• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
شنیدم اگر سریع وزنه بزنید باعث میشه بدن عضله بیاره و اگر آروم بزنید باعث میشه عضله سازی کنه سفت بشه. این حرف تا چه حد درسته ؟
کسی که لاغر اندام هست برای اینکه چاق بشه ، باید پروتئین مصرف کنه ؟
یک برنامه خوب و مناسب رو از چه افرادی میشه گرفت ؟ آیا قابل اطمینان هست ؟

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام میتونید یک برنامه ی توپ به من بدهید که جواب بده ممنون از لطفطان

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شنیدم اگر سریع وزنه بزنید باعث میشه بدن عضله بیاره و اگر آروم بزنید باعث میشه عضله سازی کنه سفت بشه. این حرف تا چه حد درسته ؟
کسی که لاغر اندام هست برای اینکه چاق بشه ، باید پروتئین مصرف کنه ؟
یک برنامه خوب و مناسب رو از چه افرادی میشه گرفت ؟ آیا قابل اطمینان هست ؟

این حرف هیچ پایه علمی نداره!
برای افزایش وزن نیاز به بالابردن کالری مصرفی دارید.اما برای افزایش وزن با کیفیت نیاز به کار با وزنه+افزایش کالری با یک برنامه غذایی حساب شده دارید با نسبت تقریبی 30 درصد پروتیین 60 درصد کربوهیدرات 10 درصد چربی
برنامه تمرینی رو از مربیهای باتجربه و با دانش بگیرید.برنامه تمرینی 20-30 درصد اهمیت داره 70-80 درصد موفقیت شما بستگی به **** غذایی و استراحتتون داره.برنامه غذایی رو حتما از یک متخصص تغذیه بگیرید.

dashmashti

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
مي خواستم از اساتيد خواهش كنم يه برنامه خوب متناسب با قد ووزنم بهم ارايه بدن
قد: 179 وزن:70
من هم ميخوام حجم بيارم وهم افزايش وزن
اگر در مورد برنامه غذايي ومكمل ها هم بنده رو راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
استاد های عزیز واسه ما هم یه برنامه پ.خ کنید اگر زحمتی نیست در ضمن من فقط میخوام عضله دربیارم

قد 180
وزن 70

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان براي افزايش سريع وزن چي پيشنهاد مي كنيد ؟ ترو مس خوبه ؟ در كنارش چي ميشه مصرف كرد ؟
باشگاه ميرم

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
مي خواستم از اساتيد خواهش كنم يه برنامه خوب متناسب با قد ووزنم بهم ارايه بدن
قد: 179 وزن:70
من هم ميخوام حجم بيارم وهم افزايش وزن
اگر در مورد برنامه غذايي ومكمل ها هم بنده رو راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

آیتم های دیگه ای هم برای برنامه دادن مهمه .
برای افزاش وزن هم باید مصرف کربوهیدات روزانه بدنتون رو بالاببرید و وعده های غذاییتون رو افزایش بدی .
در مورد مکمل هم باید از مکملهای با کربوهیدات بالا و گینر ها استفاده کنید .

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان براي افزايش سريع وزن چي پيشنهاد مي كنيد ؟ ترو مس خوبه ؟ در كنارش چي ميشه مصرف كرد ؟
باشگاه ميرم

ورزش بی هوازی ، برنامه تمرینی مناسب ، تغذیه مناسب با هدف و در آخر استفاده از مکملهای مرتبط!

dashmashti

Registered User
لایک‌ها
6
از توضيحاتي كه داديد ممنونم
من قبلا دو ماه بدن سازي كار كردم ولي به دليل مشكلات درسي ادامه ندادم ولي الان ميخوام دوباره شروع كنم
ميخوام بنده رو بيشتر راهنمايي بفرماييد كه با شروع كردن همزمان از مكمل استفاده كنم يا 1 ماه بدون مكمل وزنه بزنم تا بدنم عادت كنه؟
در كل اگه نظري دارين يا برنامه اي كه ميتونه به من كمك كنه بهم بگيد ممنون

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
873b66ca1d39.jpg

دوستان دستگاه هایی مثل این در تناسب اندام و بدنسازی تاثیر دارند؟ (البته اونجایی که خط قزمز کشیدم 2 تا لاستیک 10LBS داره که باعث میشه به سمت عقب کشیده بشه)

منطور از بدن سازی، این نیست دور بازو بشه 40 50! منطورم در حدی هست که بدن شل و ول نباشه! و عضلات تفکیک شده باشن(مثل این مانکن ها:D)

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
از توضيحاتي كه داديد ممنونم
من قبلا دو ماه بدن سازي كار كردم ولي به دليل مشكلات درسي ادامه ندادم ولي الان ميخوام دوباره شروع كنم
ميخوام بنده رو بيشتر راهنمايي بفرماييد كه با شروع كردن همزمان از مكمل استفاده كنم يا 1 ماه بدون مكمل وزنه بزنم تا بدنم عادت كنه؟
در كل اگه نظري دارين يا برنامه اي كه ميتونه به من كمك كنه بهم بگيد ممنون

2 هفته تا 1 ماه ورزش کنید و بعد از مکملهای ورزشی استفاده کنید .
اینم بدلیل اینکه بدنتون به وزنه عادت کنه و حرکات رو بصورت صحیح انجام بدید و بدنتون به فرم درست برسه.
بعد از اون میتونید از گینر و آمینو کمک بگیرید . کراتین و گلوتامین هم میتوند استفاده کنید.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
873b66ca1d39.jpg

دوستان دستگاه هایی مثل این در تناسب اندام و بدنسازی تاثیر دارند؟ (البته اونجایی که خط قزمز کشیدم 2 تا لاستیک 10LBS داره که باعث میشه به سمت عقب کشیده بشه)

منطور از بدن سازی، این نیست دور بازو بشه 40 50! منطورم در حدی هست که بدن شل و ول نباشه! و عضلات تفکیک شده باشن(مثل این مانکن ها:D)

برای عضله سازی و حجیم سازی عضلات نیاز به بدنسازی دارید.
همه ورزش ها در کنارشون بدنسازی خودشون رو دارن و علم تغذیه.
کلا" ورزش بدن رو آماده نگهمیداره . حالا هرچی باشه . ولی برای تراش دادن بدن و زیبایی اندام باید وسعت حرکات ورزشیتون رو افزایش بدید و تغذیه تون رو درست کنید .

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا ازتون مکمل نخریدم و جواب منو رو نمیدید شما برای مشکلات مردم امدید یا فروش محصولاتتون باید حتما ازتون مکمل بخریم تا جوابشون بدید:blush:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام اقا ازتون مکمل نخریدم و جواب منو رو نمیدید شما برای مشکلات مردم امدید یا فروش محصولاتتون باید حتما ازتون مکمل بخریم تا جوابشون بدید:blush:

دوست عزیز اینجا کسی وظیفه نداره جواب بده ... دوستان تو هر بخشی که فعالیت میکنن ( چه موبایل چه ورزش

چه موسیقی ) بنا به میل شخصی دارن کمک میکنن ... نه حقوق میگیرن نه مزایایی براشون داره

خیلی از مواقع برای کسی کار پیش میاد ... اینجور صحبت کردن درست نیست

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما هم ازشون مکمل خرید;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام میتونید یک برنامه ی توپ به من بدهید که جواب بده ممنون از لطفطان

سلام.
دوست عزیز شما برای برنامه با یک مربی با تجربه که صلاحیتش تایید شده باشه مشورت کنید.
ولی یک نکته کلی رو بهتون میگم.
هیچ برنامه جادویی جود نداره شما اگه مبتدی هستید با یک برنامه ساده برای تازه کارها که توی نت هم می تونید پیدا کنید شروع کنید خوبه.
70 درصد پیشرفت شما در گرو تغذیه و استراحته.

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اینجا کسی وظیفه نداره جواب بده ... دوستان تو هر بخشی که فعالیت میکنن ( چه موبایل چه ورزش

چه موسیقی ) بنا به میل شخصی دارن کمک میکنن ... نه حقوق میگیرن نه مزایایی براشون داره

خیلی از مواقع برای کسی کار پیش میاد ... اینجور صحبت کردن درست نیست

دوست عزیز من خودم تو چند تا فروم مدیرم و این مواردی که فرمودید را بنده از حفظم .. لطفا راجب به چیزهایی که مطلع نیستید و در جریان نیستید اظهار نظر نکنید ...نمیدونم چرا بعضی از دوستان میخوان در همه چیزی یا هر جایی سرک بکشند و خودی نشان بدن ...

آخه این صحبت من اصلا به شما مربوط نمیشد و ربطی به شما نداشت که اظهار فضل کردید ..طرف صحبت من او دوستی بود که تا روزی که فکر میکرد من مکمل میخوام و مشتری هستم هر روز جوابم را میداد و با هم چت میکردیم و و منو ترغیب به خریدمیکرد ولی به محظی که فهمید خریدار نیستم و فقط بخاطر تجربه شون ازشون سوال میکنم دیگه جوابی ندادند

امیدوارم اینبار شما هم روشن شده باشید و در مسائل دیگر کاربران مداخله نکنید

با تشکر

بالا