این آمینو چیه؟؟:blink::wacko::blush:
امینو اسید
پروتیین 100درصد خالص
برای خشکی عضله . تو دوران **** و مسابقات بیشتر استفاده میکنن
این آمینو چیه؟؟:blink::wacko::blush:
یه مشکل دارم اینکه :
من حدودا 188 Cm قدم هست و وزن 84 kg که خیلی کم شکم دارم و یه مقدار پهلو که حتی دوستانم هم از رو لباس باور نمیکنن که کمی من شکم دارم (منظورم اینه که خیلی کمه )
ممنون مشم راهنمایی کنید چه جوری آبش کنم . ؟ توتال کور خوبه ؟
سلامیه مشکل دارم اینکه :
من حدودا 188 Cm قدم هست و وزن 84 kg که خیلی کم شکم دارم و یه مقدار پهلو که حتی دوستانم هم از رو لباس باور نمیکنن که کمی من شکم دارم (منظورم اینه که خیلی کمه )
ممنون مشم راهنمایی کنید چه جوری آبش کنم . ؟ توتال کور خوبه ؟
سلام خدمت دوستان ورزشکار
من 13 کیلو کمبود وزن دارم .
قدم 178
وزنم 55
چه نوع تغذیه رو پیشنهاد میکنید؟
در ضمن همه چیم میخورم . اما نمدونم چرا چاغ نمیشم. حداقل میخوام 8-10 کیلو بیشتر بشم .
اینجوری لباس اصلا خوب تو تنم نمیشینه .
ممنون از همه دوستان .
سلام خدمت دوستان ورزشکار
من 13 کیلو کمبود وزن دارم .
قدم 178
وزنم 55
چه نوع تغذیه رو پیشنهاد میکنید؟
در ضمن همه چیم میخورم . اما نمدونم چرا چاغ نمیشم. حداقل میخوام 8-10 کیلو بیشتر بشم .
اینجوری لباس اصلا خوب تو تنم نمیشینه .
ممنون از همه دوستان .
سلام مهدی جان .
خوبی ؟
اگه یادت باشه چند وقت پیش مزاحمت شدم واسه یه برنامه بدن سازی .
گفتی یه عکس از بدنم بگیرم و واست بفرستم که به دلیل یه سری مشکلات نشد .
الان عکس رو گرفتم و واست پیغام خصوصی میکنم .
قبل از هرچیز هدف من از بدنسازی فقط واسه اینه که بدنم رو فرم باشه چون حوصله ورزش های دیگه رو ندارم .
پس نمیخوام از قرص یا کراتین یا آمپول یا کلا از چیزی استفاده کنم .
میخوام به صورت طبیعی بدنسازی کنم .
بدن خیلی بزرگ و هیکل گنده ای نمیخوام .
این عکس رو ببین :
![]()
یه بدن تو این مایه ها .
ممنون میشم یه برنامه بدون نیاز به اون چیزایی که گفتم رو واسم بنویسی .
چون خودت که میدونی نمیشه به مربی هایی که باشگاه دارن اعتماد کرد .
ممنونت میشم .
راستی قدم 180 - 183 هست ( دقیق نمیدونم )
وزنم هم دقیق یادم نیست ولی فک کنم 70 - 72 همین حدودا باشم.
سلام
آپ يور مس رو گرفتم ،اما مايودرايو رو نداشت و گفت اگر هم بيارن قيمتش 107 تومان هستش
برنامه استفاده آپ يور مس تنها چطوريه؟ تکی مصرف کنم يا مکمل ديگه اي بهش اضافه کنم
ممنون ميشم راهنمايی کنی.
اديت:نکته ديگه هم اينکه اين قوطی که گرفتم داخلش پيمانه نيست،امکان تقلبی بودن هست؟
با اجازه از صاحب تایپیک
خواستم ببینم بنده هم میتونم جواب دوستان را بدم ممنون میشم این اجازه رو بدید به بنده
آخه بنده دقیق ا به این دوتا مشکل برخوردم البته چندتا از شاگرد هام(تو باشگاهم ) و مشکل شونا حل کردم
حالا اگر اجازه هست جواب بدم
در خدمتم
راستی داداش یه پ خ واست گذاشتم ممنون میشم جوابمو بدی دمت گرم
سلام دوستان،
من تازه عضو شدم و چند تا سئوال خیلی مهم دارم:
(تو بخش باشگاه مجازی این سئوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.)
من 27 سالمه. قدم 152 و وزنم 60. 2 ساله ازدواج کردم. بچه ندارم. قبل از ازدواج 52 کیلو بودم. شاید 52 کیلو هم برای قد کوتاه من به نظر شما زیاد باشه ولس در حقیقت اندامم قشنگ و متناسب بود. بعد از ازدواج 5 کیلو کم کردم و بعد در مدت کوتاهی وزنم رسید به 60. حالا چند ماهه که دیگه تغییر وزن ندادم. البته اینم بگم که اهل پرخوری نیستم.
حالا می خوام لاغر شم. صورتم بعد از افزایش وزن بهتر و پرتر شده ولی شکمم بزرگ شده. سینه هام هم یک سایز بزرگتر شده و بدتر از همه تا حدی هم شل شده. ( از این قضیه خیلی ناراحتم.)
می خوام یه وسیله ورزشی بخرم. کدوم موثرتره: درازنشست، اسکی فضایی، دوچرخه یا...؟
تردمیل چون هزینه ی بالایی داره نمی تونم تهیه کنم.
بگید برای وزن کم کردن چی کار کنم؟ وزنم چقدر باشه خوبه؟ و راجع به وسایل ورزشی راهنماییم کنید. لطفا".
(اینو یادم رفت: دویدن روی تردمیل باعث افتادگی سینه ها نمی شه؟)
و یه سئوال دیگه هم داشتم. درمورد مامانم. ایشون 50 سالشونه. قد: 155، وزن 75، مبتلا به چربی خون بالا، دیابت، و آرتروز پا (استخون پایین انگشت شست پاهاشون تا حدی بیرون زدگی داره). کمردرد هم دارن. دکترشون گفته حتما" باید وزن کم کنن. و پیشنهاد داده به خاطر درد پا از تردمیل برقی استفاده نکنن. مدلهای دیگه شو بگیرن.
حالا بگید چه وسیله ورزشیی برای مامانم خوبه؟ تردمیل مدل دیگه هم داره؟ دیگه چه وسیلهای خوبه؟
منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.
و یه سئوال دیگه هم داشتم. درمورد مامانم. ایشون 50 سالشونه. قد: 155، وزن 75، مبتلا به چربی خون بالا، دیابت، و آرتروز پا (استخون پایین انگشت شست پاهاشون تا حدی بیرون زدگی داره). کمردرد هم دارن. دکترشون گفته حتما" باید وزن کم کنن. و پیشنهاد داده به خاطر درد پا از تردمیل برقی استفاده نکنن. مدلهای دیگه شو بگیرن.
حالا بگید چه وسیله ورزشیی برای مامانم خوبه؟ تردمیل مدل دیگه هم داره؟ دیگه چه وسیلهای خوبه؟
منتظر جوابتون هستم.
ممنونم از شما.
با اجازه از صاحب تایپیک
خواستم ببینم بنده هم میتونم جواب دوستان را بدم ممنون میشم این اجازه رو بدید به بنده
آخه بنده دقیق ا به این دوتا مشکل برخوردم البته چندتا از شاگرد هام(تو باشگاهم ) و مشکل شونا حل کردم
حالا اگر اجازه هست جواب بدم
در خدمتم
سلام . من دختر 24 ساله هستم . 12 سال بسکت بازی کردم . شنا هم میکنم . حالا بسکتو ول کردم و دنبال یه ورزش خوب انفرادیم . مشکلم اینه که خیلی بازو و کول آوردم . هیجوری نمیتونم من آب کنم اینا رو؟ .