• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
من 25 سالمه و با 185 سانت قد 66 کیلو هستم.
4سال قبل، 3 ماه بدنسازی رفتم. عضلات بازوم خیلی تغییر نکرد ولی رشد عضلات سینه و زیربغل و ... راضی کننده بود.
چندتا حرکت برای حجیم شدن بازو می خواستم.
اگه ممکنه حرکات بدون وزنه که تو خونه هم بشه بعنوان تمرین انجام داد رو هم معرفی کنید.
ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من 25 سالمه و با 185 سانت قد 66 کیلو هستم.
4سال قبل، 3 ماه بدنسازی رفتم. عضلات بازوم خیلی تغییر نکرد ولی رشد عضلات سینه و زیربغل و ... راضی کننده بود.
چندتا حرکت برای حجیم شدن بازو می خواستم.
اگه ممکنه حرکات بدون وزنه که تو خونه هم بشه بعنوان تمرین انجام داد رو هم معرفی کنید.
ممنون

سلام

بدون هالتر و دمبل نميتوني بازوي خوبي بسازي .;)

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
درود بر دوستان عزیزم
ببخشید یه سوال داشتم ؟
میشه در منزل هم با یه سری تمرینات ساده ، کمی بدنمونو از لحاظ جسمی آماده کنیم ؟
body-builder.gif

منظورم اینه که چند روش تمرین بگید .
من خودم رزمی کار میکردم و با یه سری حرکات آشنایی دارم ، یه دمبلم تو خونه دارم ، اگه روش های صحیح استفاده از دمبل رو بگید ممنون میشم
همچنین بگید چه حرکاتی رو میشه با دمبل انجام داد
با سپاس .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام من رزمی کار می کنم و یه برنامه میخوام برای این که بدنم خطی بشه البته من باشگاه نمیرم و تو خونه با دمبل می خوام تمرین کنم البته تمرینات شکم رو بیشتر لازم دارم
ولی یه مشکلی هست اینه که من قبلا با دمبل کار میکردم ولی تغییر زیادی ایجاد نمی شد
چندتا سوال هم داشتم اگه می شه یه راهنمایی کن
اینکه میگن باید پشت بازو بعد از جلو ازو کار کرد
تعداد تکرار هر ست نباید از 12 تا بیشتر شه
تمرینات های شکم باید در آخر تمرینات انجام بشه
تمرینات اگر هر روز باشه تاثیر معکوس میذاره
اگه سرعت دمبل زدن بیشتر باشه بدن خطی می شه :blink:
البته این آخری رو شک دارم که درست باشه

mehdi_360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

من بعد از چن ماه دوری از میادین دوباره میخوام برم بدنسازی:دی

میخوام یه مکمل درست و درمون هم بگیرم !!

بودجه هم تا 100 150 هست

امین جان جریان این پروتئين 12 ساعته آلايت دايماتيز چیه؟

یه چیزی میخوام که تو همون 2 ، 3 ماه اول حجم بیارم در حد تیم ملی:دی

bbnaztoop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان متخصص سوالاتی داشتم
آیا گلوتامین هم مثل کراتین دوره 4-6 هفته ای دارد یا الا ماشاا.. مصرف می کنیم تا تمام شود؟
من از glutamin sr ساخت mhp استفاده می کنم که از آشنا گرفتم آیا این محصول خوب هست؟
برای کسی که اضافه وزن داره ترکیب گلوتامین با whey myo fusion کاسپاری زیاد نیست؟
و یک سوال اساسی
متخصص تغذیه ورزشی در ایران داریم یا نه؟ :rolleyes:

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
کسی میدونه برای کوچک کردن باسن و از بین بردن گودی کمر چیکار باید کرد. ممنون میشم جواب بدین

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام من رزمی کار می کنم و یه برنامه میخوام برای این که بدنم خطی بشه البته من باشگاه نمیرم و تو خونه با دمبل می خوام تمرین کنم البته تمرینات شکم رو بیشتر لازم دارم
ولی یه مشکلی هست اینه که من قبلا با دمبل کار میکردم ولی تغییر زیادی ایجاد نمی شد
چندتا سوال هم داشتم اگه می شه یه راهنمایی کن
اینکه میگن باید پشت بازو بعد از جلو ازو کار کرد
تعداد تکرار هر ست نباید از 12 تا بیشتر شه
تمرینات های شکم باید در آخر تمرینات انجام بشه
تمرینات اگر هر روز باشه تاثیر معکوس میذاره
اگه سرعت دمبل زدن بیشتر باشه بدن خطی می شه :blink:
البته این آخری رو شک دارم که درست باشه

سلام
این که تغییرات زیادی ایجاد نمیشد احتمالا مربوط به تغذیه هست.تمرین ۲۰-۳۰ درصد قضیه است ۷۰-۸۰
درصد پیشرفتتون بستگی به تغذیه واستراحت داره.

جلوبازو و پشت بازو بستگی به بدنتون داره واینکه کدوم
یکی در اولوت باشه۰من همیشه با پشت بازو شروع میکنم
چون دو سوم حجم بازو رو تشکیل میده .

در مورد تعداد تکرارنظرات زیاده ولی اغلب معتقدند بهترین محدوده رشد ۸-۱۲ تکرار هسش.

تمرین زیاد باعث تمرین زدگی میشه و حتی ممکنه باعث تحلیل عضلانی بشه.
۳-۴ جلسه در هفته برای مبتدیها توصیه میشه.

حتما با یک مربی مجرب مشورت کنید و اینو یادتون باشه هر کسی که هیکلش گنده بود لزوما مربی نیست
ازین افراد مدعی توی باشگاهها زیاد می بینید که اصلا صلاحیت مشورت رو ندارند.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
این که تغییرات زیادی ایجاد نمیشد احتمالا مربوط به تغذیه هست.تمرین ۲۰-۳۰ درصد قضیه است ۷۰-۸۰
درصد پیشرفتتون بستگی به تغذیه واستراحت داره.

جلوبازو و پشت بازو بستگی به بدنتون داره واینکه کدوم
یکی در اولوت باشه۰من همیشه با پشت بازو شروع میکنم
چون دو سوم حجم بازو رو تشکیل میده .

در مورد تعداد تکرارنظرات زیاده ولی اغلب معتقدند بهترین محدوده رشد ۸-۱۲ تکرار هسش.

تمرین زیاد باعث تمرین زدگی میشه و حتی ممکنه باعث تحلیل عضلانی بشه.
۳-۴ جلسه در هفته برای مبتدیها توصیه میشه.

حتما با یک مربی مجرب مشورت کنید و اینو یادتون باشه هر کسی که هیکلش گنده بود لزوما مربی نیست
ازین افراد مدعی توی باشگاهها زیاد می بینید که اصلا صلاحیت مشورت رو ندارند
.

سلام دوست جون
مگه اینکه ما شما رو اینجا ببینیم . حالا ما اهل سینما نیستیم شما نباید یه سری به ما بزنی ؟ :happy:

دو خط آخر فرمایشاتم شدیدا تایید می کنم
اغلب کسانی که در اینترنت دنبال مکمل و اینچیزا هستن آقای بهکار رو مستقیم یا دورادور می شناسن . البته ایشون هم معصوم نیستن ولی چندتا مطلب اینجا ( توی همین pt ) ازشون خوندم که خطاب به همین آقایانه درشت هیکل بود .
آدم این بحثها رو می خونه تازه به عمق فاجعه پی می بره

بنده خدا آقای بهکار کف دستش نعنا ترخون سبز شده بود وقتی تجویزات و استدلالهای این آقایون رو خونده بود .

اینم یکی از پستهای آقای بهکاره

آخه پسرک تو کی هستی که من بخوام دشمنت باشم؟
من دلم واسه بدبختایی میسوزه که به خزئبلات تو گوش میدن.
آخه پسرک تو و قتی به HGH میگی استرویید دیگه من چی باید بهت بگم؟

تو هنوز تو توهمات هورمون اسب و گوریل به سر می بری . اون عکس اسب که روی شیشه دارو میندازن یعنی اینکه برای مصرف در اسب ها تو لید شده.

بچه جان میشه فرق کراتین مونو هیدرات و کیریستالی رو بگی؟ اونوقت اینها چجوری باعث ترشح انسولین میشن؟

پسرک نادان حد اقل بور 2 تا کتاب تر جمه شده بخون که دیگه ندگی مدت ماندگاری وینسترول 2 ساله.

بچه جان تو لید هیدروکسی کات هارد کور به دلیل مشکلات کبدی و گزارش 1 مورد مرگ متوقف شده.

پسرک نادان میشه به من بگی که هورمون HGH جچوری از طرق بذاق جذب میشه؟ حتما قرص های هوماگرو رو دیدی.

بازم به دوستان تو صیه اکید دارم که گول این افراد سود جو و نادان رو نخورید و پول و سلامتی خودتون رو به دست این افراد نسپرید.

یا این یکی

پسر عموی بابای من هم واسه خودش یلی بود تو مهراباد جنوبی . وقتی تو زور خونه کباده میکشید کن محل میلرزید و تو ختمش یه هیئت داشتن سینه میزدن. ولی دلیلی بر معلوماتش نمیشه.

هر کسی که از بیوشیمی بدن انسان در حد کتاب علوم 3 وم راهنمایی بلد باشه میفهمه که این **** حتی 5 ابتدایی رو هم تموم نکرده .
آخه دوست من ساختن یک بدن حجیم که از نظر داوری مسابقات به مفت هم نمییرزه خیلی خیلی آسون تر از چیزی هست که تصور میکنی ولی این دلیل بر علم و آگاهی طرف نیست.

آخه عزیزم کسی که به سوما میگه استرویید به هیدرو کسی کات میگه استرویید میگه هورمون رشد از 24 سالگی قطع میشه میگه وینسترول از مشتقات استانازوله میگه سل تک مکمل پروتیینیه به کلن میگه هورمون اصلا نمیدونه لوتیروکسین چی هست ........آخه دیگخ من چی باید بهش بگم؟

بازم به همه میگم مال و جانتون رو دست این افراد از خدا بی خبر ندین. آخه واسه من چه سودی داره که بیام این حرف ها رو بزنم؟ به خدا نه مکمل میفروشم نه دارو و نه مکمل و دارو فروش اصل سراغ دارم. فقط دلم میسوزه . همین

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
صحبت Cp-You عزیز تایید میشه ... کسی که گندست 95 % اطلاعات ورزشی کمی داره

یه نمونه بگم ... تو کل ایران فکر نمیکنم کسی دور بازوش از مجتبی علی بزرگتر باشه ... تو خیابون ببینیش میترسی

میگی چطوری هندونه زیر پوستش گذاشته ... پشت بازوش هم 2 برابر جلوبازوشه ... یه چیزه عجیب غریبیه

ولی اطلاعاتش زیر 0 ! هنوز نمیدونه به یه آدم 145 کیلویی که 65 کیلو اضافه وزن داره نباید بگه روزی 2 ساعت با سرعت

بالا بدو ... طرف هم 5 روزه از زور فشار در میره و دیگه باشگاه نمیاد ... به همه هم میگه بچه ننه بود از زیر تمرین در

میرفت ... تو کل ایران من کار 2 نفر رو بیشتر قبول ندارم ... 1- علی تبریزی 2- نجفیانی

بقیه برن بوق بزنن

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خیلی ببخشید ولی کسای دیگه ای هم هستند که خیلی اطلاعات دارند. حداقل از من خیلی بیشتر بلدند.
مثل جناب سلامی

www.powerbuilding.ir

مطمئن باشید کسی که کتاب نوشته خیلی بلد بوده که نوشته... اونم کتابی که تازگی داشته باشه.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
خیلی ببخشید ولی کسای دیگه ای هم هستند که خیلی اطلاعات دارند. حداقل از من خیلی بیشتر بلدند.
مثل جناب سلامی

www.powerbuilding.ir

مطمئن باشید کسی که کتاب نوشته خیلی بلد بوده که نوشته... اونم کتابی که تازگی داشته باشه.

سلام
دوست عزیز اینجا کسی در مورد دانش و تجربه آقای سلامی چیزی گفت مگه ؟
البته کتاب نوشتن اصلا ملاک نیست و از طرفی بدنسازی بشکل حرفه ایش اغلب توام با مسائلی هست که مورد تایید علم پزشکی نیست و از این جهت آقای سلامی هم مستثنی نیستند . اما فرق آقای سلامی با دیگران این است که اگر بدلایل حرفه ای خودشون از استروئید استفاده می کنند ، اولا به هرکی از راه رسید توصیه نمی کنن مصرف کنن و از طرفی خودشون دقیقا به عوارض و هشدار هایی که در مورد استروئید لازمه کاملا واقف هستند .
از این جهت
دانش و تجربه آقای سلامی بر من پوشیده نیست و فکر نمی کنم بر دیگران هم پوشیده باشه . قطعا در زمینه خودشون یکی از بهترین و با دانش ترین اساتید هستند .

صبحت من در مورد کسانی هست که به هیدورکسی کات و HGH میگن استروئید !!!
از اینجور آدمها اینجا کم برو بیا ندارند و خیلی ها هم بدلیل نداشتن حداقل اطلاعات لازم ، گرفتار تجویزاتشون می شن

اتفاقا بد نیست شما که با آقای سلامی در تماسی از ایشون بخواهید یا اصلا خودتون اقدام کنید و به این آشفته بازاری که اینجا شکل گرفته سر و سامانی بدید .
کاری که آقای بهکار شروع کرد و نیمه تمام گذاشتش

موفق باشید

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
ما هر موقع به اینجا سر زدیم دیدیم دعوا و بگو مگوئه... مشکل از ماها نیست. اینجا 99% در حال دعوا و 1% در حال سوال و 0% در حال پاسخ هستند.
من شاید بتونم جواب سوالات رو بدم ولی اصلا در مورد استروئید ها هیچ نظری نمیتونم به کسی بدم. چون تا حالا خودم با اینکه کلی مطلب خوندم ولی نخوردم. 10x پول پودر دادم ولی یه قرص نخوردم. توصیه هم میکنم نخورین چون دلیلی نداره...
هیدروکسی کات هم جدا از عوارضش خیلی شاخ عمل میکنه. ولی خوب خیلی هم آسیب میزنه به بدن.
HGH هم هرکی ندونه بهتره بشینه FIFA 2010 بازی کنه جای بدنسازی

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان یه سوال:

من یه مدت از این کراتین ها و پودر های تقلبی خوردم ( که از همین دوستان بدنساز پی تی ) هم خریدم ، بعضی ها میدونن کیو میگم..

سوالم اینه که اینا عوارض و مشکلاتی رو واسه من به وجود نمیاره؟ علی الخصوص ( درست نوشتم؟ ) که اصل هم نبودند و مفت هم ارزش نداشتند.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان یه سوال:

من یه مدت از این کراتین ها و پودر های تقلبی خوردم ( که از همین دوستان بدنساز پی تی ) هم خریدم ، بعضی ها میدونن کیو میگم..

سوالم اینه که اینا عوارض و مشکلاتی رو واسه من به وجود نمیاره؟ علی الخصوص ( درست نوشتم؟ ) که اصل هم نبودند و مفت هم ارزش نداشتند.

راستش بستگی داره چه مدل تقلبی خورده باشی .
بعضی ها انصاف دارن توش پودر سویا . شیرخشک و گرد سیب زمینی :happy: می ریزن خب اینا رو بخوری اتفاقی رخ نمیده
بعضی ها اما عصاره دم مارمولک و گوش موش خرما می ریزن با یکم خاک خب اینا مشکل سازن

حالا از کجا مطمئنی تقلبی بودن ؟
بابا کراتین که قیمتی نداره . 10 مدل مجوزدارشم توی بازار هست . چرا از دست می خری اونوقت ؟! :happy:

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
.
بعضی ها انصاف دارن توش پودر سویا . شیرخشک و گرد سیب زمینی :happy: می ریزن خب اینا رو بخوری اتفاقی رخ نمیده

واللا نگاش که میکردی یه چیزی تو مایه های آهک و اینا بود انگاری:)

بعضی ها اما عصاره دم مارمولک و گوش موش خرما می ریزن با یکم خاک خب اینا مشکل سازن

25r30wi.gif
25r30wi.gif

حالا از کجا مطمئنی تقلبی بودن ؟

راستش من قوتی به دستم رسید نگاش که کردم یکم تابلو بود ، اما خب چون سر رشته ای نداشتم متوجه نشدم و گفتم بی خیال 4-5 ماهی کار کردم شاید فقط 1 کیلو اضاف کردم ، در صورتی که وقتی عادی کار میکردم حداقل 3 کیلو من اضاف میکردم!!

از همین رو شک کردم و رفتم سراغ یک پودر فروش که آشنا بود تقریبا گفت 100% تقلبیه :(

تازه این بنده خدایی که توی این انجمن به ما انداخت نه تنها تقلبش رو به ما انداخت بلکه نامرد نکرد پول تقلبیش رو بگیره ، بلکه پول اصلش رو هم گرفته بود
25r30wi.gif

بعد من به خاطر اینکه اینجا تایپیک داشت و اینا فقط یک کلام گفتم که آقا خوب بهمون انداختی دمت گرم و دنباله ی قضیه رو نگرفتم :D ( قبل از اینکه بخرم ازش هم ) تاکید داشتم بر اصل بودن و هیچ مشکلی هم با پولش نداشتم.

و بعد از اینکه من گفتم چرا بهم تقلبی دادی ، با کمال پررویی پست زده که خب خودت خواستی اگر گفته بودی من اصلش رو بهت میدادم که حداقل با هر نفس 10 کیلو بهت اضافه بشه
25r30wi.gif

بابا کراتین که قیمتی نداره . 10 مدل مجوزدارشم توی بازار هست . چرا از دست می خری اونوقت ؟! :happy:

کراتین بود و مگا وی .

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
دوستان یه سوال:

ماشالله ادمین بدن ساز

ولی برای چاقی سراغ کراتین نرو ماشعیر خوب بیشتر جواب میده :rolleyes:

Captive

لایک‌ها
16,664
ماشالله ادمین بدن ساز

ولی برای چاقی سراغ کراتین نرو ماشعیر خوب بیشتر جواب میده :rolleyes:

مامان شعیر هم زیاد میخورم ، جواب نداده ، اما برای رشد مو خوبه :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ما هر موقع به اینجا سر زدیم دیدیم دعوا و بگو مگوئه... مشکل از ماها نیست. اینجا 99% در حال دعوا و 1% در حال سوال و 0% در حال پاسخ هستند.
من شاید بتونم جواب سوالات رو بدم ولی اصلا در مورد استروئید ها هیچ نظری نمیتونم به کسی بدم. چون تا حالا خودم با اینکه کلی مطلب خوندم ولی نخوردم. 10x پول پودر دادم ولی یه قرص نخوردم. توصیه هم میکنم نخورین چون دلیلی نداره...
هیدروکسی کات هم جدا از عوارضش خیلی شاخ عمل میکنه. ولی خوب خیلی هم آسیب میزنه به بدن.
HGH هم هرکی ندونه بهتره بشینه FIFA 2010 بازی کنه جای بدنسازی

حق با شماس
البته منم اینجا بیشتر تماشاگر بودم و چون در زمینه مکمل و بدنسازی بخصوص آقایان تجربه ای ندارم چیزی نمی گفتم
ولی 1-2 بار مثلا دیدم در مورد ورزش هوازی یکسری حرفهایی زده شد که با هیچ منطقی جور در نمی اومد . یکی هم که داشت حرف حق می زد رو داشتن مسخره می کردن ! شمام بهتر از من می دونید که خیلیا نگاه به قطر بازوی دیگران می کنن و هرچی که اونا می گن رو چشم بسته می پذیرین
این شد که منم اینجا پست زدم
و شما و هرکس دیگری که دانش و تجربه ی مفید و درست داشته باشه هم بنظر من بهتره اینکار رو بکنه

واللا نگاش که میکردی یه چیزی تو مایه های آهک و اینا بود انگاری:)

25r30wi.gif
25r30wi.gif

راستش من قوتی به دستم رسید نگاش که کردم یکم تابلو بود ، اما خب چون سر رشته ای نداشتم متوجه نشدم و گفتم بی خیال 4-5 ماهی کار کردم شاید فقط 1 کیلو اضاف کردم ، در صورتی که وقتی عادی کار میکردم حداقل 3 کیلو من اضاف میکردم!!

از همین رو شک کردم و رفتم سراغ یک پودر فروش که آشنا بود تقریبا گفت 100% تقلبیه :(

تازه این بنده خدایی که توی این انجمن به ما انداخت نه تنها تقلبش رو به ما انداخت بلکه نامرد نکرد پول تقلبیش رو بگیره ، بلکه پول اصلش رو هم گرفته بود
25r30wi.gif

بعد من به خاطر اینکه اینجا تایپیک داشت و اینا فقط یک کلام گفتم که آقا خوب بهمون انداختی دمت گرم و دنباله ی قضیه رو نگرفتم :D ( قبل از اینکه بخرم ازش هم ) تاکید داشتم بر اصل بودن و هیچ مشکلی هم با پولش نداشتم.

و بعد از اینکه من گفتم چرا بهم تقلبی دادی ، با کمال پررویی پست زده که خب خودت خواستی اگر گفته بودی من اصلش رو بهت میدادم که حداقل با هر نفس 10 کیلو بهت اضافه بشه
25r30wi.gif

کراتین بود و مگا وی .

راست می گه دیگه ، می خواستی بگی اصلش رو می خوام :D
خب مکمل رو همیشه باید از آدم معتبر بگیری . من خودم دو دوره همون اوائل که می خواستم وزن اضافه کنم از کراتین و کربوهیدارت استفاده کردم . اونم از داروخانه گرفتم . دیگه مکمل نخوردم به اونصورت
ولی بازم بگردی جاهای معتبر هست .

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
در مورد استروییدها هر کس سوالی داشت هر مدلش رو خواستید بگید براتون توضیح میدم ولی یادتون باشه به کسی توصیه نمی کنم! شاید امروز نتیجه خوبی بگیرید ولی فردای تاریکی در پیش است با مصرف این موارد...

پ.ن: تا وقتی خودم آلودش نشده بودم می گفتم این که میگن مصرف نکنید و ... چرت و پرته ولی بعد مصرف که یه مدتی گذاشت اون وقت می فهمید که چه اشتباه جبران ناپذیری کردید!

بالا