• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

nimasun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استاد
آیا درارتباط با کم کردن و سوزاندن چربی ران در خانم ها (سلولیت) راهکار مناسبی با ورزش وجود دارد؟ آیا دستگاه های مانند تردمیل یا الپتیکال مناسب میباشند؟ بسیار از راهنماییتان متشکرخواهم شد.

nimasun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برتمام اعضا و اساتید محترم.
آیا درارتباط با کم کردن و سوزاندن چربی ران در خانم ها (سلولیت) راهکار مناسبی با ورزش وجود دارد؟ آیا دستگاه های مانند تردمیل یا الپتیکال مناسب میباشند؟ بسیار از راهنماییتان متشکرخواهم شد.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سوال شاید تکراری باشه و راستش حال ندارم بشینم کل تاپیک رو بخونم .
واسه همین سوالم رو میپرسم امیدوارم دوستان جواب بدن .
من 24 سالمه 183 قد و 80 وزن .
بدنم به خصوص دستام ماهیچه هاش رو طی یک دوره **** یا بهتر بگم بی اشتهایی شدیدا از دست داد . به طوری که چربی ها باقی موندن ولی عضلات از بین رفتن .
البته دلیل وزن نسبتا بالای من ساختمان استخون بندیمه (درشته ) چون با رژیمی که داشتم الان حداکثر باید 70 می بودم .
ضمنا من رزمی کارم و بیشتر حرکاتم با دستامه . پس می خوام دستام به شدت قوی بشه . ( با 5 تا شنا رفتن کتفام میافته ، بارفیکس هم که کلا تعطیلم )
1. اگه ممکنه یه برنامه ای بدید که دستام رو قوی کنه .
2. صورتم چربی زیادی رو در خودش جمع کرده ، چطوری آبش کنم ؟ ( می دونم که نمیشه 1 عضو رو به تنهایی لاغر کرد و خود به خود اندام های دیگه درگیر میشن ، اما حرکتی که بیشتر صورت رو تحت تاثیر قرار بده مد نظرمه )
3. چربی های شکم و پهلو و پشت منظره ی ضایعی رو ساخته . چطور اینا رو آب کنم ؟

یه نکته هم بگم که نمی خوام وزنم از اینی که هست بیشتر بشه . البته در صورتی که عضله بیارم و خوش ترکیب به نظر بیام و چربی هام آب بشه حالا مقداری افزایش وزن اشکالی نداره .
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین دوستان

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام به همه دوستان واساتید.پسری هستم 23 ساله با قد 174 که الان دو ماهه بدنسازی رو جدی شروع کردم.قبلش 59کیلو بودم و الان شدم 64.5 البته کراتین هم مصرف میکنم.راضی هستم و اندامم بهتر شده.مشکل اینجاست که اسفند کنکور دارم و بدنسازی دیگه انرژی برا درس خوندنم نمیذاره.میخوام موقتا بدنسازیو بذارم کنار.میخواستم بدونم بهترین کار برا اینکه حجممو از دست ندم و برنگردم سر پله اول چیه؟در ضمن از اسفند دوباره میخوام ادامه بدم تمرینمو.حداکثر تا اخر مهر میتونم بدنسازی کارکنم.دوره 8 هفته ای کراتینم داره تموم میشه،یه ماه آخرو بدون کراتین تمرین کنم حجمم تثبیت میشه؟ یا فایده نداره و اخر شهریور بدنسازیو بذارم کنار؟با تشکر فراوان از دوستانی که راهنمایی میکنن
شما مگه چقدر وقت و انرژی واسه باشگاه صرف می کنید؟!!هفته ای 3 جلسه براتون کافیه!3 جلسه 45 دقیقه ای!اینقدرا وقت گیر نیست!
می تونید بعد از اتمام کراتین از مکملهای دیگه استفاده کنید مثلا وی+آمینو اسیدهای زنجیره ای شاخه دار یا وی+اچ ام بی یا وی+گلوتامین.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام برتمام اعضا و اساتید محترم.
مطمئنا اولین اقدام **** مناسب+تمرینات هوازی ه.تمرینات با وزنه هم می تونه خیلی کمکتون کنه.
دستگاههای که نام بردید یعنی الپتیکال و تردمیل انتخابهای بسیار خوبی هستند.
سوال شاید تکراری باشه و راستش حال ندارم بشینم کل تاپیک رو بخونم .
واسه همین سوالم رو میپرسم امیدوارم دوستان جواب بدن .
من 24 سالمه 183 قد و 80 وزن .
بدنم به خصوص دستام ماهیچه هاش رو طی یک دوره **** یا بهتر بگم بی اشتهایی شدیدا از دست داد . به طوری که چربی ها باقی موندن ولی عضلات از بین رفتن .
البته دلیل وزن نسبتا بالای من ساختمان استخون بندیمه (درشته ) چون با رژیمی که داشتم الان حداکثر باید 70 می بودم .
ضمنا من رزمی کارم و بیشتر حرکاتم با دستامه . پس می خوام دستام به شدت قوی بشه . ( با 5 تا شنا رفتن کتفام میافته ، بارفیکس هم که کلا تعطیلم )
1. اگه ممکنه یه برنامه ای بدید که دستام رو قوی کنه .
2. صورتم چربی زیادی رو در خودش جمع کرده ، چطوری آبش کنم ؟ ( می دونم که نمیشه 1 عضو رو به تنهایی لاغر کرد و خود به خود اندام های دیگه درگیر میشن ، اما حرکتی که بیشتر صورت رو تحت تاثیر قرار بده مد نظرمه )
3. چربی های شکم و پهلو و پشت منظره ی ضایعی رو ساخته . چطور اینا رو آب کنم ؟

یه نکته هم بگم که نمی خوام وزنم از اینی که هست بیشتر بشه . البته در صورتی که عضله بیارم و خوش ترکیب به نظر بیام و چربی هام آب بشه حالا مقداری افزایش وزن اشکالی نداره .
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین دوستان
از دست دادن عضله توی **** غیر قابل پیشگیریه.حتی در ایده آل ترین حالت شما 75 درصد چربی و 25 درصد عضله از دست میدید.اما این که شما اینقدر عضله از دست دادید مربوط به **** غیر اصولیه که هدفش صرفا پایین آوردن وزن باسکولی ه!
ببینید این که می خواهید هم چربی از دست بدید هم عضله بسازید یه جورایی باهم در تضاده مثل اینه که همزمان هم سمت شمال حرکت کنید هم به سمت جنوب!!فقط توی تازه کارها این پدیده تا حدودی رخ میده.اگه برنامه غذایی علمی و حساب شده داشته باشید همراه با تمرین با وزنه می تونید فرم بدنتون رو بهبود بدین.که برنامه غذایی دادن فقط باید با نظر متخصص تغذیه صورت بگیره.
اما برنامه تمرینی:
3 جلسه در هفته می تونید تمرین کنید:
شنبه:سینه/جلوبازو
دوشنبه: پا/سرشانه
چهارشنبه:پشت بازو/زیر بغل
سعی کنید مصرف پروتیینتون رو بالا نگه دارید.از کربوهیدراتهای ساده مثل قندهای ساده/نان سفید/برنج سفید حتی الامکان دوری کنید و البته صبور باشید.در ضمن استفاده از مکملها هم می تونه بهتون خیلی کمک کنه.
چربی سوزی موضعی امکان نداره پس در این مورد صحبتی نمی تونم بکنم.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
از دست دادن عضله توی **** غیر قابل پیشگیریه.حتی در ایده آل ترین حالت شما 75 درصد چربی و 25 درصد عضله از دست میدید.اما این که شما اینقدر عضله از دست دادید مربوط به **** غیر اصولیه که هدفش صرفا پایین آوردن وزن باسکولی ه!
ببینید این که می خواهید هم چربی از دست بدید هم عضله بسازید یه جورایی باهم در تضاده مثل اینه که همزمان هم سمت شمال حرکت کنید هم به سمت جنوب!!فقط توی تازه کارها این پدیده تا حدودی رخ میده.اگه برنامه غذایی علمی و حساب شده داشته باشید همراه با تمرین با وزنه می تونید فرم بدنتون رو بهبود بدین.که برنامه غذایی دادن فقط باید با نظر متخصص تغذیه صورت بگیره.
اما برنامه تمرینی:
3 جلسه در هفته می تونید تمرین کنید:
شنبه:سینه/جلوبازو
دوشنبه: پا/سرشانه
چهارشنبه:پشت بازو/زیر بغل
سعی کنید مصرف پروتیینتون رو بالا نگه دارید.از کربوهیدراتهای ساده مثل قندهای ساده/نان سفید/برنج سفید حتی الامکان دوری کنید و البته صبور باشید.در ضمن استفاده از مکملها هم می تونه بهتون خیلی کمک کنه.
چربی سوزی موضعی امکان نداره پس در این مورد صحبتی نمی تونم بکنم.
ممنون از راهنماییتون .
خب من برم پیش متخصص تغذیه چی بهش بگم ؟ بگم هم رزمی کار می کنم هم کار با وزنه و واسه اینا یه **** غذایی مناسب بده بهم ؟ یا بگم یه رژیمی که از نظر پرتوئین قوی باشه و کربوهیدراتش بسیار کم ؟؟
بعد اینکه در مورد برنامه ای که دادید اینا رو چند ست و با چه تعداد بزنم ؟ چه وزنی ؟؟ بعد کلا این برنامه روزانه 15 دقیقه هم وقت نمیبره که . برای مچ و ساعد چی بزنم ؟ نیاز نیست ؟ چون مچ و ساعدم ضعیفه .
و سوال آخرم در مورد مکمله . میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین ؟ چه مکملی برای من مفیده ؟ کدوم مارک و هزینش چقدره ؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم و سپاس که وقت میگذارید

mj.yazdani65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 26 سالمه حدود 2 ماه بدن سازی کار میکنم هیچ مکمکل یا چیز دیگه ای مصرف نمیکنم برای شروع چی پیشنهاد میکنین؟ وزنم 95 قدم 187
در ضمن هر روز تمرین میکنم شاغلم دانشجو هم هستم
از پیشرفتم راضیم تو بدنم تو شکم یه مقدار مشکل دارم اونم بالای شکمم خوب شده پایین شکمم در نمیاد اینم بگم 2 ماه من باشگاه میرم ولی 7 یا 8 ماهی هست که تو منزل شکم و... کار میکنم زیر شکمم فقط قفل شده هر کار میکنم اب نمیشه
در ضمن من **** دارم هیدروکربنات بسیار کم میگیرم تو هفته پرتیین نسبتا خوب میوه و سبزیجاتمم خوبه همین کاری که گفتینم میکنم هر 10 11 روز یکبار دل سیری از همه چیز در میارم در ضمن تو قسمت دستانم هم موقه تمرین ضعف دارم خیلی ممنون که وقت میزارین
اگر لطف کنید جواب سئوالاتم بدین و رهنماییم کنید ممنون میشم
میشه جوابو به ایمیلم بدین؟[email protected]
بازم تشکر

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون از راهنماییتون .
خب من برم پیش متخصص تغذیه چی بهش بگم ؟ بگم هم رزمی کار می کنم هم کار با وزنه و واسه اینا یه **** غذایی مناسب بده بهم ؟ یا بگم یه رژیمی که از نظر پرتوئین قوی باشه و کربوهیدراتش بسیار کم ؟؟
بعد اینکه در مورد برنامه ای که دادید اینا رو چند ست و با چه تعداد بزنم ؟ چه وزنی ؟؟ بعد کلا این برنامه روزانه 15 دقیقه هم وقت نمیبره که . برای مچ و ساعد چی بزنم ؟ نیاز نیست ؟ چون مچ و ساعدم ضعیفه .
و سوال آخرم در مورد مکمله . میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین ؟ چه مکملی برای من مفیده ؟ کدوم مارک و هزینش چقدره ؟
شرمنده زیاد سوال میپرسم و سپاس که وقت میگذارید
شما هدفت رو بهش بگی خودش می دونه چطور برنامه غذاییت رو تنظیم کنه.
مگه من گفتم چند ست و چه تعداد تکراری که شما میگی 15 دقیقه هم وقت نمی بره؟این یه نمنونه از تقسیم کلی بدن بود.برای گرفتن برنامه با مربی مشورت کنید.
در مورد مکملها با توجه به وضعیت شما وی درصد بالا+سی ال ای+کراتین می تونه بهتون کمک کنه هم به حفظ و رشد عضله کمک می کنه و هم تاثیر زیادی روی کم کردن درصد چربی بدن داره(البته به شرط اصل بودن).یه مدت که کار کردید می تونید از مکمهای محرک نیتریک اکسید هم استفاده کنید البته اگه بیماری خاصی ندارید.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
شما هدفت رو بهش بگی خودش می دونه چطور برنامه غذاییت رو تنظیم کنه.
مگه من گفتم چند ست و چه تعداد تکراری که شما میگی 15 دقیقه هم وقت نمی بره؟این یه نمنونه از تقسیم کلی بدن بود.برای گرفتن برنامه با مربی مشورت کنید.
در مورد مکملها با توجه به وضعیت شما وی درصد بالا+سی ال ای+کراتین می تونه بهتون کمک کنه هم به حفظ و رشد عضله کمک می کنه و هم تاثیر زیادی روی کم کردن درصد چربی بدن داره(البته به شرط اصل بودن).یه مدت که کار کردید می تونید از مکمهای محرک نیتریک اکسید هم استفاده کنید البته اگه بیماری خاصی ندارید.
ممنون از راهنماییتون
ولی بیخود وقت شما رو گرفتماااا
میرفتم همه ی اینا رو از مربی و دکتر تغذیه میپرسیدم دیگه :D
بازم تشکر :)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان عزیز کسانی که برنامه می خوان باید با یک مربی مشورت کنند اونم نه هر مربی یه مربی با دانش روز که صلاحیت داشته باشه نه من و نه کس دیگه ای که تجربه مربی گری نداره صلاحیت برنامه تمرینی دادن رو نداره!میشه یه سری راهنماییهای کلی کرد.
در مورد برنامه غذایی هم مطمئن باشید این کار فقط در حیطه تخصص یک متخصص تغذیه است یا کسی که تحصیلاتی در این زمینه داره نه مربی پرورش اندام!
اینجا راهنماییهای کلی در مورد تمرین یا تغذیه داده میشه حالا یا من یا کس دیگه ای جوابتون رو میده.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اقا من یه کراتین دارم دو سال از تاریخش گذشته بدرد میخوره یا نه ؟

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
کسی از باشگاه بدنسازی خلیج فارس دیدن کرده؟ در چه سطحی است؟
شنیدم بزرگترین و مدرنترین باشگاه تهرانه
کسی باشگاه مدرن و پیشرفته ایی میشناسه که در حد اکسترم فیتنس و راسپینا 3 باشه؟
کسی از دوستان از باشگاه راسپینا 3 بازدید کرده؟ این باشگاه در چه سطحی است؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه اقا! اصلا به مصرف کردنش فکر نکن!

بنظر سالم میرسه ها
تو رطوبت هم نبوده که گوله گوله بشه
تو اب هم حل کردم مثل همین سالم ها هست کامل حل نشد
باز هم نخورم ؟ :D بابا چند سال پیش 20/30 تومن پولش دادم دارم حرص میخورم :p

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
سلام ، من می خوام یه مکمل تهیه کنم که کمترین عوارض رو داشته باشه و کمی هم بتونم وزن رو افزایش بدم . خیلی هم نمی خوام هزینه کنم .
خیلی دنبال نتیجه گیری سریع نیستم و ترجیح میدم در بلند مدت یه مقدار وزن رو افزایش بدم ،
مهم ترین مورد برای من عوارض جانبی ، که خیلی روی این قضیه حساسم . راهنمایی کنید.
پیشاپیش ممنونم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بنظر سالم میرسه ها
تو رطوبت هم نبوده که گوله گوله بشه
تو اب هم حل کردم مثل همین سالم ها هست کامل حل نشد
باز هم نخورم ؟ :D بابا چند سال پیش 20/30 تومن پولش دادم دارم حرص میخورم :p
میل خودته!ولی به کلیه و کبدت فشار میاد.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
من قدم 176 و وزنم 56 هست چه كار كنم وزنم تا قبل از عيد به 70 برسه ؟ مكمل ؟؟

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
می خوام بدونم کسی که روزی 4 تا 7 ساعت ورزش می کنه برای اینکه خیلی سریع وزن کم نکنه و باعث لاغری صورت نشه چیا و چه مقدار باید بخوره ؟؟؟؟ البته من 6 وعده ایم
من می خوام اندامم خوش فرم باشه ولی چربی صورتم از بین نره راهی میشناسین ؟:confused:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
آقا من 170 و وزنم 64 میخوام هیکل رو بسازم :دی یکم شکم آوردم که خب یکم تنبلی کردم.
چه مکمل یا..تجویز میکنید واسه اینکه فشار تمرینان اذیت نکنه و کلا مکمل و قرص و.. چی بخورم خوبه؟

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
می خوام بدونم کسی که روزی 4 تا 7 ساعت ورزش می کنه برای اینکه خیلی سریع وزن کم نکنه و باعث لاغری صورت نشه چیا و چه مقدار باید بخوره ؟؟؟؟ البته من 6 وعده ایم
من می خوام اندامم خوش فرم باشه ولی چربی صورتم از بین نره راهی میشناسین ؟:confused:
4 تا 7 ساعت!!!چه ورزشی؟!
ببین این که صورتت کوچکتر شه یا نشه دست خودت نیست.میشه با مصرف یه سری مکمل جلوی عضله سوزی رو گرفت یا چربی سوزی رو تسریع کرد یا.... ولی هیچ راهی نیست که به بدن فرمان بدی از چربی چه ناحیه ای استفاده کنه!
بین دوستام کسی رو می شناسم با قد 178 و وزن 55 کیلو صورتش به مراتب از من با قد 179 و وزن 83(بادرصد چربی حدود 10) پر تره!و نکته جالب این که وقتی 1 کیلو اضافه می کنه تاثیر عجیبی رو صورتش میزاره منظورم اینه که بحث ژنتیک هم مطرحه.
اگه بگی چه ورزشی انجام میدی بهتر می تونم راهنماییت کنم.

بالا