• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام !
منم همین مشکل لاغری رو دارم .قدم 180 و وزنم الان 61 !( عکس اواتارم )! کمتر از 2 ماه میرم باشگاه و حدود 20 روز که هر روز میرم و پروتوئین هم میخورم ( True mass) ! توی این 2 ماه حدود 3.5 کیلو وزنم اومده بالا(قبلا 57 بودم) برنامه غذایی هم دارم ! خواستم ببینم این روند افزایش وزن همینطور ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی میتونم تا 4-5 ماه آینده به 70 برسم ؟ و اینکه همین نوع پروتوئین خوب؟چیز بهتری هست ؟
edit :
امروز رفتم دوباره پودر بگیرم مربی گیر داده میگه کراتین بگیر و دیگه با پروتوئین وزن اضاف نمیکنی ! من اهل بدن سازی حرفه ای نیستم و فقط واسه افزایش وزن رفتم کراتین هم شنیدم واسه کلیه مضر ! نظر شما چیه ؟ چه کنم ؟دوس ندارم واسه افزایش وزن بزنم یه جا دیگه ام رو ناقص کنم !؟ اگه بدونم با همین پودر افزایش وزن (حالا کم هم باشه اشکال نداره! ) دارم همین رو ادامه میدم !
در ضمن میگفت قرص جینسینگ هم دارم تو یه هفته تضمینی 3 کیلو اضافه میکنی ! این رو چیکار کنم ؟
پیشاپیش ممنون ! :blush:

ترومس گینر هست نه پروتئین ! روند افزایش وزن به مرور کند تر میشه ..
تا چندماه دیگه به 70 کیلو هم میتونید برسید ولی با برنامه دقیق ... در ضمن 70 کیلو عضله با وزن اضافه با چربی فرق میکنه !
اگر ترومس اصل باشه بله گینر خوبی هست...
کراتین وزن رو افزایش نمیده بلکه قدرت رو افزایش میده و یه مقدار هم آب زیر پوست میندازه که باعث میشه با قدرت بیشتری وزنه بزنید ! البته برای بار اول شاید تا حدودی بهتون وزن بده...
سعی کن کراتین رو در کنار مکمل دیگه مصرف کنی. مصرف بیش از اندازه و دراز مدتش به کلیه ها فشار میاره.

زیاد به حرف این مربی ها گوش نکن حرف مفت زیاد میزنن ! 3 کیلو در 1 هفته چیزی جز چربی برای شما به ارمغان نمیاره!

با یک برنامه خوب و تغذیه اصولی در کنار مکمل های سالم و مناسب میتونید وزن همراه با کیفیت مناسب اضافه کنید.
بنده به شما مصرف آمینو رو هم توصیه میکنم. همچنین گلوتامین.

اگر از نظر مالی مشکلی ندارید .
کراتین + گینر + آمینو + گلوتامین میتونه افزایش وزنی ایده ال و با کیفیت رو براتون به ارمغان بیاره.
اگر هم نمیخواید زیاد خرج کنید 2 مورد اول در اولویت هستن برای شما...

اینایی که گفتم با توجه به اصل بودن مکمل ها بود نه مکمل های دستپر و قلابی که الان هم کم نیستن.
حواست به مربی هم باشه چون این قشر رو خوب میشناسم . آشغالترین جنس رو برای بیشترین سود به مشتری میدن . بعضی ها هم قوطی مکمل مصرفی رو با موارد مشخص پر و میدن دست مردم.
سعی کن از کیفیت مکمل اطمینان حاصل کنی.

اینارو نگفتم که برای خودم تبلیغ کنم که از بنده خرید کنید . کلی گفتم که حواست جمع باشه از هرکس که میخری.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

من تقریبا 5 ماه هست که باشگاه میرم. الان می خواستم بدونم برای افزایش قدرت روی چه تمرینهایی بیشتر زوم کنم؟؟
یه سوال دیگه؛ اسکات روی قدرت کلی بدن خیلی تاثیر داره؟

روی تمرینهای قدرتی باید زوم کنی دیگه !
اسکات یه حرکت قدرتی هست و به قدرت پاها منجر میشه...

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
وزنم69 هدفم خوش فرم شدن هیکلم است به نظرت کراتین برام خوبه

قد و وزنت مناسبه ...
برای خوش فرم شدن بدن هم باید حجم عضلانی رو در کنار از بین بردن چربی های اضافی بدن رو پیش بگیری.
کراتین کمکی بهت نمیکنه ... کراتین مونوهیدات فقط قدرت رو زیاد میکنه + آب زیر پوست میاندازه که با پایان مصرف از بدن دفع میشه...

بهتره از آمینو استفاده کنی در کنار پروتئین و گلوتامین استفاده کنی...
ورزش هوازی در حد نرمال هم فراموش نکن. تردمیل میتونه گزینه مناسبی باشه.

E98

Registered User
لایک‌ها
4
بدن سازی برای پسر 17 18 ساله لاغر باعث جلوگیری از رشد قد نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
برای افزایش وزن چه باید کرد ؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
ترومس گینر هست نه پروتئین ! روند افزایش وزن به مرور کند تر میشه ..
تا چندماه دیگه به 70 کیلو هم میتونید برسید ولی با برنامه دقیق ... در ضمن 70 کیلو عضله با وزن اضافه با چربی فرق میکنه !
اگر ترومس اصل باشه بله گینر خوبی هست...
کراتین وزن رو افزایش نمیده بلکه قدرت رو افزایش میده و یه مقدار هم آب زیر پوست میندازه که باعث میشه با قدرت بیشتری وزنه بزنید ! البته برای بار اول شاید تا حدودی بهتون وزن بده...
سعی کن کراتین رو در کنار مکمل دیگه مصرف کنی. مصرف بیش از اندازه و دراز مدتش به کلیه ها فشار میاره.

زیاد به حرف این مربی ها گوش نکن حرف مفت زیاد میزنن ! 3 کیلو در 1 هفته چیزی جز چربی برای شما به ارمغان نمیاره!

با یک برنامه خوب و تغذیه اصولی در کنار مکمل های سالم و مناسب میتونید وزن همراه با کیفیت مناسب اضافه کنید.
بنده به شما مصرف آمینو رو هم توصیه میکنم. همچنین گلوتامین.

اگر از نظر مالی مشکلی ندارید .
کراتین + گینر + آمینو + گلوتامین میتونه افزایش وزنی ایده ال و با کیفیت رو براتون به ارمغان بیاره.
اگر هم نمیخواید زیاد خرج کنید 2 مورد اول در اولویت هستن برای شما...

اینایی که گفتم با توجه به اصل بودن مکمل ها بود نه مکمل های دستپر و قلابی که الان هم کم نیستن.
حواست به مربی هم باشه چون این قشر رو خوب میشناسم . آشغالترین جنس رو برای بیشترین سود به مشتری میدن . بعضی ها هم قوطی مکمل مصرفی رو با موارد مشخص پر و میدن دست مردم.
سعی کن از کیفیت مکمل اطمینان حاصل کنی.

اینارو نگفتم که برای خودم تبلیغ کنم که از بنده خرید کنید . کلی گفتم که حواست جمع باشه از هرکس که میخری.

ممنون از جواب کاملی که دادید !
راهی برای تشخیص تقلبی بودن پودر و کراتین وجود نداره ؟من این چند وقت که مصرف کردم انرژی خوبی داشتم به شدتم همیشه گرسنه ام میشد! پودر True mass رو قیمت 72 من قبلا گرفتم از مربی !
پس من امروز میرم کراتین و همون true mass رو میگیرم !

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ممنون از راهنمایی تون میخواتم بپرسم پروتئین برای من که ضرر نداره و پروتئین خشک بخورم یا چرب واسم پروتئین هم بهم بدهین که جواب بده

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
بدن سازی برای پسر 17 18 ساله لاغر باعث جلوگیری از رشد قد نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
برای افزایش وزن چه باید کرد ؟

باعث عدم رشد قد نمیشه . خیلی حساسید حرکات پاتون رو سبک تر و با برنامه کم فشارتر میتونید انجام بدی.
باید تغذیه مناسب در کنار ورزش مناسب داشته باشید در کنار اینها میتونید از مکملها ورزشی هم استفاده کنید.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از جواب کاملی که دادید !
راهی برای تشخیص تقلبی بودن پودر و کراتین وجود نداره ؟من این چند وقت که مصرف کردم انرژی خوبی داشتم به شدتم همیشه گرسنه ام میشد! پودر True mass رو قیمت 72 من قبلا گرفتم از مربی !
پس من امروز میرم کراتین و همون true mass رو میگیرم !

کراتین اصلی پودری سفید رنگ هست که در بینش چیزی شبیه خرده ریزه برق میزنه . وقتی میخورید زیر دندن باید این خرده شیشه ای بودنش رو حس کنید .
کراتین اصلی در آب حل نمیشه و ته نشین میشه .
البته ملاک های دیگه هم هست. ولی اصلی ترینش اینا بود.

به پلمپ هم توجه نمایید . یه پلمپ مشمایی روش هست یه پلمپ هم زیر در.
اینا ظاهری هست .
در کل بستگی به کسی داره که ازش مکمل میخرید ...

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام ممنون از راهنمایی تون میخواتم بپرسم پروتئین برای من که ضرر نداره و پروتئین خشک بخورم یا چرب واسم پروتئین هم بهم بدهین که جواب بده

اگر مکملتون اصل باشه نه مشکلی نداره ...
پروتئین چرب و خشک نداره . پروتئین ها بسته به نوعشون به پروتئین وی ، کازئین ، ایزوله و ... تقسیم بندی میشن.
بسته به نوع هدف نوعش مشخص میشه .

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
واسه پروتوئین(گینر) هم راهی هست که بشه تشخیص داد اصل ؟ کسی که ازش میخرم تقریبا مطمئن ! :happy:

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
گفتم میخواستم هیکلم خوش فرم بشه و میخواستم شما چه پیشنهادی میدهید که چه پروتئینی بخورم و زیاد جوش و چاق نشم ممنون از راهنماییتون

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
گفتم میخواستم هیکلم خوش فرم بشه و میخواستم شما چه پیشنهادی میدهید که چه پروتئینی بخورم و زیاد جوش و چاق نشم ممنون از راهنماییتون

وزنتو نگفتی !

پروتئین در دز مناسب باعث عضله سازی میشه .
بعد از تمرین میتونی از پروتئین Whey استفاده کنی . قبل از خواب از کازئین .
گلوتامین رو از یاد نبر ! آمینو BCAA هم میتونه در عضله سازی کمکت کنه .

خوش فرم شدن هم بسته در کنار استفاده از مکملهای ورزشی بستگی به برنامه تمرینیت و تغذیه روزانه هم داره !

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
من میخواستم ترونمس بخرم و وزنم 70وشما چند مدت است که باشگاه میریدراستی گلوتامین چه کار میکنه

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
برای افزایش حجم من باید چی بخورم؟سابقه استفاده ار پرتوئین و کراتین رو هم دارم وزنم 2 کیلو با هزار بدبختی میره بالا که مجبور میشم باشگاه رو 1 ماه رها کنم میبینم 3 کیلو اومدم پایین.این دفعه نمیخوام باشگاه رو ولش کنم .
حدود 3 سال هم هست وزنم بالا نمیره میخوام عضله سازی کنم یعنی افزایش حجم داشته باشم.چه پرتوئینی مصرف کنم؟البته قبلا گینر خوردم.اصل هم بود اما....
آمپول ناندرلون بزنم خوبه؟هر 10 روز یه دونه؟
قدم 178 و وزنم 77 کیلو بود یه دوره خفن قبلا برداشتم که وزنم تا 82 بالا اومد ولی 2 ماه ول کردم بازم رسیدم همین جا.تو اون دوره آمینو و پرتوئین و کراتین و مولتی ویتامین میخوردم.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
من میخواستم ترونمس بخرم و وزنم 70وشما چند مدت است که باشگاه میریدراستی گلوتامین چه کار میکنه

برای افزایش وزن ترومس خوبه . به شرط اصل بودن.
بنده از بچگی ورزش میکردم !
گلوتامین آمینو اسیدی هست که هم باعث عدم تحلیل بدن و نگهداری وزن میشه و هم سیستم ایمنی بدن رو تشدید میکنه و به نوعی دیگر در صرفه جویی در منابع پروتئینی برای ساخت عضله میتونه باعث صرفه جویی در مصرف پروتئین بشه!

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
برای افزایش حجم من باید چی بخورم؟سابقه استفاده ار پرتوئین و کراتین رو هم دارم وزنم 2 کیلو با هزار بدبختی میره بالا که مجبور میشم باشگاه رو 1 ماه رها کنم میبینم 3 کیلو اومدم پایین.این دفعه نمیخوام باشگاه رو ولش کنم .
حدود 3 سال هم هست وزنم بالا نمیره میخوام عضله سازی کنم یعنی افزایش حجم داشته باشم.چه پرتوئینی مصرف کنم؟البته قبلا گینر خوردم.اصل هم بود اما....
آمپول ناندرلون بزنم خوبه؟هر 10 روز یه دونه؟
قدم 178 و وزنم 77 کیلو بود یه دوره خفن قبلا برداشتم که وزنم تا 82 بالا اومد ولی 2 ماه ول کردم بازم رسیدم همین جا.تو اون دوره آمینو و پرتوئین و کراتین و مولتی ویتامین میخوردم.

برای افزایش وزن میتونید از گینرها کمک بگیرید . ورزشتون رو ادامه بدید و برای حفظ وزن میتونید از گلوتامین کمک بگیرید.
پروتئین در کنار گینر و آمینو و گلوتامین میتونه بهتون کمک کنه در افزایش وزن بعد از اتمامشون مصرف گلوتامین رو قطع نکنید .... تغذیتون هم رو اصول باشه .
نحوه مصرف اینها هم شرط هست.

reza-kashi

Registered User
لایک‌ها
0
پس میگید پروتئین وی را بخورم جواب میده

بالا