Alone Men
Registered User
- نوشتهها
- 376
- لایکها
- 31
پس میگید پروتئین وی را بخورم جواب میده
پروتئین در کنار گلوتامین و آمینو BCAA بهترین هایی هستن که میتونید مصرف کنید.
پس میگید پروتئین وی را بخورم جواب میده
شنیدم اگر سریع وزنه بزنید باعث میشه بدن عضله بیاره و اگر آروم بزنید باعث میشه عضله سازی کنه سفت بشه. این حرف تا چه حد درسته ؟
کسی که لاغر اندام هست برای اینکه چاق بشه ، باید پروتئین مصرف کنه ؟
یک برنامه خوب و مناسب رو از چه افرادی میشه گرفت ؟ آیا قابل اطمینان هست ؟
سلام
مي خواستم از اساتيد خواهش كنم يه برنامه خوب متناسب با قد ووزنم بهم ارايه بدن
قد: 179 وزن:70
من هم ميخوام حجم بيارم وهم افزايش وزن
اگر در مورد برنامه غذايي ومكمل ها هم بنده رو راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم
دوستان براي افزايش سريع وزن چي پيشنهاد مي كنيد ؟ ترو مس خوبه ؟ در كنارش چي ميشه مصرف كرد ؟
باشگاه ميرم
سلام . تاپیک بسیار پرباری هست . چرا ادامه نمیدین ؟
از توضيحاتي كه داديد ممنونم
من قبلا دو ماه بدن سازي كار كردم ولي به دليل مشكلات درسي ادامه ندادم ولي الان ميخوام دوباره شروع كنم
ميخوام بنده رو بيشتر راهنمايي بفرماييد كه با شروع كردن همزمان از مكمل استفاده كنم يا 1 ماه بدون مكمل وزنه بزنم تا بدنم عادت كنه؟
در كل اگه نظري دارين يا برنامه اي كه ميتونه به من كمك كنه بهم بگيد ممنون
دوستان دستگاه هایی مثل این در تناسب اندام و بدنسازی تاثیر دارند؟ (البته اونجایی که خط قزمز کشیدم 2 تا لاستیک 10LBS داره که باعث میشه به سمت عقب کشیده بشه)
منطور از بدن سازی، این نیست دور بازو بشه 40 50! منطورم در حدی هست که بدن شل و ول نباشه! و عضلات تفکیک شده باشن(مثل این مانکن ها)
سلام اقا ازتون مکمل نخریدم و جواب منو رو نمیدید شما برای مشکلات مردم امدید یا فروش محصولاتتون باید حتما ازتون مکمل بخریم تا جوابشون بدید:blush:
سلام میتونید یک برنامه ی توپ به من بدهید که جواب بده ممنون از لطفطان
دوست عزیز اینجا کسی وظیفه نداره جواب بده ... دوستان تو هر بخشی که فعالیت میکنن ( چه موبایل چه ورزش
چه موسیقی ) بنا به میل شخصی دارن کمک میکنن ... نه حقوق میگیرن نه مزایایی براشون داره
خیلی از مواقع برای کسی کار پیش میاد ... اینجور صحبت کردن درست نیست