• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ببینید با نام نمایندگی gnc دو شرکت در ایران فعالیت می کنن
یکی آریا بصیرت که gnc آلمان رو نمایندگی می کنه و من مثل تمام محصولاتی که ایرانی ها درش دخالت دارند بهش با دیده تردید می نگرم ( چقده ادبی شد :happy: )
یکی هم gnc امریکاس که شرکت داروسازی خوارزمی که اسمشم توی سایت gnc هم بعنوان نماینده هست و اگر اون محصولات رو بیاره واقعا محصولات خوبی هستند . شماره شون رو از 118 بگیر و بپرس محصولاتشون رو از کجا میشه خرید

البته با این روابط زیبا که بین امریکا و ایران در جریانه نمی دونم این نمایندگی که بهرحال توی سایت ثبت شده چقدر معتبر هست و میشه روش حساب کرد

من اولی رو مد نظرم بود .چون اونطور که میگن تنها شرکتی که مجوز وزارت بهداشت رو داره.من Massive whey (40%proteinیک کیلوییش رو 21 تومن قیمت کردم! خیلی غلط اندازه!
کسی پیشنهادی دیگه ای داره؟

fatal_error

Registered User
لایک‌ها
1
بسی آشغال است!
آقا من نمیدونم شماها چرا گیر دادین به این محصولات داروخونه ای آشغال، به خدا این داروخونه ای ها از همه دزدترن!
برید یه مکمل فروش آدم حسابی پیدا کنید مارک های درست درمون بخرید!
نمونه جایی که تاییدش می کنم شخصا! طبقه زیر زمین پاساژ مریم توی بلوار میرداماد هست که بری جاش مشخصه... فروشنده هاش واقعا با سوادن، جنس هاشونم اصله فقط یه نموره قیمت ها بالاس...
حداقل از داروخونه میخوای بگیری SAN بگیر:eek:[/QUOTE]
شما چی پیشنهاد میدی؟قیمتشم بگو حدودا

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من اولی رو مد نظرم بود .چون اونطور که میگن تنها شرکتی که مجوز وزارت بهداشت رو داره.من Massive whey (40%proteinیک کیلوییش رو 21 تومن قیمت کردم! خیلی غلط اندازه!
کسی پیشنهادی دیگه ای داره؟

خب من در مورد محصولات آریا بصیرت نظری ندارم . خودم دوست ندارم ازشون مصرف کنم اما شرکت خوارزمی داستان متفاوتی داره . داروسازی خوارزمی شرکت معظمی هست و از طرفی یک نهاد دارویی و بهداشتیه و از طرف دیگه اسمش در سایت خود gnc امریکا بعنوان نماینده ذکر شده که از این جهت یعنی از 99% نمایندگی های محصولات مختلف که ادعای نمایندگی برندهای مختلف رو دارند معتبرتره

Store Listings by Country
Iran (Islamic Republic Of)

CAN-MED Canmed Enterprises Corp.KHARAZMI PHARMACEUTICAL CTEHRAN, 011-9821-44545413Get Map Get Directions

به لینک زیر برید و کشور پرافتخار جمهوری اسلامی ایران رو انتخاب کنید تا ببینید که خوارزمی نماینده رسمی gnc در ایران هست .

http://www.gnc.com/storeLocator/index.jsp

قطعا 99% شرکتهایی که ادعای نمایندگی دارند اسمشون در لیست نمایندگی ها ثبت نشده و از این جهت داروسازی خوارزمی 3-0 از بقیه جلو هست . البته می مونه قضیه روابط ایران - امریکا و تحریمها و ... که الان از دوست داروسازم پرسیدم و ایشون معتقد بودند دارو و ساپلمنت بسختی شامل تحریم میشه و نظرش این بود که میشه به این نمایندگی اطمینان کرد .

اینم که دوستان محصولات gnc رو مزخرف بدونن یک سلیقه شخصی هست . از نظر من محصولات gnc امریکا ( نه المان ) عالی نیست اما خوب هست و بین مجوز دارها بدلیل اینکه نمایندگیش ( خوارزمی ) رسمی تر از بقیه نمایندگی های برندهای دیگه هست ؛ قابل قبول تره
خودمم گاهی محصولاتش رو از امریکا برام میارن بسته بندی بی نظیر و کیفیت خوبی داره

بدون مجوز هم خواستی بگیری
خب دیگه سوال نداره . on , گاسپاری و bsn و ... برندهای خوبی هستند

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان کسی از پمپ خون استفاده کرده تاحالا؟

آره شهرام جان من کردم!
NO Xplode از شرکت BSN و NO Shotgun از شرکت VPX و Super Charger Xtreme از شرکت لابرادا و پلاسما جت شرکت گاسپاری!
از همه بهتر روی من NO Xplode NT جواب داد که عین موشک میشی توی باشگاه! واقعا این مکمل معرکس، شخصا از مکمل زیاد توقع ندارم ولی این یکی واقعا تاثیر داره!
پلاسما جت گاسپاری هم مفت نمی ارزه! اصلا سمتش نرو چون هرکس تست کرده میدونه چی میگم...
اگر NO Xplode اصل گیرت نمیاد محصولات لابرادا هنوز توی ایران قلابی هاش پر نشده! سعی کن لابرادا بگیری قیمتش هم بین 30-40 تومنه ولی خوب جواب میده...
نکته آخرم اینکه حتما تایم تمرین وقتی از مکمل های پمپ دهنده مصرف می کنی تا تایم خوابت حتما 5-6 ساعت فاصله باشه چون توش کافیین و انواع و اقسام این جور چیزا رو داره...
سوالی بود بپرس...

شما چی پیشنهاد میدی؟قیمتشم بگو حدودا

بنده کلا حرفم این هست که توی مملکت ما مجوزدارها مفت نمی ارزن و پول توی آب ریختن است! تشریف ببرید مکمل فروش آدم حسابی پیدا کنید و از برندهای معروفی مثل گاسپاری، ماسل تک، بی اس ان و ... خرید بفرمایید...
پروتیین 100% هم من به شما Syntha 6 از شرکت BSN رو پیشنهاد میدم که گر اصلش رو بخورید دیگه سمت هیچ مکمل دیگه ای نمی رید! قیمت هم ندارم چون از اینجا خرید ندارم ولی حدودیش 1.5 کیلوییش بین 55-60 تومن هست...

اینم که دوستان محصولات gnc رو مزخرف بدونن یک سلیقه شخصی هست . از نظر من محصولات gnc امریکا ( نه المان ) عالی نیست اما خوب هست و بین مجوز دارها بدلیل اینکه نمایندگیش ( خوارزمی ) رسمی تر از بقیه نمایندگی های برندهای دیگه هست ؛ قابل قبول تره
خودمم گاهی محصولاتش رو از امریکا برام میارن بسته بندی بی نظیر و کیفیت خوبی داره

بدون مجوز هم خواستی بگیری
خب دیگه سوال نداره . on , گاسپاری و bsn و ... برندهای خوبی هستند

من فقط محصولات داروخانه ای ایران رو مزخرف میدونم هم مکمل هم استروییدهاشون:blink:
ولی جریان این مجوزداها خارج خیلی فرق میکنه و منم اونجا قبولشون دارم 100 درصد!

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
برادر یه بلانسبت بگو حداقل :دی

نه برادر توی هر شغل و حرفه ای آدم با مرام و معرفتم پیدا میشه! ولی کلا من از داروخونه ای جماعت خیر ندیدم!
البته بلا نسبت شما و دوستان :دی

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
منظورت از چربی سوز مارک دار چیه؟
سعی کن با خوردن L Carnitine و کافئین + ****, چربی سوزی کنی...
من خودم دارم جنس میفروشم... ولی واقعا هرکی زنگ میپرسه بهش میگم نخوره. مقداری به کبد فشار میاره. در آقایون باعٍ ریزش مو هم ممکنه بشه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
اقایون یه سوال
چربی سوز مارک دار ضرر داره ؟

همین چیزایی که دوستمون آقا رضا اشاره کرد رو انجام بده بهتره...
ولی اگر اضافه وزنتون زیاده میتونید استفاده کنید از چربی سوزها، عوارض بالایی نداره ولی بیشتر روی مو تاثیر داره خودم شخصا تاثیرش رو دیدم و تا وقتی لیپو 6 مصرف می کردم ریزش مو داشتم.... هیدروکسی کات هم واقعا عالیه ولی عوارض بالایی داره نسبت به چربی سوزهای دیگه....
از میتوتروپین و سیتولین شرکت گاسپاری استفاده کن، اگر گیرت اومد انیمال کاتس هم حرف نداره ولی توی ایران زیاد پیدا نمیشه...
موفق باشی

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
رادین .
اوکی
خیلی ممنون

به نظرتون وی 100% san خوبه؟

یه سوال دیگه!
این دوره ها چه عوارضی داره؟
عوارضش کوتاه مدته یا بلند مدت یا تمام مدت؟!
زیر نظر پزشک میشه انجام داد یا خیر؟

تا وقتی پروتئین شرکتهای اپتیومو و bsn و گاسپاری هست چار این مارک مزخرف

دوستان کسی از پمپ خون استفاده کرده تاحالا؟

پلاسما جت گاسپاری و نیترکس bsn رو بهت توصیه میکنم

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
کاملا مخالفم.
Whey S.A.N به هیچ وجه چیز مزخرفی نیست. از نظر کیفیت چیزی از WHEY ON کم نداره. هیچ فرقی نمیکنه که پروتئین چه شرکتی باشه. اصل بودنش کفایت میکنه...
پمپ هم Super PUMP 250 یا NO XPLODE
پمپاژ باعث تمرین بهتر میشه... اگه مکمل هایی مثل پروتئین و کراتین و میلتی ویتامین داری... مکمل بعدیت میتونه یه پمپ باشه...

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه در مورد انسولیین توضیح بدید؟ منظورم کراتیین که میگن انسولیین داره. در مورد ضررها و سودهاش و بعد اینکه از کجا مشخص میشه انسولیین داره یا نه.
اصلا مگه انسولیین باعث افت قند خون و خستگی نمیشه؟
ممنون

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
میشه در مورد انسولیین توضیح بدید؟ منظورم کراتیین که میگن انسولیین داره. در مورد ضررها و سودهاش و بعد اینکه از کجا مشخص میشه انسولیین داره یا نه.
اصلا مگه انسولیین باعث افت قند خون و خستگی نمیشه؟
ممنون

انسولین هورمونی هست که از پانکراس ترشح میشه و در تنظیم قند خون هم نقش کلیدی رو بازی میکنه
انسولین چند نوع داره که توی ساختار شیمیایی یکمی با هم فرق دارن و اثرش رو کمتر و بیشتر میکنن
در مورد انسولین در کنار کراتین باید بگم که شما اگر کراتین رو با یه چیز شیرین مثل آب انگور یا کمی شکر و ... مصرف کنید این باعث میشه که بدن به واسطه قندی که وارد شده انسولین بیشتری ترشح کنه که به جذب بهتر و هر چه تمام تر کراتین منجر میشه:)
در مورد انسولین نزریقی هم که بدن سازا و کلا ورزشکارا مصرف می کنن به این صورت هست که انسولین رو به محض تمام شدن تمرین به صورت زیر جلدی یا در پشت بازوها و ... تزریق می کنن... که باعث میشه گلیکوژن و سایر مواد مغذی به سلول ها هدایت بشه ولی خطرات زیادی داره و ممکنه بدن مقام بشه یا حالت هیپوگلیسمی رخ بده که ممکنه به رفتن توی کما و در نهایت مرگ منجر بشه... از دادن دز و توضیحات بیشتر خودداری می کنم چون یه مقدار خطرناکه:f34r:

موفق باشی

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انسولین هورمونی هست که از پانکراس ترشح میشه و در تنظیم قند خون هم نقش کلیدی رو بازی میکنه
انسولین چند نوع داره که توی ساختار شیمیایی یکمی با هم فرق دارن و اثرش رو کمتر و بیشتر میکنن
در مورد انسولین در کنار کراتین باید بگم که شما اگر کراتین رو با یه چیز شیرین مثل آب انگور یا کمی شکر و ... مصرف کنید این باعث میشه که بدن به واسطه قندی که وارد شده انسولین بیشتری ترشح کنه که به جذب بهتر و هر چه تمام تر کراتین منجر میشه:)
در مورد انسولین نزریقی هم که بدن سازا و کلا ورزشکارا مصرف می کنن به این صورت هست که انسولین رو به محض تمام شدن تمرین به صورت زیر جلدی یا در پشت بازوها و ... تزریق می کنن... که باعث میشه گلیکوژن و سایر مواد مغذی به سلول ها هدایت بشه ولی خطرات زیادی داره و ممکنه بدن مقام بشه یا حالت هیپوگلیسمی رخ بده که ممکنه به رفتن توی کما و در نهایت مرگ منجر بشه... از دادن دز و توضیحات بیشتر خودداری می کنم چون یه مقدار خطرناکه:f34r:

موفق باشی

ممنونم
در مورد انواع کراتیین که در بازار هست چی؟ آیا نوع نامرغوبش را با انسولین مخلوط کردن که اثرش سریع باشه و بچه ها ترغیب بشن که بخرن؟( اینو شنیدم)
اصلا مگه میشه انسولیین به صورت جامد در بیاد؟
باز هم تشکر

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
ممنونم
در مورد انواع کراتیین که در بازار هست چی؟ آیا نوع نامرغوبش را با انسولین مخلوط کردن که اثرش سریع باشه و بچه ها ترغیب بشن که بخرن؟( اینو شنیدم)
اصلا مگه میشه انسولیین به صورت جامد در بیاد؟
باز هم تشکر

انسولین هورمون یخچالی هست و به محض اینکه بیرون یخچال قرار بگیره فاتحش خونده میشه!
تا جایی هم که من میدونم هیچ کراتینی انسولینی نداره فقط مقداری مواد قندی داره به طور مثال شکر که باعث میشه وقتی وارد بدن میشه بدن عکس العمل انجام بده و برای تنظیم قند خون و خارج کردن قند اضافه از چرخه از هورمون انسولین استفاده کنه! که اینجا انسولین باعث میشه جذب کراتین بره بالا و این خیلی خوبه!
البته گفتم انسولین مثل یه شمشیر دو لب میمونه که اگر غفلت کنی بد کار دستت میده!

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دوستان من میخوام شروع کنم به دمبل زدن. میخواستم ببینم اول اینکه قیمت دمبل چه قدر هست چون اصلا قیمت ندارم نمیخوام سرم کلاه بره. بعدش چه وزنی برا شروع خوبه؟ مثلا 20 کیلو مناسبه یا زیاده ؟نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من میخوام شروع کنم به دمبل زدن. میخواستم ببینم اول اینکه قیمت دمبل چه قدر هست چون اصلا قیمت ندارم نمیخوام سرم کلاه بره. بعدش چه وزنی برا شروع خوبه؟ مثلا 20 کیلو مناسبه یا زیاده ؟نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟

1 ماه تشریف ببرید باشگاه همه چیز دستتون میاد:happy:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
می خواستم بدونم چه حرکاتی رو میشه با دمبل انجام داد ؟ مرجعی هست برای حرکتهایی که با دمبل
میشه انجام داد ؟

بالا