• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
اولا همونطور که گفتم الزامی در کار نیست فقط محصولات با محتوای جدید موظف به اخذ تاییدیه هستند.ثانیا طبق نوشته سایت رسمی FDA: مسولیت سیف بودن محصول ارائه شده بر عهده خود تولید کننده است و تولید کننده باید قبل از ارائه محصول به بازار از ایمن بودن آن مطمئن شود.پس اگه محصولی روانه بازار شد و موردی گزارش بشه FDA حتما پیگیری خواهد کرد و در واقع بعد از این که محصولی روانه بازار شد FDA پیگیری می کنه که آیا اون محصولSAFE هست یا نه! از طرفی تولید کننده ها موظف هستند که هر ریپورتی رو در مورد محصولاتشون بهشون رسید به FDA ارائه کنند و حتی شکایات مصرف کننده ها رو هم ارزیابی می کنه! پس اگه محصولی موردی داشته باشه ظرف مدت کوتاهی گند قضیه درمیاد!
پس در واقع نظارتFDA روی همه محصولات پس از ارائه به بازار هست.

اما در مورد بقیه حرفات منم موافقم که یه برند معروف بخر با خیال راحت مصرف کن.مثلا خود من تنها پروتیینی که مصرف می کنم WHEY ON 100%هستش چون به شدت روی این قضیه وسواس دارم.
ولی این که اگه محصولی تاییدیه نداره حتما مشکل داره و حتما یه جای کار می لنگه و آی بوی توطئه میاد و ...رو قبول ندارم.اگه قضیه اینقدر مهم بود 100% الزامی می کردند تاییدیه رو.

سلام

اینکه مسئولیت سیف بودن تولیدات بعهده تولیده کننده هست ، چیز عجیبی نیست
این در مورد تمام استانداردهای دنیا صدق می کنه . موسسه استاندارد صرفا بررسی های اولیه رو انجام میده و تاییدیه ای برای تولیدات اون کمپانی صادر می کنه بعد از اون هم یک نظارت ضمنی به تولید داره اما هیچوقت نمی تونه تضمین کنه که لزوما همیشه و هر روز و هر ساعت هنگام تولید تمام ضوابط استاندارد رعایت شده باشه .
این موضوع بقول فوتبالیستها چیزی از ارزشهای استاندارد بالایی مثل FDA کم نمی کنه
یعنی به صرف اینکه موسسه استاندارد نمی تونه یک به یک لنتهای ترمز یک شرکت رو تست کنه و مسئولیت تولید محصول باکیفیت بر عهده شرکت لنت سازی هست ، شما و هیچ انسان عاقل دیگه ای نمیاید برید لنت غیراستاندارد تهیه کنید و همه ما دنبال اون لوگوی استاندارد هستیم . البته گاهی برند خوشنام و جواب پس داده یک لنت ترمز خودش گویای همه چیز هست ولی این ارزش وجود استاندارد رو نفی نمی کنه .

اینم که فرضا پروتئین ON تاییدیه FDA رو نداره همچنان معتقدم یعنی در راه کسب این تاییدیه بسیار معتبر مشکلی براش وجود داره . البته مشکل لزوما به معنی توطئه و عملیات تروریستی و اینچیزا نیست . نداشتن تاییدیه یعنی مثلا وجود یک ترکیب تایید نشده در محصول ( مثل کورتونها که گاه و بیگاه می شنویم داخل مکملها ( حتی پروتئینهای کربودار ) پیدا می شوند . یا افدرین یا ... ) . یا حتی دوزبالا و غیراستاندارد یک ترکیب کاملا تایید شده ، چیزی که فرضا در پروتئین الیت دایماتیس وجود نداره . بهرحال استانداردهای اف دی ای بسیار حساس و سختگیرانه هست .

والا همونطور که گفتم ( اصلا بحث لزومش به کنار ) به جهت تجاری و بازاریابی داشتن این لوگو یعنی فروش بهتر . یعنی مجوز فروش در تمام داروخانه های کشورهای مختلف ، یعنی اینکه یکنفر هزاران کیلومتر آنطرفتر بگوید " حالا که تاییدیه FDA داره باخیال راحت مصرفش کن " ( حرف خود شماست و نشان از قدرت این لوگو در بازار مصرف دارد )

جمع بندی می کنم با تکرار این حرف که
بقول شما لزوما داشتن تاییدیه fda به این معنی نیست که اون محصول بهترین محصول رده خودش هست اگرچه حتما موثر بودن و سلامتش رو ثابت می کنه .

Last edited:

0037

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوال نسبتاً آف تاپیک : کسی از نرخ مربی خصوصی برای یک ماه خبر داره ؟ معمولش رو منظورمه برای یکی که تازه میخوات شروع کنه.
یکی به من گفت 300 تومن با هزار خواهشو التماس و آشنا بازی و منت گفت 150 تومن برا یک ماه که همیشه بالا سرم باشه و برنامه غدا+تمرین روزانه و سونا +مکمل و دارو رو زیر نظر بگیره.البته کتفم پاره شده و برا همین مربی گرفتم که اگر اشتباه کردم به قیمت دستم تموم نشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه سوال نسبتاً آف تاپیک : کسی از نرخ مربی خصوصی برای یک ماه خبر داره ؟ معمولش رو منظورمه برای یکی که تازه میخوات شروع کنه.
یکی به من گفت 300 تومن با هزار خواهشو التماس و آشنا بازی و منت گفت 150 تومن برا یک ماه که همیشه بالا سرم باشه و برنامه غدا+تمرین روزانه و سونا +مکمل و دارو رو زیر نظر بگیره.البته کتفم پاره شده و برا همین مربی گرفتم که اگر اشتباه کردم به قیمت دستم تموم نشه.

صرفا داشتن مربی , خوب نیست ... باید ببینی چه مربی میگیری ... اگر علم ورزشی داشته باشه 150 تومن مفته

الان مربی خوب زیر 400 نمیگیره ... تازه میگی همش بالا سرم باشه که این قیمت رو میبره بالاتر

خونتون کجاست ؟ اگه طرف قیطریه میشینی بگو راهنماییت کنم

اگه طرف تجریشم هستی باز میتونم راهنماییت کنم

اگر طرف هیچ کدومم نیستی سی پی یو میتونه راهنماییت کنه :happy:

Last edited:

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
و در مورد خط قرمز رنگی که ازتون کوت کردم
باید بگم نمی تونم باهاتون موافق باشم و 100% مخالفم
اینکه فرمول تهیه یک ترکیب راحته معنیش این نیست که پس هرچی توی بازار هست درسته و مشکلی نداره
حالا شاید شما همیشه با مکمل سالم روبرو بودید و ندیدید و نمی دونید که یک مکمل تقلبی ممکنه چه بلایی سر افراد مختلف بیاره
اما وقتی پای محصول بی کیفیت یا تقلبی در بین باشه ، ساده ترین ترکیبات هم می تونن حادترین عوارض رو پیش بیارن

عزیز من در مورد کراتین منظورم مکمل های اصل بود. بین کراتینی که یک کمپانی که مشهور نیست تولید میکنه با کراتین Universal هیچ فرقی نیست. همشون از یک ترکیب هستند. دقت کنید که من اینجا در مورد مکمل های تقلبی حرف نمیزنم.
زیاد هم به FDA توجه نکنید. بین 50 مکمل پرفروش دنیا هیچ کدوم FDA ندارن. فقط مطمئن باشید اصله...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26

والا الان یه جوجه مربی که فرق مکمل ها رو با هم نمیدونه! و تا میری توی باشگاه برات دیانابول تجویز میکنه 50-100 تومنه!
زیر 200 تومن کار درست ها نمی گیرن ولی استثنا هم وجود داره! فقط حتما باید بالاسرت باشه نه اینکه یه جلسه تمریناتو یادت بده و بعدش بگه خودت بزن سوال داری بیا!!
اگر شاگردهای قبلیشو هم میشناسی یه آمار بگیر چون داری بدنتو میدی دستش با تجویز چهارتا دارو اشتباه، آنچنیان گندی به بدنت میزنه که دیگه هیچ مربی نمیتونه جمش کنه!
اگر سمت ستارخان و بالای شهر هستی بگو تلفن یکیو بهت بدم 200 میگیره ولی برات بدن میسازه در حد مسابقات!
دوستان اینجا هم مطمئنا میشناسنش چون خیلی سرشناس هست و از مربی های تاپ ایران ولی اسم نمیارم....
موفق باشی

پ.ن: پوریا این عکس های وسوسه انگیز از زن های این سریاله رو اینقدر نذار آدم وسوسه میشه :دی
مخلصیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پ.ن: پوریا این عکس های وسوسه انگیز از زن های این سریاله رو اینقدر نذار آدم وسوسه میشه :دی
مخلصیم

سریال چیه حامد ؟ طرف مدل دلچه گاباناست :) با نیکی کریمی اشتباهش نگیری جون حامد :D

بدنو ببین عشق کن ... 5 دوره سوما زده :lol:

0037

Registered User
لایک‌ها
8
والا الان یه جوجه مربی که فرق مکمل ها رو با هم نمیدونه! و تا میری توی باشگاه برات دیانابول تجویز میکنه 50-100 تومنه!
زیر 200 تومن کار درست ها نمی گیرن ولی استثنا هم وجود داره! فقط حتما باید بالاسرت باشه نه اینکه یه جلسه تمریناتو یادت بده و بعدش بگه خودت بزن سوال داری بیا!!
اگر شاگردهای قبلیشو هم میشناسی یه آمار بگیر چون داری بدنتو میدی دستش با تجویز چهارتا دارو اشتباه، آنچنیان گندی به بدنت میزنه که دیگه هیچ مربی نمیتونه جمش کنه!
اگر سمت ستارخان و بالای شهر هستی بگو تلفن یکیو بهت بدم 200 میگیره ولی برات بدن میسازه در حد مسابقات!
دوستان اینجا هم مطمئنا میشناسنش چون خیلی سرشناس هست و از مربی های تاپ ایران ولی اسم نمیارم....
موفق باشی

مخلصیم

نه دقیقاً هر روز 30-45 دقیقه تمرین بالا سرم وا میسته و خودش حرکات رو چک میکنه و تمرین ننوشته برام هر روز خودش یکی یکی تمرینا رو بهم میگه.انگیزش ایجاد میکنه و برنامه غذایی رو که داده بود به یه متخصص تغذیه نشون دادم گفت من نمیتونم ازش مشکلی بگیرم فقط یه قرص روی بهش اضافه کنی بهتره.
آمپول مامپول ننوشته فقط قرص های ویتامین B6و B1 300، E400 و مولتی ویتامین های تراپوتیک و مینرال +سفیده تخم مرغ و سیب زمینی و کلی چیزای دیگه که من واقعاً دیگه اشتهایی برا خوردنشون ندارم ولی گفته کم کم زیادشون کن و بدنت هم نیاز پیدا میکنه.

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سریال چیه حامد ؟ طرف مدل دلچه گاباناست :) با نیکی کریمی اشتباهش نگیری جون حامد :D

بدنو ببین عشق کن ... 5 دوره سوما زده :lol:

نیکی کریمی که عین بشکس بابا!
نه بابا کاملا بدنه زنه داره داد میزنه از سرشونه هاش کاملا مشخصه که چیکارس:D
ملت مایه دارن دیگه! توی این مملکت بدن داشته باشی باید بازم بری حمالی! اون ور ملت میرن مدل میشن هم معروف میشن هم مایه دار:eek:
توی ایران بدن سازی فقط واسه عشق خود ادم! اگر برای مسابقات، مدال، پول و .... باشه اشتباه محضه و تهش رفتن تو چاهی که بازگشتی نداره:eek:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نیکی کریمی که عین بشکس بابا!
نه بابا کاملا بدنه زنه داره داد میزنه از سرشونه هاش کاملا مشخصه که چیکارس:D
ملت مایه دارن دیگه! توی این مملکت بدن داشته باشی باید بازم بری حمالی! اون ور ملت میرن مدل میشن هم معروف میشن هم مایه دار:eek:
توی ایران بدن سازی فقط واسه عشق خود ادم! اگر برای مسابقات، مدال، پول و .... باشه اشتباه محضه و تهش رفتن تو چاهی که بازگشتی نداره:eek:

من کلا از ورزش بدن سازی برای گنده شدن بدم میاد ... خودم تو پرم اما بدن سازی برای گنده شدن انجام نمیدم

( نمیدادم ) فقط تعداد حرکات بالا ... حتی تا 80 تا ... همه ست ها سوپر به صورت سایکل ... هوازی 1 ساعت و نیم

تا 2 ساعت ... مثلا بدن همین ریکی مارتیم شاهکاره ... عکس ریکی مارتین و دوست پسرشو میزارم ( کاری با

انحرافات جنسیش ندارم :D ) اما بدنشون شاهکاره ... بدن خشک قشنگ

هیکل دوست پسرش از ریکی هم بهتره ... بدن بدون برجستگی زیادی ... کات ... خشک ... بدون زیر بغل گلدونی :puke:
کلا بدن سازی یکی از مهم ترین چیزاش زیر بغله که من متنفرم از زیر بغل

این خود ریکیه ... بدنش خیلی خوبه

------------------

------------------

سمت راستیه دوست پسرشه ... واقعا بدنش قشنگه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سمت راستیه دوست پسرشه ... واقعا بدنش قشنگه

جون داداش عجب تیکه ایه این پسره :دی
تفکرات منم همینه، منم از هیکل گولاخی متنفرم، گرچه توی باشگاه ها گولاخ ها رو بیشتر تحویل میگیرن! و همه فکر میکنن اینا خدای بدن سازی هستن ولی من بدن خشک و رگی رو ترجیح میدم به این مدل هیکل ها...
البته مردم بیچاره هم نمیدونن که برای ساختن همچین هیکل های خشکی مثل همین هیکل ریکی چه مشقت هایی باید بکشی... عقل مردم به چشمشونه :|

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جون داداش عجب تیکه ایه این پسره :دی
تفکرات منم همینه، منم از هیکل گولاخی متنفرم، گرچه توی باشگاه ها گولاخ ها رو بیشتر تحویل میگیرن! و همه فکر میکنن اینا خدای بدن سازی هستن ولی من بدن خشک و رگی رو ترجیح میدم به این مدل هیکل ها...
البته مردم بیچاره هم نمیدونن که برای ساختن همچین هیکل های خشکی مثل همین هیکل ریکی چه مشقت هایی باید بکشی... عقل مردم به چشمشونه :|

لامصب هیکلشو گذاشتن تراشیدن ... واقعا بدنش بی نظیره ... تفکیک عالی داره

هیچ جاش زیادی کوچیک یا بزرگ نیست

حامد یه عکس بزار پوز این Bf ریکی رو بزن :D

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حامد یه عکس بزار پوز این Bf ریکی رو بزن :D

برادر گذاشتم از هیکل ناقصم که :دی

این پست رو ببین

من اگر امکانات + $ اینا رو داشتم میدیدی چه بدنی میساختم، پوریا داروها و مکمل هایی که اینا دارن رو ما توی خواب هم نمی بینیم! البته همش مکمل و دارو نیست، استراحت و آزاد بودن فکر و 1000 تا چیز دیگه هم هست که اینا دارن ولی ما چی توی این مملکت!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

این پست رو ببین

من اگر امکانات + $ اینا رو داشتم میدیدی چه بدنی میساختم، پوریا داروها و مکمل هایی که اینا دارن رو ما توی خواب هم نمی بینیم! البته همش مکمل و دارو نیست، استراحت و آزاد بودن فکر و 1000 تا چیز دیگه هم هست که اینا دارن ولی ما چی توی این مملکت!

حامدی دمت گرم ... راضیم ازت پسر ... راضیم :cool:

هیکل خوبی ساختی ... آفنر ... آفنر :happy:

یه چیزی بگم که این جدیه ... توی بدن رابطه جنس.ی خوب خیلی مهمه ... حالا کاری نداریم این به کاهدون زده :D

اما فکر آزاد ... درامد خوب ... آفتاب خوب ... استرس کم ... مرتب بودن کار + ورزش + تفریح خیلی مهمهههه

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
سلام من به زور 10 کیلو کم کردم شکمم تقریباً دیگه چربی نداره ولی سینه هام هنوز داره و شله
می خوام برم باشگاه مکمل هم مصرف کنم ولی اصلا نمی خوام گنده بشم مثل همین عکس ها عالیه
نمی خوام هم چربی بیارم لطفا از نظر تمرین و نوع مکمل منو راهنمایی کنید چون من باشگاه هم قبلا رفتم فکر کنم عضلاتم دیگه بزرگ نمی شن
می خوام رون پاهام هم کنار سینه و بازو خوب شه
ممنون

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا بالاخره چند نفر پیدا کردم که نظراتشونو پسندیدم.
اتفاقا دیروز بود تو باشگاه داشتم به داداشم میگفتم حالا مثلا این پیکره ی چربی 1000 کیلو هم پرس سینه بزنه و با داد و هوارش باشگاهو بذاره رو سرش میگن هیکلش قشنگه؟ اولا ما که هیکلشو زیر لباس ندیدیم چون احتمالا انقدر چربی داره که خودش هم تو ذوقش میخوره لباسشو در بیاره دوما شکمی که از زیر لباس به این گشادی مثل بشگه زده بیرون و اون ساعدی که تابلو تا حالا روش کار نشده تابلو که ایشون در حال حجم گیری نیستن.
خلاصه غیبت بسه چون خودمم هیکل با حالی ندارم اما خوب یه چیزایی سرم میشه اینارو هم گفتم چون تو گلوم گیر کرده بود و از دست این مربیهای پرورش چربی که از نوجوونی گند زدن تو هیکل ما عصبانییم چون اون موقع ما بی اطلاع با یک بدن بدون چربی رفتیم تو بدن سازی این مربی گفت اینو بخور وزن بگیری اون گفت غذا بخور هر چی بیشتر بهتر اون گفت اونو بخور گنده بشی اون موقع هم چند تا کتاب و روزنامه بیشتر نبود و اینترنت نبود که بفهمم اینا هیچی بلد نیستن تا چشم باز کردیم دیدیم لباسو که در میاریم حالمون از هرچی چربیه به هم میخوره گنده شدنمون به خاگر چربیه نه عضله.
خلاصه از دبیرستان تا حالا که 26 سالمه دست و پا شکسته یه باشگاهی رفتیم که خودمونو راضی کنیم.اما چند ماهیه که تازه به اصل قضایا پی بردم اما خوب به علت ترس با احتیاط میرم جلو و برای هر کاریم حسابی تحقیق میکنم خوشحالم که بچه های اینجا بهم کمک کنن.
حدود 3 ماه میشه که مرتب باشگاه میرم. 2 هفته پیش با پیشنهاد یک نفر به جای کراتیین که میخواستم بخورم cell tech خوردم البته 1.5 یعنی نصفشو اما فکر میکنم اشتباه کردم . الان 1 کراتیین فوسفاژن دارم + یک syntha 6 با 45-6% پرتتیین + قرص چربی سوز Dyma Burn
کراتیینم در حال بارگیریم + پروتیین وعده صبح را حذف کردم و فقط بعد تمرین میخورم چون کربوهیدرات داره + چربی سوز هم هفته اولش روز ی2 عدد

میخوام چربی بدنم آب بشه. علاقه ای به گنده شدن بیش از حد فقط به خاطر اینکه زیر لباس خوشگل بشه ندارم. عاشق بدن فیتنسم. اما خوب بدنم از اون حالت ظریف در اومده.
بچه ها لطفا در مورد وعده های غذایی و نوع غذا مخصوصا قبل وبعد تمرین و روزها استراحت راهنماییم کنین.
در مورد مکملهایی که بعد از اینا باید بخورم راهنمایی کنین.
در مورد مقدار و نوع تمریینات هوازی..
و هر چیزی که به نظرتوون برام مفید باشه.

ممنونم

قد : 176
وزن : 78
مجرد/ زندگی و غذا با خانواده
5 روز در هفته تمرین + 1 روز شنا
داداشم حریف تمرینیمه

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اتفاقا دیروز بود تو باشگاه داشتم به داداشم میگفتم حالا مثلا این پیکره ی چربی 1000 کیلو هم پرس سینه بزنه و با داد و هوارش باشگاهو بذاره رو سرش میگن هیکلش قشنگه؟ اولا ما که هیکلشو زیر لباس ندیدیم چون احتمالا انقدر چربی داره که خودش هم تو ذوقش میخوره لباسشو در بیاره دوما شکمی که از زیر لباس به این گشادی مثل بشگه زده بیرون و اون ساعدی که تابلو تا حالا روش کار نشده تابلو که ایشون در حال حجم گیری نیستن.
خلاصه غیبت بسه چون خودمم هیکل با حالی ندارم اما خوب یه چیزایی سرم میشه اینارو هم گفتم چون تو گلوم گیر کرده بود و از دست این مربیهای پرورش چربی که از نوجوونی گند زدن تو هیکل ما عصبانییم چون اون موقع ما بی اطلاع با یک بدن بدون چربی رفتیم تو بدن سازی این مربی گفت اینو بخور وزن بگیری اون گفت غذا بخور هر چی بیشتر بهتر اون گفت اونو بخور گنده بشی اون موقع هم چند تا کتاب و روزنامه بیشتر نبود و اینترنت نبود که بفهمم اینا هیچی بلد نیستن تا چشم باز کردیم دیدیم لباسو که در میاریم حالمون از هرچی چربیه به هم میخوره گنده شدنمون به خاگر چربیه نه عضله.
خلاصه از دبیرستان تا حالا که 26 سالمه دست و پا شکسته یه باشگاهی رفتیم که خودمونو راضی کنیم.اما چند ماهیه که تازه به اصل قضایا پی بردم اما خوب به علت ترس با احتیاط میرم جلو و برای هر کاریم حسابی تحقیق میکنم خوشحالم که بچه های اینجا بهم کمک کنن.
حدود 3 ماه میشه که مرتب باشگاه میرم. 2 هفته پیش با پیشنهاد یک نفر به جای کراتیین که میخواستم بخورم cell tech خوردم البته 1.5 یعنی نصفشو اما فکر میکنم اشتباه کردم . الان 1 کراتیین فوسفاژن دارم + یک syntha 6 با 45-6% پرتتیین + قرص چربی سوز Dyma Burn
کراتیینم در حال بارگیریم + پروتیین وعده صبح را حذف کردم و فقط بعد تمرین میخورم چون کربوهیدرات داره + چربی سوز هم هفته اولش روز ی2 عدد

میخوام چربی بدنم آب بشه. علاقه ای به گنده شدن بیش از حد فقط به خاطر اینکه زیر لباس خوشگل بشه ندارم. عاشق بدن فیتنسم. اما خوب بدنم از اون حالت ظریف در اومده.
بچه ها لطفا در مورد وعده های غذایی و نوع غذا مخصوصا قبل وبعد تمرین و روزها استراحت راهنماییم کنین.

ممنونم

داداشم حریف تمرینیمه

Reza Shad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این پست رو ببین

داداش بدنت حرف نداره این مهمه که تو تونستی با همین امکانات کم این بدنو درست کنی وگرنه اگه اونطرف آبیا با اون امکانات چیزی نشن جای حرف داره
سبز باشی و شاد

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
حامدی دمت گرم ... راضیم ازت پسر ... راضیم :cool:

هیکل خوبی ساختی ... آفنر ... آفنر :happy:

یه چیزی بگم که این جدیه ... توی بدن رابطه جنس.ی خوب خیلی مهمه ... حالا کاری نداریم این به کاهدون زده :D

اما فکر آزاد ... درامد خوب ... آفتاب خوب ... استرس کم ... مرتب بودن کار + ورزش + تفریح خیلی مهمهههه

مرسی پویا جان :)
لطف داری داداش:blush:

داداش بدنت حرف نداره این مهمه که تو تونستی با همین امکانات کم این بدنو درست کنی وگرنه اگه اونطرف آبیا با اون امکانات چیزی نشن جای حرف داره
سبز باشی و شاد

شما هم رضا جان لطف داری به بنده، ممنون:blush:
توی پست بعد توضیح میدم در حد خودم که چکار کنی وضعیتت بهتر شه...
ایشالا که شما هم به هدفت برسی...

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

ممنونم

داداشم حریف تمرینیمه

خب اول از همه بگم هنوز خیلی جوونی و اول راه پس اصلا به گذشته فکر نکن که می خواستی چی بشی و نشدی چون هنوز خیلی راه داری:)
ببین شما اگر چربی زیاد داری اول باید به فکر یه دوره چربی سوزی درست حسابی باشی و کلک این چربی ها رو بکنی بعدش با خیال راحت بری سراغ عضله سازی...
برنامه غذایی از همه چیز مهم تره، غذات رو 6 وعده کن، صبحانه، وعده بین صبحانه و نهار، نهار، وعده بین نهار و شام (اگر عصرها میری باشگاه این دقیقا 1 ساعت قبل تمرینت باشه) ، شام و در نهایت وعده قبل خواب
هر چقدر از صبح به عصر نزدیک میشیم مفدار کربو هیدرات دریافتی بدن رو کم کن، یعنی وعده شامت که بعد تمرین هست کربو سعی کن خیلی کم داشته باشه....
هر روز صبح قبل صبحانه نیم ساعت - 45 دقیقه حتما هوازی کار کن، هر جور راحتی، دویدن، دوچرخه سواری و ... ولی بهترینش همون راه رفتن و دویدن هست...
عصر که میری سر تمرین باید برنامت با ست های متوسط بین 8-12 یا بیشتر باشه (کم تر نباشه!)
یک رو در میون حتما تمرینات شکم رو انجام بده ( تفیکیک کن 1 روز بالا شکم و 2 روز دیگه زیر شکم)
در ضمن پهلو ها هم فراموش نشه که قسمت مهمه چربی سوزی هست و حتما تمرینات پهلو مثل مسگری و ... رو انجام بده... تمرینات شکم و پهلو با وزنه باشه بهتره...
در نهایت از مکمل هایی مثل کافیین، چربی سوزها و ... استفاده کن...
شخصا مکمل NO Xplode رو هم برای چربی سوزی مفید میدونم چون واقعا عرق آدمو در میاره و مثل موشک میشی توی باشگاه...
سعی کن به بدنت فیبر هم برسونی با مصرف میوه ها و مخصوصا سبزیجات تازه...
این کارا رو درست انجام بدی + یه برنامه تمرین خوب مطمئن باش ظرف 2 ماه به اون چیزی که میخوای میرسی و بعد میری سراغ عضله سازی که باز خیلی آسونتر از وزن کم کردنه :)
سوالی بود د خدمتم
موفق باشی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگه اونطرف آبیا با اون امکانات چیزی نشن جای حرف داره
سبز باشی و شاد

دوست عزیز هر کسی که ورزش میکنه هنر کرده ... فکر نکن کسی اون ور آبه همه چیشم ردیفه دست به میله بزنه

بدن 6 تیکه میشه ... اونم زحمت میکشه و کارش خوبه اما راه آسون تری رو میره ... پس فکر نکنیم چون اون وره

تیکه به دنیا میاد

مرسی پویا جان :)
لطف داری داداش:blush:

حامد بده با هیکلت عکس بندازیم ... بدنت یه چیز کم داره ... آفتاب خوب + روغن هویج

بدن برنزه خوب کنی 10 برابر قشنگ تر میشه ... راضیم ازت پسر ;)

Last edited:
بالا