داداش شما مربی هستی ؟ من 3 سال بیشتر سابقه تمرین ندارم ولی به نظره من بدنسازی با مکمل از ورزش برای سلامتی دور شده چون کلا کراتین مردود اعلام شده ( وزارت بهداشت آمریکا هیچکدومشون تایید نمیکنن ) بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر متاسفانه امروزه هرکی میره بدنسازی بدنش یکم باد میکنه حس مربیگری بر میداره هیکل قشنگ به معنی مربگری خوب نیست البته منظورم به شما نبود کلا کسایی رو میگم که تو این باشگاهای بدنسازی پرن :wacko: امیداورم موفق باشین
البته روی صحبت شما با کس دیگه ای بود ولی یک سری از حرفهات اینقدر غلطه که نتونستم جواب ندم!
اولا کی میگه بدنسازی با مکمل از سلامتی دور شده؟!!!میشه نمونه بیاری؟!
در مورد کراتین :کراتین یک ماده طبیعیه که توی بدن تولید میشه الان 15 سال از تولیدش میگذره اگه کوچکترین ضرری براش ثابت شده بود تا حالا fda از بازار جمعش کرده بود!کراتین یکی از مفیدترین مکملهاییه که تولید میشه!
در مورد تاییدیه وزارت بهداشت که فکر کنم منظورت fda باشه تاییدیه گرفتن از FDA واقعا پروسه زمان بریه یعنی تا تاثیرات طولانی مدت یک مکمل رو بررسی نکنه بهش تاییدیه نمیده هر چند گرفتن این تاییدیه الزامی نیست.تقریبا می تونم بگم بیشتر از 90 درصد مکمها این تاییدیه رو ندارن.
بعد حالا شما به ایشون میگی مکمل بخور پس چرا میگی حداکثر 1 ساعت تمرین کن ؟ کلا مکمل رو میخورن که بتونن بیتشر از حد توان بدن کار کرد نه اینه بری 45 دقیقه تمرین کنی اینطوری همش میشه ضرر
دوست عزیز در بدنسازی بیشتر همیشه به معنی بهتر نیست ایشون کاملا درست میگن که تمرین حداکثر باید یک ساعت باشه چون طولانی کردن زمان تمرین فقط باعث ترشح زیاد کورتیزول و عضله سوزی میشه.تمرین اگه با شدت درست انجام بشه بین 45 دقیقه تا یک ساعت تموم میشه. در غیر این صورت حالت فرسایشی پیدا میکنه مصرف کراتین برای طولانی تر کردن زمان تمرین نیست برای افزایش توان در حین تمرینه!
شما که به قول خودت 3 سال سابقه تمرین داری بهتره یک کم بیشتر در این مورد مطالعه داشته باشی.