• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Bahare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود 5 ماه پیش این رژیمو رفتم و 5 کیلو کم کردم بعدشم با اینکه خیلی غذا خوردم نهایتش 700 گرم اضافه شد به وزنم ... ینی اینقد زیاده روی کردم که الان عذاب وجدان دارم:D
و چون این **** واقعا موثر بوده یم خوام از فردا دوباره شروع کنم

درضمن اضافه کنم اصلا **** سختی نیست از خوندن مقدار غذاها و اینکه فک می کنین کمه نترسین :D من خودم اون روزی که ناهار آبمیوه داشتم فک می کردم می میرم :))) ولی کمتر از مقدار گفته شده تونستم بخورم ولی اینقد سیر شده بودم که حس ترکیدگی داشتم
اینم که بعضی ها یم گن شامش زیاده و شام زیاد چاق می کنه ... باید بگم کلا به نظر من حرف اشتباهیه ... کل کالری ای که در طول روز وارد بدنت می شه مهمه ... کلا خارج از **** هم توی حالت عادی اگه نتونی ناهار بخوری و به جاش شامتو مثه ناهار بخوری تفاوتی ایجاد نمی کنه و لزوما نباید ناهارت بیشتر از شامت باشه

نگران ضررش و زیانش هم نباشین چون همونطور که خودش گفت اگه سالم باشین چیزیتون نمی شه ... دو هفته بیشتر نیست و اگه بدنی سالم باشه می تونه به راحتی این دوهفته رو پشت سر بگذاره و مشکلی هم براش پیش نیاد ... من خودم شخصا چیزیم که نشد هیچ...خیلی هم حس خوبی داشتم بدن و اعصام هم اصلا ضعیف نشد خیلی هم فاز گرفته بودم چون همین 5 کیلو رو باید حداقل 5 ماه طول می کشید کم کنم

البته یه چیزی ... من کلا 10 کیلو تا وزن ایده آل فاصله داشتم ینی 165 قدمه وزنم هم 65 بود که شدم60 کیلو ... الان بین 60 و 61 کیلو ام ... شاید برای وزن های بالاتر سخت باشه ... نمی دونم :(

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
من همین رژیمو سال 79 یا 80 بود گرفتم،اون موقع خوب جواب داد،تقریبآ 13 روزش رو گرفتم.
سخت نبود،خوب جواب میده.
ولی به قول دوستمون خوب معلومه کسی که 3000 کالری در روز میگرفته یهو انقدر کم بخوره لاغر میشه:lol:

Arashnia

Registered User
لایک‌ها
0
استاد من سنم 20 ، وزنم 58 و قدم 177 هست . ورزش هم سوارکاری و تیراندازی می کنم. شنا هم می رم. این افلاطون و این جور مکمل های گیاهی به نظرت خوبه ؟ یه باشگاه خوب تو محدوده اقدسیه - نیاوران سراغ نداری؟:(

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
استاد من سنم 20 ، وزنم 58 و قدم 177 هست . ورزش هم سوارکاری و تیراندازی می کنم. شنا هم می رم. این افلاطون و این جور مکمل های گیاهی به نظرت خوبه ؟ یه باشگاه خوب تو محدوده اقدسیه - نیاوران سراغ نداری؟:(

سلام

ورزش زیاد میکنی ..فعالیت زیادی داری

افلاطون هم اشتهاتو زیاد میکنه هم بهت وزن میده
با این وضع که تو ورزش میکنی 4تا ورزش سنگین رو هیچ کس توصیه نکرده

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوست عزیز
من چند سال حرفه ای ورزش کشتی رو انجام میدادم . حدود 2 سال هستم کلا ورزش رو گذاشتم کنار .
العان حس می کنم بدنم داره لش میشه(چربی میاره) یعنی اورده .
میشه با وزنه زدن چربی هارو اب کرد علاقه ای هم به بزرگ کردن بازو و... ندارم فقط چون باشگاه بدنسازی میخوام برم می خواستم بدونم میشه .
دوست دارم به اصطلاح شما بدنم خشک بشه .
به نظرتون چی کار کنم؟
سنم هم 20
قدم 175(همین حدودا)
وزنم 72 بود العان شده 85

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام استاد
خوشحالم کسی اینجا هست که مشکلات امثال من رو حل کنه

من قدم 187 و وزنم 84 هست ... مقداری شکم دارم

می خوام حجم بیارم مخصوصا عضلات بازو و کول ... و شکم هم آب شه و اگر بشه خط بیفته

حالا می خوام ببینم از کجا باید شروع کنم ...
آیا یک باشگاه بدنسازی جمع و جور کارم رو راه میندازه یا باید یک باشگاه بزرگ برم ؟ چند جلسه و چند روز برای شروع کار لازمه ؟

آیا **** خاصی پیشنهاد میدید؟

باید چه تمریناتی رو شروع کنم و چه مقدار؟

از کجا بفهمم تمریناتی که مربی باشگاه میده صحیح هست ؟ همینطور رژیمی که میده ؟

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستای محترم پی تی!
اولا که تشکر میکنم که تجربه هاتون رو برای دوستان میگید و کمک میکنید
---
من 20 سالمه.قد 178.وزن 68
کمی لاغر بنظر میرسم!!!!:دی
تقریبا 2سالی هست که بدنسازی کار مینم..اما انگار نه انگار که 1ماه بیشتر رفته باشم
چون نه رو اصول کار کردم و منظم رفتم
اما میخوام از روز سه شنبه با ارداه قوی برم و اصلا ترک نکنم!!!!
درخواست کمک داشتم!!
میخواستم قد من افزایش پیدا کنه و در همون حال حجم بیارم
من حدود 6 سال فوتبال بازی میکردم بصورت حرفه ای
که در سال اخر بازیم توی تیم استقلال بازی کزدم!(جوانان) اما من پرسولیسی تیر هستم : دی
من مشکل ارثی زانو درد دارم
ارتوروز خفیف زانو و مفاصل!!
بخاطر همین هم میترسم که از این هم بدتر بشم چون اصلا راه نداره که خوب بشم
پیش خیلی از دکترای خوب رفتم
مادرم هم همینطوری هستن اما خیلی بدتر از بنده!
میخواستم کمک بگیرم که بدنی برای خودم درست کنم که واقعا رویای باشه
من داشجو هستم و وقت باشگاه رو دارم معمولا
یه برنامه خوب میخواستم!
البته تو این چند سال ورزش فهیدم که بیهوده ورزش کردن فقط و فقط به خودم اسیب میزنه
بقول معروف میخوام وزن کم بزنم اما تعداد ست ها بالا!
میخوام یه بدن فوق العاده داشته باشم!!!(تیکه)
انتظار اینکه 2روزه اینطوری بشم هم ندارم
شاید 2سال هم طول بکشه
اما میخوام که اینطوری بشم!
احساس میکنم که از شکم و پهلو یخورده تو بدن چربی دارم!و کمی قسمت سینه.میخواستم اینا بسوزه
دوستان اگه میشه لطف کنن و کمک کنن و بگن که از چه برنامه ی تمرینی خوب استفاده کنم که به بدن دلخواه برسم و از چه مکمل های استفاده کنم که به زانو و مفاصلم اسیب نزنه
بازهم تشکر
یا علی!

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
اقا من هرچی میرم باشگاه تنها قسمتی که احساس میکنم هیچ پیشرفتی نمیکنه بازوهامه! مشکل از کجاست؟ برنامه؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
مالان دقیقا 3روز هست که متظره جواب توی این تاپیک هستم
استاتید محترم تشریف فرما شن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خب من که استاد نیستم ولی در حد سواد و تجربه و آموخته هام یه نظراتی میدم شاید به دردتون خورد

اول جواب tpshd

قد شما بعید میدونم دیگه افزایش پیدا کنه. از فکرش بیا بیرون و تمرکزت رو بزار فقط روی ساختن اندام زیبا
میخوای وزنه سبک بزنی ولی ست بالا؟ اشتباهه. برای شمایی که میگی لاغر هستی و باید حجم بیاری ، باید برعکس عمل کنی! یعنی وزنه زیاد. کاملا فشار بیاد به عضله ات. و تعداد ست هم کم
ببین فرمول خیلی پیچیده ای نداره. دقت کن ببین چی میگم. اگر هنوز به اون صورت حجم نیاوردی پس اولین قدم و هدف اینه که حجم بیاری. بعد که حجم آوردی میری سراغ تفکیک عضله. برنامه اولیه شما اینه که فقط حرکات اصلی رو برای عضلات اصلی کار کنی. تنوع حرکات فعلا کم باشه. تا بتونی تمام انرژی و وقتتو بزاری روی حجم آوردن. برفرض برای سینه فقط پرس سینه و بالای سینه رو بزن. برای عضلات سرشانه فقط دو حرکت پرس سرشانه با هالتر از جلو و عقب رو بزن(اسماشو دقیق نمیدونم چیه) جلو دست اندازه شانه. برای پشت دست بازتر. به همین صورت برای بقیه عضلات مثل پشت ، شکم و.... تنها یک یا دو حرکت رو کار کن. خلاصه یه جوری برنامه ریزی کن که بتونی حداکثر دوتا برنامه برای دو روز آماده کنی. که هر هفته بتونی حداقل 3 بار روی یه عضله کار کنی. یه روز هم استراحت بده به بدنت. پس فعلا روی این برنامه کار کن.
و اما نکته خیلی مهم تغذیه هست. کراتین و پروتئین اگر تونستی بخری که خب قطعا موثر هستن. عوارضی ندارن خیالت راحت. و هرروز یه ساعت قبل از تمرین یه معجون درست کن. اینایی که میگم بریز توی مخلوط کن. سریع هم اماده میشن. 1 موز+یک لیوان و نصفی شیر+3 عدد خرما+یه قاشق عسل+2 یا 3 قاشق پودر جوانه گندم
پودر جوانه گندم توی فروشگاه های مواد غذایی هست. 1000 تومنه یه بسته اش. فقط دو نوع هست. من یه مدل خریدم که پودر خالص بود که خب طبعا مزه اش تلخه. ولی مال یه شرکت دیگه رو هم خریدم که شکر قاطیش کرده بودن تلخیش گرفته شده بود. دومی رو بتونی تهیه کنی بهتره. البته روش چیزی در این مورد ننوشته فک کنم

و بعد از اینکه از تمرین برگشتی طبعا یکم که بگذره خیلی گرسنه ات میشه. همون موقع که برگشتی یه سیب زمینی با یه تخم مرغ و اندازه یه استکان عدس بنداز توی یه قابلمه کوچیک آب پز کن روی شعله کم. یه ساعت بعد آماده میشه و با نون بخور هم خیلی خوشمزه اس هم حسابی سیر میشی هم خیلی نشاسته و پروتئین دارن برای حجم آوردن. حسابی میچسبه. دیگه نیازی به شام هم نداری. مگر مثل من تا 3 نصف شب بیدار باشی. اون وخ باز دوباره گرسنه ات میشه
کراتین و پروتئین هم یه اصولی داره خوردنشون. اگه تهیه کردی طرز استفاده اش رو از مربیتون بپرس. و این نکته رو یادت باشه. معجون و کراتین و پروتئین رو سعی کن توی فاصله های کمتر از 20-30 دقیقه نسبت به هم نخوری. اجازه بده هرکدوم جذب بدنت بشن. بعد میتونی اون یکی رو بخوری
برای اینکه شکم و پهلوت آب بشن باید هرروز سفت و سخت روشون کار کنی تا عرقت در بیاد. برنامه شکم و پهلو رو از مربیت بگیر

بقیه دوستانی که وزنشون کمه و میخوان بدنسازی رو شروع کنن یا تازه شروع کردن مطلب بالا رو بخونن به دردشون میخوره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اقا من هرچی میرم باشگاه تنها قسمتی که احساس میکنم هیچ پیشرفتی نمیکنه بازوهامه! مشکل از کجاست؟ برنامه؟

برنامه ات چیه؟ بگو

چربی داری توی بازوهات؟

محکم روشون کار میکنی یا نه؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام به همگی دوستان گرامی و ورزشکار
من 28 سالم هست قد 187 و وزنم 86 ... متاسفانه تا به حال به دلیل مشغله کاری نتونستم سراغ ورزش برم اما می خوام به طور جدی شروع کنم بحث باشگاه که جدا اما می خوام در منزل هم تمرین داشته باشم اگر خیلی از روزها باشگاه امکان پذیر نبود
اما سوال هام اینه که من تو خونه هم وزنه دارم هم از این توتال کور ها ... خودم برنامه ام اینه که یک روز در میان ورزش میکنم در منزل و ابتدا 10 دقیقه به آرامی میدوم و بعد 15 دقیقه حرکات ورزشی کشیشی و نرمش انجام میدم بعد 60 حرکت با توتال کور میرم و بعد کار با وزنه ها رو شروع میکنم وزن وزنه ها 5.5 کیلو هر وزنه هست ... هر حرکت رو 15 بار میزنم و 3 مرتبه و بین هر 15 تا 30 ثانیه استراحت میکنم ... 6 مدل حرکت میزنم و بین هر حرکت جدید 90 ثانیه استراحت میکنم و در کل حدود 20 تا 25 دقیقه دنبل میزنم ... حالا سوالاتم این هاست

1-کلا دارم درست ورزش میکنم ؟
2-دنبل زدنهام صحیح هست ؟ و باید چند مدل حرکت بزنم کلا ؟؟ و آیا میشه بین هر دو مدل حرکت جدید دنبل هر چقدر می خوایم استراحت کنیم یا خیر؟
3- وزن وزنه هم اندازه هست یا باید کم و زیاد بشه ... راستی من همه حرکات رو با همین وزن میزنم آیا این کار صحیح هست ؟
4- اگر بخوام حجم بیاره بازوهام باید چه حرکاتی رو با دنبل انجام بدم ؟ و حدودا چقدر طول میکشه که این اتفاق بیفته ؟
5- جایی هست به صورت تصویری برای مبتدی ها نشون بده چه جور حرکاتی رو باید با دنبل بزنن ؟؟
6- این توتال کور رو باید چند تا زد و اصلا تاثیری در کوچک شدن شکم داره؟
ممنون از کمک اساتید بزرگوار منتظر پاسختونم

من زیاد در این زمینه ها تخصص ندارم. تا حدی که میدونی بگم که

اولا دمبل درست هست :دی

2- نگفتی چه حرکت هایی میزنی. برای کدوم عضله میخوای دمبل بزنی؟ استراحت که میشه اما نباید خیلی باشه که بدن سرد بشه یا فشار عضله گرفته بشه. هرچی عضله رو بیشتر درگیر کنی بهتر جواب میده. استراحت بیشتر از حدود 10 دقیقه نشه دیگه. نظر منه البته
3- وزن 5 و نیم کیلو که خیلی کمه. یکم بیشترش کن. یه هر حال یه جوری باشه که فشار درست و حسابی هم بیاره دیگه. اینجوری نباشه که خیلی راحت عین اسباب بازی بالا پایین ببریش. حرکتی که فشارهای عجیب و غریب بیاره به جاهای بدنت غیر از عضله هات سعی کن یا وزنه رو کمتر کنی یا حرکت رو نزنی. اما اگر فقط روی عضله فشار میاره اشکالی نداره
4- شما فعلا حرکت اصلی رو بزن برای بازو. ایستاده تک تک یا باهم دستاتو بیار بالا. خیلی نباید بچسبونی وزنه رو به بازوهات وقتی میاری بالا. آرنجت زاویه 45 درجه بشه کافیه. بعد برو پایین. آهسته. نرم. وزنه زیاد. بزار قشنگ فشار بیاد به بازوهات و عضله ات درد بگیره. میتونی نشسته هم این حرکت رو بزنی. حالا حرکات دیگه هم هست که توی جواب 5 میگم بهت
5- بلهههههه. کلی عکس و فیلم و تصویر متحرک و هست توی نت. برو گوگل سرچ کن مثلا حرکت برای فلانه عضله. با هالتر. یا با دمبل. برای حجم. برای تفکیک و...! میتونی هم مستقیم بری قسمت تصاویر گوگل و سرچ کن.
6- من نداشتم و نمیدونم. بعضی ها میگن موثر بودن. بعضی ها هم میگن به درد نخورد و انداختیم گوشه انباری. ولی شما ببین اگر به عضلات شکمت فشار میاد و درد میگیری پس حتما داره تاثیر خودشو میزاره. اگر میبینی به جای شکم داره فشار به جاهای دیگت میاد پس فایده نداره

دوستان شاید یادم بره دوباره سر بزنم اینجا. ایمیل من اگر یه موقع یادم رفت پستی که برام گذاشتید رو بخونم: [email protected]

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
اقا ما هرچی غذا میخوریم میره تو شکمون چربی میشه بقیه بدنم لاغره ولی شکم بزرگه قد 180وزن75 چیکار باید کرد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اقا ما هرچی غذا میخوریم میره تو شکمون چربی میشه بقیه بدنم لاغره ولی شکم بزرگه قد 180وزن75 چیکار باید کرد

باید سعی کنی هرروز پیاده روی کنی. یا کوه نوردی. یا روی عضلات دیگه ی بدنت کار کنی. تا کالری جذب اونا بشه. هرروز هم حرکت شکم بزن. خب اگه قرار باشه فقط بخوری و بشینی پشت میز و تحرک نداشته باشی معلومه همه غذاها چربی میشه دور شکم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام,من حدود 8 ماهی هست دمبل 10 کیلویی جفت خریدم اوائل هر روز می زدم خوب بدک نبود بازو هام تغریبآ رو فرم بود بعد یه مدت به خاطر یه سری مشکلات نتونستم ادامه بدم و دوباره فرم بازو هام برگشت به حالت اول.
حالا چند هفته ای هست دوباره شروع کردم به دمبل زدن خدا رو شکر دوباره بازو هام رو فرم رفته اما دوست دارم سرشونه هام رو فرم بره چه روشی باید دمبل بزنم تا سر شونه هام مثل جان سنا بشه؟
آموزش بدنسازی+عکس تمیرینات به صورت کتاب PDF به زبان فارسی لینک دانلودش سراغ داری بتونم دانلود کنم؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام,من حدود 8 ماهی هست دمبل 10 کیلویی جفت خریدم اوائل هر روز می زدم خوب بدک نبود بازو هام تغریبآ رو فرم بود بعد یه مدت به خاطر یه سری مشکلات نتونستم ادامه بدم و دوباره فرم بازو هام برگشت به حالت اول.
حالا چند هفته ای هست دوباره شروع کردم به دمبل زدن خدا رو شکر دوباره بازو هام رو فرم رفته اما دوست دارم سرشونه هام رو فرم بره چه روشی باید دمبل بزنم تا سر شونه هام مثل جان سنا بشه؟
آموزش بدنسازی+عکس تمیرینات به صورت کتاب PDF به زبان فارسی لینک دانلودش سراغ داری بتونم دانلود کنم؟

توی گوگل سرچ کنی در مورد حرکات بدنسازی کلی عکس و تصویر متحرک و مقاله و نوشته و آموزش میاره برات

وقتی قبلا بدنسازی کار کرده باشی و یه مدت رها کرده باشی. الان که دوباره شروع کنی خیلی زودتر میتونی روی فرم بیای و عضلاتت مثل قبل بزنن بیرون

توی خونه کار میکنی که میگی فقط دمبل میزنم؟

برای سرشانه باید پرس سرشونه بزنی با دمبل. بشین روی یه صندلی. پشتت باید صاف باشه و تکیه گاه داشته باشی. بعد دوتا دمبل رو بلند کن ببر بالای سرت و بیار پایین. یه مدت اینو کار کن. بعد پرس سرشانه دمبل پایین بزن. یعنی دمبل ها خیلی سنگین باشن. ایستاده. از دو طرف این دمبل ها رو میگیری دستت. دستا آویزون و پایین و بدون خم شدگی. با کمک کول و سرشانه ات دمبل ها رو میکشی بالا. یعنی یکم کول رو میدی بالا همین. بعد شل میکنی میاد پایین

mm00

Registered User
لایک‌ها
250

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
توی گوگل سرچ کنی در مورد حرکات بدنسازی کلی عکس و تصویر متحرک و مقاله و نوشته و آموزش میاره برات

وقتی قبلا بدنسازی کار کرده باشی و یه مدت رها کرده باشی. الان که دوباره شروع کنی خیلی زودتر میتونی روی فرم بیای و عضلاتت مثل قبل بزنن بیرون

توی خونه کار میکنی که میگی فقط دمبل میزنم؟

برای سرشانه باید پرس سرشونه بزنی با دمبل. بشین روی یه صندلی. پشتت باید صاف باشه و تکیه گاه داشته باشی. بعد دوتا دمبل رو بلند کن ببر بالای سرت و بیار پایین. یه مدت اینو کار کن. بعد پرس سرشانه دمبل پایین بزن. یعنی دمبل ها خیلی سنگین باشن. ایستاده. از دو طرف این دمبل ها رو میگیری دستت. دستا آویزون و پایین و بدون خم شدگی. با کمک کول و سرشانه ات دمبل ها رو میکشی بالا. یعنی یکم کول رو میدی بالا همین. بعد شل میکنی میاد پایین
بله تو خونه کار می کنم-یعنی اصلآ کارم بهم اجازه نمیده که وقت صرف باشگاه کنم
این مطلب کاملآ آموزنده بود ممنون
بعد چه مدت که این حرکات پرس انجام دادم سرشونه هام میاد رو فرم؟روزی چند ساعت تمرین نیاز داره؟

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
بله تو خونه کار می کنم-یعنی اصلآ کارم بهم اجازه نمیده که وقت صرف باشگاه کنم

این مطلب کاملآ آموزنده بود ممنون
بعد چه مدت که این حرکات پرس انجام دادم سرشونه هام میاد رو فرم؟روزی چند ساعت تمرین نیاز داره؟

به لینک زیر برو اموزش های خوبی هستند,دوبله فارسیه::)

کد:
[CENTER]http://razmentezarane.persianblog.ir/tag/%D8%A8%D8%AF%D9%86%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C[/CENTER]

بالا