• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

ehsan0912288

Registered User
لایک‌ها
2
یه مشکل دارم اینکه :
من حدودا 188 Cm قدم هست و وزن 84 kg که خیلی کم شکم دارم و یه مقدار پهلو که حتی دوستانم هم از رو لباس باور نمیکنن که کمی من شکم دارم (منظورم اینه که خیلی کمه )
ممنون مشم راهنمایی کنید چه جوری آبش کنم . ؟ توتال کور خوبه ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یه مشکل دارم اینکه :
من حدودا 188 Cm قدم هست و وزن 84 kg که خیلی کم شکم دارم و یه مقدار پهلو که حتی دوستانم هم از رو لباس باور نمیکنن که کمی من شکم دارم (منظورم اینه که خیلی کمه )

سلام توتال کور خوبه به شرطی که از **** غذایی خوب نیز استفاده کنی. هر چیزی هم نخوری

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
یه مشکل دارم اینکه :
سلام
شما صبح ها قبل از صبحونه یه نیم ساعت ورزش کن. یه 30 تا بشین پاشو و 30 تا شکم برو... سعی کن بعد ورزش هم تا نیم ساعت غذل نخوری. میتونی از Arginine استفاده کنی.
به هیچ وجه هم چربی سوز مصرف نکن.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام خدمت دوستان ورزشکار
من 13 کیلو کمبود وزن دارم .
قدم 178
وزنم 55
چه نوع تغذیه رو پیشنهاد میکنید؟
در ضمن همه چیم میخورم . اما نمدونم چرا چاغ نمیشم. حداقل میخوام 8-10 کیلو بیشتر بشم .
اینجوری لباس اصلا خوب تو تنم نمیشینه .
ممنون از همه دوستان .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام خدمت دوستان ورزشکار
قدم 178
وزنم 55
در ضمن همه چیم میخورم . اما نمدونم چرا چاغ نمیشم. حداقل میخوام 8-10 کیلو بیشتر بشم .
ممنون از همه دوستان .

کربوهیدرات و پروتیین .

حداقل وعده ی غذایی 6الی 7بار در روز

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان ورزشکار
قدم 178
وزنم 55
ممنون از همه دوستان .

وعده های غذات رو زیاد کن. فقط اینکه یهو نمیتونی این کار رو بکنی. یواس یواش به 6 وعده تو روز برسون. هفته اول 4 وعده. هفته بعدش 5 و هفته بعدش 6 وعده بخور... و دیگه عادت کن به 6 وعده خوردن. در ضمن غذاهایی مثل سیب زمینی و نون و پنیر و ماکارونی و حبوبات رو هر روز تو برنامه غذاییت جا بده. اگه بدنسازی کار نمیکنی رژیمت نباید زیاد پروتئین داشته باشه (حداکثر روزی 50 گرم) چون خیلی خطرناکه.

honeyamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حرف دوست عزیزم کاملاً درسته
وعده های غذاییتو 6تا کن اگه بتونی از ایک گینر کربوپروتئین کنار "میان وعده هات" و قبل خوابت استفاده کنی عالیه اگه کربو گرفتی وعده ی کربو بلافاصله بعد از تمرینتو کمتر بزن اما اگه کربوپروتئین گرفتی نه. خوابتو تنظیم کن صبحانه یادت نره.:)

honeyamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستی ببخشید دوستان اگه نظر دادم:blush:

honeyamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام مهدی جان .
خوبی ؟
اگه یادت باشه چند وقت پیش مزاحمت شدم واسه یه برنامه بدن سازی .
گفتی یه عکس از بدنم بگیرم و واست بفرستم که به دلیل یه سری مشکلات نشد .
الان عکس رو گرفتم و واست پیغام خصوصی میکنم .
قبل از هرچیز هدف من از بدنسازی فقط واسه اینه که بدنم رو فرم باشه چون حوصله ورزش های دیگه رو ندارم .
پس نمیخوام از قرص یا کراتین یا آمپول یا کلا از چیزی استفاده کنم .
میخوام به صورت طبیعی بدنسازی کنم .
بدن خیلی بزرگ و هیکل گنده ای نمیخوام .
این عکس رو ببین :

یه بدن تو این مایه ها .
ممنون میشم یه برنامه بدون نیاز به اون چیزایی که گفتم رو واسم بنویسی .
چون خودت که میدونی نمیشه به مربی هایی که باشگاه دارن اعتماد کرد .
ممنونت میشم .
راستی قدم 180 - 183 هست ( دقیق نمیدونم )
وزنم هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم 70 - 72 همین حدودا باشم.

دوست من از مکمل استفاده کن مثل no-xplodeیا elite12واسه فیتنس شدن عالیه اما باید بگردی پیدا کنی من فروشنده نیستم.به تمرینات سوپرستو و استریپ ست اضافه کن.وزنه هاتو کم کم زیاد کن.مارو دعا کن:)

honeyamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
آپ يور مس رو گرفتم ،اما مايودرايو رو نداشت و گفت اگر هم بيارن قيمتش 107 تومان هستش
برنامه استفاده آپ يور مس تنها چطوريه؟ تکی مصرف کنم يا مکمل ديگه اي بهش اضافه کنم
ممنون ميشم راهنمايی کنی.
اديت:نکته ديگه هم اينکه اين قوطی که گرفتم داخلش پيمانه نيست،امکان تقلبی بودن هست؟

مثل کربو هیدرات برو بالا اما اگه بتونی یکم هرمیش کنی حرف نداره.از پیمانه های دیگه استفاده کن فقط از پیمانه های بزرگ مثل پیمانه سریوس مس استفاده نکن خوبه

nasim26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
من تازه عضو شدم و چند تا سئوال خیلی مهم دارم:

من 27 سالمه. قدم 152 و وزنم 60. 2 ساله ازدواج کردم. بچه ندارم. قبل از ازدواج 52 کیلو بودم. شاید 52 کیلو هم برای قد کوتاه من به نظر شما زیاد باشه ولس در حقیقت اندامم قشنگ و متناسب بود. بعد از ازدواج 5 کیلو کم کردم و بعد در مدت کوتاهی وزنم رسید به 60. حالا چند ماهه که دیگه تغییر وزن ندادم. البته اینم بگم که اهل پرخوری نیستم.
حالا می خوام لاغر شم. صورتم بعد از افزایش وزن بهتر و پرتر شده ولی شکمم بزرگ شده. سینه هام هم یک سایز بزرگتر شده و بدتر از همه تا حدی هم شل شده. ( از این قضیه خیلی ناراحتم.)
می خوام یه وسیله ورزشی بخرم. کدوم موثرتره: درازنشست، اسکی فضایی، دوچرخه یا...؟
تردمیل چون هزینه ی بالایی داره نمی تونم تهیه کنم.
بگید برای وزن کم کردن چی کار کنم؟ وزنم چقدر باشه خوبه؟ و راجع به وسایل ورزشی راهنماییم کنید. لطفا".
(اینو یادم رفت: دویدن روی تردمیل باعث افتادگی سینه ها نمی شه؟)

و یه سئوال دیگه هم داشتم. درمورد مامانم. ایشون 50 سالشونه. قد: 155، وزن 75، مبتلا به چربی خون بالا، دیابت، و آرتروز پا (استخون پایین انگشت شست پاهاشون تا حدی بیرون زدگی داره). کمردرد هم دارن. دکترشون گفته حتما" باید وزن کم کنن. و پیشنهاد داده به خاطر درد پا از تردمیل برقی استفاده نکنن. مدلهای دیگه شو بگیرن.
حالا بگید چه وسیله ورزشیی برای مامانم خوبه؟ تردمیل مدل دیگه هم داره؟ دیگه چه وسیلهای خوبه؟

منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.

nasim26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
(تو بخش باشگاه مجازی این سئوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.)

من 27 سالمه. قدم 152 و وزنم 60. 2 ساله ازدواج کردم. بچه ندارم. قبل از ازدواج 52 کیلو بودم. شاید 52 کیلو هم برای قد کوتاه من به نظر شما زیاد باشه ولس در حقیقت اندامم قشنگ و متناسب بود. بعد از ازدواج 5 کیلو کم کردم و بعد در مدت کوتاهی وزنم رسید به 60. حالا چند ماهه که دیگه تغییر وزن ندادم. البته اینم بگم که اهل پرخوری نیستم.
حالا می خوام لاغر شم. صورتم بعد از افزایش وزن بهتر و پرتر شده ولی شکمم بزرگ شده. سینه هام هم یک سایز بزرگتر شده و بدتر از همه تا حدی هم شل شده. ( از این قضیه خیلی ناراحتم.)
بگید برای وزن کم کردن چی کار کنم؟ وزنم چقدر باشه خوبه؟ و راجع به وسایل ورزشی راهنماییم کنید. لطفا".

و یه سئوال دیگه هم داشتم. درمورد مامانم. ایشون 50 سالشونه. قد: 155، وزن 75، مبتلا به چربی خون بالا، دیابت، و آرتروز پا (استخون پایین انگشت شست پاهاشون تا حدی بیرون زدگی داره). کمردرد هم دارن. دکترشون گفته حتما" باید وزن کم کنن. و پیشنهاد داده به خاطر درد پا از تردمیل برقی استفاده نکنن. مدلهای دیگه شو بگیرن.
حالا بگید چه وسیله ورزشیی برای مامانم خوبه؟ تردمیل مدل دیگه هم داره؟ دیگه چه وسیلهای خوبه؟

منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه از صاحب تایپیک
خواستم ببینم بنده هم میتونم جواب دوستان را بدم ممنون میشم این اجازه رو بدید به بنده
آخه بنده دقیق ا به این دوتا مشکل برخوردم البته چندتا از شاگرد هام(تو باشگاهم ) و مشکل شونا حل کردم
حالا اگر اجازه هست جواب بدم
در خدمتم

من که تاپیک رو نزدم. ولی صاحب تاپیک هم فعالیت خاصی نمیکنه و تاپیک فروش جنس هم که نیست و یه جیز عمومیه...
من که به شخصه خوشحال میشم از تجربیات دیگران استفاده کنم...

nasim26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
آقای شکوهی وقتی گفتید تو باشگاهتون با یکی دو مورد که مشکل منو داشتن، برخورد داشتید و مشکلشون رو حل کردید، خیلی خوشحال شدم. لطفا" منو هم راهنمایی کنید.
بی صبرانه منتظر جواب شما هستم.
مرسی.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوستان،
(تو بخش باشگاه مجازی این سئوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.)

منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.

سلام

به نظر من تو ورزش مهمترين چيز تغذيه ي خوبه

تغذيه سالم و پر پروتييني بدنتو كات ميكنه چه برسه كنارش .ورزش هم كني

هميشه از غذا هايي كه چربي زياد دارن دوري كن .كالري مصرفي رو كم كه .كربوهيدرات رو. كم كن

ولي بجاش پروتيين بدنت رو ببر بالا

.در مورد سوال اخري خودتون هم بايد بگم كه

دويدن اصلا ربطي به افتادگي سينه نداره با خيال راحت ورزشت رو بكن

.............................................................

منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.

بهترين چيز براي مادر تون اسكي هستش

با وضعي كه مادرتون داره دويدن رو تردميل باعث ميشه كه زانوهاش اب بياره .و خيلي چيزاي ديگه ....

ميتونه از دوچرخه ثابت هم استفاده كنه .

ر‍يم غذايي متوسط در كنار ورزش حتما توصيه ميشه .

اميدوارم موفق باشين

با اجازه از صاحب تایپیک
خواستم ببینم بنده هم میتونم جواب دوستان را بدم ممنون میشم این اجازه رو بدید به بنده
آخه بنده دقیق ا به این دوتا مشکل برخوردم البته چندتا از شاگرد هام(تو باشگاهم ) و مشکل شونا حل کردم
حالا اگر اجازه هست جواب بدم
در خدمتم

سلام

خوبي

اخلاق و رفتارت ورزشكاري .

داداشي تاپيگ ماله شما :)هر جور راحتي

البته من يه مختصر جواب دادم

ولي نظرات دوستان هم خيلي برام اهميت داره ;)

يا علي

$$$$$$

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسانی که به دنبال روش صحیح انجام تمرینات بدنسازی برای رسیدن به اندام دلخواه خود هستند
حتما به وبلاگ زیر یه سری بزنند مطمئن باشید ضرر نمی کنید . برنامه غذایی هم توش هست .
برای ورود کلیک نمایید
این وبلاگ در این زمینه تازه شروع به کار کرده و در آینده خیلی پربارتر خواهد شد .

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
سلام . من دختر 24 ساله هستم . 12 سال بسکت بازی کردم . شنا هم میکنم . حالا بسکتو ول کردم و دنبال یه ورزش خوب انفرادیم . مشکلم اینه که خیلی بازو و کول آوردم . هیجوری نمیتونم من آب کنم اینا رو؟ .

f7love

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . من دختر 24 ساله هستم . 12 سال بسکت بازی کردم . شنا هم میکنم . حالا بسکتو ول کردم و دنبال یه ورزش خوب انفرادیم . مشکلم اینه که خیلی بازو و کول آوردم . هیجوری نمیتونم من آب کنم اینا رو؟ .

سلام.
یه ورزش رزمی مثل کاراته خیلی میتونه بهت کمک کنه.
به طور خلاصه اگه بازو کولت حجم عضلس که حیفه... بزار باشن... رو جاهای دیگه کار کن و سعی کن کاملا بدنت ر خشک کنی... اگه عضلس بخوای کمش کنی پوستت خراب میشه...
من پیشنهاد میکنم بری بدنسازی و سعی کنی % چربی بدنت رو بیاری پایین... برای همین هیچ نظری در مورد اینکه چجوری آبشون کنی نمیدم...
بدن عضلانی = بدن زیبا

بالا