کاوه پهلوونی بودی واسه خودت ما نمی دونستیم
بهزاد، گفتم که اینا مشخصات پسر عمومه. بدنش اینقدر خوش فرمه که پهلو هرکی میره میپرسه کدوم باشگاه کار کردی؟
من خودم 5 ساله که دفاع شخصی و دو ساله در کنارش بسکتبال کار میکنم.
گفتم که رشته ورزشیم متفاوته.
کاوه پهلوونی بودی واسه خودت ما نمی دونستیم
بابا من 179 قد دارم! وزنم بین 58 تا 62 نوسان داره! خودمو میکشم زیاد نمیشه! یه مدت شدیداً پرخوری می کردم، ورزش هم اصلاً بازم وزنم فرقی نکرد!! الان 2 روز ناهار نخورم میشم 58! ولی خیلی پرخوری کنم دیگه آخرش 62 میشم!! چیکار کنم انقد وزنم کمه!؟ می خوام 75 باشم!!
منظورم از این پست تایید حرفت بود!
اون مدتی که جواب نگرفتید احتمالا مشکل از تغذیه بوده.دوستان من یه سالی می شه که باشگاه نرفتم و می خوام دوباره از اول شروع کنم قبلا هم یه ماه می رفتم یه ماه نمی رفتم شاید بیشترین مدتی که پشت سر هم رفتم 5 ماه بوده ولی تو این 5 ماه هم حس می کردم اصلا بدنم تغییری نکرده و انگاه قفل شده
البته هیچ نو ع مکملی هم استفاده نکردم تا حالا
حالا می خوام دوباره برم به صورت جدی و حتماً می خوام با مکمل بدم چون حس می کنم ماه رمضون باعث شده بدنم خیلی ضعیف شه
مشکل بودجه برای تهیه مکمل ها هم ندارم .
قد 180 وزن 73 کمی چربی دور پهلو و شکم دارم
می شه یه مکمل خوب معرفی کنید و کلا یه راهنمایی درست و حسابی کنید که چه جوری بدنسازی رو دوباره به صورت علمی شروع کنم
بهتره با پزشک مشورت کنید.من یه مشکل برا دست چپم پیش اومده... یکم بالاتر از مچ ( تقریبا ساعد) ..... وقتی به حرکات سنگین دستی می رسم بدجوری اذیت میکنه .... من فکر میکنم به خاطر فشار آوردن به ساعد هست؟؟! ( البته به نظر خودم ساعدم ضعیف تر از بقیه نقاط دستم هست)
نظر شما چیه؟ممکن دردسرساز بشه؟
....6 ماه هست که بدنسازی میرم....
بهتره توی باشگاه کار کنید.سلام
یه سوال داشتم...
فکر میکنم کمبود وزن دارم البته با توجه به قدم. یه سری بدنسازی کار کردم بعد ولش کردم (به علت کمبود وقت و ...)
الان هر روز با دمبل و هالتر تو خونه دارم کار میکنم.
راستش میخاستم عالیترین و کاملترین مکمل (پروتئین یا ...) در کنارش مصرف کنم. مکملی میخاستم که دوتا کار مهم کنه :ماهیچه بیاره و باعث افزایش وزن بشه
حتی اگه چربی اضافه هم بیاره اشکال نداره فقط خوب و زود اثر کنه و باعث فرم دهی و افزایش حجم و وزن بشه
حالا میفرمایید چی بخرم با این مشخصات و از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟(تائیدیه وزارت بهداشت کافیه؟مثلا از داروخونه؟)
ترجیحا فقط مکملی باشه که عوارض نداشته باشه که اصلا حسش نیست:دی
کنارش میتونم دمبل و هالتر کار کنم یا شنا برم یا..../ یا هر کاری شما بگیدکه بهتره تا همیشه دیگه اونو انجام بدم(ولی زیاد وقت ورزش منظم بیرون از خونه ندارم)
راستی واسه این چیزی که میخام چی میتونم بخرم تو خونه کار کنم؟
خیلی ممنون برای وقتی که میگذارید
سلام
یه سوال داشتم...
فکر میکنم کمبود وزن دارم البته با توجه به قدم. یه سری بدنسازی کار کردم بعد ولش کردم (به علت کمبود وقت و ...)
الان هر روز با دمبل و هالتر تو خونه دارم کار میکنم.
راستش میخاستم عالیترین و کاملترین مکمل (پروتئین یا ...) در کنارش مصرف کنم. مکملی میخاستم که دوتا کار مهم کنه :ماهیچه بیاره و باعث افزایش وزن بشه
حتی اگه چربی اضافه هم بیاره اشکال نداره فقط خوب و زود اثر کنه و باعث فرم دهی و افزایش حجم و وزن بشه
حالا میفرمایید چی بخرم با این مشخصات و از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟(تائیدیه وزارت بهداشت کافیه؟مثلا از داروخونه؟)
ترجیحا فقط مکملی باشه که عوارض نداشته باشه که اصلا حسش نیست:دی
کنارش میتونم دمبل و هالتر کار کنم یا شنا برم یا..../ یا هر کاری شما بگیدکه بهتره تا همیشه دیگه اونو انجام بدم(ولی زیاد وقت ورزش منظم بیرون از خونه ندارم)
راستی واسه این چیزی که میخام چی میتونم بخرم تو خونه کار کنم؟
خیلی ممنون برای وقتی که میگذارید
ممنون
کسی نمیتونه کاملتر راهنمایی کنه؟
پاسخ کاملتر!!!
دوست عزیز شما روزی 6 وعده کوچک غذایی شامل پروتیین/کربو/چربی لازم داری
با حدود 40 کالری به ازای هر کیلو بدنت شروع کن یعنی روزی 2600 کالری!اگه دیدی بدنت جواب نداد 10 درصد افزایش بده کالری دریافتیت رو.
یک مکمل گینر معمولی می تونه روزی 600 کالری بهت برسونه یا یه مکمل مثل سریوس مس روزی حدود 1000 کالری بهت میرسونه اگه خیلی سخت وزن می گیری می تونی از سریوس مس استفاده کنی.
کراتین هم که گفتم خیلی می تونه بهت کمک کنه و البته گلوتامین هم برای شکستن سد افزایش وزن مکمل مفیدیه.
توی خونه کار کردن سخته!50 درصد حرکات رو نمی تونی انجام بدی!برای شروع با 3 جلسه در هفته شروع کن.
در مورد تهیه مکمل می تونید از مکملهای دارای مجوز که در داروخانه ها موجوده استفاده کنید مثل N-large 2 که محصول کمپانی پرولب ه یا Up your mass شزکت ام اچ پی. و کراتین هم می تونید از کراتین شرکت جی ان سی استفاده کنید.
یک مولتی ویتامین مینرال خوب تهیه کن حتما روزی یک عدد مصرف کن!
سوال دیگه ای هم هست بپرس!
ممنون از پاسخ کاملتون.
اگه میشه درصد مکمل ها رو هم بیان کنید. مثلا برای من مقدار پروئینش باید بیشتر باشه یا کربوهیدرات.
میخاستم بدونم مکملی هست که تقریبا کامل و قوی باشه و همه ی کارهایی که میخام انجام بده و دیگه لازم نباشه تا چند تا مکمل با هم مصرف کنم.مثلا نظرتون راجع به گلدن وی اپتیوم 100% چیه؟بیشتر نظر خودم از مکمل های وی بود.این صفحه :پروتئین 100% وی گلد استاندارد
بازم هر چی شما بگید
ولی اگه لازم باشه باهاش مولتی ویتامین مینرال و کراتین شرکت جی ان اس رو هم تهییه میکنم.
راستی کراتین هم واجب هست ؟چون من به طور حرفه ای بدن سازی نمیتونم کار نمیکنم و شنیدم که اگه کراتین بخوری و مرتب کار نکنی از ریختو هیکل میفتی!!!
کلا شما برنامه غذاییت باید شامل 60 درصد کربو هیدرات 30 درصد پروتیین و 10 درصد چربی باشه.
اما اگر منظور از درصد مکملها وعده بعد از تمرینه: 30 گرم وی پروتیین+80 گرم کربو هیدرات زود هضم مثل دکستروز یا شکر یا نان سفید می تونه مفید باشه.یا یک سروینگ افزاینده وزن.
یعنی چی مکمل تقریبا قوی و کامل؟!!!هر مکمل یه کارایی داره.وی گلد استاندارد وی پروتیین (ایزوله) است!برای بعد از تمرین مکمل خیلی خوبیه.ولی مشکل گیر آوردن مکمل اصله!
به جاش از وی شرکت جی ان سی می تونید استفاده کنید.
کراتین تقریبا موثر ترین مکملیه که می تونید برای افزایش حجم/قدرت/کارایی تمرینی ازش استفاده کنید.حالا مصرف کردن یا نکردنش میل خودته!
ببینید شما با هر سابقه تمرینی یا جدی کار می کنید و جواب می گیرید یا این که وقتتون رو تلف می کنید!چیزی به اسم حرفه ای کار کردن نداریم!!
کی همچین حرفی رو زده که کراتین باعث میشه بدنت از ریخت بیفته؟؟!!!!!!اینم هم یکی از اون حرفهای بی پایه و اساسی ه که معلوم نیست از کجا در اومده!!
با توجه به کمبود وزنی که دارید weight gainer گزینه خوبیه.ممنون از پاسختون
نمیخام چند تا چیزو با هم مصرف کنم. فقط یه مکمل میخاستم که کنار بدنسازی باعث افزایش توده های عضلانی و وزن بشه...
حالا با توجه به حرف های شما و تحقیق تو اینترنت بین این سه مورد برای کاری که میخام ,یکیو بخرم:
weight gainer یا یکی از محصولات وی یا فقط کراتین
به نظر شما کدومو انتخاب کنم و دنبال بهترین مدلش بگردم؟
با توجه به کمبود وزنی که دارید weight gainer گزینه خوبیه.
وی پروتیین زودهضم ترین نوع پروتیین ه که مناسب برای زمان بعد از تمرینه.البته میشه نیم ساعت قبل تمرین بلافاصله بعد تمرین و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن از این پروتیین استفاده کرد.که البته مهمترین وعده وعده بعد از تمرینه.می تونید برای تامین نیاز پروتیین روزانه 2-3 پیمانه مصرف کنید.میشه مورد مصرف وی 100% رو هم بفرمایید؟
گینرها همون کربوپروتئین هستند دیگه؟چربی اضافه از نظرتون نمیارند؟
وی پروتیین زودهضم ترین نوع پروتیین ه که مناسب برای زمان بعد از تمرینه.البته میشه نیم ساعت قبل تمرین بلافاصله بعد تمرین و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن از این پروتیین استفاده کرد.که البته مهمترین وعده وعده بعد از تمرینه.می تونید برای تامین نیاز پروتیین روزانه 2-3 پیمانه مصرف کنید.
بله گینرها همون کربوپروتیینها هستند.در مورد چربی اضافه در اثر مصرف ویت گینرها خوب بستگی به عوامل مختلف داره:نوع بدن مطمئنا برای یک فرد اندومورف مصرف این مکمل اصلا توصیه نمیشه ولی برای یک فرد اکتومورف یا حتی مزومورف مصرفش می تونه مفید باشه.
ببینید واقعیت اینه شما وقتی در صدد افزایش وزن و حجم عضلانی هستید باید قبول کنید که درصد چربی بدنتون بالا میره توی افراد مختلف با توجه به متابولیزم بدن و تیپهای بدنی مختلف و البته نوع تغذیه درصدش متفاوته ولی به هرحال شامل حال همه میشه!مثلا یکی از مباحث مهم در زمان افزایش حجم آشنایی با کارکرد هورمون انسولین و مدیریت انسولینه.که با زمان بندی درست برای مصرف کربوهیدراتهای دیرهضم(با شاخص گلیسمیک پایین جو دوسر/برنج قهوه ای /سیب زمینی شیرین/غلات کامل و....) و زود هضم(با شاخص گلیسمیک بالا مثل شکر/دکستروز...) میشه تا حدودی درصد چربی بدن رو کنترل کرد.
ممنون از پاسختون
نمیخام چند تا چیزو با هم مصرف کنم. فقط یه مکمل میخاستم که کنار بدنسازی باعث افزایش توده های عضلانی و وزن بشه...
حالا با توجه به حرف های شما و تحقیق تو اینترنت بین این سه مورد برای کاری که میخام ,یکیو بخرم:
weight gainer یا یکی از محصولات وی یا فقط کراتین
به نظر شما کدومو انتخاب کنم و دنبال بهترین مدلش بگردم؟
از لطفتون ممنون
بنده تقریبا اکتومورف هستم, پس پروتئین 100% مثل وی تنها به کارم زیاد نمیاد ,درسته دیگه؟
الان به نظرتون من یه گینر مناسب تهیه کنم یــا این ترکیبو : یه پروتئین 100% مثل وی + یه مکمل با محتوی کربوهیدرات خالص
پودر مکملی از محصولات وی وجود داره که هم درصد پروتئین بالا و هم درصد کربوهیدرات بالا داشته باشه؟
دوست من شما با توجه به قدی که داری واسه اينکه بدنت رو فرم بياد دست کم بايد 10 تا 15 کيلو وزن بگيری
به نظر من بهترين راه برای افزايش وزن ، اول داشتن يک رژيم خوب که مثلاً بتونی روزی 2 تا موز ،نيم ليتر شير ،کره بادام زمينی،خرما، عسل, فيله مرغ ، استيک گوشت،بستنی،خشک بار،سفيده تخم مرغ (به تعداد لازم ، بسته به پروتئين مورد نياز بدنت)،استفاده از مقادير زياد سيب زمينی،،مصرف همزمان ماکارونی +سيب زمينی + نان در يک وعده و... رو داخل اين رژيم داشته باشی
به نظرم تو خونه تمرين کردن هم به درد نميخوره ، برو باشگاه هفته اي 3 يا 4 روز تمرين کن ، بعد از 20 روز يا ماه هم يه مکمل گينر خوب ترجيحاً با وزن 4 کيلو به بالا بگير ، اگه خوب و مرتب تمرين کنی رژيم رو هم رعايت کنی ، بعد از 2 ماه تا 5 يا 6 کيلو وزن خوب (شايدم بيشتر) ميتونی بگيری!