• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان شبکه م/ا/ه/و/ا/ر/ه/ا/ی Physique با زبان فارسی شروع به کار کرده.
برنامه های خیلی خوبی هم در زمینه بدنسازی و فیتنس داره، آدرس سایتشون:

http://www.physique-tv.com/programs1.aspx?id=3

لیست برنامه ها هم توی همون سایت هستش.
برنامه هاش هم خیلی تخصصی هستش. تبلیغات مکمل های اصل هم لابلای برنامه هاش نشون می ده.
یه برنامه هم داره که در مورد زندگی بدنسازهای بزرگ هستش، رونی کلمن رو امروز نشون داد حالم به هم خورد! همش داشت قرص می خورد!

فرکانسشو بده

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان شبکه م/ا/ه/و/ا/ر/ه/ا/ی Physique با زبان فارسی شروع به کار کرده.
برنامه های خیلی خوبی هم در زمینه بدنسازی و فیتنس داره، آدرس سایتشون:

http://www.physique-tv.com/programs1.aspx?id=3

لیست برنامه ها هم توی همون سایت هستش.
برنامه هاش هم خیلی تخصصی هستش. تبلیغات مکمل های اصل هم لابلای برنامه هاش نشون می ده.
یه برنامه هم داره که در مورد زندگی بدنسازهای بزرگ هستش، رونی کلمن رو امروز نشون داد حالم به هم خورد! همش داشت قرص می خورد!

داش شهرام آپدیت باش!
خیلی وقته فیزیک تی وی برنامه های فارسی داره....
چند وقت پیش هم یه مصاحبه توپ با علی تبریزی داشت...
یه عکسم بذارم حالشو ببرید :دی

DSC02629.jpg

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
فرکانسشو بده
NileSat - 10720

داش شهرام آپدیت باش!
خیلی وقته فیزیک تی وی برنامه های فارسی داره....
چند وقت پیش هم یه مصاحبه توپ با علی تبریزی داشت...
یه عکسم بذارم حالشو ببرید :دی

آخه یه مدت قطع بودش، شایدم من دیگه نداشتمش تازه دوباره گرفتمش.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
اگه منظور از محمد منم من امیر هستم!;)
برای اینتروال راحت ترین کار استفاده از ترمیل ه.
در ضمن یه نکته رو یادتون نره برای کم کردن چربی مهم ترین نکته **** غذاییه.دویدن به تنهایی نمی تونه موثر باشه.
ببخشید امیر جان
خب این **** حتما باید توسط متخصص تغذیه داده بشه یا اینکه از این برنامه های غذایی که تو دنیای مجازی پیدا میشه هم میشه استفاده کرد؟
در ضمن یه سوال دیگه: با یه بدنساز کارکشته صحبت می کردم در مورد کات کردن، گفت که باید پروتئین بخوری و آمینو اسید. پروتئین واسه حجم و آمینو اسید واسه سوزوندن چربی ها! گفت حجم که دادی اون وقت کات می کنی
گفت حجمی که باید 6 ماه کار کنی تا به بدنت اضافه بشه رو با پروتئین می تونی تو 40 روز بدست بیاری
حالا خواستم بدونم این حرفا تا چه حد صحت داره
با تشکر

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
من سه جلسه اي است شروع كردم قدم ١٨٥ و وزنم ٨٢ كيلو شكم دارم در مورد از كاهش وزن صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم كه چطوري با تردميل كمش كنم ميخوام بدنم رو فرم بيفته از دوستان اگه كسي بتونه برام برنامه بده و اينكه هفته اي چند جلسه برم ممنون ميشم ( لطفا زير ديپلم بگيد چون زياد با اصطلاحات اشنا نيستم:blush: ) 

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من سه جلسه اي است شروع كردم قدم ١٨٥ و وزنم ٨٢ كيلو شكم دارم در مورد از كاهش وزن صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم كه چطوري با تردميل كمش كنم ميخوام بدنم رو فرم بيفته از دوستان اگه كسي بتونه برام برنامه بده و اينكه هفته اي چند جلسه برم ممنون ميشم ( لطفا زير ديپلم بگيد چون زياد با اصطلاحات اشنا نيستم:blush: ) 

یه عکس از بالا تنت بزار تا اساتید برنامه بدن
47b20s0.gif

سزت هم نمیخوای باشه حذف کن:happy:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ببخشید امیر جان
خب این **** حتما باید توسط متخصص تغذیه داده بشه یا اینکه از این برنامه های غذایی که تو دنیای مجازی پیدا میشه هم میشه استفاده کرد؟
در ضمن یه سوال دیگه: با یه بدنساز کارکشته صحبت می کردم در مورد کات کردن، گفت که باید پروتئین بخوری و آمینو اسید. پروتئین واسه حجم و آمینو اسید واسه سوزوندن چربی ها! گفت حجم که دادی اون وقت کات می کنی
گفت حجمی که باید 6 ماه کار کنی تا به بدنت اضافه بشه رو با پروتئین می تونی تو 40 روز بدست بیاری
حالا خواستم بدونم این حرفا تا چه حد صحت داره
با تشکر

والا این که توی چه مدت چه مقدار عضله اضافه کنید(یا چقدر چربی کم کنید) علاوه بر بحث تغذیه / تمرین/استراحت به ژنتیک هم خیلی زیاد بستگی داره.
در مورد رژیمهای کات حرفشون درسته مقدار پروتیین مصرفی رو بالا می برید و کربوهیدرات رو کم می کنید.ولی خوب مقدار پروتیین و کربوی مصرفیتون باید بر اساس وزنتون تنظیم بشه.مصرف آمینو هم توی رژیمهای کات خیلی رایجه هم به خاطر سرعت جذب بالا که مانع عضله سوزی میشه و هم به خاطر وجود آمینو اسیدی به نام ال-کارنتین که تاثیر زیادی در چربی سوزی داره.
ولی خوب این که حجمی رو 6 ماه با کار کردن به دست میاری 40 روزه با پروتیین می گیری غلوه! یا شایدم برای فروختن مکمل بهتون این حرف رو زده! حجم زیاد توی مدت زمان کوتاه بدون استفاده از استروئید خیلی سخته.
شما اگه هدفت تناسب اندامه دوره حجم و کات لازم نداری!!مگه این که بخوای مسابقه بدی!
برای برنامه تمرین و تغذیه به نظر من با یه مربی با تجربه صحبت کنی جلوی هدر رفتن وقت و پولت رو می گیره.

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
برای خرید مکمل از خارج از ایران به دوستانی که تو پیتی خرید می کردن ی ام دادیم که یکی از دوستان گفت نگیری بهتره (از لحاظ هزینه) دو نفرشون هم 4 روزه که جوابی ندادن فکر کنم باید بیخیال خریدن از خارج شد
با جستجویی که کردم به فروشگاه صادق سلامی رسیدم
مولف و نویسنده کتاب های
sadegh%20salami%201.jpg

sadegh%20salami%202.jpg

sadegh%20salami%205.jpg

book4%20new.jpg

book3%20new.jpg

sadegh%20salami%206.jpg

sadegh%20salami%207.jpg

book6%20new.jpg

shok.jpg

mokameel.jpg

bearoos.jpg

tarbiat%20modares.JPG

اینم فروشگاهش

اینم فرومش خیلی پرباره
می خواستم بدونم کسی از اساتید از اینجا خرید کردن؟

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان
برای خرید مکمل از خارج از ایران به دوستانی که تو پیتی خرید می کردن ی ام دادیم که یکی از دوستان گفت نگیری بهتره (از لحاظ هزینه) دو نفرشون هم 4 روزه که جوابی ندادن فکر کنم باید بیخیال خریدن از خارج شد
با جستجویی که کردم به فروشگاه صادق سلامی رسیدم
مولف و نویسنده کتاب های
sadegh%20salami%201.jpg

sadegh%20salami%202.jpg

sadegh%20salami%205.jpg

book4%20new.jpg

book3%20new.jpg

sadegh%20salami%206.jpg

sadegh%20salami%207.jpg

book6%20new.jpg

shok.jpg

mokameel.jpg

bearoos.jpg

tarbiat%20modares.JPG

اینم فروشگاهش

اینم فرومش خیلی پرباره
می خواستم بدونم کسی از اساتید از اینجا خرید کردن؟

بلی استاد صادق سلامی یه مدت استاد من بود... تایید میشن! البته نیاز به تایید ندارن!!
فروشگاهشون هم اگر جنس هاش اصل آمریکا نباشه حداقل میتونید امیدوار باشید که تحت لیسانس هست...
اگر کسی هم برنامه لازم داره و واقعا میخواد بدن سازی کنه استاد برنامه میدن (البته اگر تیتیش مامانی هستید بی خیالش بشید!) البته تشریف میبرید باشگاهایی که استاد تمرین میکنن و کلا یه مراحلی مثل آزمایش خون دادن و ... رو طی می کنید جلسه بعدش بهتون برنامه میدن...
موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من 4 ماهه میرم باشگاه.وزنم 75 کیلو بود (چربی زیاد داشتم) الان شدم 61 کیلو (همزمان **** هم میگیرم).قدم هم 170 هست الان وزنم نسبت به قدم کمه.میخواستم ببینم چی باید استفاده کنم که بتونم وزنم رو بیشتر کنم البته بدون اینکه دوباره چاق بشم. تعریف مای فیوژن گاسپاری (پروتئین) رو شنیدم آیا خوبه برای اینکه بدون اینکه چاق بشم یه کم توی عضلانی تر شدن کمکم کنه؟از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که هنوز هم دارم **** میگیرم و خیلی کم برنج و نون و ... استفاده میکنم اگه یه کم بخوام بیشترش کنم میترسم دوباره چاق بشم پس تکلیفم چیه الان؟! قبلا زیاد میخوردم ولی الان بیش از حد کم میخورم میترسم یه کم بیشتر بخورم شکمم بزرگ بشه.

پیشاپیش ممنون

کسی نیست به ما کمک کنه :(

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بلی استاد صادق سلامی یه مدت استاد من بود... تایید میشن! البته نیاز به تایید ندارن!!
فروشگاهشون هم اگر جنس هاش اصل آمریکا نباشه حداقل میتونید امیدوار باشید که تحت لیسانس هست...
اگر کسی هم برنامه لازم داره و واقعا میخواد بدن سازی کنه استاد برنامه میدن (البته اگر تیتیش مامانی هستید بی خیالش بشید!) البته تشریف میبرید باشگاهایی که استاد تمرین میکنن و کلا یه مراحلی مثل آزمایش خون دادن و ... رو طی می کنید جلسه بعدش بهتون برنامه میدن...
موفق باشید

در تائید صحبت های اقا حامد بگم که استاد سلامی خودش فروشنده نیست اما محصولات فروشگاه
مورد تائید ایشون هست و یه جورایی ضمانت ایشون پشتش هست و از دبی تهیه میشن
من تا اونجایی که دیدم کسی ناراضی نبوده البته قیمتشونم یه کم بالاست اما همین
میتونه یکی از دلایلی باشه که مکمل های اصل تهیه میشن

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
والا این که توی چه مدت چه مقدار عضله اضافه کنید(یا چقدر چربی کم کنید) علاوه بر بحث تغذیه / تمرین/استراحت به ژنتیک هم خیلی زیاد بستگی داره.
در مورد رژیمهای کات حرفشون درسته مقدار پروتیین مصرفی رو بالا می برید و کربوهیدرات رو کم می کنید.ولی خوب مقدار پروتیین و کربوی مصرفیتون باید بر اساس وزنتون تنظیم بشه.مصرف آمینو هم توی رژیمهای کات خیلی رایجه هم به خاطر سرعت جذب بالا که مانع عضله سوزی میشه و هم به خاطر وجود آمینو اسیدی به نام ال-کارنتین که تاثیر زیادی در چربی سوزی داره.
ولی خوب این که حجمی رو 6 ماه با کار کردن به دست میاری 40 روزه با پروتیین می گیری غلوه! یا شایدم برای فروختن مکمل بهتون این حرف رو زده! حجم زیاد توی مدت زمان کوتاه بدون استفاده از استروئید خیلی سخته.
شما اگه هدفت تناسب اندامه دوره حجم و کات لازم نداری!!مگه این که بخوای مسابقه بدی!
برای برنامه تمرین و تغذیه به نظر من با یه مربی با تجربه صحبت کنی جلوی هدر رفتن وقت و پولت رو می گیره.
راستش هدف من شرکت تو مسابقات خاصی نیست، اما دلم می خواد یه بدن پرفکت داشته باشم و از لحاظ استقامت بدنی هم مشکلی نداشته باشم. بدنی عضلانی و پف کرده رو دوست ندارم واسه همین دنبال برنامه های کات کردن هستم و راستشو بخواید بدن ایده آلی که مدنظر منه اینه!
fframd7q59ewz8uqcgt.jpg

فرم بدنی من تقریبا همینجوره، از نظر چهارشونه نبودن و پهن نبودن سرشونه ها و ...
برای داشتن همچین بدنی باید از **** های کات استفاده کرد دیگه، درسته؟

Last edited:

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
راستش هدف من شرکت تو مسابقات خاصی نیست، اما دلم می خواد یه بدن پرفکت داشته باشم و از لحاظ استقامت بدنی هم مشکلی نداشته باشم. بدنی عضلانی و پف کرده رو دوست ندارم واسه همین دنبال برنامه های کات کردن هستم و راستشو بخواید بدن ایده آلی که مدنظر منه اینه!
fframd7q59ewz8uqcgt.jpg

پ.ن: تا حجمی نباشه کاتی وجود نداره! و اینم اشتباه محضه که بعضی ها از اول فکر میکنن میتونن بدون حجم کات کنن... مگر بدن ساز های حرفه ای!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
fframd7q59ewz8uqcgt.jpg

سروش جان :

نظرت محترمه اما به نظر من رونالدو بدن قشنگی نداره ... اگر دقت کنی سینه هاش به بدنش نمیاد

مقداری تو رفتست ... سینش نسبت به بدنش کوچیکتر و کم عرض تر هست

--------------

@ حامد :

این آواتار منو ببین ... این به نظرت چه دوره هایی رفته که این تفکیک بدنی رو داره ؟

به حالت بتزو - پشت بازو و سینش دقت کن ... من تا حالا هیکل به این زیبایی تو عمرم ندیدم

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
@ حامد :

این آواتار منو ببین ... این به نظرت چه دوره هایی رفته که این تفکیک بدنی رو داره ؟

به حالت بتزو - پشت بازو و سینش دقت کن ... من تا حالا هیکل به این زیبایی تو عمرم ندیدم

دوره هاش که دوره های خاصی نبوده ولی مکمل اصل خورده + دوره های کلن بوترول و سومای اصل!!

من بدن جیسون استاتهام رو خیلی دوست دارم (+ بازیش البته!) ، مخصوصا وقتی صلیبی پشتش رو می بینم کیف می کنم، لامصب تا دلت بخواد دوره سوما رفته! حیف قدش یه کم کوتاس...

jason-statham.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آواتار Ronan واقعا عالیه.بدنش خیلی توپه مخصوصا شکم و سینه هاش.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوره هاش که دوره های خاصی نبوده ولی مکمل اصل خورده + دوره های کلن بوترول و سومای اصل!!

من بدن جیسون استاتهام رو خیلی دوست دارم (+ بازیش البته!) ، مخصوصا وقتی صلیبی پشتش رو می بینم کیف می کنم، لامصب تا دلت بخواد دوره سوما رفته! حیف قدش یه کم کوتاس...

jason-statham.jpg

یه دوره خاص فکر کنم رفته باشه ... حالا مربیمو دیدم ازش میپرسم ... چون بدنش استثنایی تفکیک شده

سایز همه چی به همه چیش میخوره ... مثلا همین عکسی که گذاشتی بدن خوبی داره اما سینه هاشو نگاه کن

کوچیکه ... برای این بدن کوچیکه ... مثل سینه رونالدو که به بدنش نمیاد

آواتار Ronan واقعا عالیه.بدنش خیلی توپه مخصوصا شکم و سینه هاش.

تو عمرم همچین بدنی ندیدم

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوستان من وقتی جلو بازو هالتر می رم ، ساعد دستام درد می گیره ، فکر کنم خیلی عضلاتیش ضعیفه
چه حرکاتی برای ساعد خوبه ؟ ( از بالای مچ تا آرنج)

بالا