• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نبینم این تاپیک گرد و خاک بشینه روش !
خب من امروز اولین روز بارگیری کراتینم بود ! همون کراتین معروف که قبلا وصفش شده بود :D
مزه اش و طعمش هیچ فرقی با اونی که قبلا استفاده کرده بودم نداشت!
البته اولین سروینگ رو که خوردم اب زیاد ریختم حدود 1.5 لیتر دیدم مزه اب میده
اما سروینگ عصر رو که خوردم روش نوشته بود 12 اونس که میشه معادل 350 گرم حدودا
که من حدود 650 گرم اب ریختم خوب بود !

برای عظلات زیر بغل چه حرکاتی رو پیشنهاد می کنید ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نبینم این تاپیک گرد و خاک بشینه روش !
خب من امروز اولین روز بارگیری کراتینم بود ! همون کراتین معروف که قبلا وصفش شده بود :D
مزه اش و طعمش هیچ فرقی با اونی که قبلا استفاده کرده بودم نداشت!
البته اولین سروینگ رو که خوردم اب زیاد ریختم حدود 1.5 لیتر دیدم مزه اب میده
اما سروینگ عصر رو که خوردم روش نوشته بود 12 اونس که میشه معادل 350 گرم حدودا
که من حدود 650 گرم اب ریختم خوب بود !

برای عظلات زیر بغل چه حرکاتی رو پیشنهاد می کنید ؟

والا بهترین حرکات حجم ساز بعد از بارفیکس: زیربغل سیم کش دست باز از جلو/زیربغل سیم کش مچ بر عکس و زیر بغل هالتر خم هستند.البته من با لیفت میونه خوبی ندارم به همین اسمی ازش نیاوردم.اما اگه منظورت اینه که برنامه واسه زیربغل چی پیشنهاد می کنید خوب می تونم بهت یک برنامه نمونه واسه تازه کارها بدم (از یه منبع معتبر)
دلیل این که سیم کش دست باز از جلو رو اول نوشتم اینه که جایی خوندم که طبق یک تحقیق از نظر درگیری فیبرهای عضلانی بیشترین درگیری برای عضلات زیربغل در این حرکته و سیم کش مچ برعکس با اختلاف کمی بعد از این حرکت قرار می گیره.اگه خواستی می تونم منبعش رو واست پیدا کنم.

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
والا بهترین حرکات حجم ساز بعد از بارفیکس: زیربغل سیم کش دست باز از جلو/زیربغل سیم کش مچ بر عکس و زیر بغل هالتر خم هستند.البته من با لیفت میونه خوبی ندارم به همین اسمی ازش نیاوردم.اما اگه منظورت اینه که برنامه واسه زیربغل چی پیشنهاد می کنید خوب می تونم بهت یک برنامه نمونه واسه تازه کارها بدم (از یه منبع معتبر)
دلیل این که سیم کش دست باز از جلو رو اول نوشتم اینه که جایی خوندم که طبق یک تحقیق از نظر درگیری فیبرهای عضلانی بیشترین درگیری برای عضلات زیربغل در این حرکته و سیم کش کش مچ برعکس با اختلاف کمی بعد از این حرکت قرار می گیره.اگه خواستی می تونم منبعش رو واست پیدا کنم.
سیم کش دست باز با دست جمع چه فرقی میکنه ؟ بعضی حرکات هست که دست جمع و دست باز داره از نظر تاثیر گذاری رو
عظله با هم فرف میکنن یا نوع عظله ای که روش تاثیر میزارن !
ممنون میشم برنامه رو برام بزاری درضمن اسم حرکات رو به انگلیسی می تونی برام بزاری( اگر شد) !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سیم کش دست باز با دست جمع چه فرقی میکنه ؟ بعضی حرکات هست که دست جمع و دست باز داره از نظر تاثیر گذاری رو
عظله با هم فرف میکنن یا نوع عظله ای که روش تاثیر میزارن !
ممنون میشم برنامه رو برام بزاری درضمن اسم حرکات رو به انگلیسی می تونی برام بزاری( اگر شد) !

سلام.
بله نوع گیرش مختلف فشار رو تغییر میده.
زیربغل سیم کش دست باز از جلو حرکتیه برای ایجاد پهنا در بخش بالای زیربغل اما زیربغل دست جمع مچ برعکس فشار رو رو بخش پایینی وارد می کنه و برای افزایش طول موثره.
برنامه برای مبتدیها:
بارفیکس دست باز 3 ست 10-12
زیربغل هالتر خم 3 ست 10-12
زیربغل قایقی 3 ست 10-12
فیله 4 ست 15-20
یا
ددلیفت 3 ست 10-12
زیربغل تی بار 3 ست 10-12
فیله 4 ست 15-20

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جون هر کی دوست دازی زیر بغلتو بزرگ نکن و گلدونی نشو که بی ریخت ترین هیکل ممکن میشه

خدا اگر این زیر بغل رو از انسانها بگیره عالی میشه

چقدررر من از زیر بغل و کول بدم میاد :(

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
جون هر کی دوست دازی زیر بغلتو بزرگ نکن و گلدونی نشو که بی ریخت ترین هیکل ممکن میشه

خدا اگر این زیر بغل رو از انسانها بگیره عالی میشه

چقدررر من از زیر بغل و کول بدم میاد :(

:دی!!
از قرار معلوم شما فیتنس رو ترجیح میدی.کول توی لباس خیلی خوب نشون میده که!!البته اگه زیاد حجیم نباشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
:دی!!
از قرار معلوم شما فیتنس رو ترجیح میدی.کول توی لباس خیلی خوب نشون میده که!!البته اگه زیاد حجیم نباشه.

10000 % فیتنس رو ترجیح میدم ... بدن باید خشک و متناسب باشه ... کول و زیر بغل جدا حال منو بد میکنن

در هر صورت من به هیچ وجه طرفدار هیکل بزرگ - زیر بغل V شکل ... کول به هر شکلش نیستم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سلام.
بله نوع گیرش مختلف فشار رو تغییر میده.
زیربغل سیم کش دست باز از جلو حرکتیه برای ایجاد پهنا در بخش بالای زیربغل اما زیربغل دست جمع مچ برعکس فشار رو رو بخش پایینی وارد می کنه و برای افزایش طول موثره.
برنامه برای مبتدیها:
بارفیکس دست باز 3 ست 10-12
زیربغل قایقی 3 ست 10-12
فیله 4 ست 15-20
یا
ددلیفت 3 ست 10-12
زیربغل تی بار 3 ست 10-12
فیله 4 ست 15-20
ممنون خب من خودمم دنبال بدن فیتنسی هستم می خوام که زیر بغل رو هماهنگ با بقیه عظلات پرورش بدم اما
نه اینکه هفتی بشه ! بعد مگه فیتنس کار زیر بغل ندارن ؟ یعنی روی این غظله کار نمی کنن ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون خب من خودمم دنبال بدن فیتنسی هستم می خوام که زیر بغل رو هماهنگ با بقیه عظلات پرورش بدم اما
نه اینکه هفتی بشه ! بعد مگه فیتنس کار زیر بغل ندارن ؟ یعنی روی این غظله کار نمی کنن ؟

خودمم فیتنس کار می کنم!
چرا آقا روی همه قسمتها کار می کنن ولی کلا دنبال حجم زیاد نیستن.یعنی برنامه غذایی یه فیتنس کار اجازه اونقدر حجم گرفتن رو نمیده.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خودمم فیتنس کار می کنم!
چرا آقا روی همه قسمتها کار می کنن ولی کلا دنبال حجم زیاد نیستن.یعنی برنامه غذایی یه فیتنس کار اجازه اونقدر حجم گرفتن رو نمیده.
چه خوب ! برنامه غذایی فیتنس کارها باید چطوری باشه ؟
برنامه تمرینی شون چطور ؟
چون تو سایتهای ایرانی همه دنبال پرورش اندام هستن!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
چه خوب ! برنامه غذایی فیتنس کارها باید چطوری باشه ؟
برنامه تمرینی شون چطور ؟
چون تو سایتهای ایرانی همه دنبال پرورش اندام هستن!

ببینید این کار من نیست.شما باید با یه مربی با تجربه مشورت کنید که با توجه به قد/وزن/نوع استخوان بندی/میزان چربی مشخص کنه که شما نیاز به کاهش وزن دارید یا افزایش بعد **** غذاییتون رو تنظیم کنه.

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلاام.
یکی برام اینا رو آورده
1- 2 تا آمینو اسید 450 عددی 4800
2- 3 تا کراتین 300 گرمی
3- کربو پروتیین 15 پاوندی!

من 180 قد و 88 ورن دارم .. اینا رو چطوری بخورم؟ همون حوری که روش نوشته؟؟؟ زیاد نیست؟؟؟
مرسی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلاام.
یکی برام اینا رو آورده
2- 3 تا کراتین 300 گرمی

من 180 قد و 88 ورن دارم .. اینا رو چطوری بخورم؟ همون حوری که روش نوشته؟؟؟ زیاد نیست؟؟؟
مرسی

سلام
اگه اسم برندها رو می نوشتید بهتر بود.
مورد اول و دوم مشکلی برای مصرفش ندارید ولی مورد سوم با توجه به قد و وزن شما گینر(کربو پروتیین) به دردتون نمی خوره.شما پروتیین وی درصد بالا نیاز دارید.البته اگه هدفتون وزن اضاف کردن خوب گینر به دردتون می خوره!
اسم برندها رو بزارید بهتر می تونم در مورد نحوه و مقدار مصرف راهنماییتون کنم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلاام.
یکی برام اینا رو آورده
2- 3 تا کراتین 300 گرمی

مرسی

سلام

شما با این قد و وزن کربو پروتئین می خوای چی کار ؟! همون کراتینشم خیلی ها ممکنه برای شما لازم ندونن اگرچه من می دونم ! ( نظر من مهمه :happy: ) ولی اونم 3 تا 300 گرمی لازم نیست فعلا

البته هدفتونم مهمه ها
بادی بیلدینگ یا فیتنس ؟
اگر فیتنسی که رسما دور کربو پروتئین رو یک خط قرمز بکش . اگرم بدنسازی هستی خط بکش بازم . این نظر منه البته

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اگه اسم برندها رو می نوشتید بهتر بود.
مورد اول و دوم مشکلی برای مصرفش ندارید ولی مورد سوم با توجه به قد و وزن شما گینر(کربو پروتیین) به دردتون نمی خوره.شما پروتیین وی درصد بالا نیاز دارید.البته اگه هدفتون وزن اضاف کردن خوب گینر به دردتون می خوره!
اسم برندها رو بزارید بهتر می تونم در مورد نحوه و مقدار مصرف راهنماییتون کنم.

کراتین ها mhp
آمینو dymatiz
پروتیین mvp

یعنی این پروتیین رو چی کار کنم من؟؟ 7 کیلو رو؟؟ نخورم؟؟
ر مورد میزام مصرف هم بگید روش نوشته ولی نمیدونم منم همون قد بخورم یا نه!!
چند روز تمرین خوبه؟؟؟
مرسیییییییی

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام

شما با این قد و وزن کربو پروتئین می خوای چی کار ؟! همون کراتینشم خیلی ها ممکنه برای شما لازم ندونن اگرچه من می دونم ! ( نظر من مهمه :happy: ) ولی اونم 3 تا 300 گرمی لازم نیست فعلا

البته هدفتونم مهمه ها
بادی بیلدینگ یا فیتنس ؟
اگر فیتنسی که رسما دور کربو پروتئین رو یک خط قرمز بکش . اگرم بدنسازی هستی خط بکش بازم . این نظر منه البته

سلام. مرسی..
هدفم اینه که میخوام بازو ها و سرشونه ها در حد خفنی گنده بشه :دی
چجوری بخورم ایننا رو؟؟ امروز همه رو خوردم چشمام جایی رو نمیبینه :دی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
کراتین ها mhp
آمینو dymatiz
پروتیین mvp

یعنی این پروتیین رو چی کار کنم من؟؟ 7 کیلو رو؟؟ نخورم؟؟
ر مورد میزام مصرف هم بگید روش نوشته ولی نمیدونم منم همون قد بخورم یا نه!!
چند روز تمرین خوبه؟؟؟
مرسیییییییی

ببینید اگه محصولتون MVP Incredible BULK باشه که اصلا از نزدیکش هم شما رد نشو!!به درد شما اصلا نمی خوره!!80% کربو هیدرات داره و فقط 20% پروتئین! این محصول توی هر سروینگ 1000 کالری انرژی داره یعنی به درد کسی می خوره که شدیدا کمبود وزن داره(تو مایه های گاندی) یا توی دوره حجمه.

bulkkkk.JPG

اما در مورد بقیه:
کراتین مونوهیدرات حتما به دردتون می خوره چون علاوه بر تاثیری که روی عضله سازی داره روی کاهش چربی هم موثره.البته بهتره حداقل یک ماه اول رو بدون کراتین کار کنید چون ظرف یک ماه اول بدن واکنش خیلی خوبی نسبت به تمرینات با وزنه نشون میده چه از نظر افزایش توده عضلانی و چه از نظر افزایش قدرت.بعد از اون به صورت دوره ای می تونید استفاده کنید.

آمینو هم یه جا خیلی به دردت می خوره اونم قبل از تمرین هوازیه.شما 4-5 گرم بخورید دیگه با خیال راحت می تونید هوازی انجام بدین بدون این که نگران از دست دادن عضله باشید.کلا آمینو کاربردش بیشتر توی رژیمهای کاته به دلیل این که خیلی سریع آمینو اسیدهای لازم رو در اختیار بدن قرار میده.

برای شما اصلی ترین هدف الان باید کم کردن توده چربی باشه.یعنی **** با کربوهیدرات پایین و درصد پروتیین بالا.

در کل مکملهایی که الان به نظر من به درد شما می خوره اینهاست:
وی پروتئین/ مولتی ویتامین مینرال / ویتامین سی / چای سبز/ ال کارنتین/ cla و گلوتامین

سلام

البته هدفتونم مهمه ها
بادی بیلدینگ یا فیتنس ؟

به به!کم پیدایی؟!:)
در مورد کراتین و کربو پروتیین کاملا باهات موافقم.

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ببینید این کار من نیست.شما باید با یه مربی با تجربه مشورت کنید که با توجه به قد/وزن/نوع استخوان بندی/میزان چربی مشخص کنه که شما نیاز به کاهش وزن دارید یا افزایش بعد **** غذاییتون رو تنظیم کنه.
شما خودت از این مربی که باهاش کار میکنی راضی هستی؟
من کلا چند کیلو کمبود وزن دارم اما نمی خوام چزبی اضافه کنم می خوام حجم خشک بگیرم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شما خودت از این مربی که باهاش کار میکنی راضی هستی؟
من کلا چند کیلو کمبود وزن دارم اما نمی خوام چزبی اضافه کنم می خوام حجم خشک بگیرم

والا من کلا دو دوره برنامه تمرینی گرفتم از یه مربی. خوب بود. ولی الان هم برنامه تمرینی و هم برنامه غذاییم رو با توجه به شناختی که از بدنم دارم و با توجه به منابعی که مطالعه می کنم خودم تنظیم می کنم.
البته مطمئنا کمک گرفتن از یک مربی با سواد که صرفا هدفش پر کردن جیب خودش نباشه خیلی کمک می کنه ولی متاسفانه کمیابه!به هر کدومشون می گی سلام سریع میگه مکملهات رو خودم بهت میدم می خوای چقدر هزینه کنی؟!!!

بالا