• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوست عزیز شما برای برنامه با یک مربی با تجربه که صلاحیتش تایید شده باشه مشورت کنید.
ولی یک نکته کلی رو بهتون میگم.
هیچ برنامه جادویی جود نداره شما اگه مبتدی هستید با یک برنامه ساده برای تازه کارها که توی نت هم می تونید پیدا کنید شروع کنید خوبه.
70 درصد پیشرفت شما در گرو تغذیه و استراحته.

سلام ممنون از راهنمایی تون خودتون چند وقته تمرین میکنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

دوست عزیز من خودم تو چند تا فروم مدیرم و این مواردی که فرمودید را بنده از حفظم .. لطفا راجب به چیزهایی که مطلع نیستید و در جریان نیستید اظهار نظر نکنید ...نمیدونم چرا بعضی از دوستان میخوان در همه چیزی یا هر جایی سرک بکشند و خودی نشان بدن ...

آخه این صحبت من اصلا به شما مربوط نمیشد و ربطی به شما نداشت که اظهار فضل کردید ..طرف صحبت من او دوستی بود که تا روزی که فکر میکرد من مکمل میخوام و مشتری هستم هر روز جوابم را میداد و با هم چت میکردیم و و منو ترغیب به خریدمیکرد ولی به محظی که فهمید خریدار نیستم و فقط بخاطر تجربه شون ازشون سوال میکنم دیگه جوابی ندادند

امیدوارم اینبار شما هم روشن شده باشید و در مسائل دیگر کاربران مداخله نکنید

با تشکر

شما که چندجا مدیری پس چرا ادبیات حرف زدن تو فروم عمومی رو بلد نیستید؟
پ ن : الان میای میگی به تو ربطی نداره :happy:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

دوست عزیز من خودم تو چند تا فروم مدیرم و این مواردی که فرمودید را بنده از حفظم .. لطفا راجب به چیزهایی که مطلع نیستید و در جریان نیستید اظهار نظر نکنید ...نمیدونم چرا بعضی از دوستان میخوان در همه چیزی یا هر جایی سرک بکشند و خودی نشان بدن ...

آخه این صحبت من اصلا به شما مربوط نمیشد و ربطی به شما نداشت که اظهار فضل کردید ..طرف صحبت من او دوستی بود که تا روزی که فکر میکرد من مکمل میخوام و مشتری هستم هر روز جوابم را میداد و با هم چت میکردیم و و منو ترغیب به خریدمیکرد ولی به محظی که فهمید خریدار نیستم و فقط بخاطر تجربه شون ازشون سوال میکنم دیگه جوابی ندادند

امیدوارم اینبار شما هم روشن شده باشید و در مسائل دیگر کاربران مداخله نکنید

با تشکر

اینجور که مشخصه طلبکار بودن تو خون و رگته ... دلیل اینکه فعالیت تو بخش هم نمیکنم همینه دقیقا

افراد طلبکار امثال تو زیادن

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
برای بدنسازی چند تا مورد خیلی مهمه.......
1-انگیزه ورزش کردن

2-خواب کافی

3-تغذیه درست حسابی

4-برنامه مناسب

5-تمرین مناسب

هم میشه طبیعی شروع کرد هم میشه با انواع مکمل استارت زد.........این که بعضی ها هم میگن مکمل خوب نیست و ... و طبیعی کار کنی بهتره 100% حرفشون درست نیست.....اگه بدون مکمل شروع کنی درسته طبیعی تره اما عوارض اینکه نتونستین مقدار پروتئین لازم عضله رو بعد تمرین بهش برسونین بعد از چند سال با انواع درد مفصل و ...میاد سراغتون......من خودم 1 سال و نیمه که هر روز کار میکنم و تونستم خودم رو CUT یا همون تیکه پاره ی خودمون کنم.........توصیه ی من اینه که نه خیلی از مکمل استفاده کنین نه خیلی طبیعی........بعضی ها هستن که میرن ماهی 300 تومن خرج مکمل میکنن...درسته تو 7 ماه میان بالا اما اون زیباییه هیکل کسی رو که طبیعی تر کار کرده رو ندارن و نخواهند داشت.........
برای کسانی که لاغرن توصیه میکنم فقط و فقط با Weight Gainer شروع کنن مثل خود من......

(این ها همه و همه تجربیات من بود)

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
* من حدود 4ماه که بدنسازی کار می کنم و از این نظر فعلا صفرکیلومترم :D
اگه نخوام زیاد حجم بیارم و وبه روش فیتنس کار کنم چه مکملهایی بهتره مصرف کنم و کدامها را بهتره مصرف نکنم؟
مثلا کراتین. آیا باید مصرف کنم یا نه و نیز پروتئین گلوتامین آرژنین .و کارنیتین .... و خلا صه کدامها؟

* اگه درباره یه روش تمرینی هم دراین رابطه توضیح بدید ممنون می شم :)

* آیا روش فیتنس باعث چربی سوزی هم می شه ؟ مثلا من که همونطورکه دربالا گفتم کمی چربی دارم آیا باعث می شه که چربی ها از بین برن؟
( البته من تا قبل از رمضان سه جلسه هوازی و سه جلسه هم هوازی کار می کردم ولی وزنه هام طورییه که بیشتر از13 14 تکرار نمی تونم انجام بدم)

قد حدود 180 وزن حدود 80 چربی خیلی کم شکم و کمی هم دور کمر

Last edited:

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
اینجور که مشخصه طلبکار بودن تو خون و رگته ... دلیل اینکه فعالیت تو بخش هم نمیکنم همینه دقیقا

افراد طلبکار امثال تو زیادن

خیلی برام جالبه این موضوع :happy:..آخه من سوالی نکردم که جوابی داشته باشه و تو بخوای جوابی بدی... طرف صحبت من دوستی بود که خواستم به ایشون مطلبم را برسونم و سوالم را بپرسم

البته یادم رفته نبود که تا زمانی که افرادی مثل تو هستند بشه حرفی را به کسی زد چون سریعا مداخله میکنید و بحثی را که به شما مربوط نمیشه را کش میدید ..

در رابطه با فعالیت هم مختارید ... این دیگه منتی نداره بر سربقیه

موفق باشید

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
شما که چندجا مدیری پس چرا ادبیات حرف زدن تو فروم عمومی رو بلد نیستید؟
پ ن : الان میای میگی به تو ربطی نداره :happy:

شما نمیخوای ادبیات رو به من یاد بدی وقتی که تو داخل مامی بودی من ادبیات رو تو کتاب فارسی یاد گرفتم و میدونم چه جوری حرف بزنم به کسی هم ربطی نداره نمیدونم این خاله زنک ها از کجا پیدا میشمن;)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
* من حدود 4ماه که بدنسازی کار می کنم و از این نظر فعلا صفرکیلومترم :D
اگه نخوام زیاد حجم بیارم و وبه روش فیتنس کار کنم چه مکملهایی بهتره مصرف کنم و کدامها را بهتره مصرف نکنم؟
مثلا کراتین. آیا باید مصرف کنم یا نه و نیز پروتئین گلوتامین آرژنین .و کارنیتین .... و خلا صه کدامها؟

* اگه درباره یه روش تمرینی هم دراین رابطه توضیح بدید ممنون می شم :)

* آیا روش فیتنس باعث چربی سوزی هم می شه ؟ مثلا من که همونطورکه دربالا گفتم کمی چربی دارم آیا باعث می شه که چربی ها از بین برن؟
( البته من تا قبل از رمضان سه جلسه هوازی و سه جلسه هم هوازی کار می کردم ولی وزنه هام طورییه که بیشتر از13 14 تکرار نمی تونم انجام بدم)

قد حدود 180 وزن حدود 80 چربی خیلی کم شکم و کمی هم دور کمر
بله وقتی میخوای فیتنس کار کنی باید با چربی ها هم خدا حافظی کنی و مطمئن باش 100% میتونی آبش کنی.......بیشترین جایی که چربی ها جمع میشوند ناحیه شکم هستش که به شدت این ناحیه برای داشتن یه استیل خوب مهمه......به طوری که اگه خودت هم بری جلو آینه و فرض کنی همه قسمت های بدنت خوب شده و شکم داری میبینی خیلی خیلی ضایع هستش.......
در رابطه با روش تمرینی منظورت چیه ؟....برنامه رو میگی ؟ یا مدت زمان تمرین و .... ؟
در رابطه با برنامه که باید از یه نفر که این کارست بگیری که اگه خواستی بهم پ.خ بده شماره یکی از حرفه ای ترین ها رو میدم که 7 8 ساله مربیه و اصلا برنامه که دیگه ای رو نگیر چون بدن هیچ کس مثل یکی دیگه نیس و برنامه بستگی به بدنت داره........اما در رابطه با خود تمرین بگم که هرچه سریعتر حرکاتت رو تموم کنی بهتره چون پمپاژ خون بیشتره و عضله سریع تر تقویت میشه.......من شنیدم که میگن باید یک روز در میون به بدن استراحت داد وگرنه به عضله فشار میاد اما خود من تو این 1 سال و نیم که کار کردم هر روز باشگاه رفتم و هر روز هم سنگین کار کردم......بعضی وقت ها مثلا بازوم و شونه ام درد میگرفت که به خاطر استراحت دادن به اون عضله فرداش رو استراحت دادم به خودم......
قد من هم 180 هستش و وزن 80 هی معمولیه اما برا من و شما بیشتر هم جا داره مثلا 85 خوبه........مکمل ها رو هم دقیق نمیدونم....کراتین رو هر 3 ماه یک بار مصرف کن..........
وزنه هات باید جوری باشه که به عضله فشار بیاد تا تقویت بشه..(تجربه خودم)
سوالی بود در خدمتم و اگه میدونستم حتما جواب میدم............
اینم بدون که هیچ کس مبتدی نیست......

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله وقتی میخوای فیتنس کار کنی باید با چربی ها هم خدا حافظی کنی و مطمئن باش 100% میتونی آبش کنی.......بیشترین جایی که چربی ها جمع میشوند ناحیه شکم هستش که به شدت این ناحیه برای داشتن یه استیل خوب مهمه......به طوری که اگه خودت هم بری جلو آینه و فرض کنی همه قسمت های بدنت خوب شده و شکم داری میبینی خیلی خیلی ضایع هستش.......
در رابطه با روش تمرینی منظورت چیه ؟....برنامه رو میگی ؟ یا مدت زمان تمرین و .... ؟
در رابطه با برنامه که باید از یه نفر که این کارست بگیری که اگه خواستی بهم پ.خ بده شماره یکی از حرفه ای ترین ها رو میدم که 7 8 ساله مربیه و اصلا برنامه که دیگه ای رو نگیر چون بدن هیچ کس مثل یکی دیگه نیس و برنامه بستگی به بدنت داره........اما در رابطه با خود تمرین بگم که هرچه سریعتر حرکاتت رو تموم کنی بهتره چون پمپاژ خون بیشتره و عضله سریع تر تقویت میشه.......من شنیدم که میگن باید یک روز در میون به بدن استراحت داد وگرنه به عضله فشار میاد اما خود من تو این 1 سال و نیم که کار کردم هر روز باشگاه رفتم و هر روز هم سنگین کار کردم......بعضی وقت ها مثلا بازوم و شونه ام درد میگرفت که به خاطر استراحت دادن به اون عضله فرداش رو استراحت دادم به خودم......
قد من هم 180 هستش و وزن 80 هی معمولیه اما برا من و شما بیشتر هم جا داره مثلا 85 خوبه........مکمل ها رو هم دقیق نمیدونم....کراتین رو هر 3 ماه یک بار مصرف کن..........
وزنه هات باید جوری باشه که به عضله فشار بیاد تا تقویت بشه..(تجربه خودم)
سوالی بود در خدمتم و اگه میدونستم حتما جواب میدم............
اینم بدون که هیچ کس مبتدی نیست......

تشکردوست عزیز
بله منظورم برنامه تمرینی واسه فیتنسه مثلا تا حالا ست هایی که کارکردم معمولا 12 تایی بوده ( سه ست 12 تایی)
یا مثلا 4 ست 12 10 10 8 تایی کار می کردم وبه ترتیب وزنه هارو بیشتر می کردم طوری که یکی دو حرکت آخر فقط با کمک یه نفر دیگه تمومش می کردم این حجمیه . ولی من عاشق فیتنسم واز حجم بدم میاد .
مثلا کراتین می گن حجم می ده وآب زیر پوست می کشه که فکر کنم با هدف من زیاد جور درنیاد

این حالتی هم که شما گفتید واسه من هم تا قبل از رمضان پیش اومده بود . سه روز سنگین ( حدود 100 دقیقه وزنه) کار می کردم و روزای غیر اونم هوازی حدود 40 دقیقه کار می کردم .همیشه خسته بودم وبخصوص شانه هام درد می گرفت .تا اینکه تو رمضان تمریناتو سبک کردم که به کلی اون حالت از بین رفت:blush:

ممنون می شم اگه کسیو معرفی کنی که بتونه خوب واسه این هدف راهنماییم کنه .
یه برنامه تمرینی می خوام یا کلا برنامه تمرینی چگونه باشه ( هم هوازیش هم وزنه اش ) که به روش فیتنس باشه ;)

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
تشکردوست عزیز
بله منظورم برنامه تمرینی واسه فیتنسه مثلا تا حالا ست هایی که کارکردم معمولا 12 تایی بوده ( سه ست 12 تایی)
یا مثلا 4 ست 12 10 10 8 تایی کار می کردم وبه ترتیب وزنه هارو بیشتر می کردم طوری که یکی دو حرکت آخر فقط با کمک یه نفر دیگه تمومش می کردم این حجمیه . ولی من عاشق فیتنسم واز حجم بدم میاد .
مثلا کراتین می گن حجم می ده وآب زیر پوست می کشه که فکر کنم با هدف من زیاد جور درنیاد

این حالتی هم که شما گفتید واسه من هم تا قبل از رمضان پیش اومده بود . سه روز سنگین ( حدود 100 دقیقه وزنه) کار می کردم و روزای غیر اونم هوازی حدود 40 دقیقه کار می کردم .همیشه خسته بودم وبخصوص شانه هام درد می گرفت .تا اینکه تو رمضان تمریناتو سبک کردم که به کلی اون حالت از بین رفت:blush:

ممنون می شم اگه کسیو معرفی کنی که بتونه خوب واسه این هدف راهنماییم کنه .
یه برنامه تمرینی می خوام یا کلا برنامه تمرینی چگونه باشه ( هم هوازیش هم وزنه اش ) که به روش فیتنس باشه ;)
نوکرتم من تا جایی که عقلم جواب بده در خدمتتم...:)...
اما کراتین رو برعکس گفتی نه تنها آب رو نمیکشه بلکه آب هم میاره......جوری که مثلا یک جا نشستی بدون اینکه گرمت بشه یا فعالیتی داشته باشی از نواحیه زیر بغل و سینه عرق جاری مشه که یجورایی اذیت کنندست (مثل خود من).........اما الان من هر روز هم هوازی کار میکنم هم تمرینم رو سنگین کار میکنم هم آخر سر 3 تا حرکت 3 ستی برای شکم خودم میرم....چون شکم ول بشه جمع کردنش سخته:D..و پیشگیری بهتره
نحوه تمرینت خوبه که مثلا 2 ست اول رو معمولی کار کنی و ست آخر رو با کمک سنگین تر بری........همین کار خودش یه شوکی به عضله میده که قوی ترش میکنه........و اگه دقت کنی (البته اگه حرکت رو صحیح رفته باشی) دفعه ی بعد خیلی راحت تر میتونی اون حرکت رو با همون وزنه ی سنگین بری.....حتی خود من بعضی حرکات رو تنها میرفتم........

چشم تا شب برات شماره طرف رو پ.خ میکنم.........اما برا برنامه هاش پول میگیره ولی مطمئن باش کارش بیسسسسته........

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

اره متاسفانه بعضی از انسانها اینطورین :D

چه میشه کرد

بدنسازِِِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ترکوندم

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
لزوما وقتی وزنه میزنیم باید به بدن فشار سنگین بیاد یا باید وزنه رو طوری انتخاب کنیم که فشار نیاد و به مرور زیاد کنیم ؟

لزوما باید از مکمل استفاده کرد ؟

در چه مدتی میشه نتیجه رو دید ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
لزوما وقتی وزنه میزنیم باید به بدن فشار سنگین بیاد یا باید وزنه رو طوری انتخاب کنیم که فشار نیاد و به مرور زیاد کنیم ؟

لزوما باید از مکمل استفاده کرد ؟

در چه مدتی میشه نتیجه رو دید ؟

سلام

مونده به ژنتیگ بدنی

و مدت زمانی که داری بدنسازی کار میکنی

مکمل مصرفش برای همه بدنسازا واجبه و بدون مکمل به نظر من هیچ فایده ای نداره بدنسازی کار کنین

مدت زمان نتیجه گیری هم مونده به نوع تیپ بدنی و استراحت و تغذیه و تمرینی که داری

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
کسی از نحوه ی مصرف افدرین (با کافئین و اسپرین) اگه اطلاع داره بهم پ.خ بده
دارم خشک میکنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دارم خشک میکنم

افدرین 50 میل داری ؟ اگه داری یه روز در میون فقط قبل از تمرین استفاده کن

به هیچ وجه روزی 2 تا استفاده نکن ... کافئینم نمیخواد بخوری ... همون قهوه که میخوری به اندازه کافی کافئین داره

آسپرین بچه هم قبل تمرین 1 دونه بخور با افدرین ... به جای آسپرین میتونی Clenbuterol استفاده کنی;)

آرشمیییی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دارم خشک میکنم
این سه مورد جز استکهای خیلی معروف برای کاهش وزن محسوب میشه.
معمولا دوز مصرفی رو کم کم بالا می برن.
مصرف تیپیکالش اینه:

Ephedrine 20-25mg
Caffeine 200mg
Aspirin 75mg

با شکم خالی 45 دقیقه تا 1 ساعت قبل از وعده های غذایی.بیشتر از 3 بار در طول روز استفاده نشه.یک وعده رو نیم ساعت تا 45 دقیقه قبل از تمرین مصرف کنید.
ببین افدرین و کافئین به اندازه کافی موثر هستند نیاز به آسپرین نیست.
البته بهتره کلا محتاط عمل کنی و رفته رفته دوز مصرفی رو بالا ببری.نمونه:
روز اول: 10-12.5 میلی گرم افدرین +100 میلی گرم کافئین.یک بار در روز
روز دوم تا چهارم: -12.5 میلی گرم افدرین +100 میلی گرم کافئین.سه بار در روز
روز پنجم تا هفتم:20-25 میلی گرم افدرین +200 میلی گرم کافئین وعده اول صبح و 10-12.5 میلی گرم افدرین +100 میلی گرم کافئین برای وعده دوم و سوم.
روز هشتم تا چهاردهم: 20-25 میلی گرم افدرین +200 میلی گرم کافئین وعده اول و دوم و 10-12.5 میلی گرم افدرین +100 میلی گرم کافئین برای وعده سوم.
روز چهاردهم تا انتهای دوره: 20-25 میلی گرم افدرین +200 میلی گرم کافئین سه وعده در روز.

اما چند تا نکته:
1.طول دوره مصرف زیاد طولانی نشه.حداکثر 12 هفته حالا بسته به هدفت ممکنه 3 هفته طول بکشه یا 12 هفته.بعد از 12 هفته حداقل تا 12 هفته دیگه مصرف نکن.
2.افدرین رو به طور مداوم بیشتر از 4 هفته مصرف نکن.می تونه خطرناک باشه.
3.افدرین جز مواردیه که اف دی ای فروشش رو ممنووع کرده پس می تونه خطرناک باشه.
4.قبل از مصرف حتما از سلامت کاملت مطمئن شو.

Last edited:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سلام و عصر بخیر خدمت همگی.

دوستان سوالی داشتم در مورد پرو هورمون و اون این که پرو هورمون خوب چه محصولی هست و آیا T-Bomb رو برای مصرف توصیه میکنید؟ کلا چه چیزی خوبه؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام و عصر بخیر خدمت همگی.

دوستان سوالی داشتم در مورد پرو هورمون و اون این که پرو هورمون خوب چه محصولی هست و آیا T-Bomb رو برای مصرف توصیه میکنید؟ کلا چه چیزی خوبه؟
تی بمب پروهورمون نیست.محرک تستسترون ه و کم کننده سطح استروژن.
پروهورمون ماده ای ه که پیش ساز هورمون باشه مثل 4-androstenedione پیشساز تستسترون/ 4-androstenediol یا همون 4-AD که تبدیل به تستسترون میشه/19-norandrostenedione که تبدیل به nortestosterone میشه
نمونه پرکاربرد در بدنسازی dhea یک هورمونه که می تونه در بدن به سادگی به هورمونهای دیگه مثل تستسترون و استروژنها تبدیل بشه.که به عنوان پروهورمون هم می تونه حساب بشه.در دوزهای بالا می تونه باعث بزرگی پروستات یا حتی سرطان پروستات بشه.

kaveh_hazhir

کاربر فعال
لایک‌ها
609
عزیز شما سوالتونو باید کامل بپرسید شما باید مختصر توضیحی در مورد بدنت بگی تا بشه قضاوت کرد وگرنه همه مکمل ها خوبند اگه بد بودند تولید نمیشدند
اگر سوالی هست بنده در خدمتم09387255155

بدن تیکه ای. قد 175، وزن 70.

تی بمب پروهورمون نیست.محرک تستسترون ه و کم کننده سطح استروژن.
پروهورمون ماده ای ه که پیش ساز هورمون باشه مثل 4-androstenedione پیشساز تستسترون/ 4-androstenediol یا همون 4-AD که تبدیل به تستسترون میشه/19-norandrostenedione که تبدیل به nortestosterone میشه
نمونه پرکاربرد در بدنسازی dhea یک هورمونه که می تونه در بدن به سادگی به هورمونهای دیگه مثل تستسترون و استروژنها تبدیل بشه.که به عنوان پروهورمون هم می تونه حساب بشه.در دوزهای بالا می تونه باعث بزرگی پروستات یا حتی سرطان پروستات بشه.

ممنون از اطلاعاتتون. ولا من واسه پسرعموم میخواستم. خودم اصلا رشت ورزشیم چیز دیگس.

Behzad

کاربر فعال
لایک‌ها
912
بالا