NAKOOT
Registered User
دوستان کسی از پمپ خون استفاده کرده تاحالا؟
سلام
ببینید با نام نمایندگی gnc دو شرکت در ایران فعالیت می کنن
یکی آریا بصیرت که gnc آلمان رو نمایندگی می کنه و من مثل تمام محصولاتی که ایرانی ها درش دخالت دارند بهش با دیده تردید می نگرم ( چقده ادبی شد :happy: )
یکی هم gnc امریکاس که شرکت داروسازی خوارزمی که اسمشم توی سایت gnc هم بعنوان نماینده هست و اگر اون محصولات رو بیاره واقعا محصولات خوبی هستند . شماره شون رو از 118 بگیر و بپرس محصولاتشون رو از کجا میشه خرید
البته با این روابط زیبا که بین امریکا و ایران در جریانه نمی دونم این نمایندگی که بهرحال توی سایت ثبت شده چقدر معتبر هست و میشه روش حساب کرد
من اولی رو مد نظرم بود .چون اونطور که میگن تنها شرکتی که مجوز وزارت بهداشت رو داره.من Massive whey (40%proteinیک کیلوییش رو 21 تومن قیمت کردم! خیلی غلط اندازه!
کسی پیشنهادی دیگه ای داره؟
شما چی پیشنهاد میدی؟قیمتشم بگو حدودا
اینم که دوستان محصولات gnc رو مزخرف بدونن یک سلیقه شخصی هست . از نظر من محصولات gnc امریکا ( نه المان ) عالی نیست اما خوب هست و بین مجوز دارها بدلیل اینکه نمایندگیش ( خوارزمی ) رسمی تر از بقیه نمایندگی های برندهای دیگه هست ؛ قابل قبول تره
خودمم گاهی محصولاتش رو از امریکا برام میارن بسته بندی بی نظیر و کیفیت خوبی داره
بدون مجوز هم خواستی بگیری
خب دیگه سوال نداره . on , گاسپاری و bsn و ... برندهای خوبی هستند
به خدا این داروخونه ای ها از همه دزدترن!
برادر یه بلانسبت بگو حداقل :دی
اقایون یه سوال
چربی سوز مارک دار ضرر داره ؟
رادین .
اوکی
خیلی ممنون
به نظرتون وی 100% san خوبه؟
یه سوال دیگه!
این دوره ها چه عوارضی داره؟
عوارضش کوتاه مدته یا بلند مدت یا تمام مدت؟!
زیر نظر پزشک میشه انجام داد یا خیر؟
سلام
میشه در مورد انسولیین توضیح بدید؟ منظورم کراتیین که میگن انسولیین داره. در مورد ضررها و سودهاش و بعد اینکه از کجا مشخص میشه انسولیین داره یا نه.
اصلا مگه انسولیین باعث افت قند خون و خستگی نمیشه؟
ممنون
انسولین هورمونی هست که از پانکراس ترشح میشه و در تنظیم قند خون هم نقش کلیدی رو بازی میکنه
انسولین چند نوع داره که توی ساختار شیمیایی یکمی با هم فرق دارن و اثرش رو کمتر و بیشتر میکنن
در مورد انسولین در کنار کراتین باید بگم که شما اگر کراتین رو با یه چیز شیرین مثل آب انگور یا کمی شکر و ... مصرف کنید این باعث میشه که بدن به واسطه قندی که وارد شده انسولین بیشتری ترشح کنه که به جذب بهتر و هر چه تمام تر کراتین منجر میشه
در مورد انسولین نزریقی هم که بدن سازا و کلا ورزشکارا مصرف می کنن به این صورت هست که انسولین رو به محض تمام شدن تمرین به صورت زیر جلدی یا در پشت بازوها و ... تزریق می کنن... که باعث میشه گلیکوژن و سایر مواد مغذی به سلول ها هدایت بشه ولی خطرات زیادی داره و ممکنه بدن مقام بشه یا حالت هیپوگلیسمی رخ بده که ممکنه به رفتن توی کما و در نهایت مرگ منجر بشه... از دادن دز و توضیحات بیشتر خودداری می کنم چون یه مقدار خطرناکه:f34r:
موفق باشی
ممنونم
در مورد انواع کراتیین که در بازار هست چی؟ آیا نوع نامرغوبش را با انسولین مخلوط کردن که اثرش سریع باشه و بچه ها ترغیب بشن که بخرن؟( اینو شنیدم)
اصلا مگه میشه انسولیین به صورت جامد در بیاد؟
باز هم تشکر
دوستان من میخوام شروع کنم به دمبل زدن. میخواستم ببینم اول اینکه قیمت دمبل چه قدر هست چون اصلا قیمت ندارم نمیخوام سرم کلاه بره. بعدش چه وزنی برا شروع خوبه؟ مثلا 20 کیلو مناسبه یا زیاده ؟نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟
می خواستم بدونم چه حرکاتی رو میشه با دمبل انجام داد ؟ مرجعی هست برای حرکتهایی که با دمبل
میشه انجام داد ؟