CP-YOU
Registered User
سلام
اولا همونطور که گفتم الزامی در کار نیست فقط محصولات با محتوای جدید موظف به اخذ تاییدیه هستند.ثانیا طبق نوشته سایت رسمی FDA: مسولیت سیف بودن محصول ارائه شده بر عهده خود تولید کننده است و تولید کننده باید قبل از ارائه محصول به بازار از ایمن بودن آن مطمئن شود.پس اگه محصولی روانه بازار شد و موردی گزارش بشه FDA حتما پیگیری خواهد کرد و در واقع بعد از این که محصولی روانه بازار شد FDA پیگیری می کنه که آیا اون محصولSAFE هست یا نه! از طرفی تولید کننده ها موظف هستند که هر ریپورتی رو در مورد محصولاتشون بهشون رسید به FDA ارائه کنند و حتی شکایات مصرف کننده ها رو هم ارزیابی می کنه! پس اگه محصولی موردی داشته باشه ظرف مدت کوتاهی گند قضیه درمیاد!
پس در واقع نظارتFDA روی همه محصولات پس از ارائه به بازار هست.
اما در مورد بقیه حرفات منم موافقم که یه برند معروف بخر با خیال راحت مصرف کن.مثلا خود من تنها پروتیینی که مصرف می کنم WHEY ON 100%هستش چون به شدت روی این قضیه وسواس دارم.
ولی این که اگه محصولی تاییدیه نداره حتما مشکل داره و حتما یه جای کار می لنگه و آی بوی توطئه میاد و ...رو قبول ندارم.اگه قضیه اینقدر مهم بود 100% الزامی می کردند تاییدیه رو.
سلام
اینکه مسئولیت سیف بودن تولیدات بعهده تولیده کننده هست ، چیز عجیبی نیست
این در مورد تمام استانداردهای دنیا صدق می کنه . موسسه استاندارد صرفا بررسی های اولیه رو انجام میده و تاییدیه ای برای تولیدات اون کمپانی صادر می کنه بعد از اون هم یک نظارت ضمنی به تولید داره اما هیچوقت نمی تونه تضمین کنه که لزوما همیشه و هر روز و هر ساعت هنگام تولید تمام ضوابط استاندارد رعایت شده باشه .
این موضوع بقول فوتبالیستها چیزی از ارزشهای استاندارد بالایی مثل FDA کم نمی کنه
یعنی به صرف اینکه موسسه استاندارد نمی تونه یک به یک لنتهای ترمز یک شرکت رو تست کنه و مسئولیت تولید محصول باکیفیت بر عهده شرکت لنت سازی هست ، شما و هیچ انسان عاقل دیگه ای نمیاید برید لنت غیراستاندارد تهیه کنید و همه ما دنبال اون لوگوی استاندارد هستیم . البته گاهی برند خوشنام و جواب پس داده یک لنت ترمز خودش گویای همه چیز هست ولی این ارزش وجود استاندارد رو نفی نمی کنه .
اینم که فرضا پروتئین ON تاییدیه FDA رو نداره همچنان معتقدم یعنی در راه کسب این تاییدیه بسیار معتبر مشکلی براش وجود داره . البته مشکل لزوما به معنی توطئه و عملیات تروریستی و اینچیزا نیست . نداشتن تاییدیه یعنی مثلا وجود یک ترکیب تایید نشده در محصول ( مثل کورتونها که گاه و بیگاه می شنویم داخل مکملها ( حتی پروتئینهای کربودار ) پیدا می شوند . یا افدرین یا ... ) . یا حتی دوزبالا و غیراستاندارد یک ترکیب کاملا تایید شده ، چیزی که فرضا در پروتئین الیت دایماتیس وجود نداره . بهرحال استانداردهای اف دی ای بسیار حساس و سختگیرانه هست .
والا همونطور که گفتم ( اصلا بحث لزومش به کنار ) به جهت تجاری و بازاریابی داشتن این لوگو یعنی فروش بهتر . یعنی مجوز فروش در تمام داروخانه های کشورهای مختلف ، یعنی اینکه یکنفر هزاران کیلومتر آنطرفتر بگوید " حالا که تاییدیه FDA داره باخیال راحت مصرفش کن " ( حرف خود شماست و نشان از قدرت این لوگو در بازار مصرف دارد )
جمع بندی می کنم با تکرار این حرف که
بقول شما لزوما داشتن تاییدیه fda به این معنی نیست که اون محصول بهترین محصول رده خودش هست اگرچه حتما موثر بودن و سلامتش رو ثابت می کنه .
Last edited: