• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
داداش شما مربی هستی ؟ من 3 سال بیشتر سابقه تمرین ندارم ولی به نظره من بدنسازی با مکمل از ورزش برای سلامتی دور شده چون کلا کراتین مردود اعلام شده ( وزارت بهداشت آمریکا هیچکدومشون تایید نمیکنن ) بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر متاسفانه امروزه هرکی میره بدنسازی بدنش یکم باد میکنه حس مربیگری بر میداره هیکل قشنگ به معنی مربگری خوب نیست البته منظورم به شما نبود کلا کسایی رو میگم که تو این باشگاهای بدنسازی پرن :wacko: امیداورم موفق باشین

البته روی صحبت شما با کس دیگه ای بود ولی یک سری از حرفهات اینقدر غلطه که نتونستم جواب ندم!
اولا کی میگه بدنسازی با مکمل از سلامتی دور شده؟!!!میشه نمونه بیاری؟!
در مورد کراتین :کراتین یک ماده طبیعیه که توی بدن تولید میشه الان 15 سال از تولیدش میگذره اگه کوچکترین ضرری براش ثابت شده بود تا حالا fda از بازار جمعش کرده بود!کراتین یکی از مفیدترین مکملهاییه که تولید میشه!
در مورد تاییدیه وزارت بهداشت که فکر کنم منظورت fda باشه تاییدیه گرفتن از FDA واقعا پروسه زمان بریه یعنی تا تاثیرات طولانی مدت یک مکمل رو بررسی نکنه بهش تاییدیه نمیده هر چند گرفتن این تاییدیه الزامی نیست.تقریبا می تونم بگم بیشتر از 90 درصد مکمها این تاییدیه رو ندارن.
بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر

دوست عزیز در بدنسازی بیشتر همیشه به معنی بهتر نیست ایشون کاملا درست میگن که تمرین حداکثر باید یک ساعت باشه چون طولانی کردن زمان تمرین فقط باعث ترشح زیاد کورتیزول و عضله سوزی میشه.تمرین اگه با شدت درست انجام بشه بین 45 دقیقه تا یک ساعت تموم میشه. در غیر این صورت حالت فرسایشی پیدا میکنه مصرف کراتین برای طولانی تر کردن زمان تمرین نیست برای افزایش توان در حین تمرینه!
شما که به قول خودت 3 سال سابقه تمرین داری بهتره یک کم بیشتر در این مورد مطالعه داشته باشی.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
داداش شما مربی هستی ؟ من 3 سال بیشتر سابقه تمرین ندارم ولی به نظره من بدنسازی با مکمل از ورزش برای سلامتی دور شده چون کلا کراتین مردود اعلام شده ( وزارت بهداشت آمریکا هیچکدومشون تایید نمیکنن ) بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر متاسفانه امروزه هرکی میره بدنسازی بدنش یکم باد میکنه حس مربیگری بر میداره هیکل قشنگ به معنی مربگری خوب نیست البته منظورم به شما نبود کلا کسایی رو میگم که تو این باشگاهای بدنسازی پرن :wacko: امیداورم موفق باشین

ایول تاپیک خوابیده بود آوردیش بالا :دی
جدای از شوخی اول از همه بنده هیچ ادعایی نکردم که مربی هستم یا حتی کمک مربی! ولی چیزهایی که بلدم رو هم دوست دارم با دوستان به اشتراک بذارم، در ضمن شما هیکل بنده رو ندیدی منم مال شما رو! پس درباره هیکل همدیگه نقدی نمی کنیم!

پاسخ سوالاتتون هم کاملا واضحه! کراتین هیچ وقت از سمت وزارت بهداشت آمریکا رد نشده اگر اینطور بود الان خط قرمز FDA روش کشیده شده بود مثل خیلی از مکمل ها! الانم اصلا راجع به مکانیزم کار کراتین توضیحی نمیدم چون توی صفحات قبل من و دوستان دیگه کاملا توضیح دادن....
در مورد سوال بعدی که میگی کراتین بخوره بعد 45 دقیقه تمرین کنه باید خدمتتون عرض کنم تمرین مفید و خوب باید بین 1 ساعت تا 1.5 تموم شه! این 1.5 هم برای تمرینات سنگینی که واقعا بدن سازای حرفه ای انجام میدن لازمه تا بتونن برنامشون رو تموم کنن! برای افراد مبتدی همون 45 دقیقه تا 1 ساعت تمام!
کراتین باعث میشه که شما شدت تمرین رو بتونی ببری بالاتر نه اینکه بخوای بیشتر توی باشگاه بمونی و تمرین کنی!
بعدش اگر تمرین کردید فقط بدن رو الکی خسته کردید و به زبون ساده بدن دیگه سوختی نداره که در اختیار سلول ها بذاره پس میره سراغ عضلات و از اونا به عنوان سوخت استفاده میکنه!
اگرم به حرفای من شک داری و سند و مدرک میخوای هم سند و مدرک فارسی از معتبرترین مربی ها برات میذارم هم 1000 تا منبع خارجی...
ایشالا که قانع شدی...
پیروز باشی:)

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام آقا

قد: 185
وزن 89

هدف: کاهش چربی و بدنسازی

برنامه روزانه کنونی

7 کیلومتر پیاده روی با سرعت 6.5 کیلومتر در مدت 50 دقیقه = سوزاندن بیش از 400 کالری

بعد از پیاده روی، 1.30 ساعت تمرینات بدنسازی انجام میدادم(بدون برنامه)

کپسول چربی سوز اکسی پرو هم مصرف می کنم(صبح و ظهر 1 عدد- نیم ساعت قبل از صبحانه و ناهار با اختلاف 7 ساعت)

دوستان فرمودند که برنامه تمریناتی بالا(تردمیل و بعد بدنسازی) باعث ضرر و آسیب دیدگی بدن می شود

از اساتید راهنمایی می خواهم(برنامه تمرینی استفاده از تردمیل و بدنسازی)

با تشکر

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام آقا

قد: 185
وزن 89

هدف: کاهش چربی و بدنسازی

برنامه روزانه کنونی

7 کیلومتر پیاده روی با سرعت 6.5 کیلومتر در مدت 50 دقیقه = سوزاندن بیش از 400 کالری

بعد از پیاده روی، 1.30 ساعت تمرینات بدنسازی انجام میدادم(بدون برنامه)

کپسول چربی سوز اکسی پرو هم مصرف می کنم(صبح و ظهر 1 عدد- نیم ساعت قبل از صبحانه و ناهار با اختلاف 7 ساعت)

دوستان فرمودند که برنامه تمریناتی بالا(تردمیل و بعد بدنسازی) باعث ضرر و آسیب دیدگی بدن می شود

از اساتید راهنمایی می خواهم(برنامه تمرینی استفاده از تردمیل و بدنسازی)

با تشکر

برنامه پیاده رویت خوبه، فقط قبل از صبحانه باشه و کاملا ناشتا باشید تا چربی سوزی تاثیر بیشتری داشته باشه...
تمرینات بدن سازی بعد از دویدن اصلا ایده جالبی نیست، تمرینات رو عصر انجام بدید خیلی بهتره...
اگر هم برنامه تمرین میخوایید سابقه تمرین رو بگید در ضمن اگر آسیب دیدگی یا بیماری هم دارید بگید...
موفق باشی

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
هیچ بیماری و آسیب دیدگی ندارم

چه موقع پیاده روی کنم در طی روز؟
چه موقع تمرینات بدنسازی انجام بدم؟

فقط چند روزه که بدنسازی کار می کنم

لطفا برنامه ایی بدید که بیشترین تاثیر چربی سوزی و عضله سازی رو داشته باشه

با تشکر

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
هیچ بیماری و آسیب دیدگی ندارم

چه موقع پیاده روی کنم در طی روز؟
چه موقع تمرینات بدنسازی انجام بدم؟

فقط چند روزه که بدنسازی کار می کنم

لطفا برنامه ایی بدید که بیشترین تاثیر چربی سوزی و عضله سازی رو داشته باشه

با تشکر

پیاده روی و دویدن به نظر من فقط صبح ها ناشتا 30 دقیقه - 45 دقیقه مناسبه...
**** تر تمیز بگیرید صفحات قبل رو بخون میفهمی چی میگم، مصرف چربی و کربوهیدرات رو بیار پایین و در عوض مصرف پروتیین رو ببر بالا...
چربی سوز مصرف می کنی آب زیاد مصرف کن...
برنامه هم یه 3 روز در هفته برات می فرستم انجام بده فعلا 2 ماه تا بعدش عکس برام بفرستی و یه برنامه مخصوص خودت اگر خواستی بنویسم...
برنامه زیاد ریطی به چربی سوزی نداره چون هوازی نیست ولی عضله سازی شما به نوع برنامه مرتبط هست...
برای چربی سوزی فقط روی ورزش های هوازی در کنار بدن سازی فکر کنید مثل دوچرخه سواری، دو، و ...
موفق باشی

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

اگه میشه یه برنامه برای تیکه کردن عضلات شکم بدین .
کلا شکم از اول زیاد کار نکردم اما می خوام شروع کنم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام

اگه میشه یه برنامه برای تیکه کردن عضلات شکم بدین .
کلا شکم از اول زیاد کار نکردم اما می خوام شروع کنم .

اگه چربی روی شکمتون کمه خوب 3 جلسه در هفته 1 جلسه زیر شکم و دو جلسه روی قسمت میانی و بالایی شکم کار کنید (یا بر عکس 2 جلسه زیر شکم و 1 جلسه بالایی و میانی).هر جلسه 4 ست تعدادی که عضلات کاملا منقبض بشن.
اما اگه منظور آب کردن چربی روی شکمه خوب قضیه فرق می کنه.
هیچ برنامه معجزه گری وجود نداره. 3 جلسه 30-45 دقیقه ای در هفته هوازی کار کنید بصورت اینتروال.ترجیحا اول صبح با شکم خالی اگه مقدر نبود بعد از تمرین با وزنه.
کالری مورد نیاز بدنتون رو بر اساس وزنتون حساب کنید و هر هفته10-15 درصد کالری مصرفی رو کاهش بدین.مثلا اگه وزنتون 90 کیلو باشه کالری مورد نیازتون 2700 کالری در روزه(تقریبا) هفته اول 300-400کالری کم کنید.یعنی حدود 2300 کالری در روز مصرف کنید هفته بعد 300 کالری کم کنید.
رژیمتون کم کربو باشه.تعداد وعده ها 6 وعده کوچیک شامل کربوهیدرات پیچیده مثل حبوبات غلات کامل برنج قهوه ای سیب زمینی شیرین نان کامل سبزیجات(مثل بروکلی) باشه و پروتیین مصرفیتون بالا باشه.تقریبا 2 گرم به ازا هر کیلو وزن بدنتون.از 4 ساعت قبل خواب مصرف کربو رو قطع کنید.
مصرف آب بالا باشه 8-12 لیوان در روز.
مصرف میوه ها رو محدود کنید به غیر از سیب یا یه سری میوه هایی که شاخص گلیسمیکشون پایینه.
تمرین با وزنه رو سعی کنید با شدت انجام بدید یعنی استراحت بین ستها کمتر از یک دقیقه باشه و بین د و حرکت 2-3 دقیقه.
مصرف یه سری مکملها کمکتون می کنه.مثل امگا3 / cla / کرومیوم پیکولینات / چای سبز / ال کارنتین / کافئین.
هر 10 روز یک بار مصرف کربو رو افزایش بدید که سطح سوخت و ساز بدنتون(سرعت متابولیزم) پایین نیاد.البته حساب شده این کار رو انجام بدید که زحمتتون رو هدر نده.
خواستید می تونم یه نمونه برنامه غذایی بهتون بدم که بر اساس برنامه غذاییت رو تنظیم کنی.

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
اگه چربی روی شکمتون کمه خوب 3 جلسه در هفته 1 جلسه زیر شکم و دو جلسه روی قسمت میانی و بالایی شکم کار کنید (یا بر عکس 2 جلسه زیر شکم و 1 جلسه بالایی و میانی).هر جلسه 4 ست تعدادی که عضلات کاملا منقبض بشن.
اما اگه منظور آب کردن چربی روی شکمه خوب قضیه فرق می کنه.
هیچ برنامه معجزه گری وجود نداره. 3 جلسه 30-45 دقیقه ای در هفته هوازی کار کنید بصورت اینتروال.ترجیحا اول صبح با شکم خالی اگه مقدر نبود بعد از تمرین با وزنه.
کالری مورد نیاز بدنتون رو بر اساس وزنتون حساب کنید و هر هفته10-15 درصد کالری مصرفی رو کاهش بدین.مثلا اگه وزنتون 90 کیلو باشه کالری مورد نیازتون 2700 کالری در روزه(تقریبا) هفته اول 300-400کالری کم کنید.یعنی حدود 2300 کالری در روز مصرف کنید هفته بعد 300 کالری کم کنید.
رژیمتون کم کربو باشه.تعداد وعده ها 6 وعده کوچیک شامل کربوهیدرات پیچیده مثل حبوبات غلات کامل برنج قهوه ای سیب زمینی شیرین نان کامل سبزیجات(مثل بروکلی) باشه و پروتیین مصرفیتون بالا باشه.تقریبا 2 گرم به ازا هر کیلو وزن بدنتون.از 4 ساعت قبل خواب مصرف کربو رو قطع کنید.
مصرف آب بالا باشه 8-12 لیوان در روز.
مصرف میوه ها رو محدود کنید به غیر از سیب یا یه سری میوه هایی که شاخص گلیسمیکشون پایینه.
تمرین با وزنه رو سعی کنید با شدت انجام بدید یعنی استراحت بین ستها کمتر از یک دقیقه باشه و بین د و حرکت 2-3 دقیقه.
مصرف یه سری مکملها کمکتون می کنه.مثل امگا3 / cla / کرومیوم پیکولینات / چای سبز / ال کارنتین / کافئین.
هر 10 روز یک بار مصرف کربو رو افزایش بدید که سطح سوخت و ساز بدنتون(سرعت متابولیزم) پایین نیاد.البته حساب شده این کار رو انجام بدید که زحمتتون رو هدر نده.
خواستید می تونم یه نمونه برنامه غذایی بهتون بدم که بر اساس برنامه غذاییت رو تنظیم کنی.

خیلی ممنون از توضیحات کامل .
نه ، زیاد چربی ندارم خیلی کمه اما همین هم نمی ذاره خط های شکم معلوم بشه .
الان برنامه من 2 روز تو هفته شکم داره که زیادم روش وقت نمی ذارم .
بدون چربی سوز هم میشه ؟ چون نمی خوام مصرف کنم .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
خیلی ممنون از توضیحات کامل .
نه ، زیاد چربی ندارم خیلی کمه اما همین هم نمی ذاره خط های شکم معلوم بشه .
الان برنامه من 2 روز تو هفته شکم داره که زیادم روش وقت نمی ذارم .
بدون چربی سوز هم میشه ؟ چون نمی خوام مصرف کنم .
خواهش می کنم.
ببینید اینهایی که بهتون معرفی کردم مواد بی ضرر و بسیار مفیدی هستند! اسمشون رو چربی سوز به اون معنی نمیشه گذاشت.اصلا اشتباه نکنید این مواد مثل لایپو سیکس یا هیدروکسی کات یا... نیستند.با این همه اصراری بر مصرفشون نیست اگه درصد چربی بدنتون کمه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان سلام...

لطفا" ليست پودرهاي بدن سازي داراي مجوز از وزارت بهداشت رو قرار بديد....

لطفا" در مورد پودرهاي cell tech و ZMA و muscle gain توضيح بديد...

اين دكتر سعيد ساساني واقعا دكتره؟ كسي اطلاعاتي در مورد ايشون داره؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
آره عزیزم همون 3 روز مطمئن باش کافیه اگر درست تمرین کنی، راستی کل تمرینت باید توی 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم شه! 4 ساعت لفتش ندی ها! بلافاصله هم میای توی رخکن مکملت رو با آب قاطی می کنی و میخوری... تاکید می کنم بلافاصله!
موفق باشی

OK .
یه سوال این پروتئین Syntha رو از کجا اصلشو تهیه کنم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هر 10 روز یک بار مصرف کربو رو افزایش بدید که سطح سوخت و ساز بدنتون(سرعت متابولیزم) پایین نیاد.البته .

این نکته خیلی مهمیه ... حتما باید رعایتش کنی

اما مثال ساده بزنم برات

شما هر 10 روز یک بار در وعده نهارت هررررررررررررررررر چی دوست داشتی بخور

مثلا برنج کباب نوشابه و ... اصلا دریغ نکن ... چون بدن هوشمنده اگر همیشه **** باشی دیگه سوخت و سازش

رو زیاد انجان نمیده و شما عملیات Cheating رو روی بدنت باید پیاده کنی

سعی کن اون وعده نهار باشه نه شام

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان سلام...

لطفا" ليست پودرهاي بدن سازي داراي مجوز از وزارت بهداشت رو قرار بديد....

لطفا" در مورد پودرهاي cell tech و ZMA و muscle gain توضيح بديد...

اين دكتر سعيد ساساني واقعا دكتره؟ كسي اطلاعاتي در مورد ايشون داره؟

لیست برندهای مجوز دار رو می تونید توی نت بگردید پیدا کنید ولی اینا رو من اطلاع دارم که مجوز دارند:
s.a.n که الان فکر کنم با کیفیت ترین محصولات مجوز دار در ایران باشند.
مکس ماسل
mhp دو سه تا محصولش مجوز داره
m.r.m چند تا محصولش مجوز داره
ultimate کراتین و گینرش مجوز داره(جدیدا گرفته)
pvl چند تا محصول مجوز دار داره
nutrilabs وی و کراتین و فکر کنم گینر و گلوتامینش مجوز داره
با داروخانه دکتر توکلی تماس بگیرید اطلاعات کاملتری در این زمینه بهتون میده.

سل تک cell-tech: یک کراتین ترکیبی محصول کمپانی ماسل تک(یکی از بزرگترین و مشهورترین کمپانیهای ساخت مکملهای ورزشی) هستش که دارای مقدار زیادی کربو هیدرات هست و یک سری ترکیبات دیگه مثل آلفا لیپوئیک اسید که روی سطح انسولین تاثیر ناگهانی میزاره و باعث جهش انسولین میشه و در نتیجه جذب کراتین بالاتر میره.تاثیرش رو وزن گرفتن و روی قدرت بدنی فوق العاده است.البته الان 99% محصولات ماسل تک توی ایران تقلبیه.پس خریدش توصیه نمیشه!!
zma ترکیبی از روی منیزیوم و مونو متیونین هست که فلسفه مصرفش اینه که اغلب بدنسازها با توجه به فعالیت زیاد و نیازهای غذایی خاص از بابت این مواد بدنشون دچار کمبوده و کمبود این مواد تاثیر زیادی رو کاهش ترشح هورمونهای آنابولیک تستسترون و igf-1 داره.معمولا مصرفش باعث افزایش ترشح این هورمونها و بهبود عملکرد تمرینات بدنسازی میشه. قبل از خواب مصرف میشه معمولا.

در مورد ماسل گین اگه برند رو بگید بهتر می تونم راهنماییتون کنم.

آقای ساسانی دکتر هستند.

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان من 2-3 روزی هست تمرین رو شروع کردم یه بسته کراتین سل تچ + یه گلوتامین + پروتئین اپتیموم
دارم ! به نظرتون از کی باید اینها رو مصرف کنم چون میگن تا 2-3 ماه بعد از تمرین بدن احتیاجی به مکمل نداره
درسته ؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان من 2-3 روزی هست تمرین رو شروع کردم یه بسته کراتین سل تچ + یه گلوتامین + پروتئین اپتیموم
دارم ! به نظرتون از کی باید اینها رو مصرف کنم چون میگن تا 2-3 ماه بعد از تمرین بدن احتیاجی به مکمل نداره
درسته ؟

پروتئین و گلوتامین رو می تونی از همین اول استفاده کنی ولی سل تک رو یه مدت صبر کنی بهتره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
پروتئین و گلوتامین رو می تونی از همین اول استفاده کنی ولی سل تک رو یه مدت صبر کنی بهتره.
ممنون ! 2 ماه دیگه خوبه ؟ چون کراتین همانطور که می دونی بارگیری داره و می خوام حداکثر استفاده از کراتین رو بکنم و جذب بدن بشه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون ! 2 ماه دیگه خوبه ؟ چون کراتین همانطور که می دونی بارگیری داره و می خوام حداکثر استفاده از کراتین رو بکنم و جذب بدن بشه

والا 2-3 ماه بعد بهتر از الانه.
البته کراتینهای ترکیبی مثل کراتین مونو هیدرات نیست بارگیریشون!یعنی روی لیبلش توضیح داده دیگه.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
OK .
یه سوال این پروتئین Syntha رو از کجا اصلشو تهیه کنم؟

اگر واقعا Syntha6 اصلی میخوای که از USA اومده باشه به رضا پ.خ بزن، بهت قیمت میده منم تاییدش می کنم
ولی اگر مکملی میخوای که برای USA نیست ولی جنس خوب هست بگو تا شماره کیو بدم بهش زنگ بزن برات پیک می کنه... من شخصا خودمو درگیر دوست ندارم بکنم چون یه وقت مشکلی پیش میاد و خدای نکرده شما از چشم من میبینین...

دوستان ( مخصوصاً حامد و پریناز ) نظرتون در مورد این مکمل چیه؟! سایت پر بازدیدی هم داره و همه جا تبلیغ داده!
از ورزشکارهای معروف هم توی تبلیغاتش استفاده می کنه!

شهرام جان محصولات فورس فکتور رو شخصا استفاده نکردم ولی تعریفش رو از بچه ها شنیدم که خوبه، اگر میخوای از ایران بخری مشکلی نداره چون تقلبیش کمه ولی اگر از خارج میخوای سفارش بدی به نظرم مارک های بهتری مثل BSN، Muscle Tech و گاسپاری و ... هست که به این برند ارجحیت دارن...

بالا