بعد از پرس و بالا سینه :
جلو بازو هالتر
پشت بازو هالتر
جلو بازو لاری
پشت بازو دمبل خوابیده!
من سه تا سوال پرسیدم! فقط یکیشو جواب دادی که !
بعد از پرس و بالا سینه :
جلو بازو هالتر
پشت بازو هالتر
جلو بازو لاری
پشت بازو دمبل خوابیده!
بله تو خونه کار می کنم-یعنی اصلآ کارم بهم اجازه نمیده که وقت صرف باشگاه کنم
این مطلب کاملآ آموزنده بود ممنون
بعد چه مدت که این حرکات پرس انجام دادم سرشونه هام میاد رو فرم؟روزی چند ساعت تمرین نیاز داره؟
اقا من یه کراتین دارم دو سال از تاریخش گذشته بدرد میخوره یا نه ؟
من سه تا سوال پرسیدم! فقط یکیشو جواب دادی که !
نه فقط برای بازو کار نمی کنم همین سرشونه و پشت بازو و... کار کردممنم مثه تو، یه مدت تمرین نکرده بودم. حالا دوباره شروع کردم و تو خونه تمرین میکنم. ولی بر عکس تو زیاد فعلا رو بازوهام کار نمیکنم. گذاشتم برای مرحله دوم
و اینکه من یه میز 10-15 کاره خریدم 80 تومان. دمبل و میله هالتر هم خریدم. وزنه ها هم کیلویی 3 تومن. خلاصه همش حدود 200 شد. با هالتر راحت ترم. با دمبل دیگه زیاد کار نمیکنم
اینکه بعد از چه مدت سرشونه هات میاد رو فرم بستگی به چنتا چیز داره. اولا اینکه بدنت چقدر مستعد باشه. دوم اینکه شدت تمرینت چجور باشه. صحیح زدن حرکات هم اهمیت داره. تغذیه هم همچنین. خلاصه نمیشه نظر قطعی داد. ضمنا فعلا با این حرکت سرشونه رو حجمشو میاری بالا. ولی برای مرحله بعد باید چنتا حرکت متنوع ضمیمه کنی براش تا تفکیک بشه و قشنگ بشه سرشونه ات
من یه میز 10-15 کاره خریدم 80 تومان. دمبل و میله هالتر هم خریدم. وزنه ها هم کیلویی 3 تومن. خلاصه همش حدود 200 شد.
سلام استاد
خوشحالم کسی اینجا هست که مشکلات امثال من رو حل کنه
من قدم 187 و وزنم 84 هست ... مقداری شکم دارم
می خوام حجم بیارم مخصوصا عضلات بازو و کول ... و شکم هم آب شه و اگر بشه خط بیفته
حالا می خوام ببینم از کجا باید شروع کنم ...
آیا یک باشگاه بدنسازی جمع و جور کارم رو راه میندازه یا باید یک باشگاه بزرگ برم ؟ چند جلسه و چند روز برای شروع کار لازمه ؟
آیا **** خاصی پیشنهاد میدید؟
باید چه تمریناتی رو شروع کنم و چه مقدار؟
از کجا بفهمم تمریناتی که مربی باشگاه میده صحیح هست ؟ همینطور رژیمی که میده ؟
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
**** بدی نیست ... پروتئین زیاد توشه ... برای عضلات خوبه ... در باره نکتشم باید بگم برام جای سوال داره
اما نتیجش که خوب بود به چند نفر دادم ... کسایی که نقرس دارن باید به جای گوشت یه چیز دیگه جایگزین کنن
مثل سینه بوقلمون ... گوشت شتر مرغ
با سلام یک سوال داشتم اگر این **** را بگیرم وا شب مهمانی باشم یعنی نباید هیچی بخورم![]()
***************************************************سلام،
شما هر رژیمی که بگیرید اصولا باید تا آخرش بدون کم و کاست ادامه بدیدتا به همون نتایجی که اشاره شده برسید.
پس در مهمانی هم؛ باید طبق برنامه **** عمل کنید.