالا(قبلا 57 بودم) برنامه غذایی هم دارم ! خواستم ببینم این روند افزایش وزن همینطور ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی میتونم تا 4-5 ماه آینده به 70 برسم ؟ و اینکه همین نوع پروتوئین خوب؟چیز بهتری هست ؟
edit :
امروز رفتم دوباره پودر بگیرم مربی گیر داده میگه کراتین بگیر و دیگه با پروتوئین وزن اضاف نمیکنی ! من اهل بدن سازی حرفه ای نیستم و فقط واسه افزایش وزن رفتم کراتین هم شنیدم واسه کلیه مضر ! نظر شما چیه ؟ چه کنم ؟دوس ندارم واسه افزایش وزن بزنم یه جا دیگه ام رو ناقص کنم !؟ اگه بدونم با همین پودر افزایش وزن (حالا کم هم باشه اشکال نداره! ) دارم همین رو ادامه میدم !
در ضمن میگفت قرص جینسینگ هم دارم تو یه هفته تضمینی 3 کیلو اضافه میکنی ! این رو چیکار کنم ؟
پیشاپیش ممنون ! :blush:

Last edited:

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

من تقریبا 5 ماه هست که باشگاه میرم. الان می خواستم بدونم برای افزایش قدرت روی چه تمرینهایی بیشتر زوم کنم؟؟
یه سوال دیگه؛ اسکات روی قدرت کلی بدن خیلی تاثیر داره؟

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
وزنم69 هدفم خوش فرم شدن هیکلم است به نظرت کراتین برام خوبه

بالا