• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بعد از پرس و بالا سینه :
جلو بازو هالتر
پشت بازو هالتر
جلو بازو لاری
پشت بازو دمبل خوابیده!

من سه تا سوال پرسیدم! فقط یکیشو جواب دادی که !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بله تو خونه کار می کنم-یعنی اصلآ کارم بهم اجازه نمیده که وقت صرف باشگاه کنم

این مطلب کاملآ آموزنده بود ممنون
بعد چه مدت که این حرکات پرس انجام دادم سرشونه هام میاد رو فرم؟روزی چند ساعت تمرین نیاز داره؟

منم مثه تو، یه مدت تمرین نکرده بودم. حالا دوباره شروع کردم و تو خونه تمرین میکنم. ولی بر عکس تو زیاد فعلا رو بازوهام کار نمیکنم. گذاشتم برای مرحله دوم
و اینکه من یه میز 10-15 کاره خریدم 80 تومان. دمبل و میله هالتر هم خریدم. وزنه ها هم کیلویی 3 تومن. خلاصه همش حدود 200 شد. با هالتر راحت ترم. با دمبل دیگه زیاد کار نمیکنم

اینکه بعد از چه مدت سرشونه هات میاد رو فرم بستگی به چنتا چیز داره. اولا اینکه بدنت چقدر مستعد باشه. دوم اینکه شدت تمرینت چجور باشه. صحیح زدن حرکات هم اهمیت داره. تغذیه هم همچنین. خلاصه نمیشه نظر قطعی داد. ضمنا فعلا با این حرکت سرشونه رو حجمشو میاری بالا. ولی برای مرحله بعد باید چنتا حرکت متنوع ضمیمه کنی براش تا تفکیک بشه و قشنگ بشه سرشونه ات

cancer14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

از نظر من اونايي كه ميگن اين رژيم خوبه حق دارن چون انصافا جواب ميده. خيليا براشون مهم نيست چه اتفاقاتي داره توي بدنشون مي افته. همه فكر ميكنن كه اين رژيم رژيم بدي نيست يعني سرشار از پروتئينه و هيچ ضرري براي بدن نداره
به قول دوستمون مصرف كم اين مقدار از همين مواد بطور معمول باعث ميشه بدن كاهش وزن داشته باشه.
ولي به هيچ وجه راه مناسبي نيست
برادر من چندين سال پيش از اين رژيم استفاده كرد و 16 كيلو وزن در 12 روز كم كرد. كه احتمال نميدم هيچ كدومتون به اين اندازه كاهش وزن داشته باشيد

ولي مطمئن باشيد دوستان اين رژيم كاملا سلامتي جسمي و روحي افراد رو به خطر ميندازه
كسائي هم كه ميگن حس خوبي داشتن و روحيشون بهتر شده من حاضرم بهشون ثابت كنم كه تاثير منفي توي روحيشون داشته . فقط با چند تا سوال ساده بهشون ثابت مي كنم

اين رژيم قطعا بازگشت وزن رو در پي داره. در اصل ميتونيم بگيم با اين رژيم كاملا انسان خودش رو براي يه مدت گول ميزنه و لذت زود گذري از كاهش وزنش پيدا ميكنه

خراكي هاي سرد باعث افزايش وزن ميشن يا بهتره بگم خوراكي هايي كه طبيعت دروني گرمي دارن باعث ميشن كه طبع انسان گرم باشه و اين طبع گرم مستقيما روي عملكرد كبد تاثير داره
حالا اين رژيم سرشاره از خوراكي هايي مثل كاهو خيار ماست و پنير اونم تقريبا هر روز. خوردن اين مواد كه فوق العاده سرد هستن فقط باعث ميشه كه حجم معده پر بشه و آدم غذاي ديگه اي نخوره و چون به اصطلاح پوچن باعث كاهش وزن سريع در مدت كم ميشه و اين هيچ فايده عملي نداره چون كبد عملكرد كندي داره

گذشته از اين موارد اين رژيم تقريبا هر روز قهوه و چاي داره كه اينا سرشار كافئينن كه سوخت و ساز بدن را بالا می بره و در نتیجه مصرف كالري افزايش پيدا ميكنه و درنهايت باعث لاغری می شه. اما تاثيراتي كه روي بدن ميزاره از اين قراره كه مصرف روزانه كافئين نه تنها باعث افزايش تپش قلب ميشه بلكه حالت (
Fibrilation) یعنی حركت نامنظم ماهیچه های قلب نیز پدید می آید كه گاه ممكنه منجر به مرگ بشه. مصرف كافئين باعث افزايش احتمال بروز سكته قلبي ميشه.همينطور كافئین تولید برخی از هورمون های بدن رو افزايش ميده، مثل : اپی نفرین(Epinephrine) كه منقبض كننده عروقه، نوراپی نفرین (Norepinephrine) كه میزان فشار خون رو افزايش ميده، رنین (Renin) كه به علت كم خونی كلیه ها و بر اثر كاهش فشار نبض در سرخرگ كلیوی ، از كلیه ها ترشح می شه و پس از فعل و انفعالاتی ، باعث فشار خون میشه و كاتكولامین (Catecholamine) كه باعث تحریك اعصاب قلب شده و حرارت بدن رو زياد ميكنه. تأثیر كافئین رو مغز و اعصاب، میتونه به پیدایش عوارضي چون اضطراب - هيجان - ناآرامي - فراموشي و افسردگي منجر بشه . همينطور باعث دفع پتاسيم و سديم موجود در خون و افزايش قندخون و كاهش آهن روده ها و در نتيجه كم خوني و ... بشه

اين رژيم شبها مقدار كالري مصرفي بيشتري رو داره كه شايد همين يكي از دلايلي باشه كه به سرعت وزن كاهش پيدا ميكنه چون بافتهاي ماهيچه زودتر از بافتهاي چربي از بين ميرن اگر نادرست عمل بشه و رژيم نامناسب باشه حالا اگر ماهيچه ها تبديل به عضله بشن يه چيزي حدود 88 برابر بيشتر از چربي كالري ميسوزونن .وقتي صبح ها كالري كمي مصرف ميشه بدن براي سوخت و سازش از بافتهايي مثل چربي و ماهيچه استفاده ميكنه و وقتي كه شب مقدار بيشتري كالري مصرف ميشه خواب و آرامش شب باعث ميشه سوخت و ساز بدن ادامه داشته باشه و اين كالري هايي كه تازه وارد بدن شده بسوزه و در نهايت روز بعد هيچ اضافه كالري از روز قبل وجود نداشته باشه

در هر صورت رژيم هايي كه باعث كاهش وزن در مدت زمان كوتاه ميشه حتي از مواد شيميايي يا به عبارتي قرص هاي لاغري مضر تر هستن

بهتون توصيه ميكنم طبعتون رو تغيير بديد مثلا صبح ها يك ليوان شير كه ميخوريد درش عسل مخلوط كنيد. خرما زنجبيل عرق نعنا (البته به مقدار كم) عسل فراوون مصرف كنيد
انگور انار نارنگي گوجه خربزه و صددرصد توت فرنگي بخوريد ميوه هاي سرد رو با عسل بخوريد سينه مرغ بخوريد. سعي كنيد توي غذاهاتون ادويه هاي مختلفي استفاده كنيد مخصوصا دارچين و فلفل . زنجبيل. شيريني جات كمتر بخوريد پنير رو حتما با گردو بخوريد بادام درختي زياد مصرف كنيد. ارده و عسل كه شاهكار ميكنه. اگر اينارو مصرف كنيد خودتون ميبينيد چه اتفاقي ميافته
بدنتون خود به خود كاهش وزن پيدا ميكنه تمام بدنتون هم سالم ميمونه

و در نهايت هيچ رژيم غذايي اي بدون ورزش به درد نميخوره
فرق نميكنه پياده روي كنيد يا بدويد چون هر بدني يه عكس العملي نسبت به فعاليت داره فقط بيشتر از بيست دقيقه ندويد چون ممكنه چربي بيشتري بسوزه ولي مهم از دست دادن ميزان مناسبي از مواد اضافي بدنه چه چربي چه كربوهيدرات كه بايد به نسبت مناسبي بسوزه تا كالري كه عامل اصلي كاهش وزنه از بين بره
ورزش هاي استقامتي مثل پياده روي دوچرخه سواري كوهنوردي شنا و تنيس خوب جواب ميدن
ببخشيد كه سرتون رو به درد آوردم

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
cancer14 عزیز
واقعا عالی بود، ممنون :)

3روز این روش رو امتحان کردم 4کیلو کم کردم،
اما دیدم فشاری که بهم میاره، ارزش ادامه دادن رو نداره !

.

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
یادمه یه دکتری توی تلویزیون میگفت **** بدترین تنبیهیه که میتونید برای بدنتون اعمال کنید تنها راه کاهش وزن افزایش تعداد وعده های غذایی و مصرف کمتر موارد چربی و کربو هیدراته البته همراه با ورزش. کم کردن وزن بیش از 4 کیلو در ماه به بدن آسیب میزنه دوستان 10 کیلو چربی رو 15 روزه بدست نیوردید که میخواید 15 روزه از دست بدید

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
منم مثه تو، یه مدت تمرین نکرده بودم. حالا دوباره شروع کردم و تو خونه تمرین میکنم. ولی بر عکس تو زیاد فعلا رو بازوهام کار نمیکنم. گذاشتم برای مرحله دوم
و اینکه من یه میز 10-15 کاره خریدم 80 تومان. دمبل و میله هالتر هم خریدم. وزنه ها هم کیلویی 3 تومن. خلاصه همش حدود 200 شد. با هالتر راحت ترم. با دمبل دیگه زیاد کار نمیکنم

اینکه بعد از چه مدت سرشونه هات میاد رو فرم بستگی به چنتا چیز داره. اولا اینکه بدنت چقدر مستعد باشه. دوم اینکه شدت تمرینت چجور باشه. صحیح زدن حرکات هم اهمیت داره. تغذیه هم همچنین. خلاصه نمیشه نظر قطعی داد. ضمنا فعلا با این حرکت سرشونه رو حجمشو میاری بالا. ولی برای مرحله بعد باید چنتا حرکت متنوع ضمیمه کنی براش تا تفکیک بشه و قشنگ بشه سرشونه ات
نه فقط برای بازو کار نمی کنم همین سرشونه و پشت بازو و... کار کردم
جناب تا مدتی تمرین سرشونه می کنم یعنی همون حرکاتی که تو پست های قبلی گفتی انجام میدم میان تمرین به قفسه سینه فشار میاد و درد می گیره
این موردی نداره؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام به دوستان بدن ساز و پهلوان :دی بعد از سالها دوری از میادین بین المملی دوباره به این عرصه برگشتم ولی با 15 کیلو اضافه وزن :دی دوستان پیلیز هلپ می من یه 10 روزه باز دارم میرم باشگاه ولی فعلا 15 کیلو اضافه وزن دارم همینجوری شرتکی دارم کار میکنم و اصلا برنامه ندارم **** خاصی ندارم و فقط سعی میکنم کم بخورم ولی اصلا به خودم فشار نمیارم چون میدونم تاثیر عکس داره در مورد باشگاه هم روزی یک ساعت میرم 20 دقیقه تردمیل میزنم یه رب بیست دقیقه با وزنه ها بازی میکنم دوباره 20 دقیقه تردمیل میزنم تو این 10 روز 2 کیلو کم کردم ولی خب بی برنامه زیاد خوب نیست میخواستم یه برنامه چربی سوز خوب بهم بدین که طبق اون کار کنم مرسی

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
من یه میز 10-15 کاره خریدم 80 تومان. دمبل و میله هالتر هم خریدم. وزنه ها هم کیلویی 3 تومن. خلاصه همش حدود 200 شد.

دوست عزیز میشه یه عکس از این وسائلی که خریدیی بذاریی.:)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام استاد
خوشحالم کسی اینجا هست که مشکلات امثال من رو حل کنه

من قدم 187 و وزنم 84 هست ... مقداری شکم دارم

می خوام حجم بیارم مخصوصا عضلات بازو و کول ... و شکم هم آب شه و اگر بشه خط بیفته

حالا می خوام ببینم از کجا باید شروع کنم ...
آیا یک باشگاه بدنسازی جمع و جور کارم رو راه میندازه یا باید یک باشگاه بزرگ برم ؟ چند جلسه و چند روز برای شروع کار لازمه ؟

آیا **** خاصی پیشنهاد میدید؟

باید چه تمریناتی رو شروع کنم و چه مقدار؟

از کجا بفهمم تمریناتی که مربی باشگاه میده صحیح هست ؟ همینطور رژیمی که میده ؟

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

سلام .
بنده هم تقریبا همین سوالو دارم .
25 سالمه
وزنم 80 و 182 قدمه .
شکمم چربی زیاد داره به طوری که اگه آب بشه فکر کنم وزنم به 76 برسه .
هفته ای 3 جلسه هم میرم باشگاه رزمی .
زیادم غذا نمی خورم .
نوشابه و ماشعیر رو هم 3 4 ماهی شده که گذاشتم کنار .
موندم این شکم لعنتی چرا آب نمیشه . چون خیلی دلم میخواد 6 تیکش کنم .
تمرین + **** خاصی اگه مد نظرتونه لطف بفرمایید .

اینم اضافه کنم که در قسمت ران ها و همینطور صورت کمی چربی دارم . اونارم میخوام آب کنم . میسی

MARYAM47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام یک سوال داشتم اگر این **** را بگیرم وا شب مهمانی باشم یعنی نباید هیچی بخورم TakeDel_Com-10f2f74e80.jpg

MARYAM47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام یک سوال داشتم اگر این **** را بگیرم وا شب مهمانی باشم یعنی نباید هیچی بخورم
attachment-101651d1327305328-takedel_com-10f2f74e80.jpg

MARYAM47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:snitch::snitch::wacko:
**** بدی نیست ... پروتئین زیاد توشه ... برای عضلات خوبه ... در باره نکتشم باید بگم برام جای سوال داره

اما نتیجش که خوب بود به چند نفر دادم ... کسایی که نقرس دارن باید به جای گوشت یه چیز دیگه جایگزین کنن

مثل سینه بوقلمون ... گوشت شتر مرغ

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
با سلام یک سوال داشتم اگر این **** را بگیرم وا شب مهمانی باشم یعنی نباید هیچی بخورم
attachment-101651d1327305328-takedel_com-10f2f74e80.jpg

سلام،
شما هر رژیمی که بگیرید اصولا باید تا آخرش بدون کم و کاست ادامه بدید :) تا به همون نتایجی که اشاره شده برسید.
پس در مهمانی هم؛ باید طبق برنامه **** عمل کنید.

MARYAM47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از کمکتان من امروز ۴ روزه که شروع کردم امیدوارم که تاثیر داشته باشه

MARYAM47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
شما هر رژیمی که بگیرید اصولا باید تا آخرش بدون کم و کاست ادامه بدید :) تا به همون نتایجی که اشاره شده برسید.
پس در مهمانی هم؛ باید طبق برنامه **** عمل کنید.
ممنون از کمکتان من امروز ۴ روزه که شروع کردم امیدوارم که تاثیر داشته باشه:rolleyes:maryam 47

armin-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه ی دوستان
من 16 سالم هست و قدم 181 و وزنم 74 کیلو هستش.بیشتر از 1 سال و نیم هست که بدنسازی کار میکنم البته نه به صورت مداوم.معمولا 3-4 ماه کار میکردم و یکی دو ماه استراحت تا اینکه از تابستون 2 ماه رفتم و دیگه نرفتم تا 10-12 روز پیش.الان فعلا تمرینات سنگین انجام میدم با تعداد پایین(برای افزایش حجم)از نظر خودم اون طور که باید نتونستم جواب مناسبی از بدنسازی بگیرم با توجه به این مدت.توی این مدت بیشتر از نظر قدرتی پیشرفت کردم تا از نظر حجمی.میخواستم بپرسم چه مکملی میتونم استفاده کنم که هیچگونه ضرر و عوارضی نداشته باشه و افزایش حجم و افزایش وزن به همراه داشته باشه؟یعنی اصلا همچین مکملی وجود داره؟:Dنمیخوام چند برابر الانم بشم فقط میخوام به وزن 80 کیلو برسم و افزایش حجم هم نهایتا 1 سایز بیشتر از الانم بشم.ممنون میشم اگر کمکم کنید.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

من قدم حدود 183 هست و وزنم 80 کیلو یعنی مسلما چاق نیستم ..اما متاسفانه توزیع وزن بدنم ایده آل من نیست..یعنی دستها و پاهام معمولیه و اندامی اما شکم و باسن دارم میخام شکم و باسن رو از طریق تردمیل زدن و دوچرخه (به عنوان تمرین هوازی) و بعدش حرکت های دراز نشست (به عنوان تمرین قدرتی) آب کنم تا این قسمتا فیتنس بشه اما میگن با تردمیل زدن صورت کوچیک میشه..چیکار کنم که این اتفاق نیفته؟ بعضی ها میگن قبلش قرص مولتی ویتامین جوشان بخوری از آب شدن صورت جلوگیری می کنه اگه کسی از دوستان اطلاع داره خوشحال میشم بدونم..مرسی بچه ها
راستی اگه در مورد بهترین نحوه کوچک کردن باسن (تمرین قدرتی باسن) کسی از دوستان اطلاع داره ممنون میشم که توضیح بده برام

بالا