Alone Men
Registered User
- نوشتهها
- 376
- لایکها
- 31
سلام !
منم همین مشکل لاغری رو دارم .قدم 180 و وزنم الان 61 !( عکس اواتارم )! کمتر از 2 ماه میرم باشگاه و حدود 20 روز که هر روز میرم و پروتوئین هم میخورم ( True mass) ! توی این 2 ماه حدود 3.5 کیلو وزنم اومده بالا(قبلا 57 بودم) برنامه غذایی هم دارم ! خواستم ببینم این روند افزایش وزن همینطور ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی میتونم تا 4-5 ماه آینده به 70 برسم ؟ و اینکه همین نوع پروتوئین خوب؟چیز بهتری هست ؟
edit :
امروز رفتم دوباره پودر بگیرم مربی گیر داده میگه کراتین بگیر و دیگه با پروتوئین وزن اضاف نمیکنی ! من اهل بدن سازی حرفه ای نیستم و فقط واسه افزایش وزن رفتم کراتین هم شنیدم واسه کلیه مضر ! نظر شما چیه ؟ چه کنم ؟دوس ندارم واسه افزایش وزن بزنم یه جا دیگه ام رو ناقص کنم !؟ اگه بدونم با همین پودر افزایش وزن (حالا کم هم باشه اشکال نداره! ) دارم همین رو ادامه میدم !
در ضمن میگفت قرص جینسینگ هم دارم تو یه هفته تضمینی 3 کیلو اضافه میکنی ! این رو چیکار کنم ؟
پیشاپیش ممنون ! :blush:
ترومس گینر هست نه پروتئین ! روند افزایش وزن به مرور کند تر میشه ..
تا چندماه دیگه به 70 کیلو هم میتونید برسید ولی با برنامه دقیق ... در ضمن 70 کیلو عضله با وزن اضافه با چربی فرق میکنه !
اگر ترومس اصل باشه بله گینر خوبی هست...
کراتین وزن رو افزایش نمیده بلکه قدرت رو افزایش میده و یه مقدار هم آب زیر پوست میندازه که باعث میشه با قدرت بیشتری وزنه بزنید ! البته برای بار اول شاید تا حدودی بهتون وزن بده...
سعی کن کراتین رو در کنار مکمل دیگه مصرف کنی. مصرف بیش از اندازه و دراز مدتش به کلیه ها فشار میاره.
زیاد به حرف این مربی ها گوش نکن حرف مفت زیاد میزنن ! 3 کیلو در 1 هفته چیزی جز چربی برای شما به ارمغان نمیاره!
با یک برنامه خوب و تغذیه اصولی در کنار مکمل های سالم و مناسب میتونید وزن همراه با کیفیت مناسب اضافه کنید.
بنده به شما مصرف آمینو رو هم توصیه میکنم. همچنین گلوتامین.
اگر از نظر مالی مشکلی ندارید .
کراتین + گینر + آمینو + گلوتامین میتونه افزایش وزنی ایده ال و با کیفیت رو براتون به ارمغان بیاره.
اگر هم نمیخواید زیاد خرج کنید 2 مورد اول در اولویت هستن برای شما...
اینایی که گفتم با توجه به اصل بودن مکمل ها بود نه مکمل های دستپر و قلابی که الان هم کم نیستن.
حواست به مربی هم باشه چون این قشر رو خوب میشناسم . آشغالترین جنس رو برای بیشترین سود به مشتری میدن . بعضی ها هم قوطی مکمل مصرفی رو با موارد مشخص پر و میدن دست مردم.
سعی کن از کیفیت مکمل اطمینان حاصل کنی.
اینارو نگفتم که برای خودم تبلیغ کنم که از بنده خرید کنید . کلی گفتم که حواست جمع باشه از هرکس که میخری.